كنفرانس بينالمللي حفاظت از ميراث قرن بيستم،از معماري تا منظر" به منظور حفاظت و باز زندهسازی هدفمند میراث مدرن و صنعتی در ایران سوم و چهارم اردیبهشت ماه با حضور دکتر حناچی شهردار تهران به عنوان رییس کنفرانس برگزار می شود.

مؤسسه پژوهشي فرهنگ و هنر پرديس هنرهاي زيبای دانشگاه تهران با همكاري Docomomo International (سازمان بينالمللي حفاظت و مستند نگاري ميراث معماري و شهري مدرن) و TICCIH (کمیته بينالمللي حفاظت از ميراث صنعتي) "كنفرانس بينالمللي حفاظت از ميراث قرن بيستم، از معماري تا منظر" را برگزار می کند.
این کنفرانس بررسی حفاظت و باز زندهسازی هدفمند میراث مدرن و صنعتی در ایران را حول محور "بررسی ظرفیت ها و فرآیندهای حقوقی و قانونی"، "گردشگری و اقتصاد"و"چشم انداز آینده و تاثیرات و ره آورد قرن بیستم در ایران" در دستور کار خود قرار داده است. این کنفرانس به ریاست پیروز حناچی – شهردار تهران به عنوان نماینده سازمان بينالمللي حفاظت و مستند نگاري ميراث معماري و شهري مدرن( Docomomo International ) در ایران و حضور نمایندگان این سازمان از ژاپن و آلمان و متخصصانی از کشورهای فرانسه، ترکیه، جمهوری چک، لیتوانی، بوسنی هرزهگوین، اسپانیا، بلژیک، هلند، تایوان، صربستان، سوم و چهارم اردیبهشت ماه سال جاری در باغ نگارستان برگزار خواهد شد.