-
وقتی جنایت، فقط یک کلیک با ما فاصله دارد
فروش داروی تجاوز در فضای مجازی فقط با یک کلیک!
شاید باورش سخت باشد اما در جهانی که برای خرید یک آنتیبیوتیک ساده باید از هفتخوان نسخه بگذری شما با دسترسی به «داروی تجاوز»، تنها یک کلیک فاصله دارید!
-
سبک زندگی جوانان در آینه نهجالبلاغه
امروزه متاسفانه سبک زندگی جوانان بسیار متفاوت شده و از همین روی دچار خطاهای بسیار میشوند. امیرالمومنین علیهالسلام راههای بسیاری برای سبک مناسب زندگی و رستگار شدن ارائه دادهاند که در واقع…
-
پرفشاری خون در جوانان؛ دلایل و راهکارهای مقابله با آن
علت فشارخون بالا در افراد جوان چیست؟
فشارخون بالا یعنی عدد فشارخون بالاتر از ۱۳۰⁄۸۰ mm Hg باشد. این اتفاق زمانی میافتد که نیرویی که خون به دیواره رگها وارد میکند به طور پیوسته بالا بماند. اگر فشارخون شما مدتزمان طولانی بالا…
-
با تنشهای سفرهای خانوادگی چه کنیم؟
سفرهای خانوادگی همیشه فرصت خوبی برای باهم بودنن، اما گاهی برای نوجوونها، شبیه یه اجبار بزرگ میشه که حتی ممکنه بابتش بدقلقی کنن حالا برای اینکه درگیر چالش نشید، این راهحلها به کارتون میاد.
-
بررسی علمی رفتارهای پرخطر در سهشنبه آخر سال
سهشنبه آخر سال؛ جشن هیجان یا تهدید جان؟
آیا انفجارها و شوق لحظهای ارزش سلامتی و امنیت ما را دارد؟ واقعیت این است که سهشنبه آخر سال از یک جشن پرشور به یک تهدید جدی برای جانها تبدیل شده است. چرا و چگونه این اتفاق افتاده؟
-
تحقیقات پاسخ میدهند
آیا "خودت باش" همیشه درست است؟
عبارت "خودت باش" معمولاً بهعنوان یک توصیه مطرح میشود و در سه معنا به کار میرود: اول اینکه خودت باش و طبیعی باش، نه اینکه تصنعی رفتار کنی؛ دوم اینکه خودت باش و از علایق و سبک زندگیات بهخاطر…
-
رونمایی از سایت زندگی با آیهها به وقت نوجوانی
سایت زندگی با آیهها به وقت نوجوانی رونمایی شد.
-
نوجوانان و مُدهای نامتعارف
چرا نوجوانها سبک لباس متفاوتی انتخاب میکنند؟
وقتی نوجوانان با لباسهای عجیبوغریب ظاهر میشوند، والدین با تعجب میپرسند: «این دیگه چیه پوشیدی!؟» اما پشت این انتخابهای غیرمنتظره، فقط یک سلیقه ساده نیست؛ بلکه تلاشی برای دیده شدن، هویتیابی…
-
آیا امنیت دانشآموزان در اولویت است؟
قصه کهنه مدارس فرسوده
هر پدر و مادری که فرزندش را به مدرسه میفرستد، انتظار دارد که حداقل از امنیت و سلامت او در محیط آموزشی مطمئن باشد. اما واقعیت این است که برای بسیاری از خانوادهها، حتی در شهری مانند تهران، این…
-
سلبریتیها چطور سر از دنیای ما درآوردند؟
در دنیا فقط یک چیز بدتر از آن است که دربارهات حرف بزنند، آن هم اینکه دربارهات حرف نزنند! این جمله را اسکار وایلد شاعر و داستاننویس ایرلندی در رمان «تصویر دوریانگری» نوشت.
-
سلبریتیها از کجا آمدهاند و چه تاثیراتی برجامعه خصوصا نوجوان میگذارند؟
بتهای متحرک
نمیدانم ذهنتان قد میدهد و یادتان میآید که میگفتند دوره زمانهای شده که هرکس از خانواده قهر میکند هوای شهرت به سرش میزند یانه اما این جمله یکی از دیالوگهای پرتکرار ما در مواجهه با یک خواننده…
-
واقعه غدیر خم رو چطور برای بچهها تعریف کنیم؟
عید غدیر مهمترین عید شیعیان در سراسر دنیاست، از همین رو معرفی و آموزش آن به کودکان اهمیت زیادی دارد. در اینجا چند پیشنهاد برای آشنا کردن کودکان با عید را معرفی کردیم.
-
زنگ پرورشی را دوستداشتنی کنید!
مدرسه خانه دوم نیست. یکجورهایی خانه اول محسوب میشود. ساعتهای زیادی را توی کلاس پشت نیمکت و روی زمین حیاط میشینیم و وقتمان را میگذاریم برای حرف زدن با دوست و رفیق و معلم. همین بزرگمان میکند.…
-
یه سیگارمون نشه رفیق؟!
هیچ آمار دقیقی از اینکه چند درصد از نوجوونا درگیر دخانیاتن وجود نداره ولی ماها که خودمون میدونیم توی کلاس بعضیا بعد مدرسه میرن دوتا کوچه بالاتر… | نویسنده: زهرا قربانی
-
یه سیگارمون نشه، رفیق!؟
این روزها آمار استفاده از دخانیت و اعتیاد به اون رو که بالا و پایین میکنیم، چشممون به آمار بالای مصرف نوجوونها و مخصوصا دخترها میافته، یه جورایی همه میدونیم و میشنویم، اما خودمون هم نمیدونیم…
-
اینجوری اختلاف بین خانوادهت رو از بین ببر
بیایید این کلمه کلیشهای ترسناک شکاف نسلی رو از ذهنمون خارج کنیم و به جایش بگیم تفاوت. تفاوت نسلی توی خانواده میتونه با توجه به عوامل مختلف کم بشه برای این کار میتونین از پیشنهادهای ما استفاده…