• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 680
تعداد نظرات : 589
زمان آخرین مطلب : 5133روز قبل
دانستنی های علمی

 

زندگی یک گلدان خالی است ، خوشا بحال آن کسی که دراین گلدان گل محبت و ایثار بکارد

سه شنبه 25/1/1388 - 18:15
دانستنی های علمی

ادب را می توان رایگان به دست آورد ، ولی می توان با آن چیزهای ارزشمندی خرید

 

سه شنبه 25/1/1388 - 18:13
بیماری ها

خواص فوق العاده پیاز

اثرات درمانی پیاز آرامبخش ، كاهنده فشارخون، كاهش چربی خون، ، پایین آورنده قند خون (دیابت)، اشتهاآور،‌ضد اسپاسم (، رفع سنگهای مجاری صفراوی، درمان اختلالات روده،‌رفع مسمومیت ، ادرارآور، كاهش اوره خون، دفع سنگهای مجاری ادراری، ‌رفع پروستات، رفع احتباس ادرار، درمان التهاب مجاری ادراری، مسكن سرفه، ‌سرماخوردگی سیستم محافظ بدن (پوست و مو): ترمیم سوختگی، جلوگیری از ریزش مو، مسكن درد و التیام زخم، ضد قارچ، درمان آبسه و تاول

 

سه شنبه 25/1/1388 - 18:9
دانستنی های علمی

حضرت علی (ع) می فرمایند :

اگر نماز گزار بداند كه چقدر از رحمت الهی او را فرا گرفته هرگز سر از سجده بر نمی دارد

 

دوشنبه 24/1/1388 - 18:45
دانستنی های علمی

غرور

غرور مانند سوراخی پنهان در بدنه یک کشتی است، که باعث غرق شدن تدریجی می گردد

دوشنبه 24/1/1388 - 18:43
اخبار

گوش چپ در برابر امواج تلفن همراه مقاوم تر است

 

طبق تحقیقات انجام شده در صورت استفاده ازگوش چپ در هنگام صحبت کردن با تلفن همراه آسیب کمتری به دستگاه شنوایی وارد می شود

مجتبی توکلی در گفتگو با ایسنا می گوید : افرادی که به صورت مکرر از تلفن همراه استفاده می کنند بهتر است از هر دو گوش خود استفاده کنند و سهم گوش چپ در این تناوب بیشتر باشد زیرا گوش چپ در برابر امواج تلفن همراه مقاوم تر می باشد

توکلی خاطر نشان می کند : در استفاده از تلفن همراه بهتر است از هنذفری استفاده شود و بدین ترتیب فاصله میان امواج مضرر تلفن همراه و دستگاه شنوایی ایجاد کرد

 

دوشنبه 24/1/1388 - 9:7
دانستنی های علمی

پاک کنی وجود ندارد ، درست نقاشی کن

زندگی هنر نقاشی كردن است بدون استفاده از پاك كن سعی كن همیشه طوری زندگی كنی كه وقتی به گذشته برمیگردی نیازی به پاك كن نداشته باشی

 

دوشنبه 24/1/1388 - 9:4
دانستنی های علمی

لباس كانگورویی برای حمل كودكان

تمامی كیف و كالسكه های موجود كه این روزها كودكان در آنها جابجامی شوند آنقدر راحت و مجلل است كه هر كودكی خواب آلود و بی حوصله ای را برای بازی و شیطونت به وجد می آورد برای همین است كه بیشتر مادران معتقد هستند كه لوازم كودك بایستی به گونه ای طراحی شوند تا از همان روزهای اول امكان كنترل شیطنت كودكان وجود داشته باشد .

طراحان لوازم كودك با الهام گرفتن از نحوه جای گرفتن بچه كانگورو در كیسه جلوی شكم ، نوعی لباس برای مادران طراحی كردند كه فرزندان عزیز در این لباس جای گرفته و یا بهتر بگوییم زندانی می شوند . مادر این لباس را بر تن می كند و كودك را در محفظه مد نظر گذاشته و زیپهای لباس را می بندند . آزادی و تحرك از دست وپای كودك گرفته می شود و تنها سر و صورت از این لباس خارج خواهد شد . طرح این لباس به peekaru معروف است كه هم اكنون با قیمت 80 دلار در برخی فروشگاههای لوازم كودك به فروش می رسد

دوشنبه 24/1/1388 - 9:3
ادبی هنری
مهم این نیست که قطره باشی یا اقیانوس، مهم این است که آسمان در تو منعكس شود

 

يکشنبه 23/1/1388 - 18:44
بیماری ها

 خاك بازی روحیه را تقویت می كند

پژوهشگران می‌گویند تماس با باكتریهای مفید خاك، با تقویت دستگاه ایمنی بدن مانند داروهای ضد افسردگی، در بهبود روحیه افراد موثر است.

به گزارش پایگاه اینترنتی لایوساینس، پژوهشگران دسته‌ای از موشها را در معرض میكرب بی‌ضرر خاك یعنی "‪ "Mycobacteroum vaccae‬قرار دادند، سپس آنها را مورد آزمایشی قرار دادند كه برای بررسی اثربخشی داروهای ضد افسردگی روی آنها، انجام می‌شود.

موشها مدت پنج دقیقه در یك ظرف آب قرار داده شدند تا مدت زمانی كه به شنا كردن و تلاش برای نجات ادامه می‌دهند مشخص شود. محققان دریافتند موشهایی كه در معرض باكتری قرار گرفته بودند بسیار بیشتر از موشهای گروه شاهد به تلاش خود ادامه دادند.

كریس لوری سرپرست این مطالعه از دانشگاه بریستول در انگلیس می‌گوید موشهای گروه اول شیوه رویارویی فعالتری داشتند.
موشهایی كه داروهای ضد افسردگی دریافت كردند عزم بیشتری برای فرار داشتند. این یافته‌ها در شماره آنلاین مجله "‪ "Neuroscience‬منتشر شده است.
نتایج این مطالعه مشابه یك تحقیق پزشكی است كه چند سال پیش انجام شد و طی آن بیماران سرطانی با باكتری تحت درمان قرار گرفتند. در این مطالعه بهبود قابل توجهی در كیفیت زندگی این بیماران مشاهده شد.

از آنجا این باكتری عمر بیماران را طولانی‌تر نمی‌كند، دیگر به عنوان درمانی برای سرطان مورد توجه نیست. با این حال بیماران سرزندگی بیشتر، افزایش عملكرد قوای ادراكی و كاهش درد را گزارش دادند.

دانشمندان هنوز نمی‌دانند این باكتری چگونه روحیه را بهبود می‌بخشد.

پژوهشگران می‌گویند میكرب‌ها سلولهای ایمنی را وادار به آزاد كردن ماده شیمیایی "سیتوكین" می‌كنند و از این طریق بطور غیرمستقیم بر مغز تاثیر می‌گذارند.

برخی از این مواد شیمیایی می‌توانند اعصابی را كه پیامها را از بدن به مغز می‌برند فعال كنند.

تحریك اعصاب برخی یاخته‌های عصبی مغز را وامی‌دارد ماده شیمیایی سروتونین در قشر پیشانی مغز آزاد كنند. از جمله فعالیتهای این ناحیه از مغز تنظیم روحیه است. با آنكه تعداد بسیار كمی از یاخته‌های عصبی در مغز سروتونین می‌سازند، اما این یاخته‌ها در تمام قسمتهای مغز فعالیت دارند.

دانشمندان علت بروز افسردگی را فقدان سروتونین در مغز می‌دانند.

در مطالعات قبلی تماس با باكتری در اوان كودكی با ایمنی در برابر آسم و آلرژی‌ها در بزرگسالی مرتبط شناخته شده است. كشف جدید "فرضیه بهداشت" را قوت می‌بخشد و نشان می‌دهد تماس با باكتری نه تنها دستگاه ایمنی را تقویت می‌كند بلكه آسیب پذیری در برابر بیماریهایی مانند افسردگی را نیز كاهش می‌دهد.

این مطالعات به درك نحوه ارتباط بدن با مغز و پی بردن به اهمیت دستگاه ایمنی در سلامت روانی كمك می‌كند.

يکشنبه 23/1/1388 - 14:10
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته