• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 2429
تعداد نظرات : 346
زمان آخرین مطلب : 2886روز قبل
مهدویت
به گزارش مشرق، مفضّل بن عمر از امام صادق(ع) روایت کرده که فرمود: آنگاه که خداوند به حضرت قائم اجازه خروج دهد، آن حضرت به منبر رود، پس مردم را به سوی خویش دعوت کند و به خداوند سوگندشان دهد و به حق خویش آنها را بخواند و به این که بین ایشان و روش رسول خدا(ص) رفتار کند و به کردار آن حضرت عمل کند.

آنگاه خداوند جبرئیل را می فرستد که نزد او بیاید، جبرئیل در حجر اسماعیل نزد آن حضرت می آید و می گوید: به چه چیز مردم را می خوانی؟ حضرت قائم(ع) دعوت خود را به او خبر دهد. جبرئیل می گوید: من نخستین کسی هستم که با تو بیعت می نمایم، دست خویش را برای بیعت باز کن، پس دست به دست آن حضرت گذارد و متجاوز از سیصد و ده مرد نزد او بیایند و با او بیعت نمایند و در مکه می ماند تا یارانش به ده هزار نفر برسد، سپس از آنجا به مدینه رهسپار گردد.(۱)

همچنین نقل شده است که حضرت قائم(عج) پشت به حرم(خانه کعبه) می دهد و دست خود را دراز می کند مثل دست موسی ... آنگاه می فرمایند: این دست خداست و از جانب خداست و به امر خدا کشیده شد و این آیه را تلاوت می کند :"ان الذین یبایعونک انما یبایعون الله یدالله فوق ایدیهم، فمن نکث فانما ینکث علی نفسه ...". پس اول کسی که دست آن حضرت را می بوسد جبرئیل است و با آن جناب بیعت می نماید و پشت سر او فرشتگان و نجبای جنّ و نقیبان آن حضرت بیعت می کنند. (۲)

منابع:
۱-مهدی موعود، ترجمه و نگارش علی دوانی، ص۱۱۵۴
۲-اسرار العقائد، ج ۲، ص ۱۰۰ به نقل از کتاب "یکصد پرسش و پاسخ پیرامون امام زمان(عج)"، از علیرضا رجالی تهرانی،‌ انتشارات نبوت
=افکارنیوز
شنبه 4/10/1389 - 10:59
اخبار
این غربگراهایی که طرح هدفمندی یارانه ها را مضر معرفی می کنند!

تاریخ ثبت خواهد کرد که مخالفین نظام و دولت، از فرط کینه و بغض خود، روشنترین اصول علمی را نیز رد می کنند! و کاری را که تا دیروز افتخار و مایه پیشرفت غرب معرفی می کردند، امروز مضر می دانند!

از آن بدتر منافقینی هستند که می گفتند ما برای یک مشت گشته گدا وقت نداریم، اما امروز نگران نان مردم شده اند!
این سیاه روزانی که طرح تحول را مسخره می کنند، دفعه دیگر یک کم فکر کنند که بالاخره این طرح برای مردم و اقتصاد کشورها خوب است یا نه؟! و اگر خوب است چرا از اجرای آن در ایران ناراحت می شوند و اگر بد است چرا دلشان برای غربی های بدبخت نمی سوزد که یارانه مفت نمی گیرند؟!!

جنابان همیشه مخالف، حالم از این همه دو رویی و درویزگی تان به هم می خورد.

ان شاالله که شرتان از سر مردم کم شود و به همان جهنمی بروید که شایسته غرزدن های همیشگی شما است.
=افکارنیوز
شنبه 4/10/1389 - 10:57
فلسفه و عرفان

نام كتاب : رفتار علوى در كلام رهبر معظم انقلاب ، حضرت آیة اللّه العظمى خامنه اى

تهیه شده در : معاونت فرهنگى و تبلیغات دفاعی ستاد كل نیروهاى مسلح

من حد الهى را تعطیل نمى كنم 
امیرالمؤ منین (ع ) نسبت به حسان بن ثابت كه با شعر و زبان خود از امیرالمؤ منین (ع ) دفاع كرد بود، حد شرعى را جارى كرد. آمدند به امیرالمؤ منین گفتند كه یا امیرالمؤ منین این جزو دوستان و گروه شماست ، و علیه فلان حرف زده و در دفاع از شما شعر گفته و جزو مجموعه شماست ، حالا روز ماه رمضان یك كار خلاف و غلطى هم كرد (البته آن كار او ظلم به كسى نبود ظلم به نفس خودش بود) این را حالا از او صرف نظر كنید. امیرالمؤ منین (ع ) فرمود((من حد الهى را تعطیل نمى كنم )). بر او حد جارى كردند. یك عده آدم هاى بدجنس كه همیشه در هر جامعه اى هستند و مترصدند ببینند زخم خوردگان حكومت اسلامى و دستگاه عدالت اسلامى چه كسانى هستند تا بروند سراغ آنها و دور آنها را بگیرند و دل آنها را با دستگاه عدالت اسلامى و حكومت اسلامى مخالف بكنند، هى به نفع او حرف زدند كه ((دیدى على بن ابى طالب (ع ) با تو ناسپاسى كرد، این همه خدمت كرده بودى ، این همه زحمت كشیده بودى !)) او را داغش كردند و فرستادند داخل دستگاه معاویه و او نیز بنا كرد علیه دستگاه عدالت حرف زدن و شعر گفتن ! ما هم از اول انقلاب این طور كسانى را داشتم . اول با دستگاه اسلامى بودند اما بعدا علیه دستگاه اسلامى شدند. چرا؟ براى خاطر عدالت نظام اسلامى . این افتخار ماست كه كسى به ما به خاطر عدالتمان بد بشود((امیرالمؤ منین قتل فى المحراب عبادة لشدة عدله )) این یك افتخار است اگر ما بتوانیم به آن دست پیدا كنیم . ننگ و سرافكندگى آنجایى است كه كسى خداى ناخواسته به خاطر بى عدالتى مان با ما بد بشود.دیدار با مسؤ ولان قضایى ، جمهورى اسلامى ، پنجشنبه 24 دى 1371، ش 3949، ص 3ما حد الهى را بر او جارى كرده ایم  
در رابطه با اجراى حدود الهى شاعرى به نام نجاشى كه از یاران امیرالمؤ منین است و على (ع ) را در شعر مدح كرده و دشمنان على را هجو كرده یعنى تنها وسیله یا مهمترین وسیله تبلیعاتى آن روز كه دلها را متوجه مى كرد. یك شاعر در یك جامعه خیلى ارزش داشت براى اینكه مى توانست فضایى را عوض كند، شاعر در آن روز تقریبا نقش رسانه هاى عمومى كشورهاى امروز را داشت . مردم شعر را زود حفظ مى كردند و دهان به دهان مى خواندند كه حكم همان رسانه هاى عمومى را داشت ، یك چنین فضایى و این آقا شاعر على بن ابى طالب است . خبر رسید كه ایشان در روز ماه رمضان شرب خمر كرده امیرالمؤ منین دستور داد او را آوردند حالا این هم درباره نجاشى هست در روایات هم درباره حسان بن ثابت ، در ذهن من است ، ممكن است دو قضیه باشد. طبق این روایات فرمود كه آوردند او را حد جارى كردند، حد شرب خمر، بعد هم چند تا شلاق به خاطر تعزیر هتك حرمت ماه رمضان زدند. خوب این كار را چه كسى مى كند، دوست ماست ، مداح ماست ، ابزار دست ماست ، گرداننده رسانه جمعى ماست ، دوستان و هم قبیله هاى همان آقاى نجاشى شاعر كه ظاهرا مال قبیله حمدان یا جاى دیگر بود آمدند و گفتند كه یا امیرالمؤ منین این چه كارى بود كه كردى ، عیارتش این است ما خیال نمى كردیم كه دوستان و مطیعش با مخالفین و عصیانگران در نزد كسى برابر باشند، تا كارى كه تو با نجاشى كردى پیش آمد. فهمیدیم كه در نظر تو دوست و دشمن فرقى ندارد.
خدمتكار و مخالف را هیچ تشخیص نمى دهى یا فرقى نمى گذارى . این چه كارى بود كه با این شخص كردى ، تو با دست خودت اى على ، ما را در راهى دارى مى اندازى تهدید است ما را در راهى مى اندازى كه ما تا حالا خیال مى كردیم كسى اگر به آن راه برود اهل آتش است ، مى شنیدیم بعضى ها بعد از انقلاب تهدید مى كردند انقلاب را كه این جور كه امام با ما رفتار كرد، یا دستگاه با ما رفتار مى كند ما مجبور مى شویم برویم مثلا به دشمن پناهنده شویم ، كه پناهنده شدن به دشمن براى دستگاه بدتر است تا براى خود آنها.
این تهدید را این بنده خدا به امیرالمؤ منین (ع ) مى كرد كه تو، ما را با این كار وادار كردى به جاهایى برویم كه تا حالا نمى خواستیم به آنجا برویم . حضرت در جواب او یك بیان عجیبى دارد و به قدرى خونسرد و روشنگر با قضیه برخورد مى كند، مى فرماید((مگر چه اتفاقى افتاده است ؟ مگر آسمان به زمین رفته ؟ او فردى از مسلمانهاست كه خلافى كرده ما هم حد الهى را بر او جارى كرده ایم . تازه این كار براى خودش بهتر هم هست و این حدى را كه ما بر او جارى كردیم ، او را پاك مى كند و او را طهارت مى دهد و جان او را پاك مى كند.))
ببینید در نظر امیرالمؤ منین آن كارى كه انجام گرفته صددرصد بر طبق قاعده است . قدرتمندان عالم این طور نیستند. آن كسانى كه اندكى از قدرت برخوردارند نه قدرتهاى مطلق و زیاد بین دوستان و دشمنان خودشان در اجراى احكام و قوانین فرق مى گذارند، امیرالمؤ منین (ع ) فرقى نمى گذارد و این براى ما درس است .جمهورى اسلامى ، 8/1/1371، ش 3709، ص 14
پنج شنبه 2/10/1389 - 10:18
اهل بیت
نام كتاب : سخنان حسین بن على (ع ) از مدینه تا كربلا                                                                                                             

مؤ لف : محمّد صادق نجمى

بخش سوم : در كربلا: دعاى امام (ع ) درباره ابوشعساء
متن سخن :
((اَللّهُمَّ سَدِّدْ رَمیتَهُ وَاجْعَلْ ثَوابَهُ الْجَنَّةَ)).
ترجمه و توضیح لغات :
تَسْدید: به راه راست راهنمایى كردن . رَمْیَه : تیراندازى .
ترجمه و توضیح :
یزید بن زیاد، معروف به ابوشعساء كندى یكى از تیراندازان معروف كوفه و از لشكریان عمرسعد بود كه پس از سخنرانى امام علیه السلام و نبودن جواب مثبت به پیشنهادهاى آن حضرت قبل از حُر خود را به خیمه هاى امام رسانیده و جزو فداكاران آن حضرت گردید.
ابوشعساء اول سواره به میدان رفت و پس از آن كه اسبش پى گردید به سوى خیمه ها بازگشت و در مقابل خیمه ها زانو بر زمین گذاشت و یكصد تیر كه به همراه داشت همه را به سوى لشكر كوفه انداخت .
امام علیه السلام چون توبه و شهادت او را دید، چنین دعا كرد:((اَللّهُمَّ سَدِّدْ رَمیتَهُ وَاجْعَلْ ثوابهُ الْجَنَّةَ؛)) خدایا! او را در تیراندازى محكم و قوى بگردان و اجر و مزدش را بهشت برین قرار بده )).
ابوشعساء پس از تمام شدن تیرها از جایش برخاست و گفت از همه تیرهایم فقط پنج تیر به هدر رفت و بقیه به دشمن اصابت نمود. سپس با شمشیر به صفوف دشمن تاخت و به شهادت رسید(206).
بخش سوم : در كربلا: با حرّبن یزید ریاحى (207)
متن سخن :
((... نَعَمْ یَتُوبُ اللّهُ عَلَیْكَ وَیَغْفِرُلَكَ قَتَلَةٌ مِثْلُ قَتَلةِ النَّبِیّینَ وَآلِ النَّبِیّینَ ...
اَنْتَ الحُرُّ كَما سَمَّتكَ اُمُّكَ وَاَنْتَ الحُرُّفى الدُّنْیا وَالاخِرَة )).
لَنِعمَ الحُرُّ حُرُّ بَنِى رِیاح
 
صَبُورٌ عِنْدَ مُشْتَبَك الرِّماحِ
 
وَنعْمَ الْحُرُّ اِذْنادى حُسَیْناً
 
وَجادَ بِنَفْسِهِ عِنْدَالصیاحِ
 
فَیا رَبِّى اَضِفْهُ فى جِنانٍ
 
وَزَوِّجْهُ مَعَ الْحُورِ المِلاحِ
ترجمه و توضیح لغات :
مُشْتَبَك (از اِشْتِباك ): مخلوط شدن و درهم فرو رفتن كنایه است از شدت جنگ . رماح (جمع رُمْح ): نیزه . نادى حُسَیْناً در بعضى از منابع
((فادى حسَیْناً)) آمده است یعنى خود را بر حسین فدا نمود. جادَ بِنَفْسِهِ: جانش رابذل نمود.صِیاحَ:فریاد زدن و صداكردن . اَضافَهُ: او را مهمان نمود. مِلاح (جمع مَلیح ): نمكین .
ترجمه و توضیح :
بنا به نقل ابن اثیر، حرّ پس از آنكه خود را از سپاه عمرسعد به كنار كشید و به عنوان توبه به خدمت امام علیه السلام رسید، عرضه داشت : من فكر نمى كردم كه این مردم كار را بدینجا خواهند كشید كه جدا با تو بجنگند و الا هیچگاه با آنان همراهى نمى كردم اینك به عنوان توبه از آنچه از من نسبت به شما سرزده است و مانع از حركت شما بوده ام به حضورتان آمده ام و تصمیم دارم تا پاى مرگ از شما حمایت كنم ودر پیش رویت كشته شوم ، آیا توبه من پذیرفته است ؟
امام علیه السلام در پاسخ وى فرمود:
((نَعَمْ یَتُوبُ اللّهُ عَلَیْكَ وَیَغْفِرُ لَكَ؛)) آرى ، خدا توبه تو را مى پذیرد و گناهانت را مى بخشد))(208).
بنا به نقل طبرى
(209) و ابن كثیر(210)، ((حر)) پس از كشته شدن حبیب و قبل از نماز ظهر به همراه زهیر به دشمن حمله نمود كه هریك از آنان در محاصره دشمن قرار مى گرفت ، دیگرى حلقه محاصره را مى شكست و از دشمن نجاتش مى داد تا بالا خره اسب حّر را پى نمودند او پیاده به جنگ ادامه داد و پس از آنكه بالغ بر چهل تن از دشمن را كشت یك گروه پیاده از دشمن بر وى حمله نموده و او را از پاى در آورد. در این موقع چندتن از یاران حسین بن على علیهما السلام نیز به آنان حمله كردند وبدن نیمه جان حرّ را از میان قتلگاه به طرف خیمه ها حمل نموده در كنار خیمه اجساد شهدا قرار دادند(211).
امام علیه السلام نیز در همین جا و در كنار پیكر نیمه جان حرّ كه هنوز رمقى از حیات در وى بود، قرار گرفت وبا دیدن جسد خون آلود او همان جمله را كه مكرر مى گفت ، بر زبان جارى كرد و فرمود:
((... قَتَلَةٌ مِثْلُ قَتَلةِ النَّبیینَ وَآلِ النَّبِیینَ؛)) این مردم كوفه قاتلان و كشندگانى هستند همانند قاتلان پیامبران و فرزندان پیامبران )).
سپس در بالاى سر حرّ نشست و در حالى كه خاك و خون از سرو صورتش پاك مى كرد، چنین فرمود:
((اَنْتَ الحُرُّ كَما سَمَّتكَ اُمُّكَ وَاَنْتَ الحُرُّفى الدُّنْیا وَالاخِرَة ؛)) تو حر و آزاد مردى ، همان گونه كه مادرت تو را حُر نامیده است . و تو آزاد مردى در این جهان فانى و در آن جهان پایدار و ابدى )).
آنگاه این ابیات را در رثا حرّ خواند:
((لَنِعمَ الحُرُّ حُرُّ بَنِى رِیاح ...؛)) چه نیكو مردى است حرّ، حرّ ریاحى ، شكیبا و صبور به هنگام (جنگ ) و كثرت نیزه ها.
و چه نیكو مردى است حر آنگاه كه حسین ندا نمود او به هنگام دعوت حسین جانش را فدا نمود.
پروردگارا! در بهشت برین از وى پذیرایى كن و از حوریان زیبا و نمكین براى او همسر قرار بده !
(212))).
مفهوم واقعى سعادت
اگر بخواهیم با مفهوم واقعى سعادت آشنا شویم و نمونه و مصداق كاملى از خوشبختى و حسن عاقبت را معرّفى كنیم باید از
((حرّ)) و عده دیگرى یاد كنیم كه مانند وى در ابتداى امر به همراه جنود شیطان حركت نموده و در صفوف دشمنان اسلام قرار گرفته و به قصد قتل فرزند پیامبر و براى خاموش ‍ ساختن مشعل هدایت وارد كربلا گردیدند آنگاه عقل و خرد را به قضاوت طلبیده مشمول عنایت الهى و موفق به نزول فیوضات ربانى شدند و شمشیر خود را به نفع اسلام و دفاع از حریم قرآن به كار بردند و در این راه به فیض بزرگ شهادت نایل گردیدند.
تعداد افرادى كه در شب و روز عاشورا توبه كرده و به لشكر حسین بن على علیهما السلام پیوستند دقیقا معلوم نیست و اسامى همه آنها و كیفیت شهادتشان در كتب تاریخ به طور دقیق مشخص نگردیده است ولى از میان این افراد همانگونه كه شرح حال
((حر بن یزید)) را نقل نمودیم با دو نفر دیگر نیز آشنا مى شویم كه آنان هم موفق به توبه شده و در آخرین دقایق زندگى ، حسین بن على علیهما السلام به آن حضرت پیوسته و با شهادت در ركاب او به سعادت و خوشبختى دائمى نایل گردیدند.
سعد بن حارث و برادرش
سعد و ابوالحتوف فرزندان حارث ، ساكن كوفه و داراى عقیده انحرافى و حادّ گروه خوارج بودند كه شخصیتى مانند امیرمؤ منان علیه السلام را نیز واجب القتل مى دانستند این دو برادر به همراه
((عمرسعد)) و براى جنگ ، با حسین بن على علیهما السلام وارد كربلا شده و در میان لشكریان كوفه به سر مى بردند در روز عاشورا پس از شهادت همه یاران حسین بن على علیهما السلام این دو برادر با شنیدن صداى استغاثه آن حضرت ((الاناصرٌ ینصرنى )) و با شنیدن صداى گریه زنان و اطفال ازمیان خیمه ها، عمیقا متحول و دگرگون شده و به همدیگر گفتند: ما كه مى گوییم ((لا حكم الاّ للّه ولا طاعة لمن عصى اللّه ))(213))) این حسین مگر فرزند پیامبر ما نیست ؟ و مگر ما در روز قیامت امید شفاعت از جدّ او نداریم چگونه است كه ما با او وارد جنگ شده ایم و او در میان دشمن و در این غربت بى یار و یاور مانده است . این بگفتند و به سوى حسین بن على شتافتند و شمشیر از غلاف بیرون كشیده در نقطه اى كه به آن حضرت نزدیك بود به جنگ با دشمن پرداختند و پس از كشتن و مجروح كردن گروهى ، هر دو برادر به شهادت رسیدند و بدن خون آلودشان در یك نقطه و در كنار هم به روى زمین افتاد. و بدینگونه این دو برادر هم مانند ((حرّ)) به سعادت و حسن عاقبت نائل گردیدند(214).

پنج شنبه 2/10/1389 - 10:17
اخبار

ایلنا: جهانگیر کوثری تهیه‌کننده این فیلم با ابراز خرسندی از اکران این فیلم و استقبال مخاطبان گفت: «هنوز برای من دلایل به نمایش در نیامدن این فیلم ناشناخته است. تمامی مراحل ساخت فیلم از زمان دریافت پروانه ساخت و پروانه نمایش به صورتی قانونی و با هماهنگی اداره کل نظارت ارزشیابی انجام شده بود، اما این فیلم پس از ساخت برای مدت پنج سال اجازه نمایش پیدا نکرد.»

او ادامه داد: «فیلم «عصر جمعه» در سال ۸۵ در جشنواره فیلم فجر شرکت کرد و در ۹ بخش نامزد دریافت جایزه شد و جایزه بهترین کارگردانی را در بخش فیلم‌های اول به دست آورد، اما در حالی که بعد از جشنواره پروانه نمایش فیلم هم صادر شد باز هم امکان اکران پیدا نکرد و همچنان دلایل اکران نشدن این فیلم برای من مانند یک راز باقی مانده است.»

او درباره اینکه قرار بود این فیلم در شبکه نمایش خانگی عرضه شود،‌ گفت: «زمانی که سرمایه یک فیلم مدت پنج سال راکد می‌ماند، تهیه‌کننده ناچار است ضررهای فیلم را به حداقل برساند. به همین دلیل در دوره جدید معاونت سینمایی برای صدور پروانه نمایش عرضه در شبکه نمایش خانگی درخواست دادیم که در طول مسیر با هماهنگی‌های لازم اجازه نمایش فیلم به صورت خارج از گروه توسط اداره کل نظارت ارزش‌یابی صادر شد. اکنون اکران خارجی فیلم نیز امکان‌پذیر شده است.»
=افکارنیوز

 

پنج شنبه 2/10/1389 - 10:15
اخبار
هفته‌ نامه‌ «لڤین»، چاپ منطقه‌ كردستان عراق، در جدیدترین شماره‌ خود كه‌ روز گذشته‌ (دوشنبه‌) منتشر شد، اعلام كرد: «علی اكبر محتشمی پور»، وزیر كشور اسبق جمهوری اسلامی ایران، مقیم عراق شده‌ و تصمیم دارد باقی عمرش را در این كشور بگذراند.

به‌ گزارش خبرنگار «تابناك»، در اقلیم كردستان عراق، این هفته‌ نامه‌ در ادامه‌ گزارش خود به‌ نقل از یك منبع موثق در حوزه‌ علمیه‌ نجف، نوشته‌ است: محتشمی پور چندی پیش به‌ دلیل اختلاف نظر شدید با جناح حاكم در ایران، به‌ حالت قهر گونه‌ای ایران را ترك كرده‌ و مقیم نجف شده‌ است.

«لڤین» كه‌ «محتشمی پور» را یكی از بنیانگذاران «حزب الله»‌ لبنان معرفی كرده‌، گفته‌ است: وی دیگر به‌ ایران باز نخواهد گشت. در همین حال تلاش های «تابناك»، برای برقراری ارتباط با آقای «محتشمی پور» و بررسی درستی یا نادرستی این خبر بی نتیجه ماند.

گفتنی است، «لڤین» هفته‌ نامه‌ای مستقل و یكی از پرتیراژترین مجله‌‌ها در منطقه‌ كردستان عراق به شمار می رود.

انتشار این شایعه در حالی است كه محتشمی هفته گذشته بعد از جلوگیری از برگزاری مراسم عزاداری در حسینیه اش به مراجع تقلید شكایتنامه ای نوشت و اتفاقا این نامه با تاخیر یكی دو روز قبل منتشر شد.

جالب آن كه عوامل سایت ایرانی احتمالا زحمت یك جستجوی ساده را به خود نداده اند و تلاشهایشان برای بررسی این خبر بی نتیجه مانده است!!
=افکارنیوز
پنج شنبه 2/10/1389 - 10:14
اخبار
چند روز گذشته و بعد از اعلام اجرای طرح هدفمند شدن یارانه ها اعتراضات پراكنده ای در برخی نقاط استان یزد به اجرای اینطرح صورت گرفته است.

به گزارش تدبیرآنلاین؛ روز گذشته در برخی از شهرستان های یزد برخی اقشار از جمله رانندگان با اجتماع مقابل فرمانداری ها خواستار بازبینی مجدد این طرح شده اند.

در یزد نیز رانندگان انواع وسائط نقلیه عمومی، مرغداران و ... با تجمع در میدان امام حسین (ع) این شهر و روبروی استانداری به بیان نگرانی های خود پرداختند.

هرچند برای دقایقی پلیس خیابان های منتهی به استانداری یزد را مسدود كرد اما این اعتراضات بدون خشونت پایان یافت.

این در حالی است كه خبرگزاری ایرنا در گزارشی به واقعیت دیگری از این طرح در یزد اشاره كرد و نوشت:

مردم استان یزد با آغاز اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها و آزادسازی قیمت ها، همراه و همیار دولت هستند و دولت را در اجرای آن یاری می دهند.

مردم این خطه از میهن ایران اسلامی پس از سخنان رییس جمهوری و همچنین اعلام قیمت رسمی حامل های انرژی از اجرایی شدن قانون یاد شده استقبال كردند.

گزارش خبرنگاران ایرنا از سطح شهر یزد و همچنین مناطق مختلف استان حاكی از آن است كه با آزادسازی حامل های انرژی، صفوف خودروها در جایگاههای سوخت روال عادی روزهای پیشین خود را دارد.

مردم استان یزد ضمن به كار بستن سخنانش رییس جمهوری در گفت و گوی تلویزیونی تلاش می كنند تا به اطلاعیه های ستاد هدفمندی یارانه ها اطلاع یابند و در جریان آن قرار گیرند.

مردم یزد در محاورات و گفت و گوهای روزانه و همچنین در بین دوستان و اقوام و آشنایان از اجرای خوب قانون هدفمندی یارانه ها سخن به میان می آورند. آنها معتقدند كه باید دولت را در اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها یاری نمود تا این قانون بخوبی اجرا شود.

مردم یزد اجرای هدفمندی یارانه را به نفع خودشان، كشور و گامی در جهت تحقق عدالت اجرایی و حفظ سرمایه های كشور عنوان می كنند.

یك شهروند یزدی احتمال سوء استفاده، بی نظمی و بی قانونی برخی افراد در اجرای این قانون را یادآور شد و گفت: در اجرای آن باید نظارت دقیق بر نحوه تولید، توزیع و عرضه كالا و خدمات صورت گیرد.

"ناصر اسماعیلی " روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: اگر آنچه كه هدف، نیت و مدنظر دولت است عملیاتی و اجرا شود وضعیت كشور در بخش های مختلف بهبود خواهد یافت.

وی با بیان اینكه به سخنانش رییس جمهوری به دقت شنیده است، تصریح كرد: سخنان آقای احمدی نژاد خوب، مفید و موثر بود و انشاء الله ایشان بتوانند به هدف تعیین شده در اجرای این قانون دست یابند.

اسماعیلی خاطرنشان كرد: هدف دولت، تحقق عدالت اجتماعی و رفع فقر در جامعه است و همه مردم باید دولت را در اجرای این قانون یاری دهند.

یكی دیگر از شهروندان یزدی اجرای طرح تحول اقتصادی و قانون هدفمندی یارانه ها را خوب و به نفع كشور توصیف كرد و گفت: آنچه من را نگران كرده افزایش بی رویه قیمت هاست اگر قیمت ها كنترل شود مشكلی نخواهیم داشت.

"رضا نصیری " افزود: نعمت خداوند در كشور ما زیاد است ما نباید آن را كفران كرده ، گران فروشی و یا اسراف كنیم.

وی اجرای قانون یاد شده را به نفع كشور و مردم دانست و با اشاره به آغاز اجرای آن گفت: در شرایط توزیع یارانه ها به صورت غیر نقدی به نفع مردم و كشور نبود و پرداخت نقدی آن موجب صرفه جویی در هزینه ها می شود.

یك كارگر یزدی گفت: قانون هدفمندی یارانه ها تا الان به خوبی اجرا شود و باید كمك كنیم به همین منوال به پیش برود.

"رضا سلطانی" استفاده بهینه از منابع و سرمایه ها را از مزایای اجرای آن بیان كرد وافزود: مردم می توانند با مدیریت مصرف، گام اساسی در رونق اقتصادی خانوار خود بردارند.

مسوولان استان یزد نیز با برگزاری نشست ها، شبانه روز در تلاش هستند تا ضمن كنترل قیمت ها و جلوگیری از سوء استفاده برخی افراد، مسائل و مشكلات واحدهای مختلف تولید و عرضه كالا را حل كنند و همراهی و همكاری مردم را ارج نهند.
=افکارنیوز
پنج شنبه 2/10/1389 - 10:13
اخبار
مرتضی حیدری در گفتگویی ضمن اعلام نظرات خود در مورد اجرای گفت و گوهای سیاسی در تلویزیون، نكات جالب و مكتومی را در این زمینه، مورد اشاره قرار داده است. 

حیدری در این گفتگو با اشاره به مناظره های انجام شده در انتخابات ریاست جمهوری از برگزاری آنها حمایت كرده و از تداومشان در آینده خبر داده است. وی در این زمینه گفته: (مناظره ها)حتماً، حتماً باید وجود داشته باشند. بسیار مفید و لازم هستند. حتی باید بیشتر، بازتر و گسترده شوند، هم میان كاندیداها و هم میان طرفداران آنها، حتی به‌طول چند ماه؛ هر چه بیشتر بهتر.

حیدری در پاسخ به سوال ماهنامه مدیریت ارتباطات در رابطه با ضعف مجریگری در مناظره ها و نقش آفرینی ضعیف مجری، تاكید كرد است كه به نظر می رسید مجری برنامه ها اجازه نداشت چندان در فرایند مناظرات دخالت كند. وی با قبول اینكه در دنیا مجری ها نقش فعال تری در مناظرات دارند افزوده است: اما باید دید كه مجری اجازه دخالت داشت یا خیر؛ من بعید می دانم كه ایشان چنین اجازه داشتند.

حیدری در پاسخ به سوالی در رابطه با عملكرد ضعیف و عدم جسارتش در مصاحبه هایی كه با مقامات از جمله با رئیس جمهور، دلیل این مسئله را به چارچوب های رسانه ربط داده و تلویحا گفته است كه به او اجازه جسارت و چالش در چنین مصاحبه هایی داده نمی شود. وی در این زمینه پاسخ داده: ببینید این به همان چارچوب‌های رسانه‌ای بر می‌گردد. من اگر چه اعتقادی به این كار ندارم اما مجبورم آنها را رعایت كنم. من شخصاً معتقدم كه نه به صلاح مصاحبه‌شونده، نه به صلاح مصاحبه‌كننده و نه به صلاح رسانه است كه مصاحبه‌ها صورت خیلی رسمی و خشك و تبیینی و تمجیدی داشته باشد، چون در مخاطب احساس بدی ایجاد می‌كند.



این مجری افزوده است: مخاطب وقتی زمان اختصاص می‌دهد تا یك برنامه را نگاه كند دلش می‌خواهد پاسخ سؤالاتش را بگیرد و ابهامات ذهنی خودش را برطرف كند. او به هیچ وجه راضی نیست كه دو نفر بنشینند از همدیگر تعریف كنند. مخاطب كه اساساً وقت اضافه ندارد؛ ضمن اینكه قدرت انتخاب و شعور دارد. حداقل به لحاظ شكل ظاهری هم كه شده باید چاشنی چالش و طرح ابهامات وجود را داشته باشد. به نظر من مصاحبه كاملاً باید به شكل صریح و شفاف باشد. ابهامات باید طرح شوند و پاسخ‌ها باید گرفته شوند. به هیچ وجه موافق نیستم كه مصاحبه‌ها تبیینی و تمجیدی باشد كه البته متأسفانه گاهی اینگونه است. به نظر من این یك ضعف است. بیشترین ضرر را هم در این میان رسانه می‌كند،چون مخاطبانش را از دست می‌دهد.

حیدری در ادامه با اشاره به موضوع مصاحبه های رئیس جمهور خاطر نشان كرده است كه محورهای مصاحبه با رئیس جمهور بین دفتر ارتباطات ریاست جمهوری و سازمان صدا و سیما هماهنگ می شود و مصاحبه كننده بر اساس محورهای تعیین شده به گفتگو با ایشان می پردازد.

حیدری در جایی از گفتگو با تأیید این سخن كه در تلویزیون جلوی ستاره شدن او را گرفته اند، در مورد كاهش حضورش در برنامه گفت وگوی ویژه خبری و محدود شدن دخالتش در محتوا و موضوعات گفته است: بله، این اتفاق افتاد. من واقعاً نمی‌دانم این تصمیم سازمانی بود یا سلیقه‌ای یا هر چیز دیگری یا با چه نیتی، اما به نظرم لزوماً زیاد دیده شدن به معنای محبوبیت بیشتر نیست. مهم این‌ است كه هر وقت هستید، در حد توان، قوی، عالی و موفق ظاهر شوید. می‌دانید كه من همیشه صریح حرف می‌زنم و اهل تعارف نیستم. من نزدیك هفت سال (بیش از ۲۵۰۰ شب بدون یك شب توقف) آن برنامه را به تنهایی اجرا كردم و از این موضوع خودم خیلی راضی هستم. امیدوارم بیننده‌ها هم راضی باشند. اگر هم امكان داشت، همچنان ادامه می‌دادم.

وی تاكید می كند: من عاشق برنامه گفت‌وگوی ویژه هستم و آن را مثل فرزند خود می‌دانم. هیچ‌كس به اندازه من برای این برنامه زحمت نكشیده و هیچ‌كس هم به اندازه من آن را دوست ندارد. من عمیقاً مدیون گفت‌وگوی ویژه خبری هستم اما جدا از این مباحث، یك اصل حرفه‌ای وجود دارد و آن اینكه اصولاً یك برنامه تلویزیونی باید به مجری آن شناخته شود. رسانه باید مجری ستاره داشته باشد؛ مجری ستاره می‌تواند بیننده جذب كند، می‌تواند اعتمادسازی كند، می‌تواند در بحران‌ها كمك حال رسانه باشد و می‌تواند میلیون‌ها بیینده را پای تلویزیون بنشاند. وی گفته است برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری را با هیچ كاری از جمله وزارت یا نمایندگی مجلس معاوضه نمی كند.
=افکار نیوز
پنج شنبه 2/10/1389 - 10:13
ایرانگردی
این مسجد، تنها مسجد جهان اسلام است که ساختمان آن از ابتدا تاکنون هیچ تغییری نکرده است. اگرچه در میان باستان شناسان اختلاف نظر وجود دارد اما ظاهرا مسجد جامع فهرج قدیمی ترین مسجد ایران است. مسجد جامع فهرج کماکان زنده و پویا بوده و در آن نماز جماعت برپا می کنند.
 =افکار نیوز
پنج شنبه 2/10/1389 - 10:11
اخبار
به گزارش افکار به نقل از برنا ، برهمند ضمن معرفی تخت خواب شناور، تولید آب خالص از آب دریا، آبگرمکن خورشیدی، پماد التیام بخش زخم و جراحات و تولید برق از تلاطم دریا به عنوان بخشی از اختراعات به ثبت رسیده خود گفت : تخت خواب شناور برای استفاده در دریا، تولید آب خالص از آب دریا برای آب شیرین مصرفی کشتی ها، آبگرمکن خورشیدی با قابلیت استفاده در حمام های روستایی و پماد التیام بخش زخم با استفاده از تکنولوژی نانو و طب سنتی ساخته شده است.

وی کنترل دما به صورت اتومات، تولید آب از هوا بدون استفاده از برق، تولید گوجه فرنگی با طعم توت فرنگی، پیش بینی زلزله و سیستم آبیاری درختان با ۶۰ درصد صرفه جویی در مصرف آب را از دیگر طرح های خود اعلام کرد و افزود: طرح پیش بینی زلزله می تواند وقوع زلزله را از ۴۸ ساعت تا ۱۰ روز قبل تشخیص دهد و این دستگاه توسط موسسه بین المللی زلزله شناسی ایران تائید شده است.

برهمند تصریح کرد: سازمان بسیج علمی پژوهشی و فناوری خراسان با ایجاد انگیزه میان مخترعان توانسته در حد بضاعت خود گره کور بسیاری از مشکلات این قشر را باز کند و با حمایت های خود زمینه بروز استعدادها به ویژه در نسل جوان را فراهم آورد.

این دارنده ۹ مدال جهانی به موفقیت خود در نمونه سازی حمام شیخ بهایی اشاره کرد و افزود: ماجرای این حمام و گرم نگه داشتن آب با یک شمع به رازی نهفته در تاریخ تبدیل شده بود که با کنکاش های پی در پی بالاخره راز این حمام ۳۰۰ ساله کشف شد.

وی با بیان این که حمام شیخ بهایی یکی از شاهکارهای معماری ایران و جهان در دوران صفویه است گفت: شیخ بهایی با استفاده از طلا که رسانایی بالایی دارد و در انتقال گرما نقش موثری را ایفا می کند منبع این حمام را ساخت و به دلیل استفاده از طلا و جلوگیری از سرقت آن، راز ساخت آن را پنهان نگه داشت.

علی اصغر برهمند تصریح کرد: در طرح شبیه سازی شده به علت دسترسی نداشتن به طلا از مس استفاده شد که این طرح در حمام منازل هم قابل استفاده است و موجب صرفه جویی ۳۰ درصدی در مصرف سوخت می شود.

علی اصغر برهمند تاکنون ۵ مدال طلا از نمایشگاه های بین المللی اختراعات و تکنولوژی های نو جهان،۳ مدال نقره از چین و یک مدال برنز از مالزی کسب کرده و در سال ۲۰۰۶ به عنوان بزرگ ترین نابغه مجارستان دست یافت.

همچنین وی در آخرین تحقیقات خود در منطقه سیستان و بلوچستان اولین اثر برخورد شهاب سنگی در ایران به قطر ۳ تا ۵/۳ کیلومتر را کشف کرده است.
=افکار نیوز
پنج شنبه 2/10/1389 - 10:10
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته