• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 340
تعداد نظرات : 413
زمان آخرین مطلب : 5121روز قبل
دعا و زیارت
 
ٿضیلت زیارت امام رضا علیه السلام
1 ـ امام باقر(ع)، از جدّش، از امیرالمؤمنین(ع) نقل كرده است كه پیامبر(ص) ٿرمود: پاره اى از پیكر من در خراسان دٿن خواهد شد، هر گرٿتارى كه او را زیارت كند، خدا ناراحتى او را برطرٿ سازد، و هر گنهكارى كه به زیارت او رود، خداوند گناه او را ببخشد. عیون اخبار الرضا(ع) 2:257؛ امالى صدوق:119
2 ـ ابوهاشم جعٿرى گوید: از امام جواد(ع) شنیدم كه ٿرمود: میان دو كوه طوس، پاره اى است كه آن را از بهشت ستانده اند، هر كه بدان جا درآید، روز رستاخیز از آتش ایمن خواهد ماند. عیون اخبارالرضا(ع) 2:256
3 ـ حسین بن زید گوید: از امام صادق(ع) شنیدم كه مى ٿرمود: مردى از نسل ٿرزندم موسى ، قیام خواهد كرد كه همنام امیرالمؤمنین(ع) است و در سرزمین طوس كه در خراسان است، دٿن خواهد شد... او در همان جا با زهر كشته مى شود و غریبانه به خاكش مى سپارند. هر كه او را با معرٿت زیارت كند، خداوند او را همسان كسانى كه پیش از پیروزى ، بخشش و پیكار كرده باشند، پاداش خواهد داد. عیون اخبارالرضا(ع) 2:255؛ امالى صدوق 118.
4 ـ بزنطى گوید: از امام رضا(ع) شنیدم كه ٿرمود: هر یك از دوستان من كه عارٿانه به دیدار من آید، من خود در روز رستاخیز از او شٿاعت كنم. امالى صدوق 119.
5 ـ امام رضا(ع) ٿرمود: هر كس كه دورى سٿر را بر خود بپذیرد و به زیارت من آید، من در روز قیامت در سه جایگاه به نزد او خواهم شتاٿت تا او را از تنگنا به در آورم: آن جایى كه نامه اعمال دست به دست مى شود، در صراط، و هنگام سنجش اعمال. خصال 1:109؛ امالى صدوق 121.
6 ـ هروى گوید: امام رضا(ع) وارد بارگاهى شد كه هارون را آن جا در خاك نهاده بودند، در كنار گور او با دست خویش خطى بر زمین كشید و ٿرمود: این تربت من است كه در آن دٿن مى شوم و خدا این جا را محل آمدوشد پیروان و دوستداران من خواهد ساخت. هر زائرى كه به دیدار من آید و هر مسلمانى كه بر من سلام دهد، با شٿاعت ما اهل بیت، بخشش و رحمت خداوندى را از آن خود خواهد كرد. عیون اخبارالرضا(ع) 2:136.
7 ـ عبدالعظیم حسنى گوید: به امام جواد(ع) عرض كردم: من میان زیارت قبر جدّتان امام حسین(ع) و زیارت بارگاه پدرتان در طوس حیران مانده ام، شما چه مى گویید؟ ٿرمود: اندكى درنگ كن! سپس به خانه رٿت و در حالى كه گونه هایش آغشته به اشك بود، بیرون آمد و ٿرمود: زائران بارگاه امام حسین(ع) ٿراوان اند و زائران قبر پدرم در طوس اندك. عیون اخبارالرضا 2:256.
8 ـ صقر بن دلٿ گوید: از سرورم امام هادى (ع) شنیدم كه ٿرمود: هر كه به درگاه خداوند نیازى دارد، قبر جدّم امام رضا(ع) در طوس را بدین سان زیارت نماید كه نخست غسل كند، در بالاسر دو ركعت نماز بگزارد و در قنوت حاجت خویش را بر زبان آورد... اگر در خواسته اش معصیت یا بریدن از خویشان نباشد، مستجاب خواهد شد؛ زیرا جاى قبر آن حضرت پاره اى از بهشت است و هر مؤمنى كه آن را زیارت كند، خدا او را از آتش رهایى بخشد و در سراى امنیت جاى دهد. عیون اخبارالرضا(ع) 2:262؛ امالى صدوق 588.
چگونگى زیارت امام رضا علیه السلام
براى زیارت امام رضا علیه السلام، متون گوناگونى را آورده اند، امّا مشهورترین متن زیارت آن است كه شیخ بزرگوار محمد بن حسن بن ولید، یكى از اساتید شیخ صدوق آن را نقل كرده است. بر پایه آن چه در كتاب كامل الزیارت آمده، این متن از امامان علیهم السلام روایت شده است. كتاب من لا یحضره الٿقیه(2:310) متن یادشده را چنین نقل مى كند:
هنگامى كه خواستى به زیارت امام رضا علیه السلام در طوس بروى ، پیش از آن كه از دیار و سراى خود بیرون شوى ، در حالى كه این دعا را مى خوانى ، غسل كن:
اللهم طهرنی و طهر لی قلبی و اشرح لی صدری و اجر علی لسانی مدحتک و الثناء علیک ٿانه لا قوة الا بک. اللهم اجعله لی طهورا و شٿاء
و در حالى كه از خانه بیرون مى آیى ، چنین بخوان:
بسم الله و بالله و الی الله و الی ابن رسول الله  حسبی الله توکلت علی الله اللهم الیک توجهت و الیک قصدت و ما عندک اردت.
بیرون كه آمدى ، در آستانه درٿ خانه ات بایست و بگو:
اللهم الیک و جهت وجهی و علیک خلٿت اهلی و مالی و ما خولتنی و بک و ثقت ٿلا تخیبنی یا من لا یخیب من اراده و لا یضیع من حٿظه صل علی محمد و آل محمد و احٿظنی بحٿظک ٿانه لا  یضیع من حٿظت.
زمانى كهـبه امید خداـبه سلامت به مشهد امام رضا علیه السلام رسیدى ، هنگامى كه خواستى زیارت كنى ، غسل كن و در همان حال چنین بگو:
اللهم طهرنی و طهر لی قلبی و اشرح لی صدری و اجر علی لسانی مدحتک و محبتک و الثناء علیک ٿانه لا قوة الا بک ، و قد علمت ان قوام دینی التسلیم لامرک و الاتباع لسنه نبیک و الشهادة علی جمیع خلقک . اللهم اجعله لی شٿاء و نورا انک علی کل شیء قدیر.
آن گاه پاكیزه ترین پوشاك خویش را بر تن كن، در حالى كه آرامش تمام وجودت را ٿرا گرٿته است، با پاى برهنه و یاد خدا چنین بخوان:
الله اکبر و لا اله الا الله و سبحان الله و الحمد لله .
گامهاى خود را كوتاه بردار و زمانى كه به آستان مقدس وارد مى شوى ، این گونه بخوان:
بسم الله و بالله و علی ملة رسول الله صلی الله صلی الله علیه و آله، اشهد ان لا اله الا الله وحده لا شریک له و اشهد ان محمدا عبده ورسواه و ان علیا ولی الله .  
 
چهارشنبه 27/3/1388 - 11:29
دعا و زیارت
رسول اكرم صلى‏الله‏علیه‏و‏آله :
وَرَكْعَتَیْنِ بِسِواكٍ أَحَبُّ إِلَى‏اللّه‏ِعَزَّوَجَلَ‏مِنْ‏سَبْعینَ‏رَكْعَةً‏بِغَیْرِسِواكٍ؛ رسول اكرم صلى‏الله‏علیه‏و‏آله :
اَلطّیبُ یَشُدُّ الْقَلْبَ؛
بوى خوش قلب را تقویت مى‏كند
چهارشنبه 27/3/1388 - 11:27
دعا و زیارت
خواص سوره حمد
از رسول خدا روایت شده كه فرمود:
هركس سوره حمد را قرائت كند خداوند به عدد تمام آیاتی كه از آسمان نازل شده به او ثواب و پاداش عنایت می فرماید.
پیامبر اكرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند:
سوره حمد برترین سوره ها در كتاب خداست و شفای هر دردی جز مرگ
امام صادق علیه السلام فرمودند:
اگر سوره حمد را بر مرده ای هفتاد مرتبه بخوانی و زنده شود تعجب نكن.
از ابن عباس روایت شده:
به درستی كه هر چیزی اساس و شالوده ای دارد اساس شالوده قرآن سوره حمد است.

برای رفع درد:

امام حسن عسكری علیه السلام از اجداد گرامیش از امام صادق علیه السلام روایت كرده و فرمود:
كسی كه به او دردی برسد، هفت مرتبه سوره حمد را در گریبان خودش بخواند، اگر درد بر طرف شد كه هیچ و اگر نه حمد هفتاد مرتبه بخواند، من ضامن عافیت او هستم.
عمل پیامبر اكرم برای رفع امراض:
از امام صادق علیه السلام روایت شده:
هر گاه بر پیامبر اكرم صلی الله علیه و آله و سلم كسالتی عارض می شد و یا دچار چشم و نظر می گشت و یا سردردی می گرفت، دست هایش را باز می كرد به حالت قنوت و سوره حمد و
معوذتین (سوره ناس، فلق) را قرائت می كرد و بعد با آب دستش روی مباک را مسح می كرد. پس آنچه كه بر وجود مقدسش عارض شده بود رفع می شد.
ذكر شده كه نوشتن هفت مرتبه سوره حمد و به همراه داشتن آن موجب حفظ از بلایا می شود.

شفای بیماران:

از امام صادق علیه السلام روایت شده كه پیامبر اكرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند:
هر بیماری كه بعد از نماز صبح چهل مرتبه سوره حمده را خوانده و در هر مرتبه بعد از قرائت سوره حمد بگوید:
و دست بر محل درد وبیماری بمالد، صحت یابد و خداوند او را شفا عنایت فرماید.

ایمنی از درد گوش و دندان:
از علی امیر المؤمنان علیه السلام روایت شده: کسی كه عطسه كند و بگوید«الحمد لله رب العالمین» از درد گوش و دندان ایمن گردد.

برآورده شدن جمیع ادای قرض
ذكر شده كسی كه در شب اول ماه،‌ هزار مرتبه سوره حمد را قرائت كند خداوند بركت و گشایش در روزی را نصیبش می كند. ان شاء الله.
به جهت برآورده شدن جمیع حوائج و ادای قرض و وسعت رزق از روز جمعه تا چهل و یک روز، روزی چهل و یک مرتبه در یک محل و یک زمان سوره حمد خوانده شود و پس از
اتمام، هر روز این دعا را سیزده مرتبه بخواند:
«
یا مفتح فتح، ‌یا مفرح فرح، یا مسبب سبب، یا میسر یسر، یا مسهل سهل، یا مدبر دبر، یا متمم تمم، برحمتك یا أرحم راحمین»
توسل فوق از مجربات است و البته حاجت برآورده می شود ان اشاء الله.
برای برآورده شدن همه حوایج جزئی و كلی، هر روز یک صد مرتبه سوره فاتحه (حمد) را به شیوه ذیل قرائت كنند، إن شاء الله جمیع حوایج به ید قدرت الهی بر آورده می شود:
بعد از نماز صبح بیست و یک مرتبه،‌ بعد از نماز ظهر بیست دو مرتبه،‌ بعد از نماز عصر بیست و سه مرتبه، بعد از نماز مغرب بیست و چهار مرتبه، بعد از نماز عشا ده مرتبه سوره
حمد خوانده شود،‌ اگر حاجت در هفته اول بر آورده نشد، این ختم در هفته دوم تكرار شود إن شاء الله بر آورده خواهد شد. (در برخی نسخ آورده شده كه بهتر  است این ختم از روز پنج شنبه آغاز شود.)
دستور العمل مقدس اردبیلی برای بر آورده شدن حوائج:
از مرحوم مقدس اردبیلی منقول است كه هر كس سوره حمد را با دو آیه ذیل تا ده روز، هر روز یازده مرتبه بخواند به طوری كه مجموع آن صد و ده مرتبه شود،‌ برای هر حاجت و مطلب
مهم مجرب می باشد و به اجابت مقرون است:

خواص سوره بقره و آل عمران

از امام صادق علیه السلام روایت شده كه فرمودند:
هر كس سوره بقره و آل عمران را بخواند، روز قیامت این دو سوره مانند دو قطعه ابر، یا دو عبا و یا دو سایبان، بر سر او سایه می افكنند.
از امام صادق علیه السلام روایت شده كه پیامبر اكرم صلی الله و علیه و آله و سلم فرمودند: هر كس چهار آیه اول سوره بقره را با آیه الكرسی و دو آیه بعد از آن به همراه سه آیه آخر سوره بقره
را تلاوت كند هیچ گونه بدی و ناراحتی در جان و مال خود نمی بیند، شیطان به او نزدیک نمی شود و قرآن را فرموش نمی كند.
از پیامبر  صلی الله علیه واله و سلم روایت شده: هر كس سوره آل عمران را تلاوت نماید، خداوند به هر آیه ای از آن امانی از آتش جنهم به او مرحمت می فرماید و اگر به زعفران نوشته شود و
به زنی كه حمل خود را نگه نمی دارد آویزان نمایند، حملش را به اذن خداوند نگه می دارد و هم چنین اگر بر درختی كه ثمر خود را نگه نمی دارد، آویزان نماید به اذن خداوند ثمرش را نگه می دارد.
امام صادق علیه السلام فرمود: اگر این سوره با زعفران نوشته شود و زنی كه دوست دارد بچه دار شود آن را همراه خود نگه دارد به اذن خداوند متعال حامله گردد و اگر كسی كه گرفتار است آن
را همراه خود نگه دارد، مشكلش به اذن خدا آسان شود و خداوند او را روزی دهد.


دو گنج الهی برای برآورده شدن حوائج

امام سجاد علیه السلام فرمود: به درستی كه دو آیه آخر سوره بقره، گنجی از گنج های بهشتی است كه خداوند به دست قدرت خود دو هزار سال قبل از آنكه چیزی را خلق كند نوشته است، ‌كسی
كه آن دو آیه را قرائت كند خداوند تمام حوایج دنیا و آخرتش را برآورده می كند و شیطان به او نزدیک نمی شود.

دو آیه آخر سوره بقره

از رسول خدا صلی الله علیه واله و سلم روایت شده: دو آیه آخر سوره بقره
«
آمن الرسول بما انزل...... فانصرنا علی القوم الكافرین»
هم قرآن و هم دعا و هم خشنودی خداست و هر كس بعد از نماز عشا آن را بخواند او را از قیام در شب كفایت می كند(مثل این است كه شب را به عبادت گذرانده)

پیامبر اكرم صلی الله علیه و اله و سلم فرمود: هر كس این دو آیه آخر سوره بقره را در منزل قرائت كند، شیطان داخل آن منزل نخواهد شد.



چهارشنبه 27/3/1388 - 11:25
دعا و زیارت
 خواص سوره واقعه هر کس هر شب جمعه سوره واقعه را قرائت کند خداوند او را دوست دارد و او رانسبت به تمام مردم محبوب میگرداند و در این دنیا هیچ فقر و بد بختی و آفتی از  آفات دنیا رانمی بیند و در آخرت از دوستان حضرت محمد (ص) میباشد.موجب فراخی روزی و مقهور کردن دشمن است. پیامبر اکرم(ص) در «خواص القرآن» روایت است هر که سوره «اذا وقعت الواقعه» را قرائت کند نوشته نشود از غافلان؛ و اگر بنویسد و در منزل گذارد، خیر و برکت در آن پبدا می شود و کسی که مواظبت بر قرائت آن کند فقیر و بیچاره نشود و موجب زیادی حفظ و توفیق و وسعت در مال گردد.        
چهارشنبه 27/3/1388 - 11:23
دعا و زیارت
96 ـ مسواك
1040
امام باقر علیه‏السلام :
لَوْ یَعْلَمُ النّاسُ ما فِى السِّواكِ لأََباتوهُ مَعَهُمْ فى لِحافٍ؛
اگر مردم نتایج و خواص مسواك كردن را بدانند هیچ‏گاه مسواك را از خود جدا نمى‏كنند.
1041
رسول اكرم صلى‏الله‏علیه‏و‏آله :
ما زالَ جَبْرَئیلُ یُوَصّینى بِالسِّواكِ حَتّى خِفْتُ أنْ اُحْفىَ اَوْ اُدْرِدَ؛
جبرئیل پیوسته مرا به مسواك سفارش مى‏كرد تا جایى كه ترسیدم (از كثرت مسواك زدن) دندانهایم سائیده شود و از بین برود.
1042
امام صادق علیه‏السلام :
فِى السِّواكِ اثْنَتا عَشَرَةَ خَصْلَةً: هُوَ مِنَ السُّنَّةِ، وَمَطْهَرَةٌ لِلْفَمِ، وَمَجْلاةٌ لِلْبَصَرِ، وَیُرْضِى الرَّحْمنَ، یُبَیِّضُ الأَْسْنانَ، یَذْهَبُ بِالْحَفَرِ، وَیَشُدُّ اللِّثَّةَ، وَیُشَهِّى الطَّعامَ، وَیَذْهَبُ بِالْبَلْغَمِ، وَیَزیدُ فِى الْحِفْظِ، وَیُضاعِفُ الْحَسَناتِ، وَتَفْرَحُ بِهِ الْمَلائِكَةُ؛
در مسواك زدن دوازده فایده وجود دارد: 1. از سنت پیامبر صلى‏الله‏علیه‏و‏آله است، 2. دهان را پاكیزه مى‏كند، 3. نور چشم را زیاد مى‏كند، 4. باعث خشنودى خداوند است، 5. دندانها را سفید مى‏كند، 6. پوسیدگى آنها را از بین مى‏برد، 7. لثه را محكم مى‏سازد، 8 . اشتهاآور است، 9. بلغم را مى‏برد، 10. حافظه را زیاد مى‏كند، 11. حسنات دو چندان مى‏شوند، 12. فرشتگان شاد مى‏گردند.
1043
رسول اكرم صلى‏الله‏علیه‏و‏آله :
عَلَیْكُمْ بِالسِّواكِ فَنِعْمَ الشَّىْ‏ءُ السِّواكُ یَشُدُّ اللِّثَّةَ وَیَذْهَبُ بِالْبَخْرِ وَ یُصْلِحُ الْمِعْدَةَ وَیَزیدُ فى دَرَجاتِ الْجَنَّةِ وَیُرْضِى الرَّبَّ وَیُسْخِطُ الشَّیْطانَ؛
مسواك كنید كه مسواك زدن خوب چیزى است لثه را محكم مى‏كند، بوى دهان را مى‏برد، معده را اصلاح مى‏كند، درجات بهشت را مى‏افزاید، پروردگار را خشنود مى‏كند و شیطان را به خشم مى‏آورد.
1044
امام على علیه‏السلام :
اَلسِّواكُ مَرْضاةٌ لِلّهِ وَسُنَّةُ النَّبىِّ صلى‏الله‏علیه‏و‏آله وَمُطَیِّبَةٌ لِلْفَمِ؛
مسواك زدن سبب خشنودى خداوند، اجراى سنت پیغمبر و وسیله خوش بویى و پاكیزگى دهان است.
1045
امام رضا علیه‏السلام :
اَلسِّواكُ یَجْلُو الْبَصَرَ وَیُنْبِتُ الشَّعْرَ وَیَذْهَبُ بِالدَّمْعَةِ؛
مسواك زدن، نور چشم را زیاد مى‏كند، مو را پر پشت مى‏نماید و آبریزش چشم را برطرف مى‏سازد.
1046
رسول اكرم صلى‏الله‏علیه‏و‏آله :
تَخَلَّلوا فَإِنَّهُ لَیْسَ شَىْ‏ءٌ أَبْغَضُ إِلَى الْمَلائِكَةِ مِنْ أَنْ یَرَوْا فى أَسْنانِ الْعَبْدِ طَعاما؛
خلال كنید كه بدترین چیز نزد فرشتگان این است كه لاى دندانهاى بنده‏اى مانده غذا ببینند.
1047
امام صادق علیه‏السلام :
ما أَدَرْتَ عَلَیْهِ لِسانَكَ فَأَخْرَجْتَهُ فَابْلَعْهُ وَما أَخْرَجْتَهُ بِالْخَلالِ فَارْمِ بِهِ؛
بعد از غذا زبان را دور دهان بگردان، هرچه با زبان درآمد فرو ببر، و آنچه را با خلال بیرون آوردى از دهان بیرون افكن.
1048
رسول اكرم صلى‏الله‏علیه‏و‏آله :
إِذَا اسْتَكْتُمْ فَاسْتاكوا عَرْضا؛
وقتى مسواك مى‏كنید از عرض، دندان‏ها را مسواك بزنید. 
 1. بحارالأنوار 76/130/17  2.  وسائل الشیعه 1/346/1  3. خصال ص‏481  4. نهج الفصاحه ح‏1975  5. مكارم الاخلاق ص‏51
6. بحارالأنوار 76/137/باب‏18  7. مكارم الاخلاق ص‏153  8.  مكارم الاخلاق ص‏152  9.  نهج الفصاحه ح‏178 10. خصال ص‏481
 
سه شنبه 26/3/1388 - 15:53
دعا و زیارت
94 ـ عیادت
1021
رسول اكرم صلى‏الله‏علیه‏و‏آله :
عائِدُ الْمَریضِ یَخوضُ فِى الرَّحْمَةِ؛
عیادت كننده از بیمار، در رحمت خدا غوطه‏ور مى‏شود.
1022
رسول اكرم صلى‏الله‏علیه‏و‏آله :
عائِدُ الْمَریضِ فى مَخْرَفَةِ الْجَنَّةِ، فَإِذا جَلَسَ عِنْدَهُ غَمَرَتْهُ الرَّحْمَةَ؛
عیادت كننده از بیمار، در نخلستان بهشت میوه مى‏چیند و هرگاه نزد بیمار بنشیند، رحمت خدا او را فرا مى‏گیرد.
1023
امام صادق علیه‏السلام :
مَنْ عادَ مَریضا شَیَّعَهُ سَبْعونَ أَلْفَ مَلَكٍ یَسْتَغْفِرونَ لَهُ حَتّى یَرْجِعَ إِلى مَنْزِلِهِ؛
هر كس به عیادت بیمار برود، هفتاد هزار فرشته او را مشایعت مى‏كنند و برایش آمرزش مى‏طلبند تا آن گاه كه به منزل خود برگردد.
1024
رسول اكرم صلى‏الله‏علیه‏و‏آله :
إِنَّ اللّه‏َ عَزَّوَجَلَّ یَقولُ یَوْمَ الْقیامَةِ: یَابْنَ آدَمَ مَرِضْتُ فَلَمْ تَعُدْنى! قالَ: یا رَبِّ كَیْفَ أَعودُكَ وَأَنْتَ رَبُّ الْعالَمینَ؟! قالَ: أَما عَلِمْتَ أَنَّ عَبْدى فُلانا مَرِضَ فَلَمْ تَعُدْهُ؟! أَما عَلِمْتَ أَنَّكَ لَوْ عُدْتَهُ لَوَجَدْتَنى عِنْدَهُ؟؛
خداى عزوجل در روز قیامت مى‏فرماید: اى پسر آدم! من بیمار شدم اما عیادتم نكردى؟ عرض مى‏كند: پروردگارا چگونه تو را عیادت كنم حال آن‏كه تو پروردگار جهانیانى؟ مى‏فرماید: مگر ندانستى كه فلان بنده‏ام بیمار شد و عیادتش نكردى، مگر نمى‏دانستى كه اگر به عیادتش روى، مرا نزد او مى‏یابى؟
1025
رسول اكرم صلى‏الله‏علیه‏و‏آله :
خَیْرُ الْعِیادَةِ اَخَفُّها؛
بهترین عیادت، آن است كه سبك‏تر برگزار شود.
1026
رسول اكرم صلى‏الله‏علیه‏و‏آله :
عُدْ مَنْ لایَعودُكَ وَأَهْدِ مَنْ لایُهدى لَكَ؛
از كسى كه به عیادت تو نمى‏آید عیادت كن و به كسى كه به تو هدیه نمى‏دهد، هدیه بده.
1027
رسول اكرم صلى‏الله‏علیه‏و‏آله :
لِلْمُسْلِمِ عَلَى الْمُسْلِمِ خَمْسٌ:... وَیُعَوِّدُهُ إِذا مَرِضَ... ؛
مسلمان بر مسلمان پنج حق دارد... و وقتى بیمار شد عیادتش كند.
1028
امام صادق علیه‏السلام :
مَوْلى لِجَعْفَرِبْنِ مُحَمَّدٍ علیه‏السلام مَرِضَ بَعْضُ مَوالیهِ فَخَرَجْنا إِلَیْهِ نَعودُهُ وَنَحْنُ عِدَّةٌ مِنْ مَوالى جَعْفَرٍ فَاسْتَقْبَلَنا جَعْفَرٌ علیه‏السلام فى بَعْضِ الطَّریقِ فَقالَ لَنا أَیْنَ تُریدونَ؟ فَقُلْنا: نُریدُ فُلانا نَعودُهُ فَقالَ لَنا: قِفوا، فَوَقَفْنا، فَقالَ: مَعَ أَحَدِ كُمْ تُفّاحَةٌ أَوْ سَفَرْجَلَةٌ أَوْ اُتْرُجَّةٌ أَوْ لُعْقَهٌ مِنْ طیبٍ أَوْ قِطْعَةٌ‏مِنْ‏عودِبُخورٍ؟ فَقُلْنا: مامَعَناشَىْ‏ءٌمِنْ‏هذا، فَقالَ: أَما تَعْلَمونَ أَنَّ الْمَریضَ یَسْتَریحُ‏إِلى كُلِّ مااُدْخِلَ بِهِ‏عَلَیْهِ؛
یكى از وابستگان امام صادق علیه‏السلام گوید: یك نفر از یاران حضرت بیمار شد و ما عده‏اى از یاران امام براى عیادت او بیرون رفتیم. در راه با حضرت صادق علیه‏السلام روبرو شدیم. از ما پرسیدند: كجا مى‏روید؟ عرض كردیم به عیادت فلانى مى‏رویم. فرمودند: بایستید. ما ایستادیم. حضرت فرمودند: آیا سیبى، بهى، تُرنجى، كمى عطر یا قطعه‏اى عود با یكى از شما هست؟ عرض كردیم: از این چیزها با خود نداریم. حضرت فرمودند: مگر نمى‏دانید كه بیمار از این كه چیزى برایش ببرند، آرامش مى‏یابد.
1029
امام على علیه‏السلام :
إِنَّ مِنْ أَعْظَمِ الْعُوّادِ أَجْرا عِنْدَ اللّه‏ِ عَزَّوَجَلَّ لَمَنْ إِذا عادَ أَخاهُ حَفَّفَ‏الْجُلُوسَ‏إِلاّأَنْ‏یَكونَ‏الْمَریضُ‏یُحِبُ‏ذلِكَ‏وَیُریدُهُ‏وَیَسْأَلُهُ‏ذلِكَ؛ 
 1. كنزالعمال 9/95/25141  2. كنزالعمال 9/91/25127  3. كافى 3/120/2  4. الترغیب والترهیب 4/317/3  5. كنزالعمال 9/94/25139
6.كنزالعمال 9/97/25150  7. نهج الفصاحه ح‏2272  8.  كافى 2/346/7  9.  كافى 3/118/6 10. كنزالعمال 9/95/25143
 
سه شنبه 26/3/1388 - 15:51
دعا و زیارت
12 ـ دعا
210
امام صادق علیه‏السلام :
عَلَیْكُمْ بِالدُّعاءِ ، فَإِنَّكُمْ لاتَقَرَّبونَ إِلَى اللّه‏ِ بِمِثْلِهِ ، وَلا تَتْرُكوا صَغیرَةً لِصِغَرِها أَنْ تَدْعُوا بِها ، إِنَّ صاحِبَ الصِّغارِ هُوَ صاحِبُ الْكِبارِ؛
شما را سفارش مى‏كنم به دعا كردن، زیرا با هیچ چیز به مانند دعا به خدا نزدیك نمى‏شوید. و دعا كردن براى هیچ امر كوچكى را، به خاطر كوچك بودنش رها نكنید، زیرا حاجتهاى كوچك نیز به دست همان كسى است كه حاجتهاى بزرگ به دست اوست.
211
امام حسن مجتبى علیه‏السلام :
أنَا الضّامِنُ لِمَنْ لَمْ یَهْجُسْ فى قَلْبِهِ إِلاَّ الرِّضا أَنْ یَدْعُوَ اللّه‏َ فَیُسْتَجابَ لَهُ؛
كسى كه در دلش هوایى جز خشنودى خدا خطور نكند، من ضمانت مى‏كنم كه خداوند دعایش را مستجاب كند.
212
رسول اكرم صلى‏الله‏علیه‏و‏آله :
مَنْ سَرَّهُ أنْ یَسْتَجیبَ اللّه‏ُ لَهُ عِنْدَ الشَّدائِدِ وَالْكَرْبِ فَلْیُكْثِرِ الدُّعاءَ فِى الرَّخاءِ؛
هر كس دوست دارد خداوند هنگام سختى‏ها و گرفتارى‏ها دعاى او را اجابت كند، در هنگام آسایش، دعا بسیار كند.
213
رسول اكرم صلى‏الله‏علیه‏و‏آله :
لَیسَ شَىْ‏ءٌ أَسْرَعَ إِجابَةً مِنْ دَعْوَةِ غائِبٍ لِغائِبٍ؛
هیچ دعایى زودتر از دعایى كه انسان در غیاب كسى مى‏كند، مستجاب نمى‏شود.
214
رسول اكرم صلى‏الله‏علیه‏و‏آله :
اِغْتَنِمُوا الدُّعاءَ عِنْدَ الرِّقَّةِ فَإِنَّها رَحْمَةٌ؛
دعا كردن را در هنگام رقّت قلب غنیمت شمرید، كه رقت قلب، رحمت است.
215
امام صادق علیه‏السلام :
إذا أرادَ أَحَدُكُمْ أَنْ یُسْتَجابَ لَهُ فَلْیُطَیِّبْ كَسْبَهُ وَلْیَخْرُجْ مِنْ مَظالِمِ النّاسِ ، وَ إِنَّ اللّه‏َ لا یَرْفَعُ إِلَیْهِ دُعاء عَبْدٍ وَفى بَطْنِهِ حَرامٌ أَوْ عِنْدَهُ مَظْلَمَةٌ لأِحَدٍ مِنْ خَلْقِهِ؛
هر كس بخواهد دعایش مستجاب شود، باید كسب خود را حلال كند و حق مردم را بپردازد. دعاى هیچ بنده‏اى كه مال حرام در شكمش باشد یا حق كسى بر گردنش باشد، به درگاه خدا بالا نمى‏رود.
216
امام صادق علیه‏السلام :
إِنَّ الْعَبْدَ لَیَدْعو فَیَقولُ اللّه‏ُ عَزَّوَجَلَّ لِلْمَلَكَیْنِ: قَدِ اسْتَجَبْتُ لَهُ وَلكِنِ احْبَسوهُ بِحاجَتِهِ ، فَإِنّى اُحِبُّ أَنْ أَسْمَعَ صَوْتَهُ وَ إِنَّ الْعَبْدَ لَیَدْعو فَیَقولُ اللّه‏ُ تَبارَكَ وَتَعالى: عَجِّلوا لَهُ‏حاجَتَهُ‏فَإِنّى‏اُبْغِضُ‏صَوْتَهُ؛
هر آینه بنده دعا مى‏كند و خداوند عزوجل به دو فرشته مى‏فرماید: من دعاى او را مستجاب كردم اما حاجتش را نگهدارید، زیرا دوست دارم صداى او را بشنوم و همانا بنده دعا مى‏كند و خداوند تبارك و تعالى مى‏فرماید: زود خواسته‏اش را برآورید كه من خوش ندارم صداى او را بشنوم.
217
امام سجاد علیه‏السلام :
مَنْ لَمْ یَرْجُ النّاسَ فى شَىْ‏ءٍ وَرَدَّ أَمْرَهُ إلَى اللّه‏ِ عَزَّوَجَلَّ فى جَمیعِ اُمورِهِ اسْتَجابَ اللّه‏ُ عَزَّوَجَلَّ لَهُ فى كُلِّ شَىْ‏ءٍ؛
هر كس در هیچ كارى به مردم امید نبندد و همه كارهاى خود را به خداى عزوجل واگذارد، خداوند هر خواسته‏اى كه او داشته باشد اجابت كند.
218
امام على علیه‏السلام :
رُبَما سَأَلْتَ الشَّىْ‏ءَ فَلا تُؤْتاهُ وَاُوتیتَ خَیْرا مِنْهُ عاجِلاً أَو آجِلاً أَوْ صَرَفَ عَنْكَ لِما هُوَ خَیْرٌ لَكَ ، فَلَرُبَّ أمْرٍ قَدْ طَلَبْتَهُ فیهِ هَلاكُ دینِكَ لَوْ اوتیتَهُ ، فَلْتَكُنْ مَسْأَلَتُكَ فیما یَبْقى لَكَ جَمالُهُ وَیُنْفى عَنْكَ وَبالُهُ؛
گاه چیزى را (از خدا) مى‏خواهى اما به تو داده نمى‏شود و دیر یا زود بهتر از آن به تو داده مى‏شود، یا به خاطر آنچه خیر و مصلحت تو در آن است از برآورده شدن خواسته‏ات دریغ مى‏شود، زیرا بسا خواسته‏اى كه اگر برآورده شود به نابودى و تباهى دین تو مى‏انجامد، پس، چیزى بخواه كه زیبایى و نیكیش برایت مى‏ماند و پیامد سوئى ندارد.
219
رسول اكرم صلى‏الله‏علیه‏و‏آله :
مَنْ أَرادَ أنْ تُسْتَجابَ دَعْوَتُهُ وَأَنْ تُكْشَفَ كُرْبَتُهُ فَلْیُفَرِّجْ عَنْ مُعْسِرٍ؛
هر كس مى‏خواهد دعایش مستجاب شود و غمش از بین برود باید گره از كار گرفتارى باز كند.
 1. كافى   2/467/6  2. كافى    2/62/11  3. نهج ‏الفصاحه   ح‏3023  4. بحارالأنوار   93/359/17  5. بحارالأنوار 93/347/14
6.  بحارالأنوار   93/321/31  7. كافى   2/489/3  8. كافى   2/148/3  9.نهج ‏البلاغه   نامه‏31 10.  نهج الفصاحه   ح‏2961
 
سه شنبه 26/3/1388 - 15:49
دعا و زیارت

83 ـ انواع گناه
916
رسول اكرم صلى‏الله‏علیه‏و‏آله :
ذَنْبٌ لایُغْفَرُ وَذَنْبٌ لایُتْرَكُ وَذَنْبٌ یُغْفَرُ فَأَمَّا الَّذى لایُغْفَرُ فَالشِّركُ بِاللّه‏ِ وَأَمَّا الَّذى یُغْفَرُ فَذَنْبُ الْعَبْدِ بَیْنَهُ وَبَیْنَ اللّه‏ِ عَزَّوَجَلَّ وَأَمَّا الَّذى لایُتْرَكُ فَظُلْمُ الْعِبادِ بَعْضُهُم بَعْضا؛
گناهى هست كه بخشیدنى نیست و گناهى هست كه از آن نگذرند و گناهى هست كه قابل بخشش است، آنچه بخشیدنى نیست شرك به خداست و آنچه قابل بخشش است، گناه بنده میان خود و خداى عزوجل است و آنچه از آن نگذرند ظلم كردن بندگان به یكدیگر است.
917
امام على علیه‏السلام :
اَلْحِرْصُ وَالْكِبْرُ وَالْحَسَدُ دَواعِ التَقَحُّمِ فِى الذُّنوبِ؛
حرص، تكبر و حسادت انگیزه‏هاى فرو رفتن در گناهان است.
918
رسول اكرم صلى‏الله‏علیه‏و‏آله :
أَكْثَرُ خَطایَا ابْنِ آدَمَ فى لِسانِهِ؛
بیشتر گناهان فرزند آدم از زبان اوست.
919
امام سجاد علیه‏السلام :
مَنْ باتَ شَبْعاناً وَبِحَضْرَتِهِ مُؤْمِنٌ جائِعٌ طاوٍ قالَ اللّه‏ُ عَزَّوَجَلَّ : مَلائِكَتى ، أُشْهِدُكُمْ عَلى هَذَا الْعَبْدِ أَنَّنى أَمَرْتُهُ فَعَصانى وَأَطاعَ غَیْرى ، وَكَّلْتُهُ إِلى عَمَلِهِ ، وَعِزَّتى وَجَلالى لا غَفَرْتُ لَهُ أَبَداً؛
كسى كه شب سیر بخوابد و در كنارش مؤمنى گرسنه و بى‏غذا باشد، خداوند عزوجل مى‏فرماید: اى فرشتگان من شما گواه باشید كه من این بنده را فرمان دادم و او نافرمانى من كرد و از جز من فرمان بُرد، من او را به كارش واگذار كردم، به عزّت و جلالم سوگند كه هرگز او را نمى‏بخشم.
920
امام باقر علیه‏السلام :
لَمّا سُئِلَ عَنِ الْكَبائِرِ ـ : كُلُّ شَىْ‏ءٍ أَوْعَدَ اللّه‏ُ عَلَیْهِ النارَ؛
در پاسخ به سئوال از كبائر فرمود: هرگناهى كه خداوند براى آن وعده آتش داده است (گناه كبیره مى‏باشد).
921
رسول اكرم صلى‏الله‏علیه‏و‏آله :
لِكُلِّ ذَنْبٍ تَوْبَةٌ إِلاّ سوءَ الْخُلْقِ، فَإِنَّ صاحِبَهُ كُلَّما خَرَجَ مِنْ ذَنْبٍ دَخَلَ فى ذَنْبٍ؛
هر گناهى توبه دارد مگر بد اخلاقى، زیرا آدم بد اخلاق از هر گناهى كه در آید (و توبه كند) به گناهى دیگر مى‏افتد.
922
امام باقر علیه‏السلام :
اَلذُّنوبُ كُلُّها شَدیدَةٌ وَأَشَدُّها ما نَبَتَ عَلَیْهِ اللَّحْمُ وَالدَّمُ؛
همه گناهان بدند و بدترین آنها گناهى است كه از آن گوشت و خون بروید.
923
امام على علیه‏السلام :
ـ لَمّا سُئِلَ: أَىُ‏ذَنْبٍ‏أَعْجَلُ‏عُقوبَةً‏لِصاحِبِهِ؟ ـ: مَنْ‏ظَلَمَ‏مَنْ‏لاناصِرَ لَهُ إِلاَّ اللّه‏َ وَجاوَرَ النِّعْمَةَ بِالتَّقْصیرِ وَاسْتَطالَ بِالْبَغْىِ عَلَى الْفَقیرِ؛
در پاسخ به این سئوال كه: كیفر كدام گناه زودتر دامنگیر گنهكار مى‏شود؟ فرمود: ستم كردن به كسى كه یاورى جز خدا ندارد و كوتاهى در شكر نعمت و دراز كردن دست ستم به نیازمند.
924
امام باقر علیه‏السلام :
أَرْبَعَةٌ أَسْرَعُ شَىْ‏ءٍ عُقوبَةً : رَجُلٌ أَحْسَنْتَ إِلَیْهِ ویُكافیكَ بِالإِْحْسانِ إِلَیْهِ إِساءَةً ، وَرَجُلٌ لا تَبْغى عَلَیْهِ وَهُوَ یَبْغى عَلَیْكَ ، وَرَجُلٌ عاهَدْتَهُ عَلى أَمْرٍ فَمِنْ أَمْرِكَ الْوَفاءُ لَهُ وَمِنْ أَمْرِهِ الْغَدْرُ بِكَ ، وَرَجُلٌ یَصِلَ قَرَابَتَهُ وَیَقْطَعونَهُ؛
چهار چیز است كه كیفرشان از هر گناهى زودتر به انسان مى‏رسد: كسى كه به او خوبى كنى و او پاداش آن را به بدى دهد، كسى كه تو به او ستمى نكنى و او به تو ستم كند، كسى كه در كارى با او پیمان بندى و تو به پیمانت وفادار مانى و او خیانت و پیمان شكنى كند و كسى كه تو با او رابطه برقرار كنى و او با تو قطع رابطه كند.
925
امام سجاد علیه‏السلام :
اَلذُّنوبُ الَّتى تَرُدُّ الدُّعاءَ : سوءُ النِّیَّةِ ، وَخُبْثُ السَّریرَةِ ، وَالنِّفاقُ مَعَ الإِْخْوانِ ، وَتَركُ التَّصْدیقِ بِالإِْجابَةِ ، وَتَأْخیرُ الصَّلَواتِ الْمَفْروضاتِ حَتّى تَذْهَبَ أَوْقاتُها ، وَتَركُ التَّقَرُّبِ إِلَى اللّه‏ِ عَزَّوَجَلَّ بِالبِرِّ وَالصَّدَقَةِ ، وَاسْتِعْمالُ الْبَذاءِ ، وَالْفُحْشِ فِى الْقَوْلِ؛
گناهانى كه از استجابت دعا جلوگیرى مى‏كنند عبارتند از: بد نیّتى، خبث باطن، دو رویى با برادران، باور نداشتن به اجابت دعا، به تأخیر انداختن نمازهاى واجب تا آن‏كه وقتشان بگذرد، تقرب نجستن به خداى عزوجل با نیكوكارى و صدقه، بد زبانى و زشتگویى.

 

 1. نهج الفصاحه ح‏1624

 2.  نهج البلاغه حكمت‏371

 3. نهج الفصاحه ح‏440

 4. ثواب الاعمال ص‏298

 5.  بحارالانوار 79/13/24

6. من‏لایحضره‏الفقیه 4/355/5762

 7. كافى 2/270/7

 8. الاختصاص ص‏234

 9.  خصال ص‏230

10.معانى‏الاخبار ص‏271

 

 
سه شنبه 26/3/1388 - 15:46
دعا و زیارت
 
پنج‌ضلعی وارونه نشانه ستاره صبح. نامی که به شیطان تعلق دارد. این علامت در مراسم مخفیانه (کابالا) و جادوگری برای احضار ارواح شیطانی استفاده می‌شود. این علامت را شیطان‌پرستان با دو ضلع در بالا و ملحدان با یک ضلع در بالا استفاده می‌کنند. در هر حال این علامت نشانه شیطان است. ·                                 نمادها و علائم شیطان‌پرستان
1- پنج‌ضلعی وارونه :
inverted pentagram نشانه ستاره صبح. نامی که به شیطان تعلق دارد. این علامت در مراسم مخفیانه (کابالا) و جادوگری برای احضار ارواح شیطانی استفاده می‌شود. این علامت را شیطان‌پرستان با دو ضلع در بالا و ملحدان با یک ضلع در بالا استفاده می‌کنند. در هر حال این علامت نشانه شیطان است.
 
 2- دیو یا بافومت (
baphomet): علامت شیطان‌پرستی، خدای شیطانی و سمبل شیطان ممکن است این علامت به شکل جواهرات دیده شود.

3- 666: علامت انسان، نشانه جانور (هیولا). مکاشفات یوحنا 13:18 « .. پس هر کس حکمت دارد عدد وحش را بشمارد، زیرا که عدد انسان است و عددش 666 است»

4- «
all seeing eye» چشمی که به همه جا می‌نگرد: آنها معتقدند این چشم لوسیفر (شیطان) است و کسی که قدرت کنترل آن را دارد بر تمام دارایی‌ها حکومت می‌کند. این علامت در در پیشگویی‌ها به کار می‌رود. جادوها، نفرین‌ها، کنترل‌های روحی و تمامی انحرافات تحت این علامت کار می‌کنند. این علامت روشنفکران است. به پول رایج ایالات متحده نگاهی بیندازید. این علامت اساس نظم نوین جهانی است.
 
5- صلیب وارونه «
upside down cross» نشانه استهزاء و رد کردن مسیح می‌باشد. گردنبد‌های آن توسط  شیطان‌پرستان زیادی به کار می‌رود. این علامت را می‌توان همراه خواننده‌های راک و روی آلبوم‌های آنها دید.
6- سر بز «
goathead»  بزمندس mendes (همان da,al ؟؟ خدای باروری مصر باستان) بافومت، خدای جادو  scapegoat(بز طلیعه یا قربانی). این یکی از راه‌های شیطان‌پرستان برای مسخره‌کردن مسیح است زیرا گفته‌ می‌شود که مسیح مانند بره‌ای برای گناهان بشر کشته شد.

7- هرج و مرج
anrrchy: این علامت به معنای از بین بردن تمام قوانین می‌باشد به عبارت دیگر «هر چه تخریب‌کننده است تو انجام بده» یعنی همان قانون شیطان‌پرستی این علامت توسط بانک‌ها، هوی‌متال‌ها و لاک‌ها به کار می‌رود.
این قبیل آثار سمبل‌ها و نمادهای شیطانی فرقه شیطان‌پرستی را تبلیغ و ترویج می‌کنند. مظاهری چون «خفاش - مار- عقرب- عنکبوت - شغال - کلاغ - بز‌وحشی - جمجمه و استخوان – شمشیر خون‌آلود- صلیب وهلال وارونه - ستاره پنج‌پر و شش‌پر- صورتک‌های شیطانی –  غول و جن – جارو و عصا – رنگ‌هایی چون سیا، قرمز و آبی‌روشن – اعدادی چون 6 و 666 – اشکالی مثل مثلث و دایره‌های ناقص و... ) نباید به سادگی از کنار این نمادها گذشت. چرا که ده‌ها سال است که در لوای همین علائم و نشانه‌های غرب فرهنگ خود را به سایر نقاط جهان صادر کرده‌است. متأسفانه بسیاری از تولیدکنندگان محصولات فرهنگی هم به توسعه این نمادها کمک شایانی می‌کنند و این سمبل‌ها و تفکرات خطرناک و ضد خدا را رواج می‌دهند مهمترین علامت شیطان‌پرستان بز شاخدار در بفمت است که دو مار در آلت تناسلی آن وجود دارد که نشانه خدای زندگی (حیات) و خدای مرگ است. ماه پایین (سفید) نماد زن- ماه بالا (سیاه) نماد مرد می‌باشد. وجود دو مار در آلت تناسلی بز همان جامی است که در نماد داروسازی دیده می‌شود و نشانه نیروی سلامت و جاودانگی است. کلمه شیطان از ساتان (
satan) ابری گرفته ‌شده. لفظ شیطان ماهیت انحرافی دارد ولی در لفظ لاتین چهار کلمه است: لوسیفر- دمون- دویل- بستن.

جایگاه دجال در فرقه شیطان‌پرستی: آنچه در اخبار و روایات در مورد دجال و فرجام دنیا آمده این است که او در آینده‌ای نزدیک خروج می‌کند زمان خروج او دقیق و مشخص نیست. با ظاهری شیطانی از میان دریاها بیرون می‌آید (دیو‌صورت یا اژدها مانند) بر اسراییل (فلسطین) مسلط می‌شود و در اورشلیم ادعای خدایی می‌کند. در فرقه شیطان‌پرستی دجال همان ضد‌ مسیح است که نماد او عدد 666- عدد مقدس شیطان‌پرستان است. بنا به عقاید این فرقه ضد ‌مسیح (دجال) برای مخالفت با مسیح آماده می‌شود. دجال در زبان عربی به معنای آب طلا است. دجال ستمکاری است که در آخر‌الزمان مردم را گمراه خواهد کرد و در هر سه دین یهودیت، مسیحیت و اسلام مطرح شده‌است.

تبلیغات سیاسی و فرهنگی شیطان‌پرستان: از جمله خصوصیات عمده این فرقه رواج روابط بی‌پروای چینی در مناسکشان است. این ویژگی در برخی فرقه‌های یهودی یا یهودزده دیگر مثل فرانکیست‌ها به بنیانگذاری (یعقوب فرانک یهودی) و دو نمه‌ها (به بنیانگذاری شابتای زوی یهودی و ناتان غزه‌ای یهودی) نیز دیده می‌شود. حجم علائمی که در فرهنگ اقتصاد غرب می‌بینیم تا حد بسیار زیادی شیطانی است و حتی خود غربی‌ها نمی‌دانند که شیطان را می‌پرستند. همان نمادی که در حج توسط حجاج سنگ زده می‌شود و در تمام میادین اصلی اروپا وآمریکا وجود دارد که نام آنها (ابلسک) است و هفده ابلیسک که به نام خدای راد و خورشید نامیده می‌شوند روبروی واتیکان قرار دارد: هدف اصلی تمام کارگردانان صهیونیستی با موضوع شیطان‌پرستی ارائه مطالب گمراه‌کننده و پورنوگرافی و تحقیر جوانان و برده‌داری نوین می‌باشد. از دیگر تبلیغات سیاسی شیطان‌پرستان دست شیطان یا (کرونوتی در ایتالیایی) به معنای حکومت شیطان می‌باشد. این علامت جهانی از سوی سیاستمداران، افراد مشهور و گروه‌های هوی‌متال، برای اظهار وفاداری بر نیروهای شیطانی به کار می‌رود و علامت بصری به معنای (سلام شیطان) است. دست شیطان برای ( بوش و کلینتون) بسیار آشناست. لورا ‌بوش و جرج بوش هر دو در هنگام آغاز روز دوم ریاست جمهوری در 20 ژوئید سال 2005 این علامت را به‌کار بردند. این علامت را علاوه بر جرج بوش، بوسن، بیل کلیستن، سیلویوبولوسکونی- الیزابت تیلور- پرنسس ویلیام- پل مکارنتی- آزی‌ آوریل‌لوایل استفان دروف- دیوناوارو و بسیاری دیگر به‌کار بردند. دست شیطان نشان خدای شاخدار و یک علامت سری جهانی می‌باشد.

ممکن است جرج بوش کسی باشد که می‌خواهد آنرا در ایالت متحده گسترش دهد. با مرور اجمالی «اسناد و مکتوبات و اعمال صهیونیست‌ها» به سهولت می‌توان دریافت که (صهیونیسم بین‌‌الملل) به هدفی کمتر از تصاحب کامل دنیا و تشکیل حکومت واحد جهانی نمی‌اندیشد و برای نیل به این مقصود، ترویج خرافات دینی را به عنوان یکی از راه‌کارهای اساسی خود برگزیده است. سوء‌استفاده از برخی فرازهای تحریف‌شده کتاب تورات و انجیل و ترویج این خرافات از طریق فیلم‌های سینمایی از همان آغاز دستور کار صهیونیسم بین‌الملل قرار داشته و همین امر حجم گسترده‌‌‌‌‌‌‌‌ای از فیلم‌‌های ظاهراً دینی (ولی د رباطن خرافی) را در تاریخ سینمای جهان پدید آورده‌است. امروزه در اروری صهیونیسم، هیچ ساحری برتر از سینما و هیچ سحری مهیب‌تر از خرافات دینی نمی‌توان یافت. خرافات دینی یهود متکی بر چند رکن است که هر یک تاکنون بارها دستمایه آثار سینمایی گوناگون قرارگرفته و بعضاً به ادیان دیگر ( از جمله آیین مسیحیت) نیز تبری یافته‌است. از جمله این نگاه‌های خرافی نسبت به شیطان در فیلم‌های سینمایی هالیورد است. اساس این نگرش، شیطان مفهومی اهریمنی است که با قدرتی مخوف و ویرانگر در برابر اراده پروردگار قد علم می‌کند و با کمک پیروانش، نسل آدمی را در معرض نابودی قرار می‌دهد. در آن گروه از آثار سینمایی که شیطان را از این منظر به تصویر کشیده‌اند، انسان بره بی‌پناهی است که به چنگال شیطان اسیر شده و هیچ امدادی از جانب پروردگار به او نمی‌رسد. لاجرو آدمی در نبرد نابرابر با شیطان یکه و تنهاست و امیدی هم به امداد الهی ندارد. شیطان براساس تقدیری ازلی در زمانی معین از زندان دوزخی خود رها می‌شود و برای انتقام‌گرفتن از نسل بشر معمولاً در کالبد یک انسان حلول می‌کند. در این صورت شیطان دوباره به زندان باستانی خود بازمی‌گردد و در انتظار فرصتی دیگر برای نابودی نسل بشر باقی می‌‌ماند. در این فیلم‌ها شیطان جسم سیاستمداران یا کشیشان را تسخیر می‌کند تا سازندگان این فیلم‌ها از طرفی سیاست را عین نحوست و پلیدی نشان دهند و بتوانند سیاست را از دیانت جدا کنند و حکومت‌ها را به سمت لائیسم و بی‌دینی سوق دهند. در بسیاری از این قبیل فیلم‌ها محل آزاد شدن و فرورفتن شیطان در زندان دوزخی خود، کلیسای مسیحیت است.

این باور خرافی و كودكانه تاكنون دستمایه آثار سینمایی متعددی قرار گرفته كه فیلم‌هایی نظیر «جن‌گیر»، «طالع‌نحس»، «پایان روزگار»، «وكیل مدافع شیطان»، «مومیایی» «ارباب حلقه‌ها» از آن جمله‌اند. این فیلم‌ها غالباَ همراه با خشونت، برهنگی، یأس، نومیدی، جادوگری، اسطوره‌سازی، خون‌آشامی، وحشت و ترس هستند. نقد فیلم «شركت هیولاها» و یا داستان «شیطان كوچولو. تعبیر خوب و جذابی از دیوها و شیاطین ارائه می‌دهند. فیلم هایی چون «هری‌پاتر» و «دیوید كاپرفیلد» مخاطبان نوجوان و بزرگسال خود را به سست سحر و شعبده و  افسانه پیش می‌برند و آثاری چون، «دراكولا» با حاكم كردن وحشت و ناامیدی بر مخاطبان آنها را قسی و سنگدل می‌كنند و در مجموع روح انسانها را به سیاهی و تباهی می‌كشانند
 
سه شنبه 26/3/1388 - 15:25
بیماری ها
برغست (قنابری )نحوه استفاده : خوراکی، موضعی
خواص : مزاج :گرم است .
خاصیت :لطیف ،زداینده ، تکه کننده
آرایش :لکه های سیاه و بهک را می زداید و بدون شک خوردنش یا ضماد گذاشتنش بهترین برنده وضح (لکه های سپید صورت )است ، که در ظرف چند روز این کار را می کند .این دارو را عرب ها می شناسند .
زخم و قرحه :ضماد برگش زخمهای چرکی پستان را علاج است .
سر :آبش را به بینی بکشند رطوبت های غلیظ را علاج می کند .
نفس کش :شش را می پالاید و راه بندان ها را باز می کند .
اندام های
غذا :راه بندان های کبد و طحال را باز می نماید .
اندام های راننده :آبش شکم را روان می سازد ،ضماد برغست بواسیر و درد و پیچش روده را باز می دارد و سفتی زهدان را نرم می کند و کیموس های غلیظ را بیرون می راند .
زهرها :برغست پادزهر همه حشرات موذی است .
منبع : کتب
طب سنتی

 

سه شنبه 26/3/1388 - 15:4
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته