• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1420
تعداد نظرات : 5
زمان آخرین مطلب : 2115روز قبل
اخبار

مصطفی رحماندوست، در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)، درباره پویش ملی «سطر سپید» گفت: چون این طرح با هدف کمک به تولید و توزیع کتاب‌های ویژه نابینایان به راه افتاده، طرح بسیار پسندیده‌ای است و همه افراد اعم از ناشران، نویسندگان، مترجمان و سازمان‌ها و نهادهای گوناگون باید تا جایی که می‌توانند به این‌گونه طرح‌ها برای فراهم آوردن شرایطی برای افزایش مطالعه و دسترسی نابینایان به محتوای آثار تولیدی کمک کنند.

شاعر «صد دانه یاقوت» با بیان اینکه در سال‌های گذشته کتاب‌های بسیار خوبی برای نابینایان به‌صورت گویا منتشر شده، گفت: نهضت و اقدام به تولید کتاب‌های گویا در کشور ما از حدود 25 سال پیش آغاز شده و اخیرا نیز رواج بیشتری پیدا کرده است. در سالهای گذشته به صورت آزاد و پراکنده کتاب‌هایی به‌صورت گویا برای نابینایان در موضوعات مختلفی مانند رمان، علمی، داستان و شعر منتشر می‌‌شد که استفاده زیادی برای نابینایان داشت. البته این کتاب‌ها فقط مختص نابینایان نبود بلکه سایر اقشار جامعه هم که به‌نوعی فرصتی برای مطالعه کتاب‌های کاغذی نداشتند از این آثار استفاده می‌کردند. خود من هم از گذشته یکی از مشتریان پروپاقرص کتاب‌های ویژه نابینایان هستم و همیشه هنگام رانندگی یا مسافرت بارها این کتاب‌های گویا را گوش می‌دهم. من خودم را مدیون نابینایان می‌دانم زیرا به‌وسیله کتاب‌های صوتی که برای آنها تولید شده توانستم بسیاری از آثاری را که مطالعه نکرده بودم، بخوانم.

رحماندوست کتاب گویا را رسانه جدیدی دانست برای افزایش امکان بهره‌برداری از فرصت‌های از دست رفته افراد و گفت: کتاب‌های گویای موجود در بازار جوابگوی نیاز مخاطبان نیست و باید تلاش بیشتری برای تولید این آثار شود. البته امروزه می‌بینیم از روی این کتاب‌های گویا به صورت غیرقانونی سی‌دی‌هایی رایت می‌شود و با قیمت‌های ارزان در بازار کتاب عرضه می‌شود.

این شاعر و نویسنده پیشکسوت درباره تولید کتاب‌هایی با خط بریل نیز گفت: کتاب‌های بریل حجم زیادی می‌گیرند و تولید و نگهداری آنها سخت است. اما به‌هرحال تولید این‌گونه کتاب‌ها نیاز امروز جامعه است و هر اتفاقی که بیفتد تا یک نفر به کتابخوانی تشویق شود خیلی خوب است ولی در آینده اینگونه کتاب‌ها جایگاه خودشان را از دست می‌دهند و به سمت کتاب‌های گویا برای نابینایان خواهیم رفت.

رحماندوست با استقبال از پویش ملی «سطر سپید» گفت: حاضرم همه کتاب‌هایم را به خط بریل منتشر کنند بدون اینکه حق‌التالیفی بابت آنها دریافت کنم و به همه نویسندگان نیز پیشنهاد می‌کنم در راستای کمک و حمایت به تولید کتاب‌های بریل حق‌التالیفی بابت چاپ آثارشان به خط بریل دریافت نکنند.

چهارشنبه 24/8/1396 - 10:56
اخبار

 

محمد علی رکنی، طلبه سطح چهار حوزة علمیه است که دو مدرک کارشناسی ارشد دانشگاه را نیز در کارنامة خود دارد. «سنگی که نیفتاد» اوّلین اثر منتشر شده از وی در ادبیات داستانی است. این اثر، برگزیدة جایزة اشراق و جشنوارة هنرهای آسمانی سال ۱۳۹۴ شد.

سطح تحصیلات و گرایش‌های فکری این داستان نویس در اثر بی‌تأثیر نبوده و شاید از این روست که به فلسفة مرگ و زندگی از طریق «شک» می‌پردازد و سعی دارد نشان دهد که این سخن سکسیوس امپیریکوس چندان دور از آبادی نیست که گفته:«با شک‌ورزی ابتدا به تعلیقِ داوری می‌رسیم و سپس به رهایی از آشتفگی» (مگی، ۱۳۸۶: ۴۳).

داستان، کشمکش‌های فکری و سرشار از تردیدِ مردی به نام سعید را روایت می‌کند که همسرش «حبیبه» را از دست داده و با مادر و دخترش زندگی می‌کند. مادر که نماینده تمام عیار یک مسلمان است و دائماً در حال عبادت است و اهل ذکر و دعا و تمام آرزویش زیارت کربلاست، امّا تا جایی بر سعید اثر گذاشته که پیای عشق و مرگ در میان نبوده است و با مرگِ عشق، هیچ کدام از آموزه‌های مادر، کمکی به حال سعید نمی‌کند و او را به ورطة شک می‌کشاند.

نویسنده از شک شروع می‌کند تا خواننده را نیز به دنبال خود بکشاند و شاید به قول جورج بارکلی:«حقیقت، شعار همه است؛ اما مشغلة کمتر کسی است» (همان: ۱۱۱) برای سعید دغدغه می‌شود تا آن جا که «دیگران دوزخ شده‌اند» برای سعید. مردی که عاشق همسرش بوده و سعی داشته در رفتارهایش نوعی تفاوت و واگرایی با دیگر مردان اطرافش را به نمایش بگذارد و این تفاوت را در همان شب اوّل ازدواج با رفتارش نشان می دهد و با پیشنهاد منتظر گذاشتن مهمان‌های عروسی، به مخاطب می‌فهماند که باید به انتظار شخصیتی باشد که تقیّدی به عرف رایج ندارد. وی به این ترتیب زمینه را هم برای مخاطب آماده می‌کند تا تغییر روش او را بپذیرد.

جز فلسفة مرگ و زندگی آنچه نویسنده با فلسفة داستانی‌اش آمیخته، مسئلة «عشق» است. سعید به همسرش به حدی عشق می‌ورزیده که برای شفای بیماری او چلّه می گیرد تا خدا او را ناامید نکند و دستگیر عشقش باشد؛ امّا در کمال ناباوری، همسرش را از دست می‌دهد. مسئله بود و نبود عشق (مرگ)، وجود سعید را مملو از شک می‌کند. شک و تردید و ناامیدی، نه تنها نسبت به امامان معصوم، بلکه نسبت به خدا این مسئله، نه تنها اندیشة او را به چالش می‌کشد، بلکه به التزام او نسبت به انجام دادن احکام و دستورهای دینی نیز ـ که تا زمان مرگ حبیبه بدان مقیّد بوده ـ تأثیر می‌گذارد. حتی او به پیشنهاد دوستش مبنی بر شرکت در یک مهمانی خصوصی و گذراندن شب با زنی دیگر و مصرف مشروبات الکلی، جواب مثبت می‌دهد. سعید حتی به دنبال چنین ارتباطی نیست و در جدال بین شک و یقین به سر می‌برد. مرگ حبیبه، ساختمان فکری او را در هم شکسته و او را به درکی نسبی از جهان رسانده است؛ امّا هنوز رگ‌هایی در او وجود دارد که برای او خطّ ممنوعه‌اند؛ زیرا وی مرتّب دراین شیش و‌بش به سر می‌برد که حببیه در عالم برزخ دربارة او چه فکر خواهد کرد! و حال که حبیبه دستش از دنیا کوتاه است، چگونه سعید را قضاوت می‌کند! عشق این جا نیز خود را نشان می‌دهد و سعید سعی می‌کند رضایت حببیه را در جهان پس از مرگ نیز جلب کند. لذا خود را متعهد به ادای نذری می‌کند که خواستة حبیبه بوده است. در خلال داستان،‌واقعیت‌هایی از زندگی دین مدارانة مدرن نیز ذهن سعید را درگیر می‌کند. آن‌جا که خواهرش نرگس به اتفاق همسرش صبر برای تحصیل به خارج از کشور می‌رود و در فاصله کوتاهی تحت تأثیر محیط قرار می‌گیرند. «نرگس می‌گوید که نمی‌تواند مثل شیما باشد. می‌گوید جنسش با او فرق می‌کند.

ـ مگه چی شده؟

ـ صابر گفته این جا نمی‌خواد روسری بپوشی!» (ص۷۷).

و در جای دیگر:«سعید، من، من روسریم رو برداشتم.صابر راست می‌گه، این همه زن برداشتند چه اتفاقی براشون افتاد؟» (ص۱۲۹).

این حوادث، طوری در رمان پیش می‌رود تا شک سعید پررنگ شود و اوج بگیرد؛ امّا در نهایت به آرامش بعد از توفان برسد. نویسنده در القای حسّ تردید به مخاطب هنرمندانه عمل می‌کند و می‌تواند ابعاد سردرگمی‌ها و ابهامات ذهن سعید را دراختیار مخاطب قرار دهد. رکنی با تصویر شخصیت سعید، گویی تلنگری بر انسان امروز می‌زند و شک و تردیدی را که انسان همواره از آن فرار می‌کنند، به رخشان می‌کشاند.

یکی از ویژگی‌های خوبِ این رمان آن است که موضوع آن، از دغدغه‌های همة انسان هاست؛ فارغ از دین و مذهبشان. در واقع، رکنی به دنبال اشتراکات زبانی و فکری انسان‌هاست. وی همان نگاه فلسفی به رمان که برگسون گفته بود:«فلسفه هم چون شاخه‌ای از ادبیات است» (همان: ۲۱۴) را با واقعیت‌های موجود در جهان چون زندگی، مرگ و عشق گره زده است تا چون فلاسفه، آنچه را که در جهان است، بسیط بنگرند و در آفاق و انفس غوطه‌ور شود و ترکیبی برای آن قائل نشود.

وی توانسته است این اندیشه‌گی لطیف را به دور از شتاب‌زدگی و شعار‌زدگی بیان کند. یعنی آرام و با شیبی ملایم و با ضرب آهنگی روان و با استفاده از تکنیک تصادف ایدئولوژی، خود را تلویحاً و با آوردن نشانه‌های ضمنی به جهانِ رمانش وارد کرده است. رکنی، برای نگارش این رمان، نزدیک به دو سال وقت صرف کرده و در پی آن بوده با خلق داستانش به نوعی آمیختگی هنر و فلسفه دست بیابد. «سنگی که نیفتاد» سال ۹۵ با تیراژ۱۲۰۰ نسخه، توسط نشر کتابستان معرفت، منتشر و روانة بازار کتاب شد.

 

چهارشنبه 24/8/1396 - 10:46
اخبار

در آستانه هفته کتاب،‌ پویش ملی «سطر سپید» با هدف کمک به تولید و توزیع کتاب‌های ویژه نابینایان آغاز به کار کرد.

 
به منظور جلب حمایت و کمک به کتابخانه‌های ویژه نابینایان، پویش ملی «سطر سپید» با هدف کمک به تولید و توزیع کتاب‌های ویژه نابینایان به راه افتاد.

این پویش می‌کوشد تا با جلب حمایت و کمک‌های همه مردم، خیرین، سازمان‌ها و نهادهای گوناگون، اصحاب نشر، اهل قلم و ... به تولید کتاب‌های صوتی و کاغذی (به خط بریل) در بین نابینایان کشور و ایجاد یا تجهیز کتابخانه‌های ویژه نابینایان کمک کند.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از روز یکشنبه (21 آبان ماه) و هم‌زمان با آغاز هفته کتاب، با شماره‌‌ی زیر تماس بگیرند: 02166414871

 

چهارشنبه 24/8/1396 - 10:13
اخبار

غلامرضا امیرخانی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا با تاکید بر نقش تاثیرگذار خانواده در ترویج کتابخوانی و مطالعه قبل از مدرسه رفتن کودک، اظهار کرد: خواندن کتاب نباید لزوما پس از ورود به مدرسه و با سواد شدن فرزندان اتفاق بیافتد زیرا کتاب های مصوری وجود دارد که کودک می تواند از یک و دو سالگی آنها را ببیند و استفاده کند.
وی با بیان اینکه این استفاده نیز نوعی مطالعه به حساب می آید، افزود: در صورتی که از ابتدا خانواده ها عادت به مطالعه را در فرزندان نهادینه کنند، تشویق به این کار در مدرسه راحت تر خواهد بود زیرا در چنین شرایطی، میل به مطالعه تقویت خواهد شد بنابراین اگر در خانواده ها این سنت حسنه وجود نداشته باشد، آنطور که باید و شاید به نتیجه مورد نظر نخواهیم رسید.
معاون کتابخانه ملی ادامه داد: در برخی مواقع شاهدیم افراد در بزرگسالی رغبتی به مطالعه ندارند که یکی از دلایل آن نهادینه نشدن این عادت است، از این رو از کتاب، مطالعه و کتابخوانی فاصله می گیرند.
به گفته وی، کتاب در سبد خانوار چنین خانواده ای جا ندارد، هرچند خود این مساله نیز معلول یک علت است به عبارتی باید دید چرا این کالای فرهنگی در سبد خانوار وجود ندارد.
امیرخانی با تاکید بر بهره مندی از راهکار و تجربه کشورهای پیشرفته، اضافه کرد: برخی والدین به این افتخار می کنند که فرزند دو ساله آنها موبایل در دست می‌گیرد و با همه بخش های آن آشناست و یا کودک چهار ساله انها پشت لپ تاپ می نشیند؛ کاری که آن را نشانه هوش و خلاقیت بالای فرزند خود می دانند در حالیکه آنها نمی دانند این عادت به فضای دیجیتال در آینده تاثیرات سوئی بر آنها خواهد گذاشت کما اینکه الان بزرگسالان هم گرفتار این آفت هستند.

** کتابخانه ها به قرائت‌خانه تبدیل شده است
معاون کتابخانه ملی با بیان اینکه فضای مجازی میزان مطالعه عمیق را کاهش می دهد، اضافه کرد: ممکن است این نوع مطالعه کوتاه و چند ثانیه ای، سرانه مطالعه در کشور را کاهش ندهد اما مطالعه عمیق به شدت آسیب می رساند.
وی گفت: به دلیل ورود فناوری های جدید، همه کشورهای دنیا با بحران کاهش سرانه مطالعه مواجه هستند اما وضعیت کشور ما از همه بدتراست بخصوص اینکه در سالهای اخیر این مساله شدت گرفته است.
امیرخانی توضیح داد: کشورهای دیگر شاید تا پیش از این عملکرد بهتر و آمارهای خوب و قابل قبولی داشتند و اکنون به فکر این چالش هستند اما ایران به دلیل اینکه از ابتدا در این زمینه دارای مشکل بود، به طور طبیعی این چالش برایش بسیار جدی تر است.
این فعال فرهنگی با بیان اینکه تیراژ کتاب در ایران به شدت پایین آمده و همان میزان نیز خریداری و خوانده نمی شود، گفت: در حال حاضر بیشتر کتابخانه ها به قرائت‌خانه تبدیل شده اند.

** جزیره ای عمل کردن به نتیجه مطلوب ختم نمی شود
امیرخانی با بیان اینکه هیچ نهادی برای چالش سرانه پایین مطالعه در کشور کار جدی انجام نمی دهد، گفت: همه سازمان ها و نهادها مانند آموزش و پرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و صدا و سیما دوست دارند در این عرصه فعالیت کنند اما به دلیل جزیره ای عمل کردن، نتیجه مورد نظر و مطلوب به دست نمی آید هرچند همه این فعالیت ها باید بلند مدت باشد زیرا در مقطع دو، سه و پنج سال جواب نخواهد داد.
وی با تاکید بر سرمایه گذاری در این عرصه افزود: فرهنگ سازی از دوران کودکی و داشتن اراده ملی در این مسیر بسیار ضروری و چاره ساز است البته شاید نیاز به این باشد که این عزم در سطح حکومت و نظام وجود داشته باشد.
به گفته معاون کتابخانه ملی، رهبر معظم انقلاب بارها در بیاناتشان تاکید بر پیگیری این مساله داشتند بنابراین لازم است قوای سه گانه، پای کار آمده و خود را موظف به این کار بدانند.
امیرخانی اظهار کرد: هنوز معتقدم آموزش و پرورش در این عرصه بسیار ضعیف عمل کرده تا جایی که پست کتابدار در مقطعی و به دلایلی از مدارس حذف شد؛ بزرگترین خیانتی که دولت های قبلی در حق دانش آموزان روا داشتند.
وی با بیان اینکه برپایی نمایشگاه های کتاب در مدارس، مقطعی است و نمی تواند آنطور که باید و شاید مایه تشویق و انگیزه دانش آموزان به کتابخوانی شود، افزود: متاسفانه هر نهاد و سازمانی با بودجه ای که در اختیار دارد به صورت جزیزه ای عمل کرده در حالیکه یک صدایی و همیاری در این عرصه بسیار می توانست ما را در بالابردن سرانه مطالعه در کشور و رغبت به خواندن کمک کند.
امیرخانی خانواده و آموزش و پرورش را دو رکن اساسی در ترویج فرهنگ مطالعه دانست و گفت: این امر به برنامه ریزی دقیق و بلند مدت و بودجه کافی نیاز دارد.
ویژه برنامه های بیست و پنجمین دوره هفته کتاب با شعار« آینده روشن با خانواده کتابخوان» از 20 تا 26 آبان ماه برگزار می شود.

چهارشنبه 24/8/1396 - 9:42
اخبار

سروش مظفر مقدم، نویسنده و روزنامه‌نگار، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) از نگارش رمان جدید خود خبر داد و گفت: به تازگی نگارش رمانی به نام «شب و روز عزیزه»را به پایان رسانده‌ام . این رمان درباره دختر جوانی است که در دوران کشف حجاب رضاخان زندگی می‌کند. بازه زمانی روایت این رمان از زمستان 1313 تا شهریور 1320 است و داستان زندگی یک زن جوان که با مردی بسیار بزرگتر از خود پیمان زناشویی بسته است را در این برهه تاریخی روایت می‌کند. زاویه دید رمان، سوم شخص محدود به ذهن راوی است. این رمان بازه‌ای نزدیک به یک دهه از زندگی عزیزه را روایت می‌کند که شامل دوران جوانی زندگی او می‌شود. در پایان رمان، در شهریور 1320 عزیزه، کاراکتر اصلی رمان، به درک تازه‌ای از زمان و جامعه خود می‌رسد و این رمان در حقیقت روند پوست اندازی زن ایرانی در این برهه زمانی است.

نویسنده «بادها و برگ‌ها» درباره تجربه خود در نوشتن از دنیای زنانه گفت: با توجه به دنیای زنانه این اثر باید اعتراف کنم که نگارش آن چندان هم برای من به عنوان یک نویسنده مرد آسان نبوده است. در آثار قبلی خود از کاراکتر زن کمتر استفاده کرده‌ام و به عنوان کاراکتر اصلی تا به حال به آن نگاه نکرده‌ بودم. برای نزدیک شدن به شخصیت عزیزه تحقیقات میدانی کرده‌ام و خوشبختانه توانستم با زنانی که تجربه زیستن در دوران شاه را داشته‌اند، گفت‌وگو کنم. البته به گفته کارل گوستاو یونگ، روان زنانه‌ای هم در مردان وجود دارد و از بحث آنیما و آنیموس که بگذریم نگارش کاراکتر زن نیازمند تحقیقات میدانی دارد و در مورد اثر خودم، تحقیقات تاریخی هم به آن اضافه می‌شود. دلیل طولانی شدن نگارش این رمان هم همین مسائل بوده است. با وجود نقص‌هایی که هر اثری یقینا واجد آن است، این اثر به نسبت بقیه آثارم مرا بیشتر راضی کرده است. به گفته گراهام گرین، هنر و ادبیات محصول خطای انسانی است.

نویسنده «شهر فرنگ» درباره مجموعه داستان جدید خود که در دست انتشار دارد، عنوان کرد: در مورد مجموعه داستانی که در دست دارم کارم به مراتب آسان‌تر بود و از بین داستان‌هایی که از سال 91 تا به امروز نوشتم،‌ برخی را انتخاب کردم که حجم آن‌ها از حجم معمول داستان کوتاه بیشتر است. به نظر من نویسنده نباید اثر انگشت داشته باشد و باید بتواند استایل‌های مختلف را پیاده کند. مضمون داستان‌های این مجموعه، تاریخی است. برخی از داستان‌های آن در دو یا سه فصل روایت می‌شوند. نام این مجموعه داستان "شب شکسته" است که نام یکی از داستان‌های کتاب است. این داستان درباره بخش گمشده‌ای از داستان زندگی آغامحمدخان قاجار است که با چاشنی تخیل آن را تبدیل به داستان کرده‌ام. داستان دیگری به نام "ظلمت روی پایتخت" در این مجموعه وجود دارد که موضوع آن، یک هفته پایانی زندگی محمدرضا پهلوی در ایران است و توسط دو راوی، روایت می‌شود. داستان "سکوت جمجمه" داستانی ضد تاریخی مربوط به دوران دکتر مصدق است.

از سروش مظفرمقدم به تازگی نمایش‌نامه‌ای تحت عنوان" این سر که نشان سرپرستی است" توسط انتشارات افراز راهی بازار کتاب شده است.

چهارشنبه 24/8/1396 - 9:37
اخبار

«صادق کوشکی» در روزنامه «جام‌جم» نوشت:

متاسفانه با گسترش فضای مجازی با مشکل جدید سیل اظهارنظرهای غیرکارشناسی و نگرش‌های برآمده از نگاه سیاست‌زده مواجه‌ایم. با وقوع هر حادثه مثبت یا ناخوشایند در همان لحظات اول شاهد صدها پیام عموما غیرکارشناسی و برآمده از جهل برخی مخاطبان در فضای مجازی هستیم که اذهان مردم را آلوده و نگاه آنها را توام با ناامیدی می‌کند. زلزله‌ای در چند روز اخیر در نقطه‌ای از کشور اتفاق افتاد که علاوه بر مردم مصیبت‌زده آن سامان، همه مردم ایران را عزادار کرده است.

در این فضا اظهارنظرهای غیر کارشناسی درباره مسکن مهر مطرح شده که معلوم نیست کسانی که در این باره اظهارنظر می‌کنند چه اندازه تخصص دارند و آیا اساسا توقع این است که مسکن مهر یا هر ساخت‌و‌ساز دیگری در برابر زلزله‌ای با قوت هفت ریشتری آسیب نبیند.

اظهارنظرهای غیرکارشناسانه در این زمینه علاوه بر تلخی زلزله، تلخی دیگری را با دروغ در ذهن مخاطب ایجاد می‌کند تا این مساله را القا کند که ایرانی‌ها حتی توان ساخت سازه‌های مقاوم را ندارند.

در همین راستا، مقایسه‌ای هم میان تدارکات در بحث اربعین با نحوه امدادرسانی به زلزله‌زدگان مطرح‌ می‌شود و کسانی که با اصل دیانت مشکل‌ دارند از احساسات جامعه سوءاستفاده کرده و سعی در ایجاد تقابل دارند. آنها سعی در القای این موضوع دارند، کسانی که به زمینه‌سازی راهپیمایی اربعین کمک کردند اقدامی در جهت خدمت‌رسانی به زلزله‌زدگان انجام ندادند. این در حالی است که همواره مومنان ما در خدمت رسانی چه در حوزه دین و چه در حوزه اجتماع پیشگام هستند. از سوی دیگر در چنین مقطعی باید حس آرامش به جامعه القا شود و از هر گونه شایعه پردازی و ایجاد ترس و یاس خودداری و تلاش شود از امکان فضای مجازی برای برانگیختن مردم جهت کمک و یاری به زلزله‌زدگان استفاده بهینه شود تا درد آنها التیام پیدا کند. فضای مجازی می‌تواند آیینه و انعکاسی از مسائل و مشکلات زلزله‌زدگان نیز باشد تا با اطلاع‌رسانی درست در جهت رفع نواقص کوشید. اینجا اهمیت تاکیدات رهبر انقلاب مشخص می‌شود که فرمودند فضای مجازی باید فضای پالایش شده‌ای باشد.

نکته دیگر، سوءاستفاده برخی از جریان‌های سیاسی از حوادث و مصیبت‌ها برای تسویه حساب با جناح‌های دیگر است که ناجوانمردانه‌ترین اقدام در این زمینه است. کسانی که در عرصه سیاست از هر فرصتی برای پشت‌پا زدن به رقبای خود بهره می‌برند لااقل مصیبت‌های عمومی را بهانه تسویه حساب‌های سیاسی خود نکنند و در این روزها خویشتندار باشند و اجازه دهند جامعه آرامش پیدا کند.

 

چهارشنبه 24/8/1396 - 9:18
اخبار

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، امیرحسین صادقی مدافع سابق استقلال که حدود یک میلیارد و 50 میلیون تومان از این باشگاه طلبکار است به دلیل بی‌توجهی مسئولان این باشگاه به درخواست‌های این بازیکن برای وصول مطالباتش با ارسال نامه به کمیته تعیین وضعیف فیفا خواستار محرومیت این باشگاه از پنجره نقل و انتقالاتی آینده شد.

آرش شکرریز  وکیل امیرحسین صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، با اعلام این خبر گفت:با توجه به درخواست‌های مکرر ما برای روشن شدن وضعیت طلب یک میلیارد و 50 میلیون تومانی صادقی و همچنین بی‌توجهی مسئولان باشگاه و لغو نشستی که خودشان درخواست داده بودند نامه‌ای را تنظیم و به کمیته تعیین وضعیت فیفا ارسال کردم.آقای داورزنی معاون وزیر ورزش چند شب پیش در یک برنامه تلویزیونی مدعی شد که مشکلات باشگاه‌ها حل شده است. اگر حل شده است آقای داورزنی به ما اعلام کنند ما کی و کجا خدمت او برسیم تا مطالبات صادقی را دریافت کنیم! 

وی افزود: از آنجا که طبق آئین‌نامه جدید فیفا در صورتی که یک بازیکن بیش از 2 ماه از یک باشگاه طلبکار باشد و آن را پرداخت نکند، بازیکن مربوطه می‌تواند با شکایت مانع فعالیت نقل و انتقالاتی این باشگاه شود. به همین علت از آنجا که امیرحسین صادقی اقرارنامه نامه رسمی باشگاه استقلال را برای پرداخت مطالباتش دارد و آن را دریافت نکرده است نامه‌ای را به فیفا تنظیم و خواستار محرومیت باشگاه استقلال از پنجره نقل و انتقالاتی آینده شدم. قرار است به زودی پاسخ این شکایتنامه ما به باشگاه استقلال ارسال شود.

 

چهارشنبه 24/8/1396 - 8:57
اخبار

وزیر ارتباطات با ارائه توضیحات جدیدی درباره قیمتهای جدید اینترنت پرسرعت ثابت، گفت: با اجرای این طرح برای کاربران کاهش قیمت حدود ۳۰ درصدی اینترنت پیش بینی می‌شود.به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد آذری جهرمی در صفحه اینستاگرام خود به رفع ابهام درمورد قیمت های جدید اینترنت که صبح امروز اعلام شد، پرداخت.

وی با بیان اینکه به نظر می رسد ابهامات زیادی درباره طرح تعرفه جدید اینترنت ثابت (ADSL ) ایجاد شده است، توضیح داد: در قیاس با تعرفه قبلی، حداقل حدود ۳۰ درصد کاهش هزینه اینترنت با اجرای این طرح برای کاربران پیش بینی می‌شود.

جهرمی خطاب به کاربران گفت: اطمینان داشته باشید که حتی با وجود مفهوم «مصرف منصفانه» بیش از ۸۰ درصد کاربران دیگر نیازی به خرید حجم یا پرداخت هزینه اضافه نخواهند داشت.

وزیر ارتباطات افزود: سرعت خریداری شده باید به وسیله شرکتها تضمین شود و اشتراک بین تعداد زیاد کاربر در اینجا معنا ندارد.

آذری جهرمی گفت: کاربران کمی صبوری کنند تا شرکتها طرحهای خود را ارائه کنند. اطمینان خاطر می‌دهم که دیدگاههای جمع زیادی از مصرف کنندگان لحاظ شده است.

وی با تشکر از کاربرانی که دیدگاههای خود را درباره تعرفه های جدید، به اشتراک گذاشته اند، افزود: به عنوان یک شهروند درخواست دارم در طرح مطالب شخصیت سایر شهروندان را در نظر داشته باشیم.

وزیر ارتباطات گفت: نمی‌شود از دولت انتظار اشتغال داشت و همزمان از تولیدات بومی حمایت نکرد. جوانان ایرانی همواره در عرصه سرویسهای نوین خوش درخشیده‌اند و لایق حمایتهای ما و شما هستند.

به گفته وی، استفاده از سرویس‌های ایرانی برابر با ایجاد اشتغال برای جوانان این مرز و بوم است. ما به نوبه خود تلاش کردیم گامی در حمایت از آنها برداریم به حمایت مردم هم مثل همیشه امید داریم.

جهرمی اظهار امیدواری کرد که سایر موانع هم به وسیله دیگران به سرعت از جلوی پای کسب و کارهای نوپای ایران برداشته شود تا با همراهی هم یکی از مشکلات مهم کشور که بیکاری است را رفع کنیم.

 

چهارشنبه 24/8/1396 - 8:51
اخبار

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی بابیان اینکه اگرقراراست کیوی وارد شوددیگر نباید تولید انجام شود،گفت: وقتی برای صادرات میوه کاری انجام نشده، چرا باید توافق نامه واردات امضا شود.سید رضا نورانی در گفتگو با خبرنگار مهر در واکنش به مباحث مطرح شده مبنی بر واردات کیوی از نیوزیلند به ایران، اظهارداشت: ایران یکی از قطب های تولید کیوی درجهان است، وقتی کشوری تولیدکننده بزرگ یک محصول است نمی تواند واردکننده آن هم باشد.

وی اضافه کرد:چون نیوزیلند در نیم کره جنوبی قرار گرفته، فصل تولید کیوی آن با ایران شش ماه فاصله دارد و  در شش ماه از سال تولید کیوی ندارد، آنان قصد داشتند مراوداتی انجام دهند که بتوانند کیوی ایران را وارد و  با برند نیوزلند به کشورهای دیگر صادر کنند.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ایران ادامه داد: درحال حاضر نیز چندین هیات ایتالیایی به ایران  آمده اند، کیوی می خرند،  به ایتالیا می برند و با برند خودشان صادر می کنند چون امسال وضعیت تولید این کشور در بحث کیوی مناسب نیست بنابراین این بحث فقط در مورد نیوزیلند مطرح نبوده است و شاید  این اتفاق رخ دهد که نیوزیلند هم بیاید و از ایران کیوی بخرد.

نورانی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: وقتی در پیک تولید قرار داریم و تولید در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد، واردات یک دهن کجی است.

وی درباره اینکه کمیسیونر کشاورزی اروپا برنامه ایران برای واردات کیوی را قطعی خوانده و اعلام کرده این توافق نامه از فوریه سال گذشته به امضا رسیده است، افزود: چنین قراردادی، بی احترامی به تولیدکنندگان است.

نورانی در واکنش به پیشنهاد اروپایی ها برای صادرات میوه تازه به ایران در فصل غیرتولیدی کشورمان گفت: این بحث برای زمانی است که تولید ما کم باشد یا تولید نداشته باشیم، امسال وضعیت تولید اکثر میوه ها از جمله مرکبات و سیب مطلوب است و نیازی به واردات نداریم.

وی ادامه داد: آیا مسئولان  برای صادرات میوه کاری انجام داده اند که حالا توافق نامه واردات امضا می کنند؛ واردات که کاری ندارد هر کسی می تواند آن را انجام دهد.

رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ادامه داد: اگر تولید نباشد، اشتغال زایی نیست، ارز آوری نیست و اگر قرار است ارز نفتی را بدهند میوه وارد کنند و در مقابل تولیدکنندگان قرار بگیرند اقدام نادرستی است و باید جلوی آن را گرفت.

چهارشنبه 24/8/1396 - 8:49
اخبار

عروس بجنوردی باهدف همدردی با خانواده‌های زلزله‌زده، جهیزیه خود را به مردم کرمانشاه اهدا کرد.به گزارش خبرنگار مهر، این عروس اهل بجنورد لحاف، بالشت و پتوهای نو را که برای جهیزیه خود آماده کرده بود به مردم مصیبت‌دیده غرب کشور اهدا کرد.

گفتنی است، مردم خراسان شمالی برای ابراز همدردی با مردم آسیب‌دیده غرب کشور در پی وقوع زلزله ۷.۳ ریشتری شامگاه یک‌شنبه کمک‌های نقدی و غیر نقدی خود را به پایگاه‌های هلال‌احمر مستقر در سطح شهر اهدا می‌کنند.

 

چهارشنبه 24/8/1396 - 8:47
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته