• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 544
تعداد نظرات : 323
زمان آخرین مطلب : 3903روز قبل
دعا و زیارت
علی علیه السلام گفت: رسول اكرم صلی اللّه علیه و آله روزی فرمود: یا علی خواهی تو را چیزی آموزم كه اگر خلق هفت آسمان و زمین جمع گردند نتوانند به تو بدی و آسیبی رسانند و هیچ كس بر تو ظفر نیابد. گفتم: بلی.
فرمود: هفت آیه در قرآن است.
آن را این گونه بر خود بخوان و بدم.
اول: از پیش رو، دوم: پشت سر، سوم: بالای سر، چهارم: به سوی پایین، پنجم: بر طرف راست، ششم: بر طرف چپ و هفتم: بر تمام اعضاء.
یا علی ! هر كس این هفت آیه را بخواند یا با خود دارد حق سبحانه و تعالی هفتاد هزار بدی را از نامه عمل او دور كند و هفتاد هزار حسنه در نامه عمل او نویسد و هفتاد هزار قصر در بهشت برایش بنا كند و هفتاد هزار حور و قصور و غلمان به او كرامت فرماید و هفتاد هزار حله از حریر و دیبای بهشتی به او بپوشاند چنان كه صفت آنها را حق داند و دیگری نداند.
یا علی ! هر كس این هفت آیه را بخواند و با خود دارد خداوند در روز قیامت دارنده او را به حرمت این آیات ببخشد اگر چه مستوجب كیفر باشد.
و باز فرمود: یا علی ! هر كه آن را بخواند و به خود بدمد اگر نزد امراء و حكام رود البته عزیز و مكرم باشد اگر چه بر او خشم گرفته باشند، نرم گرداند. (و آن هفت آیه این است) :

قل لن یصیبنا الا ما كتب اللّه لنا هو مولنا و علی اللّه فلیتوكل المومنون.

(سوره توبه، آیه 51)
بگو هرگز نرسد ما را مگر آنچه را نوشت خدا بر ما، اوست صاحب اختیار ما و بر خدا توكل كنند گروندگان.

و ان یمسسك اللّه بضر فلا كاشف له الا هو و ان یمسسك بخیر فهو علی كل شی ء قدیر

(سوره انعام، آیه 17)
(اگر برساند تو را خدای سختی پس نیست بازدارنده مر آن را مگر او و اگر برساند به تو نیكویی پس او بر هر چیزی تواناست.

و ما من دابه فی الارض الا علی اللّه رزقها و یعلم مستقرها و مستودعها كل فی كتاب مبین.

(سوره هود، آیه 6)
(نیست هیچ جنبنده ای در زمین مگر بر خداست روزی او و می داند قرارگاهش و آرامگاهش را به جملگی در كتابی روشن است.

انی توكلت علی اللّه ربی و ربكم ما من دابه الا هو اخذ بناصیتها ان ربی علی صراط مستقیم.

(سوره هود، آیه 56)
همانا من توكل كردم بر خدای پروردگارم و پروردگار شما نیست هیچ جنبنده مگر كه اوست گیرنده موی پیشانیش را همانا پروردگار من بر راه راست است.

و كاین من دابه لا تحمل رزقها اللّه یرزقها و ایاكم و هو السمیع العلیم.

(سوره عنكبوت، آیه 60)
چه بسیار جنبنده كه بر نمی دارد روزی خود را، خدا روزی می دهد او را و شما را و او شنوای داناست.

ما یفتح اللّه للناس من رحمه فلا ممسك لها و ما یمسك فلا مرسل له من بعده و هو العزیز الحكیم.

(سوره فاطر، آیه 2)
آنچه گشاده گرداند خدا برای مردمان از رحمت، پس نیست باز گیرنده مر آن را و آنچه را باز گیرد پس نیست فرستنده مر او را بعد از گرفتن او و اوست غالب درست كردار.

و لئن سالتهم من خلق السموات و الارض لیقولن اللّه قل افرایتم ما تدعون من دون اللّه ان ارادنی بضر هل هن كاشفات ضره او ارادنی برحمه هل هن ممسكات رحمته قل‏حسبی اللّه علیه یتوكل المتوكلون.

(سوره الزمر، آیه 38)
(اگر بپرسی از ایشان كی آفرید آسمان ها و زمین را هر آینه خواهند گفت البته خداست. بگو خبر دهید كه آنچه را می خوانید از غیر خدا اگر خواست به من خدای ضرری را آیا ایشانند دفع كننده ضررش یا اگر خواست به من رحمت و احسانی آیا ایشانند بازدارندگان رحمتش. بگو كه بس است مرا خدا بر او توكل می كنند توكل كنندگان.
شنبه 2/3/1388 - 13:24
اخبار

مراسم قرعه کشی طرح 30 سیب سبز ویژه مشترکین خوش حساب همراه اول برگزار شد.
عصر روز شنبه 26 اردیبهشت ماه 88 برندگان قرعه کشی 30 سیب سبز به میمنت 30 سالگی انقلاب اسلامی و عبور همراه اول از مرز 30 میلیون مشترک، طی مراسمی با حضور نمایندگان دادستانی کل کشور، اداره کل بازرگانی صدا و سیما و هیئت مدیره شرکت ارتباطات سیار ایران در سالن اجتماعات برج همراه مشخص شدند.
به گزارش روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار ایران مهندس صدوقی، مدیرعامل «همراه اول»، در این مراسم قرعه کشی با اشاره به شعار سال جاری با عنوان «سال اصلاح الگوی مصرف» نکته ظریف این
قرعه کشی را تشویق مشترکان به پرداخت غیرحضوری قبوض در این راستا اعلام کرد. وی گفت: در دوره پنجم صورتحساب های همراه اول نزدیک به 3 میلیون نفر صورتحساب خود را به صورت الکترونیک پرداخت کردند. صدوقی افزود: در این دوره بیش از 110 درصد وصولی داشته ایم، یعنی بسیاری از لاوصولی های قبلی نیز در این دوره پرداخت شده است.
در این قرعه کشی که بصورت مستقیم از طریق اینترنت در سایت همراه اول به نشانی www.mci.ir پخش می شد در مجموع 11 میلیون و 565 هزار و 902 نفر از مشترکین که صورتحساب خود را پرداخت کرده بودند شرکت داده شدند که از این تعداد 2 میلیون و 511 هزار و 585 نفر آنها بصورت غیرحضوری صورتحساب خود را پرداخته اند.
گفتنی است جوایز پرداخت های حضوری 30 دستگاه سمند، 300 کمک هزینه سفر زیارتی کربلا و 3000 عدد سیم کارت اعتباری و جوایز پرداخت های غیرحضوری علاوه بر جوایز مذکور 300 عدد سیم کارت اعتباری، 300 کمک هزینه سفر حج عمره و 3000 اعتبار 300 هزار ریالی بوده است که اسامی برندگان متعاقباً از طریق رسانه های عمومی اعلام خواهد شد.

 

تاریخ : یکشنبه 27 اردیبهشت 1388
شنبه 2/3/1388 - 13:23
ایرانگردی

استان اصفهان با مساحتی حدود 105937 كیلومتر مربع بین 30 درجه و 43 دقیقه تا 34 درجه و 27 دقیقه عرض شمالی خط استوا و 49 درجه و 36 دقیقه تا 55 درجه و31 دقیقه طول شرقی از نصف النهار گرینویچ قرار دارد. این استان كه در مركز ایران واقع شده است از شمال به استانهای مركزی, قم و سمنان ؛ ازجنوب به استانهای فارس و كهگیلویه و بویراحمد ؛ از شرق به استانهای لرستان و چهارمحال بختیاری محدود است. بر اساس آخرین تقسیمات كشوری، این استان دارای 17 شهرستان, 60 شهر، 37 بخش و 116 دهستان و مركز آن اصفهان است.
جغرافیای تاریخی استان
در ادوار پیش, اصفهان نقش پلی را داشت كه قسمتهای كم ارتفاع شرق فلات ایران را با سرزمین های كوهستانی غرب مرتبط می ساخت و برای اطراق سرمازدگان كوهستان غرب و گرمازدگان و خستگان هوای خشك شرق, محل مناسب و مطلوبی بود. از اصفهان قبل از اسلام، یعنی دورة حكومت مادها و دورة شاهنشاهی هخامنشیان، اشكانیان و ساسانیان اطلاعات زیادی در دست نیست و از آن دوره ها, آثار قابل توجهی بر جای نمانده است. آنچه مسلم است, استقرار جلگة اصفهان درمیان بیابان ها و كوه های خشك مركزی ایران از یك طرف و اهمیت و موقعیت ارتباطی خاص آن در مركز فلات پهناور ایران از طرف دیگر, تاریخ و سابقة آن را به سابقه و قدمت كشور ایران مرتبط كرده است. پیش از برپایی پادشاهی مادها, اصفهان حد شرقی ممالكی بوده است كه بابلی ها از آن اطلاع داشته اند و به احتمال قوی جزو ناحیة (انزان) یا (انشان) بوده است.

شنبه 2/3/1388 - 13:21
دعا و زیارت
ایتها العصابه بالعلـم مشهوره و بالخیر مذكـوره و بالنصیحه معروفه و بالله فی انفـس الناس مهابه, یهابكم الشریف, و یكرمكم الضعیف و یـوثركم مـن لا فضل لكـم علیه و لا ید لكم عنده, تشفعون فی الحـوائج اذا امتنعت مـن طلابها, وتمشـون فـی الطریق بهیبه الملوك و كرامه الاكابر...فامـا حق الضعفاء فضیعتـم و اما حقكـم بزعمكـم فطلبتـم انتـم تتمنـون علـی الله جنته و مجـاوره رسله و امـانـا مــن عذابه؟
حضرت ابی عبدالله الحسین(ع) خطاب به عالمان بی عمل و تاركان امر به معروف و نهی از منكر فرموده اند:
ای گروه نیرومندی كه به دانـش مشهور و به نیكی مذكور وبه خیرخواهی معروف و با نام خدا و مذهب در نفـوس مردم, با مهابت جلـوه گرید, شریف از شما حساب می برد و ضعیف شما را گرامی می دارد, وكسانی كه بر آنها برتری و حـقـی نـدارید, شمـا را بر خود ترجیح می دهند, شما وسیله حوائجی هستید كه بر خـواستـارانـش ممتنع است, و به هیبت پـادشـاهـان و كـرامت بزرگان در راه گـام بـرمـی دایـد...!
و اما حق ضعیفان را ضایع كردید و حق خود را كه به گمانتان شایسته آنید طلب نمودید...! و با ایــن حـال آرزوی بهـشت الهی را دارید و همجواری پیـامبران و امـان از عذابـش را در سـر مـی پـرورانیــد.
سیره و سخنان پیشوایان - سایت شارح محمدعلى كوشا
شنبه 2/3/1388 - 13:20
دانستنی های علمی
بـرای خـدمـت سـربـازی در شـرایـط مـختلف سنی چهار دوره تعریف شده است، كه طبق آیین نامه انـصـبـاطـی نـیـروهـای مـسـلح، هـمـه سـربـاز نـامیده می شوند. مدت خدمت وظیفه عمومی 30 سال است و مراحل آن به شرح زیر می باشد.
1ـ دوره ضرورت، دوسال
2ـ دوره احتیاط، هشت سال
3ـ دوره ذخیره اوّل، ده سال
4ـ دوره ذخیره دوّم، ده سال
دوره ضرورت
افـراد ذكـوری كـه بـه سـن 19 سـالگی می رسند، پس از انتشار آگهی احضار، موظفند برای روشـن شـدن وضـع مـشـمـولیـتـشـان بـه سـازمـان وظـیـفـه عـمـوی مـحل تولد یا محل اقامت خود مراجعه كنند. همچنین مشمولان مقیم خارج از كشور باید به نمایندگی كـنـسـولی یـا سـیـاسـی دولت جـمـهـوری اسـلامـی ایـران دركـشـور محل اقامت مراجعه كنند
كـلیـه مـشـمـولان قـادر بـه خـدمـت و بـلامـانع، به خدمت دوره ضرورت اعزام می شوند و پس از فـراگـرفـتـن آمـوزش هـای نظامی لازم، بقیه خدمت دوره ضررورت را در نیروهای مسلّح جمهوری اسلامی ایران انجام خواهند داد.
دوره ضـرورت دو سـال اسـت و شـورای عـالی دفـاع و فـرمـانـدهـی كـل نـیـروهـای مـسـلّح بـنـا بر مقتضیات و ضرورت می توانند تغییراتی در مدت دوره ضرورت پـیـشـنـهـاد دهـنـد، كـه بـیـش از دو سـال خـدمـت انـجـام گـیـرد و یـا كـمـتـر از دو سال خاتمه یابد.
هـمـچـنـیـن شـورای عـالی دفـاع مـی تـواند افرادی را كه دوره ضرورت را انجام داده اند، برای تـجـدیـد یـا تـكـمـیـل آمـوزش نـظـامـی فـراخـوانـده و یـا پـیشنهاد بسیج همگانی به مقام رهبری بنماید.
دوره های احتیاط و ذخیره
تاریخ شروع و پایان خدمت در مراحل احتیاط و ذخیره از پایان دوره ضرورت محاسبه می گردد و در هـر حـال تـاریخ خاتمه آن از سن پنجاه سالگی تجاوز نخواهد كرد؛ جز در مواقع ضروری كه تا سن شصت سالگی نیز ممكن است افراد به خدمت زیر پرچم فرا خوانده شوند.
سایت دانستنیها
شنبه 2/3/1388 - 13:18
شهدا و دفاع مقدس
فراموش نمی‌كنم آن لحظه را كه عازم سفر گشتی؛ پله‌های اتاق را یكی یكی پشت سر گذاشتی و به حوض داخل حیاط رسیدی. همان حوضی كه من روی آن نشسته بودم و زانوی غم به بغل گرفته بودم آخر دوست نداشتم كه تو به سفر بروی و مرا تنها بگذاری. پدر خوب و دوست‌داشتنی‌ام آن لحظه نمی‌دانی هنوز نرفته چقدر دلم برایت تنگ شده بود. قطرات اشك در چشمانم حلقه زده بود و من از پشت آن چشمه‌ی زلال اشك‌هایم كسی را می‌دیدم كه با لبخند مرا می‌نگرد. پدرم خوب می‌دانی كه دختران چقدر دل‌بستة پدرند.
من غنچه‌ای بودم نوشكفته و تو باغبانی كه مرا می‌پروراندی یادت است كه چگونه مرا در آغوش گرفتی و غرق در بوسه‌ام كردی، یادت هست كه چطور مرا به خود می‌چسباندی و نوازشم می‌كردی، كاش آن لحظات به پایان نمی‌رسید، كاش تو از كنارم نمی‌رفتی، كاش مرا با خود می‌‌بردی تا لحظه‌ای بی تو نمانم، كاش بودی و می‌دیدی چقدر دلم برایت تنگ شده، چقدر دلم برای در آغوش كشیدنت می‌تپد. پدر كاسة آبی را كه پشت سرت ریختم به این امید بود كه هر چه زودتر برگردی. قرآنی كه به دست داشتم و تو از زیر آن گذشتی به آن نشان بود كه تو را به دست قرآن دادم اما تو برنگشتی. نمی‌دانی چقدر انتظار آمدنت را كشیدم، نمی‌دانی چقدر با اشك‌هایم امید آمدنت را گلباران كردم. پدر اگر نمی‌رفتی دختر كوچكت اینقدر تنها نبود، اگر نمی‌رفتی جگرگوشه‌ات طعم یتیمی را نمی‌چشید. پدر جان اگر مرا ترك نمی‌كردی هیچ‌گاه آسمان زندگی‌ام غبارآلود نمی‌شد و قطرات اشك چشمانم را فرا نمی‌گرفت.
كاش زمان به عقب برمی‌گشت و دوباره تو را می‌دیدم و آغوش گرمت پناهگاه من می‌شد. پدرم نمی‌دانی چقدر غم‌بار است تو را ندیدن؛ ای سراسر همه خوبی نمی‌دانی چقدر دردناك است قاب عكس خالیت را در آغوش كشیدن و نوازش كردن. نمی‌دانی چقدر اندوهناك است پلاك و چفیه‌ات را بوییدن به امید استشمام بوی پدر.
می‌دانم اگر تو و دیگر دلاورمردان از جان گذشته نبودید شاید من و خیلی از انسان‌ها هم نبودیم. می‌دانم كه دنباله‌رو امام حسین (ع) و قمر بنی‌هاشم ابوالفضل عباس (ع) بودید. اما پدر تو هم انصاف بده كه دلبندت كه با چشمانی اشك‌بار تو را در میان گل‌های شقایق و لاله جستجو می‌كند هم حقی دارد، حقی برای اینكه از نعمت پدر بهره‌مند باشد اما تنها تو را باید در خاطراتت بیابم، خاطراتی گنگ و مجهول. كاش از جبهه برمی‌گشتی؛ چرا باید با مزارت سخن بگویم و راز دل كنم. دلم برای عطر تنت تنگ شده. كاش دلم كه از خنجر تنهایی پرخون است را مرهمی بودی. ای اسوة ایثار و گذشت دوستت دارم و این روح پاك و انسان دوستت را مرحبا می‌گویم و ستایش می‌كنم. آن همه شهامت و شجاعتت را. دل دریایی‌ات را تحسین می‌كنم و مغرورم به همچنین پدری. به آسمان و زمین فخر می‌فروشم كه پدرم تویی دوستت دارم پدر مهربان‌تر از آفتابم. به امید اینكه دعای خیرت همیشه گشایندة كارهایم باشد.
"والسلام"
basijnews.ofogh فاطمه زارع امامی ـ پایگاه مسجد جامع تهران
شنبه 2/3/1388 - 13:16
فلسفه و عرفان
سلطان جلال‏الدین خوارزمشاه آخرین پادشاه سلسله خوارزمشاهیان تنها كسی بود كه در مقابل سیل بنیانكن مغول مقاومت می‏نمود، اما متأسفانه رفتار نامناسب او با مردم و زیاده روی او در شرابخواری باعث گردید كه نتواند كاری از پیش ببرد. صاحب كتاب الفخری در این مورد می‏نویسد: هیچ پادشاهی از راه اشتغال به لغو و لعب آنچنان دچار بد عاقبتی نشد كه جلال‏الدین فرزند خوارزمشاه شد، وی چون از برابر مغول می‏گریخت او را دنبال كردند چنانكه از شهری سفر می‏كرد ایشان بعد از او به آن می‏رسیدند و چون بامداد به موضعی می‏رسید ایشان شب بعد در آنجا بودند و او را طلب می‏كردند با این حال وی همواره به نوشیدن شراب و می، و شنیدن دف و نی، مشغول بود و شب مست به خواب می‏رفت و صبح در خماری برمی‏خاست و نورالدین منشی، شاعر دربارش او را مخاطب ساخته گفت:
شاها ز می گران چه بر خواهد خاست.... وز مستی هر زمان چه بر خواهد خاست‏
شه مست و جهان خراب و دشمن پس و پیش.... پیداست كزین میان چه بر خواهد خاست‏
سرانجام جلال‏الدین در شب 15 شوال سال 628 در حالی كه مست بود در كردستان به محاصره مغولان درآمد.
اما در حال مستی موفق به فرار گشت و صبح روز بعد به دست كردی كه برادرش در جریان جنگهای (خلاط) به دست سپاهیان او كشته شده بود به قتل رسید.
گفتنی های تاریخ علی سپهری اردستانی
شنبه 2/3/1388 - 13:15
بیماری ها
دانشمندان معتقدند سبزی اسفناج یك روش درمانی جدید برای برخی از انواع نابینایی ارایه می دهد.
به گزارش سایت اینترنتی بی بی سی نیوز , محققان سرگرم تحقیق بر روی روشی هستند كه در آن رنگدانه های جذب نور را از این سبزی جدا كرده و به سلولهای عصبی در شبیكه اضافه كنند.
آزمایشهای بعمل آمده نشان می دهد سلولهای عصبی هنگامی كه با نور برخورد می كنند شروع به فعالیت می كنند.
محققان خاطر نشان ساختند این روش فقط بینایی را بصورت محدود به عنوان نمونه , به افراد دارای كوررنگی , بازمی گرداند.
بهرحال به اعتقاد محققان این روش یك روش جایگزین موثرتر از كاشت شكبیه الكترونیكی ارایه می دهد.
بیماریهای زوال شبكیه همچون التهاب رنگدانه ای شبكیه و استحاله ماكولا از شایعترین انواع نابینایی در كشورهای پیشرفته است .
این بیماریها معمولا بر سلولهای گیرنده نور در پشت شبیكه تاثیر می گذارند اما سلولهای عصبی جلو شبكیه ممعولا صحیح و سالم باقی می ماند.
تحقیقات پیشین نشان داده بود امكان بازگرداندن نسبی بینایی بوسیله تحریك این سلولهای عصبی با كاشتهای الكتریكی وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی : این فناوری جدید از توانایی گیاهان برای ایجاد یك پالس الكتریكی به هنگام برخورد با نور , یعنی بخشی از فرایند فتوسنتز , بهره می گیرد.
بهرحال محققان خاطرنشان ساختند تحقیقات بیشتری باید در این زمینه صورت گیرد تا مشخص شود این روش به هنگام آزمایش برروی بیماران كارآیی واقعی دارد یاخیر « ماتیو آتی » از « موسسه ملی رویال نابینایان » گفت : ما از هرگونه پیشرفت علمی در درك و درمان ناراحتیهای چشمی استقبال می كنیم .
وی ابراز امیدواری كرد كه در سالهای آتی این فناوری به ارایه درمانهای جدید برای برخی از بیماریهای چشمی منجر شود.
شنبه 2/3/1388 - 13:14
دعا و زیارت
دو ركعت نماز حاجت بخواند. بعدا یك دور تسبیح حضرت زهرا سلام اللّه علیها را بگوید و بعد سجده رفته دویست و بیست مرتبه و ذالنون اذ ذهب مغاضبا را بخواند درحال سجده و حاجت خود را از خدا بخواهد.
رضا جاهد گنجینه هاى معنوى‏
شنبه 2/3/1388 - 13:12
دعا و زیارت
و الله لدنیا كم هذه اهون فی عینی من عراق خنزیر فی ید مجذوم!
به خد كه دنیای تان در چشم من، بی‏ارج‏تر است از استخوان خوكی در دست جذامی! (جذام، نوعی بیماری است كه به آن خوره نیز می‏گویند.)
كلمات قصار مولا علی (ع)
شنبه 2/3/1388 - 13:10
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته