• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1242
تعداد نظرات : 283
زمان آخرین مطلب : 5649روز قبل
دعا و زیارت
5 ـ عَلِی ، عَن أبیهِ عَنِ النّوفَلِی ، عَن السَّکُونِی ، عَن أبی عَبدِاللهِ ، عَن آبائِهِ (علیهم السلام) قالَ : شَکا رَجُلُ إِلَی النَّبِی (صلی الله علیه و اله و سلم) وَجَعاً فی صَدرِهِ فَقالَ (صلی الله علیه و آله و سلم) : استَشفِ بِالقُرآنِ فَاِنَّ الله عَزَّوَجَلَّ یقُولُ : « وَشِفاءٌ لِما فی الصُّدوُرِ » .
ـ حضرت صادق (علیه السلام) از پدرانش (علیهم السلام) حدیث کند که مردی از درد سینه به پیغمبر (ص) شکایت کرد ، حضرت (ص) فرمود : بوسیله قرآن شفا بجوی زیرا خدای عزوجیل فرماید : « ( و این قرآن) شفاء است برای آنچه در سینه ها است » ( سوره یونس آیه 57 ( .
پنج شنبه 4/7/1387 - 19:11
دعا و زیارت
 4ـ عَلِی بنُ إِبراهیمَ ، عَن مُحَمَّدِبنِ عیسی ، عَن یونُسَ ، عَن أَبی جَمیلَةَ قالَ : قالَ أَبُوعَبدِاللهِ (علیه السلام) : کانَ فی وَصِیةِ أَمیرِ المؤمنینَ (علیه السلام) أَصحابَهُ : اعلَمُوا أَنَّ القُرآنَ هُدَی النَّهارِ وَ نُورُ اللَّیلِ المُظِلمِ عَلی ما کانَ مِن جَهدِ وَفاقَةٍ .
ـ امام صادق (علیه السلام) فرمود : در سفارش امیر المؤمنین (علیه السلام(به یارانش بود که : بدانید همانا قرآن راهبر روز است و پرتو افکن شب تار اگر چه (آنکس که در صدد راهنمائی شدن و کسب نورش باشد) در سختی و نداری باشد . (زیرا فقر وفاقه او را از آن باز ندارد بلکه رغبتشان را در اینباره افزون کنند .فیض ـ ره ـ)
پنج شنبه 4/7/1387 - 19:9
دعا و زیارت
3 ـ مُحَمَّدُ بنُ یحیی ، عَن أَحمَدَبنِ مُحَمَّدٍ ، عَن مُحَمَّدِ بنِ أَحمَدَبنِ یحیی ، عَن طَلحَةَ بنِ زَیدٍ ، عَن أَبی عَبدِاللهِ (علیه السلام) قالَ : إِنَّ هذَا القُرآنَ فیه مَنارُالهُدی وَمَصابیحُ الدُّجی فَلیجلُ جالٍ بَصَرَهُ وَ یفتَحُ لِلضِّیاءِ نَظَرَهُ فَاِنَّ التَّفَکّسرَ حَیاةُ قَلبِ البَصیرِ ، کَما یمشِی المُستَنیرُ فی الظّلُماتِ بِالنُّورِ .
ـ حضرت صادق (علبیه السلام) فرمود : همانا این قرآن (کتابی) است که در آن است جایگاه نور هدایت و چراغهای شب تار ، پس شخص تیزبین باید که در آن دقت کند و برای پرتوش نظر خویش را بگشاید ، زیرا که اندیشه کردن زندگانی دل بینا است ، چنانکه آنکه جویای روشنی است در تاریکی ها بسبب نور راه پیماید .
پنج شنبه 4/7/1387 - 19:7
دعا و زیارت
2 ـ مُحَمَّدبنُ یحیی ، عَن أَحمَدَبنِ مُحَمَّدِ بن عیسی ، عَن مُحَمَّدِ بنِ سِنان ، عَن أَبِی الجارُودِقالَ قالَ : أَبوُجَعفَرٍ (علیه السلام) : قال رَسُولُ اللهِ (صلی الله علیه و آله) : أَناَا أَوَّلُ وافِدٍ عَلَی العَزیزِ الجَبّارِ یومَ القِیامَةِ وَکِتابُهُ وَأَهلُ بَیتی ثُمَّ اُمَّتی ، ثُمَّ أَسأَلُهُم ما فَعَلتُم بِکِتابِ اللهِ وَبِأَهلِ بَیتی .
ـ حضرت باقر (علیه السلام) فرمود : رسول خدا (ص) فرمود : من نخستین کسی هستم که روز قیامت بر خدای عزیز جبار وارد شوم با کتابش و اهل بیتم ، سپس امتم (وارد شوند) پس از ایشان بپرسم چه کردید با کتاب خدا و اهل بیت من .
پنج شنبه 4/7/1387 - 19:6
دعا و زیارت
1 ـ عَلِی ، عَن أَبیهِ ، عَن عَبدِاللهِ بنِ المُغیرَةِ ، عَن سَماعَةَ بنِ مِهرانَ قالَ : قالَ أَبُوعَبدِاللهِ إِنَ العَزیزَ الجَبّارَ أَنزَلَ عَلَیکُم کِتابَهُ وَ هُوَ الصّادِق البارُّ ، فیهِ خَبَرُکُم وَخَبَرُمَن قَبلَکُم وَ خَبَرُمَن بَعدَکُم وَخَبَرُالسَّماءِ وَ الأَرضِ وَلَوأَتاکُم مَن یخبِرُکُم عَن ذلِکَ لَتَعَجبّتُم .
ـ حضرت صادق (علیه السلام) فرمود : همانا خدای عزیز و جبار کتابش را بر شما فرود فرستاد و اواست راست گو و نیک خواه ، در آن کتاب است آگاهی از شما و آنانکه پیش از شما بودند ، و آنانکه پس از شمایند ، و آگاهی از آسمان و زمین ، و اگر کسی نزد شما آید واز آنها بشما آگاهی دهد هر آینه شما در شگفت شوید .
پنج شنبه 4/7/1387 - 19:2
دعا و زیارت

دعا برای تعجیل در فرج مهدی فاطمه (عج) 

 بسم الله الرحمن الرحیم
الهی عظم البلاء وبرح الخفـاء وانكشف الغطاء وانقطع الرجـاء وضاقت الارض ومنعت السماء وأنت المستعـان وألیك المشتكى وعلیك المعـول فی الشدة والرخاء اللـهم صل على محـمد وآل محمد اولی الامر الذین فرضت علینا طاعتهم وعرفتنا منزلتهم ففرج عنا بحقهم فرجا عاجلا قریبا كلمح البصر او هو اقرب یا محمد یا علی یا علی یا محمد اكفیانی فانكما كافیان وانصرانی فانكما ناصران یا مولانا یا صاحب الزمان الغوث الغوث الغوث ادركنا ادركنا ادركنا الساعة الساعة الساعة العجل العجل العجل یا ارحم الراحمین بحق محمد وآله الطاهرین .
سه شنبه 2/7/1387 - 18:13
دانستنی های علمی
 فرار رسیدن 21 رمضان سالروز شهادت مظلومانه مولى الموحدین و امیر المؤمنین حضرت امام علی بن أبی طالب صلوات الله و سلامه علیه را به محضر مقدس فرزند بزرگوارشان حضرت بقیة الله الاعظم (روحی لتراب مقدمهی فداه)، مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله) و همه شما عاشقان و دل سوختگان خاندان عصمت و طهارت تسلیت و تعزیت عرض می نمائیم.
التماس دعا

 

سه شنبه 2/7/1387 - 18:12
خانواده
  و اما ....
بسم الله ای شمس الضحی، بسم الله ای تنها ترین مرد بیابانگرد. بسم الله ای آبروی هر چه آبرو دار، بسم الله ای قامت بسته به قد قامت قیام. ای سبز پوش نازنین ....
ما واماندگان ... در هر صبح زندگیمان، گل نرگس را به هوای استشمام رایحه روحبخشت می بوئیم. و آب روان کوهساران را به یاد پاکی مطلق ات به نظاره می ایستیم و طلوع مهر را به ظهورت تشبیه می کنیم و در پایان هر روزمان، غروب خورشید را به یاد دلتنگی تو ای مه جبین، تماشاگریم. شبهایمان خیس از اشک حسرتی است که با خون دل در فراقت آمیخته ایم. و تو ... که هنوز در خیمه گاه غیبتت به انتظار اذن حضرت دوست نشسته ای. می دانم که تو نیز تشنه یک جرعه ظهوری، می دانم که نیز دلتنگی و می دانم که تو نیز در هر لحظه قنوعت دل عذار راس شکافته عدالتی.
این روزها بوی مظلومیت بر مشامه جهان پیچیده است. این روزها برق شمشیر ظلم که بر فرق عدالت فرود آمده دلهای مظلومان را می درد، نیازمان به تو ای پاکترین، صد چندان می شود، تا که بیایی ... پس بیا و شب تاریک خستگان عشقت را به صبحی پرفروغ پیوند زن.
یا ابا صالح المهدی
خدایا به مظلومیت علی، استمرار سیاهچاله ها و تداوم زخم ظالمانه خنجرها و سنگینی هماره سلطه ها را بر ما مپسند و چشم ما را به ظهور فرزند قائم علی روشن کن.
سه شنبه 2/7/1387 - 18:10
شعر و قطعات ادبی

امشب به زهرا همسرش پیوسته مولا

چون پهلوى زهرا سرش بشكسته مولا 

گوید به یادش - پیوسته كلثوم

باباى مظلوم - باباى مظلوم

سه شنبه 2/7/1387 - 18:8
دعا و زیارت
 سه پرسش در رابطه با امام (ع)
سؤال: دلبستگی به دنیا و زندگی از منظر حضرت امیرالمومنین (ع) چگونه بود؟
ج: مساله دنیا، هم در گفته های امام قابل مطالعه است و هم در عمل امام. در گفته های امام یكی از پرشورترین مسائل مطرح شده مساله دنیاست. ظاهرا با توجه به تاریخ سیاسی، دوران بعد از رحلت پیامبر اكرم (ص) دوران دنیاگرائی مسلمانان بود. دنیاگرائی مسلمانان بعد از شروع فتوحات و سرازیر شدن غنائم جنگی به مركز جهان اسلام یعنی مدینه آغاز شد. بسیاری از اصحاب خوب و تربیت شده پیامبر در برابر این تهاجم خیره كننده و این دنیای باشكوهی كه به آنها رو آورده بود خود را باختند و چهره واقعی دنیا در زیر پرده های ضخیم زیورآلات مخفی شد و خیلی از آنها به سمت دنیا كشانده شدند. مثلا در میان مخالفین امام قاسطین به سركردگی معاویه و ناكثین به سركردگی طلحه و زبیر بالاخص این دنیا گرائی مفرط بوضوح دیده می شود. حتی مورخین غیر مسلمان مثل جرجی زیدان كه خود مسیحی است در تحلیلهای تاریخی خودش ثروت بعضی از این مسلمانان را كه یك زمان افتخار صحابه پیامبر بودن را هم داشتند به صورتی نقل می كند كه واقعا انسان وحشت می كند. گرایش به دنیا به معنای منفی آن در میان مسلمانان، آن هم سران مسلمانها، عامل عمده ای است كه امام در بسیاری از خطبه های نهج البلاغه به این مساله  می پردازد و از آن به عنوان یك خطر مهلك و به عنوان یك دامی كه در كمین اسلام و مسلمانهاست یاد می كند.
سؤال: لطفا در مورد ساده زیستی حضرت علی علیه السلام توضیح بفرمائید و اینكه آیا در اسلام حد و مرز مشخصی در مورد سطح زندگی دولتمردان معین شده یا اسلام در این موضوع بیان خاصی ندارد. اگر چارچوب خاصی در اسلام وضع شده باشد بفرمائید آیا مربوط به شخص رهبر است یا همه اعضای هرم حكومت مشمول آن خواهند بود یا اینكه آیا مراعات چارچوب تعیین شده یك وظیفه عمومی و یك تكلیف شرعی هست و یا صرفا یك فضیلت و در حد یك موضوع اخلاقی هست كه حضرت علی (ع) در نهج البلاغه در سخنان خودشان به آن اشاره داشتند؟
ج: اگر در كنار ساده زیستی امام تفاسیر دیگری نبود، می توانستیم یك الگوی عام از آن بگیریم كه همه در تمام سطوح اجتماعی از افراد عادی گرفته تا مسؤولان و مدیران همه و همه از امام در ساده زیستی الگو بگیرند.
اما تفاسیری از این عمل امام در روایات ائمه معصومین علیهم السلام آمده كه طبق این روایت، عمل امام در بعد حكومتی بوده یعنی امام آن ساده زیستی بسیار بسیار سخت و دشوار را بدان جهت بر خود هموار كرده بودند كه امام مسلمین بودند و مسؤول اول در جامعه اسلامی محسوب می شدند.
بنابراین ساده زیستی امام در وهله اول می تواند الگویی برای مسؤولان باشد، چرا كه هر چه مسئولیتها در سلسله مراتب سیاسی و حكومتی بالا باشد، خواه ناخواه شدت عمل در اسوه گرفتن از امام و الگو گرفتن از امام بیشتر احساس می شود. البته این نادرست است كه آن طرز معیشتی امام را ما در شرایط فعلی الگو قرار بدهیم ولی می شود در شرایط فعلی هم معیشت را طبقه بندی كرد و پائین ترین معیشت متناسب با شرایط زمان را معادل همان معیشتی گرفت كه در دوران و زمان امیرالمؤمنین به آن شكل كه در عمل امیرالمؤمنین متجلی شده بود، الان پیاده كرد. یعنی به عبارت دیگر نان خشك جوین الان نمی تواند به عنوان مظهر ساده زیستی باشد.
ساده زیستی یك الگوی سیاسی در زندگی امام برای زمامداران است، همچنین شما در سؤالتان مطرح كردید كه آیا حد معینی دارد یا ندارد؟ از مجموع نصوص اسلامی و منابع فقهی می توانیم چنین استفاده كنیم كه طبقه بندی معیشتی به صورت ساده، متوسط و تشریفات در هر زمان متناسب با شرایط آن زمان است.
امیرالمؤمنین طبق نقلی كه محدثین و مورخین نقل كردند وقتی سؤال می شود چرا این همه امام بر خود سختی را هموار می كند در جواب می فرمایند تا انكه آن پایین ترین ا نسان در حكومت من كه از معیشت پایینی برخوردار است، قلبش مطمئن و آرام باشد كه وقتی شب می خوابد امام مسلمین هم مانند اوست. امیرالمؤمنین هم مانند اوست.، امیرالمؤمنین هم با شكم سیر و در بستر نرم نمی خوابد.
سؤال: چرا امام علی (ع) را قاسم جنت و جهنم و میزان اعمال روز قیامت می دانیم؟
در روایات زیادی گفته شده ایشان میزان اعمال و معیار حق و صراط مستقیم است ائمه ما نمونه یك انسان كامل هستند و وقتی كسی انسان كامل باشد، خواه ناخواه سنجش انسانهای دیگر با اوست پس به آنها مدار حق می گویند و لذا می توان حق و باطل را با خود آنها تشخیص داد و جنت نار و مرزبندیهای بین آتش و جهنم با وجود انسان كامل مشخص می شود.
هركس به علی نزدیك باشد به بهشت نزدیكتر است و از جهنم دورتر. همچنین خداوند متعال به عنوان یك مقام و منزلت اخروی به امام این منزلت را داده است كه قاسم الجنه و النار باشد.
سه شنبه 2/7/1387 - 18:6
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته