• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 2429
تعداد نظرات : 346
زمان آخرین مطلب : 2884روز قبل
اخبار

عکس منتشر نشده از منافقی که اعدام شد
=افکارنیوز

دوشنبه 13/10/1389 - 6:47
اخبار

روزنامه کیهان نوشت:
در این برنامه، پرسشی سینمایی طرح شد كه یكی از دو گزینه پاسخ آن، نام «جعفر پناهی» فیلم ساز ضدانقلاب و وابسته به محافل ماسونی است.

نام جعفر پناهی در حالی در قالب یك پرسش مطرح شد كه چند روز پیش، حكم وی به دلیل ارتكاب جرائم ضدامنیتی اعلام شده بود.

پناهی هنگامی دستگیر شد كه قصد داشت دروغها و ادعاهای بدون سند و مضحك سران فتنه و اربابان خارجی آنها را كه از زبان مهدی كروبی بیان شده بود، مستندنمایی كند. پیش از آن نیز، پناهی در تجمعی غیرقانونی و ضدانقلابی در بهشت زهرا(س)، دستگیر شده بود.

از آنجا كه پناهی به ضدیت با جمهوری اسلامی و هویت ایرانی، شهرت دارد و حكم دادگاه درباره او رسانه ای شده بود، اقدام دست اندركاران مسابقه شبكه پنجم در طرح نام وی، قابل تأمل می نماید. متأسفانه چندی پیش نیز، در دو بخش خبری سیما، نوع انتخاب تصویر با خبر مربوط به «هدفمندی یارانه ها»، تعجب برانگیز و كاملاً مشكوك به نظر می آمد.

كیهان، ضمن احترام به مدیریت و كاركنان متعهد صداو سیما، بر ضرورت اعمال دقت بیشتر در گزینش ها و نظارت بر عملكردهای برخی عوامل رسانه ملی، تاكید می نماید.
=افکارنیوز

دوشنبه 13/10/1389 - 6:46
اخبار
به گزارش افکار به نقل از آتی نیوز، یكی از كارشناسان معروف داوری، در زمان فدراسیون فوتبال محمد دادكان به اتهام اشاعه فساد در فوتبال مدتی ممنوع الفعالیت شد و دیگر به او در امر داوری هیچ مسئولیتی اعم از نظارت و تدریس داوری سپرده نشده است.

در این نامه كه به امضا محمد دادكان رئیس وقت فدراسیون فوتبال رسیده و نسخه‌ای از آن نیز در اختیار سایت آتی نیوز قرار گرفته است، به پیشنهاد رشوه یك دستگاه سمند به داور مسابقه استقلال اهواز و سپاهان در جام حذفی سال ۸۳ نیز اشاره شده تا تیم داوری این دیدار را به سود استقلال اهواز كه میزبان این دیدار بوده قضاوت كند.



این تنها یك نمونه از پشت پرده كثیف وقایعی است كه گاهی اوقات در فوتبال کشورمان رخ داده و دل علاقمندان و کارشناسان منصف را به درد آورده است.

امید است مسئولان سازمان تربیت بدنی و دیگر نهادهای مسئول، با مشاهده این سند ( که اصل آن در اختیار آتی نیوز قرار دارد) فکری به حال مشکلات و اتفاقات ناروا در فوتبال کشورمان بکنند.
=افکارنیوز
دوشنبه 13/10/1389 - 6:45
اخبار

به گزارش مشرق، در دوره های مختلف مجلس شورای اسلامی از ابتدا تا کنون، بنا به اوضاع سیاسی و فضای حاکم بر افکار عمومی و بین المللی، موضوعاتی مورد بررسی شد که بعد از آشکار شدنش در فضای رسانه ای سر و صداهای زیادی به دنبال داشت و به فراخور عملکرد نمایندگان در این موضوعات، سبب ارتقاء یا افول اعتماد مردم به منتخبینشان در مجلس شورای اسلامی گردید.

دکتر علی‎رضا زاکانی یکی از افرادی است که طی سال‎‎های اخیر در موضوعات خاص دست به افشاگری‎‎هایی زده که در جامعه بازتابی وسیع پیدا کرده است، از جمله موضوعات مهمی که این نماینده مجلس در مورد آنها مطالبی را بیان داشته، بحث دانشگاه آزاد، قاضی مرتضوی و معاون اقتصادی اسبق وزیر اطلاعات بوده که در جامعه بازتاب وسیعی پیدا کرده است، زاکانی در گفتگویی که اخیراً با هفته نامه «پنجره» انجام داده بیان داشته است چون در گذشته دستگاه قضایی هیچ یک از شکایت‎‎ها را رسیدگی نکرد و همه را منع تعقیب صادر کرد؛ و بحث اعمال نفوذ مطرح بود، اطلاع‎رسانی به افکار عمومی تنها راه ما بوده است.

برای آگاهی از آنچه بر زاکانی و افشاگری هایش در طول چندماه اخیرگذشته، متن کامل این گفتگو را بخوانید:

اولین سئوال ما این است که چرا افشاگری؟
بنده اساساً اهل سر و صدا نیستم، موضوعات مختلف را بواسطه توجه ویژه به ظرفیتهای نظارتی مجلس دنبال می‌کنم که به لطف خدا بسیاری از آنها بدون انعکاس به جامعه به نتیجه می‌رسد. در مورد رسیدگی، ابتدا به هرچه که برسم قاعده‌ام این است که با فرد خاطی، مطرح و اگر گزارشی نیز براساس اسناد تنظیم کرده باشم به وی می‌دهم تا در صورت داشتن مستنداتی که به اسناد ما خدشه وارد کند گزارشم را تصیح کنم. اگر فرد تن به قانون ندهد به مسئولان ذی‌ربط مراجعه می‌کنم و باز اگر گوش شنوایی ندیدم از طریق مجاری قانونی کار را دنبال می‌کنم و در صورت اعمال نظر توسط عناصر مختلف، راهی جز طرح با افکار عمومی، البته با وسواس و بدون افراطی‌گری لنیست لذا برای طرح یک موضوع در افکار عمومی بنده همه مسیرهای فوق را می‌روم، اگر به نتیجه نرسیدم برای رفع مشکل راهی جز بازگو کردن آن با مردم در حد ضرورت، مستند و بارعایت شرع نمی‌ماند.
یکی از موضوعاتی که شما طی سال‎‎های گذشته پیگیر آن بودید و در مقطعی موضوع را علنی کردید مربوط به تخلفات یکی از نمایندگان مجلس و معاون وزیر اطلاعات بود، لطفا توضیح دهید که ماجرا چه بود و به چه صورت قضیه علنی شد؟
معتقدم یکی از کار‎هایی که در برخورد با فساد باید انجام گیرد، شروع مبارزه از قدرتمندترین افراد است و با ردیابی مفسدان و عوامل آنها در ساختار قدرت باید آنان را منکوب کرد و هر دستگاهی نیز باید به پالایش از درون خود بپردازد، لذا وقتی در مجلس هفتم متوجه شدم یکی از نمایندگان مجلس با سوءاستفاده از جایگاه خود و معرفی ۲۰۰ نفر به یک بانک، در سال ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵، بیش از ۲۹۰ میلیارد تومان وام برای آنها درخواست کرده و با این وام‎ها نیز موافقت شده، از وزیر اقتصاد سئوال کردم که به چه علت این وام‎ها با معرفی یک نماینده، در اختیار چنین افرادی قرار گرفته است، در حالی‎که مردم عزیز ما برای چند میلیون تومان وام، باید مدت‌ زیادی وقت سپری کنند. همچنین سایر بانک‌‎ها نیز به افراد معرفی شده توسط ایشان وام داده بودند، به‎هرحال عین این شکایت را نیز به کمیسیون اصل ۹۰ کردم تا از طریق کمیسیون هم بتوانم برخورد با رانت‌خواری را از درون مجلس آغاز کنم. گرچه برخی از آقایان در مجلس می‎گفتند این‎کار خلیفه‎کشی است و تابه‎حال کسی سراغ نمایندگان نیامده است و اگر این کار باب شود نامناسب است، ولی بنده معتقد هستم قانون چهارچوب اختیارات نمایندگان را مشخص کرده است و در صورت تخطی از چهارچوب‎‎های فوق، خود نمایندگان مجلس باید جلوی متخلفین ایستاده و به آن اعتراض کرده و از طریق مراجع قانونی نیز آن را پیگیری کنند.

قضیه معاون وقت وزیر اطلاعات چه بود؟
در موضوع بستنی میهن که به جرم قاچاق ۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در دادگاه بدوی محکوم شده بود، به بهانه نامه معاون اسبق اقتصادی وزارت اطلاعات و باز پس‎گیری شکایت گمرک توسط دادگاه، تبرئه شد. این درحالی بود که در شش ماهه اول سال ۱۳۸۴ کل کشور بسیج ‎شدند تا با قاچاق مبارزه کنند، تمام تلاش‌‎های آنها منجر به واریز شدن ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان طی شش ماه اول سال به خزانه ‎شد، اما با یک نامه ۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان مورد عفو قرار ‎گرفت، لذا بنده از وزیر اطلاعات وقت سئوال در رابطه با نامه معاونش کردم. حدود هشت ماه توصیه می‎شد صلاح نیست که وزیر در صحن حاضر شود، ولی با دو دیداری که ما با ایشان داشتیم و قبول نکرد که با عنصر خاطی برخورد کند، ما این مصلحت سنجی را قبول نکردیم؛ شب قبل از حضور ایشان در مجلس، مدیرکل وی به اینجانب توصیه کرد چرا با وزیر معامله نمی‎کنید، مجلس ششمی‌‎ها معامله می‎کردند و وقتی ناراحتی بنده را دید و اعلام اینکه به‎هرحال این توصیه معادل قیمت دین و اعتقادات ما را می‎خواهد، با ترشرویی وی را بدرقه کردم. صبح روز سئوال، یکی از مدیران وزارت اطلاعات را که از دوستان عزیز ماست، سراغم فرستادند و ایشان در مجلس گفت، که فلان معاون وزارت می‎گفت ما از ایشان چیزی نداریم، اما اگر بخواهد حرف بزند دوستانش را افشاء خواهیم کرد که البته پاسخ مناسب خود را گرفت و بنده گفتم اگر پا را از این فراتر بگذارید، از تریبون مجلس همه موارد و رویه‎‎های شما را خواهم گفت.

به‎هرحال قاطبه دوستان وزارت اطلاعات، برادران مؤمن و فداکار و سربازان گمنامی هستند که نباید وجود این چنین فرد خاطی در وزارتخانه باعث خدشه به زحمات آنان شود. شما این سلسله را در کنار هم تحلیل کنید، ابتدا دعوت به مصلحت سنجی می‎کنند، سپس به‎دنبال تطمیع هستند و نهایتا راه تهدید را پیش می‎گیرند، این آن چیزی است که در کشور باید با آن برخورد شود. جالب این‎جاست که کمیسیون امنیت سئوال بنده را که با پاسخ نامناسب وزیر در صحن مواجه شد و بنده قانع نشدم طبق قانون بررسی کرد و صدق گفته و بیان این‎جانب را طی گزارشی در صحن به سمع نمایندگان و مردم رساند و ما باز این پرونده را در کمیسیون اصل ۹۰ دنبال کردیم.

در یک مورد دیگر نیز پرونده دانشگاه آزاد را که دنبال می‎کردیم، واسطی پیدا شد که به دروغ وعده داده بود تا در قبال دریافت ۵۰۰ میلیون تومان، بنده را منصرف سازد. ایشان ادعا کرده بود که دوست بنده است در حالی‎که وی را نمی‎شناختم و نتیجه این موضوع، چیزی جز دستگیری و برخورد با این فرد توسط مراجع امنیتی نبود.

یکی از موضوعات دیگری که شما درخصوص آن افشاگری‎‎هایی در جامعه انجام دادید، مربوط به تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد بود، لطفا در این خصوص نیز توضیح دهید؟
فقط موضوع دانشگاه آزاد اسلامی در ابتدا مطرح نبود، بحث تحقیق و تفحص از کل آموزش عالی کشور بود، ولی در حین کار، دانشگاه آزاد اسلامی از جریان تحقیق و تفحص ممانعت به عمل آورد و بعد از اینکه مشخص شد کارشان از نظر قانونی وجاهت ندارد و بنای برخورد قانونی با آنها است؛ دانشگاه آزاد همکاری خود را با هیأت آغاز کرد، اما در همان ابتدا، متوجه این موضوع شدند که اطلاعاتی که به هیأت تحقیق و تفحص می‎‎رسد، اطلاعاتی است که با نشان دادن مشکلات مسئولان سطح بالای دانشگاه آزاد بویژه رئیس آن، هزینه سنگینی برای آقای جاسبی و تیم همراه وی دارد؛ لذا تصمیم به ممانعت از کار تحقیق و تفحص گرفتند و در این جهت از تمامی ظرفیت‎‎های خود در مجلس، قوه قضاییه و رسانه‎‎ها استفاده کردند؛ اما در نهایت نتیجه این شد که هیأت تحقیق و تفحص، تصمیم گرفت ارتباط خود را با دانشگاه آزاد قطع کرده و کار را نا تمام بگذارد.

در مدتی که کار تحقیق و تفحص را انجام می‎‎دادید چه مقدار سند جمع آوری کردید؟
در آن مدت نزدیک ۹۰ هزار برگ سند از این دانشگاه به‎دست آمد و ماحصل آن ۱۳ جلد گزارش شد.

گزارشات را چه‌کار کردید؟
ما ابتدا طبق رویه‎ای که داشتیم گزارشات را برای آقای جاسبی ارسال کردیم و انتظار داشتیم که ایشان اگر انتقادی دارند آن را به ما منتقل کنند تا در صورت ارایه اسنادی خلاف موارد مندرج در گزارش ما؛ مبتنی بر اسناد، گزارشات را اصلاح کنیم، اما تنها به جلد یک این گزارش، پاسخی غیررسمی دادند.

این پاسخ غیررسمی به چه صورت بود؟
یک مکتوبی را به‎صورت غیررسمی بین برخی نمایندگان مجلس پخش کردند که در آن نکات خلاف واقع زیادی دیده می‎‎شد، لذا بعد از تحویل گزارشات به مجلس، اعمال نفوذ دانشگاه آزاد، مانع از انتشار آن شد و در رسانه‎‎ها نیز نکات نادرست و خلاف واقع مطرح کردند. در چنین شرایطی، ناگزیر و در راستای تنویر افکار عمومی، بعد از این‎که همه راه‎‎های قانونی را طی و با افراد زیادی از جمله آقای احمدی نژاد، آقای هاشمی رفسنجانی، مسئولین دانشگاه آزاد و برخی از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزیر علوم وقت صحبت کردیم، به دستگاه قضایی شکایت کردیم که متأسفانه در آن‎جا اعمال نفوذ‎هایی که مرتضوی دادستان سابق تهران انجام داد، مانع از رسیدگی به تخلفات دانشگاه آزاد شد لذا بالاجبار با افکار عمومی موضوع را درمیان گذاشتم و بخشی از تخلفات را بیان کردم.

در مجلس چه فرد یا افرادی مبادرت به اعمال نفوذ کردند؟
تعدادی از نمایندگان بویژه آقای عباسپور رییس کمیسیون آموزش مجلس، در این جهت مانع‎تراشی زیادی کردند.

این مانع‎تراشی‎‎ها به چه صورت بود؟
ریاست کمیسیون آموزش و تعدادی از افراد عضو آن با آقای جاسبی بودند و در این راستا روی نوع فعالیت ها و نحوه ارائه گزارشات تأثیر می‎‎گذاشتند و نهایتاً با گرفتن زمان و تعیین وقت بیست دقیقه‌ای بعنوان آخرین فرصت در جلسه آخر کمیسیون در مجلس هفتم برای ارائه گزارش نهایی، از ادامه کار برای تصویب گزارش و قرائت آن در صحن جلوگیری کردند.

پیگیری شکایت‎تان در دستگاه قضایی چه سرانجامی پیدا کرد؟
در آن زمان آقای مرتضوی دادستان تهران بود، دستگاه قضایی هیچ‎یک از شکایت‎‎های ما را رسیدگی نکرد و همه را منع تعقیب صادر کرد؛ لذا چون بحث اعمال نفوذ مطرح بود، اطلاع‎رسانی به افکار عمومی تنها راه ما بود.

افشاگری‎‎های شما در این خصوص آیا تأثیری هم داشت؟
در میان گذاشتن موضوع با افکارعمومی، بسیار تأثیرگذار بود و بسیاری از افرادی که حرف‌‎های نادرست دانشگاه آزاد را قبول کرده بودند، نظرشان تغییر کرد و در این جهت دوستان دیگری نیز به صحنه روشنگری آمدند و ماحصل ماجرا این شد که تحول در دانشگاه آزاد، شکلی فراگیر به‎خود گرفت.

شما در خصوص قاضی مرتضوی نیز افشاگری‎‎هایی داشتید، بفرمایید ماجرا از چه قرار بود؟
در جریان تحقیق و تفحص از آزمون دستیاری سال ۱۳۸۲ به اسنادی رسیدیم که حکایت از تبانی و اعمال نظر در رسیدگی به بسیاری از پرونده‎‎ها داشت که بخش عمده آن مربوط به دانشگاه آزاد بود. پرونده هایی که حکایت از آن داشت که در آزمون سال ۱۳۸۲و۱۳۸۳ تقلب اتفاق افتاده بود؛ در این رابطه پرونده‎‎هایی را تشکیل داده بودند، اما رسیدگی درست به آن‎‎ها صورت نگرفته بود و برخی از آن‎‎ها ناپدید شده بود، در این اثنا ما وارد رسیدگی به قضیه شدیم.

بعد از ورودتان در قضیه، کار‎ها را به چه نحوی دنبال کردید؟
بعد از این قضایا ما گزارشی را تنظیم کردیم که حکایت از تخلفات قاضی مرتضوی داشت و این گزارش را نیز بنا بر رویه‌مان قبل از پیگیری از طریق قانون به خود دادستان سابق تهران ارائه دادیم تا اگر اسنادی بر خلاف آن دارد، ارائه کند تا در صورت صحت آن، گزارش را تغییر دهیم که متأسفانه مرتضوی نه‎تنها اسنادی ارائه نکرد، بلکه طی نامه‎ای ۱۹ صفحه‎ای نکات نادرست دیگری منعکس کرد که ما پاسخ آن را دادیم، البته در مجلس نیز گزارشات ما تأیید و رسما از تربیون مجلس در گزارش تحقیق و تفحص از قوه قضائیه قرائت شد.

آیا از طریق دستگاه قضایی هم موضوع را پیگیری کردید؟
بعد از قرائت گزارش در مجلس، ما از طریق دستگاه قضایی موضوع را پیگیری کردیم، اما وی ادعا‎هایی را مطرح کرد که ضمن نادرست بودن آنها، با رسانه‎ای شدن توسط خود مرتضوی، عملا راه برای افشاگری علیه وی هموار شد. البته باید به این نکته نیز اشاره کنم که قبل از افشاگری علیه وی هشت بار با خود ایشان در جلسات مختلف موضوع را مطرح کردم، چون پاسخ قانع کننده‌ای نگرفتم ، سه بار با رییس سابق قوه قضاییه و یکبار با معاون اول قوه قضاییه دیدار داشتم و سپس به دادگاه انتظامی قضات شکایت کردم که همه این کار‎ها نتیجه‎ای در پی نداشت، اما بحمدالله ماحصل افشاگری این شد که به تعویض ایشان کمک کرد و راه را برای بررسی تخلفات مرتضوی باز کرد.
=مشرق نیوز

دوشنبه 13/10/1389 - 6:43
اخبار
بر اساس توافق پیش از فصل یک باشگاه مطرح لیگ برتری با یک اسپانسر پنهان، به چند بازیکن پیشنهاد واحدهای یک مجتمع لوکس موبایل داده شده تا آنها راضی به حضور در این فصل شوند.

به گزارش خبرنگار مشرق، صاحب یک مجتمع تجاری موبایل، به چند بازیکن یک باشگاه مطرح لیگ برتری پیشنهاد واحدهای این مجتمع لوکس را داده تا آنها راضی به حضور در این فصل شوند. این میزان پرداختی بسیار بالاتر از 350 میلیون تومان رقم تعیین شده لیگ برتر برای بازیکنان باشگاه هااست.
تاکنون از میان چهار بازیکن دریافت کننده این واحدها، «ح-ک» با دریافت این یک واحد تجاری بزرگ به کسب و کار موبایل مشغول شده و قرار است در تیزرهای تبلیغاتی این مجتمع نیز حاضر شود، اما سه بازیکن دیگر، این واحدها را واگذار کرده اند تا حاشیه های اطراف آن را معدوم کنند!
توافق های مالی غیرشفاف و خارج از باشگاه که مصداق بارز فساد و دور زدن قانون محسوب شده این روزها در فوتبال ما به یک امر عادی تبدیل شده است!-مشرق نیوز

دوشنبه 13/10/1389 - 6:42
اخبار
به گزارش شبکه ایران؛ شب گذشته برنامه سینمایی «هفت» پس از مدت‌ها، حضور بازیگری را در استودیوی خود تجربه کرد که در دهه هفتاد یکی از ستاره های دوران خود بود؛ ستاره‌ای که با حضور همیشگی بر بیلبوردهای سینماها و صفحات روی جلد نشریات کاغذی، یکی از ابزار رونق اقتصادی سینمای آن دوران تلقی می‌شد. اما بازیگری که دیشب به «هفت» آمده بود، شباهت زیادی نداشت با ستاره پرطرفدار آن دوران؛ چراکه نه تنها به لحاظ جسمی بازیگر محبوب آن سال‌ها، پیر و شکسته شده بود بلکه به لحاظ روحی نیز از جبر زمانه می‌نالید.

پورعرب ابتدا از مرگ خواهر خود گفت که موجب شد شوک روحی شدیدی بر وی وارد شده و وقفه‌ای بلندمدت در سیر تحول کارنامه هنری‌اش ایجاد شود و پس از آن از جریان خبرسازی رسانه‌ای در ایران سخن گفت که فقط با بازیگرانی سروکار دارند که فیلمی از آنها روی پرده است و هیچ‌گاه نشده پرونده‌ای هم تهیه کنند برای بازیگران خوبی که هنوز هم زنده هستند اما به دلایل مختلف به حاشیه رانده شده‌اند.

پس از آن پورعرب از ورودش به سینمای حرفه‌ای ایران گفت که در دهه هفتاد به این راحتی‌ها کسی نمی‌توانست وارد آن شده و بدون ارائه کیفیت مطلوب در این عرصه ماندگار شود. به دنبال آن نیز سکانس‌هایی از فیلم «مهاجران» با بازی پورعرب نمایش داده شد که تماشای این سکانس‌ها مساوی بود با جاری شدن اشک از گونه‌های این بازیگر!

در قسمت دیگری از این برنامه پژمان بازغی به صحبت درباره توانایی‌های هنری پورعرب پرداخته و وی را یکی از الگوهای خود در زمینه بازیگری دانست. بازغی، پورعرب را مخاطب خویش قرار داد و گفت: «ابوالفضل، از تو چیزهای زیادی آموختم!»

جواد طوسی و حسین معززی‌نیا دو منتقدی بودند که در بحث راجع به قهرمان‌سازی در سینمای ایران در این برنامه حضور داشتند که در این میان طوسی به مانند همیشه فلاش‌بکی بی‌ربط زد به فیلم «قیصر» و آن را بانی قهرمان‌سازی در سینمای ایران دانست آن هم در حالی که بحث اصلی برنامه، قهرمان‌سازی در سینمای پس از انقلاب بود نه سینمای پیش از آن!
=افکارنیوز
يکشنبه 12/10/1389 - 7:44
اخبار

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا ، آیت الله غلامعلی صفائی بوشهری، امام جمعه فعلی بوشهردر سال 1338 در همین شهر به دنیا آمد. از کودکی با حضور در مسجد و آشنائی با مبانی دین و ولایت به خاندان پیامر علیهم السلام علاقه پیدا کرد و در تمامی برنامه های مسجد حضور فعال داشت و با شکل گیری شکوهمند انقلاب اسلامی به فعالیت‌های انقلابی از قبیل تشکیل گروه مطالعه و آموزش و پخش اعلامیه های حضرت امام (ره) نوارهای سخنرانی‌های ایشان، ایجاد نمایشگاه کتاب و عکس و همراهی با نیروهای انقلابی اصیل به رهبری روحانیت و شکل دهی به راهپیمائی‌ها پرداخت و بعد از پیروزی انقلاب با خدمت در جهاد سازندگی و هم چنین کمیته انقلاب اسلامی توفیق داشت و به تشخیص نیاز انقلاب و منطقه و علاقه وافری که به تحصیل در حوزه داشت، در سال 1361 به قم رفت و به تحصیل مشغول شد.

او ورزش را یکی از مقوله های مهم و استراتژیک می داند و به آن با نگاهی جامعه شناسانه نگاه می کند. این روحانی معتقد است که حتما باید در عرصه ورزش در دو بعد همگانی و قهرمانی با نگاهی دانش محور و دانایی بنیان و در یک فضای فرهنگی به کارشناسی علمی و مدیریت کارآمد و باز تولید پروژه های جدید، به رشد و پیشرفت مطلوب رسید.

آیت الله صفایی بوشهری ورزش همگانی را به عنوان عامل سالم سازی جسمی و روحی و مهارت افزایی فردی و اجتماعی و ورزش قهرمانی را راهی برای تجلّی و شکوه و افتخار ملی در عرصه ملی و در عرصه فراملی و مایه امید و نشاط اجتماعی می داند.

برخی از شخصیت های ورزشی ایران مانند محمود یاوری، حمید استیلی، حشمت مهاجرانی و بسیاری دیگر بعد از دیدار با وی از تسلط عالی علمی و اطلاعات گسترده بر امور ورزش ملی و بین المللی اظهار شگفتی می کنند و می گویند هر گاه به دیدار ایشان می رویم، جدا نیرو می گیریم و به او افتخار می کنیم.

بنا به گزارش خبرنگار ایسنا اقدام اخیر وی در رفع بحران از تیم شاهین که می رفت به یک معضل ورزشی - اجتماعی تبدیل شود و یک استان را به چالش کشد، قابل تقدیر است. شاید به دلایلی این چنین است که جوانان و اهالی ورزش و نیز بسیاری از صاحبان قلم و اندیشه، پژوهشگران، هنرمندان، نخبگان، دانشگاهیان، اساتید و بسیجیان به وی علاقه وافری دارند.

امام جمعه بوشهر، در دوران جوانی به فوتبال علاقه بسیاری داشت وهم دوره‌هایش از تکنیک بالای او می گویند. حضور در کلاس های درس او را از این علاقه دور نکرد، هرچند خودش دیگر با توپ فوتبال فاصله گرفته اما کافی است ساعتی را در کنارش بنشینی تا متوجه شوی با چه دقت و ریز بینی فوتبال را تعقیب می کند.

یکی از اعضای باشگاه شاهین بوشهر می گوید: "در جلسه ای که خدمت آقای صفایی بوشهری رسیدیم یکی از اعضای تیم مشغول ارائه گزارشی شد و نام یکی از بازیکنان یک تیم لیگ برتری را اشتباه ذکر کرد. آیت الله صفایی بوشهری فی الحال گفت: این بازیکنی که نام بردید که در دسته اول توپ می زند و فصل قبل در لیگ برتر عضو فلان باشگاه بود. شاید منظورتان فلان بازیکن است؟!"

حشمت مهاجرانی، مدیرفنی شاهین بوشهر می گوید : "روز اول که به بوشهر رسیدیم، به دفتر ایشان رفتیم. تصور خودم این بود که یک روحانی با اطلاعات دینی و... را می بینم اما، آقای صفایی بوشهری وقتی باب گفت وگو را گشودند، فهمیدم با یک کارشناس فوتبال طرفم. کسی که جام جهانی 1974را به ریز در حافظه داشت وآن بازی ها را آنالیز فنی می کرد. او سیستم معروف هلند در آن بازی ها را که به «توتال فوتبال» معروف بود، موشکافانه توضیح می داد واز نقش یوهان کرایف برای رسیدن هلند به فینال حرف می زد. این روحانی بازی‌های ایران در جام جهانی 1978را آنالیز می کرد. از اوضاع فعلی باشگاه‌های مطرح جهان می گفت و در عین حال حتی اخبار لیگ دسته سوم و نتایج نمایندگان بوشهر در این رقابت ها را هم به روز داشت و دارد. من باور نمی کنم کسی با این همه مسئولیت ودغدغه های بسیار بتواند این چنین آگاهانه فوتبال را دنبال کند. به حق باید بگویم، حضور آیت الله صفایی بوشهری برای فوتبال این شهر نعمت ارزشمندی است."

راویان بسیاری از نکات فنی و تجزیه و تحلیل های سیستم های گوناگون فوتبال توسط این عالم جلیل القدر روایت می کنند. کسی که بی شک در نوع خود کم نظیر است.

گفته می شود وقتی جرزینیو ستاره مطرح دهه 70 فوتبال برزیل در ایام برگزاری جام جهانی 2010به ایران آمده بود، با اطلاع از حضور چنین کسی که به نوعی تاریخ گویای فوتبال برزیل بوده و اطلاعات دقیقی از خود جرزینیو دارد، بسیار راغب بود که به دیدار آیت الله صفایی بوشهری برود. این دیدار محقق نشد اما بی شک او هم در بازگشت به کشورش این ماجرا را نقل کرده وتعجب همگان را برانگیخته است.

به گزارش ایسنا حضور چنین کسانی در فوتبال ما که مدتهاست اخلاق مداری را کمرنگ تر از همیشه اش می بیند غنیمتی است تا با بهره گیری از تعالیم‌شان به جاده اصلی بازگردیم.=مشرق نیوز

يکشنبه 12/10/1389 - 7:43
انتقادات و پيشنهادات
با عرض سلام و خسته نباشید به همه ی کاربران میخواستم امروز درباره ی جوایز بخش مطالب اعضاء بنویسم. البته امیدوارم منو به مادی گرا بودن متهم نکنید اما خوب مگه میشه ما بیایم مطلب ثبت کنیم اما یه گوشه چشمی به برنده شدن و جوایز نداشته باشیم؟ مثل اینکه قراره به برندگان امسال یه بن خرید به مبلغ 20 هزار تومن داده بشه.آخه مدیران محترم یه کاربر حتی اگه مطالبش هم کپی باشه باز هم زحمت کشیده رفته تو سایتها ی مختلف گشته تا یه مطلبی که مفید باشه رو کپی کرده تا قرار بده تو این بخش واقعا" این انصافه که همچین جایزه ایی بهش بدین.اکثر کسانی که برنده میشن حداقل یک سال مطلب ثبت کردند که شاید هزینه ی جستوجو در اینترنت و پیدا کردن مطالب چند برابر این جایزه بشه.تعین این مقدار جایزه دو حالت داره=1= یا تبیان از نظر مالی به شدت تحت فشاره-2= یا اصلا" ثبت مطالب اهمیتی نداره و به قول زبل خان کشکه!. مورد اولی چندان درست نیست چون اگه یه نگاهی به صفحه ی اول تبیان بندازیم معمولا" با وعده ی انواع جوایز روبرو میشیم مثل این مورد= یکی از افتخارات موسسه تبیان در خدمات رسانی به کاربران؛ اهدای جوایز متعدد و متنوع در مناسبت های مختلف و به شیوه های گوناگون است و به جرات می توان ادعا کرد که در این زمینه جزء پیشگامان و متقدمان به شمار می رود. نگاهی به جوایز ذیل خود شاهد مدعای ماست کاربران قدیمی و همراه سایت تبیان می دانند كه : به جز سوالات روزانه که تمام روزهای سال به جز جمعه ها جایزه دارد ! به جز سوالات آدینه که پنجشنبه ها و جمعه های هر هفته در سایت منتشر می شود و هر هفته هم جایزه دارد! به جز جایزه های مسابقات ویژه که در ایامی خاص برگزار می شود ! به جز سوالات هفتگی فارسی که هر هفته جایزه دارد! به جز سوالات هفتگی عربی که هر هفته جایزه دارد! به جز سوالات هفتگی انگلیسی که هر هفته جایزه دارد! به جز جایزه ای كه هر ماه به کاربر برتر ثبت مطلب اعضای تبیان اهدا می شود به جز کاربران برتر انجمن های تخصصی که هر ماه انتخاب می شوند و جایزه می گیرند 1/3/1389
نوع جایزه امتیاز لازم تعداد مبلغ(تومان)
شگفتانه ای جدید برای مجردها ???? 2 ???????
کمک هزینه حج واجب 6000 2 1000000
کمک هزینه حج عمره 4500 3 500000
لپ تاپ 4500 3 500000
کمک هزینه سفر سوریه 3200 2 270000
کمک هزینه سفر عتبات عالیات 2700 2 200000
گوشی تلفن همراه 2700 2 200000
دوربین دیجیتال 2500 4 120000
سه کاره جوهر افشان 2200 4 120000
LCD 2200 3 120000
کمک هزینه سفر مشهد مقدس 1400 11 70000
USB-TV 800 12 30000
ست موس و کیبرد 700 11 25000
فلش مموری 400 12 10000
وب کم 500 6 15000
اگه دقت کنید متوجه میشید که مبلغ کل جوایز=3180000 تومان به غیر از اون جایزه اولی (که خدا میدونه چیه) . تعداد برندگان هم میشه=79 نفر!!!!!!. بگذریم(چون چاره ای نداریم) جوایز بخش مطالب اعضاء با جایزه یه فلش مموری و یک سوم!!! وب کم برابری میکنه ماشاالله . جوایزم جوایز قدیم یادمه سال 1192 یا 1193 شمسی تبیان به برنده این بخش یه پژو 220!!! جایزه میداد. مو رد  دومی هم فکر نکنم باشه چون حقیقتا" هر چه قدر جایزه کم باشه اما زحمت می کشند و 24 ساعته نظارت کامل میکنند تواین بخش. مطلب دیگه اینکه چند ماه قبل وقتی صندوق پیامم رو باز کردنم با یه پیام از طرف مدیریت ثبت مطالب روزانه روبرو شدم با این عنوان(طوفانی در راه است)!!!. طرحای خوبی دادند مفید بود البته ای کاش مدیران قبلی وقتی من چند طرح دادم همون موقع اجرا میکردند با این حال الان هم دیر نشده . ای کاش طوفان همه جای این بخش رو در بر میگرفت مثل جوایز هر ماه. جوایز اول 50 هزار تومن بود(خیلی وقت پیش) بعد تا جایی که یادمه شد فلش مموری بعد هم بن 30 هزار تومنی و الان هم بن 20 هزار تومنی و انشاالله اگه خدا بخواد تا بهمن و اسفند میشه یک بسته مداد رنگی با مدادتراش آبی !!!!!. خدا کنه این مطلب تایید بشه امیدوارم مدیریت این بخش  از دست من ناراحت نشن چون خودشون گفتند هر انتقادی رو قبول میکنند و لازمه ی مدیریت انتقاد پذیر بودن اونه! آره جان هنجورخان. البته من چند تا طرح دیگه هم دارم که دارم روش کار میکنم و به موقعش تو این بخش قرار میدم اما شما هم باور کنیدارزش این بخش خیلی بیشتر از اینهاست هم از لحاظ معنوی و هم از لحاظ مادی چون یه مطلب میتونه زندگی یه نفرو به کل  عوض کنه.پیشنهاد میکنم جوایز این بخشو به 50 هزار تومن  افزایش و در مناسبتهای ویژه تا نیم سکه هم برسونید .منتظر جواب مدیریت این بخش هستم. ادامه دارداین مطلب در تاریخ 20/3/1389 نوشته شده و در تاریخ 8/10/1389 ویرایش گردید.
شنبه 11/10/1389 - 6:21
اهل بیت
نام كتاب : سخنان حسین بن على (ع ) از مدینه تا كربلا                                                                                                             

مؤ لف : محمّد صادق نجمى

بخش سوم : در كربلا: هنگام وداع
متن سخن :
وداع با بانوان حرم
((ثمّ انّه ودّع عیاله وَاَمَرَهُمْ بِالصَّبْرِ وَلبسِ الاُزر وقال :
اِسْتَعِدُّوا لِلْبَلاءِ وَاعْلَمُوا اَنَّاللّه حامیكُمْ وَحافِظُكُمْ
وَسَیُنْجِیُكُمْ مِنْ شَرّالا عْداءِ وَیَجْعَلْ عاقِبَةَ اءَمْرِكُمْ اِلى خَیْرٍ
وَیُعَذِّبُ عَدُوَّكُمْ بِاءْنواعِ الْعَذابِ وَیُعَوِّضَكُمْ عَنْ هذِهِ الْبَلِیَّةِ بَاءْنواعِ النِّعَمِ وَالْكَرامَةِ
فَلا تَشْكُوا وَلا تَقُولُوا بِاءلْسِنَتِكُمْ ما یَنْقُصُ مِنْ قَدْرِكُمْ))(253)ترجمه و توضیح لغات :
ازر (به ضم اول و ثانى جمع ازار به كسر اول ): معجر و هر لباسى كه روى لباسها مى پوشند و به قرینه اینكه بانوان حرم در سفر و حضر داراى معجر و ازار بودند مى توان گفت كه منظور در اینجا نوع خاصى از لباس و روپوش بوده كه جمع و جور و در حال سفر و در مرئى و منظر دشمنان استفاده كردن از آن آسانتر باشد. بلاء: امتحان ، غم و اندوه شدید. بلیه : امتحان و مصیبت . حفاظت و حمایت : از گفتار بعضى لغت شناسان و موارد استعمال مى توان استفاده نمود كه حفاظت بیشتر در حفظ اصل اشیاء و حمایت در حفظ متعلقات آنها به كار مى رود مثلاً در درهم و دینار مى گویند:
((یحفظه )) و نمى گویند ((یحمیه )) و به مراتع قُرق شده مى گویند ((حمى القوم ))؛ زیرا منظور حفظ و حراست نباتات و گیاهان مرتع است نه آب و خاك آن .
ترجمه و توضیح :
اگر بگوییم آخرین وداع حسین بن على علیهما السلام از سخت ترین لحظات و از شدیدترین دقایق در روز عاشورا براى آن حضرت و براى بانوان حرم و همچنین براى امام سجاد علیه السلام بوده است سخنى به گزاف نگفته ایم ؛ زیرا از یك سو دختران پیامبر مى بینند كه اینك پس از شهادت همه مردان و جوانانشان تنها ملجاء و ماءوایشان و امام و پیشوایشان نیز وداع و اعلان جدایى مى كند؛ جدایى كه دیگر بازگشتى در آن نیست ، حال پس از وى در این بیابان پهناور چه كنند و در این غربت و بى كسى به چه كسى پناه ببرند. یك مشت زنان و اطفال بى دفاع از حمله و هجوم دشمنان چگونه دفاع كنند و درد دل خویش را با چه كسى بگویند؟
اینك باید براى آخرین بار و براى چند لحظه باز هم به دور او جمع شوند و دامن او را بگیرند و از او استمداد كنند و با وى به درد دل بنشینند. و از سوى دیگر آن امام عطوف و مهربان و آن روح عاطفه و محبت و آن مجسمه غیرت و شهامت نظاره گر گروهى از اطفال مى باشد كه صداى ناله و گریه آنان بلند است و به درخواست دختران یتیمى گوش فرا مى دهد كه براى نجات از دست دشمن محل امنى و یا براى نجات از تشنگى ، كاسه آبى از وى طلب مى كنند. او خود را در میان عده اى از بانوان داغدیده مى بیند كه از كثرت ناراحتى و شدت مصائب و عظمت حوادث ، مبهوت و حیران ، مهر سكوت بر لب زده و یاراى سخن گفتن ندارند.
خواننده عزیز! فكر مى كنید عكس العمل امام علیه السلام در این صحنه عجیب كه كوهها را متزلزل مى كند چه باشد و با این بانوان و دختران غمزده كه اندوهشان تا اعماق استخوان تاءثیر مى گذارد چگونه سخن بگوید؟
آیا او از دیدن این صحنه دلسوز و تصور حوادث جانگداز آینده ، اظهار ضعف خواهد نمود و تسلط بر افكار و اعصاب خود را از دست خواهد داد؟ و احیانا آن هدف عالى و مقصد بزرگى را كه انتخاب كرده است ولو براى چند لحظه به فراموشى خواهد سپرد؟!
ممكن است هر كسى این صحنه را به فكر خود یك نوع ترسیم كند و هر نویسنده در پاسخ امام به شكلى قلم فرسایى و هر گوینده اى به نوعى بیان نماید و یا زبانحالى بسازد كه مانند اغلب زبانحالها زبانحال و بیانگر طرز فكر خود گوینده است كه به امام نسبت داده و از شخصیت والاى امام ، شخصیتى مانند خود مجسم نموده است .
پس چه بهتر كه ما در این مرحله نیز مانند همه مراحل از مدینه تا كربلا اختیار از قلم برگیریم و گفتار و پاسخ امام را از بیان معصومین علیهما السلام و از نقل علماى بزرگ و اهل فن بشنویم و به ترجمه جملات و داعیه امام حسین علیه السلام آنچنان كه نقل شده است بپردازیم :
((ثمّ انّه ودّع عیالَه ثانیاً وَاَمَرَهُمْ بلبسِ الاُزر...؛)) او براى دومین بار اهل و عیالش را وداع كرد و آنان را به صبر و شكیبایى دعوت و به پوشیدن لباسها(ى چابك و جمع جور) توصیه نمود. آنگاه فرمود براى روزهاى سخت و غمبار آماده باشید و بدانید كه خداوند پشتیبان و حافظ شماست و در آینده نزدیك شما را از شرّ دشمنان نجات خواهد داد و عاقبت شما را مبدل به خیر و دشمن شما را به عذابهاى گوناگون مبتلا خواهد نمود. و در عوض این سختى و مصیبت ، انواع نعمتها و كرامتها را در اختیار شما قرار خواهد داد. پس گله و شكوه نكنید و آنچه ارزش شما را كم كند بر زبان نیاورید)).
سخنان بالا را علامه مجلسى در ذیل روایتى از امام باقر علیه السلام نقل نموده است كه به احتمال قوى تتمه همین روایت و بیان امام باقر علیه السلام باشد. و در صورت مجزا بودن از آن روایت باز هم برگرفته از روایت دیگرى است كه ازنظر مرحوم علامه مجلسى مورد اعتبار و داراى وثاقت بوده است
(254) و بر همین اساس مرحوم مقرم كه یكى از علماى محقق و از شخصیتهاى علمى و از افراد مطلع در تاریخ و حدیث مى باشد با اینكه مطلب بالا را از ((جلاءالعیون )) نقل نموده مجموع جملات آن را به صورت یك روایت مورد اعتماد و نقل صحیح از حسین بن على علیهما السلام مورد بررسى قرار داده و چنین مى گوید:
در این گفتار و سخن حسین بن على علیهما السلام بیان دو موضوع مهم مورد نظر بوده است كه هیچیك از مورخان و تحلیل گران در قیام حسین بن على علیهمالسلام متوجه این دو موضوع نگردیده اند. اول اینكه امام علیه السلام مى خواهد به بانوان حرم تفهیم كند كه آنان در این راه طولانى و در دست این دشمنان به قتل نخواهند رسید و سالم به وطن خویش مراجعت خواهند نمود. و دوم اینكه لباس و معجر آنان به غارت نخواهد رفت .
مرحوم مقرم در تاءیید آنچه از متن این سخن فهمیده است چنین مى گوید: زیرا پس از امر به پوشیدن لباس كه از سوى آن حضرت صادر گردید:
((وامرهم بالصبر ولبس الازر)) از به كار بردن لفظ حمایت و حفاظت با اینكه یكى ازآن دو كافى بوده ، دو موضوع مهم بالا به دست مى آید و بلاغت كلام امام علیه السلام در این است كه بگوییم منظور از جمله :((ان اللّه حامیكم )) حمایت از دستبرد دشمن به حریم خاندان عصمت در مورد غارت ، و منظور از جمله ((وحافظكم )) حفاظت از قتل و به شهادت رسانیدن آنهاست (255).
وداع با امام سجاد(ع )
(( 1 - ((وعن زین العابدین علیه السلام قال : ضمنى والدى علیه السلام الى صدره یوم قتل والدماء تغلى وهو یقول : یا بنى احفظ عنى دعاء علّمتنیه فاطمة علیهاالسلام و علّمها رسول اللّه صلّى اللّه علیه و آله وعلّمه جبرئیل علیه السلام فى الجاجة والمهمّ والغمّ والنازلة اذا نزلت والا مر العظیم الفادح قال اُدع : بحق یس والقرآن الحكیم وبحق طه والقرآن العظیم یا من یقدر على حوائج السائلین یا من یعلم ما فى الضّمیر یا منفّس عن المكر وبین یا مفرّج عن المغمومین یا راحم الشّیخ الكبیر یا رازق الطّفل الصغیر یا من لایحتاج الى التّفسیر صلِّ على محمد وآل محمد وافعل بى كذا وكذا))(256).
2 -
((... عن ابى جعفر علیه السلام قال لما حضرت على بن الحسین الوفاة ضمنى الى صدره ثم قال . یا بُنَىَّ اوصیك بما اوصانى به ابى حِین حضرته الوفاة وبما ذكر ان اباه اوصاه به یابنىّ ایّاك وظلم من لا یجد علیك ناصرا الااللّه ))(257).))
ترجمه و توضیح لغات :
ضمنى الى صدره : مرا به سینه خود چسبانید، مرا به سینه خود كشید. والدماء تغلى (از غلى یغلى ): خون از وى مى جوشید. نازله : مصیبت شدیدى كه به انسان وارد مى شود. امر فادح : امر سنگین و غیرقابل تحمل . نفّس اى فرّج ؛ مُنَفّسِ: برطرف كننده . ایاك (اسم فعل است ): برحذر باش .
ترجمه و توضیح :
امام - طبق معمول - پس از وداع با بانوان حرم براى وداع با امام سجاد علیه السلام به سوى خیمه او حركت نمود وداع حسین بن على با فرزندش و جانشین بعد از خودش چگونه بوده و در آن لحظه حساس میان آن پدر عزیز و فرزند دلبندش چه گذشته است . براى ما روشن نیست .
البته مسعودى مطلبى نقل مى كند كه ظاهرا مضمون روایات و خلاصه اش این است كه حسین بن على علیهما السلام به هنگام وداع با امام سجادوصایاى خاص مربوط به امامت را بر وى نموده و دستور داد كه میراث مخصوص امامت از قبیل صحف وسلاح و غیره را كه در نزد ام سلمه است پس از مراجعت به مدینه از وى تحویل بگیرد
(258).
و اما آنچه به صورت سخن و گفتار از آن حضرت در این بخش از وداع نقل گردیده دو مطلب است كه هردو از امام سجاد علیه السلام و یكى از دو معصوم حاضر در صحنه وداع كه در میان خیمه بجز او و پدر ارجمندش كسى وجود نداشته ، نقل شده است .
1 - توجه به درگاه ربوبى
امام سجاد علیه السلام مى گوید: روزى كه پدرم كشته شد در حالى كه خون از تمام بدنش مى جوشید مرا به سینه خود كشید و فرمود:
((فرزندم ! این دعا را از من فرا بگیر و هنگام حاجت و غم و اندوه جانكاه و در حوادث مهم و كمرشكن ، با آن خدا را بخوان و این دعایى است كه مادرم فاطمه براى من تعلیم نمود كه او از پدرش رسول خدا و او از جبرئیل فرا گرفته بود )) ((بحق یس والقرآن الحكیم وبحقّ طه والقرآن العظیم ...؛)) اى خدایى كه بر آنچه نیازمندان از درگاهت بخواهند قادرى ؛ اى آنكه از اسرار دلها آگاهى ؛ اى خدایى كه غم از دلهاى مغمومین و اندوه از دلهاى اندوهگین مى زدایى ، اى آنكه بر پیران خسته رحم مى كند و بر كودكان شیرخوار روزى مى رساند؛ اى آنكه نیازى به تفسیر ندارد به محمد و فرزندانش درود بفرست و حوایج مرا برآر)).

شنبه 11/10/1389 - 6:20
اخبار

به گزارش خبرنگار ورزشی مشرق، هلی کوپتر بوندسلیگا اولین تمرین خود پس از بازگشت به لیگ فوتبال ایران را با پیراهن سرخ پوشان پایتخت آغاز کرد.

 

 

مشرق نیوز

 

شنبه 11/10/1389 - 6:17
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته