• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 663
تعداد نظرات : 403
زمان آخرین مطلب : 3286روز قبل
رويا و خيال

 

دوست نزدیکتر از من به من است

و اینت مشکل که من از وی دورم

چه کنم با که توان گفت که دوست
در کنار من   و   من مهجورم

دوشنبه 21/10/1388 - 15:31
رويا و خيال

از 
محبت تلخ ها شیرین شود
از محبت مس ها زرین شود
از محبت دُردها صافی شود
از محبت دَردها شافی شود
از محبت مُرده زنده می شود
وز محبت شاه بنده می شود

دوشنبه 21/10/1388 - 15:30
خواستگاری و نامزدی
روانشناسی شخصیت با اشکال هندسى

شاید شما هم جزو افرادى هستید که در دوران تحصیل درس هندسه برایتان هیچ جذابیتى نداشته و احتمالاً از شنیدن نام آن بیزارید ولى چند لحظه این موضوع را فراموش کنید. بعد ساده ترین اشکال هندسى را به خاطر بیاورید؛ مربع، مستطیل، مثلث، دایره و منحنى. سپس خیلى سریع و بدون اینکه زیاد به مغزتان فشار بیاورید شکلى را انتخاب کنید که بیشتر از همه می‌پسندید. در حقیقت یک تست روانشناسى پیش روى شما قرار دارد که با توجه به انتخابتان بسرعت نشان مى‌دهد شما در زندگى چه جور آدمى هستید و در چه مشاغلى احتمال موفقیتتان بیشتر است!

مربع
افرادى که شکل مربع را انتخاب مى‌کنند کسانى هستند که در یک محیط پایدار بیشترین احساس آرامش را دارند و مسیر کارهایشان کاملاً واضح است. چنین اشخاصى محافظه کارند و دوست دارند همه چیز مرتب و منظم باشد. وظیفه شناس هستند و اگر کارى را به آنها محول کنید آنقدر روى آن وقت مى‌گذارند تا تمام شود، حتى اگر کارى تکرارى و طاقت فرسا باشد و مجبور شدند به تنهایى آن را انجام دهند.

مستطیل
اصولگرایى مشخصه بارز این افراد است. آنها نیز نظم و ترتیب را دوست دارند ولى آن را بیشتر از طریق سازماندهی‌هاى دقیق اجرا مى‌کنند. این امر سبب مى‌شود که راههاى مناسبى را انتخاب و همه قواعد و مقررات را بررسى کنند. اگر وظیفه‌اى را به این اشخاص محول کنید ابتدا آن را به خوبى سازماندهى مى‌کنند تا اطمینان یابند که بطور اصولى اجرا خواهد شد.

مثلث
اشخاصى که شکل مثلث را انتخاب مى کنند هدف گرا هستند. آنها از برنامه ریزى قبل از انجام کارها لذت مى‌برند و به طرح موضوعات و برنامه‌هاى بزرگ و بلند مدت تمایل نشان مى‌دهند، اما ممکن است جزئیات را فراموش کنند. اگر کارى را برعهده آنها بگذارید ابتدا هدفى را براى آن تعیین و سپس با برنامه ریزى کار را آغاز مى‌کنند.

دایره
چنین افرادى اجتماعى و خوش صحبت هستند، هیچ لحن خشنى ندارند و امور را به وسیله صحبت کردن درباره آنها تحت کنترل خود در مى‌آورند. ارتباطات اولین اولویت آنها در زندگى است. مطمئن باشید که اگر وظیفه‌اى به آنها محول شود آنقدر درباره آن صحبت مى‌کنند تا هماهنگى لازم ایجاد شود.

منحنى
خلاقیت در این قبیل افراد موج مى‌زند و اغلب اوقات کارهاى جدید و متفاوتی را ارائه مى‌دهند. نظم و ترتیب برایشان کسالت آور است و اگر تکلیف را براى آنها در نظر بگیرید ایده‌هاى خوب و مشخصى را براى آنها ابداع مى‌کنند. بطور کلى افرادى که سه شکل اول یعنى مربع، مستطیل و مثلث را انتخاب مى‌کنند در جهت مسیر ویژه در حرکت هستند و کارها را بطور منطقى و اصولى انجام مى‌دهند ولى ممکن است خلاقیت کمى داشته باشند. اما گزینش دایره و منحنى نشان دهنده خلاقیت و برون گرایى است. چنین افرادى به موقعیتهاى جدید و سایر افراد دسترسى پیدا مى‌کنند ولى چندان اصولگرا و قابل اعتماد نیستند.

کاربرد تست :
این تست براى ارزیابى افراد نسبت به موقعیت شغلى شان کاربرد دارد و یا به منظور پى بردن به این نکته که اشخاص مختلف تا چه حد مى‌تواند با هم کار کنند. اگر شما بشدت علاقه‌مندید که یک کار خاص و اصولى را انجام دهید یک فرد مربع دوست مى‌تواند همکار خوبى برایتان باشد.
همچنین اینگونه افراد براى کار در دوایر حسابرسى هم کاملاً مناسبند. اگر کارها نیاز به سازماندهى گروهى داشته باشد مثلث دوستان در پیشبرد فعالیتها موفق خواهند بود. این افراد مى‌توانند مجرى خوبى باشند، چون اهداف را مشخص و اطمینان مى‌یابند که دستیابى به آنها ممکن است. براى هر نوع ارتباطات حضورى افرادى که دایره را انتخاب مى‌کنند، بهترین هستند. آنها مى‌توانند یک کارمند خوب، مسئول پذیرش یا فردى باشند که به مشتریان خود خدمات مناسبى را ارائه مى‌دهند. بالاخره افرادى که شکل مورد علاقه‌شان منحنى است همیشه ایده‌هاى تازه دارند و بطور مثال براى کار در شرکتهاى تبلیغاتى مناسبند.


دوشنبه 21/10/1388 - 15:26
خواستگاری و نامزدی
فرصت

فرصت آن است که تو آن را بیابی
نه آن که فرصت تو را بیابد
دوشنبه 21/10/1388 - 15:22
ادبی هنری
شمع

یک شمع می تواند
 هزاران شمع
 را بی آن که
 چیزی از او
 کم شود
 روشن کند
مانند شادی
که از
تقسیم شدنش
با دیگران
از او چیزی
    کم نمی شود


دوشنبه 21/10/1388 - 15:17
دانستنی های علمی
 دانستنی در باره روغنها

عواملی که نقطه دود روغن را پایین میآورد و زودتر تخریب می شود

1-مخلوط کردن روغنهای گیاهی با هم

2-ورود ذرات خارجی به روغن

3-وجود نمک در روغن

4- حرارت زیاد

5-ازدیاد تعداد دفعاتی که روغن حرارت دیده است

6-طولانی بودن مدت زمان حرارت

7-شرایط نگهداری روغن



نقطه دود روغنها

روغن گلرنگ                 265 درجه سانتی گراد

روغن آفتابگردان              246 درجه سانتی گراد

روغن سویا                    241 درجه سانت گراد

          روغن کانولا                  238 درجه سانت گراد

روغن بادام زمینی            231 درجه سانت گراد

روغن زیتون                 190 درجه سانت گراد
دوشنبه 21/10/1388 - 15:14
دعا و زیارت
حسین حقیقت نور

این شعر از كتاب "یك ماه خون گرفته،‌هفتاد و دو ستاره" سروده شاعر توانای آستان اهل بیت، جناب آقای غلامرضا سازگار است كه به همت جناب آقای حسین فتحی تهیه و تنظیم گردیده است.
 

حسین حقیقت نور
 
ای خداوند را خجسته جمال                             یا هلالا لم استتم کمال
آفتاب زماه خوب ترم                                         ثمر جد و مادر و پدرم
مصحف سرخ هیفده آیه                                  سر نی کرده بر سرم سایه
دل زمن برد صوت قرآنت                                   پدر و مادرم به قربانت
سر تو رو به روی محمل من                             کعبه ی جان و قبله ی دل من
چشم های تو محملم را برد                            صوت قرآن تو دلم را برد
نوک نی در کمال زیبایی                                   ماه رویت شده تماشایی
دم به دم ماه محفلم گردی                              چند بر گرد محملم گردی
ساربان را بگو اگر داند                                      او مرا دور تو بگرداند
من شدم سایه بان پیکر تو                               یا شده سایه بان من سر تو
نِی شجر، من کلیم محمل طور                        تو خداوند را حقیقت نور
نیزه از خون حنجرت رنگ است                        نیزه دارت چه قدر دلسنگ است
هم زتو، هم زدخترت خجلم                            کم نگاهم کن ای عزیز دلم
من که دستور از تو می گیرم                          گر بگویی بمیر، می میرم
سینه کردم سپر، سپر شکنم؟                       یا در این آستانه سر شکنم
نیزه بر صورت تو چنگ زده                               که به پیشانی تو سنگ زده
تازه داغ دلم دوباره شده                                جگرم چون تن تو پاره شده
کاش یک لحظه نیزه خم می شد                   دست کوتاه من عَلَم می شد
می گرفتم زنوک نی به برت                          می زدم بوسه ها به زخم سرت

دوشنبه 21/10/1388 - 0:2
دعا و زیارت
امامت و ختم نبوت
 
بگو ای مردم من فرستاده خدا به سوی همگی شمایم. (اعراف ۱۵۸)
همانا از جانب خداوند نور و كتابی آشكار به سوی شما آمد كه خداوند به واسطه آنها، هر كس را كه در پی خشنودی او باشد، به راه های ایمنی هدایت می كند و ایشان را به خواست خود از تاریكی ها به روشنایی بیرون می برد و به سوی راه راست هدایتشان می فرماید. (مائده ۱۵ و ۱۶)
پیامبر اكرم صلی الله علیه و اله با آیینی كه نور و هدایت است برانگیخته شد تا بشر را به راه های امن و سلامت در دنیا و آخرت رهنمون گردد.
این سفیر هدایت و امنیت لاجرم به علم و عصمت الهی پشتیبانی شده بود تا متكی بر این دو، بتواند پیام عظیم پروردگار را برای خیل گسترده بشر تا قیام قیامت به ارمغان آورد.
اندكی تأمل در ابعاد این رسالت بزرگ، عظمت زایدُالوصف آن را آشكار می سازد:«هدایت برای همه بشریت»در این میان، قرآن كریم به عنوان سند رسالت نبوی، به تعبیری كه در :«روشنگر همه چیز»(نحل ۸۹) می باشد و از سوی دیگر در آیات متعددی، رسول اكرم صلی الله علیه و اله را مفسر و تبیین كننده آیات معرفی می كند، از جمله می فرماید:«و قرآن را بر تو فروفرستادیم تا برای مردم، آنچه را بر آنها نازل شده توضیح دهی»(نحل۴۴)
اكنون این سؤال به ذهن می آید كه اگر پیامبر صلی الله علیه و اله همه هدایت را برای همه بشر آورده و دستمایه این هدایت قرآنی است كه مفسر آن نیز شخص رسول گرامی صلی الله علیه و اله است، جایگاه امامت چیست؟
به تعبیر دیگر این كه شیعه معتقد است:«امامت، ادامه شأن هدایتگری رسول خدا صلی الله علیه و اله است»با مبانی فوق چگونه جمع می شود؟ به عبارت دیگر آیا آن چه شیعه درباره امامت عقیده دارد، با مسأله«ختم نبوت»چگونه جمع می شود و نیاز به امام، پس از پیامبر صلی الله علیه و اله و با وجود بقای قرآن كریم در چیست؟
پاسخ را ابتدا از بیان«شكافنده علوم»امام باقر علیه السلام  می شنویم: راوی در ضمن گفت وگویی در باب نیاز امت به امام پس از پیامبر صلی الله علیه و اله می پرسند:«آیا قرآن برای امت كافی نیست؟»امام می فرمایند:«بله كافی است». چنان چه تفسیركننده ای (كه حقایق قرآن را بیان نماید) بیایند.»
راوی مجدداً می پرسد:«آیا رسول خدا  صلی الله علیه و اله قرآن را تفسیر ننمودند؟»امام پاسخ می دهند:«بله قرآن را (به طور كامل) برای یك نفر تفسیر فرمود و مقام آن شخص را به امت معرفی نمود كه او علی ابن ابی طالب علیه السلام است.»
بنابراین امامت به معنی آن است كه شخصی در حد و اندازه پیامبر صلی الله علیه و اله علومی را كه از جانب خداوند بر سینه دریایی رسول صلی الله علیه و اله فرود آمده، از اینان دریافت كند و به مرور، در حد ظرفیت مخاطبان و اقتضای شرایط به آنان منتقل فرماید.
به پشتوانه این علم عظیم است كه امیر المؤمنین علیه السلام كراراً فریاد می زد:«قبل از آن كه مرا از دست دهید، از من بپرسید»و هرگز دامنه سؤال را محدود نساخت، اما این مردمان«علی ناشناس»آن دوران بودند كه به فتنه ها دچار شده و علی علیه السلام را خانه نشین ساختند و در كنار دریا، لب تشنه جان دادند.
با این وصف امامت«ادامه هدایتگری رسول خدا صلی الله علیه و اله با پشتوانه علم دریافتی از آن حضرت و متكی به حفظ و عصمت الهی»است و تعارضی با ختم نبوت ندارد.
به دیگر سخن، تمام محتوای عظیم رسالت الهی بر سینه رسول خدا صلی الله علیه و اله نازل گردید و به تعبیر امیرالمؤمنین علیه السلام  خطاب به پیامبر صلی الله علیه و اله پس از رحلت آن بزرگوار:«پدر و مادرم به فدایت، همانا با مرگ شما امری قطع شد كه با مرگ هیچ كس قطع نشده بود، یعنی نبوت» (نهج‎/خطبه۲۳۵) اما آن چه از آسمان بر قلب پیامبر صلی الله علیه و اله فرود آمد، پس از حضرت توسط«در شهر علم او»یعنی علی علیه السلام به مردم می رسید، با همان صیانت الهی كه تضمین كننده سلامت پیام و ابلاغ صحیح و كامل آن بود و این یعنی علم و عصمت امام. این است رمز آن كه غدیر در قرآن مایه كمال دین و تمام نعمت الهی شمرده شده و هموزن تمام رسالت رسول خدا صلی الله علیه و اله محسوب گردیده، زیرا غدیر ضامن ادامه ابلاغ رسالت است. ما در ادامه فرازهایی از خطابه سرنوشت ساز و خطیر رسول خدا صلی الله علیه و اله در غدیر خم را كه روشنگر مطالب پیش گفته است، ذكر می كنیم:
رسول خدا  صلی الله علیه و اله در فرازی از خطابه فرمود:
خداوند چنین وحی ام فرستاد:«به نام خداوند همه مهر مهرورز. ای فرستاده ما! آنچه از سوی پروردگارت درباره علی و خلافت او بر تو فرود آمده، بر مردم ابلاغ كن وگرنه رسالت خداوندی را به انجام نرسانده ای و او تو را از آسیب مردمان نگاه می دارد.»
هان مردمان! آنچه بر من فرود آمده در تبلیغ آن كوتاهی نكرده ام و حال برایتان سبب نزول آیه را بیان می كنم: همانا جبرئیل سه مرتبه بر من فرود آمد از سوی سلام، پروردگارم - كه تنها او سلام است - فرمانی آورد كه در این مكان به پا خیزم و به هر سفید و سیاهی اعلام كنم كه علی بن ابی طالب، برادر، وصی و جانشین من در میان امت و امام پس از من بوده. جایگاه او نسبت به من به سان هارون نسبت به موسی است، لیكن پیامبری پس از من نخواهد بود. او (علی) صاحب اختیارتان پس از خدا و رسول است و پروردگارم آیه ای بر من نازل فرموده كه:«همانا ولی، صاحب اختیار و سرپرست شما، خدا و پیامبر او و ایمانیانی هستند كه نماز به پا می دارند و در حال ركوع زكات می پردازند»و هر آینه علی بن ابی طالب نماز به پا داشته و در ركوع زكات پرداخته و پیوسته خداخواه است.
در فرازی دیگر فرمود:
هان مردمان! او را برتر بدانید، چرا كه هیچ دانشی نیست مگر این كه خداوند آن را در جان من نبشته و من نیز آن را در جان پیشوای پرهیزكاران، علی، ضبط كرده ام. او (علی) پیشوای روشنگر است كه خداوند او را در سوره یاسین یاد كرده كه:«و دانش هر چیز را در امام روشنگر برشمرده ایم.»
و در فرازی دیگر:
هان مردمان! در قرآن اندیشه كنید و ژرفای آیات آن را دریابید و بر محكماتش نظر كنید و از متشابهاتش پیروی ننمایید. پس به خدا سوگند كه باطنها و تفسیر آن را آشكار نمی كند، مگر همین شخص كه دست و بازوی او را گرفته و بالا آورده ام و اعلام می دارم كه: هر آن كه من سرپرست اویم، این علی سرپرست اوست و او علی بن ابی طالب است، برادر و وصی من كه سرپرستی و ولایت او حكمی است از سوی خدا كه بر من فرستاده شده است.
هان مردمان! همانا علی و پاكان از فرزندانم از نسل او، یادگار گرانسنگ كوچك ترند و قرآن یادگار گرانسنگ بزرگتر. هر یك از این دو از دیگر همراه خود خبر می دهد و با آن سازگار است. آن دو هرگز از هم جدا نخواهند شد تا در حوض كوثر بر من وارد شوند.
هان! بدانید كه آنان امانتداران خداوند در میان آفریدگان و حاكمان او در زمین اویند.
و نیز فرمود:
هان مردمان! این علی است، برادر و وصی و نگاهبان دانش من و هموست جانشین من در میان امت و بر گروندگان به من و جانشین من در تفسیر كتاب خدا، كه مردمان را به سوی خدا بخواند و به آنچه موجب خشنودی اوست، عمل كند و با دشمنانش ستیز نماید. او پشتیبان فرمانبرداری خداوند و بازدارنده از نافرمانی او باشد. همانا اوست جانشین رسول الله و فرمانروای ایمانیان و پیشوای هدایتگر از سوی خدا.
در فرازی دیگر فرمود:
هان مردمان! اینك جانشینی خود را به عنوان امامت و وراثت به امانت به جای می گذارم، در نسل خود تا برپایی روز رستاخیز و حال، مأموریت تبلیغی خود را انجام می دهم تا برهان بر هر شاهد و غایب و بر آنان كه زاده شده یا نشده اند و بر تمامی مردمان باشد. پس بایسته است این سخن را حاضران به غایبان و پدران به فرزندان تا برپایی رستاخیز برسانند.
هان مردمان! همانا خداوند امر و نهی خود را به من فرموده و من نیز به دستور او دانش آن را نزد علی نهادم. پس فرمان او را بشنوید و گردن نهید و پیرویش نمایید و از آنچه بازتان دارد، خودداری كنید تا راه یابید. به سوی هدف او حركت كنید. راههای گوناگون شما را از راه او بازندارد!
هان! كه من بیم دهنده ام و علی راهنما.
هان مردمان! بدانید كه من پیامبرم و علی وصی من است.
هان مردمان! بدانید كه همانا من فرستاده خدا و علی امام و وصی پس از من است و امامان پس از او فرزندان اویند.
آگاه باشید! من پدر آنانم، ولی ایشان از نسل علی خواهند بود.
آگاه باشید! همانا آخرین امام، قائم مهدی از ماست. هان! او بر تمامی ادیان چیره خواهد شد.

 
دوشنبه 21/10/1388 - 0:0
محبت و عاطفه
بنشین

دل ودین بردی و اکنون پی جانان آمده ای

بنشین تا به تو آن هم بسپارم بنشین

آمدی کز غم بیرون ز شمارم پرسی

بنشین تا به تو یک به یک بشمارم بنشین
يکشنبه 20/10/1388 - 15:1
خواستگاری و نامزدی

آرامش

در هر کجای دنیا که باشی

وقتی خود را به آرامش برسانی

دنیا را در آرامش خواهی دید

يکشنبه 20/10/1388 - 15:0
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته