در سالهای اخیر، برگزاری مراسمهای ازدواج پرزرقوبرق و تجملی در ایران به یک روند رایج تبدیل شده است. اما چرا برخی از خانوادهها حاضرند برای یک شب، هزینههای سرسامآوری بپردازند؟
در گذشته، ازدواج تنها یک رابطه عاطفی نبود بلکه یک مسئولیت اجتماعی محسوب میشد. خانوادهها نقش حمایتی پررنگی داشتند و به همین دلیل زوجین برای حل مشکلاتشان تلاش بیشتری میکردند.
ازدواج یکی از مهمترین مراحل زندگی هر فرد است، اما در سالهای اخیر، افزایش تجملات و هزینههای سرسامآور آن، به دغدغهای جدی برای جوانان تبدیل شده است. یکی از عوامل مهمی که به این روند دامن میزند، دخالت خانوادهها در نحوه برگزاری مراسم ازدواج است.
چند روز پس از پایان جشنواره فیلم فجر، فرصتی فراهم شد تا فعالان حوزه خانواده، اصحاب رسانه و اهالی فرهنگ، در یک گردهمایی صمیمانه به میزبانی تبیان، فیلمهای خانوادگی این جشنواره را تماشا کنند.
در هجدهمین شماره از ویژهنامه مکث به تجملات و تجملگرایی پرداختهایم و از زوایای مختلف، تأثیر آن بر سلامت روان، شخصیت افراد و مشکلاتی که در زندگی مشترک ایجاد میکند را بررسی کردهایم. پردهای از این نمایش پرهزینه کنار میزنیم تا ببینیم در پس این زرقوبرق، چه حقیقتی نهفته است.
سریالها و فیلمهای سینمایی نقش پررنگی در شکلدهی به معیارهای ازدواج جوانان دارند. این تأثیر، بسته به محتوای ارائهشده و نحوه نمایش روابط انسانی میتواند هم مثبت باشد و هم منفی.
ازدواج به عنوان یکی از مهمترین ارکان اجتماعی و فرهنگی، نقش اساسی در تحکیم بنیان خانواده و سلامت جامعه ایفا میکند.
تعارضات خانوادگی بخش اجتنابناپذیری از زندگی مشترک است، اما شیوه مدیریت آنها تعیینکننده کیفیت روابط بین اعضای خانواده خواهد بود.
از کلی صحبت کردن خودداری کنید و به جزئیات بپردازید، تصمیمگیری عجولانه یا تحت تاثیر زرقوبرقها توصیه نمیشه و عشق و احساسات نباید بر عقل و منطق پیشی بگیرند.
مراسم ازدواج ۱۵۰ زوج نیروی زمینی ارتش پیش از ظهر جمعه (۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۳) با حضور سرتیپ خلبان «یوسف قربانی» معاون هماهنگکننده نیروی زمینی ارتش در دانشگاه افسری امام علی (ع) برگزار شد. منبع: ایرنا