• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 791
تعداد نظرات : 47
زمان آخرین مطلب : 3590روز قبل
خواص خوراکی ها


 
 
 
نتایج این مطالعه در کنگره سالیانه انجمن بیوشیمی و بیولوژی مولکولی امریکا ارایه گردید.

محققان دانشگاه ایلی نویز در مطالعات اخیر خود پی بردند که پروتئین سویا، تجمع چربی و تری گلیسریدها را در کبد افراد چاق به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می دهد.

درصد بسیار زیادی از افراد بدون داشتن هیچ علایمی به بیماری کبد چرب دچار هستند. چاقی یکی از مهم ترین عوامل بروز این بیماری است که در برخی موارد بهنارسایی کبد منجر می شود. چربی در کبد متابولیزه می شود. در افراد چاق انتقال چربی ها به بافت چربی کاهش می یابد، در نتیجه کبد محل ذخیره و تجمع بیش از حد چربی می شود. تجمع چربی در بافتی غیر از بافت چربی (مانند کبد)، عملکرد حیاتی ارگان را به طور خطرناکی دچار اختلال می نماید.

سویا و کبد چرب
برای انجام این تحقیق، تجمع چربی در کبد موش های لاغر و چاق که دارای رژیم حاوی کازئین (پروتئین شیر) یا پروتئین سویا بودند، مورد مقایسه قرار گرفت. رژیم غذایی اثری بر کبد موش های لاغر نداشت اما در موش های چاقی که پروتئین سویا مصرف کرده بودند، تجمع تری گلیسریدها و سایر چربی ها در کبد 20 درصد کاهش یافت. در حقیقت این بررسی اثبات کرد که پروتئین سویا می تواند موجب کاهش علایم بیماری کبد چرب شود.
مکانیسم این عمل مربوط به نقشی است که پروتئین سویا در مسیر متابولیسم چربی ایفا می کند. در بسیاری از افراد چاق، انتقال چربی به خارج از کبد با اختلالاتی همراه است و پروتئین سویا قادر است این انتقال را تسهیل کرده و علایم بیماری کبد چرب را کاهش دهد.

نتایج این مطالعه در کنگره سالیانه انجمن بیوشیمی و بیولوژی مولکولی امریکا ارایه گردید.
 سیمرغ
 
چهارشنبه 3/2/1393 - 15:19
خواص خوراکی ها


آنچه درباره دارچین نمی دانید
این ادویه چون طبع بسیار گرمی دارد بسیار نیرودهنده و قابض است.

دارچین بعد از فلفل و زردچوبه یکی از پرمصرف‌ترین ادویه های معطر و مطبوعی است که طعم آن ابتدا در دهان ملایم و کمی شیرین و بتدریج تند و سوزاننده می‌شود و بسیاری از خانواده‌ها کنجکاوند که بدانند این گیاه چه خواص متمایزی دارد.

در برخی گیاهان ترکیباتی وجود دارد که می تواند سبب افزایش میل جنسی شود که البته قدرت اثر این گیاهان به میزان و دفعات مصرف آن بستگی دارد. یکی از ویژگی های متمایز دارچین و همچنین جوز هندی، زنجبیل، فلفل و مارچوبه این است که از قدیم برای زیاد شدن و بازیافتن نیروی جنسی از آن استفاده می شده است.

این ادویه چون طبع بسیار گرمی دارد بسیار نیرودهنده و قابض است، ضعف کمر و پاها را از بین می برد، کلیه و کبد را گرم می کند، اثر خوبی در گردش خون دارد و خون را به ارگان های سطحی بدن می رساند، نفس را باز و بوی دهان را مطبوع می کند و نشاط آور قلب است.
دارچین اثر آرام کننده و شاد کننده دارد و از بسیاری از داروهای آرام بخش بهتر است و به آن والیوم گیاهی می گویند. این گیاه با تقویت سیستم ایمنی بدن از بروز عفونت ها جلوگیری کرده و همچون آنتی بیوتیک و پنی سیلین عمل می کند و چون ضدالتهاب است بهترین دارو برای مبتلایان به دردهای عضلانی و مفاصل است.

چربی سوزی با دارچین
تحقیقات نشان داده است که مصرف روزانه یک چهارم قاشق چایخوری دارچین سوخت و ساز بدن را بالا می برد و در نتیجه می تواند چربی و کالری های مازاد را بسوزاند. در واقع وقتی سوخت و ساز بالا رود بدن انرژی خود را از تجزیه چربی ها تامین می کند، اما اگر سوخت و ساز پایین باشد کالری و اضافه وزنی هم از دست نمی رود.

ادویه ای برای دیابتی ها
بر طبق جدیدترین تحقیقات، دارچین حاوی ترکیباتی است که عمل انسولین در انتقال گلوکز به سلول ها را بهبود می بخشد و با کاهش تدریجی قند خون، از خستگی و تاری دید دیابتی ها می کاهد و چون تقریبا بدون کالری است افراد چاق و مبتلایان به دیابت می توانند با نظر پزشک متخصص از آن در رژیم غذایی شان استفاده کنند. مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نشان داده که دارچین سوخت و ساز گلوکز را تا حدود 20 برابر بالا می برد.

راننده ها چای دارچین بنوشند
به گفته محققان استشمام و نوشیدن چای نعناع و دارچین برای ایجاد آرامش اعصاب و جلوگیری از به خواب رفتن رانندگانی که به مدت طولانی می رانند موثر است و به افزایش تمرکز کمک کرده و از وقایع و حوادث رانندگی می کاهد و اسانس آن ضدعفونی کننده ملایمی است.
از دیگر ویژگی های ارزنده دارچین می توان به خاصیت ضددرد، ضدمیکروب، ضدتهوع، ضداسهال، ضدهیستامین، کاهش دهنده پرفشاری خون، تقویت معده و رفع کننده نفخ شکم اشاره کرد البته باید بدانید مصرف مقدار زیاد دارچین سمی است و سبب بی خوابی و حرکت تند قلب می شود.

برای نفع بردن از اثرات این گیاه، چای دارچین بنوشید، یا از چوب یا پودر آن در چای روزانه، شیر، قهوه، آبمیوه یا غلات و کیک صبحانه استفاده کنید.

منبع : جام جم آنلاین
چهارشنبه 3/2/1393 - 15:16
خواص خوراکی ها


این آنتی‌اكسیدان مفید در برخی دیگر از مواد غذایی از جمله سیب و چای نیز موجود است.

تحقیقات نشان می دهند که مصرف پیاز می‌تواند احتمال بروز آترواسكلروز یا تصلب شرائین را کاهش دهد. پژوهشگران انگلیسی دریافتند که پیاز حاوی نوعی آنتی‌اكسیدان به نام کرستین است كه می‌تواند از ایجاد التهاب در شریان ها و سخت و سفت شدن دیواره آنها پیشگیری کند. در حقیقت مشخص شد که ماده کرستین می تواند از افزایش فشارخون و همچنین تنگی و انسداد عروق تغذیه‌ كننده قلب (عروق کرونر) و در نتیجه سكته قلبی پیشگیری نماید.

به عقیده متخصصان  مصرف روزانه 100 تا 200 گرم پیاز، بهترین تأثیر را روی دیواره عروق دارد. بررسی‌ها نشان داده است كه این آنتی‌اكسیدان مفید در برخی دیگر از مواد غذایی از جمله سیب و چای نیز موجود است.

 سیمرغ
چهارشنبه 3/2/1393 - 15:8
عقاید و احکام

 
 

رسول خدا (ص) بر من گذشت ، در حالى که در خواب صبحگاهى بودم، مرا با پایـش تکان داد 

و فرمـود: 

دختـرم بـرخیز شاهـد رزق و روزى پـروردگارت باش و از غافلان مباش .

زیرا که خـداوند روزی هاى مردم را بیـن طلوع فجر تا طلـوع آفتاب تقسیـم مى کند.

(مسند فاطمه الزهراء، ص 219 )

چهارشنبه 3/2/1393 - 14:40
عقاید و احکام


‍‍~○♥ امام علی (ع) می فرمایند : ♥○~


◘ بــالاتــرین عــبادت عــفـت است ◘



(وسائل الشیعه جلد 11 )
چهارشنبه 3/2/1393 - 14:26
قرآن

 

در آنچه خداوند بر تو بخشیده است، سراى آخرت را بجوى و سهم خود را از دنیا فراموش

مکن و همانگونه که خدا به تو نیکی کرده است نیکی کن

و هرگز فساد در زمین منما که خدا مفسدان را دوست ندارد.

قصص آیه 77

چهارشنبه 3/2/1393 - 14:24
فلسفه و عرفان
 

قیمت تو به اندازه خواست توست،اگر خدا را بخواهی،قیمت تو بی نهایت است


و اگر دنیا را بخواهی،قیمت تو همان است که خواسته ای


شیخ رجبعلی خیاط 
چهارشنبه 3/2/1393 - 14:22
فلسفه و عرفان

 
 هی نگو دلم اینطور می خواهد،ببین خدا چه می خواهد.

رجبعلی خیاط
 
چهارشنبه 3/2/1393 - 14:21
عقاید و احکام

 
امام علی (علیه السلام) فرمود: 

«هر کس با قرآن انس گیرد، از جدایی دوستان، وحشتی نخواهد داشت».

غررالحکم و دررالکلم، عبدالواحد الآمِدی، ح 8790. 
چهارشنبه 3/2/1393 - 14:18
عقاید و احکام

 

 

برایم بگو ایمان چیست

فردی در باره ایمان و تعریف آن از امیر مومنان – که درود و سلام خدا برو و خاندانش باد – پرسید. امام با بیانی شیوا منطقی و منظم بیان فرمودند که :

«ایمان بر چهار پایه استوار است :

الف- صبر
ب- یقین
ج- عدل
د- جهاد
الف- صبر نیز بر چهار پایه قرار دارد .

1- شوق ،
2- هراس ،
3- زهد
4- انتظار.

• آن کس که اشتیاق بهشت دارد ، شهوت‌هایش کاستى گیرد ،
• و آن کس که از آتش جهنّم مى ترسد ، از حرام دورى مى‌گزیند ،
• و آن کس که در دنیا زهد مى ورزد ، مصیبت را ساده پندارد ،
• و آن کس که مرگ را انتظار مى کشد، در نیکى‌ها شتاب مى‌کند .

ب- یقین نیز بر چهار پایه استوار است :

1- بینش زیرکانه ،
2- دریافت حکیمانة واقعیت‌ها ،
3- پند گرفتن از حوادث روزگار ،
4- و پیمودن راه درست پیشینیان .

• پس آن کس که هوشمندانه به واقعیت ها نگریست ، حکمت را آشکارا بیند ،
• و آن که حکمت را آشکارا دید ، عبرت آموزى را شناسد ،
• و آن که عبرت آموزى را شناخت، گویا چنان است که با گذشتگان مى زیسته است .

ج- عدل نیز بر چهار پایه بر قرار است :

1- فکرى ژرف اندیش ،
2- دانشى عمیق و به حقیقت رسیده ،
3- نیکو داورى کردن
4- استوار بودن در شکیبایى .

• پس کسى که درست اندیشد به ژرفاى دانش رسید
• و آن کس که به حقیقت دانش رسید ، از چشمة زلال شریعت نوشید ،
• پس کسى که شکیبا شد در کارش زیاده روى نکرده با نیکنامى در میان مردم زندگى خواهد کرد .

د- جهاد نیز بر چهار پایه استوار است :

1- امر به معروف
2- نهى از منکر
3- راستگویى در هر حال
4- و دشمنى با فاسقان

• پس هر کس به معروف امر کرد ، پشتوانه نیرومند مؤمنان است ،
• و آن کس که از زشتى‌ها نهى کرد ، بینى منافقان را به خاک مالید ،
• و آن کس که در میدان نبرد صادقانه پایدارى کند حقّى را که بر گردن او بوده ادا کرده است ،
• و کسى که با فاسقان دشمنى کند و براى خدا خشم گیرد ، خدا هم براى او خشم آورد ، و روز قیامت او را خشنود سازد» .

متن کلام امام علیه السلام:

 


وَ سُئِلَ [علیه السلام] عَنِ الْإِیمَانِ فَقَالَ الْإِیمَانُ عَلَى أَرْبَعِ دَعَائِمَ عَلَى الصَّبْرِ وَ الْیَقِینِ وَ الْعَدْلِ وَ الْجِهَادِ وَ الصَّبْرُ مِنْهَا عَلَى أَرْبَعِ شُعَبٍ عَلَى الشَّوْقِ وَ الشَّفَقِ وَ الزُّهْدِ وَ التَّرَقُّبِ فَمَنِ اشْتَاقَ إِلَى الْجَنَّةِ سَلَا عَنِ الشَّهَوَاتِ وَ مَنْ أَشْفَقَ مِنَ النَّارِ اجْتَنَبَ الْمُحَرَّمَاتِ وَ مَنْ زَهِدَ فِى الدُّنْیَا اسْتَهَانَ بِالْمُصِیبَاتِ وَ مَنِ ارْتَقَبَ الْمَوْتَ سَارَعَ إِلَى الْخَیْرَاتِ وَ الْیَقِینُ مِنْهَا عَلَى أَرْبَعِ شُعَبٍ عَلَى تَبْصِرَةِ الْفِطْنَةِ وَ تَأَوُّلِ الْحِکْمَةِ وَ مَوْعِظَةِ الْعِبْرَةِ وَ سُنَّةِ الْأَوَّلِینَ فَمَنْ تَبَصَّرَ فِى الْفِطْنَةِ تَبَیَّنَتْ لَهُ الْحِکْمَةُ وَ مَنْ تَبَیَّنَتْ لَهُ الْحِکْمَةُ عَرَفَ الْعِبْرَةَ وَ مَنْ عَرَفَ الْعِبْرَةَ فَکَأَنَّمَا کَانَ فِى الْأَوَّلِینَ وَ الْعَدْلُ مِنْهَا عَلَى أَرْبَعِ شُعَبٍ عَلَى غَائِصِ الْفَهْمِ وَ غَوْرِ الْعِلْمِ وَ زُهْرَةِ الْحُکْمِ وَ رَسَاخَةِ الْحِلْمِ فَمَنْ فَهِمَ عَلِمَ غَوْرَ الْعِلْمِ وَ مَنْ عَلِمَ غَوْرَ الْعِلْمِ صَدَرَ عَنْ شَرَائِعِ الْحُکْمِ وَ مَنْ حَلُمَ لَمْ یُفَرِّطْ فِى أَمْرِهِ وَ عَاشَ فِى النَّاسِ حَمِیداً وَ الْجِهَادُ مِنْهَا عَلَى أَرْبَعِ شُعَبٍ عَلَى الْأَمْرِ بِالْمَعْرُوفِ وَ النَّهْیِ عَنِ الْمُنْکَرِ وَ الصِّدْقِ فِى الْمَوَاطِنِ وَ شَنَآنِ الْفَاسِقِینَ فَمَنْ أَمَرَ بِالْمَعْرُوفِ شَدَّ ظُهُورَ الْمُؤْمِنِینَ وَ مَنْ نَهَى عَنِ الْمُنْکَرِ أَرْغَمَ أُنُوفَ الْکَافِرِینَ وَ مَنْ صَدَقَ فِى الْمَوَاطِنِ قَضَى مَا عَلَیْهِ وَ مَنْ شَنِئَ الْفَاسِقِینَ وَ غَضِبَ لِلَّهِ غَضِبَ اللَّهُ لَهُ وَ أَرْضَاهُ یَوْمَ الْقِیَامَةِ


نهج البلاغه حکمت 31 - معرفة اقسام الایمان

چهارشنبه 3/2/1393 - 14:17
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته