• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 779
تعداد نظرات : 90
زمان آخرین مطلب : 3609روز قبل
ورزش و تحرک
محققان با انجام پژوهش بر روی زنانی که به کار "خانه داری" مشغول اند به نتایج جالبی در خصوص نقش "خانه داری" بر تناسب اندام افراد دست یافته اند.
براساس تحقیقات انجام شده بسیاری از بانوان با وجود انجام کارهای سنگین خانه داری به تنهایی و بدون کمک از دیگران، از اضافه وزن های زیادی رنج می برند و علت آن را نمی دانند.

 

براساس این پژوهش کارهایی مانند باغبانی، جاروکشی و تمیز کردن خانه با وجود اینکه افراد را خسته می کند باعث تناسب اندام و لاغری در آنها نمی شود.

 

گفتنی است :علت این امر به خود اشخاص برمی گردد.

بررسی ها نشان می دهند؛ این تحقیق که بر روی 4500 فرد صورت گرفته نشان داده که در حین انجام کار خانه خود افراد به آهستگی کار می کنند و هر وقت خسته شدند به آسانی دست از کار می کشند، ضربان قلب بالا نمی رود و فرد عرق نمی کند، به همین دلیل کالری خاصی هم نمی سوزاند.

 

هم چنین در هنگام انجام کارخانه چون عضلات کمتری مورد استفاده قرار می گیرند تناسب اندام به دست نمی آید.

 

هم چنین اصلی ترین علت عدم تناسب اندام، پاداشی است که اکثر افراد پس از انجام کار خانه و گردگیری به خودشان می دهند به طور مثال شیرینی و شکلات برای رفع خستگی می خورند، این علت باعث می شود که کالری های سوزانده شده سریعا به جای خود بازگرند و شخص دچار اضافه وزن شود.

 

پزشکان توصیه می کنند: تا افراد خانه دار حتما یک برنامه ورزشی منظم برای خود داشته باشند و کار خانه هیچ وقت جای ورزش کردن را نمی گیرد

خبر جوان

شنبه 4/8/1392 - 21:19
تغذیه و تناسب اندام
از دانش آموز کلاس سوم که در حال ورود به مدرسه است می پرسم: می دانی میان وعده چیست؟ و او جواب می دهد: یعنی زنگ تفریح ها غذا بخورم! می پرسم: چه غذایی؟ می گوید: بابای مدرسه هرچه بیاورد!

کارشناسان آموزشی بر این باورند که مدرسه خانه دوم دانش آموز است در نتیجه سیستم آموزشی موظف به تامین نیازهای علمی و تغذیه ای دانش آموزان است و در ماده ۲-۳ سیاست های برنامه چهارم توسعه سند ملی توسعه فرابخشی امنیت غذا و تغذیه نیز تصریح شده که سیاست های برنامه چهارم توسعه ذیل ارتقای سلامت و بهبود کیفیت زندگی مرتبط با امنیت غذا وتغذیه به این ترتیب است:

دولت موظف است به منظور نهادینه کردن مدیریت، سیاست گذاری، ارزش یابی و هماهنگی این حوزه از جمله امنیت غذا و تغذیه در کشور، تامین سبد مطلوب غذایی و کاهش بیماری های ناشی از سوء تغذیه و گسترش سلامت همگانی در کشور این اقدام ها را به عمل آورد:... بند(ج). تخصیص منابع اعتباری، تسهیلات بانکی و یارانه ای لازم برای تولید، تامین، توزیع و مصرف مواد غذایی برای دست یابی به سبد مطلوب غذایی و اختصاص منابع لازم برای شروع و تدارک برای ترویج غذای سالم در قالب میان وعده غذایی دانش آموزان و همچنین کمک غذایی برای قشرهای نیازمند.

... از دانش آموز کلاس سوم که در حال ورود به مدرسه است می پرسم: می دانی میان وعده چیست؟ و او جواب می دهد: یعنی زنگ تفریح ها غذا بخورم! می پرسم: چه غذایی؟ می گوید: بابای مدرسه هرچه بیاورد! گفتم: بابای مدرسه چه می آورد؟می گوید: ساندویچ، کیک، آب میوه و بعضی وقت ها هم چیپس! پرسیدم: از خانه هم غذا می آوری؟ می گوید: اگر از شام چیزی مانده باشد.

از مادر این دانش آموز می پرسم: برای میان وعده دانش آموزتان چه غذایی را ترجیح می دهید؟ می گوید:ساندویچ نان و پنیر و گردو اگر داشته باشیم، خوب است پرسیدم و اگر نباشد اجازه می دهید که از بوفه مدرسه میان  وعده تهیه کند؟وی می افزاید: چاره ای نیست بالاخره کیک و آب میوه هم بچه را سیر می کند. پرسیدم فکر می کنی که زمان مناسب برای صرف میان وعده چه هنگامی است و جواب می شنوم به نظر من زنگ تفریح دوم بهترین وقت خوردن میان وعده است.

نیمی از صبحانه

اکنون این سوال مطرح است که «میان وعده» باید چه حجمی از غذای روزانه دانش آموز را تشکیل دهد تا به تعادل بیولوژیکی آسیب نرساند؟

فرح روشن پور کارشناس تغذیه و رژیم درمانی در گفت وگو با ایسنا گفت: این نگرش که در هر بار زنگ تفریح، دانش آموز باید یک میان وعده استفاده کند اشتباه است.این کارشناس تاکید می کند: برای خوراکی دانش آموزان در مدارس فقط یک میان وعده شامل لقمه نان و پنیر و گردو یا شیر و کیک کافی است.

دکتر عبدالرضا محبتی فوق تخصص تغذیه و رژیم غذایی تعیین ترکیب میان وعده دانش آموزان و حجم آن را از منظر تامین پروتئین و ویتامین می داند و می گوید: دانش آموزان در مرحله رشد بیولوژیکی قرار دارند پس باید نسبت به تامین شاخص های تغذیه ای(دانش آموزان) حساسیت ویژه ای داشته باشیم تا در روند رشد اختلالی به وجود نیاید.

این کارشناس افزود: ترکیب «میان وعده دانش آموزی» و «حجم آن» ۲ عامل مهم تغذیه ای به شمار می روند که باید خانواده ها دقیقاً رعایت کنند تا در نهایت در روند یادگیری دانش آموز تاثیر مثبت را بر جای گذارد.

وی توضیح می دهد: استاندارد میزان حجم میان وعده باید معادل نیمی از صبحانه باشد و دانش آموز باید این حجم را در زنگ تفریح دوم یا بعد از آن مصرف کند بنابراین هیچ لزومی ندارد که در زنگ تفریح اول غذایی مصرف شود. در مورد ترکیب آن پیشنهاد می شود که ترکیب میان وعده باید بخشی از ترکیب صبحانه باشد تا بالانس تغذیه ای فیزیولوژی بدن کودک (دانش آموز) رعایت شود.

محبتی تاکید می کند: اگر تعادل حجمی و ترکیب کمی وکیفی میان وعده دانش آموزان رعایت نشود با پدیده سوء تغذیه مواجه خواهند شد که در روند آموزش آنان به شدت تاثیر منفی دارد. این کارشناس بر لزوم ترکیب میان وعده بر اساس رژیم تغذیه ای جغرافیایی اشاره می کند و می گوید: از عادات بد تغذیه ای که به نظر من دانش آموزان به آن دچار شده اند ناهمخوانی رژیم غذایی است به این معنا که دانش آموزان تمامی کشور به مصرف کیک عادت داده شده اند و این در حالی است که این ماده غذایی سرشار از مواد نگه دارنده و قند صنعتی است و می تواند مشکلات گوارشی متعددی را در پی داشته باشد در حالی که ترکیب سبد تنقلات سالم در کشور به گونه ای است که اقلام متعددی را می توان جایگزین کیک کرد مثلاً در خراسان (رضوی) می توان از کشمش و میوه خشک استفاده کرد، در جنوب می توان از میوه های گرمسیری نظیر مرکبات و عصاره طبیعی آن در مدارس استفاده کرد، در شمال کشور نیز از وعده غذایی متناسب با آن مناطق استفاده کرد تا از این طریق تعادل فیزیولوژیکی دانش آموزان محفوظ مانده و دانش آموزان به بیماری های خاموش و چاقی های ناشی از نبود تعادل تغذیه ای دچار نشوند.

وظیفه ذاتی دستگاه آموزش کشور

«وظیفه ذاتی دستگاه آموزش کشور شامل وزارت آموزش وپرورش، وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی و وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری این است که برای قشرهای مختلف جامعه رژیم غذایی متناسب با فیزیولوژی و منطقه جغرافیایی را تعیین و به جامعه مصرف(خانوارها) معرفی کنند».

مهندس فاطمی امین معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در این مورد به خراسان می گوید: در «برنامه راهبردی زنجیره تامین فرآورده های غذایی» که با همکاری دانشگاه بهشتی تدوین شد و «برنامه ملی غذا» که متولی تدوین آن وزارت صنعت، معدن و تجارت است، بر این نکته تاکید شده که جیره غذایی

( رژیم غذایی) از اصالت ایرانی بودن خود فاصله گرفته و باید « باز مهندسی» جدیدی در ترکیب جیره غذایی ایرانی ها با حفظ اصالت های ملی غذایی انجام شود تا سطح سلامت جامعه که در چند سال اخیر افت داشته است، به سطح عادی بازگردد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: در حوزه دانش آموزی با توجه به سن فیزیولوژیکی دانش آموزان جیره های استانداردی در سازمان بهداشت جهانی تعریف شده و کشورها ملزم به رعایت آن شده اند که البته پای ثابت این وعده غذایی، شیر و فرآورده های لبنی است که در ایران چندسالی هم این برنامه اجرا شد و امیدواریم که ادامه هم داشته باشد.

فاطمی امین همچنین معتقد است: برای برخورداری از جامعه سالم و پویای دانش آموزی که اساس جامعه علمی کشور را تشکیل می دهند، ناگزیر به توجه به سلامت این بخش از جامعه هستیم پس هرگونه هزینه کرد برای این گروه را سرمایه گذاری می دانم و معتقدم دستگاه آموزش کشور علاوه بر برنامه ریزی برای ارتقای سطح علمی دانش آموزان باید برای ارتقای سطح سلامت این قشر نیز برنامه ریزی کند و تعیین رژیم غذایی متناسب با سن دانش آموزان هم پایه با تعیین سطح علمی تلقی شود.

ممنوعیت تنقلات صنعتی

عرضه و فروش انواع پفک، چیپس، نوشابه های گازدار، ساندویچ سرد، لواشک و شکلات در بوفه مدارس ممنوع بوده زیرا عوارض منفی بر روند رشد کودکان بر جای می گذارد.

زهرا حسن زاده عضو انجمن اولیا و مربیان یک مدرسه ابتدایی در مشهد ضمن اعلام فهرست مواد غذایی ممنوعه در مدارس به خراسان می گوید: به دلیل این که کودکان در مرحله رشد قرار دارند و تنقلات صنعتی حاوی مواد نگه دارنده شیمیایی هستند پس عرضه این غذاها در مدارس در فهرست ممنوعه مواد غذایی بوفه مدارس قرار گرفته است.

وی ادامه داد: انواع پفک و چیپس به دلیل این که یکی از عوامل چاقی کودکان دبستانی به شمار می رود در فهرست ممنوعه قرار دارد و ساندویچ سرد و نوشابه گازدار نیز به دلیل این که در تولید آن ها از مواد نگه دارنده شیمیایی نظیر سولفات سدیم و... استفاده می شود ترکیب شیمیایی دستگاه گوارش دانش آموزان را تحت تاثیر قرار می دهد و سلامت کودکان را به خطر می اندازد. مصرف لواشک و... نیز به دلیل این که بیشتر غیربهداشتی است توصیه نمی شود.حسن زاده افزود: پیشنهاد کرده ایم که میوه تازه، نخودچی و کشمش، خرما، بادام زمینی و خشکبار در فهرست مواد غذایی بوفه های دانش آموزی قرار بگیرد که در بعضی از مدارس اجرا شد و مورد استقبال دانش آموزان هم قرار گرفت و برخی مدارس هم مقاومت کردند زیرا سود فروش تنقلات صنعتی بیشتر از سود بادام زمینی و خشکبار است.

«روشن پور» کارشناس تغذیه و رژیم درمانی نیز معتقد است: مصرف تنقلات صنعتی از جمله چیپس و پفک برای دانش آموزان باید محدود شود، اما ممنوع کردن کامل آن موجب می شود کودک برای مصرف تنقلات سالم نیز با والدین خود همکاری نکند.

همگام با برنامه جهانی غذا

دکتر«نورالدین مونا» نماینده سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد(فائو) در ایران به گزارشگر خراسان می گوید: تغذیه زنان باردار و دانش آموزان اولویت اصلی برنامه غذایی سازمان ملل بوده و فصل اساسی یونیسف بر رعایت دقیق آن از سوی کشورهای عضو تاکید دارد.

وی بخشی از برنامه فقرزدایی سازمان ملل متحد را ارتقای سطح تغذیه ای مراکز تولید محصولات کشاورزی (شامل روستاها و جنگل نشینان) دانست و ادامه داد: با توجه به استقرار بیش از ۶۰ درصد از ساکنان جنوب آسیا (شامل ایران، کشورهای عضوCIS، افغانستان، ترکیه و...) در روستاها، یکی از برنامه های مهم FAO آموزش روستانشینان بوده ودانش آموزان روستایی در محور آموزش قرار دارند پس توجه به تغذیه دانش آموزان مراکز تولید همگامی با برنامه غذایی سازمان ملل متحد است که کشورهای عضو ملزم به اجرای آن هستند و ایران نیز در سال های اخیر برنامه هایی را اجرا کرده که البته تا رسیدن به سطح مطلوب تغذیه ای (در سطح کشورهای در حال توسعه) فاصله چندانی ندارد و تا پایان سال ۲۰۱۵ سطح مطلوب تغذیه مدارس به سطح توازن برنامه های جهانی سازمان ملل خواهد رسید.

فراموشی تغذیه دانش آموزی

کوچکی نژاد در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: بودجه آموزش و پرورش ۱۷ هزارو ۵۰۰ میلیارد تومان به تصویب کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی رسیده است. از این مبلغ ۳۵ میلیارد تومان به بودجه ورزشی و ۷۰ میلیارد تومان به ردیف خاص سرانه آموزش وپرورش اختصاص می یابد. میزان حقوق یک میلیون کادر آموزشی و اداری آموزش و پرورش با میانگین حقوق یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان نیز مبلغی معادل ۱۴ هزار و ۵۰۰ میلیون تومان برآورد می شود و با یک محاسبه ساده بودجه باقی مانده برای نوسازی بافت فرسوده مدارس، هزینه های جاری مدارس و آموزشگاه ها رقمی حدود ۲ هزار میلیارد تومان خواهد بود که بیشتر برای معوقات کادر اداری و آموزشی، برنامه های آموزشی فوق برنامه و... هزینه می شود و هزینه تغذیه دانش آموزی در واقع می تواند بخشی از این هزینه را به خود اختصاص دهد اما...

مدیر یک مجتمع آموزشی دولتی که از حذف تغذیه دانش آموزی گلایه مند است، می گوید: هزینه سرانه دانش آموزی در سال های اخیر نیز پرداخت نشده و در واقع مدارس به حال خود رها شده اند.

وی ادامه داد: مبلغ ناچیز ۷۰۰۰تومان سرانه دانش آموزی در سال تحصیلی ۹۲-۹۱ پرداخت نشد و انجمن اولیا و مربیان مدارس ناچار شدند که برای تامین هزینه های جاری دانش آموزی نظیر قبض های آب و برق، تلفن و گاز و همچنین برای تامین دستگاه های کپی و رایانه نیز دست به دامان خیران و والدین شوند بنابراین هیچ جایگاهی برای تامین هزینه های تغذیه ای دانش آموزان پیش بینی نشده است.

این مدیر با سابقه آموزشگاهی حذف هزینه تغذیه دانش آموزان را برای بودجه آموزش وپرورش زیان بار دانسته و می گوید: رابطه مستقیمی بین تغذیه دانش آموزی و میزان فراگیری دانش آموزان وجود دارد به این معنا که با حذف هزینه های تغذیه دانش آموزان (به ویژه در مقاطع ابتدایی) میزان افت فراگیری دانش آموزان محسوس بوده و عملاً بخشی از هزینه های آموزشی «سوخت» می شود. مفهوم این پدیده این است که آموزش وپرورش باید هزینه های تغذیه دانش آموزی را در هزینه های آموزشی ببیند و با هزینه کرد تغذیه دانش آموزان در واقع بهره وری هزینه های آموزشی را بالا ببرد.

به هر حال به نظر می رسد که نظام آموزش کشور بار دیگر باید در مهندسی آموزش کشور تجدیدنظر کند و همپای تامین منابع علمی دانش آموزان به تامین منابع تغذیه ای میان وعده دانش آموزان نیز توجه کند تا بخشی از منابع هزینه ای آموزشی به دلیل افت سطح فراگیری دانش آموزان ناشی از سوء تغذیه، هدر نرود.

خبر جوان

شنبه 4/8/1392 - 21:16
ورزش و تحرک
ریه و شش اندام های خاصی از بدن هستند که می توانند هوا را در خود نگه دارند و از جمله اندام هایی هستند که می توانند جان انسان را گرفته یا او را زنده نگه دارند. شش ها گاهی اوقات به وسیله ای برای رقابت و رکوردزنی نیز تبدیل می شوند.
  یکی از بازی هایی که در استخر حتما آن را انجام داده اید، مسابقه "نفسگیری" است. در این مسابقه فردی برنده خواهد بود که شش های بهتر و قوی تری دارد. این مسابقه به صورت جهانی نیز برگزار میشود که در آن شرکت کننده ها به دنبال شکستن رکورد جهانی هستند.

"استیگ سورینسن" یک شناگر دانمارکی است که در سال 2010 توانست رکورد جهانی نگه داشتن نفس را در دست بگیرد. رکورد او زمان باورنکردنی 20 دقیقه و 10 ثانیه است که وارد کتاب گینس شد و لقب مرد"شش جادویی" را به او داد.



این مرد بار دیگر توانسته است رکورد قبلی خود را جابه جا کند و حالا رکورد او 22 دقیقه نفسگیری است. این مدت زمان به گفته متخصصین زمانی بسیار عجیب است که نمی توان به راحتی بدست آورد از این رو این مرد یک ابر انسان است.

"استیگ" که مدرک پزشکی عمومی دارد در مسابقات مختلفی نیز تا به حال شرکت کرده است که از جمله آن ها می توان به زیرآبی رفتن در آب های سرد اشاره کنیم. این مرد توانسته است 72 متر به صورت عمودی وارد آب های سر شود و رکورد این بخش را نیز در اختیار دارد.
شنبه 4/8/1392 - 21:14
آلبوم تصاویر
تمیز بودن خانه یکی از اصولی است که بسیاری از خانواده ها آن را رعایت می کنند زیرا زندگی کردن در خانه ای شلخته و بهم ریخته بسیار سرسام آور است و انسان را گیج می کند از این رو هیچ کس شلختگی را دوست ندارد.
به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، شلختگی ممکن است بر اثر زیاد بودن وسایل خانه به وجود اید به طوری که دیگر نمی دانید وسایل قدیمی باید کجا قرار بگیرند. یکی از راه های فرار از شلختگی دور ریختن وسیله های بلا استفاده و قدیمی است که باعث بیشتر شدن فضای خانه می شود.

"جسیکا" 21 ساله به همراه مادرش ، دوتن از شلخته ترین انسان های روی زمین هستند. این افراد ئبه هیچ عنوان وسیله های قدیمی خود را دور نمی ریزند و علاقه عجیبی به جمع کردن وسیله های مختلف در خانه خود دارند. این علاقه به حدی پیش رفته است که دیگر خانه آن ها کاملا پر شده است.



این جوان انگلیسی که از کودکی دچار بیماری "کوتولگی" هم بوده است اعتقاد دارد هر وسیله ای بیان گر یک خاطره است و نباید آن را دور انداخت زیرا این کار بی اخترامی به خاطره هاست. البته این اعتقاد او باعث شده است زیر خروارها لباس و وسیله متفرقه در خانه دفن شوند.

خانه این مادر و دختر دیگر جا برای سوزن انداختن ندارد و به گفته "جسیکا"، مشکل کوتولگی او باعث شده است که از ورود به بخش های پر از وسیله خانه خودداری کند زیرا ممکن است زیر همه وسیله های گیر کرده و جانش را از دست بدهد.



مادر این خانواده می گوید:" از دوران کودکی فرزندانم تمام لباس ها و اسباب بازی های آن ها را نگه داشته ام. همچنین بسیاری از لباس ها و وسیله های دوران نوجوانی خود را نیز هنوز در اختیار دارم و هر بار که به دور ریختن وسایل فکر می کنم ترسی تمام وجودم را فرا می گیرد."

با تمام مشکلاتی که این خانه پر از جنس برای آن ها به وجود آورده است باز هم این مادر و دختر قصد دست کشیدن از حرکت عجیب خود را ندارند. آن ها اصلا عصبی به نظر نمی رسند و خیلی از زندگی خود لذت هم میبرند.





شنبه 4/8/1392 - 21:13
آموزش و تحقيقات
خرید کردن نیازمند خرج پول است و گاهی اوقات انسان ها به قدری به مبهوت خرید کردن می شوند که فراموش می کنند باید از پس اندازخود برای خرید استفاده کنند. دراین زمان است که همیشه باید یک هشدار برای انسان ها وجود داشته باشد.
به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران،  والدین معمولا فرزندان خود را راهنمایی می کنند تا درست و به جا خرید کنند و همیشه آن ها را از صرف هزینه های اضافی منع می کنند اما در مواقعی که والدین کنار آن ها حضور ندارند ممکن است دست به کارهای شیطنت بار بزنند.

طراحان به تازگی کیف پولی ساخته اند که می تواند از زیاده روی در خرید کردن جلوگیری کند. این کیف پول زمانی که درحال خرج اضافی باشید از دست خارج شده و با چرخ هایی که روی آن نصب شده است پا به فرار میگذارد.



درون این کیف پول بلندگوهایی نیز نصب شده است که هشدارهای مختلف پخش می کند و به شما یادآوری می کند که نباید خرج بیش از درآمد داشته باشید. این کیف پول همچنین در شرایط خاص می تواند با والدین صاحب کیف نیز ارتباط برقرار کند.

سازندگان ژاپنی کیف پول می گویند این کیف پول با توجه به میزان پولی که از آن خارج می شود کار می کند و اگر از سقف مجازی فراتر رود پا به فرار می گذارد. در صورتی که صاحب کیف نیز آن را بگیرد، کیف شروع به فریاد زدن و درخواست کمک خواهد کرد.

بر طبق آماری که سازندگان این کیف گرفته اند، ابداع جالب آن ها می تواند تا 80 درصد مواقع مفید باشد زیرا فرد پس از گرفتن کیف به خودش آمده و متوجه می شود که نباید بیش از یک حد مجاز خرج داشته باشد.

شنبه 4/8/1392 - 21:11
تغذیه و تناسب اندام
در كودكانی كه در خوردن حریص اند و اندامی لاغر دارند احتمال اختلال تیروئید هست.
محسن خوش نیت فوق تخصص غدد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: انجام آزمایش روی كودكانی كه لجوج، بهانه گیر و در خوردن حریص هستند و هر چه می‌خورند چاق نمی شوند الزامی نیست این كودكان بیش از حد طبیعی غذا می‌خوردند اما اندامی لاغر و نحیف دارند معمولا بیماریهای خاص، بیماریهای گوارش و اختلال تیروئید این كودكان را بیشتر تهدید می كند.

وی با اشاره به اینكه هورمون ها كمتر از 2 درصد در ایجاد لاغر و چاقی دخیل هستند خاطرنشان كرد: ژنهایی در بدن ما هستند كه سوخت و ساز بدن را تامین میكنند این ژنها در بعضی افراد بیشتر و در بعضی اصلا وجود ندارد بنابراین چاق یا لاغر بودن افراد مسئله ای مربوط به ژن است.

وی در پایان تصریح كرد: والدین باید با فراهم كردن تغذیه ای سالم و مراجعه به پزشك و انجام آزمایشات می توانند از سلامت فرزندان خود آگاه شود.
شنبه 4/8/1392 - 21:9
بیوگرافی و تصاویر بازیگران



فیلمبرداری فیلم سینمایی «ساکن طبقه وسط» به کارگردانی شهاب حسینی این هفته در تهران به پایان می‌رسد.

امیر سمواتی تهیه‌کننده نخستین فیلم سینمایی شهاب حسینی گفت: «هم‌اکنون گروه در شهرک سینمایی مشغول گرفتن سکانس‌هایی از کار هستند و تاکنون ۹۰ درصد از فیلم فیلمبرداری شده است. با برنامه‌ریزی‌های انجام شده آخر هفته کار به پایان می‌رسد.»

به گفته او، بازی حسین یاری در این فیلم به تازگی تمام شده است.

هنگامه قاضیانی، طناز طباطبایی، ساره بیات، کامبیز دیرباز، بهنوش بختیاری، کیانوش گرامی، محمد هادی کریمی، بابک حمیدیان، امید روحانی، فخر الدین صدیق شریف، علی شادمان، فرید سماواتی، حسین محب اهری، بهناز جعفری و حسین محجوب، فرهاد اصلانی، مانی کسارئیان، و.. از بازیگران فیلم هستند.

حسین یاری

حسین یاری در نمایی از فیلم «ساکن طبقه متوسط»

شهاب حسینی یکی از نقش‌های «ساکن طبقه وسط» را که یک نویسنده است بازی می‌کند و محمدهادی کریمی که فیلمنامه این کار را نگاشته، نقش یک پزشک روانکاو را در آن ایفا می‌کند. این فیلم به تهیه کنندگی امیر سمواتی ساخته می‌شود و قرار است اولین نمایش این فیلم پر کاراکتر در جشنواره فجر امسال باشد.

این فیلم قرار بود توسط هادی کریمی کارگردانی شود ولی وی موفق به دریافت پروانه ساخت آن نشد و شهاب حسینی به دلیل علاقه به این فیلمنامه تلاش کرد تا این پروژه را به تولید برساند که در ‌‌نهایت موفق شد.

مهر

شنبه 4/8/1392 - 21:1
آموزش و تحقيقات

 


وزیر بهداشت و رئیس انجمن علمی چشم پزشکی ایران از بکارگیری روش جدید اصلاح پیرچشمی در مراکز درمانی چشم پزشکی کشور خبر داد.

 

به گزارش سرویس «سلامت» ایسنا، دکتر سید حسن هاشمی با اشاره به بیست و سومین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران که از تاریخ 6 تا 9 آبان ماه سال جاری در تهران برگزار می‌شود، گفت: ارائه تکنیک‌های نوین درمان بیماری‌های چشمی در دستور کار این کنگره قرار دارد.

 

وی در ادامه به روش جدید درمان پیرچشمی به کمک Inley های داخل قرنیه‌ای اشاره کرد و گفت: در این روش، وسیله‌ای داخل ضخامت قرنیه قرار گرفته و به اصلاح پیرچشمی کمک می‌کند.

 

استاد گروه چشم‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این باره توضیح داد: طی حداقل 20 سال گذشته روش‌های مختلفی برای درمان پیرچشمی وارد حرفه چشم‌پزشکی شده‌اند که می‌توان گفت تقریبا از تمامی این تکنیک‌ها در ایران استفاده کرده‌ایم که از جمله آنها می‌توان به استفاده از لنزهای داخل چشمی، انواع لیزرها، انرژی رادیوفرکوانسی یا آر.اف اشاره کرد.

 

هاشمی با بیان اینکه البته هیچ کدام از این روش‌ها به لحاظ نتیجه‌ای که به دست می‌دهند، روش‌های پایداری نیستند، عنوان کرد: بارها پیش می‌آمد که چشمان بیمار را عمل می‌کردیم اما پیرچشمی بعد از مدتی باز می‌گشت و یا فرد دچار آستیگماتیسم می‌شد.

 

وزیر بهداشت ضمن اعلام این خبر که اخیرا وسیله‌ای تحت عنوان kamra برای درمان پیرچشمی وارد کشور شده است، گفت: این وسیله دارای ضخامت پنج میکرون بوده و تقریبا حدود 20 تا 50 برابر نازکتر از ضخامت موی سر است.

 

وی ادامه داد: حدود 8400 سوراخ روی این وسیله وجود دارد و همانند مردمک چشم عمل می‌کند و چشم‌پزشک آن را با کمک لیزر بر روی قرنیه کار می‌گذارد.

 

هاشمی با اشاره به اینکه استفاده از این روش جدید برای افراد در سنین 40 تا 65 سال امکان‌پذیر است، عنوان کرد: اگر اشخاصی که پیرچشم هستند، از سوراخ کلید یا یک منفذ ریز به بیرون نگاه کنند، دید نزدیکشان بهبود می‌یابد. تکنیک جدید نیز با همین مکانیزم کار می‌کند. به این معنا که مردمک تنگی ایجاد می‌کند تا از طریق آن فضا بتوان دید را بهبود بخشید.

 

رئیس انجمن علمی چشم پزشکی ایران با بیان اینکه این تکنیک حدود یک سال است که در مراکز درمانی چشم پزشکی ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: سابقه استفاده به سال نمی‌رسد و حدود دوسال است که توانسته است مجوز سازمان غذا و داروی اروپا را کسب کند.

 

بر اساس این گزارش، بیست و سومین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران از تاریخ ششم تا نهم آبان ماه سال جاری در مرکز همایش‌های رازی برگزار می‌شود و موضوعات عمومی و مبتلا به چشم پزشکی عمومی را دربر می‌گیرد. علاوه بر این کنگره پیش رو معرفی دستاوردهای تازه چشم پزشکی را مورد توجه قرار می‌دهد. همچنین در روز پیش کنگره (ششم آبان ماه) پنج گروه فوق تخصصی شبکیه، قرنیه، استرابیسم، آکولاپلاستیک و گلوکوم به ارائه برنامه‌های علمی تخصصی خود خواهند پرداخت.

شنبه 4/8/1392 - 15:47
آموزش و تحقيقات

 


‌مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: افرادی که در زندگی خود دچار شک و دودلی هستند از ایمان سستی برخوردار هستند.

 

حجت الاسلام والمسلمین سید حسن سیدی در گفت‌وگو با خبرنگار«زنان» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه خراسان جنوبی، افزود: ایمان باید با اعتقاد قلبی، اقرار زبانی و انجام در عمل همراه باشد.

 

سیدی اظهار کرد: ایمان نقش چشمگیری در حیات فردی و اجتماعی انسان­ها دارد و بدون ایمان زندگی سرد، خشک و شکننده خواهد بود.

 

وی صداقت در گفتار، برخورد منطقی با مشکلات زندگی، صداقت در عشق به همسر، همدلی در زندگی فردی و اجتماعی خصوصا در زندگی زناشویی را از ویژگی­های انسان با ایمان دانست.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند عشق و ایمان را مکمل یکدیگر دانست و اظهارکرد: عقل و عشق باید با هم باشند.

 

سیدی نمونه بارز عشق و ایمان را یاران امام حسین (ع)، دانست که با عقل خود همراه با عشق در صحرای کربلا حضور پیدا کردند و ادامه داد: اعتماد به نفس و خودباوری از تاثیرات ایمان است و زندگی بدون ایمان و معنویت زندگی ناسالم و بدون سعادت خواهد بود.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، خوش بینی در زندگی زوجین، روشن دلی، امیدواری، آرامش خاطر، یاری خدا در زندگی زوجین، استقامت و پایداری در زندگی، نبود ترس و خوف، عزت نفوذپذیر، نگاه حکیمانه و عاقلانه به زندگی و ایجاد غیرت در زندگی زناشویی را از آثار و فواید ایمان در زندگی فردی و اجتماعی دانست.

 

وی یکی از مهم ترین فواید ایمان و معنویت در زندگی زناشویی را عدم شک و دودلی عنوان کرد و با اشاره به اینکه تکیه بر تجملات و مادیات پایه‌­های زندگی را سست می‌کند، افزود: برای یک زندگی سالم، پایدار و موفق باید به ایمان و معنویات متوسل شد.

 

سیدی بی ایمانی را دلیل جدایی بعضی از زندگی­‌ها دانست و ادامه داد: در زندگی­های بی ایمان بی بندو باری رواج دارد.

 

به گفته وی والدین مسئول انتقال و آموزش مفاهیم دینی و مذهبی به فرزندان هستند و بی ایمانی والدین باعث بی ایمانی فرزندان می­‌شود.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند احترام به زن و فرزندان به شیوه عملی و زبانی، نوازش کردن و هدیه دادن را از نشانه‌های عشق در زندگی زوجین دانست و خاطر نشان کرد: گفتن یک جمله زیبا و یا یک حدیث و سوغاتی دادن از راه­‌های هدیه دادن است.

شنبه 4/8/1392 - 15:46
اطلاعات دارویی و پزشکی

یک فوق تخصص بیماری‌های عفونی کودکان گفت: مهمترین اقدام برای کنترل بیماری‌های عفونی وجود یک سیستم آمارگیری دقیق از این بیماری‌ها است.

 

دکتر محمد رحیم کدیور در گفت وگو با خبرنگار ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: بیماری‌های عفونی یکی از بیماری‌های شایع در سطح کشورهای جهان سوم و کشورمان است، کشورهای پیشرفته توانسته‌اند این بیماری را کنترل کنند. مهمترین کار برای کنترل بیماری‌های عفونی وجود یک سیستم آمارگیری دقیق است.

 

وی افزود: برخی بیماری‌ها مانند سل و مالاریا که داروی آن بدست وزارت بهداشت است، می توان آمار دقیق از این بیماری های عفونی را بدست آورد ولی در سایر موارد مانند اسهال یا سرماخوردگی و آنفلوانزا به دلیل اینکه احتمال خود درمانی وجود دارد این بیماری اعلام نمی شود.

 

کدیور با بیان اینکه باید یک سیستم آمار گیری دقیق تری در سطح کشور راه اندازی شود تا بر اساس آن تصمیم‌های صحیح اتخاذ شود، تصریح کرد: بعد از سیستم آمارگیری باید سیستم تشخیص را تقویت کنیم که اگر بیماری وبا، دیفتری و غیره رخ داد در آزمایشگاه ها توانایی تشخیص را داشته باشیم. سیستم های درمانی نیز باید تقویت شوند و در سطح بیماستان ها نیز درمان دقیق تر انجام گیرد.

 

وی ادامه داد: یکی از مسائل مهم در پیشگیری از بیماری های عفونی بحث واکسیناسیون است، در کشورهای پیشرفته برای 9 بیماری واکسن روتین انجام می گیرد، این موضوع حتی در کشورهای منطقه نیز دیده می شود ولی در کشورمان انجام نمی گیرد. شایعترین ویروس اسهال زیر دو سال در کشورمان روتا ویروس است که در کشورهای دیگر از واکسن آن استفاده می شود ولی درکشورمان این کار انجام نمی گیرد.

 

این فوق تخصص بیماری های کودکان تصریح کرد: بسیاری از بیماری های عفونی وجود دارد که با همکاری بین وزارتخانه‌ها و ارگان‌های مختلف قابل پیگیری و حل شدن است مانند کریمه کنگو که از حیوان به انسان منتقل می شود و وزارت بهداشت به تنهایی قادر به پییشگیری از آن نیست و یا بیماری‌هایی که به وسیله آب آشامیدنی و دفع غلط فاضلاب منتقل می شود که این امر نیازمند همکاری و دخالت همه جانبه است تا بتوان بیماری های عفونی را کنترل کرد.

شنبه 4/8/1392 - 15:45
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته