• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1227
تعداد نظرات : 536
زمان آخرین مطلب : 5057روز قبل
دانستنی های علمی

سلام

با متمدن شدن انسانها سارقان وکلاهبرداران هم ترفند ها وشگردهای خودشون روبه روز وجدید میکنن ما تو این تاپیک قصدداریم ترفندهای لو رفته سارقان و کلاهبرداران رو که توسط پلیس یا روزنامه ها و یاسایتها افشاشده روذکرکنیم تا از این به بعد کسی در دام این نوع سرقتها و کلاهبرداری ها نیافته.....

مثلا یک کیف زنی ساده ....این مورد رو فقط به عنوان مثال عرض میکنم .....شاید خیلی هااز ترفند کیف زنها اطلاع نداشته باشن ........وقتی کیف زن میبینه که کسی کیف پولشودر جیب عقبش گذاشته (آقایون) دیگه نمیاد دست خودش رو کامل تو جیب بکنه تااون هم متوجه بشه .....روشی که به کار میبره اینه که اول یه تنه به سوژه میزنه در حین تنه زدن هم یک ضربه به زیر کیف میزنه (در واقع کیف روبلند میکنه).....بااین ضربه لبه کیف بیرون میاد وچون مغزانسان موقع تنه خوردن فقط به بدن هشدار میده که توتنه خوردی ودیگه ما متوجه نمی شیم که همراه تنه یک ضربه هم به زیر کیف خورده ......حالا دیگه لبه کیف از جیب زده بیرون و آماده است که توسط دزد یاهمکارش به سرقت بره.....

حالا شاید عده ای این ترفند ساده روهم نمیدونستن وحالا با فهمیدن اون دو نکته رو همیشه به ذهن میسپارن :1- سعی میکنن که دیگه کیف پولشون رو توجیب عقب شلوار نزارن 2-وقتی تنه خوردن یه نگاهی به کیف و جیببشون میاندازن

پس دیگه سرقت مانند گذشته نیست که دزد با نشون دادن شمشیر شخص رو وادار میکرد که اموالش رودودستی تقدیم کنه ......امروزه بدون اینکه متوجه بشیم اموالمون به سرقت میره!

شاید باور نکنین که سارقان وکلاهبرداران یک ماشین اجاره ای و بدون مدارک رو تا شب به صدنفر میفروشن یابا یک انگشتر بدلی از چندین مغازه دار مژدگانی کلانی میگیرن .....میپرسین چه جوری ؟

دنبال کنید...

شنبه 14/9/1388 - 10:20
کامپیوتر و اینترنت

باسلام

 

چند مدتی که دنبال سر در اوردن از چندو چون پرینتر های لیزری بودم به نکات جالبی برخورد کردم.

یکی از مهمترین مواردی که هنگام خرید پرینتر (لیزری) باید بهش توجه بشه طول عمر کارتریج و خدمات پس از فروش مربوط به این قسمت پرینتر هست. روی کارتریج تراشه ای به نام "چیپ"  قرار داره کهوظیفه ش شمارش تعداد صفحات پرینت شده است. این تراشه اجازه چاپ به بیش از تعداد خاصی صفحه با هر بار شارژ نمی ده. حتی اگه کارتریج شارژ داشته باشه! برای این خاطر پس از هربار شارژ کردن می بایست این تراشه رو هم عوض کرد. اما در طول 15 ماهی که از پرینتر 1006 اچ پی استفاده می کنمٰ چنین مشکلی برام پیش نیومده یعنی ممکنه این پرینتر چیپ نداشته باشه؟

این مشکل چیپ در بسیاری از پرینترها وجود داره. به خصوص سامسونگ!

حالا اگه کسی توضیح جامع تری در باره این چیپ داره می تونه مطرح کنه تا ما هم بیشتر استفاده کنیم و هم اینکه آیا پرینتر مورد نظر بنده چیپ داره یا نه؟

اما مسئله دوم در مورد مارک خاصی از پرینتر به نام lexmark x340  هست که یک پرینتر لیزری چهار کاره تک رنگ می باشد. دوستان اگه نظری درباره این مارک و یا مشخصا این مدل پرینتر دارند لطف کنند و مارو بیخبر نذارند.

همچنین اگه اطلاعات جامعتری از پرینتر دارید لطف کنید و پرینتری با مشخصات زیر که خدمات پس از فروش خوبی هم داشته باشه معرفی کنید. (چهار کاره( فکس اسکن کپی پرینت ) لیزری تک رنگ با عمر بالای کارتریج مواجهه نشدن با مشکل هنگام شارژ! تعداد صفحات . مصرف ماهیانه حداکثر دوهزار برگ)

شنبه 14/9/1388 - 10:18
دانستنی های علمی

روابط اجتماعی شما چگونه است ؟

به نام خدا

 

*سلام *

 

همه ی ما توی هر  جامعه ای که زندگی میکنیم مجبوریم با افراد مختلف معاشرت کنیم .

 

حالا این معاشرتها چی جوری هست ؟

 مثلا یکی خوب میتونه حرف بزنه یکی هم خیلی خوب میتونه تپق بزنهJ

یکی در اولین برخورد خیلی زود صمیمی میشه یکی هم نه شاید ماه ها طول بکشه تا بخواد باکسی صمیمی بشه .

 

یکی ارث باباشو از مردم جامعه میخواد یکی هم برعکس خیلی خوش رو هست.

 

شما جز کدوم یکی از این دسته ها هستید ؟

 

خوش اخلاق ؟ بد اخلاق؟ زود با کسی صمیمی میشید و دیر ؟

 به نظر شما روابط عمومی که افراد باهم دارن توی زندگی شخصیشون هم تاثیر میذاره؟

من از جمله افرادی هستم که زندگی اجتماعی رو به زندگی فردی و تنهایی ترجیع می دهم و  ر محیط که قرار می گیرم دوست دارم با رفقا و آشنایان باشم تا بهم سخت نگذرد و اگر کسی با من نباشد سعی می کنم که با افراد آن محیط ارتباط برقرار کنم تا لذت ببرم . 

من با بر خورد اول با مردمی که دارای عقای و تفکر یکسانی هستیم صمیمی که نمی شه گفت ولی دوست می شم ولی با افرادی که دارای عقاید و تفکر مخالف من هستند در وله ی اول سردی می کنم و با هاشون ارتباط برقرار نمی کنم . 

خوشختانه من ارث بابامو از مردم نمی خواهم و در وحله ی اول با مردم خوش رویی میکنم. ابته اگه طرف جنبه شو نداشته باشم ارث بابامو هم ازش می گیرم !

من با اینکه در حالات عادی دارای قیافه ی اخمی هستم ولی سعی می کنم در هنگام سلام به افراد با لبخند باهاشون برخورد کنم تا خاطره ی خوبی از من تو ذهنشون بمونه . 

روابط عمومی افراد سبب ایجاد تشکیل خانواده ی اجتماعی می شود و این خانواده در خیلی از مشکلات یارو یاور او خواهد بود . یکی از تاثیرات روابط اجتماعی شور و نشاطی است که به آدم می بخشه و این سبب می شود که آدم کارهاشو با انرژی بیشر انجام دهد و این سبب موفقیت های مکرر می شود .

شماچروکدوم یکیش هستید؟

شنبه 14/9/1388 - 10:16
کامپیوتر و اینترنت

سروس ویدئوی درخواستی شرکت خابرات

شركت مخابرات ایران از عرضه سرویس ویدیو درخواستی ‌(Video On Demand)‌ همزمان با دهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع مخابرات و اطلاع رسانی خبر داد.


به گزارش ایسنا، سرویس ویدیو درخواستی در قالب طرح خدمات ارتباطی پیشرفته معرفی شده است و از سرویس‌های طرح خدمات ارزش افزوده تلفن ثابت است كه بنا بر اعلام قابلیت‌های بسیاری دارد و به‌صورت آزمایشی در تهران فعال شده است.سرویس ویدیو درخواستی در 20 نقطه آزمایشی در تهران در حال آزمایش است و قرار است پس از نمایشگاه تلكام در تهران راه‌اندازی ‌شود. این سرویس در ابتدا در 4 استان فعال خواهد شد كه قابلیت در اختیار قرار گرفتن تمام فیلم‌های تولید شده در كشور، آرشیو صدا و سیما، آرشیو وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و آرشیو دیگر سازمان‌های مختلف را برای متقاضیان فراهم می‌كند.در این سرویس امكان پخش برنامه‌های زنده تلویزیونی وجود دارد. آموزش از راه دور، زیارت از راه دور و سیاحت از راه دور از سرویس‌هایی است كه از طریق سرویس ارتباطی پیشرفته می‌توان ارائه كرد. داوود زارعیان، مدیر كل روابط عمومی و امور بین‌الملل شركت مخابرات ایران، با تاكید بر این‌كه سعی داریم با هماهنگی سازمان صدا و سیما محتوای كاملی را روی این شبكه داشته باشیم، خاطرنشان كرد: «یكی از روش‌های مبارزه با تهاجم فرهنگی در دسترس قرار دادن محتوای مورد نیاز مردم است كه از این طریق فراهم می‌شود.»
شنبه 14/9/1388 - 10:12
دانستنی های علمی

اگر می‌خواهید مشكلات‌تان را حل كنید، باید برای تغییر عادت‌ها و روش‌های فكر كردن، برخورد فعال داشته باشید. برای مثال، شما ممكن است بخواهید وزن‌تان را كاهش دهید و یا یك شغل بهتر پیدا كنید

و یا یك كار مشكلی را به انجام برسانید و یا درصدد تغییر روابط تان با سایر افراد باشید.
این مشكلات سخت و زیاد هستند. برای موفقیت در اجرای آنها می‌توانید از این روش كمك بگیرید كه آنها را به هدف‌های كوچكتر تقسیم كنید. از اولین موردی كه پیش می‌اید شروع كنید. بعد از آن، هدف‌های جدید را مورد توجه قرار دهید. شما نمی‌توانید لیست كاملی از همه هدفهایی كه در حال تغییر هستند، تهیه كنید.
هر هدفی باید به روشنی تعریف شود. برای مثال اگر شما بخواهید وزن‌تان را كاهش دهید، ممكن است از اینجا شروع كنید كه تصمیم بگیرید در این رابطه تمرین هایی را دنبال‌كنید.اما باید برای انجام این كار، برنامه شما به روشنی تعریف شده باشد.
بهتر است مشخص كنید كه قصد دارید 30 دقیقه در روز پیاده‌روی كنید. شاید عاقلانه‌تر باشد كه از خودتان انتظار بهترین برخورد در هر موردی را نداشته باشید. برای مثال شما می‌توانید تصمیم بگیرید كه به جای 30 دقیقه در روز، در 3 روز هفته، حداقل 30 دقیقه پیاده‌روی داشته باشید. در این برنامه، امكان موفقیت بیشتری برای شما هست چون ممكن است هر روز نتوانید این كار را دنبال كنید.‌
اگر شما بخواهید به یك شانس و فرصت بزرگ دسترسی پیدا كنید، این عقیده خوبی است كه آن را به یك سری هدف‌های كوچك تقسیم كنید كه قدم به قدم به هدف نهایی‌تان نزدیك شوید. برای مثال، اگر خانه شما كثیف و بهم‌ریخته است و شما از انرژی لازم برخوردار نیستید كه همه جای آن را فورا تمیز كنید، شما می‌توانید تصمیم بگیرید 30 دقیقه در روز به این كار بپردازید یا هر روز شنبه، یك اتاق را تمیز كنیدو سرانجام پس از چند هفته شما می‌توانید یك خانه تمیز و زیبا داشته باشید.
این تغییرات كوچك در روش‌های زندگی، آن هم در زمانی طولانی تر اغلب خیلی آسانتر از ایجاد تغییرات بزرگ فوری است.
برای مثال ممكن است تغییر كامل عادت‌های غذایی كار سختی به نظر برسد. اما اگر شما گام اول را بردارید، پس از چند گام، متوجه خواهید شد كه خیلی بیش از آنچه در ابتدا فكر می‌كردید امكان آن هست به این تغییرات دست یابید.

 

همشهری آنلاین


شنبه 14/9/1388 - 10:11
سينمای ایران و جهان

فیلم تلویزیونی «سكه‌های شانس» روز یكشنبه 15 آذر مصادف با عید غدیر خم از شبكه یك سیما به روی آنتن می رود.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، فیلم تلویزیونی «سكه‌های شانس» به كارگردانی «مهدی تربتی فر» ساخته شده و از مضمونی طنز برخوردار است.
بنابراین گزارش، این تله‌فیلم روز 15 آذر ساعت 16 به روی آنتن خواهد رفت.
تدوین فیلم تلویزیونی «سكه‌های شانس» توسط «حامد رضی» انجام شده و ساخت موسیقی فیلم را محمدمهدی گورنگی انجام داده است.
«سكه‌های شانس»، داستان دو برادر دو قلو را روایت می‌كند كه یكی آرام و دیگر شرور از آنجایی كه برادر شرور به دلیل بالا آوردن بدهی در شرایط سخت مالی قرار دارد تصمیم می‌گیرد از یك نزول‌خوار دزدی كند به همین خاطر برادر خود را سر كارش كه یك محل فیلمبرداری است می‌فرستد تا كسی به نبود او شك نكند و ...
تعدادی از عواملی كه در ساخت فیلم همكاری دارند، عبارتند از:
نویسنده:حسین آقاجانی، كارگردان: مجید تربتی‌فر، مدیر تصویربرداری: حسین ناظریان، تهیه كننده: مهدی تربتی‌فر، مجری طرح: ترنج فیلم،دستیار اول كارگردان و مدیر برنامه ریز: سعید جلیلی، طراح گریم:شهرام خلج، صدابردار:هادی افشار، مدیر تولید:حسین باقریان، طراح صحنه و لباس:محسن غلامی، منشی صحنه:فاطمه رزاقی، تدوین و صداگذاری:حامد رضی، عكاس:فتاح زی‌نوری، دستیار تهیه:هادی جامعی مقدم/مدیر تداركات: اصغر جبارپور، بازیگران: ارژنگ امیرفضلی، رامین ناصرنصیر، سحر ولدبیگی، رابعه اسكویی، محمدرضا عباس‌نژاد، فرشاد حسینی موحد و باحضور عزت‌الله رمضانی‌فر و مینا جعفرزاده.

 

شنبه 14/9/1388 - 10:8
کامپیوتر و اینترنت

GLX همراه ایرانی

 درود

 شرکت ارتباط همراه گویا اروند با نام تجاری جنرال لوکس و با نام اختصاری GLX و با آدرس اینترنتی WWW.GLXMOBILE.COM مدتی است اقدام به تولید چند مدل تلفن همراه در داخل ایران نموده است.این شرکت مدعی استفاده از فناوری تکنولوژی IBM و Microsoft Windows mobile 6 در برخی از تولیدات خود می باشد! و قابیت های زیادی برای گوشی های خود بیان می کند که نسبت به قیمت فوق العاده هستند! 

 ولی تا چه حد می توان به این گفته ها اعتماد کرد؟

شنبه 14/9/1388 - 10:7
کامپیوتر و اینترنت

تحلیلی بر گوشی های چینی

گوشی‌های یک بار مصرف

 

تحلیلی بر گوشی های چینی

موبایل‌هایی كه قابلیت پخش تصاویر تلویزیونی را دارند، مدت‌ها است با برندهای ناشناخته‌ای در بازار داخلی موجودند و در روزهای نخستین ورودشان به بازار كاربران زیادی داشتند. اما این اواخر این گوشی‌ها چندان مورد توجه قرار ندارند و می‌توان گفت بازاری راكد و بی‌رونق دارند.

فعالان بازار معتقدند عمر كوتاه و همچنین عدم ارائه گارانتی معتبر برای این گوشی‌ها عامل كاهش شدید تقاضا برای این گوشی‌ها است.

در این رابطه گفت‌و‌گوی كوتاهی با یكی از فعالان بازار گوشی تلفن همراه داشتیم كه می‌خوانید:
در رابطه با گوشی‌هایی كه به اسم موبایل تلویزیون در بازار موجودند توضیح دهید.این گوشی‌ها در حال حاضر چه بازاری دارند؟

این موبایل‌ها چینی هستند و در بازار به گوشی‌های یك بار مصرف معروفند. این گوشی‌ها اگرچه قابلیت پخش برنامه‌های تلویزیونی به صورت آنالوگ را دارند، اما با آنچه كه در واقع به عنوان موبایل تلویزیون معروفند تفاوت دارند.


در مورد بازار این گوشی‌ها هم باید بگوییم كه در حال حاضر بر خلاف سال‌های قبل این گوشی‌ها بازار بی‌رونقی دارند و كمتر كسی از این گوشی‌ها استقبال می‌كند.


دلیل كاهش تقاضا چیست؟
مهم‌ترین دلیل این است كه اكثر این گوشی‌ها بدون گارانتی یا با گارانتی‌های گمنام در بازار به فروش می‌رسند.
همچنین این گوشی‌ها نتوانسته‌اند امتحان خود را در بازار پس دهند و به قول معروف چندان خوب از آب درنیامده‌اند.


قیمت این گوشی‌ها در چه حدی است؟
این گوشی‌ها با قیمتی حدود 100 تا 200‌هزار‌تومان به فروش می‌رسند و این در حالی است كه اكثر این گوشی‌ها به امكانات فنی نظیر بلوتوث و ... مجهزند.

منبع:

 بازار دیجیتال

شنبه 14/9/1388 - 10:5
سياست

خبرگزاری فارس: مروری گذرا بر منویات ، راهبردها و خواسته‌های مقام معظم رهبری در چند سال گذشته بویژه هنگام افتتاح مجلس می‌تواند دغدغه‌یی برای نمایندگان باشد تا آن‌را نصب العین قرار داده و اجرایی نمایند.

جایگاه مجلس در ساختار كشور
قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران كه میثاق ملت و منشور اداره كشور است به طور مستقیم در 29 اصل به موضوع مجلس شورای اسلامی پرداخته و در 20 اصل وظایفی خاص برای مجلس برشمرده است. مجلس به عنوان نهاد حاكمیت ملی از آنچنان جایگاه و اقتداری برخوردار بوده كه حضرت امام (ره) آن را در راس نهادهای نظام جمهوری اسلامی دانستند و مقام معظم رهبری هم آن‌را بعنوان ویترین مجموعه نظام نامید‌ه‌اند. و در عرف مردم، كاربرد كلمه ویترین به این معنا است كه چیزهای خوب و ناب را در ویترین كاری خود می‌چینند. مجلس هم بعنوان ویترین نظام باید دارای بهترین افراد و مصوبات و نظارت و عملكرد آن هم از بهترین ها باشد تا مصداق ویترین نظام بر آن صدق كند. معظم له ضمن توجه هشدار گونه به نمایندگان می‌فرمایند: «از جایگاه خودتان غفلت نكنید. توجه داشته باشید این جا كجاست و مجلس شورای اسلامی یعنی چه؟ اهمیت تصمیم و موضعگیری را در این مجلس مورد غفلت قرار ندهید. این جا مركز و قله و به تعبیری ویترین نظام اسلامی است كه جلوی چشم قرار دارد.»
معظم له در این بخش، راهبرد وخواسته دشمنان نظام اسلامی پیرامون مجلس را همواره بی تاثیر و منفی تحلیل می‌كنند. «دشمنان نظام اسلامی همواره یك مجلس بی نقش را خواسته‌اند، مجلسی كه تاثیری نداشته باشد» ایشان ضمن رد صریح این راهبرد دشمنان نظام با تاكید بیان می‌كنند: «مجلس باید اثرگذار، پر رنگ، فعال و دارای نقش باشد؛ همه‌ی تلاش باید دنبال این باشد»
در بخش دیگر از سخنان خود مقام معظم رهبری جایگاه سیاسی مجلس را اینگونه بیان می‌فرمایند:
«شما نماینده عصاره و خلاصه‌ی ملت هستید. موضع‌گیری شما در مسایل سیاسی و بین‌المللی، به یك معنا حاكی از موضع‌گیری ملت ایران است. این موضع‌گیری دو گونه می‌تواند باشد: گاهی می‌تواند دشمن را به دخالت بیشتر امیدوار كند و او را نسبت به نظام اسلامی گستاخ و طلبكار و فزون طلب و به زیاده‌خواهی تشویق كند، می تواند هم درست بعكس باشد؛ احساس كند كه در ملت ایران و نمایندگان او، صلابت ، ایستادگی ، آگاهی به منابع و مصالح، ایستادگی بر سر منافع ملی و مصالح و ناسازگاری با كسانی وجود دارد كه همه‌ی همتشان این است كه منافع ملی را به بازیچه بگیرند و راهی برای سیطره بر این ملت پیدا كنند.» با این بیان رهبر معظم انقلاب از مجلس هشتم انتظار دارند كه در شرایط حساس كنونی كه نظام جمهوری اسلامی به سطح مطلوبی از قدرت در عرصه منطقه ای دست یافته است با قدرت و شجاعت در مقابل نظام سلطه ایستادگی كنند. بدیهی است كه جایگاه سیاسی مهم مجلس كه در رأس تمام امور است نقش اساسی در ایستادگی ملت و دولت بر سر منافع ملی دارد.

دیوان محاسبات ابزار قوی برای نظارت نمایندگان
یكی از وظایف مهم و اختیارات مجلس بعد نظارتی آن است. در بین ابزارهای متعدد نظارتی مجلس، دیوان محاسبات یكی از آنها است. اختیار و وظایف دیوان محاسبات در اصول 52 و 53 قانون اساسی بیان شده است. بر این اساس مقام‌معظم‌رهبری به نمایندگان سفارش می كنند كه دیوان محاسبات را خیلی جدی بگیرند و از آن در راستای كار خود استفاده كنند:
«من در مجالس قبلی مكرر به مسئولان و دست اندركاران می گفتم دیوان محاسبات را خیلی جدی بگیرید؛ این ابزار بسیار مهمی است. به شما هم این نكته را عرض می كنم. البته بعضی گوش كردند ، بعضی هم گوش نكردند ؛ اما گوش كنید. دیوان محاسبات خیلی مهم است. بودجه عظیم این ملت تنها درآمد عمومی عمده‌ی ملت است كه در اختیار دستگاههای قرار می گیرد؛ باید مشخص باشد كه این بودجه چگونه خرج شد. مسأله تفریغ بودجه و تشخیص صحت و سقم كاری كه انجام گرفته، یكی از مهمترین ابزارهای نظارتی شماست ؛ از این غفلت نكنید.»
رهبر معظم انقلاب در بحث نظارت بر دیوان محاسبات به نمایندگان سفارش می‌كنند كه كار نظارتی كه انجام می دهند قانونی باشد و از ارتباطات مخدوش كه احتمال دارد بین بخشی از نمایندگان و دستگاههای تحت نظارتی صورت بگیرد جداً بپرهیزند چرا كه این مسأله در نهایت جایگاه مجلس را بی اثر خواهد كرد. معظم‌له در این زمینه می‌فرمایند:
«اگر بخواهید از ابزارهای نظارتی استفاده كنید ، همه تلاش خود را بر این قراردهید كه ارتباط با دستگاههای اجرایی و تحت نظارتتان قانونی باشدو بعضی از ارتباطهای مخدوش، مطلقاً به ضرر شماست. نمی خواهیم به كسی یا چیزی یا جمعی اشاره كنیم؛ اما در فرض های ذهنی نمی گنجد كه بین بخشی از نمایندگان و بخشی از دستگاههای تحت نظارت ارتباطات مخدوش و غیر صحیحی به وجود بیاید. این، قطعاً نظارت را مخدوش خواهد كرد و قدرت نظارت را خواهد گرفت و توانایی عظیمی كه قانون به مجلس داده است، از مجلس سلب خواهد كرد؛ آنگاه مجلس دیگر اثرگذار نخواهد بود.»

قانونگذاری مهم‌ترین ظرفیت مجلس
یكی از كاركردهای مهم و اصلی مجلس شورای اسلامی ، قانونگذاری است كه در اصل 71 قانون اساسی آمده است: « مجلس شورای اسلامی در عموم مسائل در حدود و مقرر در قانون اساسی می تواند قانون وضع كند.»
رهبر معظم انقلاب در این بخش ابتدا به استفاده بهینه از ظرفیت كاری مجلس تأكید می كنند و یكی از بزرگترین ظرفیت های مجلس را قانونگذاری می دانند. و سپس یك سری بایدها ونبایدها در قانونگذاری را مورد ملاحظه قرار می دهند. معظم‌له نكته مهمی كه در این موضوع دنبال می كنند نقش نرم‌افزاری قانون برای به حركت درآوردن كشور است.« نمایندگان باید متوجه باشند كه قانونی كه آنان وضع می‌كنند چه نقشی در اداره كشور و پیشبرد كشور دارد. قانونگذاری برای هر كشور و ملتی فی‌نفسه مهم است، اما برای كشوری همچون ایران و ملت بزرگی نظیر ملت ایران كه راه نوینی را در مقابل بشر گشوده است. از اهمیتی بسیار فراوان تر برخوردار می شود.»
یك مجلس خوب علاوه بر نقش نظارتی باید قوانین ماندگار كه راهگشای حال و‌آینده مردم باشد را با نظركارشناسی به تصویب برساند. مقام معظم رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس هشتم پیرامون ویژگی‌های قانون مطلوب فرمودند. قانون باید جامع، كامل، ماندگار، صریح، كارشناسی شده، گره گشا و ناظر بر مشكلات زندگی مردم باشد و جز در مواردی كه برای بازكردن گره ها در كوتاه مدت لازم است، بتواند در شرایط و موقعیت های مختلف اجرا شود و مردم را در باره تصمیماتشان برای آینده خاطر جمع كند.»
علاوه بر موارد مذكور معظم‌له در پیام خود خطاب به نمایندگان مجلس هشتم، هنر قانون نویسی و قانون گذاری را از برترینهای نمایندگی می دانند. ایشان یك سری ویژگیهای دیگری را برای قانون خوب بیان نمودند: « قانون باید كارآمد، روان، شفاف، روزآمد و با این حال با نگاه بلند مدت دارای گستره‌ای هرچه پهناور و قابل ماندگاری، و یكسره معطوف به نیازهای مردم و منافع عمومی باشد.» در عین حال یك سری نبایدهایی هم در منویات مقام معظم رهبری در بحث قانونگذاری مدنظر است از جمله آنها عبارت است از « نگرش جزئی، بخشی، شخصی، نگاه لجاجت‌آمیز در قانون‌گذاری، بی‌سود، زیانبار» جداً پرهیز شود. «اولویت‌ها باید ترجیح یابد، تناقض و تكرار در قوانین باید ریشه كن شود.»
در پایان مقام معظم رهبری به خرد جمعی و استفاده از نظریه‌های كارشناسی در تدوین قوانین تأكید نمودند.

راهبردهای اخلاقی خاص نمایندگان
در توصیه‌ها و راهبردهای مقام معظم ‌رهبری به نمایندگان مجلس، برخی از آنها جنبه شخصی و فردی دارد كه یك نماینده در طول دوره نمایندگی باید به آنها پایبند باشد. در مجموع از چند سخنرانی مقام معظم‌رهبری در جمع نمایندگان مجلس برخی از توصیه‌های كه جنبه فردی دارند عبارتند از:
الف: انضباط: در بحث انضباط منظور سروقت حاضر شدن ، در كمیسیون‌های تخصصی حضوری فعال داشتن، سرگرم نشدن به هركاری كه در وظیفه نمایندگی خللی ایجاد كند.
ب: عبودیت و احساس مسئولیت در برابر پروردگار؛ معظم‌له معتقدند اگر مسئولان و مدیران نظام، از چنین احساس و تعهدی برخوردار باشند، همه اختلاف‌نظرها و سلایق ‌و همه انگیزه‌های معقول در محیطی امن و آرام، همگرا می‌شود و كارها و مشكلات تدبیر خواهد شد.
ج: شناخت و درك تكالیف الهی؛ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای شناخت و درك تكالیف الهی و انجام دادن شجاعانه، قاطعانه و توأم با آرامش قلبی این تكالیف را زمینه‌ساز جلب رضایت پروردگار و رسیدن هر فرد به نقطه‌ امن و امان الهی دانستند و معتقدند: «این تكالیف‌،هنگامی كه شخص در موضع بسیار حساس قانون‌گذاری برای كشور قرار می‌گیرد، بسیار سنگین و پراهمیت می‌شود.»
د: خودسازی اساس همه موفقیت‌های‌ حقیقی؛ رهبر معظم انقلاب خودسازی را اساس همه موفقیت‌های حقیقی می‌دانند و نمایندگان منتخب ملت را به یاری گرفتن از پروردگار، پناه آوردن به قرآن و ادعیه و قدرشناسی دوران كوتاه 4 سال نمایندگی توصیه كردند.
هـ: نماینده‌ای از جنس ملت باشید؛ رهبر معظم انقلاب با این باور كه نمایندگان از بین توده مردم و میدان‌كار به مجلس آمده‌اند نه از قصرهای رفیع و خاندان‌های اشرافی، به آنان توصیه می‌كنند این رابطه و این منش را پاس بدارند و برای خود نگاه دارند. چون «خوی اشرافی و گرایش به اسراف و طعمه انگاشتن این مسئولیت، بلای بزرگی است كه گاه مردم سابقاً نجیب و پارسا هم ممكن است نتوانند خود را از آن برحذر بدارند. همه باید به‌شدت مراقب خویش باشیم و دوره مسئولیت خود را، حسنه‌‌ی ماندگار و نه سیئه‌ئی، دامنگیر، بسازیم.»

بررسی مقایسه‌ای مطالبات مقام معظم رهبری از مجلس ششم و هشتم
از یك منظر انجام مقایسه تطبیقی بین خواسته‌ها و مطالبات مقام معظم رهبری از مجلس هشتم كه جمع غالب آن با نمایندگان اصولگراست و مجلس ششم كه اكثریت با نمایندگان اصلاح‌طلب بود نشان دهنده اهمیت و جایگاه مجلس هشتم است. بدین معنا كه نوع مطالبات رهبری از مجلس ششم و هشتم با یكدیگر تفاوت فراوانی دارد. به واضح روشن است كه نوع مطالبات در دو مجلس با هم بسیار فرق دارد. توجه به مطالبات و خواسته‌های رهبری از مجلس هشتم كه به اختصار ذكر شد و نوع ‌مطالبات ‌از مجلس‌ ششم‌ كه ‌در ذیل می‌آید به خوبی این مسأله را ثابت می‌كند:
1_ « عمل به قانون اساسی، علاج اساسی دردهای این كشور است» رهبر معظم انقلاب در حالی این توصیه را به نمایندگان مجلس ششم بیان كردند كه تغییر قانون اساسی و ظرفیت آن در شعارهای تبلیغاتی و سخنرانی‌های طیف وسیعی از نمایندگان اصلاح‌طلب دیده می‌شد. مجلس ششم در جهت عملی نمودن پروژه تغییر قانون اساسی جنجال های زیادی را در مجلس بوجود آوردكه در سطح جامعه آثار سوئی را به همراه داشت.
2_ «اولویت‌ها را در نظر بگیرید. مسأله معیشت قطعاً در اولویت اول است» این مسأله به این خاطر بود كه رویه مجلس ششم به گونه‌ای بود كه بیشترین اولویت را به توسعه سیاسی داده بودند و اولویت‌های اساسی جامعه كه فقر، فساد، تبعیض و تورم وخواسته‌های اقتصادی بود به نوعی به فراموشی سپرده شده بود.
3_ در ادامه همین مبحث مقام معظم رهبری خطاب به نمایندگان مجلس ششم تأكید می‌كنند.« شما بدانید كه دشمن شما، دشمن این انقلاب، دشمن این نظام، برنده‌ترین حربه‌ای كه در اختیار خواهد داشت، فقر و گرفتاری اقتصادی مردم است. روی این مسأله باید فكركرد.... اولویت اول این است كه شكم مردم را سیركنید. می‌شود نشست و حرف‌های‌ روشنفكری زد: اگر فلان‌ طور نشود، فلان‌طور نخواهد شد، اگر چنین‌نشود، چنان‌ نخواهد شد؛ اما باید دید واقعیت چیست.»
4- از دیگر دغدغه های مقام معظم رهبری در دوره اصلاحات گزینش مدیران براساس ایده‌های اصلاح‌طلبی بود كه ایشان در دیدار با نمایندگان مجلس ششم به صراحت معیارهای گزینش مسئولان به نمایندگان مجلس را متذكر شدند: «درگزینش اشخاص و در گزینش باید هوشمندانه، عالمانه و دقیق باشد.... و بدون ملاحظه‌این‌وآ‌ن‌عمل كنید.»
5_ در پایان همان دیدار باتوجه به موقعیت زمانی و چگونگی تعامل برخی از اصلاح‌طلبان با قدرت‌های خارجی و موضع‌گیری‌های ضعیف آنها، معظم له تأكید می‌نمایند.«وظیفه ما این است كه از هویت انقلاب، اساس انقلاب و اساس این نظام دفاع كنیم.»
بنابر آنچه كه گذشت می‌توان گفت كه مقایسه مطالبات مقام معظم رهبری از مجلس ششم و هشتم نتایج ذیل را در مورد نوع انتظارات و نحوه تعامل رهبری با مجالس شورای اسلامی روشن می‌‌سازد:
1- رهبر معظم انقلاب همواره نمایندگان را به نقش اساسی خود یعنی نماینده‌ی خواسته‌ها و تقاضاهای مردم بودن متوجه ساخته‌اند و تأكید دارند كه نماینده باید با تمام توان خواسته‌های واقعی مردم را دنبال نماید.
2- دنبال نمودن خواسته‌های واقعی همه مردم از اقشار ضعیف جامعه تا افراد مرفه و توانمند به این معنا است كه نماینده باید حرف واقعی مردم را بزند نه اینكه تقاضاهای مردم را با انگاره‌های ذهنی و بعضاً و منافع شخصی خود پیوند زند. همچنانكه مجلس ششم تقاضای عمومی را با مفاهیمی همچون توسعه سیاسی، جامعه مدنی و ... پیوند می‌زد در حالی‌كه ملت به معنای همه مردم خواستار رفع مشكلات اقتصادی بودند.
3- نوع تركیب و بافت مجلس تأثیر زیادی در نوع خواسته‌ها و انتظارات رهبری از نمایندگان دارد. زمانیكه یك مجلس متشكل از افرادی ساختارشكن و منتقد به قانون اساسی باشد توصیه‌های معظم له همواره بر حفظ نهادها و صیانت از قانون اساسی در جریان است؛ اما اگر مجلسی همراه و همسو با نظام شكل گیرد انتظارات رهبری در راستای پویا نمودن قوانین، توجه به راهبردهای اساسی نظام یعنی پیشرفت همراه با عدالت، توجه به نوع شكل‌گیری طبقات اجتماعی و .. در جریان خواهد بود.

 


شنبه 14/9/1388 - 10:4
دانستنی های علمی

آنفولانزای موبایلی

درود

در حالی که شما می‌توانید در روزهای سرد زمستان لباس گرمی بپوشید و خود را از سرما مصون بدارید، چنین چیزی ممکن است چندان برای گوشی‌های تلفن همراه میسر نباشد.

معمولاً وسایل الکترونیکی و سرما میانه چندان خوبی با یکدیگر ندارند و عقیده عموم بر آن است که سرمای شدید می‌تواند اثری بسیار بدتر نسبت به گرمای زیاد داشته باشد.

اما سرما چه اثری می‌تواند بر روی تلفن همراه بگذارد؟ آیا سرمای زیاد می‌تواند منجر به از کار افتادن و یا بروز اختلالات جدی در آن شود؟ آیا رها کردن تلفن همراه در برف به مدت یک ساعت می‌تواند آن را از کار بیندازد؟


گروهی از افراد ماجراجو این موضوع را با انجام آزمایش امتحان کرده‌اند. آن‌ها تعدادی گوشی موبایل را در معرض سرمای شدید قرار داده‌اند تا ببینند واقعاً چه اتفاقی برای آن‌ها می‌افتد.

نتایج آزمایش‌ها به صورت کلی چنین بود:

در دمای منفی 12 درجه سانتی‌گراد: صفحه نمایش گوشی‌ها تاریک شد.
در دمای منفی 23 درجه سانتی‌گراد: برخی گوشی‌ها دچار مشکلات باتری شدند.
در دمای منفی 29 درجه سانتی‌گراد: برخی گوشی‌ها خاموش شدند.
در دمای منفی 34 درجه سانتی‌گراد: صفحه‌های نمایش و باتری دچار مشکلات بسیار جدی شدند.
منفی 40 درجه سانتی‌گراد: تمام تلفن‌ها در این دما از کار افتادند، به جز یک گوشی موتورولا. گوشی مورد نظر تا دمای منفی 48 درجه سرما را تحمل کرد.

این در حالی است که هیچ‌گدام از گوشی‌ها دچار مشکلات دائمی نشدند و تمامی این مشکلات موقتی بودند، بدین معنی که پس از بازگشت تلفن‌های همراه به دمای عادی، مشکلات آن‌ها برطرف شد.

شنبه 14/9/1388 - 10:3
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته