• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1227
تعداد نظرات : 536
زمان آخرین مطلب : 5036روز قبل
دانستنی های علمی
تاریخچه RDX و HMX :
RDX اولین بار در 1899 توسط هنینگ آلمانی برای مصارف دارویی تهیه شد. اهمیت آن به عنوان یک ماده منفجره در 1920 توسط هرز مشخص شد. هرز تهیه مستقیم RDX به وسیله نیترودار شدن هگزامین را پیشنهاد کرد اما بازده پایین، فرایند پرهزینه بود و برای تولید انبوه مناسب نبود. هیل در پیکاتنی آرسنال در 1925 فرایند تولید RDX را یافت که بازده آن 68% بود. بهبودهای بیشتری در تولید RDX تا 1940 صورت نگرفت تا اینکه مایسنر یک روش پیوسته برای تولید RDX مطرح کرد و رس و شیسلر از کانادا فرایندی را ارائه کردند که نیاز به هگزامین به عنوان ماده اولیه نبود. در همان زمان بکمن فرایندی برای تولید RDX ( 1-5) از هگزامین توسعه داد که بالاترین بازده را داشت.
محصولات بکمن را به عنوان RDX نوع B می شناختند و حاوی 8 تا 12 درصد ناخالصی بود. بعدها با استفاده از خواص فیزیکی این ناخالصی، ماده منفجره HMX که به عنوان اکتوژن نیز شناخته شد،توسعه پیدا کرد. فاریند بکمن در کانادا در طول جنگ جهانی دوم و بعدها به وسیله شرکت تنس- سی- ایستمن در ایالات متحده امریکا اجرا شد. این فرایند تولید، کاملاٌ اقتصادی بود و منجر به کشف چندین ماده منفجره دیگر نیز شد. بکمن یک خط تولید RDX خالص( بدون ناخالصی) را توسعه داد و این محصول با عنوان RDX نوع A شناخته شد.
در بریتانیای کبیر گروه تحقیقاتی آرمامنت در ول ویچ شروع به ایجاد یک خط تولید RDX پس از انتشار اختراع هرز در 1920 کرد. یک واحد تولید نیمه صنعتی در مقیاس کوچک با تولید روزانه Ib 75، RDX در 1933 احداث و تا 1939 پابرجا بود.
کارخانه دیگری در 1939 در والتام ابی احداث و یک کارخانه صنعتی نیز در 1941 در نزدیکی بریج واتر احداث شد. RDX در طی جنگ جهانی دوم به عنوان پرکننده اصلی در پوسته ها و بمبها مورد استفاده واقع نشد ولی به منظور افزایش قدرت اجزای انفجاری به TNT اضافه می شد. RDX در کشورهای آلمان، فرانسه، ایتالیا، ژاپن، روسیه، ایالات متحده امریکا، اسپانیا و سوئد در اجزای انفجاری به کار گرفته شد.
تحقیق و توسعه برای پیشبرد مواد منفجره جدید و خیلی قویتر در طول جنگ جهانی دوم ادامه داشت. ترپکس (AI/RDX/TNT) و سیکلو تترامتیلن تترانیترامین معروف به اکتوژن {( C4 H8 N8 O8 ) ( HMX) } در پایان جنگ جهانی دوم در دسترس قرار گرفتند. در سال 1952 یک ترکیب انفجاری که « اکتول» نامیده شد توسعه پیدا کرد. این ترکیب حاوی 75% HMX و 25% TNT بود. مواد منفجره پلاستیکی با قابلیت قالبگیری نیز در طی جنگ جهانی دوم گسترش یافتند. اینها اغلب حاوی وازلین یا ترکیبات نیترو ژله ای بودند تا یکنواختی پلاستیک مانند داشته باشند. ترکیبات انفجاری استفاده شده در جنگ جهانی دوم در جدول 1-1 به اخصار نشان داده شده است.
نیتروسلولوز به صورت کاملاٌ خشک، می تواند خیلی خطرناک باشد. بنابراین معمولاٌ در 30% آب یا اتانول ذخیره و حمل می شود. نیتروسلولوز غالباٌ به منظور تشکیل ژل در حلالها حل می شود. برای مثال مواد منفجره تجاری مورد استفاده در مقاصد انفجاری حاوی نیترو سلولوز حل شده در نیتروگلیسرین و برخی ترکیبات پیشرانه تفنگ حاوی نیتروسلولوز حل شده در مخلوط استون و آب می باشند.
درجه نیتراسیون نقش خیلی مهمی در کاربرد نیتروسلولوز ایفا می کند. باروت پنبه حاوی 45/13% نیتروژن است و در تولید پیشرانه های دو پایه و پرانرژی استفاده می شود، در حالی که نیتروسلولوز مورد استفاده در ژلاتین تجاری و دینامیت نیمه ژلاتینی حاوی 2/12% نیتروژن است.


PENT ( پنتا اریتریتول تترانیترات)از نیرتاسیون پنتا اریتریتول تهیه می شود.
پنتا اریتریتول از اختلاط فرمالدهید با سیدم هیدروکسید در یک محلول آبی در دمای 65-70 C ساخته می شود. نیتراسیون پنتا اریتریتول برای تشکیل پتن می تواند به وسیله افزایش آن به نیتریک اسید غلیظ در دمای 25-30 C صورت گیرد. پتن خام به وسیله صاف کردن جدا می شود، با آب شسته، با محلول سدیم کربنات خنثی می شود و توسط استن تبلور مجدد می گردد. این فرایند تولید پتن منجر به بازدهی %95 با محصولات جانبی قابل صرف نظر می شود. این فرایند در واکنش 7-9 خلاصه شده است.
از PENT در فتیله های انفجاری و چاشنیهای تخریبی استفاده می شود. در فتیله های انفجاری PENT به داخل لوله های پلاستیکی ریخته می شود. PENT همچنین با TNT و مقدار کمی واکس برای تشکیل مخلوطهای پنتولیت مخلوط می شود. مخلوطهای پنتولیت به عنوان خرج بوستر برای عملیات تجاری انفجاری استفاده می گردند.
RDX ( سیکلوتری متیلن تری نیترامین):
ساده ترین روش تهیه RDX (7-9)، افزایش هگزامتیلن تترامین به مقدار اضافی نیتریک اسید غلیظ در دمای 25 C و گرم کردن آن تا 55 C است. RDX با آب سرد رسوب کرده و سپس مخلوط جهت حذف هر گونه ناخالصیهای محلول، جوشانده می شود. خالص سازی RDX به وسیله تبلور مجدد از استون انجام می گیرد.
یمی تهیه RDX خیلی پیچیده است. وقتی هگزامتیلن تترامین با نیتریک اسید ترکیب می شود، هگزامتیلن تترامین دی نیترات تشکیل می شود که سپس نیتره شده تا یک ماده واسط " ترکیب I " تشکیل شود، واکنش 7-10 را ببینید.
نیترولیز بیشتر « ترکیب I» منجر به تشکیل RDX از طریق دو ماده واسط دیگر می شود، این موضوع در واکنش 7-11 نشان داده شده است.
روشهای دیگر تولید شامل فرایند SH که توسط اشنار اختراع شده، فرایند K که توسط نافلر اختراع شد، فرایند W که توسط ولفرام، فرایند E توسط اربل و روش KA توسط نافلر و اپل و همچنین بکمن اختراع شد.
فرایند SH شامل نیتراسیون پیوسته هگزامتیلن تترامین با نیتریک اسید غلیظ همراه با تولید گازهای نیتروز است. RDX از اسید باقیمانده فیلتر شده و به وسیله جوشاندن در آب و تحت فشار تثبیت می شود و توسط تبلور مجدد از استون خالص می شود.
همان طور که در واکنش 7-12 نشان داده شده است، در فرایند K، RDX از واکنش آمونیوم نیترات با مخلوطی زا هگزامتیلن تترامین و نیتریک اسید و گرم کردن آن تشکیل می شود. فرایند W، همان طور که در واکنش 7-13 نشان داده شده است، بر پایه تراکم آمیدو پتاسیم سولفانات با فرمالدهید و نیتراسیون محصول تراکمی است.
پتاسیم آمیدسولفونات و فرمالدهید با هم ترکیب می شود تا پتاسیم متیلن آمیدوسولفونات حاصل شود. این محصول توسط مخلوط نیتریک و سولفوریک اسیدها به RDX نیتره می شود. در فرایند E همان طور که در واکنش 7-14 نشان داده شده است، RDX از آب گیری پارافرمالدهید و آمونیوم نیترات توسط محلول انیدرید استیک تشکیل می شود.
محصول جانبی پارافرمالدهید می تواند به وسیله واکنش با آمونیوم نیترات تبدیل به هگزا- متیلن تترامین شود و در نتیجه بازدهی افزایش یابد.
بالاخره، فرایند KA ( فرایند بکمن) بر پایه واکنش میان هگزامتیلن تترامین دی نیترات و آمونیوم نیترات با مقدار کمی نیتریک اسید در محلول انیدرید استیک است. واکنش شیمیایی آن در واکنش 7-15 ارائه شده است.
نقطه ذوب RDX نزدیک دمای اشتعال آن است و بنابراین بدون رعایت موارد ایمنی نباید ذوب شود. هر چند اغلب از آن همراه با TNT در فنون ریخته گری استفاده می شود. RDX خیلی حساس است و نمی تواند به وسیله پرس کردن فشرده شود. به منظور کاهش حساسیت آن از یک بایندر نظیر واکس یا پلیمر استفاده می شود. این بایندرها به عنوان یایندرهای مومیایی کننده شناخته شده اند. RDX جزء اصلی در ترکیبات انفجاری بریتانیا است. از آن در پوسته ها، بمبها، خرجهای شکل داده شده، منفجرکننده ها، چاشنیها و مواد منفجره پیوند یافته به پلیمر استفاده می شود.
HMX ( سیکلو تترامتیلن تترانیترامین) :
HMX (7-10) به عنوان یک محلول جانبی در خلال تولید RDX توسط فرایند بکمن تشکیل می شود.هگزامتیلن تترامین، استیک اسید، انیدرید استیک، آمونیوم نیترات و نیتریک اسید با هم مخلوط می شود و به مدت 15 دقیقه در دمای 45 C نگه داشته می شوند. سپس آمونیوم نیترات، نیتریک اسید و انیدرید استیک به آرامی اضافه می شود و به مدت 12 ساعت روی حمام بخار می ماند. یک رسوب تشکیل می دهد که حاوی RDX %27 و HMX %73 است. این فرایند در واکنش 7-16 نشان داده شده است.
RDX با قرار دادن رسوب در داخل یک محلول آبی داغ از سدیم تترابورات هشت آبه با مقدار کمی سدیم هیدروکسید تخریب می شود. وقتی Ph به بالاتر از 7/9 برسد، RDX کاملاٌ تخریب می شود. HMX صاف شده و برای نیل به فرم B- HMX از نیترومتان تبلور مجدد می شود. HMX از این نظر که نقطه ذوب آن خیل نزدیک به دمای اشتعال آن است، مشابه RDX است و بنابراین بدون رعایت موارد ایمنی نباید ذوب شود. در فنون ریخته گری می توان با TNT مورد استفاده قرار داد. HMX دارای چگالی و نقطه ذوب کمی بیشتر از RDX است و در مجموع با توجه به کارایی آن ماده منفجره بهتری است، هر چند قیمت آن تقریباٌ سه برابر بیشتر از RDX اسلوله مسی سایز ۸ ۶ سانتیمتر
کاغذ نازک
لامپ ته سیم دار (ریسه ایی) ۳ تا ۶ ولتی ۱عدد
چسب دو قلو
جمعه 13/9/1388 - 21:33
دانستنی های علمی
ماده منفجره نیتروگوانیدین در جنگ جهانی اول نیز توسط آلمانیها به عنوان یک جزء در خرجهای انفجاری مورد استفاده قرار گرفت. مخلوط آن با آمونیوم نیترات و پارافین برای پرکردن پوسته های خمپاره های کوچک به کار می رفت. نیتروگوانیدین همچنین در طی جنگ جهانی دوم و بعد از آن در پیشرانه های سه پایه مورد استفاده قرار گرفت.
نیتروگوانیدین (CH4 N4 O2) اولین بار توسط جوسلین در 1877 تهیه شد و خواص آن در 1901 توسط وی ایل بررسی شد. در جنگ جهانی اول نیتروگوانیدین با نیتروسلولوز مخلوط و به عنوان یک پیشرانه بدون نور به کار رفت. هر چند این مخلوط دارای معظلاتی بود و در طول انبارداری، نیتروگوانیدین به نیتروسلولوز حمله ور می شد. این معضل توسط شرکت دینامیت AG در 1937 از طریق تهیه یک مخلوط پیشرانه شامل نیتروگوانیدین به نام گودال پال ور مرتفع شد. گودال پالور دود بسیار کمی ایجاد می کرد و هیچ گونه شعله ای در موقع خروج از دهانه نداشت و همچنین باعث افزایش طول عمر لوله توپ می شد.
پس از جنگ جهانی اول، برنامه های تحقیقاتی اصلی برای دستیابی به مواد منفجره قویتر و جدیدتر آغاز شد. از این برنامه ها سیکلوتری متیلن تری نیترامین {(C3 H8 N6 O6 ) ( RDX) } که سیکلونیت و یا هگزوژن نامیده شد و پنتا اریتریتول تترانیترات {( C5 H8 N4 O12 ( ( PENT) } بیرون آمد.
نظرهم بدید.
جمعه 13/9/1388 - 21:31
دانستنی های علمی
تری نیتروتولوئن {(TNT) (C7H5N3O6)
اولین بار توسط ویل براند در 1763 تهیه شد. آلمانیها و انگلیسیها در حدود سال 1902 آزمایشهایی با TNT انجام دادند. اولین مطالعه تفصیلی در ارتباط با تهیه 2، 4، 6 تری نیتروتولوئن در 1870 توسط بیل استین و کوهلبرگ انجام گرفت که وی ایزومر 2، 4، 5- تری نیتروتولوئن را نیز کشف کرد. 2، 4، 6 تری نیتروتولوئن خالص توسط هپ در 1880 تهیه و ساختار آن توسط کلاس و بکر در 1883 تعیین شد. تولید TNT در 1891 در آلمان شروع و در سال 1899 با آلومینیم برای تولید یک ترکیب انفجاری مخلوط شد. TNT در 1902 برای استفاده به وسیله ارتش آلمان به جای پیکریک اسید پذیرفته شد و در 1912 ارتش ایالات متحده نیز استفاده از آن را شروع کرد. تا سال 1914، TNT ( 1-4) به عنوان یک ماده منفجره استاندارد و در طول جنگ جهانی دوم برای کلیه ارتشها مطرح بود.
تولید TNT به علت اینکه دسترسی به تولوئن از طریق قطران زغال سنگ محدود بود، به اندازه ای نبود که پاسخگوی تقاضا برای پرکردن مهمات باشد، بنابراین استفاده از مخلوط TNT و آمونیوم نیترات که آماتول نامیده شد، برای رفع کمبود TNT فراگیر شد. مواد منفجره برای استفاده در زیرآب دارای همان فرمولبندی با افزودن آلومینیوم است و آمینال نامیده شد.
جمعه 13/9/1388 - 21:31
دانستنی های علمی

بعد از ساخت بدنه نوبت به ساخت بال هواپیما میشه.
ساخت بال این هواپیما زیاد سخت نیست.در نقشه برای ساخت بال نیاز به 1 شیت چوب 16/1" بالسا دارید.شیت رو در جایی فیکس کنید و به اندازه 11 اینچ در طول و 1 و 2/1 (بخوانید یک و یک دوم اینچ) در عرض جدا کنید.برای طرح دو نوک بال شما سه نوع طرح در نقشه دارید.یکی نیم دایره ، یکی سه ضلعی و دیگری ذوزنقه.من پیشنهاد میکنم از طرح سه ضلعی و ذوزنقه یکی رو انتخاب کنید چون طرح نیمدایره برش سختی داره و ممکنه که چوبتون رو خراب کنه.من طرح ذوزنقه رو انتخاب می کنم.
(به همان شکل که برای دم انجام دادید) و به اندازه 5 سانتیمتر و عمق 5 میلیمتر این کار رو انجام بدید.
بال هواپیمای شما آماده شد

برای ساخت رابط بین بال و بدنه یا متصل کننده بدنه به بال باید از یک چوب 16/1 اینچ استفاده کنید.برا یاین منظور از چوب مذکور سه قطعه به ابعاد 4/1 اینچ * 2 و 2/1 اینچ ببرید.بعد دقیقا" همانند یک U به صورت تصویر زیر اونها رو با چسب چوب به هم بچسبونید.بعد از اینکه خودش رو گرفت و خشک شد وسط بالی رو که قبلا" ساختید پیدا کنید و اون رو تمیز به او بچسبونید مثل تصویر زیر :

برای ساخت سکان های عمودی و افقی باید از چوب 16/1" استفاده کنید.
ابتدا سکان عمودی : به اندازی 1.5 اینچ در طول و 1 اینچ در عرض از چوب بالسا جدا کنید.سکان عمودی شما آماده شده ولی برای زیبا تر شدنش میتونید به یک گوشه اون رو به اندازه 7میلیمتر در طول و 5 میلیمتر دز عرض برش بزنید و از گوشه جدا کنید که زیباتر بشه.
سکان افقی : به اندازه 3.5 اینچ در طول و 0.75 اینچ در عرض از چوب 16/1 ببرید.سکان افقی آماده است.

طبق شکل زیر :

پایان
اگه خوشت اومدنظرهم بده
جمعه 13/9/1388 - 21:24
دانستنی های علمی
حتما".متاسانه من به دلیل مشغله کاریم نمیرسم هر روز به روزش کنم ولی حتما" سعی میکنم که 1 روز یا 2 روز در میون این اتفاق بیوفته.البته هدفی هم داشتم از اینکه یعد از گذاشتن نقشه سریع به روز نکنم.علت هم این بود که میخواستم دوستان عزیز کمی با محیط نقشه های هواپیماهای مدل آشنا بشند.
ولی چشم سعیم به این هست که زودتر اپدیتش کنم.
اما :


همونطور که میبینید نقشه دارای دو نمای دید یکی از بالا و دیگری از جانب هست.

تذکر مهم : همیشه و در هنگام ساختن هر هواپیمای مدل به راه چوب(مسیر شیارهای چوب توجه کنید) برای بدنه مسیر چوب باید به خط افق عمود باشه و برای بال همراستا با خط افق.این هم به این دلیل هست که در برابر هوا مقاومت پیدا کنه.

ابتدا میریم سراغ ساخت بدنه :
برای ساخت بدنه ابتدا یک شیت از چوب بالسا به ابعاد 8/1" * 8/3 * 36" رو برداشته و طبق نقشه به اندازه 12 اینچ از ابتدای چوب رو جداکنید.برای این کار میتونید از یک کاربن استفاده کنید و طرح اولیه رو رو از روی نقشه با یک خودکار به روی چوب منتقل کنید.از ابتدای چوب 30 سانتیمتر انتخاب کرده و ون رو ببرید.تیزبر رو به آرومی(مراقب دست خود باشید و هیچوقت دستتون که قطعه رو گرفته در جلو و در مسیر حرکت تیزبر قرار ندید) با یک فشار یکسان بدون اینکه چوب بشکنه روی مسیری که کشیدید حرکت بدید.
با یک سمباده نرم میتونید به گوشه های چوب قوس بدید که زیبا بشه.نخواستید هم میتونید این کار رو نکنید.
بعد از جدا کردن 30 سانتیمتر و تمیز کردن اون نوبت به درست کردن انتهای اون جهت نصب سکان عمودی میرسه.به اندازه 2 سانتیمتر از انتهای بدنه به سمت داخل حرکت کنید و از اون به انتهای چوب بکشید.مانند اینکه میخواهید یک مثلث قائم الزاویه درست کنید که ضلع قائم اون بالای بدنه هست و وتر خط اریب.
تا اینجای کار شما بدنه رو ساختید

ادامه دارد..........
جمعه 13/9/1388 - 21:22
دانستنی های علمی
الیاف شیشه(fiberglass) ساخته می‌شود.
این گونه هواپیما اغلب برای تفریح و آموزش و گاه برای عملیات نظامی و شناسائی و پژوهشی استفاده می‌شود.

هواپیماهای مدل پرواز آزاد

همانگونه که از نام آن پیداست در شیوه پرواز آن نمی‌توان دخالتی داشت. تنها مسیر و زمان پرواز آن از پیش تعیین می‌شود ولی پس از پرواز ارتباط آن با پروازدهنده گسسته می‌شود.



گونه ها:
  • هواپیماهای بی موتور
  • هواپیماهای موتوردار(سوختی و الکتریک)
    • هواپیماهای موتورکشی
    • هواپیماهای با موتور جت در مقیاس کوچک
    • اولین نکته ای که باید در ابتدای این کار بهش توجه داشته باشید ، ایمنی و رعایت مسائل اون هست.
      برای ساخت هر نوع ماکت و هواپیمای مدلی شما با لوازمی همچون : تیزبر(تیغ کار یا موکت بری) ، قیچی ، سوهان ، در مواردی اره های مویی ، برخی از انواع چسب ها و ... سر کار دارید.همیشه یادتون باشه حتما" در هنگام برش داددن چوب یا فوم مخصوصا" با تیزبر مراقب دست های خودتون باشید.

      اما وسایل و لوازم مورد نیاز :

      1- نقشه
      2- چوب بالسا در سایزهای مورد نیاز
      3- تیزبر ، چسب چوب ، قیچی ، سمباده نرم مخصوص چوب
      4- روکش اتویی یا چسبی
      __________________

کلماتی که ممکن است از این به بعد به اونها برخورد کنید می پردازیم که در آشنایی بیشتر و نقشه خوانی به دردتون میخوره :

Fuselage : بدنه
Wing : بال
Aileron : شهپرها(دو بالچه کوچک در انتهای دو بال هواپیما که به صورت عکس هم کار می کنند)
Elevator :سکان افقی متحرک
Rudder : سکان عمودی متحرک
Horizontal stabilizer : سکان افقی ثابت
Vertical stabilizer : سکان عمودی ثابت
Strut : پایه و تیرک (به عنوان ستون در بدنه)
Cockpit : کابین
Engine : موتور
Landing Gear : چرخ های فرود(چرخ ها و ارابه هواپیما)
Propeller : ملخ هواپیما

به کلماتی که ممکن است از این به بعد به اونها برخورد کنید می پردازیم که در آشنایی بیشتر و نقشه خوانی به دردتون میخوره :

Fuselage : بدنه
Wing : بال
Aileron : شهپرها(دو بالچه کوچک در انتهای دو بال هواپیما که به صورت عکس هم کار می کنند)
Elevator :سکان افقی متحرک
Rudder : سکان عمودی متحرک
Horizontal stabilizer : سکان افقی ثابت
Vertical stabilizer : سکان عمودی ثابت
Strut : پایه و تیرک (به عنوان ستون در بدنه)
Cockpit : کابین
Engine : موتور
Landing Gear : چرخ های فرود(چرخ ها و ارابه هواپیما)
Propeller : ملخ هواپیمابرای شروع کار ، ساخت اوین هواپیمای گلایدر رو که نقشه ساده ای هم داره تا به عنوان دست گرمی استفاده بشه شروع می کنیم
شما با شروع به ساخت این هواپیما با چوب بالسا و لمس اون به چگونگی ارتباط برقرار کردن با این نوع چوب میتونید پی ببرید
درخت این نوع چوب فقط در کشور برزیل رشد میکنه و وزنی که داره خیلی سبک تر از وزن هر نوع چوب دیگر هست فقط کافیه که یکی از اون ها رو در دست بگیرید متوجه صحبت من میشید.
فقط ماکت سازی در ایران به صورت حرفه ای هزینه زیادی تقریبا" داره.قیمت این نوع چوب در ایران کمی گرون هست البته به اندازش مربوط میشه ولی خوب گرونه.هر یک ورق چوب بالسا رو یک شیت چوب بالسا میگن.البته فکر میکنم قیمت هر شیت چوب بالسا نسبت به ابعادش از 2000 تومان به بالاست.

اما میریم سراغ ساخت هواپیما
این نقشه هواپیمایی است ساده به نام پنی مسیریاب
برای شروع کار خیلی ساده و راحت و کم هزینست.
شما برای ساخت این هواپیما نیاز به چوب های بالسا به ابعاد و تعداد زیر دارید همگی ابعاد به اینچ هستند (البته در نقشه به سانت هم نوشته شده ولی چوب بالسا به اینچ هست) :
  • 3" * 36" * 16/1" - 3 شیت
  • 8/1" * 8/3 * 36" - 4 شیت
  • 8/1 * 8/1 * 36" - 1 شیت
  • چسب ، تیزبر ، قیچی و ... هم باید کنار دستتون باشه
  • مطلب بعدی روحتمادنبال کنیدونظربدید.
جمعه 13/9/1388 - 21:20
موبایل

ابتدا تنظیمات کلی وب سایت را آماده می کنیم که شامل فونت، سایز فونت، رنگ و سایر مشخصات است :

*, body, html {	font-family:Verdana,
Arial, Helvetica, sans-serif;	
 
font-size:12px;	margin:0;	padding:0;}

حال اگه به فایل HTML نگاه کنید می بینید که فایل ما شامل یک Container است که در بر گیرنده کل محتویات سایت است، پس می توانیم به این DIV اندازه سایتمان را بدهیم. من 10px هم margin از بالا به آن میدهم تا از لبه browser مقداری فاصله داشته باشد :

#container {	margin:10px auto;	border:2px solid #000000;	width:800px;}

حال به header DIV می رسیم، در فایل فتوشاپ من سایز header را 150px در نظر گرفتم و کد رنگ background آن 99cc66 است :

#header {	background-color:#99cc66;	height:150px;}

برای ساخت header title هم از مشخصات زیر استفاده می کنیم :

#header_title {	font-family: Georgia, "Times New Roman", Times, serif;	
 
 
font-size:34px;	color:#FFFFFF;	padding:10px 0 0 20px;}

و slogan :

#slogan {	font-family:Georgia, "Times New Roman"
, Times, serif;	font-size:16px;	padding:5px 20px;	color:#FFFFFF;}

برای ساخت navigation هم بدین روش عمل می کنیم : 

ul, li {	list-style:none;}#navigation {	margin:20px 0 0 0;	
padding:0 10px;}#main_nav li{	display:inline;	margin:0 20px;}#home,
#about, #portfolio, #services, #contact{	position:relative;}#home a, #about a, 
portfolio a, #services a, #contact a {	text-align:center;	padding:5px 25px;	
border:2px solid #FFFFFF;	background-color:#009999;	text-decoration:none;	
color:#FFFFFF;	font-family:Georgia, "Times New Roman", Times, 
serif;	font-size:18px;}#home a:hover, #about a:hover, #portfolio a:hover,
 
#services a:hover, #contact a:hover {		background-color:#000000;}

برای content من 450px عرض در نظر گرفتم و 25px padding از هر طرف به آن می دهم، float left هم باعث می شود که این DIV در سمت چپ قرار بگیرد :

#content {	width:450px;	padding:25px;	float:left;}

و برای content header :

#content_header {	font-family:Georgia, "Times New
Roman", Times, serif;	font-size:24px;	padding:0 0 10px 0;}

برای sidebar DIV هم 250px width و 300px height در نظر می گیرم و به آن right float می دهم که در قسمت راست قرار بگیرد :

#sidebar {	text-align:center;	background-color:#009999;	border:2px solid #000000;	
 
margin:25px 20px 30px 0;	width:250px;	height:300px;	float:right;}

قسمت recent works title :

#recent_work_title {	font-family:Georgia, "Times New
Roman", Times, serif;	color:#FFFFFF;	font-size:18px;	padding:10px 0;}

برای تصاویر portfolio و mouse hover آن :

.portfolio_image img {	border:2px solid #99cc66;	
margin:5px;}.portfolio_image img:hover {	border:2px solid #000000;}

و در نهایت قسمت site info که شبیه navigation می باشد :

#siteinfo {	text-align:right;	clear:both;	height:50px;	background-color:#000000;	
color:#FFFFFF;	padding:5px;}#siteinfo_title {	padding:5px;}#siteinfo_nav li
{	display:inline;}#siteinfo_nav li a {	padding:5px;	text-decoration:none;	
color:#FFFFFF;}#siteinfo_nav li a:hover {	text-decoration: underline;}

دیدید که به راحتی می توان توسط فایل HTML و CSS یک وب سایتی آماده کرد که بسیار خوانا می باشد و همینطور از کد validate شده استفاده کرده است.

 

جمعه 13/9/1388 - 21:16
موبایل

 

نكاتی در مورد Front-page :

1-
وسیله ای جهت ایجاد صفحات وب
2-
ابزاری برای مدیریت وب سایت
3-
وسیله ای جهت نشر وب سایت

هر كدام از صفحات وب ، شامل كدهای مجزایی بنام Html است .
- Html
كه سرنام Hypertext Markup language می باشد یك زبان نشانه گذاری از زیر مجموعه های SGML است كه جهت ایجاد مستندات فوق متنی و فوق رسانه در شبكه جهانی وب مورد استفاده قرار می گیرد. این مستندات متنی ، تصاویر ، صدا ، ویدئو و فوق پیوندها را شامل می شوند .
-
پیوندها ارتباطات فوق متنی هستند كه در یك صفحه وب گنجانده شده اند و این امكان را برایتان فراهم می سازند كه از یك صفحه وب به یك فایل یا صفحه وب دیگر منتقل شوید .

مقدمات ایجاد یك وب سایت

می خواهیم یك وب سایت طراحی كنیم . هنگام ورود به محیط Front-Page صفحه ای باز می شود كه در قسمت راست صفحه منویی با عنوان New Page مشاهده می شود . چنانچه این منو باز نبود به روش زیر عمل می كنیم :
ابتدا منوی File را باز كرده بر روی گزینه ی New كلیك كنید ، از منویی كه باز می شود گزینه ی One Page Web Site را انتخاب نمایید .
پنجره ای با عنوان Web Site Templates باز می شود كه شامل سه منوی General ، Package و Share Point Services می باشد . هدف ما آنست كه صفحه ای از پیش طراحی نشده ایجاد نماییم . یعنی تمام اجزای صفحه را بصورت دستی و بر حسب سلیقه ی شخصی طراحی كنیم . پس از منوی General گزینه ی Empty Web Site را انتخاب می نماییم .



بعد از انتخاب این گزینه لازم است یك وب فولدر ساخته شود تا تمامی فایلها و تصاویر در آنجا بصورتی منظم ذخیره گردد . پس در مكان مورد نظر یك فولدر با نامی با مسمی ایجاد كنید . سپس بعد از آنكه گزینه ی Empty Web Site را انتخاب نمودید در قسمت چپ پنجره بر روی گزینه ی Brows رفته ، مسیر را مشخص كنید ( این مسیر، مسیر همان فولدری است كه می خواهید اطلاعات شما در آن قرار گیرد ) حال بر روی كلید Ok كلیك كنید . اگر به محل ساخت فولدر بازگردید مشاهده می كنید كه شكل آیكن فولدر تغییر كرده و از بقیه ی فولدر ها مجزا شده است .
تا اینجا یك وب فولدر ساخته ایم .



نكته : به منظور سامان دهی اطلاعات در یك فولدر و راحت تر بودن كار با وب فولدر خود و همچنین وب سایت ، تمامی عكسها و تصاویر خود را در فولدر Images ذخیره كنید .

 

 

 

 

نحوه ی طراحی كردن یك Page

 

حال می خواهیم یك صفحه طراحی كنیم . پس مجددا از منوی File گزینه ی New و در نهایت Blank page را از پنجره ی سمت راست صفحه انتخاب نمایید . صفحه ی باز شده را ذخیره كنید . معمولا اولین صفحه ی یك وب سایت مهمترین و اصلی ترین صفحه می باشد . چرا كه وقتی كاربر آدرس اینترنتی وب سایت را وارد كرد اولین صفحه می تواند او را ساعتها در وب سایت شما نگاه دارد و یا اینكه می تواند بدون هیچ تاخیری صفحه را ببندد . طراحی صفحات وب استانداردهای خاصی دارد كه كاربران محترم می توانند پس از مطالعه ی این دوره ، دوره ی آموزش متدولوژی و تكنولوژی طراحی وب (ciw) را مطالعه نمایند تا بتوانند استانداردهای طراحی وب را آموزش ببینند .
صفحه ی نخست كه از آن به عنوان مهمترین صفحه در وب سایت یاد نمودیم را با نام index و یا Default با پسوند html ذخیره نمایید
.

كار با جدولها

یكی از مهمترین ابزارهای front-page كار با جدول ها می باشد . برای اینكار از منوی table گزینه ی insert و سپس table را انتخاب كنید . پنجره ای با عنوان insert table باز می شود كه مختص طراحی و تغییرات جدول می باشد .



در ذیل به شرح گزینه های مختلف این پنجره می پردازیم :

- قسمت Size :

كه شامل دو قسمت Rows و Columns می باشد . این گزینه تعیین كننده ی تعداد سطر و ستونهای جدول می باشد . گزینه ی Rows نشان دهنده ی تعداد سطر و گزینه ی Columns نشان دهنده ی تعداد ستون جدول می باشد .

- قسمت Layout

این قسمت شامل پنج گزینه می باشد كه به شرح تك تك آنها می پردازیم :

a) گزینه ی Alignment :

برای تعیین نوع تراز جدول از این قسمت استفاده می شود . این گزینه شامل چهار عبارت زیر است :

1- Default:
جدول را در حالت پیش فرض صفحه قرار می دهد . به عنوان مثال اگر پیش فرض تمام گزینه های صفحه ی شما چپ چین باشد جدول را نیز در سمت چپ قرار می دهد .
2- Left:
جدول را در سمت چپ صفحه تراز می كند .
3- Right:
جدول را در سمت راست صفحه تراز می كند .
4- Center:
جدول را در قسمت وسط صفحه قرار می دهد .

b) گزینه ی Float :

موقعیت متنی كه بعد از جدول قرار می گیرد در این قسمت تعیین می شود . معنای لغوی كلمه ی Float شناور بودن است . با این توضیح كه Float دارای اولویت نسبت به Alignment می باشد . پس بسته به نوع سلیقه متن بعد از جدول را راست ، چپ و یا وسط چین كنید .

c) گزینه ی Specify width :

تعیین طول و عرض جدول بصورت دستی در این قسمت امكانپذیر می باشد . in pixel تعیین كننده ی معیار اندازه با Pixel و in percent تعیین كننده ی معیار اندازه با درصد می باشد .

d) گزینه ی Cell padding :

معین كننده ی فاصله ی محتوا با كناره های سلول می باشد .

e) گزینه ی Cell Spacing :

برای تعیین فاصله ی بین سلولها با یكدیگر از این گزینه استفاده می شود .

f) گزینه ی Table Direction :

متن درون جدول از چپ به راست قرار بگیرد یا از راست به چپ .

 

 

ادامه ی توضیحات كار با جدولها

 

 

قسمت Set :

چنانچه این گزینه فعال گردد آنچه شما برای طراحی جدول تعیین كرده اید بصورت پیش فرض در می آید و می توانید بارها و بارها جدولی با این خصوصیت رسم نمایید .
پس از آنكه تغییرات لازم را مبذول داشتید بر روی دكمه ی ok كلیك كنید تا جدولی با مشخصات دلخواه شما ترسیم گردد .

- قسمت Style :

این قسمت مربوط به حالت چیدمان اطلاعات در صفحه می باشد . در ادامه ی مبحث در فصل های آینده به شرح كامل این قسمت خواهیم پرداخت .

Cell Properties:

به هر یك از خانه های جدول ترسیمی یك سلول می گویند . اگر در روی سلول مورد نظر راست كلیك كرده و گزینه ی Cell Properties‌را انتخاب كنید ، پنجره ی مخصوص تنظیمات سلول باز می شود ؛

- قسمت Layout :

- Horizontal alignment
این گزینه مربوط به طریقه ی تراز كردن افقی محتوای داخل سایت می باشد . كه می توان بر حسب دلخواه یكی از گزینه های پیشنهادی را انتخاب كرد .

- Vertical alignment
برای تراز كردن عمودی محتوای سایت از این گزینه استفاده می شود .

- Rows spanned
این گزینه برای برابر قرار دادن یك سطر با تعدادی سطر دیگر می باشد . یعنی می توان طول یك سل ( سلول ) را با سل دیگر برابر كرد .

- Column spanned
برای برابر قرار دادن یك ستون با تعدادی ستون دیگر از این گزینه استفاده می شود .

- Specify Width & height
برای دادن اندازه به صورت درصد و یا پیكسل می باشند .

- Header cell
برای Bold‌كردن متن این گزینه را فعال كنید .

- No wrap
این گزینه برای شكستن متن در سل می باشد . اگر این قسمت فعال نباشد با طولانی شدن متن ، طول سل هم افزایش می یابد .

- قسمت Borders :

color :
برای رنگی كردن خطوط اطراف سل می توان از جعبه ی رنگ ، رنگ دلخواه را انتخاب كرد .

Background :
در صورتیكه بخواهیم رنگ Background یك سل را تغییر دهیم از قسمت جعبه ی رنگ ، رنگ دلخواه را انتخاب می نماییم . اما اگر برای Background سلول مورد نظر بخواهیم از یك عكس خاص استفاده نماییم ابتدا قسمت Use background picture را فعال و سپس بر روی دكمه ی Brows كلیك می كنیم . از مسیر مورد نظر عكس را انتخاب و بر روی دكمه ی ok‌كلیك می نماییم .

Frame

Frame ها یكی از مهمترین مباحث برای طراحی صفحات وب در Front-page می باشد .
برای ایجاد Frame از منوی file گزینه ی New را فعال كرده از منویی كه در قسمت راست صفحه باز می شود گزینه ی More Page Template را انتخاب می كنیم زیرا می خواهیم صفحه ای با Frame ها ایجاد كنیم .
پنجره ای باز می شود كه با فعال كردن سربرگ Frames Page نوع صفحه بندی را انتخاب می كنیم . فرض كنید كه صفحه ای با حالت زیر انتخاب نمودیم :


پس از انتخاب نوع صفحه بندی بر روی دكمه ی Ok كلیك كنید . صفحه ای دقیقا مشابه با همان حالت انتخابی برای شما ایجاد می گردد .
نكته : اگر بخواهید صفحه ای از پیش طراحی شده را باز كنید بر روی گزینه ی Set Initial Page كلیك كنید ، اما چون هدف ایجاد صفحه ای جدید می باشد پس بر روی گزینه ی New Page در هر سه فریم كلیك كنید . صفحه ای با سه قسمت باز می شود . حال باید هر یك از قسمتها را با اسامی با مسمی Save كنیم . چهار قسمت برای ذخیره كردن وجود دارد . یكی قسمت header ( قسمت بالایی ) ، یكی Contents ( قسمت سمت چپ ) ، main ( قسمت اصلی صفحه ) و در نهایت index كه هر سه قسمت فوق را در بر می گیرد .

 

 

 

جمعه 13/9/1388 - 21:15
موسيقي

Download With 128 Kb Quality

Download With Ogg Quality

لینک دانلودآهنگ جدیدرضاصادقی

سه شنبه 10/9/1388 - 15:54
کامپیوتر و اینترنت

سیستم آنتی ویروس ESET NOD32 بصورت یکپارجه ، Real-Time و قدرتمند در برابر انواع تهدیدها مانند ویروسها، کرمهای رایانه ای، تروجانها، نرم افزارهای جاسوسی، نصب نرم افزارهای تبلیغاتی بدون اجازه، حملات موسوم به Pishing به منوظر سرقت اطلاعات سری شما، بدافزارها و حملات هکری به منظور رخنه و نفوذ در سیستم و بدست گیری کنترل آن ، از رایانه شما بصورت عالی وبا استفاده از فناوری های پیشرفته روز دنیا محافظت می نماید. از ویژگی های منحصر بفرد و مثال زدنی این نرم افزار آنتی ویروس می توان به بهترین شیوه شناسایی، سریعترین عملکرد و گذاشتن کمتری ردپا اشاره نمود. NOD32 Antivirus System سطح محافظتی بسیار متعادل، و مطابق استانداردها و فناوری های روز برای محافظت رایانه شخصی شما از به خطر افتادن اطلاعات مهم شما و نیز سیستمهای توسعه یافته که برروی پلتفرمهای مختلف از ویندوز گرفته تا تعدادی از سیستم عاملهای یونیکس/ لینوکس، Novell, MS DOS و درنهایت Microsoft Exchange Server, Lotus Domino و دیگر میل سرورهای دیگر استفاده می نماید.
راهکارهای ESET براساس فناوری اختصاصی و صاحب امتیازThreatSense  این شرکت طراحی و ساخته شده اند. این موتور ابتکاری پیشرفته حفاظت با استفاده از سیستم Proactive خود امکان شناسایی نرم افزارهای مخرب را که حتی بروزترین محصولات آنتی ویروس دیگر قادر به شناسایی آنها نمی باشند را با استفاده از دیکد نمودن و آنالیز نمودن کدهای اجرایی بصورت بلافاصله در محیطی شبیه سازی شده  را میسر می سازد. کاربران سیستم عامل ویندوز مایکروسافت می توانند قدرت و شکوه فناوری ThreatSense آنتی ویروس NOD32 را به آسانی و راحتی تجربه نمایند.  موتور منحصربفرد بهینه شده نرم افزار بهترین سطح محافظتی در برابر ویروسها، نرم افزارهای جاسوسی، بدافزارها، حملات موسوم به Pishing، و بسیاری موارد دیگر ارائه نماید. با استفاده از فناوری محافظتی قدرتمند ، بروز و  Proactive شناسایی این آنتی ویروس خواهد توانست از تهدیدهای آینده و روزافزون به خوبی در امان باشید.
قابلیتهای کلیدی نرم افزار NOD32 Antivirus 4.0.468 :
    * ارائه سطح محافظتی و سیستم شناسایی Proactive با استفاده از فناوری های روز در برابر انواع تهدیدها
    * سرعت بالای اسکن فایل ها و در عین حال ارائه متد امنیتی قدرتمند
    * استفاده بسیار کم از منابع سیستمی به منظور جلوگیری از کاهش سرعت سیستم
    * فناوری منحصربفرد بهینه شده ThreatSense به منظور آنالیز و بررسی کدها برای شناسایی رفتار مخرب
    * سیستم آنالیز بی نظیر ابتکاری به منظور شناسایی بدافزارهای جدید به محض نمایان شدن
    * فناوری شبیه سازی قدرتمند محیط رایانه به منظور بازنمودن و قفل گشایی تمامی انواع آرشیوهای و بسته های درحال اجرا
    * قابلیت پاکسازی بدافزارهای در حال اجرا در فضای حافظه
    * محافظت از چندین نقطه آسیب پذیر برای نفوذ مانند HTTP, POP3, SMTP و تمامی درایوهای داخلی و قابل حمل
    * برداشتن آلودگی از فایلهایی که قفل گذاری شده اند مانند فایل بارگذاری شده DLL
    * جلوگیری از باز نمودن و اجرای فایلهای آلوده و اعلان هشدار هنگام ایجاد فایلهای آلوده
    * سازگاری با اسکن HTTP
    * اجرای برنامه بصورت خودکار پس هنگام بالا آمدن سیستم
    * سازگاری با سیستم عامل های سرور
    * پشتیبانی از محیط های مختلف Terminal Server
    * پشتیبانی از اسکن دیسکهای تعیین شده شبکه
    * پشتیبانی از نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز محبوب ۷
و...

NOD32 Update Key:
Username: EAV-23225002
Password: 5e2k3kmvj2
Username: EAV-23176119
Password: bfm5nkutma
Username:EAV-23225002
Password:5e2k3kmvj2

سه شنبه 10/9/1388 - 15:52
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته