• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 544
تعداد نظرات : 323
زمان آخرین مطلب : 3959روز قبل
دعا و زیارت
بسم الله الرحمن الرحیم.
پسركم ! خداوند تعالی تو را بر انجام دادن فرمانشهایش استوار بدارد و بر عمل خیر و ملازمت آن توفیق ات دهد و به سوی آنچه دوست می دارد و راضی است ، رهنمایت باشد و به انچه از خیرها ارزو داری و خواهانی ، برساندت و در دنیا و آخرت سعادتمند كند و هر چه كه با آن ، چشم روشن می گردد، هدیه ات كند و عمر نیكو وزندگی آرام و خوش روزگارت را سپری سازد و مهر (صالح است) بر اعمالت بنهد و وسایل رسیدن به سعادت را روزی ات كند و از بركتها بزرگ و والایش بر تو ببارند و خداوند از هر بلا و سختی دورت بدارد و بدیها را از تو دفع كند!
بدان ! كه من در این كتاب (قواعدالاحكام) چكیده و فشرده احكام را به گونه ای موجز آوردم و پایه های اسلام را با كلمات كوتاه و عبارتهایی روان روشن ساختم و راه رشد و طریق استوار را واضح كردم.
تالیف این كتاب به هنگامی است كه پنجاه سال از عمر را گذرانده ام و وارد دهه شصت زندگی شده ام. دهه شص زندگی آنی است كه مهتر خلایق (جناب رسول الله صلی الله علیه و آله) فرموده: (ان ، اغازگاه هجوم مرگ است) )
حال اگر خداوند تعالی (در این دهه بر من مرگ را نوشته باشد و ان را با (قدر) ش حتمی كرده باشد، از آن جا كه او فرمانش را بر بندگان حاضر و مسافر، جاری سازد، پس من هم - همان گونه كه خداوند تعالی وصیت را بر من واجب و بخصوص هنگام احساس مرگ مرا مامور به آن كرده است - (تو را مخاطب ساخته) و برایت و صیت می كنم به:
اینكه همدوش با تقوی الهی باشی ، كه آن - بیقین - سنت پایدار و واجب حتمی و سپر نگه دارنده توشه ماندگار است. و (آن) پر سودتر چیزی است كه انسان برای روزی كه چشمها از هیبت آن روز گشاده و خیره می ماند و یار و یاور نیست ، خواهد داشت.
التزام به پیروی اوامر خداوند تعالی و انجام دادن آنچه او می پسندد و پرهیز از آنچه او ناخوش دارد و دوری از نواهی خداوند تعالی.
كسب فضایل علمی و عروج از پستی نقص به بالاترین نقطه كمال و اوج گیری در آسمان عرفان و نه سقوط به جایگاه جهال و (و عمرت را با) گرایش عاشقانه به پسندیده ها و یاری برادران دینی و پاسخ دشتخو را به سخن نیكوگفتن و نیكو رفتار را با چهره باز پذیرفتن بگذران !
پرهیز از رفاقت با انسانهای پست و همنشینی با افراد نادان ، زیرا رفاقت و همنشینی با آنان خلق و خوی ناپسند و باطن پست برجا می نهد.
التزام به همدوشی با عالمان و نشست و برخاست با فاضلان داشته باش كه آن برای كسب كمالات زمینه كامل را فراهم می سازد و برایت ، توان و مهارت در یافتن پاسخ مجهولات را به دنبال دارد.
باید، امروزت از دیروزت بهتر باشد.
تو و التزام به صبر و توكل و رضا.
هر روز و شب ، محاسبه نفس كن !
از خداوند بسیار آمرزش بخواه !
از نفرین مظلوم بترس بخصوص از نفرین یتیم و پیرزن ، كه خداوند در مورد شكستن دلشكسته ، گذشت نمی كند.
تو و التزام به نماز شب ، كه رسول الله صلی الله علیه و آله بر آن تشویث كرده و دعوت به اقامه آن كرده و فرموده است: (من ختم له بقیام اللیل ، ثم مات ، فله الجنه) : هر كه آخرین عملش ، اقامه نماز شب باشد و بمیرد، بهشت برای او باشد.
تو و التزام به صله رحم ، كه بیقین ، به عمر آدمی می افزاید.
تو و التزام به خوشرویی. همانا رسول الله صلی الله علیه و آله فرمود: (انكم لن تسعوا الناس باموالكم ، فسعوهم باخلاقكم !) : همانا شما را نرسد كه با اموالتان ، تمامی افراد را در آسایش قرار دهید، لذا آنان را با اخلاقتان خشنود سازید.
تو و التزام به توجه و مراقبت از ذریه پیامبر، كه همانا خداوند همانا در سفارش به آنان تاكید كرده و پادش رسالت و ارشاد مردم را دوستی و مهرورزی به آنان قرار داده است. خداوند تعالی فرموده است: (قل لا اسالكم علیه اجرا الا الموده فی القربی...) : بگو در ازای رسالت ، پاداشی از شما خواستار نیستم ، مگر دوستی در مورد خویشاوندان.
حضرت رسول الله فرموده: (انی شافع یوم القیامه لاربعه اصناف - و لو جاووا بذنوب اهل الدنیا -: رجل نصر ذریتی و رجل بذل ماله لذریتی عند المضیق ، و رجل احب ذریتی باللسان و القلب و رجل سعی فی حوائج ذریتی اذا طردوا و شردوا.) : بیقین من در قیامت شفاعتگر چهار گروه - هر چند گناهشان به اندازه تمام گناهان مردم باشد - خواهم بود: مردی كه ذریه مرا یاری كند، مردی كه به هنگام تنگدستی ذریه ام ، از مالش ‍ به آنها ببخشد، مردی كه به زبان و قلب ، ذریه مرا دوست داشته باشد و مردی كه به هنگام بی سر و سامانی ذریه ام در رسیدگی به حاجاتشان كوشش كند.
امام صادق علیه السلام فرمود:
(اذا كان یوم القیامه نادی مناد: ایها الخلائق ! انصتوا، فان محمدا یكلمكم. فینصت الخلائق. فیقوم النبی صلی الله علیه و آله فیقول: یا معشر الخلائق ! من كانت له عندی ید او منه او معروف ، فلیقم حتی اكافئه.
فیقولون: بآبائنا و امهاتنا! و ای ید منه و ای معروف لنا؟! بل الید و المنه و المعروف لله و لرسول علی جمیع الخلائق.
فیقول: بلی. من آوی احدا من اهل بیتی او برهم او كساهم من عری او اشبع جائعهم ، فلیقم حتی اكافئه.
فیقوم اناس قد فعلوا ذلك. فیاتی النداء من عندالله: یا محمد! یا حبیبی ! قد جعلت مكافاتهم الیك ، فاسكنهم من الجنه حیث شئت.فیسكنهم فی (الوسیله) حیث یحجبون عن محمد و اهل بیته علیه السلام) ) : هنگامی كه قیامت برپا شد، ندا دهنده ای می گوید: (ای آفریده ها! ساكت باشید تا حضرت محمد با شما سخن گوید.)
مردم ساكت می شوند جناب نبی صلی الله علیه و آله برخاسته ، می فرماید: (ای همه همه آفریده ها! هر كس كه برای من كاری انجام داده و منتی دارد و نیكی ای رسانده است ، برخیزد تا اینك ، جبران كنم.) همه آفریده ها گویند: (پدر و مادرمان فدایت ! چه كاری و چه منتی و چه نیكی ای ؟ خدمت و منت و نیكی ، بر همه خلائق ، از سوی خدا و رسول خداست.)
حضرت رسول الله می فرماید: (بلی. حال ، هر كه ، كسی از اهل بیت مرا پناه داده ، یا نیكی ای رسانده ، یا با اهدای لباس ، آنها را از برهنگی نجات داده ، یا گرسنگانشان را سیر كرده است ، برخیزد تا اینك جبران كنم.)
در این لحظه مردمی كه آن كارها را انجام داده اند، بر می خیزند، سپس از جانب خداوند ندا می آید: (ای محمد! ای حبیبم ! همانا جبران كارهای آنان را بر عهده تو گذاشتم آنان را در هر كجای از بهشت كه خواستی جای ده.)
حضرت رسول آنان را در مكانی به نام (وسیله) جا می دهد تا نسبت به حضرت محمد و اهل بیتش علیه السلام در محرومیت و حجابی نباشد.
تو و التزام به بزرگداشت علما و احترام به آنان ، كه حضرت رسول الله صلی الله علیه و آله فرمود:
(من اكرم فقیها مسلما، لقی الله تعالی یوم القیامه و هو عنه راض. و من اهان فقیها مسلما لقی الله تعالی یوم القیامه و هو علیه غضبان.) ) هر كه ، مسلمان دین شناس را گرامی دارد تا در قیامت ، خدا را راضی و خوشحال از خود خواهد یافت و هر كه مسلمان دین شناس را كوچك شمارد و اهانت كند، در قیامت خدا را ناراضی و خشمگین از خود، خواهد یافت.
حضرت رسول الله صلی الله علیه و آله نگاه به چهره عالمان را، از جمله عبادتها شمرده است و نگاه به در خانه عالمان را عبادت دانسته و رفت و آمد با دانشمندان را عبادت خوانده است.
تو و التزام به كوشش فراوان برای افزودن علمت و ژرف نگری در دین ، كه حضرت امیرالمؤ منین علیه السلام به فرزندش فرموده است:
(تفقه فی الدین ، فان الفقهاء ورثه الانبیاء. و ان طالب العلم یستغفرله من فی السماوات و من فی الارض ، حتی الطیر فی جو السماء و الحوت فی البحر. و ان الملائكه لتضح اجنحتها لطالب العلم رضی به.) : در دین ژرف بنگر! زیرا دین شناسان ، جانشینان پیامبران هستند. برای طالب علم ، هر چه در آسمانها و هر چه در زمین هست - حتی پرنده در آسمان و ماهی در دریا - طلب آمرزش می كنند و فرشتگان به دلیل خوشنودی از طالب علم بالهای خود را خاك فرش آنان می كنند.
بپرهیز از كتمان دانش و بازداشتن شایستگان از فراگیری علمت ، زیرا خداوند تعالی می فرماید:
(ان الذین یكتمون ما انزلنا من البینات و الهدی من بعد مابیناه للناس ‍ فی الكتاب اولئك یلعنهم الله و یلعنهم اللاعنون.) : كسانی كه نشانه های روشن و رهنمودی را كه فرو فرستاده ایم ، بعد از آنكه آن را برای مردم در كتاب توضیح داده ایم. نهفته می دارند، آنان را خدا لعنت می كند و لعنت كنندگان لعنت شان می كنند.
و حضرت رسول الله صلی الله علیه و آله فرمود:
(اذا ظهرت البدع فی امتی ، فلیظهر العالم علمه. فمن لم یفعل ، فعلیه لعنه الله. .) : هنگامی كه در امتم ، بدعتها آشكار و فراگیر شد، دین شناسان باید علمشان را آشكار كنند و در اختیار همه قرار دهند. كسی كه چنین نكند، لعنت و نفرین الهی بر او خواهد بود.
و نیز او صلی الله علیه و آله فرمود:
(و لا توتوا الحكمه غیر اهلها، فتظلموها. و لا تمنعوها الهلها فتظلموهم) ) : حكمت را در اختیار نااهل قرار ندهید! كه (اگر چنین كنید) به حكمت ظلم كرده اید و از اهلش ، منع مكنید! كه (اگر چنین كنید) به اهل حكمت ظلم كرده اید.
تو و التزام به تلاوت قرآن عزیز و تفكر در معانی آن و رعایت اوامر و نواهی اش و تتبع در اخبار نبوی و آثار محمدی و جستجو (و فهم) معانی آن ها و تامل كردن تام در آنها.
البته من ، كتابهای زیادی در تمامی این زمینه ها برایت نگاشته ام.
این ، آنهایی بود كه وظیفه تو بود. اما آنچه به من مربوط است و نفعش به من بر می گردد، (عبارت است از) :
این كه با طلب رحمت برایم در بعضی از اوقات ، مرا یاد كرده و مورد تفقد قرار دهی.
و این ثواب بعضی از طاعتهایت را برای من بفرستی.
و در یاد كردم ، كم نگذار! كه (اگر چنین كنی) اهل وفا تو را جفا كار خوانند، و در یاد كردم زیاده روی مكن ! كه (اگر چنین كنی) آنان كه اهل نیكی اند، تو را به كوتاهی در حق پدر به هنگام زندگانی نسبت می دهند. بلكه در خلوتهایت و پس نمازهایت یادم كن !
و آنچه از بدهكاری ها و تعهدات واجب بر عهده ام هست (و خود انجام نداده ام) تو قضا كن !
و در حد توانت ، بر سر مزارم به زیارتم بیا و مقداری از قرآن تلاوت كن !
و هر كتابی كه نوشته ام ، ولی خداوند برای به پایان رساندنش ، مهلتم نداده است ، تكمیل كن ! و هر چه از خلل و نقصان و خطا و نسیان در آنی می یابی اصلاح كن !
این وصیت من است به تو. خداوند از جانب من بر تو ناظر است و السلام علیك و رحمه الله و بركاته. و الله اعلم بالصواب.
در محضر عارفان واصف بادكوبه اى
چهارشنبه 30/2/1388 - 11:0
دعا و زیارت
حضرت سجاد علیه السلام: هرگاه من این دعا را بخوانم، پروا ندارم اگر جن و انس جمع شوند برای ضرر رسانیدن به من.

بسم اللّه و باللّه و فی الی اللّه و سبیل اللّه اللهم الیك اسلمت نفسی و الیك وجهت وجهی و الیك فوضت امری و احفظنی بحفظ الایمان من بین یدی و من خلفی و عن‏یمینی و عن شمالی و من فوقی و من تحتی و ادفع عنی بحولك و قوتك و لا حول و لا قوه الا باللّه العلی العظیم.
رضا جاهد گنجینه هاى معنوى‏
چهارشنبه 30/2/1388 - 10:58
دعا و زیارت
اذا تم العقل نقص الكلام
عقل كه كامل شود، سخن كم گردد.
كلمات قصار مولا علی (ع)
چهارشنبه 30/2/1388 - 10:57
دعا و زیارت
مأ أعال من اقتصد.
ترجمه:
كسی كه در خرج كردن میانه‏روی كند، تنگدست نمی‏شود.
شرح:
بهترین راه، برای داشتن یك زندگی آسوده و راحت، میانه‏روی در خرج كردن است. و این، راهی هست كه در اسلام و قرآن به ما می‏آموزند. خداوند، در قرآن كریم، به مؤمنان میفرماید: كه در زندگی میانه‏رو باشند. نه آنقدر خسیس باشند و كم خرج كنند كه حتی آسایش خود و خانواده‏شان خراب شود. و نه آنقدر ولخرج باشد و مال خود را دور بریزند كه به فقر و تنگدستی دچار شوند.
سخن امام علیه‏السلام نیز به ما می‏آموزد: انسان، هر قدر هم كه در آمد زیاد داشته باشد، اگر در خرج كردن اندازه نگه ندارد، در آمدش تمام می‏شود، و خودش نیز تنگدست و محتاج می‏شود، اما كسی كه عقل معاش دارد پولش را به اندازه خرج می‏كند، هیچگاه تنگدست و محتاج نخواهد شد.
نهج‏البلاغه-ح 140 هئیت تحریریه بنیاد نهج‏البلاغه(پندهاى كوتاه از نهج‏البلاغه)
چهارشنبه 30/2/1388 - 10:56
دعا و زیارت
زید بن ثابت، از پدری به نام ضحاك و مادری به نام نوار در مدینه به دنیا آمد.
وقتی رسول خدا (ص) به مدینه هجرت كرد، او یازده سال داشت، و آن گاه كه پدرش در جنگ بعاث كشته شد، او چهارده ساله شده بود.
زید كودك تازه مسلمانی بود، كه در عین خردسالی، در برابر دستورهای پیامبر اسلام سر تا پا گوش و اطاعت بود. وقتی شهر مدینه مركز جدید اسلام در مخاطره گروههای دشمن قرار گرفت، پیامبر و همه مسلمانان تصمیم گرفتند اطراف شهر خندق بكنند تا از نفوذ دشمن به داخل شهر جلوگیری به عمل آید.
همه مسلمانان برای كندن خندق شركت كردند، خود پیامبر (ص) نیز شركت داشت و هر كسی مقداری از زمینی را كه سهمیه او تعیین گردیده بود، با تمام توان و با هر وسیله ممكن گودال می‏كرد. زید هم كه در جنگ خندق - سال پنجم هجرت - شانزده ساله شده بود، برای همكاری با مسلمانان حضور یافته بود، اما چون قدرت كلنگ زدن نداشت، خاكهایی را كه دیگران كنده بودند از گودال بیرون می‏ریخت. پیغمبر (ص) یا مشاهده تلاش زید خرسند گردید و فرمود:
زید خوب پسری است.
البته قبل آن هم زید ایمان و ارادت خود را به پیامبر (ص) نشان داد بود، در همان روزهای ورود رسول خدا به مدینه و استقرار در خانه ابو ایوب انصاری اولین كسی بود كه برای آن حضرت هدیه برد، زید بود.
زید می‏گوید:
مادرم یك سینی را از نان و روغن پر كرد و من آن را برای پیامبر بردم و حضرتش برایم دعا كرد.
صداقت و درستكاری زید در پیشگاه پیامبر تا آنجا رسید، كه پس از امام علی (ع) او دبیر پیغمبر (ص) و نویسنده وحی بود و حتی نامه‏های محرمانه رسول خدا را هم او می‏نوشت.
زید می‏گوید: رسول خدا فرمود:
نامه هایی برای من می‏آید، كه دوست نمی‏دارم هر كسی آن را بخواند، آیا می‏توانی عبری بیاموزی؟ من این كار را قبول كردم و در مدت هفده شبانه روز زبان عبری فرا گرفتم.
زید، علاوه بر نویسندگی برای پیامبر (ص) در حسابگری و ریاضیات هم وارد بود، به همین جهت از سوی رسول خدا ماموریت یافت حساب و تقسیم غنائم جنگهای: حنین و خیبر را انجام دهد. علم و دانش زید هم در سطح بالایی بود و او اخبار و احادیث زیادی از پیامبر (ص) بازگو كرده است.
مقام علمی و دانش و آگاهی زید به احكام اسلام در میان مسلمانان در آنچنان مرتبه بالایی بود، كه هرگاه می‏خواست سوار مركبی شود، ابن عباس كهنسال برای او ركاب می‏گرفت و می‏گفت: با عالمان و دانشمندان باید اینگونه رفتار نمود و احترام آنها را حفظ كرد.
زید، در سال نهم هجرت در جنگ تبوك كه رومیان علیه مسلمانان راه انداخته بودند شركت داشت و از یاران مجاهد پیامبر (ص) محسوب می‏شد، حتی در همان جنگ پرچم قبیله بنی مالك را كه در دست عماره بن حزم بود رسول خدا آن را گرفت و به دست زید داد، عماره ناراحت شد و گفت:
مگر از من خظا و لغزشی سر زده است؟
رسول خدا (ص) فرمود: نه، بلكه قرآن حق تقدم دارد و زید از تو بیشتر قرآن حفظ كرده است.
زید بن ثابت به سال 54 هجری در 65 سالگی در مدینه وفات كرد.
داستانهای كودكی بزرگان تاریخ احمد صادقی اردستانی
چهارشنبه 30/2/1388 - 10:55
دعا و زیارت
اول - میل و رغبت به دنیا
دوم - پوشیدن كفش سیاه‏
سوم - در آستانه در نشستن‏
چهارم - از میان گوسفندان گذشتن‏
پنجم - ایستاده شلوار پوشیدن‏
ششم - پاك كردن دست و صورت با دامن‏
هفتم - نافرمانی زیاد خدا
هشتم - دوست داشتن جاه و منصب‏
رضا جاهد گنجینه هاى معنوى‏
سه شنبه 29/2/1388 - 13:29
دعا و زیارت
یكی از دامهای فراگیر و مستحكم شیطان، دنیا است. اما قبل از هر چیز باید معلوم شود كه مراد از دنیا چیست؟ آیا دنیا عبارت است از موجودات این جهان، مانند: زمین و خورشید و ستارگان و حیوانات و گیاهان و درختان و انسانها و...؟ در برابر، آخرت یعنی سرای دیگر؟ زندگی دنیوی كه مورد مذمت اسلام قرار گرفته كاركردن و خوردن و آشامیدن و استراحت كردن و ازدواج و غیره نیست زیرا همه این‏ها آفریدگان خدا هستند و اگر بد بود آفریده نمی‏شد. خداوند این جهان را خلق كرد تا انسانها بتوانند از آن استفاده كرده و بهره ببرند و تمامی نعمت‏های زیبای خودش را مسخر انسان نموده است.
پس آن دنیایی كه در اسلام مذمت شده است، چیست؟ در پاسخ باید گفت كه انسان دو دنیا دارد: یكی ممدوح و یكی مذموم، یكی پسندیده و دیگری ناپسند. دنیای مذموم یعنی آن اموری كه انسان را از اطاعت خدا و دوستی او و تحصیل آخرت باز دارد. در مقابل، هر چه باعث رضا و خشنودی خدای سبحان شود و سبب تقرب و نزدیكی به حق تعالی گردد، آخرت است اگر چه به حسب ظاهر از دنیا باشد. به عنوان مثال: تجارت، زراعت و اشتغال به كارهایی كه به ظاهر رنگ دنیوی دارند اگر به خاطر معیشت و عیال و خانواده، اطاعت از امر خدا، صرف كردن مال در مصارف خیریه و مانند اینها باشد، در حقیقت اخروی است؛ و اگر سجاده و نماز و تسبیح و صدقه دادن و... كه به ظاهر از امور اخروی هستند به خاطر ریا و سوء استفاده‏های دنیوی انجام شوند، در حقیقت از امور دنیوی محسوب می‏شوند.
با توجه به آنچه گفته شد معلوم می‏گردد كه اگر در روایات امام صادق علیه السلام آمده است: «حب الدنیا راس كل خطیئه»؛ «علاقه به دنیا سرچشمه هر خطا و گناهی است.» و اگر حضرت علی علیه‏السلام فرمود: «احذر الدنیا فانها شبكه الشیطان.»؛ «از محبت دنیا بپرهیز زیرا آن طور شیطان است.» مراد دنیای مذموم و ناپسند است و اگر در برخی روایات دنیا به عنوان مزرعه آخرت معرفی شده است، مقصود دنیای ممدوح است.
چنانكه امام باقر علیه السلام می‏فرماید: «نعم عون الدنیا علی الآخرة.»؛ «چه كمك خوبی است دنیا برای آخرت!» چون اگر كسی دنیا را برای آخرت خواست، راه صلاح و سداد پیش می‏گیرد و آن كس كه دنیا را برای دنیا می‏خواهد قدم در مسیر شیطان گذاشته و عاقبت آن عذاب الهی است. لذا در قرآن می‏خوانیم: «آنان كه به لقای ما امید ندارند و به زندگی دنیا دل بسته و دل خوشند و آنان كه از آیات ما غافلند، همانها هستند كه جایگاهشان آتش دوزخ بود، به واسطه آنچه در این دنیا كسب كرده‏اند.»
هنگامی كه پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله به مقام نبوت رسید بچه‏ها و سپاه ابلیس نزد ابلیس آمده، ترسان و هراسان حادثه رسالت پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله را به او خبر دادند و اظهار نگرانی كردند.
ابلیس گفت:
آیا امت او به دنیا علاقه دارند؟
گفتند: آری، ابلیس گفت: «پس غمی نداشته باشید اگر آنها بت پرستی نكنند. زیرا آن‏ها را كه دل بسته به دنیا هستند همواره به سه كار وادار می‏كنم: 1- تحصیل مال از راه حرام. 2 - مصرف آن در راه حرام. 3- نپرداختن حقوق واجب الهی (مانند خمس و زكات).
محمود اكبری‏ دام‏ها و گام‏هاى شیطان‏
سه شنبه 29/2/1388 - 13:25
دانستنی های علمی
سه شنبه 29/2/1388 - 13:23
دانستنی های علمی
از مسائل مهم زندگی ، تفریح است. نیاز به تفریح طبیعی و فطری است و باید در تمام دوران عمر برآورده شود و برآورده شدن آن برای مردم لذت بخش و نشاط آور است. هر چه كارها و فعالیتهای اجتماعی ، تلاشهای تحصیلی بیشتر باشد، احتیاج به تفریح شدیدتر احساس می شود. كه آدمی نیروی تازه همراه با نشاطی نوین به دست می آورد و آمادگی بیشتری برای كار و فعالیت به دست می آورد. بی توجهی به این مسئله مهم و حیاتی ، خطرات زیادی را به همراه خواهد آورد زیرا اگر وسائل تفریح سالم به قدر احتیاج در دسترس مردم نباشد، اكثر مردم به نام تفریح با بی بند و باری خود را مشغول می كنند و به راههای زیانبار: چون الكل و مواد مخدر كشانده می شوند.
نیاز به تفریح ، تفریحات هیئت تحریریه موسسه در راه حق
سه شنبه 29/2/1388 - 13:21
دانستنی های علمی
در میدان سپه تهران سید حسین مدرس و شیخ‏الاسلام ملایری به قصد رفتن به سعد آباد و دیدار رضاشاه پهلوی درشكه‏ای را پیدا كردند. قرار بود شب را در جعفر آباد منزل دوستی بخوابند و فردا صبح زود به سعد آباد بروند.
مدرس: درشكه چی، تا جعفر آباد ما را چند می‏بری؟
درشكه چی: سه تومان. مدرس: سه تومان!! هرگز من سه تومان نمی‏دهم.
سردار سپه سه تومان نمی‏ارزد (مدرس رضا شاه را تا وقتیكه سردار سپاه بود رضا خان می‏نامید وقتی كه رضاشاه شد تازه او را سردار می‏خواند.)
گفتنی های تاریخ علی سپهری اردستانی
سه شنبه 29/2/1388 - 13:20
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته