• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 680
تعداد نظرات : 589
زمان آخرین مطلب : 5084روز قبل
شعر و قطعات ادبی

اینجا فوران زندگی ...آن جا مرگ

مانده ست در انتظار انسانها ، مرگ

(( یک روز به دیدار شما می آیم ))

این نامه برای زنده ها.....امضا : مرگ

دوشنبه 20/7/1388 - 11:42
آموزش و تحقيقات
چرا قسم خوردن با فعل خوردن همراه است؟
آیا تا به حال به این موضوع فکر کردید که چرا سوگند با فعل خوردن همراه است؟  چرا میگویم سوگند خوردن یا سوگند بخور که فلان کار رو تو نکردی! علت این مسئله را در گذشته میتوان پیدا کرد در زمانهای قدیم زمانی که میخواستند صحت کلام شخصی را به اثبات برسانند ، به او مایعی که ترکیب یافته از مواد شیمیایی بود ، می دادند تا بخورد اگر این شخص پس از خوردن این مایع زنده میماند میگفتند این شخص راست می گفت ولی اگر میمرد ، میگفتند خوب دروغ میگفته که نتوانست از عهده این مایع شیمیایی جان سالم به در ببرد از این موقع هست که کلمه سوگند با خوردن همراه است
دوشنبه 20/7/1388 - 8:54
دانستنی های علمی

جنازه ای را بر راهی میبردند درویشی با پسر بر سر راه ایستاده بود پسر از پدر پرسید که بابا "در اینجا چیست"
گفت:"ادمی"
گفت:"کجایش میبرند"
گفت:"به جایی که نه خوردنی و نه پوشیدنی نه نان و نه آب نه هیزم نه آتش نه زر نه سیم نه گلیم."
گفت:"بابا!مگر به خانه ما میبرندش؟
يکشنبه 19/7/1388 - 18:24
محبت و عاطفه
 برداشت از تصویر زیر آزاد است
 فکر نکنم مسلمانی باشد که با دیدن این عکس اشک نریزد
يکشنبه 19/7/1388 - 11:22
بیماری ها

تشخیص آنفولانزای خوکی به صورت آنلاین

شرکت مایکروسافت وب سایتی به منظور کاهش مراجعه بیماران به بیمارستان و راهنمایی افرادی که احساس می کنند مبتلا به آنفولانزای خوکی شده اند را ترتیب داده است . و به کاربران توصیه می کند که با توجه به علایمی که بیماران بیان می کنند آیا باید در خانه استراحت نمایند یا سریعا به بیمارستان بروند . ابزار جدید مایکروسافت با دقت بسیار بالایی عمل می کند و به راحتی می تواند نوع حاد این بیماری را از نوع ضعیف و بی خطر آن تشخیص دهد و در انتها بیمار می تواند پرینت توصیه های مایکروسافت را بگیرد و توصیه ها را اجرایی نماید

يکشنبه 19/7/1388 - 10:4
دانستنی های علمی

 هرگز قدرت کلمات را در التیام دادن و آشتی دادن رابطه ها دست کم نگیر

 

يکشنبه 19/7/1388 - 9:21
دانستنی های علمی

 

هندوانه اولین بار از هند به ایران آورده شده است


هندوانه از میوه هایى است که سابقا فقط در تابستان آن را مى دیدیم ولى ایجاد راهها و توسعه کشاورزى در سراسر کشور تقریبا امروز در تمام فصول ما مى توانیم هندوانه تازه داشته باشیم زیرا در زمستان که هواى تهران سرد مى شود و اغلب برف مى بارد هندوانه تازه را از بندرعباس و کمى بعد از جیرفت مى آورند و طورى هندوانه به عمل مى آید که تقریبا مى توانیم در سراسر سال هندوانه تازه ببینیم .
در سالهاى اخیر تخم هندوانه را از آمریکا و آرژانتین آورده و در ایران کاشته اند که در نتیجه هندوانه هاى بزرگ و پر آبى به عمل مى آید که رنگ آن هم قرمز است و اگر خوب برسد خیلى شیرین است و گاهى قد آن به یک متر مى رسد. سابقا در تهران نوعى هندوانه داشت که به نام خانمى معروف بود تخمهاى آن خیلى ریز ولى گوشت آن پر آب و شیرین بود و بعلاوه از شریف آباد قزوین هم هندوانه هاى خوبى به دست مى آمد که در حال حاضر رفته رفته کم شده و شاید جاى آن را زراعت دیگرى گرفته است .

تاریخچه هندوانه
هندوانه را از قرن ها پیش از ظهور مسیح در کشورهاى حوزه مدیترانه مى کاشته اند و در آفریقاى جنوبى به حالت وحشى مى روید. هندوانه را وقتى پاره کنید به رنگ زرد یا قرمز است . داراى تخمه هایى به رنگ هاى مختلف و گوشتى شیرین و پر آب است در صحراى کالاهارى واقع در آفریقاى جنوبى هندوانه به حالت خودرو و وحشى مى روید و به قبایل و طوایفى که در آن نواحى زندگى مى کنند. این میوه خودرو از نظر آب آشامیدنى کمک مى کند زیرا مردم آن قبایل آب هندوانه را به جاى آب مشروب مى نوشند.
هندوانه در مجارستان و روسیه جنوبى و آمریکا زیاد کاشته مى شود. کشت آن در کلیه سرزمین هاى استوایى و نیم گرم متداول و معمول است و در ایران اسمى که به این میوه داده اند از هند گرفته شده و شاید میوه اى باشد که از سرزمین هند به کشور ما آمده است و کشت آن در ایران معمول است .
در حال حاضر در فصل تابستان در تمام نقاط ایران هندوانه به عمل مى آید و یکى از میوه هاى سنتى این کشور است که تقریبا همه مردم از فقیر و غنى آن را مى خورند.
آقاى هانرى لوکلر در کتاب خود مى نویسد که هندوانه از میوه هاى بومى آفریقا و دره رود نیل و احتمالا عربستان است . این همان میوه است که در کتاب مقدس مسیحیان به نام آباتیشیم نامیده شده و اسم عربى آن بطیخ یا (باتکا) مى باشد.
اشعارى که ویرژیل سروده است ثابت مى کند که هندوانه را رومیان قدیم مى شناخته اند. زیرا معروف است که یکى از صاحبان مسافرخانه در رم قدیم براى این که مسافرى رهگذر را در مسافر خانه خود جلب و نگهدارى کند تمام میوه ها را به او نشان داد تا مجذوب آن شود وقتى هندوانه را به او نشان داد آن مسافر مجذوب این میوه شد و مدتى طولانى به خاطر آن در این مسافرخانه اقامت داشت .
اعراب درباره هندوانه مطالب زیادى گفته و نوشته اند.
عبدالرزاق جزایرى مى نویسد که پیامبر اکرم براى هندوانه اهمیت خاصى قائل بود و عقیده داشت که اگر هندوانه را قبل از غذا بخورند بدن را شستشو داده و مرض را از جسم دور مى کند.
جنگجویان صلیبى ، هندوانه را از فلسطین به اروپا آوردند و آن با به نام خربزه فلسطینى معروف کردند. فرهنگ دارویى قرن وسطى درباره هندوانه این طور مى نویسد:
((خربزه هاى فلسطین که به نام خربزه سارازن هم معروف است این خاصیت را دارد که براى دفع حرارت کسانى که زیاد در معده شان گرمى شده است و یا تب کرده اند مفید است و مصرف آن تجویز مى شود.)) سربازان ناپلئون وقتى به مصر رفتند با این که در اثر مصرف زیاد هندوانه مبتلا به دل درد و اسهال شدند با این حال ناپلئون به یکى از فرماندهان بزرگ فرانسه گفته بود که هندوانه هاى مصر موجب رفع عطش سربازان ما در این سرزمین گرم و آفتابدار شد و شاید یکى از علل بزرگ پیروزى ما در مصر باشد و ما به این میوه دره نیل خیلى مدیون هستیم . بوته هندوانه نازک و حقیر است . به روى زمین مى خزد و از آن گلهاى کوچکى پیدا مى شود که از آن گل هندوانه که در ابتدا در اندازه یک فندق است پدیدار گشته رفته رفته بزرگ مى شود و آدمى وقتى به آن نگریست تعجب مى کند که چگونه از بوته اى حقیر میوه اى به این بزرگى به وجود مى آید.
از پوست هندوانه هاى کلفت و ضخیم خانم هاى خانه دار مرباى خوشمزه اى درست مى کنند و تخمه هندوانه را هم بو داده و به عنوان آجیل مصرف مى کنند.
اغلب ، هندوانه تا بریده و باز نشود نمى توان گفت که رسیده و شیرین است به همین علت است که به دختر و پسر جوانى که تازه مى خواهند ازدواج کنند و هنوز حقایق زندگى را درک نکرده و خود را آن طور که هستند نشان نداده اند مى گویند (مثل هندوانه در بسته اى هست).
هندوانه داراى آب ، قند، املاح معدنى و ویتامین مخصوصا ویتامین مى باشد.

يکشنبه 19/7/1388 - 9:19
دانستنی های علمی
خدایا یاری ام کن اگر روزی ، جایی،چیزی را شکستم دل نباشد

 

 

(دکتر شریعتی)
شنبه 18/7/1388 - 16:59
شعر و قطعات ادبی
درد آشنا

دل درد آشنا را در تو دیدم

تو میدانی خدا را در تو دیدم

نمیدانم که بی تو کیستم من

اگر روزی نباشی نیستم من

تو در چشم منی هرجا که هستم

تو را هرجا که هستی می پرستم

شنبه 18/7/1388 - 16:54
دعا و زیارت

منظور از چشم‏زدن یا چشم‏زخم، اثر نامطلوبی است که در پی نگاه ویژه یک یا چند نفر به انسان، حیوان، نبات یا حتی اشیأ به وجود میآید و این خود نشانگر نیروی پلیدی است که در افراد خاصی وجود دارد. از دیر باز بسیاری از مردم از این واقعیت و بازتاب‏های آن سخن گفته‏اند. چشم زدن در قرآن مجید و روایات هم مطرح شده است. در قرآن آمده است: (و ان یکاد الذین کفروا لیزلقونک بأصارهم لما سمعوا الذّکر و یقولون انه لمجنون) «نزدیک است که کافران هنگامی که آیات قرآن را میشنوند ، با چشم زخم خود تو را از بین ببرند و میگویند او دیوانه است». در این آیه از تأثیر نیروی موجود در برخی از چشم‏ها بر دیگران، سخن رفته و بر این موضوع صحه گذاشته است.

در حدیثی، درباره شدّت تأثیر نیروی برخی از چشم‏ها میخوانیم : «ان العین لتدخل الرجل القبر ...» «همانا چشم‏زخم، انسان را داخل قبر میکند»، یعنی باعث مرگش میشود

از روایت فوق، قدرت فراوان این نیروی نامرئی فهمیده میشود؛ نیرویی که میتواند عامل مرگ آدمی شود. در روایت دیگری ضمن تأیید چنین نیرویی، آمده است رسول خدا(ص) برای درمان برخی از نزدیکان خویش، از تعویذ و رقیه، یعنی دعایی که ضد چشم‏زخم است، بهره میگیرد. اسمأ بنت عمیس به آن حضرت عرض کرد : ای رسول خدا ، فرزندان جعفر چشم‏زخم خورده‏اند، آیا رقیه‏ای برای آنان فراهم کنم؟ پیامبر(ص) فرمود: «آری؛ اگر چیزی بتواند بر قَدَر پیشی گیرد، چشم زخم است»

امیرمؤمنان علی(ع) فرمود: «پیامبر(ص) برای حسن و حسین، رقیه گرفت و این دعا را خواند : «أعیذ کما بکلمات التامْ و اسمائه الحسنی کلها عامْ، من شر السامْ و الهامْ ، و من شر کل عین لامْ ،و من شر حاسد اذا حسد»؛ «شما را به کلمات تامه و تمام اسمای نیکوی الهی میسپارم؛ از شر مرگ و حیوانات موذی و هر چشم بد و حسود آن گاه که حسد میورزد. سپس پیامبر(ص) نگاهی به ما کرد و فرمود: ابراهیم این چنین برای اسماعیل و اسحاق، تعویذ نمود»

شنبه 18/7/1388 - 16:40
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته