• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 681
تعداد نظرات : 69
زمان آخرین مطلب : 5728روز قبل
کامپیوتر و اینترنت
سرویس اخبار خارجی ایتنا - سامسونگ با همکاری سان میکروسیستمز کار بر روی ساخت نوعی سلول تک سطحی فلش مموری NAND مخصوص استفاده در درایوهای حالت جامد را آغاز نمود.



در اطلاعیه مشترکی که از جانب این دو شرکت منتشر شده آمده است حافظه‌های NAND جدید که از نوع SLC می‌باشد از نظر تعداد دفعات نوشتن و خواندن، پنج برابر بیشتر از SLCهای استاندارد عمر می‌کنند.

این حافظه‌ها برای بکارگیری در درایوهای SSD طراحی می‌شوند و قابلیت کار در ابزارهایی که اطلاعات را در حجم وسیعی بر روی درایو نوشته و از روی آن می‌خوانند، دارا می‌باشد.

سامسونگ و سان میکروسیستمر این فناوری را با هدف بکارگیری در سیستم‌های حساسی مانند سرورها که باید بطور شبانه‌روزی به کار خود ادامه دهند، طراحی می‌نمایند.

نرم‌افزارها و برنامه‌هایی که احتمالاً بیشترین بهره را از این حافظه‌ها خواهند برد شامل برنامه‌های ویدیوی جریانی، نرم‌افزارهای پردازش اطلاعات با تراکنش بالا، موتورهای جست‌وجو و دیگر عملیات پرسرعت بر روی سرورها می‌باشند.
يکشنبه 30/4/1387 - 9:8
کامپیوتر و اینترنت
سرویس اخبار خارجی ایتنا - پل اتلونی مدیرعامل اینتل می‌گوید: «زمانی که ما ریزپردازنده‌ها را معرفی کردیم هیچکس نمی‌توانست حدس بزند که این قطعات روزی بازاری معادل یا 350 میلیون قطعه در سال را به خود اختصاص خواهند داد.»



شرکت اینتل چهلمین سالگرد فعالیت خود را جشن گرفت.
این شرکت که در صنعت IT نام آن مترادف با موفقیت می‌باشد ابتدا در سال 1968 و توسط دو فیزیکدان به نام‌های Gordon Moore و Robert Noyce پایه‌گذاری شد.
نام اینتل از سر نام عبارت Integrated Electronics گرفته شده است.

پل اتلونی مدیرعامل اینتل می‌گوید: «زمانی که ما ریزپردازنده‌ها را معرفی کردیم هیچکس نمی‌توانست حدس بزند که این قطعات روزی بازاری معادل یا 350 میلیون قطعه در سال را به خود اختصاص خواهند داد.»

«در طول چهل سال گذشته فناوری ما همواره در قلب تمام پیشرفت‌هایی قرار داشته که مشکلاتی از قبیل بیماری‌ها و مسائل زیست محیطی را حل کرده‌اند. برای اینتل این تازه آغاز یک راه طولانی و بی‌انتها می‌باشد.»

این شرکت در برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته برای این مناسبت تصمیم گرفت تا در بیش از هفتاد کشور جهان مسابقات نقاشی را بین کودکان برگزار کند.
در این برنامه کودکان می‌بایستی در نقاشی‌های خود نشان دهند که توقع آنها از اینکه کامپیوترها در 40 سال آینده چه کارهایی را می‌توانند انجام دهند، چیست.

اینتل امیدوار است این برنامه همانند تأثیری که این شرکت بر صنعت جهان گذاشته است، چارچوب‌ اهداف بشردوستانه آن را در آینده ترسیم نموده و دیدگاه مناسبی از این بابت در اختیار این شرکت قرار دهد.

اینتل در حال حاضر بزرگ‌ترین سازنده چیپ در جهان محسوب شده و با نفر دوم یعنی شرکت AMD فاصلۀ قابل ملاحظه‌ای دارد.
يکشنبه 30/4/1387 - 9:8
اخبار
سرویس اخبار خارجی ایتنا – هکر نوجوانی که به جرم همکاری با یک گروه از تبهکاران اینترنتی مبلغ 20 میلیون دلار را از حساب‌های یک بانک به سرقت برده بود با پذیرش شرط همکاری با پلیس از زندان آزاد شد.


پلیس نیوزیلند با هدف استفاده از مهارت‌های این نوجوان که Owen Thor Walker نام داشته و پیش از این با پرداخت 10 هزار دلار جریمه و تحویل تجهیزات کامپیوتری راهی زندان گردیده بود، وی را از حبس آزاد كرده و به خدمت خود گرفت.



وی در دادگاه به جرم خود برای استفاده از کامپیوتر برای اهداف مجرمانه، نفوذ به شبکه‌های خصوصی، آلوده ساختن سیستم‌ها با نرم‌افزار خود و در نهایت دستیابی به سیستم‌های رایانه‌ای آن هم بدون اخذ اجازه از صاحبان آنها اعتراف نموده و به این ترتیب راهی زندان شد.

محققین پلیس اعلام کردند برنامه‌ای که وی نوشته یکی از پیشرفته‌ترین نرم‌افزارهایی است که تابحال مشاهده شده است.
Walker با نوشتن یک برنامه به نام‌های کاربری و کلمات عبور مشتریان بانک دسترسی پیدا کرده بود و از این راه مبلغ 20 میلیون دلار را از حساب مشتریان بانک به سرقت برده بود.
يکشنبه 30/4/1387 - 9:7
اخبار
مدیرعامل شركت زیرساخت گفت: تا دو سال پیش نزدیك به 54 هزار دلار برای هر خط (stm1) پرداخت می‌كردیم اما از آنجا كه این قیمت در حال حاضر كاهش یافته است برای هر خط (stm1) بین 34 تا 35 هزار دلار پول پرداخت می‌كنیم.

محمد‌باقر ظهوری‌فر در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: این رقم فقط تا رسیدن پهنای باند تا لب مرز است و تا انتقال پهنای باند به تهران اشغال شدن لینك‌ها موجب رسیدن این رقم به 46 هزار دلار می‌شود. وی ادامه داد: شركت زیرساخت به عنوان تامین‌كننده اصلی پهنای باند اینترنت در كشور این آمادگی را دارد در هر زمانی كه میزان تقاضای پهنای باند بالا افزایش یابد طی یك تا دو هفته آن هم به خاطر طی كردن مراحل اداری نسبت به واگذاری و ارایه پهنای باند به متقاضیان اقدام كنند.

ظهوری‌فر گفت: میزان اجاره یك خط (stm1) در تهران، مراكز استان و هر نقطه‌ای كه مراكز Stpcهای زیرساخت وجود دارد به صورت یكسان 46 میلیون تومان برای یك ماه از متقاضی دریافت می‌شود.
مدیر عامل شركت زیرساخت افزود: اگر متقاضیان درخواست استفاده از خطوط (stm4‌) داشته باشند می‌باید برای هر ماه حدود 44 میلیون تومان به شركت زیر ساخت بپردازند. ظهوری‌‌فر در پاسخ به این سوال كه خود شركت زیرساخت بابت هر خط (stm1) مبنی به طرف قرارداد خارجی می‌پردازد، گفت: قیمت‌ها مختلف است و بستگی به سرویس دهنده دارد.
يکشنبه 30/4/1387 - 9:6
اخبار
گوگل در سرویس ایمیل خود تغییری صورت داد كه امكان كنترل فهرست تماس‌ها را برای كاربرانش فراهم می‌كند.

به گزارش سرویس فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بیش از این جی‌میل نشانی تمامی آدرس‌های ایمیل جدید را به صورت خودكار به فهرست تماس‌های كاربر اضافه می‌كرد.

این ویژگی به آدرس‌های ایمیل اجازه می‌داد به هنگام نوشته شدن یك پیام جدید به صورت خودكار كامل شده و كاربران را از به خاطر سپردن آن‌ها یا جست‌وجو در فهرست تماسهایشان راحت می‌كرد.

اما ویژگی‌ اضافه شدن خودكار كه نمی‌تواند غیرفعال شود فهرست آدرس‌های ایمیل كاربر را به سرعت پر می‌كرد به ویژه اگر شخص ایمیل‌های زیادی را ارسال و دریافت می‌كرد.

گوگل اكنون كته گوری جدیدی به نام تماس‌های پیشنهادی ایجاد كرده كه تحت My contacts قرار می‌گیرد و آدرس ایمیل ارسال كنندگان ایمیل در تماس‌های پیشنهادی قرار می‌گیرد و كاربران می‌توانند به جی میل اجازه دهند این آدرس‌ها را به صورت خودكار به فهرست تماس‌های اصلی‌شان ارسال كند یا نه.

اگر كاربر تصمیم‌گیری را به جی‌میل محول كند آدرس ایمیلی كه پنج پیام یا بیش‌تر از آن به كاربر جی‌میل ارسال شده در فهرست تماس‌های اصلی قرار می‌گیرد.
يکشنبه 30/4/1387 - 9:6
کامپیوتر و اینترنت
فارس- مجلس اعیان انگلستان از دولت این كشور خواست تا از این پس بانك ها و نه مشتریان آنها را در برابر كلاهبرداری های اینترنتی مسئول و پاسخگو بداند.
كمیته علم و فناوری مجلس اعیان طرحی را پیشنهاد كرده كه در صورت تصویب آن بانك ها موظف به جبران خسارات وارده به مشتریان سرویس های بانكداری الكترونیك به دنبال وقوع كلاهبرداری های آنلاین هستند.
طبق بررسی های این كمیته در حال حاضر بسیاری از بانك ها در این كشور از پرداخت غرامت به مشتریان خود در صورت وقوع جرایم مالی آنلاین سرباز زده و مشتریان خود را به دلیل عدم رعایت مسائل امنیتی مسئول می دانند. نتیجه این رفتار در دراز مدت سلب اعتماد عمومی به سیستم بانكی، پلیس و اینترنت است.
این كمیته به قربانیان جرائم مالی آنلاین هم توصیه كرده كه مشكلات خود را به طور مستقیم به پلیس گزارش كنند تا مساله به طور جداگانه و بدون دخالت بانك نیز قابل بررسی باشد.
قرار است جزییات این طرح به زودی در صحن مجلس اعیان انگلستان مورد بررسی قرار گیرد تا مفاد آن در صورت تصویب به صورت قانون الزام آور به دولت و بانك ها ابلاغ شود.
يکشنبه 30/4/1387 - 9:5
اخبار
استاد دانشگاه امیرکبیر گفت: منبع اصلی اطلاعات تحقیقات استراتژیک کشور گوگل است در حالی که google trend قادر است بگوید کدامیک از سامانه های دفاعی و کدامیک از ارگانهای کشور درباره چه چیزی تحقیق می کنند و در چه تاریخی موضوع تحقیقات خود را عوض کرده اند.به گزارش خبرنگار مهر، دکتر شهریار پورآذین امروز در اولین همایش ملی پدافند غیرعامل اضافه کرد: این امر به این دلیل اتفاق می افتد که افراد مختلف با IP های خاص خود دائما در حال جستجو هستند که در این حالت قبل از اینکه شما چیزی را جستجو کنید، آنها شما را جستجو می کنند.
وی به نقش دانشگاهها در تحقیقات پدافند غیرعامل پرداخت و گفت: شرکتی در چین 24 میلیارد دلار برای انجام تحقیقاتی هزینه کرد که از این میزان 12 میلیارد دلار را صرف تحقیق در مورد لغت "TMINK" کرد. این تحقیق نشان داد که سیستم عامل لینوکس به دلایل حقوقی مناسب برای وزارت دفاع چین نیست از این رو از سیستم عاملی دیگری استفاده کردند که در آینده به لحاظ قانونی منافع این کشور را به خطر نیندازد.
چین به دلایل حقوقی و حفظ امنیت بیشتر از سیستم عامل لینوکس در وزارت دفاع خود استفاده نمی کند
استاد دانشگاه امیرکبیر به مشکلات نرم افزارهای "متن باز" (منابع آزاد) اشاره کرد و ادامه داد: در حالی که دانشجویان برای انجام پروژه های دانشجویی از نرم افزارهای "متن باز" استفاده می کنند کمتر دانشجویی از خطرات این نرم افزارها مطلع هستند که این امر به دلیل نبود قوانین حقوقی است.
پور آذین تاکید کرد: اگر روزی گوگل را خاموش کنند محققان ما هیچ ندارند. چون دانشجویان ما از دوران دانشجویی یاد گرفته است از این طریق تحقیق کند و استادان نیز به دلیل مشغله های کاری فرصت مطالعه دقیق این طرحها را ندارند و در نهایت این تحقیقات ناچیز به عنوان سند ملی ارائه می شود.
پورآذین تاکید کرد: با سرمایه گذاری بر وضع قوانین حقوقی می توان این مشکلات را ریشه یابی و حل کرد.


منبع:خبرگزاری مهر
يکشنبه 30/4/1387 - 9:5
اخبار
چند وقت پیش سایت Matousec مسابقه‌ای ترتیب داد برای انتخاب بهترین Firewall. به گفته‌ی Matousec هر فایروال بستگی به نوع سیستم عامل و استفاده‌ای که کاربر قرار است از کامپیوتر بکند ممکن است خوب یا بد عمل کند و فایروال انتخاب شده توسط آنها ممکن است بهترین گزینه برای شما نباشد اما خوبی این تست این است که آنهایی که خیلی از رده خارج هستند مشخص می‌شوند و شما مثلآ بین پنج گزینه‌ی اول بسته به نوع کاربرد و سیستم خودتان بهترین را انتخاب می‌کنید.

برخی از تست هایی که فایروال ها باید می‌گذراندند به شرح زیر است:

امکان دور زدن (Leak Test): عبارت است از تعداد ارتباط هایی که بدون اجازه یا فهمیدن فایروال برقرار می‌شود. برای این کار از نرم افزار های کوچک مخصوصی استفاده می‌کنند که سعی می‌کند دیوار آتش را دور بزند.

امکان جاسوسی: مثلآ Packet Sniffer ها یا Keylogger ها از جمله برنامه هایی هستند که یک فایروال باید جلوی آنها را به عنوان برنامه های جاسوسی بگیرد. عموم فایروال ها از این تست سربلند بیرون می‌آیند.

تخریب پذیری: عبارت است از تخریب یا صدمه زدن به فایل های اصلی فایروال برای از کار انداختن آن.

بازده: عبارت است از بررسی میزان استفاده‌ی فایروال از منابع سیستم. مثلآ CPU Usage یا میزان اشغال حافظه.

فایروال هایی که در این تست شرکت داده شدند (به ترتیب حروف الفبا):


Avira Premium Security Suite 8.1.00.206
BitDefender Internet Security 2008 11.0.16
BullGuard Internet Security 8.0.0.13
Comodo Firewall Pro 3.0.21.329 - FREE
ESET Smart Security 3.0.621.0
Filseclab Personal Firewall 3.0.0.8686 - FREE
FortKnox Personal Firewall 2008 3.0.195.0
iolo Personal Firewall 1.5.2.7
Jetico Personal Firewall 2.0.1.5.2216
Kaspersky Internet Security 7.0.1.325
Look ‘n’ Stop 2.06
McAfee Internet Security Suite 2008 9.1.108
Norton Internet Security 2008 15.5.0.23
Online Armor Personal Firewall 2.1.0.119 - FREE
Outpost Firewall Pro 2008 6.0.2302.264.0490
PC Tools Firewall Plus 3.0.1.9 - FREE
Privatefirewall 6.0.11.30
ProSecurity 1.43
Rising Personal Firewall 2007 19.66.0.0
Steganos Internet Security 2008 7.5.509
Sunbelt Personal Firewall 4.5.916
System Safety Monitor 2.3.0.612
Windows Live OneCare 2.0.2500.22
ZoneAlarm Pro 7.0.462.000

در این جدول 4 فایروال برتر با درصد امنیت مشاهده می کنید

AVG Internet Security 8.0.93
چیزی که مرا ذوق زده کرده است این است که مقام اول و دوم نسیب فایروال های رایگان شده است و یک سری از آن گران ها که عده‌ای در به در دنبال کرک هایشان می‌گردند در مقام های خیلی پایین تر قرار گرفته‌اند. این به خوبی نشان می‌دهد باور هایی مثل ضعیف یا جاسوسی بودن نرم افزار های رایگان یک غلط محض است و اگر شرکت های بزرگی مثل Symantec فکری به حال خود نکنند به زودی بازار نرم افزار را از دست خواهند داد.

حال سوال من این است ، عقل سالم چه دلیلی برای استفاده کردن از فایروال های پولی می‌بیند؟
يکشنبه 30/4/1387 - 9:4
کامپیوتر و اینترنت
همکاران سیستم- شرکت سیمانتک نسخه بتای نرم‌افزار امنیتی جامع خود برای سیستم‌عامل ویندوز را با تفاوت‌های فراوان در اجرا نسبت به نسخه قبلی وارد بازار کرد.
به گفته مدیر تولید نسخه‌های قبلی این برنامه‌های امنیتی نسبت به نسخ پیشین این برنامه‌ها که قابلیت نصب روی سیستم‌های عامل ویندوز Xp و ویندوز ویستا را داشتند، تفاوت‌های فراوانی در بخش اجرا را شامل می‌شوند.
وی در این باره می‌گوید: به دنبال ایجاد تغییر در روش استفاده از کامپیوترهای خانگی و در پی گسترش نیازهای کاربران، روش‌های پیشین ما جوابگوی نیازهای امنیتی امروز کاربران نیست. ما مجبور بودیم که در این زمینه دنبال روش‌های جدید باشیم.
بررسی‌های انجام شده توسط این شرکت نشان می‌دهد که عدم اجرای سریع نرم‌افزارهای امنیتی مهم‌ترین عامل برای کاهش تمایل کاربران در استفاده از این برنامه‌ها محسوب می‌شود. از جمله تغییراتی که در نسخه‌های جدید این دو نرم‌افزار ایجاد شده آن است که حجم کمتری را پس از نصب اشغال می‌کنند.

منبع:آی تی ایران
يکشنبه 30/4/1387 - 9:3
اخبار
بستر فرهنگی برای استفاده از اینترنت در دانشگاه‌های كشور آماده شده است و اگر پهنای باند قابل قبول در اختیار دانشگاه‌ها قرار بگیرد، دانشجویان می‌توانند با استفاده از اینترنت بر ارتقاء دانش عمومی و تخصصی خود بیفزایند.
علی‌اكبر جلالی - عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت - در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این مطلب اظهار كرد: با وجود محدودیت دسترسی دانشجویان و كم بودن پهنای باند، دانشجویان علاقه‌ی زیادی به استفاده‌ از فن‌آوری اطلاعات دارند و به سختی نیازشان را از طریق كافی‌نت‌ها و یا رایانه‌های شخصی در منازل تامین می‌كنند.
او ادامه داد: متاسفانه اساتید به دلیل پهنای باند كم نمی‌توانند تكالیف خود را از طریق اینترنت به دانشجویان منتقل و یا از آن‌ها بخواهند كه ارتباطشان را با استاد از همین طریق برقرار كنند و دانشجویان هم نمی‌توانند پروژه‌های بزرگ را با همكاری و همفكری دانشجویان فعال در گروه‌های علمی در داخل و خارج از كشور انجام دهند.
به گفته‌ی جلالی در دانشگاه‌های داخلی نسبت تعداد رایانه به دانشجو بسیار كم بوده و در بسیاری از دانشگاه‌های شهرستان‌های دوردست این وضعیت بدتر است.
او ادامه داد: بی‌توجهی به پتانسیل بسیار بالای اینترنت و نداشتن برنامه‌ی مناسب در دانشگاه‌ها باعث شده محتوای دیجیتالی مناسبی كه دانشجویان بتوانند از آن استفاده كنند وجود نداشته باشد كه این چالشی است كه نه تنها در دانشگاه كه در كل كشور با آن مواجهیم.
جلالی در پایان مهم‌ترین بحث برروی اینترنت را محتوای دیجیتالی دانست كه به شدت در حال افزایش است و تصریح كرد: گفته می‌شود تا سال 2010 هر شش ماه حجم اطلاعات جهان دو برابر می‌شود در حالی كه اطلاعات ما در این زمینه برروی اینترنت بسیار محدود و آن هم بیش‌تر به زبان فارسی است كه قابل استفاده برای بسیاری از كشورهای دیگر نیست.
يکشنبه 30/4/1387 - 9:2
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته