اولی:« از بس استراحت کردم، خسته شدم.»
دومی:« خب یک کم استراحت کن.»
دسته ها : علوم فناوری
جمعه بیست و هفتم 10 1387
پزشک:« متأسفانه چشم شما دوربین شده.»
بیمار: «آخ جان! پس می توانم یک حلقه فیلم بیندازم توش و چند تا عکس بگیرم.»
دسته ها : طنز
جمعه بیست و هفتم 10 1387

یک نفر خودش را به موش مردگی می زند، گربه می خوردش.

دسته ها : طنز
جمعه بیست و هفتم 10 1387
شبی ملانصرالدین خواب دید که کسی ۹ دینار به او می دهد، اما او اصرار می کند که ۱۰ دینار بدهد که عدد تمام باشد. در این وقت، از خواب بیدار شد و چیزی در دستش ندید. پشیمان شد و چشم هایش را بست و گفت: «باشد، همان ۹ دینار را بده، قبول دارم.»
دسته ها : طنز
جمعه بیست و هفتم 10 1387
شخصی از ملانصرالدین پرسید: می دانی جنگ چگونه اتفاق می افتد؟ ملا بلافاصله کشیده ای محکم در گوش آن مرد می زند و می گوید: اینطوری!
دسته ها : طنز
جمعه بیست و هفتم 10 1387
مردی که در و پنجره می ساخت رفته بود خواستگاری، پدر عروس پرسید : آقا داماد چه کاره اند؟ داماد خواست کلاس بذاره گفت : من ویندوز نصب می کنم!!!
دسته ها : طنز
جمعه بیست و هفتم 10 1387
سلام دوستان با این کار متن کنار ساعت ویندوز خود را تغییر خواهید داد. به هر متنی که دوست دارید فقط کافی به ادامه آموزش توجه کنید این کار باب دل کافی نت هاست برای ادامه اموزش به ادامه مطلب برید.  1- فرمان Regedit را در قسمت RUN ویندوز وارد کنید.
2- به کلید زیر بروید.
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Internation
۳- داده ای رشته ای ( نوع String ) با نام S1159 ایجاد کرده ( در صورتی که از قبل ایجاد نشده باشد) و متن دلخواه خود را در آن وارد کنید.
4 - داده رشته ای دیگر با نام
S2359 ایجاد کرده و متن دلخواه دیگری را در آن وارد کنید. توجه کنید که در ویندوز XP اگر فارسی را فعال کرده باشید می توانید عبارات را فارسی تایپ کنید. 

5-موفق باشین نظر یادتون نره

دسته ها : علوم فناوری
جمعه بیست و هفتم 10 1387
سلام دوستان این هم یه سری از پسوند هایی که تا به حال به گوشتون نخرده یاد بگیرین خوبه برای دیدن پسوند ها به ادامه مطلب بروید.

 

 

سورس برنامه به زبان جاوا= J

فایل آرشیوی جاوا=JAR

سورس برنامه به زبان جاوا= JAV

فایل جاوا ساخته شده با نرم افزار JAVA=JBuilder

فایل مرورگر نرم افزار گرافیکی JBF=Paint Shop Pro

براش گرافیکی نرم افزار JBR=Paint Shop Pro

فایل نرم افزارJC!= Flash Get

فایل گرافیکی ذخیره شده در قالب گرافیکی JFI=JPEG

فایل گرافیکی ذخیره شده در قالب گرافیکی JFF= JPEG

فایل گرافیکی ذخیره شده در قالب گرافیکی JFIF= JPEG

فایل گرافیکی ذخیره شده در قالب گرافیکی JIF= JPEG

فایل گرافیکی ذخیره شده در قالب گرافیکی JPE=JPEG

فایل گرافیکی ذخیره شده در قالب گرافیکی JPEG=JPEG

فایل گرافیکی ذخیره شده در قالب گرافیکی JPG=JPEG

فایل جاوا اسکریپت رمز شده= JSE

فایل تعیین نحوه چیده شدن حروف در صفحه کلید= KBD

فایل گرافیکی نرم افزار KDC=Kodak Photo

ماکرو صفحه کلید و فایل رجیستر کننده یک برنامه= KEY

فایل فکس ویژه نرم افزار KFX=Kofax Group IV

فایل تعیین نحوه چیده شدن حروف در صفحه کلید= KYB

فایل نرم افزار LBA=Liberty BASIC

فایل لیبل یا برچسب پایگاه داده LBL=dBase

فایل گرافیکی نرم افزار Deluxe Paint و فایل گرافیکی ذخیره شده در قالب IFF کامپیوتر آمیگا= LBM

فایل لیبل نرم افزار فاکس پرو= LBX

فرهنگ لغات واژه پرداز LCN=WordPerfect

فایل متن نرم افزار LEG=Legacy

فایل یا مجموعه فایل های فشرده شده بر مبنای الگوریتم LHW کامپیوتر آمیگا= LHW

فایل یا مجموعه فایل های فشرده شده بر مبنای الگوریتم LZH کامپیوتر آمیگا= LHZ

کتاب الکترونیکی ذخیره شده در قالب استاندارد کتاب الکترونیک مایکروسافت که می توان آن را با نرم افزار Microsoft Reader خواند و فونت LIB=Comp Graphic

فایل شرح شرایط جواز استفاده از یک برنامه= LIC

کتاب الکترونیک ذخیره شده در قالب استاندارد کتاب الکترونیک مایکروسافت= LIT

آیکون میان بر (Shortcut) در ویندوزهای NT و LNK=9X

فایل ثبت وقایع و اقدامات انجام گرفته توسط یک برنامه= LOG

فایل صوتی ویژه نرم افزار LQT=Liquid

فهرست موضوعی= LSN

سورس برنامه به زبان LSP=LISP

فایل فهرست= LST

فرم نرم افزار LTM=Lotus

فایل نامه ویژه محیط داس= LTR

فایل یا مجموعه فایل های فشرده شده بر مبنای الگوریتم LHARC (همان LHA است. ) =LZH

فایل داده نرم افزار LZS= Sky roads

فایل یا مجموعه فایل های فشرده شده بر مبنای الگوریتم LZX کامپیوتر آمیگا =LZX

دسته ها : علوم فناوری
جمعه بیست و هفتم 10 1387
زنی در نیویورک آمریکا که 4 سال پیش کلیه خود را با عشق و علاقه به شوهرش داده بود، بعد از طلاق از او خواست که کلیه اش را به او پس بدهد.

بعد از جدایی این زن و شوهر این خانم تصمیم گرفت به عنوان غرامت کلیه خود را که به شوهرش داده بود، از او پس بگیرد.

مرد بینوا به همسر سابقش گفت که حاضر است 5/1 میلیون دلار به او بدهد ولی خانم نپذیرفت و اصرار دارد که کلیه خودش را می خواهد.

به گفته پزشکان بعد از گذشت 4 سال کلیه پیوندی با بدن این مرد کاملا تطبیق پیدا کرده است و برای او خوب کار می کند و درآوردن آن از بدن او برایش مشکلات زیادی به همراه دارد. ولی گوش خانم به این حرف ها شنوا نیست و فقط کلیه اش را می خواهد.

جالب اینکه این خانم به دادگاه شکایت کرده است و قاضی این پرونده عنوان کرد که تاکنون با چنین موردی برخورد نکرده است و نمی داند باید چه تصمیمی بگیرد.

دسته ها : اخبار
جمعه بیست و هفتم 10 1387
مقامات مکزیک تصمیم گرفته اند به خاطر هزینه های بالایی که تمیز کردن آدامس های جویده شده از سطح معابر عمومی دارد، از شهروندان بخواهد که آدامس خود را قورت بدهند.

به گزارش آسوشیتدپرس ، در مکزیک کشوری که بالاترین آمار تولید و مصرف آدامس را در جهان دارد به طور متوسط در هر یک مترمربع از معابر عمومی 70 آدامس جویده شده دیده می شود.

مکزیکوسیتی شهری که بیش از 700 سال قدمت دارد در قسمت مرکزی شهر، خیابان هایی سنگفرش دارد و انداختن آدامس جویده شده که لای سنگ ها گیر می کند به سختی تمیز می شود.

مقامات مکزیکوسیتی برای تمیز کردن آدامس های جویده شده از ماشین های تمیز کننده مخصوص استفاده می کنند که با بخار و نوعی ماده شیمیایی آدامس های جویده شده را تمیز می‌کنند.

در پی یک اعلان عمومی از شهروندان مکزیکی معتاد به آدامس جویدن خواسته شده است؛ «لطفا آدامس جویده خود را در کاغذ بپیچید و آن را در سطل زباله بیندازید و اگر این کار برایتان سخت است آدامس خود را قورت بدهید».

این در حالی است که به گفته پزشکان قورت دادن آدامس به دستگاه گوارش آسیب می‌رساند.

مکزیکی ها سالانه به طور متوسط 2/1 کیلوگرم آدامس مصرف می کنند و در آمریکای لاتین از نظر مصرف آدامس رکورد دار هستند.

آمار بالاترین مصرف کنندگان آدامس در دنیا متعلق به امریکایی ها است. 

دسته ها : اخبار
جمعه بیست و هفتم 10 1387
ماموران پلیس در نیجریه، چندین موتورسوار را در این کشور افریقایی به اتهام بر سر گذاشتن پوست هندوانه در اعتراض به قانون جدید به سر گذاشتن کلاه ایمنی، دستگیر کردند.

به گزارش رویترز، ماموران پلیس مرکزی نیجریه، موتورسوارانی را که به جای کلاه ایمنی از پوست هندوانه، کوزه‌های گلی و یا قسمت‌هایی از لاستیک‌های پنچرشده استفاده کرده بودند، دستگیر و روانه زندان کردند.

طبق قانون جدیدی که از سوی سازمان حمل و نقل و ترافیک نیجریه به تصویب رسیده، تمامی موتورسیکلت‌سواران شخصی و تاکسی‌های موتوری باید از کلاه ایمنی هم برای خود و هم برای ترک نشینان استفاده کنند، در غیر این صورت جریمه شده و یا به زندان خواهند رفت. اما موتورسیکلت‌ سواران در نیجریه به این قانون اعتراض کرده و به جای خرید کلاه ایمنی که گران است، از پوست هندوانه و کاسه‌های گلی برای خود و ترک نشینانشان استفاده می‌کنند.

قانون جدید که از اول ژانویه سال جاری میلادی در کشور نیجریه به اجرا در آمده، باعث خشم موتورسواران شده است، چرا که در کشور نیجریه مردم اکثرا از موتور و تاکسی‌های موتوری برای عبور و مرور و حمل و نقل استفاده می‌کنند، اما پس از آن که این قانون در کشور اجرایی شد، موتورسواران در اعتراض به آن از پوست خشک شده کدو حلوایی، هندوانه و کاسه‌های گلی و یا آهنی که با طناب محکم به سرشان متصل می‌شود به عنوان کلاه ایمنی، استفاده کردند.

«یوسف گاربا» ـ یکی از افسران پلیس فدرال نیجریه ـ در این باره گفت: موتورسواران هر روز حدود ‌60/3 دلار به وسیله مسافرکشی درآمد دارند، اما اگر یک ماه هم کار کنند، قادر نیستند پول خرید کلاه ایمنی را جمع‌آوری کنند. این در حالیست که ماموران پلیس امنیت جاده‌ای، ‌28 نفر را در «کانو»، واقع در جنوب نیجریه به اتهام استفاده از پوست هندوانه به جای کلاه ایمنی، دستگیر کردند.

همچنین در منطقه «لاگوس» با جمعیت ‌14 میلیون نفر که اکثرا بیسواد و بیکار هستند، رانندگان وسایط نقلیه هیچ آگاهی و اطلاعی در زمینه‌ قوانین رانندگی ندارند و به همین دلیل نمی‌توان از آن‌ها بیش از این انتظار داشت. علاوه بر این بر‌اساس گزارشات رسانه‌های محلی نیجریه، برخی از مسافران و موتورسیکلت‌ سواران علت استفاده نکردن از کلاه ایمنی را وجود سحر و جادو درون کلاه می‌دانند. برخی دیگر نیز بر این عقیده‌اند که استفاده از کلاه ایمنی باعث انتقال بیماری‌های واگیردار می‌شود.

دسته ها : اخبار
جمعه بیست و هفتم 10 1387
خیلی‌‌ها با آمدن زمستان و دیدن برف و باران نسبت به آسیب‌های پوست در برابر تابش خورشید خیالشان راحت می‌شود و خورشید زمستانی را برای پوست خود خطرناک نمی‌بینند، اما اشتباه نکنید آفتاب تنها در تابستان و فصل گرما نیست که می‌تواند به پوست شما آسیب برساند. آفتاب‌سوختگی در زمستان هم وجود دارد و چه‌بسا آثار سوء آن بیش از تابستان هم باشد.
بسیاری از متخصصان پوست تاثیر سوء اشعه ماوراءبنفش در زمستان را خطرناک‌تر می‌دانند و بویژه نسبت به بازتابش نور خورشید در برف هشدار می‌دهند.

حفاظت از پوست در مقابل نور آفتاب، تنها مختص به یک فصل خاص نیست و در تمام سال باید به فکر محافظت از آن باشیم. این نکته را دکتر علی ابراهیمی، استادیار پوست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می‌گوید.

او معتقد است: به دلیل زاویه تابش در فصل زمستان و همچنین انعکاس نور پس از بارش برف و باران، آفتاب این فصل بیشتر به پوست صدمه می‌زند. توصیه این متخصص پوست، استفاده از ضدآفتاب است، چه در زمستان و چه در بقیه فصل‌های سال، بویژه برای افرادی که پوست خشک دارند یا ورزش‌های زمستانی می‌کنند یا مشغول هر فعالیت دیگری در مناطق کوهستانی هستند.

خشکی، خارش پوست، سوختگی ناشی از آفتاب و سرما همه به نوعی از مشکلات پوستی‌اند که افراد در فصل زمستان به نوعی با آن درگیر هستند، به همین دلیل پزشکان متخصص پوست تاکید دارند در فصل زمستان بیش از هر فصل دیگری مراقب پوست خود باشید.

دکتر نفیسه اسماعیلی رئیس بیمارستان رازی پوست تهران در این باره می‌گوید: پوست افراد در یک روز معمولی آفتابی در فصل زمستان مانند یک روز معمولی آفتابی فصل تابستان می‌تواند دچار آفتاب‌سوختگی شود بویژه اگر این امر همراه با انعکاس نور خورشید در برف همراه باشد.

انعکاس نور خورشید از روی برف بر پوست مانند قرار گرفتن در معرض آفتاب در فصل تابستان در ساعات 11 تا 3 بعدازظهر خطرناک است، از این رو توصیه می‌شود افراد حتی‌الاامکان در روزهای برفی  آفتابی از خانه خارج نشده یا در صورت خروج حتما از کرم‌های ضدآفتاب استفاده کنند.

برف‌کوری چیست؟

اما به غیر از تاثیر آفتاب‌سوختگی زمستانی برپوست یکی دیگر از آسیب‌های اشعه ماوراءبنفش در زمستان بویژه در روزهای برفی، چشم است. یکی از بیماری‌ها و آسیب‌های چشمی برف‌کوری است.

چنانچه چشم در معرض تابش شدید اشعه ماوراء بنفش قرار بگیرد مثل به هنگام راه رفتن در برف یا یخچال بدون محافظت کردن از چشم، آنگاه چشم به شکل موقت دچار سوختگی یا همان برف‌کوری شده که این حال گرچه موقتی ولی دردناک است و در این حالت سطح چشم شما یا همان قرنیه ملتهب شده است. اغلب مردم این خطر را تنها در روزهای آفتابی جدی می‌گیرند، اما احتمال بروز این حالت و سایر موارد در هوای ابری هم وجود دارد.

اولین علائم این ناراحتی به شکل سوزش چشم خود را نشان می‌دهد، اما تاثیر کامل آن حدود 8‌ساعت پس از سوختگی خود را به طور کامل نشان خواهد داد که در این مرحله چشم شما قرمز شده و حس می‌کنید که روی چشم شما اتو گذاشته‌اند، این حالت به مرور پس از حدود 36 ساعت از بین می‌رود.

برای سرعت بخشیدن به درمان و کاهش درد، روی چشم‌هایتان دستمالی سرد و خیس قرار دهید و اصطلاحا کمپرس کنید و همچنین می‌توانید برای کم شدن درد از داروهای خوراکی مسکن مثل بروفن استفاده نمایید. سعی کنید تا جای ممکن چشمتان را تا بهبودی بسته نگه دارید تا با برخورد مجدد نور ملتهب نشود. این آسیب هیچ عوارض بعدی نخواهد داشت و پس ار گذشت زمان بهبودی حاصل می‌شود.

دکتر هرمز شمس، دبیر انجمن چشم پزشکی ایران در این باره می‌گوید: میزان تشعشع نور یا همان تابش و بازتابش در مناطق کوهستانی و برفی چند برابر اشعه‌ای است که در شرایط غیربرفی بازتاب می‌‌شود بنابراین با نگاه کردن مستقیم به برف، بخصوص در آب و هوای آفتابی، اشعه ماوراءبنفش زیادی وارد چشم می‌‌شود که می‌تواند برای چشم زیانبار باشد، به طوری که اشعه ناشی از بازتابش برف می‌‌تواند باعث زخم قرنیه شود که به این پدیده برف‌کوری گفته می‌شود.

کراتیت سطحی یا همان زخم قرنیه، اغلب دو طرفه و دردناک است و انسان قادر به بازکردن چشم نیست. چشم‌ها قرمز می‌‌شود و اشک ریزش فراوان دارند. در برخی افراد نیز احتمال خشک شدن چشم و احساس وجود شن در آنها، کم شدن دید و مات بودن تصاویر، دردناکی حرکات چشم، حساسیت به نور و تورم در پلک به وجود می‌‌آید.

بهترین درمان برف‌کوری بستن چشم‌ها و استراحت برای 24 ساعت است. همچنین با تجویز پزشک می‌‌توان از قطره‌های ضدعفونی‌کننده مانند سولفاستامید استفاده کرد. فراموش نکنید که در چنین مواردی هرگز نباید از قطره‌های بی‌حس کننده مانند تتراکائین یا کورتیکوئید استفاده کنید.

استفاده از کمپرس سرد، استراحت در محیط تاریک، به طور مثال در چادر کوهنوردی و اجتناب از مالش چشم نیز در بهبود برف ‌کوری موثر است. البته اگر التهاب قرنیه در اثر عوامل دیگری مانند عفونت‌های میکروبی چشم باشد، درمان کاملا متفاوت است.

دکتر شمس برای رانندگان در مناطق برفی پیشنهاد می‌کند که از عینک‌های ضدآفتاب و ضداشعه ماوراءبنفش استفاده کنند. همچنین شیشه‌های خودرو بسته باشد تا این افراد دچار خشکی چشم در اثر باد و سرما نشوند. برای افراد دیگر به ویژه اسکی‌بازان و کوهنوردان نیز استفاده از عینک‌های ضدانعکاس نور و تیره رنگ توصیه می‌‌شود.

درباره استفاده از عینک برای مقابله با برف‌کوری به چند نکته باید توجه کرد. نخست این که شیشه‌های عینک باید دارای لایه ضداشعه فرابنفش باشد بنابراین تنها تیره بودن شیشه عینک نمی‌‌تواند شاخص درستی برای مناسب بودن عینک باشد زیرا عینک‌هایی که فقط دارای شیشه تیره هستند و از لایه محافظ بی‌‌بهره‌اند، موجب گشاد شدن مردمک چشم می‌شوند و در نتیجه میزان بیشتری از تابش را دریافت می‌‌کنند.

همچنین در انتخاب عینک، تنها به فرم ظاهر آن توجه نکنید، زیرا عینک مناسب باید تمام چشم را بپوشاند و در قسمت‌های کناره نیز پوشش داشته باشد. نکته دیگر این که عینک باید از لحاظ ضد اشعه بودن دارای استاندارد باشد و 99 تا 100‌درصد اشعه را جذب کند. برای تمیز کردن این نوع از عینک‌ها هم حتما از دستمال‌های مناسب استفاده کنید، زیرا دستمال‌های غیراستاندارد می‌‌تواند به لایه ضداشعه عینک آسیب برساند و خاصیت ضداشعه بودن عینک را کم کند.

دکتر حسن رزمجو، متخصص چشم، معتقد است استفاده از عینک دودی طبی در فصل زمستان دو خاصیت دارد؛ هم محافظ چشم در برابر نور زننده خورشید است و هم مانع ورود سرما به درون چشم می‌شود. بیشتر مردم فکر می‌کنند کاربری عینک دودی، محدود و مخصوص به فصل تابستان است، درصورتی که استفاده از آن در این فصل برای جلوگیری از تاثیر سوز سرما و به دنبال آن التهاب استخوان‌های دور چشم، توصیه می‌شود. بهترین رنگ زمینه برای عینک‌های دودی طبی از دید این متخصص چشم پزشکی، زمینه کرمی، قهوه‌ای و خاکستری است.

اگرچه زمستان با برف و سوز و سرما شناخته می‌شود اما اشعه ماوراءبنفش در این فصل برفی نیز کار خود را می‌کند و نباید آن را دست‌کم گرفت. آفتاب زمستانی را جدی بگیرید.

دسته ها : پزشکى سلامت
جمعه بیست و هفتم 10 1387
ماموتها از جمله جذاب ترین گونه های منقرض شده ای هستند که تنها 13 هزار سال با بشر امروزی فاصله داشته اند. از این رو کشف هرگونه مدرکی درخصوص چگونگی انقراض نسل آنها برای دانشمندان جذاب خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، ماموتها و گونه مهمی از آنها یعنی ماموتهای پشمالو که به ماموتهای توندرا نیز شهرت دارند در مناطق آمریکایی شمالی و اوراسیای شمالی ساکن بوده اند و درخصوص انقراض نسل آنها صحبتها و نظریه های گوناگونی وجود دارد.

نکته جالب توجه درخصوص ماموتها این است که گونه کوچکی از آنها که به ماموتهای کوتوله شهرت دارند تا سال 1700 پیش از میلاد مسیح و در جزیره "رانگل" واقع در مناطق سردسیر شمالی زندگی می کرده است.

اکنون در راستای نظریه هایی که تا پیش از این درباره چگونگی انقراض نسل این جانوارن عظیم الجثه ارائه شده است، دانشمندان درباره از بین رفتن ماموتها بر اثر برخوردهای فضایی به داده های جدیدی دست یافته اند که می تواند بیش از گذشته به افزایش سطح درک دانشمندان و دیرینه شناسان در این خصوص منجر شود.

نظریه بحث برانگیزی که هم اکنون درخصوص انقراض نسل ماموتها مطرح است حاکی از این است که یک سری برخوردهای فضایی با زمین، زمینه ساز نابودی کامل این جانوران در منطقه آمریکای شمالی شده است.

دانشمندانی که به بررسی این موضوع می پردازند اخیرا از کشف نانو الماسها و سایر مواد خارجی عجیبی خبر داده اند که می توانند نشان روشنی بر از بین رفتن ماموتهای آمریکای شمالی به واسطه برخوردهای فضایی باشند.

دانشمندان بر این باورند عمر این برخوردهای فضایی با آغاز سرد شدن اوضاع جوی در طول مدت زمان طولانی همراه بوده است و زمان آن نیز به 13  هزار سال پیش باز می گردد.

بررسیهای قبلی دانشمندان گویای این حقیقت علمی بوده است که بسیاری ازحیوانات غول پیکر در همین دوران نابود شده اند.

آنچه که دانشمندان در خصوص کشف نانو الماسها به آن دست یافته اند حاکی از آن است که احتمالا ستاره بزرگی منفجر شده و نتیجه آن چیزی جز یخبندان ناگهانی هزار ساله نبوده است. به دنبال این شرایط سخت اقلیمی ماموت های ساکن در آمریکای شمالی نابود شده اند.

به نظر می رسد تأیید نابودی ماموتها به واسطه برخوردهای فضایی اکنون جذابیت بیشتری پیدا کرده باشد چون پیش از این دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که دایناسورها نیز در 65 میلیون سال پیش و به دلیل همین برخوردهای فضایی منقرض شدند.

یافته‌های اخیر دیرینه‌شناسان در مورد ماموت‌های چند هزار ساله نشان داده است آخرین بازماندگان این نسل از جانوران در سرزمین‌های آمریکای شمالی می‌زیسته‌اند.

دسته ها : علمی
جمعه بیست و هفتم 10 1387
گروهی از پژوهشگران و دانشمندان بین‌المللی موفق به کشف یک سلاح جدید بالقوه برای مقابله با ایدز شده اند.

به گزارش ایسنا، پژوهشگران اظهار داشتند که این اسلحه جدید برای مقابله با ایدز نوع خون است. پژوهشگران مرکز خدمات خون رسانی کانادا، بیمارستان اطفال بیمار و دانشگاه لوند در سوئد پس از مطالعات دقیق‌تر دریافته‌اند که انواع خاصی از خون نسبت به آلوده شدن با عفونت ایدز مستعدتر هستند در حالی که برخی دیگر از انواع خون در واقع در دفع ویروس این بیماری موثرتر عمل می‌کنند و بیشتر توان آن را دارند که عفونت ایدز را سرکوب کنند. یک نوع آنتی ژن محتوی کربوهیدرات موسوم به گروه خونی Pk که از سیستم‌های گروه بندی خونی شناخته شده ABO و RH مجزا است، در سطوح مختلف در سطح گلبولهای سفید و قرمز خونی تقریبا در تمام افراد وجود دارد.

نتایج تحقیقات این پژوهشگران نشان می‌دهد که سلولهایی در افراد بسیار نادر که مقادیر زیادی از این آنتی ژن گروه خونی را تولید می‌کنند، به میزان قابل ملاحظه‌ای حساسیت نسبت به عفونت ایدز را کاهش می‌دهند.

به گفته پژوهشگران؛ از هر یک میلیون نفر تنها یک نفر می‌تواند به میزان زیاد این نوع آنتی ژن را تولید کند. از سوی دیگر گروهی دیگر از افراد که آنها هم تعدادشان تقریبا بسیار کم است هیچ نوع آنتی ژن PK تولید نمی‌کنند که با توجه به این یافته‌ها، این افراد بیش از سایرین نسبت به ویروس ایدز آسیب پذیر هستند و در واقع بسیار بیشتر مستعد ابتلا به این عفونت می‌باشند.

در این گروه نیز تقریبا از هر یک میلیون نفر پنج نفر این شرایط را دارند.

پژوهشگران تاکید می‌کنند که این تحقیق نمی‌تواند بگوید که نوع خون شما نشان دهنده آن است که به ایدز مبتلا می‌شود اما می‌تواند به کسانی که در معرض این ویروس هستند کمک کند از وضعیت خونی خود برای مقابله با این بیماری مطلع شوند و این امر برای درمان بهتر بسیار موثرتر خواهد بود.

شرح این تحقیق در مجله «خون» منتشر شده است.

دسته ها : پزشکى سلامت
جمعه بیست و هفتم 10 1387
دانشمند‌ان بیمارستان دانشگاه کلورادو در آمریکا موفق به ابداع «چشم بیونیک» شده‌اند که توان بصری افراد مبتلا به آسیبهای چشمی را بهبود می‌بخشد و به آنها کمک می‌کند که بهتر بتوانند ببینند.

به گزارش ایسنا، محققان می‌گویند: این روزها همزمان با افزایش جمعیت جهان تعداد افرادی که دچار نقص مشکلات مهم و جدی بینایی به دلیل آسیبهای شبکیه هستند، به ویژه‌ در کشورهای پیشرفته و مخصوصا به دلیل شیوع بیماری دیابت، رو به افزایش است. از این رو، جست‌وجو برای کشف یک راه حل فنی برای رفع این مشکل، دانشمند‌ان و پژوهشگران را متوجه دانش ابداع «چشم بیونیک» کرده است.

ابزاری که تاکنون با این هدف تولید شده‌اند، معمولا شامل نصب یک تراشه سیلیسی در داخل چشم هستند که به لحاظ الکتریکی اعصاب شبکیه را در واکنش به نور تحریک می‌کند.

در این روش نتایج امید بخشی به دست آمد، اما این شیوه ناتوایی‌هایی نیز داشته است که مهمترین آنها پس زدن تراشه‌های پیوندی بوده است.

به علاوه این روش قدیمی‌تر اغلب جلوی نور را مسدود می‌کند که در این وضعیت بخشهای سالم شبکیه از کار می‌افتد و ممکن است ، حتی به این بافت آسیب وارد شود.

با توجه به این نقاط ضعف در روشهای قبلی، هم اکنون دکتر جفری اولسن از دانشگاه کلورادو به روش نوینی دست یافته است که کاملا متفاوت با نمونه‌های قبلی است. در این روش جدید، نور به حدی تقویت می‌شود که با استفاده از چشمی که سلولهای حساس به نور آن هنوز کار می‌کند می‌تواند به شبکیه برسد.

سپس نیمه رسانه‌های کوانتومی در مقیاس نانو که در شبکیه کاشته می‌شود، می‌تواند این نور تقویت شده را دریافت کند که به این ترتیب تصویر دریافت شده در شبکیه بسیار روشن‌تر و شفاف‌تر دیده می‌شود.

آزمایشات انجام شده روی موشهای آزمایشگاهی تاکنون نتایج امیدبخشی داشته است.

دسته ها : علمی
جمعه بیست و هفتم 10 1387
دکتر سعید صادقیان معاون پژوهشی مرکز قلب تهران با بیان این که سن بیماران قلبی عروقی ایرانی بسیار پایین‌تر از آمار جهانی است، گفت:‌ این رقم در زنان ایرانی 3 تا 4 برابر و در مردان ایرانی 5 تا 6 برابر پایین‌تر از آمار جهانی است.
معاون پژوهشی مرکز قلب تهران در گفتگو با ایسنا، با اشاره به یکی از طرح‌های پژوهشی مرکز قلب تهران گفت: در این طرح 2‌مساله موثر در کاهش سن بیماران قلبی عروقی ایرانی مورد ارزیابی قرار گرفت.

دکتر صادقیان ادامه داد: در این مطالعه سندرم متابولیک در زنان و مصرف تریاک در مردان به عنوان علل اصلی کاهش سن ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی مورد ارزیابی قرار گرفتند و نتایج بررسی این علل را به عنوان عوامل موثر تایید می‌کند.

وی با بیان این که بیش از 37 درصد مرگ و میرها در ایران ناشی از بیماری‌های قلبی  عروقی هستند، گفت: دیابت از دیگر مسائل مهم و شایع در ابتلا به بیماری‌های قلبی است که متاسفانه افراد جامعه به آن توجهی ندارند.

دکتر صادقیان با بیان این که هدف مرکز قلب، انجام پژوهش‌های کاربردی در راستای حل مشکلات موجود در زمینه بیماری‌های قلبی - عروقی است، گفت: راهکار پژوهشی مرکز بر  انجام پژوهش‌های کاربردی در جهت مشکلات موجود سیستم بهداشت و درمان کشور در زمینه بیماری‌های قلبی - عروقی متمرکز است.

وی افزود: در این جهت محققان مرکز قلب تهران امسال بیش از 36 مقاله کاربردی در زمینه علل زمینه‌ساز بیماری‌های قلبی  عروقی، عوامل موثر در درمان و هزینه‌های درمانی ارائه کرده‌اند.

دسته ها : پزشکى سلامت
جمعه بیست و هفتم 10 1387
X