• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1392
تعداد نظرات : 123
زمان آخرین مطلب : 6026روز قبل
اخبار
بر اساس نتایج تحقیقات یک موسسه تحقیقات بازار تلفن های همراه، در سال 2008 بیش از 100 میلیون تلفن همراه مجهز به نمایشگرهای حساس به لمس انگشت وارد بازار می شود. به گزارش خبرگزاری مهر، نتایج تحقیقات ABI Research نشان می دهد که بیش از 100 میلیون دستگاه تلفن همراه مجهز به نمایشگرهای صفحه لمسی وارد بازارهای جهانی تلفن همراه می شود. درحقیقت مدل های جدید "آی فن" اپل، "پرادا" محصول ال جی، محصولات سونی اریکسون و سامسونگ که بسیاری از آنها در ماه های آینده وارد بازار شده و به راحتی با لمس نمایشگر فرماندهی می شوند، می توانند در راس این 100 میلیون تلفن همراه قرار گیرند. براساس گزارش Telecom Paper، نوکیا رهبر جهانی تولید تلفن همراه درحال آماده سازی تلفن های همراه جدید سری N است که مجهز به فناوری لمس صفحه هستند. این موسسه تحقیقاتی، علت موفقیت این محصولات را استفاده آسان و دستیابی سریع به امکانات تلفن همراه تنها با لمس ساده نمایشگر دانسته است. ABI Research پیش بینی کرده است که در سال 2012 فروش تلفن های همراه صفحه لمسی به بیش از 500 میلیون دستگاه برسد.
يکشنبه 8/7/1386 - 3:49
اخبار
مختصصان بیولوژی مولکولی دانمارک برخی از سلولهای سرطانزا را در سرطان سینه کشف کرده اند که شبیه به سلولهای بنیادی هستند. به گزارش خبرگزاری مهر، تیم تحقیقاتی پروفسور جولیو سلیس از موسسه بیولوژی مولکولی دانشگاه کپنهاگ که نتایج بررسی های خود را در مجله Molecular Oncology منتشر کرده است، گروهی از سلولها را شناسایی کرده اند که به نظر می رسد منشاء سرطان سینه هستند. این کشف که یک گام مهم در درمان این سرطان است با استفاده از آزمایش بافت های یک سری از بیمارانی که از سرطان سینه آسیب دیده اند، انجام شد. این محققان در این بیماران سلولهای سرطانزایی را کشف کردند که شبیه به سلولهای بنیادی هستند. به گفته این محققان، این سلولها ریشه های جدید سلولهای سرطانزا به شمار می روند. پروفسور سلیس در این خصوص اظهار داشت: "این سلولها تمام ویژگی های شبیه به سلولهای بنیادی را دارند. در حقیقت برخلاف سلولهای نرمال که سلولهای سالم بافت سینه را می سازند، سلولهای بنیادی اندکی وجود دارند که منشاء تشکیل یک نوع جدید سلولهای سرطانزا هستند." تحقیقات بین المللی از مدت ها پیش درباره سرطان این فرضیه را مطرح کرده بود و اکنون نتایج این تحقیقات عملکرد سلولهای تولید کننده تومورها را به وضوح نشان می دهد.
يکشنبه 8/7/1386 - 3:49
اخبار
همایش یک روزه کاربرد فناوری نانو در پزشکی 23 آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود. به گزارش خبرگزاری مهر، کمیته کاربرد فناوری نانو در دانشکده پزشکی ایران با همکاری اعضای هیئت بورد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این سمینار را برگزار می کند. هدف این همایش یک روزه با هدف ارتقاء سطح علمی و آشنایی اساتید و پزشکان و دانشجویان با آخرین پیشرفت ها و تشویق پژوهشگران جهت به کارگیری این فناوری نوین است. جایگاه و اهمیت فناوری نانو، نانو ذرات، دارورسانی، نانو ذرات در تصویر نگاری پزشکی، نانوآنتی بادی، فناوری نانو و درمان سرطان از محورهای این همایش است که در 23 آبان مرکز همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.
يکشنبه 8/7/1386 - 3:49
اخبار
گروهی از ستاره شناسان آمریکایی به کمک تلسکوپ رادیویی "پارکس" در استرالیا امواج رادیویی را دریافت کرده اند که از خارج کهکشان راه شیری ارسال شده است ولی مبدا آن مشخص نیست. به گزارش خبرگزاری مهر، تیم ستاره شناسان دیوید نارکویک از دانشگاه ویرجینیای غربی به کمک تلسکوپ رادیویی پارکس در استرالیا امواج رادیویی را از فاصله 6/1 میلیارد سال نوری از زمین دریافت کرده اند که هنوز مبدا آنها مشخص نشده است. این دانشمندان در جستجوی ستارگان نوترونی چرخنده در اطراف کهکشان راه شیری بودند که امواج رادیویی را تنها در مدت پنج هزار ثانیه با انرژی بالایی دریافت کردند. این علائم به مدت 90 ساعت به ثبت رسیدند و سپس بدون هیچ دلیلی محو شدند. اکنون این گروه ستاره شناسان درحال خواندن و به خصوص کشف مبدا این علائم هستند. براساس گزارش رویترز، این دانشمندان دو فرضیه را در این خصوص مطرح کرده اند که براساس آنها، این امواج می توانند از در اثر برخورد دو ستاره و یا در اثر انفجار یک لامپ اشعه گاما ساطع شده باشد. همچنین براساس فرضیه دیگری که برپایه تئوری نسبیت عمومی ارائه شده هم جوشی بین دو ستاره نوترونی که منجر به تولید امواج گرانشی شده است، می تواند مبدا تولید این امواج رادیویی باشد. به گفته این دانشمندان، شکار این نوع علائم می تواند به دریافت امواج گرانشی که تاکنون دریافت نشده اند نیز کمک کند.
يکشنبه 8/7/1386 - 3:49
اخبار
دانشمندان یک کنسرسیوم بین المللی با استفاده از DNA بدست آمده از موی بدن ماموت های غول پیکر موفق شدند به تمام مواد ژنوم های میتوکندریال این جانور ماقبل تاریخ دست یابند. به گزارش خبرگزاری مهر، دانشمندان دانشگاه پن و مرکز ژنتیک دیرینه دانشگاه کپنهاگ با همکاری محققان یک کنسرسیوم بین المللی کشف کردند که موهای بدن می توانند یک منبع ایده آل برای جداسازی DNA گونه های حیوانات منقرض شده ای مثل ماموت ها باشند. این دانشمندان که نتایج یافته های خود را در تازه ترین شماره مجله ساینس منتشر کرده اند، توانستند به تمام مواد ژنوم های میتوکندریال 10 ماموتی که بقایای آنها در منطقه شمال سیبری کشف شده و قدمتی در حدود 50 هزار تا 120 هزار سال دارند، دست یابند. تاکنون تنها 7 ژنوم میتوکندریال حیوانات منقرض شده شامل چهار گونه قدیمی پرنده، دو ماموت و یک "مستودون" (پستانداری شبیه‌ فیل‌ که‌ در دوران‌الیگوسن‌ وپلیستوسن‌ میزیسته‌ است) بدست آمده بود. در این خصوص این دانشمندان اظهار داشتند: "DNA حاصل در استخوان و ماهیچه ها به راحتی تحلیل می رود و اغلب محتوی مواد ژنتیکی منابع دیگری چون باکتری ها است. این درحالی است که استفاده از موی بدن این جانوران برای تهیه DNA آسانتر است و به علاوه مواد ژنتیکی آن کاملا خالص بوده و متعلق به خود جانور است."
يکشنبه 8/7/1386 - 3:48
اخبار
پوستر ارائه شده از سوی دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته فارماسوتیکس (داروسازی صنعتی) دانشکده داروسازی اصفهان در کنگره بین‌المللی FIP (فدراسیون بین المللی داروسازی) در پکن به عنوان بهترین پوستر در بخش داروسازی صنعتی انتخاب شد. به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس گزارش گروه فارماسوتیکس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان حامد همیشه کار، دانشجوی دکتری تخصصی گروه فارماسیوتیکس این دانشکده توانست برنده یکی از جوایز مالی این بخش شود. همچنین این دانشجو از سوی فدراسیون بین المللی داروسازی به عنوان برترین پژوهشگر جوان این بخش انتخاب شد. این دانشجو با هزینه شخصی خویش عازم این کنگره بین المللی شده بود و موضوع مقاله ارائه شده وی بخشی از نتایج پایان نامه دوره دکتری تخصصی و تحت راهنمایی مشترک اساتید دکتر امامی، دکتر روح الامین، دکتر گیلانی، دکتر نخودچی، دکتر مینائیان و دکتر مهدوی انجام شده است. شصت و هفتمین کنگره بین‌المللی FIP (فدراسیون بین المللی داروسازی) از 31 آگوست تا 6 سپتامبر در شهر پکن برگزار شد.
يکشنبه 8/7/1386 - 3:48
اخبار
یک دانشمند جراح با استفاده از سریعترین لیزر جهان استفاده از چاقوهای جراحی در اعمال جراحی را برای همیشه به تاریخ خواهد فرستاد. به گزارش خبرگزاری مهر، پروفسور مایکل آپوزو از جراحان برجسته مغز در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی که 30 سال است به این حرفه حساس مشغول است تا کنون بیش از 8 هزار عمل جراحی مغز انجام داده اما معتقد است استفاده از چاقوی جراحی عملی تنفر انگیز است و باید با استفاده از فناوری های نوین پزشکی، استفاده از آن را برای همیشه به تاریخ فرستاد! در این خصوص وی به زودی از لیزرهای یک کوادریلیوم ثانیه موسوم به Femtosecond lasers که سریعترین لیزر جهان محسوب می شود برای انجام اعمال جراحی استفاده خواهد کرد. این لیزر فوق مدرن قادر است پالس های انرژیکی تولید کند که تنها طول عمر یک میلیونیوم میلیاردیوم ثانیه دارند و می توانند در قالب پرتوهایی متمرکز شوند که کمتر از یک صدم قطر موی انسان قطر دارند. بر اساس گزارش "پاپیولار ساینس"، استفاده از این لیزر در اعمال جراحی زیر سلولی و بافتی همچون "آکسون" ایده آل است. این دنباله طولانی که نورون ها با استفاده از آنها اطلاعات را به نورون های مجاور ارسال می کنند آن چنان کوچک هستند که حتی دست های روباتیکی ماهر نیز در کنترل آن مشکل دارند. در همین خصوص "ییشی جن" از بیولوژیست های دانشگاه کالیفرنیا در سانتا باربارا و آدلا بن یاکر، مهندس مکانیک از دانشگاه تگزاس تیمی را سرپرستی کردند که از این لیزر مدرن برای محکم کردن آکسون هایی که ماهیچه ها را در حلزون نماتود کنترل می کنند، استفاده کردند.
يکشنبه 8/7/1386 - 3:48
اخبار
یک ستاره شناس ایتالیایی با بررسی آسمان تابلوی "شب ستاره ای روی رودان" اثر "ونسان ون گوگ"نقاش هلندی قرن نوزدهم اسرار و زمان دقیق کشیده شدن این تابلو را کشف کرده است. به گزارش خبرگزاری مهر، یک ستاره شناس 35 ساله ایتالیایی به نام "جان لوکا مازی"، مدیر پروژه تلسکوپ مجازی با بررسی تابلوی "شب ستاره ای روی رودان" کشف کرده است که ونسان ون گوگ در شب های پایانی ماه سپتامبر سال 1888 در حدود ساعت 22:30 در ساحل رودخانه رودان در نزدیکی شهر فرانسوی "آرله" این نقاشی را کشیده است. در این تابلو دو عابر در حال گذر از جنوب غربی رودخانه رودان هستند که با نور دهکده نزدیک روشن شده است. در دورنمای تصویر به سمت شمال صورت فلکی دب اکبر دیده می شود که در دو مرحله از آسمان عبور می کند. تابلوی "شب ستاره ای روی رودان" اسرار این تابلو درست پس از 119 سال در "شب علم اروپا" 28 سپتامبر (شب گذشته) در ژنو فاش شد. در حقیقت با توجه به این کشف ون گوگ درست در چنین روزهایی این تابلو را کشیده است. براساس گزارش آنسا، این ستاره شناس با مطالعه بیوگرافی ون گوگ محل خلق این اثر هنری و این نکته را چرا ون گوگ این تابلو را به سرعت نقاشی کرده است، فهمید. وی در این خصوص توضیح داد: "آسمان مثل یک ساعت دقیق است و امکان تشخیص زمان و تاریخ دقیقی که در آن صور فلکی در موقعیت و محل خاصی از آسمان قرار می گیرند، وجود دارد. بنابراین می توان فهمید که این نقاش زمانی این تابلو را کشیده است که دب اکبر در حدود ساعت 22:30 شب بین 20 و 30 سپتامبر سال 1888 از موقعیت آسمان شهر "آرله" عبور می کرده است." صورت فلکی دب اکبر همچنین این ستاره شناس اظهار داشته است که ون گوگ به زیبایی عبور صورت فلکی "ارابه بزرگ" را در گوشه ای از نقاشی خود آورده است که در حدود 40 دقیقه از آسمان این منطقه عبور می کرده است.
يکشنبه 8/7/1386 - 3:48
اخبار
مسئول پروژه رصدخانه ملی گفت: قله احداث رصدخانه ملی ایران بهار 1387 تعیین و اعلام می شود. دکتر رضا منصوری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: کار مکان یابی رصدخانه ملی تقریبا نهایی شده و محدوده آن در مرز اصفهان، اراک و قم است. وی اظهار داشت : طراحی تلسکوپ نیز از چندی پیش آغاز شده است و گزارش های مربوط به آن مورد بررسی قرار می گیرد تا 5 ماه آینده اهداف شناسایی و کار طراحی نهایی شود.
يکشنبه 8/7/1386 - 3:47
اخبار
تحولی بی سابقه در تاریخ صنایع تولید پوشاک جهان در راه است و دانشمندان با هدف مقابله با بیماری ها و مواد شیمیایی خطرناک به استفاده از لباس هایی جدید که از نانو ذرات فلزاتی از جمله طلا ساخته شده اند روی می آورند. به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با نزدیک شدن به فصل زمستان و امکان ابتلای مردم به بیماری هایی واگیردار همچون آنفلوآنزا دانشمندان ایده ای همچون استفاده از لباس های ویژه برای محافظت از افراد را در ذهن می پرورانند. این ایده ای است که پشت تولید دو نوع لباس در خط تولید پوشاک شرکت Glitterati قرار گرفته است. یکی از محققان برجسته دانشگاه کورنل در این پروژه لباس دو تکه ای شامل ژاکتی فلزی و تکه لباس دیگری از جنس طلا ساخته اند که این ایده را به واقعیت تبدیل می کند. بر اساس گزارش پاپیولار ساینس، در ساخت این لباس ها از فناوری نانو در قالب استفاده از نانوذرات بهره گیری شده تا از استفاده کننده در برابر تهدیدات سلامتی شان از جمله مواد شیمیایی و ویروس های خطرناک محافظت کند. بخش فوقانی لباس از کتان ساخته شده که با نانوذراتی که باکتری ها و ویروس ها را غیرفعال می کنند پوشیده شده است. همچنین جنس قسمت هایی نظیر جیب ها و آستین هاحاوی نانوذران پالادیوم است که همچون ریز مبدل های تحریک کننده، ترکیبات خطرناک موجود در هوا تحت عنوان آلودگی های هوایی را خرد می کنند.
يکشنبه 8/7/1386 - 3:47
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته