• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 520
تعداد نظرات : 438
زمان آخرین مطلب : 5063روز قبل
ورزش و تحرک

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: فرهاد مجیدی و محمد محمدی از فردا به تمرینات اضافه می‌شوند.

پرویز مظلومی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار كرد: فرهاد مجیدی كاپیتان فصل پیش استقلال طبق قولی كه داده است، فردا می‌آید. او با فتح‌الله‌زاده، سرپرست باشگاه در مورد حضورش در فصل بعد صحبت خواهد كرد. حضور نیافتن وی در تمرینات هماهنگ شده بوده و مشكلی وجود ندارد.

وی افزود: مجیدی بازیكن آزادی است و با استقلال قرارداد ندارد. او می‌تواند هر جا كه دلش می‌خواهد برود. در مورد حضور نیافتن وی در تمرینات در جریان بودم، چرا كه این بازیكن در مسافرت بوده است.

مظلومی در مورد وضعیت محمد محمدی دروازه‌بان این تیم نیز گفت: او با باشگاه استقلال قرارداد دارد و یك ماه در مرخصی بوده است. این دروازه‌بان هم از فردا به تمرین‌ها اضافه می‌شود. البته وی باید توضیح بدهد كه این یك ماه را چرا مرخصی گرفته بود. محمدی طی صحبتی كه كرده، گفته است از مدیریت قبلی فدراسیون مرخصی گرفته بود. او طی دو روز گذشته تماس گرفته و شرایطش را توضیح داد.

وی با اشاره به اینكه استقلال تهران در كناره‌های زمین قصد به خدمت گرفتن بازیكنان جدید را دارد، گفت: در كناره‌ها دچار كمبود نفرات هستیم. در تیمی كه بسته‌ایم نفراتی كه جدا شده‌اند آن‌هایی هستند كه در این پست‌ها بازی می‌كردند. در این بخش باید دو بازیكن جذب كنیم.

سرمربی استقلال تهران یادآور شد: بارها گفته‌ایم كه استقلال در درون دروازه و دفاع نفرات زیادی را از دست نداده است و كسانی كه جدا شده‌اند در خط هافبك و فوروارد بوده‌اند. باید به فكر ترمیم این بخش‌ها باشیم. سید صالحی به خاطر پارگی رباط پایش مصدوم است. شكوری و روانخواه هم حدود 2 تا 3 ماه دیگر به تركیب اضافه می‌شوند. این شرایط است كه ما را وادار می‌كند به فكر جذب بازیكنانی در كناره‌ها باشیم.

وی ادامه داد: اكبرپور، كاظمی، حیدری،‌ بیگ زاده و جان واریو نفراتی هستند كه در خط جلویی تیم استقلال بازی می‌كردند بنابراین باید به فكر پر كردن جاهای خالی آن‌ها باشیم. بازیكنانی كه هم‌اكنون جذب شده‌اند، در خط میانی زمین،‌ بازیكنانی تاثیرگذار و بسیار خوب هستند و خط میانی استقلال در این فصل قوی‌تر از فصل قبل خواهد بود. در سمت چپ كمی مشكل داریم كه باید آنجا را پر كنیم.

مظلومی گفت: باید برای استقلال مهاجم جذب كنیم چرا كه نیاز داریم. برای این بخش دو مهاجم عراقی و برزیلی را مد نظر داریم. مهاجم برزیلی كه در لیگ تركیه بازی می‌كند بازیكن بسیار خوبی است و صحبت‌های اولیه را با او انجام داده‌ایم. قرار است سرپرست باشگاه استقلال با وی صحبت‌های نهایی را انجام دهد و اگر آمدنش قطعی شد تا پایان هفته به ما جواب نهایی را می‌دهد. مهاجم عراقی هم مهاجم خوبی است كه بازی هر دوی آن‌ها را من دیده‌ و پسندیده‌ام.

وی با تاكید بر اینكه اصلا قصد ندارد وارد مسائل حاشیه‌ای شود و یا در مورد آن‌ها اظهار نظر كند گفت: اگر بخواهم به مسائل حاشیه‌ای بپردازم دیگر نمی‌توانم تیم خود را كنترل كنم. نمی‌خواهم وارد مسائل حاشیه‌ای شوم چرا كه معتقدم مردم بهترین قاضی‌ها هستند و خودشان می‌دانند كه ما چه كار می‌كنیم. اگر قرار باشد جواب هر كسی را بدهم وقتی برای دیگر كارها نمی‌ماند.

سرمربی استقلال تهران در مورد برنامه‌های آینده این تیم گفت: از تمرینات بازیكنان خود در اردوی كردان كرج راضی هستم. آن‌ها فراتر از انتظار من كار كرده‌اند. این بازیكنان با تلاش خوب خود به دنبال پیشرفت هستند هم‌اكنون 20 نفر در تمرینات حضور دارند كه از این تعداد چهار نفر از بازیكنان امید هستند. تمرین‌ها طبق برنامه پیش می‌رود و بازیكنان بسیار خوب در تمام جهات همكاری لازم را انجام می‌دهند. پنجشنبه و جمعه استراحت خواهیم داشت و شنبه تست بدنی از بازیكنان در آكادمی ملی المپیك گرفته خواهد شد.


وی افزود: پس از آن تست بدنی، بازیكنان سه روز در تهران صبح و بعدازظهر تمرین می‌كنند. پانزده تا 24 تیرماه در اردوی سرعین خواهیم بود و بعد از آن هم آماده می‌شویم تا در لیگ حضور پیدا كنم. بازی‌های تداركاتی‌ای هم در خلال این تمرین‌ها مد نظر داریم.


مظلومی در مورد مجید نامجو مطلق و احتمال حضورش در كادر فنی استقلال تهران گفت: قصد داشتیم از وی استفاده كنیم، اما خودش نخواست. هم‌اكنون هم ما كادر خود را معرفی كرده‌ایم و برای وی آرزوی موفقیت می‌كنم.

سرمربی استقلال تهران گفت: كارها را با همین بازیكنانی كه در اختیار داریم شروع می‌كنیم و نفرات جدید هم اگر جذب شوند، به تركیب اضافه می‌شوند. مشكلی برای شروع كارها نداریم.


مظلومی با تاكید بر اینكه اردوی خارجی‌ای را برای بازیكنان استقلال مد نظر ندارد، گفت: بیشترین تلاش من در این تیم این است كه بازیكنان را با یكدیگر هماهنگ كنم و رفاقت‌ها را در میان آن‌ها گسترش دهم. در این مدت آن‌ها بسیار خوب با یكدیگر كار كردند و رفاقت‌ها بیشتر از قبل شده است.

وی هم‌چنین در پاسخ به این سوال كه نظرتان درباره‌ی تقویم فوتبالی سازمان لیگ در فصل 90 ـ 89 چیست، گفت: این تقویم را ندیدم چرا كه در اردوی كردان از همه چیز دور هستیم. بالاخره هر تقویمی نقاط ضعف و قوتی دارد اما مهم‌ترین نگرانی من برنامه تیم ملی است. اردوی اتریش در بدترین شرایط برگزار می‌شود. نگرانی خود در مورد این اردو و زمان آن را به منصوریان، مربی تیم ملی انتقال داده‌ایم. 21 تیرماه درست زمانی كه تیم‌ها در حال رسیدن به شرایط نسبی آمادگی هستند، تیم ملی می‌خواهد پنج بازیكن ما را در اختیار بگیرد. حال اینكه در اردوی اتریش چه استفاده‌ای از این بازیكنان خواهد كرد و آیا این اردو پیامدی برای تیم ملی دارد، نمی‌دانم.

مظلومی ادامه داد: این بازیكنان پس از بازگشت از اردوی اتریش درست زمانی در اختیار ما قرار می‌گیرند كه فاصله كمی تا شروع لیگ داریم. معتقدم در این اردو اصلا عدالت رعایت نمی‌شود. مخصوصا برای تیمی مانند استقلال كه كمی هم مشكلات در بسته شدن داشت. از فدراسیون فوتبال می‌خواهم كه یا این اردو را به تعویق بیندازد، یا زمان آن را كم كند.

سرمربی استقلال تهران گفت: تیم‌ها و باشگاه‌ها همه نوع همكاری را با تیم ملی انجام می‌دهند اما امیدوارم سرمربی تیم ملی هم كمی بیشتر روی برنامه‌ریزی دقت كند. قطبی خودش را جای سرمربیان لیگی بگذارد و ببیند آیا خودش زیر بار این اردو می‌رود؟ باشگاه‌ها برنامه‌ریزی مدونی روی تیم‌های خود دارند و می‌دانند كه چطور آن‌ها را آماده كنند. این اردو درست به زمانی برخورد می‌كند كه كار آماده‌سازی باشگاه‌ها در حال پایان یافتن است و می‌خواهند كارهای تكنیكی را شروع كنند. وقتی بازیكنان به اردوی تیم ملی می‌روند، نمی‌دانم كه در اردوی اتریش چه كار مهمی را قرار است انجام دهند؟ مهم‌تر اینكه ممكن است بازیكنان من پس از بازگشت از اردوی اتریش دچار افت بدنی شده باشند و این لطمه می‌زند.

وی با ابراز نگرانی و تعجب نسبت به زمان برگزاری اردوی اتریش گفت: این همه زمان‌های تعطیل برای برگزاری اردو داشتیم كه می‌توانستند تیم ملی را در آن زمان به اردو ببرند اما آن زمان به مذاق آن‌ها خوب نبود. اگر غیر منطقی حرف می‌زنم بگویند. اما به جرات می‌گویم اردوی اتریش غیر از وقت گذراندن، دردی از فوتبال ما را دوا نمی‌كند. تیم ملی می‌خواهد به اردویی برود كه مسابقات آن شش ماه دیگر است.

دوشنبه 7/4/1389 - 14:59
ورزش و تحرک

سرپرست تیم فوتبال استیل آذین، گفت: تا آنجا كه می‌دانم بروس با مسوولان باشگاه به توافق نرسیده و تكلیف سرمربی تیم تا آخر هفته آینده مشخص می‌شود.

صادق درودگر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره وضعیت سرمربیگری تیم استیل آذین و بازگشت بروس به بلژیك گفت: من چندان در جریان آنچه كه در مذاكرات گذشته نیستم اما آنچه كه مسلم است اینكه گویا توافقی حاصل نشده است.

وی افزود: با این حال تا زمان انتخاب سرمربی جدید یا هر تصمیم دیگری كه باشگاه بگیرد، تیم زیرنظر افشین پیروانی كه مربی با دانش و كاملا به روزی است تمرین می‌كند و مشكلی وجود ندارد.

درودگر در پاسخ به این سوال كه آیا انتخاب مربی خارجی كه شناختی از فوتبال ایران ندارد تیم شما را دچار مشكل نمی‌كند، گفت: چیزی كه در ابتدای فصل اهمیت دارد این است كه بازیكنان به لحاظ بدنی در شرایط مناسبی باشند كه با تمرینات پیروانی، شاهرودی و عابدزاده وضعیت آماده سازی تیم در شرایط بسیار خوبی است. به غیر از این، صمیمیت و همدلی به عنوان یكی دیگر از فاكتورهای موفقیت یك تیم مطرح است كه این فاكتور هم در تیم استیل آذین دیده می‌شود. همه بازیكنان هم در تمرینات حضور دارند و اگر كسی در زمین چمن تمرین نكند حتما در سالن زیر نظر پزشك به فیزیوتراپی مشغول است.

وی با بیان اینكه مدیریت باشگاه در تلاش برای انتخاب سرمربی یا مربی برای تیم است، گفت: مطمئن باشید باشگاه به فكر است و فكر می‌كنم تا پایان هفته آینده تكلیف مشخص می‌شود.

فارغ از اینكه سرمربی انتخاب شود یا اینكه یك نفر در كنار پیروانی كار كند، تمرینات به پیش می‌رود و قطعا با كمك پیروانی سرمربی یا مربی خارجی تیم مشكلی به لحاظ شناخت از بازیكنان نخواهد داشت.

سرپرست استیل آذین با رد مذاكره این باشگاه با علی دایی گفت: هدایتی و آجرلو به طور كامل از قوانین اطلاع دارند و می‌دانند كه شرط ادب نیست كه با یك مربی تیم دار مذاكره كنند و این دو نفر افراد ادب مداری هستند كه این مساله را به خوبی درك می‌كنند و من با اطمینان می‌گویم فردی از استیل آذین تماسی با علی دایی نداشته است.

درودگر درباره احتمال حضور فرهاد مجیدی در استیل آذین گفت: من هم شنیده‌ام كه فرهاد مجیدی برای حضور در استیل آذین اظهار تمایل كرده است. او بازیكن بسیار بزرگی است كه فصل گذشته در استقلال بسیار موثر بود اما اینكه به طور قطع بگویم مجیدی به استیل آذین می‌آید یا خیر مشخص نیست و من اطلاعی درباره این موضوع ندارم.

دوشنبه 7/4/1389 - 14:57
ورزش و تحرک

دروازه‌بان تیم ملی آلمان اعتراف كرد با واكنش طبیعی و عادی داور را فریب داده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درحالی كه بازی دو تیم انگلیس و آلمان با نتیجه 2 بر یك به سود آلمان پیگیری می‌شد، فرانك لمپارد با شلیكی سنگین تیر دروازه را به لرزه درآورد و توپ از خط عبور كرد اما داور این صحنه را گل تشخیص نداد و كار را دنبال كرد. حالا مانوئل نویر دروازه‌بان تیم ملی آلمان درباره آن صحنه می‌گوید: وقتی روی زمین افتادم دیدم كه توپ از خط عبور كرد، اما سریع به سمت توپ رفتم و بازی را آغاز كردم این حركت عادی و سریع من داور رافریب داد و اعلام گل نكرد.

نویر در ادامه گفت: وقتی برای آزمایش دوپینگ وارد سالن شدم تلویزیون این صحنه را پخش می‌كرد. انگلیسی‌ها بدشانسی آوردند داور باید این صحنه را گل اعلام می‌كرد.

سنگربان 22 ساله شالكه كه با آسیب دیدگی رنه آدلر دروازه‌بان اول تیم آلمان شد تیمش را شایسته قهرمانی دانست و گفت: با وجود این كه انگلیسی‌ها در صحنه گل دوم از اشتباه داوری متضرر شدند اما تیم ما شایسته پیروزی بود و این اشتباه نمی‌تواند پیروزی 4 بر یك را كم‌رنگ جلوه دهد.

نویر با اشاره به همكاری تیمی خوب آلمان تاكید كرد: ما چهارگل به ثمر رساندیم تا دیگر اعتراضی به داور صورت نگیرد. فكر می‌كنم شانس هم یكی از فاكتورهای لازم برای كسب موفقیت است. این مساله در دیدار انگلیس به كمك ما آمد و ما هم به خوبی از آن استفاده كردیم.

دوشنبه 7/4/1389 - 14:56
سياست

جنجال بر سر تعیین مالیات اصناف امسال هم طبق سالهای گذشته ادامه دارد و هر دو طرف در حال وارد آوردن اتهاماتی به یكدیگر هستند؛ سازمان امور مالیاتی كشور كماكان در پی افزایش مالیات اصناف از طریق روش توافق است و اصناف هم ساز افزایش نیافتن مالیات‌شان نسبت به سال گذشته را می‌نوازند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، گویا بازاریان ایرانی این بار باتجربه‌تر از قبل پا به میدان گذاشته‌اند چراكه در طول چند سال اخیر كه معیار و مبنا، توافق‌های مالیاتی بوده است به اذعان خود هر بار به طریقی مغلوب سازمان امور مالیاتی و معاون عملیاتی زیرك آن شده‌اند؛ نمونه آخر آن سال گذشته بود كه با وجود دستور رییس‌جمهور مبنی بر افزایش نیافتن مالیات عملكرد 87 نسبت به 86، پس از مدت‌ها كشاكش، به پذیرش نظر سازمان مالیاتی و افزایش رقم مالیات‌شان ملزم شدند.

حالا امسال كلاف پیچیده‌تر از گذشته شده و اصناف معتقدند آنچه را كه به عنوان توافق اولیه پذیرفته‌اند با آنچه كه به عنوان دستورالعمل مالیاتی ابلاغ شده، بسیار متفاوت است.

در این باره ابراهیم درستی ـ رییس كمیسیون بیمه و مالیاتی مجمع امور صنفی توزیعی، خدماتی تهران ـ به ایسنا می‌گوید: "اصناف انتقادات خود را طی نامه‌هایی به سازمان امور مالیاتی اعلام كرده‌اند. سازمان امور مالیاتی خارج از چارچوب توافق اولیه با اصناف در تاریخ 27 اردیبهشت‌ماه به صورت یكطرفه افزایش مبلغ مالیات اصناف را اعلام كرده است. ما با سازمان امور مالیاتی كشور توافق كرده‌ایم و‌ آن‌ها نباید این توافق را به صورت یكطرفه تغییر بدهند و اصناف باید در جریان تغییرات قرار بگیرند؛ خواسته مشخص ما این است كه مالیات اصناف با توجه به اتفاقات سال 88 و وضعیت ركود اقتصادی، تعیین شود."

درستی البته از واحدهای صنفی می‌خواهد تا اظهارنامه‌های مالیاتی خود را به موقع تحویل حوزه‌های مالیاتی بدهند.

اما علی عسكری ـ رییس‌ كل سازمان امور مالیاتی كشور ـ در توضیح مسایل پیش‌آمده روایتی دیگر دارد و می‌گوید: "سازمان امور مالیاتی كشور طبق روالی مشخص،‌ هر ساله به توافق و تفاهم با اصناف اقدام می‌كند. امسال نیز طبق توافقی كه در اردیبهشت‌ماه بین سازمان امور مالیاتی كشور، نمایندگان مجامع امور صنفی سراسر كشور، اتحادیه‌های تولیدی،‌ توزیعی و خدماتی و وزارت بازرگانی انجام شد، مقرر شد اصناف به تعیین مالیات اعضای خود اقدام كنند كه پس از تصویب، این دستورالعمل از سوی رییس شورای اصناف كشور برای اجرا به كلیه مجامع امور صنفی ابلاغ شد و وزارت بازرگانی نیز این دستورالعمل را به كلیه ادارات بازرگانی سراسر كشور ابلاغ كرد؛ اما متاسفانه شورای اصناف كشور در اقدامی دور از انتظار، با وجود توافقی كه در 25 اردیبهشت‌ماه به امضا رسیده و در چهارم خردادماه به كلیه مجامع امور صنفی ابلاغ شد در تاریخ نهم خردادماه طی مكاتبه‌ای كه دلایلی غیرقابل پذیرش و غیرمستند را دربرداشت از اجرای دستورالعمل توافق و تفاهمی حاصل هفت الی هشت جلسه نشست مشترك بود، سر باز زد كه این حركت، رسم خوبی نیست و سال‌های قبل نیز معمولا توافق‌ها در چنین فضا و شرایطی به سرانجام می‌رسیده است."

اصناف كه هرگونه توافق جدید مالیاتی را به پس از دیدار با رییس‌جمهور در روز اصناف ( اول تیرماه) موكول كرده‌ بودند با حضور پیدا نكردن رییس‌جمهور در این مراسم در بلاتكلیفی جدیدی گرفتار شدند و روال توافق آن‌ها با سازمان مالیاتی مشخص نیست. در این میان گویا وزارت بازرگانی قصد پادرمیانی بین اصناف و سازمان امور مالیاتی را دارد.

حسن رادمرد ـ رییس مركز اصناف و بازرگانان وزارت بازرگانی ـ در این باره به ایسنا می‌گوید: "امیدواریم كه توافق انجام شود و كارگروه‌های استانی و كشوری تعیین مالیات كار خود را آغاز كنند."

به گفته او كارگروه‌های استانی با حضور رییس مجمع امور صنفی، رییس سازمان بازرگانی استان و رییس سازمان دارایی استان تشكیل می‌شود كه این گروه مسئولیت تقسیم مالیات هر استان به اتحادیه‌ها را برعهده دارد. اگر نتیجه‌ای حاصل نشد به كارگروه كشوری می‌آید كه در این كارگروه مقامات عالی هر كدام از این‌ نهادها حضور دارند.

واقعیت این است كه كمتر كسی از چند و چون محتوای توافق و آنچه كه سازمان امور مالیاتی در نظر دارد، آگاه است. نگاهی به اظهارات نمایندگان اصناف و پاسخ‌های سازمان امور مالیاتی از همین سردرگمی نشان دارد و البته كماكان سازمان امور مالیاتی در این باره اطلاع‌رسانی نمی‌كند و خبرنگاران برای گفت‌وگو با مسوولان این سازمان با مشكلات زیادی مواجهند.

جلال‌الدین محمدشكریه ـ نایب رییس اول شورای اصناف كشور ـ درباره اعتراضات اصناف به اقدامات یكجانبه سازمان امور مالیاتی به ایسنا می‌گوید: "آن زمان كه دولت و سازمان امور مالیاتی خود مالیات‌ها را وصول می‌كردند، سالانه هشت تا 10 درصد مالیات تعیین می‌كردند و با اتحادیه‌ها به توافق می‌رسیدند ولی اكنون با اعلام اخذ مالیات 75 تا 80 درصدی به مجامع استان‌ها، یك شوك ناگهانی را به اصناف تحمیل كرده‌اند؛ اگرچه اخذ كل مالیات به مجامع واگذار شده است ولی تعیین مالیات‌ها را خود دولت انجام می‌دهد! ما می‌گوییم مالیات صنوف را وصول می‌كنیم ولی در یك پروسه چانه‌زنی مالیاتی، آن را تعیین كنیم. اگر تكلیف شود كه به یك‌باره مالیات 80 درصدی دریافت شود، بسیاری از استان‌ها قادر به پرداخت نخواهند بود."

اما محمود شكری - معاون عملیاتی سازمان امور مالیاتی - كه طبق روال چند ساله اخیر مسئولیت مذاكره با اصناف را برعهده دارد در پاسخ به اظهارات نمایندگان اصناف در زمینه افزایش 80 درصدی مالیات سال 88 با رد تمام این اظهارات می‌گوید:‌ "درباره مالیات عملكرد سال 88، درصدی تعیین نشده است و گویا دوستان دچار سوءبرداشت شده‌اند. اصناف تشكیل‌دهنده 80 درصد از مشاغل هستند و 20 درصد دیگر را مشاغلی تشكیل می‌دهند كه جزو اصناف نیستند. مثل رانندگان وسایل نقلیه، پزشكان، كارشناسان رسمی دادگستری و مشاغل دیگر. بنابراین اصناف موظفند 80 درصد از رقم مالیات مشاغل كه در بودجه مصوب سال 89 آمده است را به هر شیوه‌ای كه در كارگروه مربوطه تعیین می‌شود، تامین كنند. در بودجه 89 رقم مالیات مشاغل بالغ بر 20 هزار میلیارد تومان تعیین شده و نسبت به سال گذشته افزایش 31 درصدی نشان می‌دهد، بنابراین حدود 16 هزار میلیارد تومان از این 20 هزار میلیارد تومان را باید اصناف تعیین كنند كه در همان كارگروه استانی بر حسب درآمد اتحادیه‌ها تعیین خواهد شد. "

شكری البته درباره رقم وصولی مالیات سال گذشته اصناف و میزان افزایش آن به 16 هزار میلیارد تومان درامسال، پاسخی نداد.

اما رییس ‌كل سازمان امور مالیاتی انتقاد دیگر و عمیق‌تری را هم به اصناف وارد می‌كند و می‌گوید: "در حالی كه مشاغل و اصناف كشور حدود 30 درصد تولید ناخالص داخلی را به خود اختصاص داده‌اند،‌ تنها شش درصد مالیات كشور را تامین می‌كنند و این در حالی است كه دیگر بخش‌ها از جمله بخش صنعت و معدن كه حدود 25 درصد تولید ناخالص داخلی را تشكیل می‌دهد، مالیاتی بیشتری می‌پردازد. به عبارتی فقط اشخاص حقوقی غیردولتی 22 درصد مالیات‌ها را تامین می‌كنند و حقوق‌بگیران بخش دولتی و خصوصی نیز 9 درصد مالیات می‌پردازند. این آمارها به روشنی بیانگر این است كه سهم بخش مشاغل و اصناف با وجود ظرفیت مالیاتی بالایی كه دارند، پایین‌تر از بخش‌های دیگر است و امسال مقرر شد این بخش حداقل به اندازه بخش حقوق‌بگیران یعنی 9 درصد مالیات بدهد و برای اجرای عدالت مالیاتی، امسال نیز درصدد توافق و تفاهم با اصناف برآمدیم تا حقوق حقه دولت را تامین كنیم و ما اصلا انتظار چنین برخوردی را از اصناف نداشتیم."

به نظر می‌رسد داستان تكراری مالیات اصناف امسال به گونه‌ای متفاوت و البته حساس‌تر باز هم در حال تكرار شدن است و این سوال وجود دارد كه آیا پادرمیانی وزارت بازرگانی در این میان راهگشا خواهد بود؟

يکشنبه 6/4/1389 - 21:53
سياست

پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله‌العظمی سیدعلی خامنه‌ای (مد‌ظله‌العالی) - موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی سخنرانی ناتمام حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در مسجد ابوذر تهران ـ كه در 6 تیر 1360 ـ انجام شده بود ـ را با عنوان « سخنرانی ناتمام در مسجد ابوذر تهران سال 60» منتشر كرد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در متن این سخنرانی آمده است:

بسم‌اللَّه‌ الرّحمن ‌الرّحیم

امیدواریم كه این دیدار با شما برادران و خواهران، یك دیدار مفید و ثمربخشى باشد و بتواند ما و شما را به هدف‌هاى اسلامی‌مان نزدیك كند. قبلاً لازم است عذرخواهى كنم از نیامدن هفته قبل. با این‌كه چنین قرارى ما داشتیم، همان ‌طورى كه مى‌دانید، هفته‌ گذشته روز شنبه مجلس به كار مهمى سرگرم بود و تا ساعت یك بعد از ظهر یا یك‌ونیم جلسه ادامه داشت؛ نمى‌توانستیم ما مجلس را ترك كنیم. وقتى هم كه آمدیم بیرون، وقت گذشته بود و امكان آمدن نبود. حالا ان‌شاءاللَّه این هفته با كمكى كه خواهرها مى‌كنند از بالا، یعنى سكوت را در آن‌جا رعایت مى‌كنند، ما مى‌توانیم كارمان را انجام بدهیم. خواهش مى‌كنم برادرها دخالت نكنند، من وقتى از پشت بلندگو دارم با خواهرها حرف مى‌زنم، صدایم از شما بیشتر به آن‌ها مى‌رسد، شماها كه شلوغ مى‌كنید خودِ این بدتر مى‌كند. خواهرهایى كه بالا نشسته‌اند، خواهش مى‌كنم توجه بكنند كه همهمه‌اى كه در آن‌جا هست، محیط ساكت ما را از آرامش مى‌اندازد. سكوت كنید و بگذارید ما با فراغت یك ساعتى در این‌جا به پرسش و پاسخ بپردازیم.

یك مقدمه‌اى قبلاً درباره سؤال و جواب بگویم. «سؤال» چیز خوبى است. دستور شرع هم این است كه انسان چیزهایى را كه نمى‌داند، بپرسد. و بر كسانى كه مى‌دانند، واجب است كه سؤالِ سؤال‌كننده را پاسخ بدهند، مگر این كه در آن پاسخ دادن مفسده‌اى مترتب بشود. در روزگار ما سؤال زیاد است و این سؤال‌ها سه نوع است؛ یك نوع سؤال‌هاى فكرى و ایدئولوژیك است راجع به اسلام، راجع به مقررات و احكام دینى. چون شعور مردم و فكر مردم پیش‌رفت كرده، براى آن‌ها سؤال مطرح مى‌شود، مى‌خواهند از اسلام چیزهاى زیادى را بدانند.

نوع دوم سؤالات مربوط به مسائل جارى كشور یا كلاً مسائل سیاسى است. مى‌خواهند بدانند كه سیاست دولت در زمینه‌هاى اقتصادى یا رفاهى یا تولیدى چیست، سخن‌گویان دولتى سرگرم كارند، نمى‌رسند همه‌ سؤال‌هاى مردم را پاسخ بدهند. ضد انقلاب هم به شدت مشغول كار است؛ از كاهى كوهى مى‌سازد و سؤال ایجاد مى‌كند. در ذهن مردم ما -كه خدا این مردم ما را یعنى همین شماها را حفظ كند و خیر بدهد و توفیق بدهد و از شما راضى باشد- این سؤال‌ها در ذهن‌شان مى‌نشیند؛ لذاست كه سؤال مى‌كنند.

نوع سوم سؤال‌هاى مربوط به افراد است. آقا شما بابت نماز جمعه هر ماهى چهل هزار تومان مى‌گیرید؟ هر هفته‌اى، یك روایت این است، چهل هزار تومان مى‌گیرید؟ آقا آقاى فلانى تو خانه‌ عَلَم مى‌نشیند؟ آقا آقاى فلانى شركت تولیدى دارد؟ كارخانه‌دار است؟ آقا آقاى كلانترى وزیر راه داماد آقاى موسوى اردبیلى است؟ و از این قبیل سؤال‌ها كه بنده كه اصلاً دختر ندارم تا حالا، چند تا داماد براى خود من فقط پیدا شده و هر كسى كه یك جایى پیدا مى‌شود، اگر دختر است مى‌گویند این دختر فلانى یا فلانى یا فلانى است، چند تا را اسم مى‌آورند. اگر مرد جوانى است مى‌گویند این داماد آن‌هاست، در حالى كه خداى متعال نه به ما دختر داده و نه هم داماد.

این سؤالات هم زیاد است، پس سه نوع ما سؤال داریم. وظیفه شما چیه؟ وظیفه‌ ما چیه؟ وظیفه شما دو چیز است؛ اوّل، قبل از تحقیق قضاوت نكردن و منتظر روشن شدن بودن. این یك. وقتى كه درباره‌ فلان مسأله راجع به امور سیاست اطلاع ندارید، كسى را هم پیدا نكردید دم دست‌تان كه بیاید بایستد این‌جا و جواب بدهد، یا نامه نوشتید و جواب نگرفتید، از روى حدس و گمان قضاوت نكنید. این یك. و سؤال كنید تا روشن بشود.

دوم، وظیفه این است كه اگر راجع به اشخاص، افراد یا مسائلى كه ارتباط به اشخاص و افراد پیدا مى‌كند، چیزى شنیدید كه باز هم براى شما محقَّق و ثابت نیست، این را دهن به دهن نگردانید. چون مى‌شود شایعه و از قول پیغمبر اكرم،‌صلى‌اللَّه‌علیه‌واله‌، نقل شده است كه فرموده‌اند: «كَفَی المرءُ كِذْباً أنْ یحدثَ بِكُلّْ ما یَسْمَعُ» براى دروغ‌گو بودن یك آدم همین كافى است كه هر چه مى‌شنود، نقل كند. این است دیگر. فرض بفرمائید كه یك مرد سالم نجیبى كاسب سر این محل است. یك نفر مى‌آید مى‌گوید آقا خبر دارى چى شد؟ مى‌گوید، ها چى شده؟ مى‌گوید آره، جوادآقا مثلاً شكر قاچاق مى‌فروشد. خب [نامفهوم‌] شما مى‌گوئید نه بابا، او هم مى‌گوید نخیر این‌جورى است. شما مى‌گوئید نه. آخر هم باور نمى‌كنید. بعد از او كه جدا شدید، مى‌رسى به رفیقت، مى‌گوئى آره فلانى آمده بود مى‌گفت جوادآقا شكر قاچاق مى‌فروشد. به دومى مى‌رسى، مى‌گوئى شنیدم جوادآقا شكر قاچاق [مى‌فروشد]. دست سوم و چهارم و پنجم كه رسید، مسلّم مى‌شود كه جوادآقا شكر قاچاق مى‌فروشد. یعنى شما به دست خودتان، بدون سوء نیت، بدون دشمنى با جوادآقا یك جرمى را بار گردن یك مسلمانى كردید. این هم وظیفه دوم.

شایعه را ضد انقلاب درست مى‌كند، افراد ساده‌لوح و بى‌توجه آن را این جا آن‌جا منتقل مى‌كنند. مثل بلاتشبیه مگس كه میكروب را از جایى به جاى دیگرى منتقل مى‌كند. گناه آن مگس از گناه آن میكروب مختصرى كم‌تر است؛ خیلى كمتر نیست. (آقا این اگر آمپلى‌فایر است، خاموشش كنید. یك بلندگوى رو راست بگذارید صدا ندهد.) این وظیفه‌ى شماست.

اما وظیفه ما چیه؟ وظیفه‌ى ما این است كه تا آن جائى كه مى‌توانیم سؤال را گوش كنیم تا مطلع بشویم كه چه سوالى شما دارید. كه خب ما براى این كار [...] حالا این كار را بنده كردم. هفته‌اى یك مسجد. الان مدت‌هاست كه من این مسجد و آن مسجد رفت و آمد مى‌كنم. روزهاى شنبه براى برادرها و خواهرها یك ساعت صرف وقت مى‌كنم تا به سؤال‌هاى آن‌ها پاسخ داده بشود.

دیگران هم كارهایى مشابه این، كم و بیش انجام مى‌دهند. دوم این كه آن‌چه در آن مفسده‌اى نیست، با كمال صداقت گفته بشود و بیان بشود. براى این كه مردم بدرستى بفهمند.

خب، حالا شما ذهن‌تان آماده شد. سؤال شما و پاسخ من اگر براى خدا باشد، عبادت است و ما بین دو نماز یك ساعت در این‌جا اگر با این نیت باشیم، مشغول عبادتیم. پس به عنوان پاسخ دادن به یك تكلیف الهى این وظیفه را انجام مى‌دهیم و پاسخ مى‌دهیم. در ضمنى كه من سؤال مى‌كنم، اگر از این سؤال‌هایى كه این‌جا آمده وقت زیاد آمد، باز برادرها یا خواهرها سؤال‌هاى دیگرى بدهند تا من پاسخ بدهم.

سؤال اوّل یك سؤال فقهى‌-اجتماعى است. البته سؤالى هم هست كه ممكن است میانه‌ى ما و خانم‌ها را به هم بزند. آیا زن مى‌تواند قاضى و مجتهد بشود؟ اگر نه، چرا؟ و طبق حدیث «زن ناقص‌العقل است»، آیا با آزادى زن منافات ندارد؟

اوّلاً این كسى كه این سؤال را كرده، خیلى بى‌سلیقگى كرده. این حرف اوّل. توى این همه سؤال، توى این همه حرفِ لازم، یك‌هو چسبیده به این كه زن مى‌تواند قاضى بشود یا نه؟ خب، حالا بفرمائید ببینم توى این خانم‌هاى تحصیل‌كرده، تحصیلات حقوق عالیه كى دارد كه برود قاضى بشود؟ توأم با عدالت كامل كه شرط قاضى است، كى دارد؟ یك وقت شما پنجاه تا زن تحصیل‌كرده‌ى حقوق‌دان داراى شرائط دیگرِ قاضى آن‌جا قطار دارید، ردیف كرده، بعد مى‌پرسید آقا این‌ها چرا نمى‌توانند قاضى بشوند؟ خب، این یك جاى سؤال [دارد]. بنده هم جوابش را مى‌دهم، اما وقتى چنین چیزى زمینه ندارد، موضوع ندارد، این چه سؤالى است كه این‌طور این سؤال‌كننده‌ى عزیز ما بى‌سلیقگى به خرج دادند این را مطرح كردند.

اما در عین ‌حال، به قول امیرالمؤمنین «[اما بعد] فَلَكَ حَقُّ الْمَسْألَةِ» سؤال كردید، بنده باید جوابش را به‌هرحال بدهم. اگر هم وقت گرفته مى‌شود، به گردن آن برادر یا خواهرى كه این سؤال را به من داده. نه آقا. زن قاضى و مجتهد نمى‌تواند بشود. هر مردى هم قاضى و مجتهد نمى‌تواند بشود. مجتهد چرا، مرجع تقلید نمى‌تواند بشود. مجتهد یعنى كسى كه درس خوانده قدرت استنباط پیدا كرده، این چه مرد، چه زن اشكالى هم ندارد برود بشود، اما مرجع تقلید نمى‌تواند بشود. یعنى دیگران از او تقلید نمى‌توانند بكنند. هر مردى هم نمى‌تواند بشود. قاضى چندین شرط دارد. مرجع تقلید چندین شرط دارد. صدى هشتاد نود مردها هم این شرط‌ها را ندارند، صدى نودوپنج هم ندارند. اما اگر جائى فرض كردیم كه كسانى این شرائط را داشته باشند، اما جزو خانم‌ها و زن‌ها باشند، آن وقت نمى‌شود. چرا؟ ها. نكته‌اش [نامفهوم‌] در یك كلمه‌ى كوتاه عرض مى‌كنم.

نكته این حكم الهى این است كه قضاوت، یك منصبى است كه احتیاج دارد به این كه انسان خشك و قاطع باشد. خشك بودن و تحت تأثیر عواطف قرار نگرفتن، چیزى است كه به طور معمول زن‌ها این را ندارند و این نقطه‌ى قوت زن است نه نقطه‌ى ضعف زن. این را توجه داشته باشیم. زن اگر عواطفش جوشان و احساساتش پرخروش نباشد، عیب است. كمال زن در غلبه عواطف اوست و این به دلیل این است كه شغل اوّل زن تربیت فرزند است. نمى‌گوئیم شغل دیگر نداشته باشد، داشته باشد. مى‌تواند، هیچ مانعى ندارد داشته باشد. اسلام مانع نیست، اما اوّلین و اساسى‌ترین و پراهمیت‌ترین شغل زن، مادرى است. اگر رئیس جمهور هم بشود، اهمیتش به قدر اهمیت مادرى نیست. من اگر بتوانم تشریح كنم، وقت مى‌بود و مى‌گفتم كه مادر بودن چقدر اهمیت دارد؛ یك مادر خوب بودن، قبول مى‌كردید كه از ریاست جمهورى هم بالاتر است اهمیت و ارزشش. براى این كار عاطفه لازم است. خدا این موجود را با این عواطف خروشان آفریده تا مادرى لنگ نماند. اگر مادرى لنگ بماند، نسل انسان منقطع مى‌شود. یا انسان‌هائى كه به جامعه وارد مى‌شوند، انسان‌هاى كامل و درست و حسابى و معتدلى نخواهند بود. براى این منظور خلق شده. حالا شما مى‌خواهید این موجودى كه خدا براى خاطر همین موضوع او را عاطفى آفریده، بگذارید در رأس یك شغلى كه بى‌عاطفه‌گى مى‌خواهد؟ قاطعیت و خشونت مى‌خواهد؟ خشك بودن مى‌خواهد؟ این را خداى متعال قبول ندارد. مجتهد جامع‌الشرائطى كه مرجع تقلید مى‌شود نیز همین‌طور. مرجع تقلید باید تحت تأثیر هیچ احساس و عاطفه‌اى قرار نگیرد و این چیزى است كه به طور متوسط و معمول در مردها بیشتر است از زن‌ها به این دلیل.

اما آنى كه گفتند زن ناقص‌العقل است، این نخواستند بگویند كه زن خداى نكرده قوه‌ى ادراك ندارد، هرگز. بسیارى از زنان از بسیارى از مردان سطح شعور و دركشان به مراتب بالاتر است؛ نه یك ذره دو ذره. من در تفسیر این جمله در نهج‌البلاغه یك بیانى كردم كه این بعد هم منتشر شده. شاید هم شماها بعضیتان دیده باشید. دو احتمال درباره‌ى این هست كه یكى از این دو احتمال را من این‌جا ذكر مى‌كنم و آن این است كه نظر امیرالمؤمنین در «هن ناقصات العقول‌[ان النساء نواقص الایمان نواقص الحظوظ نواقص العقول/128نهج‌البلاغه/ خطبه 80]» به طبیعت زن نیست، بلكه به زنى است كه تحت تأثیر فرهنگ ستم‌آلود تمام طول تاریخ كه نسبت به زنان این فرهنگ، همیشه توأم با ظلم و ستم بوده، ناقص بار آمده. در زمان امیرالمؤمنین زن در همه‌ى جوامع بشرى، نه فقط در میان عرب‌ها، مظلوم بود. نه مى‌گذاشتند درس بخواند، نه مى‌گذاشتند در اجتماع وارد بشود و در مسائل سیاسى تبحر پیدا كند. نه ممكن بود در میدان‌هاى...

انفجار بمب و مجروحیت شدید آیت‌الله خامنه‌ای، این سخنرانى را ناتمام گذاشت.

يکشنبه 6/4/1389 - 21:52
ورزش و تحرک

هوگو بروس پس از به توافق نرسیدن با مسوولان باشگاه استیل آذین برای همكاری با این تیم، ایران را ترك كرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این مربی بلژیكی كه برای گفت‌وگو با باشگاه استیل آذین و بازدید از امكانات این تیم به تهران سفر كرده بود، پس از انجام گفت‌وگوهای اولیه و نرسیدن به توافق‌های نهایی با مسوولان استیل آذین ایران را ترك كرد و به كشورش بازگشت.

يکشنبه 6/4/1389 - 21:49
ورزش و تحرک

با پایان اردوی شبانه روزی استیل آذین، معدنچی و شاپورزاده قرارداد خود با این باشگاه را به صورت رسمی ثبت کردند.


به گزارش ایسنا، مهرزاد معدنچی و امیر شاپورزاده که هفته گذشته با حضور در دفتر باشگاه استیل آذین و مذاکره با مصطفی آجورلو با این باشگاه به توافق رسیده بودند، پیش از ظهر امروز( یکشنبه) با مراجعه به هیات فوتبال استان تهران قرارداد 2 ساله خود با استیل آذین را به صورت رسمی ثبت کردند.

يکشنبه 6/4/1389 - 21:48
ورزش و تحرک

علی نظری جویباری گفت: به دنبال جذب جانشین خسرو حیدری هستیم.


به گزارش ایسنا، سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: بر اساس نیاز كادرفنی در حال حاضر در پی جذب دو بازیكن جدید هستیم. یك سانتر فوروارد و یك هافبك راست را طی روزهای آینده جذب خواهیم كرد.


وی ادامه داد: با توجه به شرایط موجود احتمال اینكه از گزینه‌های خارجی در این دو پست استفاده كنیم زیاد است.


نظری جویباری خاطرنشان كرد: تیم شرایط خوبی را در كردان كرج سپری می‌كند و انشاا... با اردوی خوبی كه در اردبیل خواهیم داشت توقعات كادرفنی برای آغاز لیگ تامین خواهد شد.

يکشنبه 6/4/1389 - 21:47
ورزش و تحرک

سرپرست باشگاه پرسپولیس در نامه ای به استاندار اردبیل، از استاندار، مسوولان و مردم اردبیل به خاطر میزبانی به یاد ماندنی و همکاری همه جانبه ایشان در طول مدت اردوی تیم فوتبال پرسپولیس در شهر اردبیل تقدیر و تشکر کرد.


به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، در بخشی از نامه حبیب کاشانی به منصور حقیقت پور، استاندار اردبیل آمده است:" باشگاه پرسپولیس این افتخار را داشت تا اردوی آماده سازی خود را در استان تاریخی، باستانی و زیبای اردبیل و شهر شهید پرور اردبیل پشت سر بگذارد.

اردبیل، استانی که به خاطر تاریخ باشکوهش، روزی به نام «روز ملی اردبیل» را در تقویم تاریخ این مرز و بوم به ثبت رسانده است.

اردبیل، استان و شهری قهرمان و شهیدپرور در حوزه های هنر و فرهنگ و سیاست و ورزش که اینک باشگاه پیروزی افتخار همکاری با یکی از قهرمانان و اسطوره های ورزشی برخاسته از این خاک، علی دایی را به عنوان سرمربی خود دارد.


ما این افتخار را داشتیم که اولین اردوی فصل جدیدمان را در چنین جغرافیایی برگزار کنیم. اردویی که به واسطه همکاری مسوولان استان و شهر اردبیل و نیز نیروی انتظامی و دیگر مسوولان به ویژه کابلی، مدیر کل تربیت بدنی استان اردبیل و دیگر مجموعه های مرتبط، یکی از بهترین و مفیدترین برنامه های تدارکاتی تیم فوتبال پیروزی را در فضایی آرام و به یاد ماندنی رقم زد.


همچنین بر خود لازم می دانم از حمایت وصف ناشدنی مردم خونگرم و باصفای اردبیل که در طول مدت اردو، محبت بی دریغ خود را خالصانه نثار فرزندان خود کردند نیز کمال سپاسگزاری را داشته باشم و سر تعظیم در برابر میهمان نوازی آنان فرود آورم. "

يکشنبه 6/4/1389 - 21:46
ورزش و تحرک

با اجرای پیمان یوسفی، مزدك میرزایی، جواد خیابانی، مسعود اسكویی و میر سعید برنامه «مجله ورزشی» و با اجرای جواد خیابانی برنامه « ‌٩٠*90» از شبكه جهانی جام جم پخش می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شبكه‌ی جهانی جام جم، گروه ورزش و سرگرمی شبكه جهانی جام جم همه هفته از روز دوشنبه تا جمعه برنامه «مجله ورزشی» را به مدت ‌٩٠ دقیقه به روی آنتن می‌برد كه در آن وضعیت ورزش كشور در رشته‌های مختلف بررسی می‌شود. تهیه‌كننده مجله ورزشی جواد خیابانی است.

بنابه همین گزارش برنامه ‌٩٠*90 نیز به تهیه‌كنندگی كیومرث صالح‌نیا و اجرای جواد خیابانی وقایع فوتبال كشور را به مدت ‌٩٠ دقیقه بررسی می‌كند.

*** «چكامه» جدید‌ترین برنامه‌ی ادبی شبكه جهانی جام جم

برنامه‌ی «چكامه» در حوزه ادب و فرهنگ روزهای دوشنبه، سه‌شنبه و پنج‌شنبه در ساعت ‌٣٠/١٩ به وقت اروپای مركزی از شبكه جهانی جام جم پخش می‌شود.

گروه فرهنگ و تاریخ شبكه جهانی جام جم یك برنامه‌ی تركیبی با محتوای ادب و فرهنگ را به‌صورت زنده برای بینندگان تدارك و تهیه دیده است كه از روز دوشنبه هفتم تیرماه سوار بر امواج ماهواره به خانه پرمهر ایرانیان مقیم خارج از كشور و فارسی‌زبانان سراسر دنیا رفته و علاقه‌مندان این‌گونه مباحث را از فرهنگ و ادب مملكت مطلع می‌سازد.

بنا به همین گزارش، در«چكامه» الهامی، به عنوان مجری، اتفاقات و اخبار حوزه‌ی فرهنگ و ادب در سراسر كشور را به سمع و نظر بینندگان می‌رساند و بحث‌های كارشناسی پیرامون مسائل مختلف فرهنگی و ادبی به منظور آشنا‌شدن مخاطبان با مشاهیر ادب و آثار آنان را پی می‌گیرد.

«چكامه» به تهیه‌كنندگی علی شعبانی به مدت ‌٥٠ دقیقه جدید‌ترین محصول گروه فرهنگ و تاریخ شبكه‌ی جهانی جام جم است.

يکشنبه 6/4/1389 - 19:26
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته