به طور متوسط، مردان نسبت به زنان رضایت کمتری از زندگی دارند و آمارها نشان میدهند که میزان خودکشی در میان مردان دو برابر زنان است و آنها به طور متوسط پنج سال کمتر از زنان عمر میکنند.
تحقیقات طولانی مدت نشان میدهد مهمترین عامل احساس خوشبختی و رضایت از زندگی روابط خوب و عاشقانه در زندگی است. هرچهقدر دوستان بیشتر و صمیمیتری و صادقتری در اطراف خود داشته باشید، در کل عمرتان بیشتر احساس خوشبختی خواهید کرد. روابط خوب حتی از سلامتی و پول هم عامل موثرتری در احساس خوشبختی است. بنابراین مهم است که دوستان خوب در زندگی پیدا کنید.
۱۹ نوامبر ۲۰۰۹ مصادف با ۲۹ آبان جامعه مدنی پزشکانی که در مورد سلامت مردان و جامعه شناسانی که در رشته مطالعات مردان فعال بودند، روز جهانی مردان را پایهریزی کردند.
در گزارشی با عنوان«۱۵ ویژگی مردانگی سالم چیست؟» در مورد ویژگیهای مشترک مردانگی سالم در فرهنگ جهانی نوشته شد. مردانگی سمی زمانی ظهور پیدا میکند که مردان با اشتباه محاسباتی در زمان و مکان نامناسب، شدت نامناسبی از مردانگی را بروز میدهند.
تحقیقات گذشته در مورد رفتارهای مردانه نشان میداد، که رفتارهای جنسیتی مردانه[۱] که در همه فرهنگهای جهان اصول مشترکی دارد، باعث کاهش سلامتی مردان میشود. اما یافتههای جدید در مورد رفتارهای مردانه نشان میدهد اگر همراه با تحصیلات بالا، درآمد بالا و متاهل بودن مرد باشد و اگر اصول مردانگی با نگاه بلندمدت و همهجانبه انجام شود، موجب افزایش سلامت جسمی و روانی مردان نیز خواهد شد.[۲][۳]
طبق گزارش مرکز پژوهشهای مجلس با عنوان بازتعریف نقش ایران در اقتصاد جهان، اجرای یک برنامه توسعه صنعتی جدید مبتنی برتوسعه تجارت با کشورهای منطقه و شرکای راهبردی ایران در سطح جهان ضروری است تا شرایط توسعه اقتصادی ایران فراهم شود. با توجه به اینکه ارتقا امنیت کریدورها و تاسیسات اقتصادی لازمه سرمایهگذاری و توسعه اقتصادی است، بنابراین باید امنیت منطقه نیز توسط ایران و محور مقاومت تضمین شود.
در افکار عمومی، نقش مادران مهمتر از پدران درزمینه پرورش فرزند ترسیم شده است. اما مطالعات اخیر در مورد رابطه فرزند و پدر در سطح جهان نشان میدهد، نقش پدر در خانواده بسیار مهم از تصور معمول است و هرچقدر سن فرزند بیشتر شود، نقش پدر مهمتر میشود. در ادامه سعی میشود طبق آخرین تحقیقات، نقش پدر در ایجاد ویژگیهای شخصیتی، اخلاقی و وضعیت سلامت دختر بررسی میشود. هرچند میزان تاثیرگذاری پدر بستگی به رفتار پدر در خانواده دارد اما تحقیقات نشان میدهد، اکثر پدران حداقلهای لازم یک پدر خوب را رعایت میکنند و در مجموع غیبت پدر آسیب بیشتری دارد.
در افکار عمومی و در اکثر فیلمهای سینمایی و سریالها این زنان هستند که بعد از طلاق قربانی هستند و بیشتر آسیب میبینند. اما مطالعات علمی نشان میدهد به دلیل تغییر شرایط اقتصادی، فرهنگی و حتی تغییر قوانین ازدواج دقیقا برعکس است و مردان به طور میانگین آسیب روانی، اقتصادی و عاطفی بیشتری بعد از طلاق میبینند. براساس پژوهشهای انجام شده در سطح جهانی که به شرایط ایران هم قابل تعمیم است، میتوان ۶ علت عمده این پدیده را به شکل زیر تبیین کرد.
دوران دانشجویی زمان مناسبی برای رشد علمی، مهارتی و شخصیتی است اما میتواند محل اشتباهات بزرگ دانشجویان نیز باشد. اگر ۷ کاری که در ادامه آوردهایم را انجام دهید، بهترین استفاده را از دوران دانشجویی خواهید داشت. این توصیهها حاصل سالها تجربه دانشجویان متعدد است تا دانشجویان بعدی اشتباه کمتری انجام دهند و الگویهای موفق عمل را بشناسند.
امروزه به دلیل سرعت بالای رشد فناوری و تغییرات فرهنگی اکثر پسران نمیتوانند، پدران را به عنوان الگو و راهنمای معتبر بپذیرند. اما تمام پژوهشها تایید میکنند که نقش پدر در رشد پسر بیشتر از مادر است و مخصوصا در سنین نوجوانی و جوانی نقش پدر بیشتر میشود و هنوز نقش پدری مهم است.