• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 544
تعداد نظرات : 323
زمان آخرین مطلب : 3903روز قبل
بیماری ها
معاون سلامت وزارت بهداشت , درمان و آموزش پزشكی با اشاره به افزایش آلودگی هوا همزمان با بازگشایی مدارس , گفت : « ماسك » , برای فرار از زیان های ناشی از آلودگی هوا , ارزش علمی ندارد.
دكتر « محمداسماعیل اكبری » به خبرگزاری جمهوری اسلامی گفت : كمیته جامع كاهش آلودگی هوای تهران , كار نظارت و رسیدگی به معضل آلودگی هوا را بر عهده دارد و وظیفه وزارت بهداشت در هنگام افزایش آلودگی هوا و آلاینده ها , اعلام وضعیت خطر و هشدار برای شهروندان است .
دكتر اكبری افزود : فصول پائیز و زمستان از جمله فصلهایی هستند كه به دلیل كاهش دما با « وارونگی » هوای بیشتری نسبت به دیگر فصول روبرو است .
وی تاكید كرد كه آثار آلودگی هوا بر روی كودكان ممكن است در كوتاه مدت مشخص نشود , اما در بلند مدت , عوارض ناشی از مسمومیت آلاینده ها , اثر منفی را بر روی آنان می گذارد.
معاون سلامت وزارت بهداشت خاطرنشان كرد كه 80 درصد از آلودگی های هوا در فصول پائیز و زمستان , ناشی از تردد بیش از حد اتومبیل های سواری در شهر است كه جهت تعدیل این رفت و آمدها , باید بطور جدی برنامه ریزی اساسی از سوی مسئولان مربوطه صورت بگیرد.
دكتر اكبری گفت : توصیه ما به شهروندان بویژه كودكان , سالمندان و بیماران تنفسی و قلبی عروقی آن است كه به هنگام افزایش آلودگی هوا , از تردد در مناطق آلوده شهر خودداری كنند.
وی همچنین خواستار آن شد تا مردم در روزهای بحرانی به جای استفاده از اتومبیل شخصی , از وسایل نقلیه عمومی استفاده كنند.
اكبری , افزود : برای كاهش آلودگی هوا تا جایی كه امكان داشته باشد باید از ترافیك درون شهری كاست و از تردد موتورسیكلت ها و خودروهای دودزا جلوگیری كرد.
روزنامه جمهوری اسلامی 01/07/1382
پنج شنبه 31/2/1388 - 11:0
بیماری ها
تركیباتی به نام پلی فنونل در چای وجود دارد كه باعث توقف رشد باكتری های مسبب بوی دهان می شود.
دكتر مهران ریاضی بهداشت كار دهان و دندان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این مطلب افزود : مصرف زیاد ادویه جات , نارسایی قلبی , كم خونی , ناراحتی دستگاه گوارش , كمبود ویتامین , التهاب سینوس ها و مشكلات دهان و دندان و تب بالا از عوامل بوی بد دهان هستند.
وی تاكید كرد : میكروارگانیسم ها غذاها و پروتیین هایی را كه در دهان باقی می مانند به تركیبات سولفوردار تبدیل می كنند و با رشد و تكثیر در عقب زبان و حفره های لثه باعث ایجاد بوی بد دهان می شوند.
پنج شنبه 31/2/1388 - 10:58
دعا و زیارت
در معنی تاویل اختلاف شدید دارند و با تتبع در تاویل ممكن است به بیشتر از ده قول برخورد ولی آنچه مشهورتر از همه اقوال می باشد دو قول است:
1- قول قدماء كه تاویل را با تفسیر محصل معنی كلام مرادف میگرفتند و بنابراین همه آیات قرآنی تاویل دارند لكن بمقتضای آیه ((و ما یعلم تاویله الا الله)) تاءویل متشابهات را بالخصوص كسی جز خدای نمیداند.
و ازین روی جمعی از قدماء گفته اند كه آیات متشابهه قرآن همان حروف مقطعه اوایل سور می باشد زیرا در قرآن مجید آیه ای كه معنی محصل آن برای همه مردم مجهول باشد جز حروف مقطعه نامبرده وجود ندارد. ولی ما در فصلهای گذشته بطلان این تشخیص را روشن ساختیم.
و بهر حال نظرباینكه قرآن مجید علم بتاءویل برخی از آیات را از غیر خدا سلب می كند و در قرآن مجید آیه ای كه تاءویل یعنی محصل معنی آن برای همه مجهول باشد نداریم و حروف مقطعه اوایل سور را نیز متشابه نمیشود شناخت این قول پیش متاخرین باطل شناخته شده متروك شد.
2 - قول متاءخرین كه ((تاءویل)) معنی خلاف ظاهر است كه از كلام قصد شود و بنابراین همه آیات قرآنی تاءویل ندارند و تنها آیات متشابهه است كه دارای تاءویل و معنی خلاف ظاهر دارند كه جز خدا كسی را بر آنها احاطه نیست مانند آیاتی كه تجسم و آمدن و نشستن و رضا و سخط و تاءسف و سایر لوازم مادیت را بخدا نسبت میدهند و آیاتی كه نسبت معصیت بفرستادگان خدا و پیغمبران معصوم میدهند.
این مذهب باندازه ای عملا دائر شده كه فعلا لفظ ((تاءویل)) در معنی خلاف ظاهریك حقیقت ثانیه گشته است و تاءویل آیات قرآنی در مخاصمه های كلامی یعنی صرف كلام از ظاهرش، و جمل آن برخلاف ظاهر بواسطه دلیل بنام تاءویل روشی دائر گردیده با اینكه خود این روش ‍ خالی از تناقض نیست. (13)
این قول نیز با اینكه شهرت بسزائی دارد درست نیست و بآیات قرآنی منطبق نمیشود زیرا:
اولا آیه سوره اعراف ((هل ینظرون الا تاءویله)) و آیه سوره یونس ((بل كذبوا بمالم یحیطوا بعلمه و لمایاءتهم تاءویله)) كه در فصل گذشته نقل شدند ظاهرند در اینكه همه قرآن تاءویل دارد نه تنها آیات متشابهه چنانكه بنای این قول برآنست.
و ثانیا لازمه این قول اینست كه آیاتی در قرآن مجید وجود داشته باشد كه مدلول حقیقی كلامی را كه از رسانیدن معنی مراد گنگ باشد كلام بلیغ نمیشود شمرد تا چه رسد بكلامی كه با بلاغت خود بجهان سخنوری تحدی و اعلام تفوق مینماید.
و ثالثا بنابراین قول حجت قرآن تمام نمیشود زیرا بموجب احتجاج آیه كریمه ((افلا یتدبرون القرآن و لو كان من عند غیرالله لوجدوا فیه اختلافا كثیرا)) یكی از دلائل اینكه قرآن كلام بشر نیست اینست كه در میان آیات آن (با اختلاف شدیدی كه در ازمنه و شرائط و اوضاع و احوال مقارن نزول دارند) هیچگونه اختلاف معنی و مدلول نیست و هر اختلافی كه بحسب بادی نظر جلوه كند با تدبر در آیات رفع میشود.
و اگر بنا شود كمیت معتنابهی از آیات بنام متشابهات با مسلمات قرآن كه محكماتند اختلاف داشته باشد و رفع اختلاف باین نحو بشود كه بگوئیم ظواهر آنها مراد نیست بلكه مراد یك معانی دیگری است كه جز خدا كسی از آنها واقف نیست، اینگونه ارتقاع اختلاف هرگز دلالت براینكه قرآن كلام بشر نیست ندارد.
و همچنین اگر رفع اختلاف را باین نحو كنیم كه هر آیه ای را كه مضمون آن مخالف و مناقض محكمات و مسلمات قرآن است و از ظاهر آن منصرف كرده (باصطلاح این قول) با تاءویل بمعنی خلاف ظاهر حمل كنیم. زیرا بواسطه این نوع تاءویل هر گونه تناقضی راحتی از كلام بشر نیز میشود رفع نمود.
و رابعا اصلا دلیلی بر اینكه مراد از تاءویل در آیه محكم و متشابه معنی خلاف ظاهر است وجود ندارد و در سایر آیات قرآنی كه نام تاءویل آورده شده چنین معنائی اراده نشده مثلا در سه جا از قصه یوسف (ع) تعبیر خواب ((تاءویل)) نامیده شده و بدیهی است كه تعبیر خواب معنی خلاف ظاهر خواب نیست بلكه حقیقتی است خارجی عینی كه در خواب بصورت مخصوصی دیده می شود چنانكه یوسف (ع) بخاك افتادن پدر و مادر و برادران را در صورت سجده خورشید و ماه و ستارگان دیده بود و چنانكه ملك مصر قحطی هفت ساله مصر را در شكل هفت گاو لاغر كه هفت گاو چاق و فربه را میخورند و هفت سنبل سبز و هفت سنبل خشك دیده بود و چنانكه مصاحبان زندان یوسف (ع) ساقی گری ملك و صلب را در هیئت فشردن خوشه انگور و سرگرفتن طبق نان و خوردن مرغان از آن نان دیده بودند.
و همچنین در قصه موسی و خضر از سوره كهف پس از آنكه خضر كشتی را سوراخ می كند و پس از آن پسری را میكشد و پس از آن دیوار كجی را راست می كند و در هر مرحله موسی (ع) اعتراض مینماید خضر بمقام جواب آمده حقیقت و منظور اصلی كارهائی را كه بامر خدا انجام داده بود بیان می كند و آنرا تاءویل مینامد و معلوم است حقیقت كار و منظور واقعی كه كه به صورت كار ظهور كرده بمنزله روح كار است كه تاءویل نامیده شده نه معنی خلاف ظاهر آن.
و همچنین خدای متعال در باره وزن و كیل میفرماید: و اوفو الكیل اذا كلتم و زنوا بالقسطاس المستقیم ذلك خیرو احسن تاءویلا)) سوره اسری آیه 35 (ترجمه: وقتیكه كیل میكنید كیل را ایفاء كنید مكیال را درست پر كنید و با ترازوی درست و زن نمائید این خوب است و از جهت تاویل بهتر می باشد) روشن است كه مراد از تاءویل كیل و وزن وضع اقتصادی خاصی است كه در بازار داد و ستد در نقل و انتقال حوائج زندگی خارجی و روحی است كه در كالبد كیل و وزن دمیده شده و با درستی و نادرستی آنها در آثار خود توانا و ناتوان میشود.
و همچنین در جای دیگر میفرماید: ((فان تنازعتم فی شی ء فردّوه الی الله و الرسول... ذلك خیر و احسن تاءویلا)) سوره نساء آیه 59 (ترجمه: پس اگر در چیزی نزاع داشتید آنرا بخدا و رسول برگردانید... این خوب است و از جهت تاءویل بهتر می باشد) پیدا است كه مراد از ((تاءویل)) رد منازعه بخدا و رسول همان پا بر جا بودن وحدت جامعه و استوار بودن پیوند روحی در جامعه می باشد و این حقیقتی است خارجی نه معنی خلاف ظاهر رد نزاع.
و همچنین موارد دیگری كه لفظ تاءویل در قرآن مجید ذكر شده و جمعا با آنچه گذشت شانزده مورد می باشد، در هیچكدام از آنها نمیشود تاءویل را بمعنی ((مدلول خلاف ظاهر)) گرفت بلكه به معنی دیگری است كه (چنانكه در فصل آینده روشن خواهد شد) بلفظ تاءویل كه در آیه محكم و متشابه وارد شده نیز انطباق دارد و با اینحال موجبی برای اینكه لفظ تاءویل را در آیه نامبرده بمعنی ((مدلول خلاف ظاهر)) بگیریم نیست.
شناخت قرآن استاد علامه طباطبایی (ره)
پنج شنبه 31/2/1388 - 10:56
بیماری ها
یك متخصص بیماریهای كلیه و مجاری ادرار گفت : از جمله مشكلات سالمندان بی اختیاری در ادرار است كه این مشكل به راحتی قابل درمان است .
خانم مجد در مصاحبه با رادیو سلامت بااشاره به اینكه بی اختیاری در ادرار می تواند در هر سنی بروز كند , افزود : بی اختیاری ادراری به حالتی گفته می شود كه ادرار به صورت غیرقابل كنترل در زمان نامناسب خارج می شود.
وی بااشاره به اینكه عده ای تمایلی به بیان این مشكل ندارند , گفت : عده ای دیگر فكر می كنند این مشكل طبیعی است و نیازی به درمان ندارد.
این متخصص افزود : عده ای دیگر تصور می كنند تنها راه درمان بی اختیاری ادرار جراحی است بنابراین تمایلی به این كار ندارند.
این كارشناس بااشاره به اینكه درمان این مشكل روشهای گوناگونی دارد , افزود : درمانهای رفتاری , دارویی و جراحی از جمله راههای درمان این مشكل است بنابراین مبتلایان به این مشكل بدون اندك تعلل به پزشك مراجعه كنند.
پنج شنبه 31/2/1388 - 10:55
دعا و زیارت
بـدون شك سخنان معصـومان و ائمه اطهارعلیهم السلام هماره روشنگر معنای آیات نـورانی قرآن كریـم بـوده است. در ایـن سلسله مقالات برآنیـم با مشعل فروزان بیانات حضرت امام باقرالعلـوم(ع) آسمان معرفت را بشكـافیـم و چنـدگـام به حقیقت نزدیك شـویم.

زنگار دلها
قرآن درباره مجرمان و گناهكاران جسـور كه به بهانه های واهـی از اجـابت دعوت الهی سـربـاز مـی زننـد, مـی فـرمـایـد:
(كلا بل ران علی قلـوبهم ما كانـوا یكسبـون) چنیـن نیست كه آنها گمان مـی كنند, بلكه كارهایشان همچـون زنگاری بر دلهایشان نشسته است. (و از درك حقیقت محـروم گشته انـد.) امام باقر(ع) در باره این آیه می فرماید:
هیچ بنـده مـومنـی نیست مگـر آنكه در قلبـش یك نقطه سفیـــد (و نـورانی) وجـود دارد, پـس آنگاه كه از وی گناهی سرزند, در میان آن نقطه سفید, نقطه سیاهی ایجاد می گردد. پـس اگر تـوبه كند, آن سیاهی رخت بر مـی بندد; و اگر در گناهان غوطه ور گردد, بر سیاهـی افزوده می شـود تا آنكه تمام سفیدی را مـی پـوشانـد. وقتـی سفیدی پـوشانده شد, دارنده چنیـن دلی دیگر هرگز روی سعادت را نخـواهد دید و ایـن است معنای سخـن خداوند كه می فرماید: (كلا بل ران علی قلوبهم ما كانوا یكسبون)

فروش دین به دنیا
در مـورد متعددی از قرآن به آیاتـی برمـی خـوریـم كه یهود را به پیروی از قرآن فرا می خواند, در یكـی از ایـن آیات مـی خـوانیـم:
((به آنچه نازل كرده ام (قرآن) ایمان آورید كه تاءییـد و تصـدیق كننده كتابی است كه شما با آن سروكار دارید (تـوارت) و نخستیـن كافر به آن نباشید و آیات مرا به بهای ناچیزی نفـروشیـد و تنها در برابر مـن تقـوا پیشه سازیـد.)) امام باقر(ع) در مـورد شاءن نزول آیه فـوق مـی فرمایـد: بـرای حیـی بن اخطب و كعب بـن اشرف و گروهی دیگر از عالمان یهود, هر ساله مجلـس میهمانی بسیار مجللی از طرف یهودیان ترتیب داده می شد. ایـن افراد راضـی بنـودند, با تصدیق و تاءیید قرآن, آن منافع را از دست بـدهند. به همیـن جهت تـورات را تحـریف كـرده, آیـاتـی از آن را, كه در زمینه اوصـاف پیامبر اسلام (ص) بـود, به بهای ناچیز (مجالـس و یا پـولهایی كه به جیب آنها سـرازیـر مـی شـد.) فـروختنـد.

درس عبرت از انسانهای مسخ شده
همان طـور كه مـی دانیـم روحیه سركشـی و نافرمانی از دستـوراهای الهی و علاقه شـدید به مال دنیا از ویژگیهای یهود بـوده, آیاتـی از قـرآن بـدانها اشـاره كـرده است, ماهیگیـری در شنبه یكـی از مظاهـر ایـن علاقه است: خـداونـد به یهود فـرمـان داده بـود روز ((شنبه)) را تعطیل كننـد; امـا گـروهـی از آنها كه كنـار دریـا می زیستند و مشمـول حكـم الهی بـودند, دلشان نمـیآمـد آن روز از ماهیهای فـراوان و چشمگیر بگذرنـد. اتفاقا روزهای شنبه ماهیهای بیشتری مـیآمد. آنها با ترفند و حیله گری روز شنبه نیز ماهیگیری می كردند تا آن كه عذاب خدا آنها را فرا گرفت. در همیـن زمینه در قرآن چنیـن مـی خـوانیـم: قطعا حال كسانی (یهودیانـی) كه در روز شنبه نافرمانـی كردنـد, دانستید. (و نیز به عذاب ما آگاه شـدید كه) به آنها گفتیـم: همچـون بـوزینگان طرد شـده در آیید و آنها چنین شدند.
در آیه بعد از آن مـی فـرمایـد: ما ایـن جـریان را مجازات و درس عبـرتـی بـرای پیـش روی آن واقعه (مـابیـن یــــدیها) و پشت آن (ماخلفها) قرار دادیم.
امام باقـر(ع) در تـوضیح مابیـن یـدیها و ماخلفها مـی فـرمایـد:
(مقصـود از ((مـابیـن یـدیها)), نسل آن زمـان و مـــــــراد از ((ماخلفها)) ما مسلمـانان هستیـم. یعنـی ایـن درس عبـرت مخصـوص بنی اسرائیل نبـود و همه انسانها را شامل می شود.)) در مرحله عمل روشـن می شود هر فرد چه كاره است و تنها ادعای ایمان كافی نیست.
آیا مـی تـوان باور كرد: كسـی ایمان به خـدا داشته باشـد اما با دشمنان خدا دست دوستی دهد و آنها را محرم اسرار خویـش سازد؟ در قـرآن می خوانیـم: آیا گمان كرده اید به خـود واگذار مـی شـویـد و خداونـد كسانـی را كه جهاد كرده و غیر از خـدا و فـرستاده او و مـومنان محـرم اسـراری نگرفته اند, معلـوم نمـی دارد؟ و خـداونـد بدانچه انجام مـی دهید آگاه است. امام باقر(ع) در باره آیه فـوق فرمود:
جز خدا محرم اسراری نگیرید كه در ایـن صورت مومـن نخواهید بود. همانا هر سبب و نسب (قـرابت) و محـرم اسـرار گـرفتـن و بـدعت و شبهه ای بریده خـواهد شـد مگر آن چیزی كه قرآن آن را اثبات كرده است. (تقوا)

گمان می نمایید آیا شما
بگردید بیآزمایش رها؟
نكرده خدا تا به امروز فاش
مقام شما را به سعی و تلاش
كدامینتان هست مومن درست
كه از غیر یزدان خود دست شست
نگیرد دگر دوست غیر از خدا
بجز مومنان و بجز مصطفی
به هركارتان هست یزدان خبیر
بود آگه از رازهای ضمیر

نور نبوت و ولایت
در قرآن می خوانیـم: او خدایی است كه خـورشید را مایه روشنایی و ماه را نوربخـش قرار داد; هوالذی جعل الشمـس ضیاء والقمر نورا. امـام بـاقـر(ع) در بـاره آیه فـوق چنیـن مـی فـرمـاید:
خداوند زمین را به نور محمد(ص) روشـن ساخت, همان گونه كه با نور خورشید آن را روشـن گرداند. به همین جهت, محمد(ص) را به خورشید و وصـی اش علـی(ع) را به مـاه تشبیه كرده است.

رهبری, خارچشم دشمن
حمله به رهبـری امت اسلامـی یكـی از تـرفنـدها و نقشه هـای اصلـی دشمنان دیـن است كه از همـان صـدر اسلام در صـدر تـوطئه های آنها قـرار داشته است. در همیـن زمینه در قـرآن مـی خـوانیم:
((منافقان از آن بیـم دارند كه آیه ای علیه آنها نازل شـود و به آنها از اسرار درونشان خبر دهـد.)) (ای پیامبـر به آنها) بگـو:
استهزا و تمسخر كنید, خـداونـد آنچه را از آن بیـم دارید آشكار می سازد.
و اگز از آنها بپرسـی, (در تـوجیه كارشان) می گـویند: ما شـوخـی مـی كردیـم و بازی. بگـو: آیا خدا و آیات او و پیامبرش را مسخره می كنید؟
بگو: عذرخـواهی دیگر سودی ندارید. شما پـس از ایمان آوردن كافر شدید, اگر گروهی از شما را (به خاطر توبه) ببخشیـم, گروه دیگری را عذاب خـواهیـم كـرد, زیـرا آنها مجـرمند.
امـام بـاقـر(ع) در شـاءن نزول آیـات فـوق مـی فـرمـاید:
گـروهـی از منافقان در جلسه ای سـری برای كشتـن پیامبـر اسلام(ص) نقشه كشیدند كه پس از برگشتـن از جنگ تبوك در یكی از گردنه هابه صورت ناشناس كمیـن كنند; شتر حضرت را رم دهند و حضرت را به قتل رسانند. خـداوند پیامبرش را از ایـن نقشه مطلع ساخت و حضرت نیز دستـور داد گروهـی از مسلمانان مراقب باشنـد تا آنها را متفـرق كننـد. هنگامـی كه پیامبـر(ص) به محل مـورد نظر (گردنه) رسیـد, عمار مهار شتـر حضـرت را در دست داشت و حذیفه از پشت سـر, آن را مـی رانـد. در ایـن هنگام, منافقان بـا صـورتهای پـوشیـده هجـوم آوردند. پیامبر(ص) به حذیفه فرمـود: به صـورت مركبهای آنها بزن تا دور شـونـد و حذیفه نیز چنیـن كرد. هنگامـی كه پیامبر(ص) به سلامت از گـردنه گذر كـرد, به حذیفه فـرمود:
آنها را شناختـی؟ گفت: خیـر, هیچ كـس را نشنـاختـم. سپـس رسـول خدا(ص) نام همه آنها را برشمرد. حذیفه گفت: اكنون كه چنیـن است چـرا گـروهـی را نمـی فـرستـی آنها را به قتل رسـانند؟
فرمـود: ((دوست ندارم عرب بگـویند هنگامـی كه محمـد بر یارانـش پیـروز شـد به كشتـن آنها پرداخت.))

پیشتازان عرصه جهاد را دریابید!
افرادی كه درآمـد زیاد نداشتند و به قـول امام خمینـی(ره) ((از پابـرهنگان بـودنـد)) مخلص تـریـن یاران پیامبـر اسلام(ص) شمـرده می شدند. آنها از دیار خـود دل كنده, به خدا دل بسته بـودند, در میـدانهای كارزار از جان مایه مـی گذاشتنـد و وقت نـداشتنـد تـا دنبال منافع شخصـی و سفـرهای تجارتـی بـرونـد و بـرای خـود كاخ بسازند. لذا خـداونـد منان به مسلمانان دستـور داده بـود تا به این دسته از برادران خـویـش كمك مالـی كنند. در همیـن زمینه در قرآن می خوانیم:
(انفاق شما, مخصـوصا باید) برای نیازمندانی باشد كه در راه خدا در تنگنای (اقتصادی) قرار گرفته اند, نمی تـوانند مسافرت (تجارت) كننـد. و نـا آگـاهـان آنها را, از شـدت خـویشتـن داری, بـی نیاز مـی پنـدارنـد, اما آنها را از چهره هایشان مـی شناسـی و هـرگز با اصرار از مردم چیزی نمـی خواهند; و هرچیز خـوبـی را در راه خـدا انفـاق كنیـد, خـداونـد از آن آگـاه است.
امام باقر(ع) فرمـود: ایـن آیه در باره ((اصحاب صفه)) نازل شده است. كنـار مسجـد (پیـامبـر(ص)) روی صفه ای (سكـوی بزرگـی) جـای داشتند... و خداوند به مردم دستـور داد از كمك به ایـن دسته از بـردران خـودeدریغ نـورزنـد. آنها نیز چنیـن كـردند.
سایت شارح - مجله كوثر ش 31 سید علیرضا جعفرى
پنج شنبه 31/2/1388 - 10:54
دعا و زیارت
ابوحمزه به حضرت امام محمد باقر علیه السلام شكایت كرد از درد زانو، فرمودند: بعد از نماز این دعا را بخوان.

یا اجود من اعطی و یا خیر من سئل و یا ارحم من استرحم ارحم ضعفی و قله حیلتی و اعفتی من وجعی.
رضا جاهد گنجینه هاى معنوى‏
پنج شنبه 31/2/1388 - 10:53
ورزش و تحرک
ورزش انسان را از كارهای زشت و فساد آور و تباه كننده دور نگه می‌دارد.
اگر روزی یك ساعت ورزش نكنیم یكروز از انقلاب عقب هستیم.
ورزش ضرورت زندگی انسان است.
ورزش بعنوان یكی از ضرورتهای جامعه به شمار می‌رود.
ورزش ، مورد علاقه دین مبین اسلام است.
ورزش عامل موثر در تندرستی است.
سایت بسیج
پنج شنبه 31/2/1388 - 10:51
دعا و زیارت
ان الله عبادا یختصهم الله بالنعم لمنافع العباد فیقرها فی ایدیهم ما بذلوها فاذا منعوها نزعها منهم ثم حولها الی غیر هم.
خدا را بندگانی است كه به منظور منافع بندگان دیگرش آنان را با نعمت‏ها ویژه گردانید. پس تا هنگامی كه بذل می‏كنند، نعمت‏ها را در دستشان باقی می‏گذارد. و چون باز دارند نعمت‏ها را از آنان می‏ستاند و به غیرشان انتقال می‏دهد.
كلمات قصار مولا علی (ع)
پنج شنبه 31/2/1388 - 10:51
طنز و سرگرمی
یك روز شخصی پس از مدتها با یكی از دوستان قدیمی اش برخورد كرد. پس از سلام و احوال پرسی گرم, با كمال تعجب مشاهده نمود كه او دو پیراهن مشكی را روی هم به تن كرده است !
رو كرد به او و پرسید:
چرا دو تا پیراهن مشكی پوشیده ای !
شخص در پاسخ گفت:
آخه دو تا از افراد فامیلم فوت كرده اند.
پنج شنبه 31/2/1388 - 10:50
شعر و قطعات ادبی
دیرست كه دلدار پیامی نفرستاد _____ ننوشت سلامی و كلامی نفرستاد
صد نامه فرستادم و آن شاه سواران _____ پیكی ندوانید و سلامی نفرستاد
سوی من وحشی صفت عقل رمیده _____ آهو روشی كبك خرامی نفرستاد
دانست كه خواهد شدنم مرغ دل از دست _____ وز آن خط چون سلسله دامی نفرستاد
فریاد كه آن ساقی شكر لب سرمست _____ دانست كه مخمورم و جامی نف‏
چندان كه زدم لاف كرامات و مقامات _____ هیچم خبر از هیچ مقامی نفرستاد
حافظ بادب باش كه واخواست نباشد _____ گر شاه پیامی بغلامی نفرستاد
دیوان حافط
پنج شنبه 31/2/1388 - 10:48
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته