خشم نهتنها یک احساس ناراحتکننده است؛ بلکه خشم طولانیمدت میتواند بر سلامتی اثر بگذارد.
تعطیلات نوروز زمانی است برای مهمانی و ارتباطات بیشتر و ...، اما برای عدهای میتواند به معنی استرس و اضطراب بیشتر باشد.
هر چند رکود مغز یک عارضه یا بیماری محسوب نمیشود؛ اما این عبارت، توصیفکنندهٔ اثرات استفاده زیاد از اینترنت و محتواهای دیجیتال بر سلامت ذهن است.
عبارت "خودت باش" معمولاً بهعنوان یک توصیه مطرح میشود و در سه معنا به کار میرود: اول اینکه خودت باش و طبیعی باش، نه اینکه تصنعی رفتار کنی؛ دوم اینکه خودت باش و از علایق و سبک زندگیات بهخاطر رضایت دیگران کوتاه نیایی؛ و سوم اینکه خودت باش و اهداف و عقایدت را بهخاطر حرف دیگران تغییر نده. اما تحقیقات نشان میدهد این توصیهها در هر زمان و مکانی درست نیست.
در دنیای شبکههای اجتماعی، شهرت میتواند مرزهای تخصص را هم از بین ببرد.
کیفیت خواب شبانه به توانایی ما در یادآوری خاطرات روزانه تأثیر مستقیم دارد! شاید در نگاه اول این موضوع عجیب به نظر برسد؛ چراکه حافظه و یادگیری معمولاً به تلاشهای هوشیارانه مرتبط میشوند، اما تحقیقات نشان داده که برخی از مهمترین فرآیندهای تقویت و تثبیت حافظه دقیقاً در هنگام خواب رخ میدهند.
در هجدهمین شماره از ویژهنامه مکث به تجملات و تجملگرایی پرداختهایم و از زوایای مختلف، تأثیر آن بر سلامت روان، شخصیت افراد و مشکلاتی که در زندگی مشترک ایجاد میکند را بررسی کردهایم. پردهای از این نمایش پرهزینه کنار میزنیم تا ببینیم در پس این زرقوبرق، چه حقیقتی نهفته است.
تا حالا شده یه رفتار یا حرف از رواندرمانگر شما را به شک بیندازد که اصلا این برخورد حرفهای هست یا نه؟
وقتی بدن شما به طور مداوم در وضعیت جنگ یا گریز است، غیرممکن است بتوانید به اهداف سلامتی خود برسید. استرسهای شغلی، نداشتن زمان برای وقت گذراندن با خانواده و درستکردن غذای سالم و خیلی علتهای دیگر بر توانایی فرد برای سالم ماندن اثر میگذارد.
هر چند خیلی از افراد صحبتکردن با خود را مشکلی روانی میدانند؛ اما به گفتهٔ متخصصین حوزه سلامت، این رفتار در هر سن و سالی نرمال بوده و حتی در بعضی شرایط مفید است.