دکتر کمیل رودی، دکترای مدیریت دانشگاه تهران و مربی مالی شخصی از شورای تربیت اقتصادی آمریکا، در دوره "راهنمای جامع آموزش سواد مالی به کودک و نوجوان برای والدین"درباره این موضوع توضیحاتی داده.
سواد مالی و تربیت مالی چقدر اهمیت داره؟
آموزش سواد مالی به بچهها نه تنها بهشون کمک میکنه توی زندگی روزمره بهتر کنار بیان، بلکه باعث میشه تا جامعهای مقاوم در برابر بحرانهای اقتصادی و مشکلات اخلاقی بسازیم. وقتی بچهها یاد بگیرن چطور پولشون رو مدیریت کنن، میتونن با ایمان و مسئولیتپذیری در مسیر درست حرکت کنن.
سواد مالی: کلید توسعه فردی و اجتماعی
سواد مالی جزو بخشای اصلی رشد فردی ماست. در واقع، توی موقعیتهای اقتصادی سختی که کشورمون باهاش روبروست، یادگیری اصول مالی بهنوعی سلاحیه که به ما کمک میکنه با چالشها و تحریمها مقابله کنیم.
سواد مالی و تربیت مقاومتی
کشور ما یه جنگ اقتصادی رو تجربه میکنه و سواد مالی به مردم کمک میکنه تا با برنامهریزی به مقابله با این بحرانها برن. مثل یه راننده ماهر که تو جادههای سخت مواظب خودرو و جانش هست، سواد مالی هم به ما یاد میده چطور در شرایط اقتصادی سخت، مسیر ایمن رو پیدا کنیم و از منابع مالیمون به بهترین شکل نگهداری کنیم.
نیاز به آگاهی از محصولات و ابزارهای مالی
با پیشرفت و تنوع ابزارهای مالی، ما نیاز داریم که به این موضوع آگاه باشیم تا بتونیم بهترین تصمیمات رو برای استفاده از وامها و تسهیلات بگیریم. بدون اطلاعات کافی، ممکنه توی مشکلات مالی بیفتیم و نتونیم نیازهای خودمون رو برطرف کنیم. سواد مالی میتونه به ما کمک کنه تا درست انتخاب کنیم و از وضعیت مالیمون بهتر بهرهبرداری کنیم.
سواد مالی و تربیت دینی
تربیت دینی هم بدون سواد مالی ناقصه. دین ما خیلی به حلال و حرام بودن درآمد تأکید داره. اگه پولمون درست و شفاف نباشه، ممکنه باورهای دینیمون هم به هم بریزه. مثلاً وقتی کسی توی تأمین هزینههاش مشکل داره، ممکنه ایمانش به خدا تضعیف بشه و مفهومهای مثل توکل و دعا برایش معنای کمتری داشته باشه
پیام شما به ما