• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 520
تعداد نظرات : 438
زمان آخرین مطلب : 5076روز قبل
ورزش و تحرک
جام جهانی فوتبال همیشه بهترین زمان برای نمایش اندیشه‌های نوین این ورزش پرطرفدار از سوی مربیان و همچنین درخشش بازیكنان تیم‌های راهیافته است.
32 مربی كه در جام جهانی 2010 حضور پیدا كردند، با شیوه‌ها و تاكتیك‌های نوین فوتبال، قدم به میدان مسابقه گذاشتند و هر یك در پی راهی برای كسب نتیجه بهتر بودند.
مربیانی كه به پشتوانه كارنامه درخشانشان به این سمت انتخاب شدند و توانستند از مرحله مقدماتی قاره‌ای تیم خود را به مرحله نهایی جام جهانی 2010 برسانند، حالا باید در یك امتحان جهانی شركت می‌كردند.
طبیعی است كه نباید ابزار هر یك از تیم‌ها را مثل هم پنداشت، اما این جام نشان داد كه داشتن چندین ستاره و امكانات فراوان در یك تیم، شرط قهرمانی نیست.
نوك پیكان منتقدین فوتبال همیشه به سمت مربیانبوده و هست. آنها با یك تغییر تاكتیك و یا یك تعویض بجا باعث جذابیت بازی و كسب نتیجه دلخواه می‌شوند و البته گاهی نیز این موضوع شكل عكس به خود می‌گیرد و اینجاست كه منتقدین دست به كار می‌شوند.
در جام جهانی 2010  كه به میزبانی کشور آفریقای جنوبی  و در 10 استادیوم که در 9 شهر این کشور قرار داشتند برگزار شد، در میان 32 مربی ، 10 مربی به اعتقاد كارشناسان، صاحبنام‌تر بودند.
مربیانی همچون؛ كارلوس آلبرتو پریرا، كارلوس دونگا، فابیو كاپلو، یواخیم لو، ویسنته دل بوسكه، مارچلو لیپی، رباح سعدان، اسون گوران اریکسون، باب بردلی، کارلوس کوئیروز.
پریرا از باسابقه‌ترین و پر افتخارترین مربیان حاضر در جام جهانی 2010 بود. به طوری كه وی 5 بار سابقه حضور در جام جهانی را در كارنامه ورزشی خود دارد و حتی در سال 1994 جام قهرمانی را بالای سر برده است.
وی سابقه مربیگری تیم‌های ملی كویت (1982)، امارات (1990)، برزیل (1994)، عربستان سعودی (1998)، برزیل (2006) و آفریقای جنوبی (2010) را در تاریخ جام جهانی در كارنامه خود دارد.
فابیو كاپلو گرانترین مربی [آشنایی با دستمزد مربیان جام جهانی 2010] حاضر در جام جهانی 2010 بود. او با مبلغ 8 میلیون و 800 هزار یورو با تیم ملی انگلستان قرارداد امضا كرده بود و كیم جونگ هون، سرمربی تیم ملی كره‌شمالی با 170 هزار یورو ارزانترین مربی بود.
در این جام كشورهای آلمان و آرژانتین با داشتن 3 مربی از ملیت خود، ركوردداران بیشترین مربی حاضر در جام نوزدهم بودند.
كارلوس آلبرتو پریرا و مارچلو لیپی تنها مربیانی هستند كه تا قبل از حضور در جام نوزدهم، سابقه قهرمانی در جام جهانی [آشنایی با تاریخچه جام‌جهانی فوتبال (1930-)] را در كسوت مربی در كارنامه دارند و دیه‌گو مارادونا و كارلوس دونگا نیز به عنوان بازیكن جام قهرمانی را بالای سر برده بود.
در میان مربیان حاضر در جام جهانی 2010 سرمربی تیم ملی فوتبال دانمارك؛ مورتن اولسن جزو مربیانی بود كه از بیشترین سابقه كار با تیمش برخوردار بود. وی 10 سال سابقه مداوم سرمربیگری تیم دانمارك را در كارنامه دارد.
مسن‌ترین مربی حاضر در جام جهانی 2010، اتو رهاگل سرمربی تیم یونان با 72 سال سن است و جوانترین آنها با 46 سال سن، پل لو گوئن سرمربی تیم كامرون و ولادیمیر وایس سرمربی تیم اسلواكی بودند.
رباح سعدان در این جام مربی بود كه برای پنجمین بار به این سمت انتخاب شده بود. وی در مقاطع مختلف 5 بار سرمربی تیم الجزایر شده بود.
اسامی مربیان حاضر در جام جهانی به شرح زیر است:
 كارلوس آلبرتو پریرا - آفریقای جنوبی   كارلوس دونگا - برزیل   فابیو كاپلو - انگلستان   یواخیم لو - آلمان  اوتمار هیتزفلد - سوئیس   ویسنته دل بوسكه - اسپانیا  مارچلو لیپی - ایتالیا   دیه‌گو مارادونا - آرژانتین   اتو رهاگل - یونان   کارلوس کوئیروز - پرتغال مارچلو بیلسا - شیلی  مورتن اولسن - دانمارك  برت فان مارویك - هلند   اسون گوران اریكسون - ساحل عاج  لارس ادوین لاگربك - نیجریه   باب بردلی - آمریكا  اسكار تابارز - اروگوئه  خاویر آگیره - مكزیك   ریموند دومنش - فرانسه    ماتیاس كك - اسلوونی  رباح سعدان - الجزایر   پل لو گوئن - كامرون  جراردو مارتینو - پاراگوئه    میلوان راجواک - غنا  رادومیر آنتیج - صربستان   پیم وربیك - استرالیا  ریكی هربرت - نیوزلند   ولادیمیر وایس - اسلواكی  رینالدو روئدا ریورا - هندوراس   كیم جونگ هون - كره شمالی  تاكشی اوكادا - ژاپن   هو جونگ مو - كره جنوبی
دوشنبه 7/4/1389 - 22:8
ورزش و تحرک
جام جهانی دوست داشتنی است، جذاب است و شاید گاهی هیجان به ثمر رسیدن یک ضربه پنالتی شما را تا مرز مردن پیش ببرد اما اگر بدانید همین هیجان می تواند به راحتی و هنگام دیدن یکی از بازی های جام حسابهای بانکی شما را خالی کند شاید پا را از مرز مردن فراتر بگذارید.
به گزارش راسخون به نقل از مهر، شیادان اینترنتی از این حقیقت که جام جهانی فوتبال تا اواسط ماه جولای یکی از مهم ترین و پر بیننده ترین پدیده ها در سرتاسر جهان خواهد بود نهایت سوء استفاده را می کنند به طوری که شرکت "سایمنتک" به تازگی اعلام کرده است 25 درصد افزایش هرزنامه ها در سرتاسر جهان به این رویداد ورزشی ارتباط دارد.
هرزنامه نویسان خلاق از جام جهانی به عنوان ابزاری برای جلب توجه برای فروش بلیط های تقلبی، داروهای تقلبی و اجناس قلابی استفاده می کنند و حتی در برخی موارد این افراد قربانیان ناآگاه خود را قانع کرده اند برای برق رسانی به زمینهای فوتبالی که بازیهای جام جهانی در آنها انجام می شوند به حساب آنها پول واریز کنند.
به گفته "پائول وود" یکی از تحلیلگران ارشد شرکت "سایمنتک" در حال حاضر هرزنامه نویسان بر موج عظیم هیجان زدگی و انتظاراتی که رویداد بزرگی مانند جام جهانی را احاطه کرده، تکیه داشته و از آن سوء استفاده می کنند. با کمک گرفتن از این موج هرزنامه نویسها توجه قربانیان خود را با ارائه دادن یک کالا یا تشویق آنها برای کلیک کردن بر روی یک لینک، جلب می کنند.
این تنها طرفداران فوتبال در لایه های متوسط جامعه نیستند که در خطر این فریبکاری ها قرار دارند. مدت کوتاهی پس از آغاز رقابتهای جام جهانی، شرکت "سایمنتک" 45 آدرس ایمیل را که به مدیران خاصی از شرکتهای شیمیایی، تولیدی و مالی ارسال شده بود مسدود کردند. این حملات از جام جهانی فوتبال به عنوان حیله استفاده کرده بود تا بتواند گیرنده های ایمیلها را نادانسته وادار به آلوده کردن رایانه های خود کند. به این شکل تبهکاران سودجو جای پایی برای نفوذ عمیقتر به شبکه رایانه ای این شرکتها پیدا می کردند.
فیفا که مسئولیت اجرای بازی های جام جهانی را به عهده دارد به طرفداران فوتبال هشدار داده است که رفتاری آگاهانه داشته باشند. یکی از مشهورترین فریبها از جانب هرزنامه نویسها ارائه بلیط یکی از بازیهای جام جهانی به عنوان جایزه مسابقه بخت آزمایی ویژه فیفا است که در ازای آن پول و اطلاعات شخصی افراد را به سرقت می برند.
بر اساس گزارش یو اس ای تودی، همچنین با آغاز تب فوتبال، هرزنامه نویسان در استرالیا مورد هدف قرار دادن قربانیان خود را با استفاده از پیامک آغاز کرده و در صورتی که تیم ملی آمریکا در دور رقابتها باقی می ماند، متخصصان احتمال می دهند گسترده شدن هرزنامه های پیامکی در آمریکای شمالی نیز می توانست بسیار قوی باشد.
دوشنبه 7/4/1389 - 22:7
سياست
به گزارش جهان اخیرا عکس هائی از حضور سید یاسر خمینی در منزل حسین مرعشی که مدتی است در مرخصی زندان بسر می برد منتشر شده که  در میان رسانه های سبز و ضد انقلاب بازتاب گسترده ای داشت.گفتنی است دیدار با زندانیان حوادث پس از انتخابات تا به حال بر عهده خاتمی کروبی و موسوی بوده است.
پیش از این نیز عکس هایی از سید حسن خمینی در کنار موسوی و کروبی و خاتمی منتشر شده بود که اعترضات گسترده ای در پی داشت.
در همین رابطه جهان نوشت که سید حسن به اجبار در این مراسم شرکت کرده است و از انتشار عکس ها نیز شدیدا اظهار نارضایتی و گله کرده است.
مدتی پیش نیز خبری منتشر شد که نشان می داد عده ای تلاش می کنند از نام سید حسن و خاندان او به نفع خود و منافع سیاسی یک جریان خاص بهره برداری کنند.
مردم در 14 خرداد و در روز سالگرد رحلت حضرت امام ، تنها یک مطالبه داشتند و آن نیز اعلام برائت سید حسن خمینی از اهانت کنندگان به امام و نظام و صحنه سازان فتنه پس از انتخابات بود.
لازم به ذکر است سید حسین مرعشی به جرم نقش مباشرت در حوادث پس از انتخابات و به اتهام موضوع ماده 500 قانون مجازات اسلامی و به تجویز ماده 19 این قانون به تحمل یك سال حبس و محرومیت دائم از شركت در هرگونه حزب و موسسه كه به كارهای سیاسی و فرهنگی و اجتماعی بپردازد محكومیت یافته است.
دوشنبه 7/4/1389 - 22:5
سياست
نوه حضرت امام ضمن این‌که دعا کرد تا دولت و مسوولین نظام در حل مشکلات اقتصادی جامعه موفق باشند، از همگان خواست در این حوزه به یاری مسولان بشتابند.
سید حسن خمینی تاکید کرد: مردم از همه انتظار دارند، با دست برداشتن از اختلافات ناشی از حب و بغض‌های شخصی و دوری از کینه توزی‌های بچه‌گانه سعی کنند مشکلات کشور را برطرف کنند.
بنابر این گزارش به نقل از ایلنا، حجت الاسلام سید حسن خمینی در دیدار با جمعی از خانواده‌های شهدای حادثه هفتم تیر که در حسینیه جماران برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره آیت‌الله شهیدبهشتی، شهیدمحمدمنتظری و دیگر شهدای حادثه هفتم تیر، اظهار داشت: شهیدان فرزند زمانه خویش بودند و با شناخت درست زمان، گام در راهی گذاشتند که حقیقت و راستی به ارمغان آورد و به همین خاطر ما امروز باید پاسدار اهداف آنها باشیم.
وی با بیان این‌که بزرگترین هدف شهیدان، تعالی دین و اثبات کارآمدی نظام دینی است به برخی از مشكلات كشور اشاره كرد و تاكید كرد كه این مشكلات جز دلسردی اجتماعی محصولی نخواهد داشت.
سیدحسن‌خمینی خاطر نشان‌کرد: مردم از همه انتظار دارند، با دست برداشتن از اختلافات ناشی از حب و بغض‌های شخصی و دوری از کینه‌توزی‌های بچه‌گانه سعی کنند مشکلات کشور را برطرف کنند.
نوه حضرت امام  در ادامه تاکید کرد: کشور با این حجم نیروی انسانی، پول خدادادی نفت و منابع مختلف و با این نیروی ایمان، باید باترک افراطی‌گرایی و طرد افراطیون، بسیار کارآمدتر از این باشد.
وی با اشاره بر این نکته که هر کدام از ما هر روزه با مشکلات مردم مواجه‌ایم، خطاب به حاضرین معتقد است : ما هر روزه با مشکلات مردم مواجه‌ایم، اما از این‌که توان حل مشکلات آنها را نداریم، خجالت زده هستیم.
وی با اشاره به لزوم توجه به دغدغه دلسوزان واقعی انقلاب در مبارزه صحیح با عفاف زدایی از جامعه دینی گفت: اگر به فرمایشات مراجع و علمای شیعه که بی‌تردید حافظان شریعت و پناهگاه مردم بوده و هستند، گوش نکنیم، از دین داری فاصله گرفته‌ایم.
سیدحسن‌خمینی تاکید کرد: باید هشدارهای پنهان و آشکار مراجع و علمای شیعه درباره فساد اجتماعی و گرانی جدی گرفته شود.
در ایتدای این مراسم، فرزند یکی از شهدای هفت تیر و همچنین یکی از بازماندگان حادثه هفت تیر نیز سخنانی ایراد کردند. خانواده‌های شهدای هفت تیر و بازماندگان این حادثه در این مراسم اهانت جمع اندکی در مراسم روز 14خرداد را محکوم و از این اقدامات ابراز انزجار کردند. همچنین لوح یادبودی نیز تقدیم یادگار گرامی امام راحل شد.
حاضرین نماز مغرب و عشا را نیز به امامت سید حسن‌خمینی اقامه کردند.
دوشنبه 7/4/1389 - 22:4
اخبار
مدتی پیش خبری مبنی بر نظرسنجی یک نهاد وابسته به دولت مبنی بر نگرانی مردم از اجرای هدفمندسازی یارانه ها منتشر شد که بازتاب گسترده ای در رسانه ها داشت.از سویی چندی پیش هم خبری مبنی بر انتقاد وزیر اقتصاد و دارایی از اجرای این قانون منتشر شد که در جای خود قابل تامل بود.با این حال نظر سنجی اخیر وزارت اقتصاد نیز به عنوان یک خبر در کنار این دو خبر خواندنی است.
  بر اساس نتایج نظرسنجی كه وزارت امور اقتصادی و دارایی درباره ضرورت اجرای هدفمندی یارانه ها در صفحه پورتال خود قرار داده است، تا ساعت 14 امروز 1052 نفر در این نظر سنجی شركت و 55.9 درصد ضرورت اجرای طرح را كم ارزیابی كردند.
به گزارش جهان به نقل از پایگاه اینترنتی وزارت امور اقتصادی و دارایی با موضوع ضرورت اجرای هدفمند كردن یارانه ها اقدام به برگزاری یك نظرسنجی كرده است كه هر فرد تنها می تواند یك بار در این نظرسنجی شركت كند.
براساس این گزارش، شركت كنندگان در این نظرسنجی به سوال " به نظر شما ضرورت اجرای طرح هدفمند كردن یارانه ها برای اقتصاد كشور چقدر است؟ " می توانند به یكی از چهار گزینه خیلی زیاد ، زیاد، در حد متوسط و كم پاسخ دهند.
این گزارش حاكی است، تاكنون (ساعت 14 امروز) یك هزار و52 نفر در این نظر سنجی شركت كرده اند كه از این میزان 588 نفر گزینه كم كه 55.9 درصد می شود را انتخاب كرده اند.
در این نظرسنجی گزینه های خیلی زیاد به میزان 240 نفر (22.8 درصد) ، در حد متوسط 119 نفر (10 درصد) و زیاد 105 نفر (11.3 درصد) را به ترتیب به خود اختصاص داده‌اند
دوشنبه 7/4/1389 - 22:3
خانواده
زمانی که باید تمام وقتم را صرف دانشگاه می کردم تا آتیه ام را بسازم در دام شرکت های خوش رنگ و لعاب هرمی با شعارهای فریبنده افتادم و بعد از چندسال فعالیت در این شرکت ها تنها چیزی که عایدم شدم، تنها سرابی از آینده درخشان و کوله باری از قرض و بدهی بود".  
بنابر این گزارش به نقل از ایرنا، این بخشی از رنجنامه یک جوان زاهدانی است که در دام شرکت های هرمی افتاده و بعد از چند سال نه تنها از آتیه ای که می توانست داشته باشد بازمانده بلکه اکنون زیر بار بدهی باید فشارهای متعددی را تحمل کند.
چندسالی است شرکت هایی موسوم به هرمی با شعار درآمدهای میلیونی در کشور رواج یافته که جوانان را در بهترین سنینی که می توانند سرمنشا سازندگی خود و آینده شان باشند را گرفتار می کنند و آنان را پس از چند سال با کوله باری از بدهی و گرفتاری به جامعه تحویل می دهند.
سرنوشت "م" شاید سرنوشت بسیاری از جوانانی باشد که با شرکت های هرمی سابقه فعالیت داشته اند. "م" بعد از جدایی از شرکت هرمی اکنون مشغول کار ثابتی است و برای اینکه دیگر هم سن و سالانش در دام اینگونه شرکت هایی گرفتار نشوند، ماجرای چگونگی فریب خوردنش و عضویت در شرکت های هرمی را بازگو می کند؛ آنچه می خوانید واگویه های اوست:

بهمن 84 بود و تازه ترم دانشگاهم شروع شده بود، دنبال یک کار پاره وقت می گشتم تا بتوانم خرج و مخارج دانشگاهم را تامین کنم و به این طریق باری از دوش خانواده بردارم.
در همان مقطع یکی از دوستان به نام علی که یک شرکت تحقیقاتی داشت پیشنهاد یک کار خوب داد و من هم که دنبال چنین فرصتی بودم با خوشحالی پیش او رفتم.
در خیابان باهم قرار گذاشتیم علی گفت که کارش بیزینس است و درآمد خوبی هم دارد(بدون هیچ توضیح اضافه). من هم که هیچ درآمدی نداشتم و دنبال کار بودم پاپیچش شدم تا توضیحات بیشتری بدهد.
علی توضیح داد که در کار سکه های کمیاب است که ارزش کلکسیونی دارند و برای ورود به این کار باید مبلغ 500هزار تومان بپردازی، بعد نیز باید یکسری افراد را دعوت کنی و آموزش بدهی تا آنان نیز بدین روش فعالیت کنند.

اما 500هزارتومان را از کجا بیاورم؟ این اولین سوال من دانشجو بود که علی به من پاسخ داد: کارت نباشد، من به تو کمک می کنم تا جورش کنی؛ همه بچه های وارد شده به این سیستم پولدار شده اند این یک شرکت معتبر جهانی است و آدم های معتبر و بزرگ زیادی در این سیستم فعالیت دارند.
او خیلی تلاش می کرد مرا متقاعد کند وارد سیستم شوم اما من هنوز شک داشتم.

چند روز بعد علی آمد و مرا به منزلش برد در آنجا فرد غریبه دیگری به نام سعید حضور داشت و بعد از احوالپرسی سعید پرسید: آیا می دانی بابت چه کاری اینجا هستی؟ در جواب گفتم: نه.

سعید ادامه داد: این جلسه معرفی کار است و بعد از معرفی شرکت و گفتن از درآمدهای آنچنانی و بسیار زیاد، دایره هایی کشید و در آن عنوان داشت اگر دو نفر را وارد سیستم کنی و آن دو نفر نیز هرکدام دو نفر دیگر را عضو کنند در فلان مدت که دستت بزرگ شد، فلان مقدار درآمد خواهی داشت و میزان پورسانت هایت هفته ای ایکس تومان می شود.
من گفتم 500هزار تومان ندارم، سعید گفت برای افراد مشابه تو ما یک روش داریم که بهش می گوییم" لیست قرض". در این روش شما لیستی از اقوام نزدیک و قابل اعتماد – دوستان و آشنایان- هم محلی ای ها و ... را تهیه می کنی و براساس اینکه هرکدام چقدر می توانند به تو پول قرض بدهند مبلغ 500هزار تومان را بین آنان تقسیم می کنی و از آنان قرض می گیری.
کار را قبول و طبق برنامه با هزار مشکل در نهایت پول را جور کردم و در دام شرکت های هرمی افتادم. آموزش ها که تمام شد گفتند حالا نوبت معرفی کار و بخشش فرصت پدلدار شدن برای کسانی است که شما دوستشان دارید.
روزها از پی هم می گذشت و خبری از پورسانت و مجموعه چندصدنفری نبود. پولی در بساط نداشتم از درس عقب افتاده بودم، رویاهایم نابود شده بود و بعد از چند ماه و معرفی 40نفر به شرکت در نهایت یک نفر جذب و وارد زیرمجموعه ام شد.
با ذوق و شوق شروع به آموزش کردم و بالاسری هایم به من انرژی می دادند و نمی گذاشتند که من ( به قول روسای شرکت) فیلد( خاموش و دلسرد) شوم.
این روال ادامه داشت و مجموعه ام بزرگتر شد، پورسانت های پرداختی بسیار ناچیز بود و هنوز خبری از درآمدهای توهمی درکار نبود.
افراد زیر مجموعه ام که همچون من با کلی امید وارد سیستم شده بودند خود را شکست خورده دیدند و کم کم همه این دوستان و آشنایان( زیرمجموعه ام) را از دست دادم، دیگر کسی به من اعتماد نداشت ولی من همچنان با حرف های بالاسری هایم که می گفتند: "بعد از پولدار شدن و پس دادن پول های زیرمجموعه ات به همراه یک هدیه باارزش همگی به سراغت می آیند و دوباره اعتبارت رو به دست می آوری" ، اغفال می شدم و همچنان به کار ادامه می دادم، اما این حرف ها هیچوقت محقق نشد.
بعد از مدتی علی ( بالاسری ام) به تهران رفت و پس از چند روز به زاهدان بازگشت و خبر از نزدیک شدن و تحقق آرزوها و پولدار شدن داد. علی با کلی انرژی و آرزو آمده بود آری ، علی عضو یک شرکت هرمی دیگری شده بود.
نمی دانستم حرف هایی که در مورد پایداری و ماندن می زد چه شد. اشعه های متمرکز خورشید کجا رفت؟ پاتمن، رندی گیچ و جو ( مدرس های بازاریابی) کجا رفتند؟ گیج و سرگردان بودم از جهتی چون می خواستم اعتبار گذشته ام را به دست آورم ساده لوحانه حرفهایش را قبول کردم و فروردین 85 همراه علی به تهران رفتم.
تهران از نت ورکرهای بزرگ و کوچک با پرستیژ و برنامه ریزی های متفاوت ( ازجمله مکانی ثابت برای فعالیت تحت عنوان آفیس) پر بود. در تهران دیگر از معرفی کار در خیابان – کوچه-منزل فلان دوست و ... خبری نبود. خیلی پیشرفته کار می کردند، رفتارها بسیار گرم و صمیمی بود تا اینکه معرفی به کار شدم.
"خدایا باز لیست قرض، باز بی آبرویی، باز منت و تحقیر"؛ بسیار افسرده و نگران بودم و از کجا می توانستم یک میلیون و 500هزار تومان گیر بیاورم؟ با دلسردی تمام به زاهدان برگشتم.

به هر دری زدم نتونستم پول جور کنم لذا بی خیال شدم و به درس و دانشگاه چسبیدم. در شهریور 85 علی به سراغم آمد و گفت که اگر من پولت را جور کنم کار می کنی؟ در جواب گفتم باشه و وارد سیستم شدم اما این برخلاف قوانین نت ورکرها بود زیرا افراد نباید با هم هیچ رابطه مالی داشته باشند.

نت ورکرهای تازه وارد شروع به آموزش دادن من کردند و بیان داشتند تو صفر به صفر هستی و استراتژی نت ورک کوچک به درد نمی خورد(از فعالیت قبلی من اطلاع داشتند).
هر روز جلسه، هر روز مطالعه کتاب حکایت دولت فرزانه، چه کسی پنیر مرا جابه جار کرد، یک دقیقه برای خودم و ... هر روز پرداخت هزینه های جاری آفیس- پرداخت پول ناهار و شام و ... هر روز قرض دار تر از قبل اما خوشحال از اینکه در یک نت ورک بزرگ کار می کنم و یک مجموعه چند نفری دارم.

اما تعدادی از زیر مجموعه ام اینگونه فکر نمی کردند و بعد از اینکه به واهی بودن شرکت و پورسانت ها پی بردند، تعدادی رفتند و مرا تنها گذاشتند.
دیگر کسی را برای ورود به این سیستم نداشتم و فشار من به زیر مجموعه باقیمانده بیشتر می شد.
اواخر سال 86 از طرف شرکت اعلام شد هرکس تا پایان سال دو نفر را وارد سیستم کند برنده سفر کیش می شود و با فرمولی که ارایه کرده بودند اگر تعداد افراد بیشتری وارد سیستم می شدند هزینه سفرمجانی بود.
انرژی مثبتی وارد زیرمجموعه شد و همه به تلاش افتادند اما این ایده موفق نبود. در نهایت بالاسری ها چند نفر را انتخاب کردند و گفتند از طرف شرکت شما دعوت شده اید اما هزینه بلیت و سفر با شما و هزینه هتل و خوراک با شرکت است. همگی از این جایزه(آفر) خوشحال بودند.
لیدرهای ما در کیش مطالب جدیدی را عنوان کردند از جمله اینکه شرکت ما یک شرکت آمریکایی است و چون ما در تحریم هستیم، شرکت نمی تواند ما را در داخل ایران ساپورت کند لذا محصولات و کالاهای این شرکت به صورت قاچاق وارد کشور می شود و برخی دیگر از محصولات نیز در داخل کشور تولید و مارک گذاری می شود و وزارت بهداشت نیز آن را تایید کرده است.
اما ما (لیدرها) برای شما خبر خوشی داریم ما با یک شرکت هلندی مذاکره کردیم و در این زمینه آنها حاضر به فعالیت با ما هستند و اکنون در هتل داریوش مستقرند. همه در تعجب و شگفتی بودندکه برخی از اعضا به زاهدان بازگشتند و اعضای باقیمانده ازجمله من به ملاقات نمایندگان شرکت هلندی در هتل داریوش رفتیم.
در آنجا پلان ( ساختار) درآمدزایی شرکت، کاتالوگ ها و .. را توسط یک ویدئوپروژکتور توضیح دادند، شب هنگام بازگشت به هتل ما را دستگیر و روانه زندان کردند.
بعد از سه روز بازجویی و اخذ توضیحات با ارایه وثیقه در نهایت آزاد شدیم و به هر بدبختی بود به زاهدان بازگشتیم، دیگر به این یقین رسیده بودم که این کار جز ضرر، بی آبرویی، از دست دادن خانواده و دوستان، بدهی سنگین به اقوام و دوستان، نارضایتی زیرمجموعه، از بین رفتن وقت و زندگی، اخراج از دانشگاه و ... چیز دیگری برایم به ارمغان نداشته لذا تصمیم به تعطیلی کار و دفاتر زاهدان را داشتم که دوباره دستگیر شدم.
من باید دو میلیون قرض هایم را می دادم تا یک بازنده می شدم و از صفر شروع می کردم. اما این بار من هنوز بازنده نبودم چون میلیون ها تومان قرض داشتم که بعد از تسویه حساب این قرض ها تازه یک بازنده صفر می شدم.
اگرچه این سرنوشت تلخی برای من بود اما خداراشاکرم که در سال 88 وارد یک کار دولتی شدم و با تمام سختی ها، مشکلات روحی، طرد شدن از خانواده و فامیل ساختم و جنگیدم گرچه این کار دولتی حقوق کمی دارد اما باعث شد سربلند و بدون احساس گناه زندگی جدیدی را شروع و زندگی ام را بر پایه های محکم صداقت بنا کنم.
او در ادامه خطاب به جوانان هشدار می دهد که بهترین سال های زندگی و جوانی شان را به جای دویدن دنبال آرزوهای واهی و درآمدهای بادآورده میلیونی بدون کسب و کار، به درس و فعالیت اقتصادی سالم بپردازند.

دوشنبه 7/4/1389 - 22:0
ورزش و تحرک
علی دایی در گفت‌وگو با حبیب کاشانی روی این نکته تأکید کرده با توجه به احتمال نیمکت‌نشینی محسن خلیلی او نیمکت‌نشینی را برنخواهد تابید به عقیده دایی بعد از سال‌ها زندگی با خلیلی او کاملا با روحیه خاص محسن آشناست و می‌داند که از محسن بازیکن نیمکت‌نشین در نمی‌آید.

 این در حالی است که خلیلی در مصاحبه با کاشانی به او تأکید کرده بود که اگر نتواند حقش را از پرسپولیس بگیرد همان بهتر که نیمکت‌نشین بقیه باشد. نکته اینجاست که درست مثل ماجرای علی دایی همین که اصرار جمعی روی یک مسأله بالا رفته است، دایی در پز مخالف برآمده است و این اخلاق همیشگی سرمربی پرسپولیس است؛ مربی‌ای که بخشی از کارهایش بهانه‌گیری به نظر می‌رسد. خلیلی اما در این مدت بدون کوچکترین جنجال در انتظار فرصتی است تا خود را اثبات کند.

 او که از 6 تیم لیگی پیشنهادات جدی دارد امشب در سفری به تبریز خواهد رفت تا پای میز مذاکره بنشیند. خلیلی در مصاحبه با گل تأکید می‌کند که برخلاف گفته‌ها و نظرها گفت‌وگوی او با تراکتور فعلا در حد مذاکره است و نه بیشتر و با توجه به اینکه تیم شهرداری تبریز با رقم خیره‌کننده و استثنایی او را می‌خواهد ممکن است در این سفر تماس‌هایی نیز از طرف آنها با وی برقرار شود.

 خلیلی اما تأکید دارد که انتخاب اصلی او پرسپولیس است که او علاقه شدیدی در ماندن در آن دارد و با وجود همه دلخوری‌ها سعی می‌کند که خود را در جمع قرمزها اثبات کند. آقای گل سابق فوتبال ایران در حال حاضر در چند و چوند تصمیم‌گیری است.

 وقتی از او درباره پیشنهاد استقلال صحبت می‌کنم می‌گوید:«هیچ تماسی بین ما برگزار نشد اما آنها خودشان نوشتند که ما خلیلی را می‌خواهیم و بعد خودشان خبر را تکذیب کردند ومن بی‌تقصیرم در هر صورت من برای آنها آرزوی موفقیت می‌کنم اما هیچ تماسی بین ما برقرار نشده است.»

دوشنبه 7/4/1389 - 19:25
سياست
العرب روز یکشنبه افزود: خانواده "الیسا توماس" شش ساله که قصد داشتند از "کلیفلند" به "مینیاپلیس" سفر کنند از دیدن نام فرزندشان در فهرست ممنوع السفرها به دلیل اتهامات تروریستی شوکه شدند.

بنابر این گزارش به نقل از ایرنا، سانتوس توماس پدر این کودک گفت: ما بشدت گیج شدیم . او فقط شش سال دارد و این مساله غیر طبیعی است. شاید او خواهرش را تهدید کرده باشد اما فکر نمی کنم این کار امنیت ملی را به خطر بیندازد.

بر اساس این گزارش، مسئول اداره امنیت حمل و نقل با خودداری از توضیح درباره این موضوع تنها به این نکته اکتفا کرد که فهرست افراد ممنوع الخروج برای ممانعت از سفر اشخاص متهم به تروریسم ضروری است.

دوشنبه 7/4/1389 - 19:23
بیماری ها
دو گروه از محققان آمریكایی در گامی مهم موفق به ساخت بافت ریه مصنوعی در مرحله آزمایشگاهی شدند كه این بافت را در آینده می‌توان پیوند زد و یا تأثیر داروهای جدید را روی این ریه مصنوعی آزمایش كرد.
بنابر این گزارش به نقل از فارس، در مطالعات گروه تحقیقاتی دانشگاه ییل محققان این بافت ریه را به موش‌ها پیوند زدند كه همانند ریه طبیعی عمل كرد و موش‌ها توانستند به راحتی نفس بكشند و اكسیژن تازه برای خون خود را تأمین كنند.
تیم مطالعاتی دانشگاه هاروارد در ماساچوست نیز از بافت انسانی ریه ظریفی ساختند كه برای آزمایش سم‌های محیطی و چگونگی عملكرد داروهای جدید كاربرد دارد.
نتایج این دو تحقیق در مجله ساینس منتشر شده و رشد دانش مهندسی بافت را مشخص كرده است.
دوشنبه 7/4/1389 - 19:23
ورزش و تحرک

درپی حضور موفقیت آمیز حسن كامرانی فر نماینده داوری ایران در جام جهانی آفریقای جنوبی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان تربیت بدنی از موفقیت این داور ایرانی تقدیر كرد.

به گزارش ایسنا؛ در پیام سعید لو آمده است: حضور موفقیت آمیز و تحسین برانگیز كامرانی‌فر در مسابقات جام جهانی فوتبال آفریقای جنوبی باعث افتخار ورزش كشور و امتداد حركت روبه جلوی داوری ایران است. قضاوت های بی نقص این داور جوان كشورمان در مسابقات حساس جام جهانی بی شك برگ زرینی در داوری كشور است؛ حضور به موقع ، تصمیم گیری درست و منطقی و البته رعایت انصاف مشخصه قضاوت های خوب داور كشورمان در جام جهانی بود.

بی شك این مسئله برگ زرین دیگری از افتخارات ورزش و فوتبال كشور و باعث بروز توانمندی‌های داوران جوان كشورمان خواهد بود. امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های بزرگی كه در مجموعه ورزش ایران وجود دارد، در همه رده‌ها ورزشكاران كشورمان به قله‌های رفیع موفقیت دست یابند.

اینجانب ضمن قدردانی از تلاش كامرانی فر این حضور پرافتخار در جام جهانی را به جامعه ورزش به ویژه خانواده بزرگ فوتبال كه علاقه‌مندان زیادی را در كشورمان دارد تبریك عرض نموده و سرافرازی هر چه بیشتر قهرمانان ایران اسلامی را از خداوند منان خواستارم.

دوشنبه 7/4/1389 - 19:22
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته