• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1412
تعداد نظرات : 428
زمان آخرین مطلب : 5556روز قبل
دعا و زیارت

علی ابن ابیطالب : بهترین شیوه صداقت وفای به عهد است

 

علی ابن ابیطالب : هیچ ارثی مانند ادب و اخلاق پر ارج و گرانمایه نیست

 

علی ابن ابیطالب : بهترین شیوه عدل ، یاری مظلوم است

 

علی ابن ابیطالب : مربی لایق کسی است که از غریزه عشق به کمال و ترقی خواهی کودک استفاده کند

يکشنبه 7/5/1386 - 12:48
دعا و زیارت

علی ابن ابیطالب : بزرگترین نادانی ها برای بشر عدم شناخت خود است

 

علی ابن ابیطالب : برای مردم آن را بخواه که برای خود می خواهی و با دیگران طوری رفتار کن که مایلی درباره ات آنچنان کنند

 

علی ابن ابیطالب : گیتی برای تو شیواترین پندآموز است اگر پندپذیر باشی

 

علی ابن ابیطالب : بپرهیز از انجام کاری که اگر فاش شود انجام دهنده را خوار و خفیف سازد

يکشنبه 7/5/1386 - 12:47
آموزش و تحقيقات

علی ابن ابیطالب : پیش از این که نسبت به کاری تصمیم بگیری مشورت کن ، و قبل از این که وارد عمل شوی ، فکر کن

 

علی ابن ابیطالب : اطمینان را با امیدواری مبادله نکن

 

علی ابن ابیطالب : همانا پاداش دانشمند از شخص روزه دار و شب زنده دارکه در راه خدا جهاد می کند بیشتر است

 

علی ابن ابیطالب : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد

يکشنبه 7/5/1386 - 12:47
آموزش و تحقيقات

علی ابن ابیطالب : دوست مومن عقل است ، یاورش، علم ، پدرش مدارا و برادرش ، نرمش

 

علی ابن ابیطالب : علم خویش را به جهل و یقین خود را به شک مبدل نکنید، آنگاه که به علم رسیدید عمل کنید و آنگاه که به یقین دست یافتید ،اقدام نمایید.

 

علی ابن ابیطالب : حق بگویید تا به حق معروف شوید،حق را به کار ببندید  تا از اهل حق باشید

 

علی ابن ابیطالب : آنچه را نمی دانی مگو ، بلکه هر آنچه را که می دانی نیز اظهار مکن

يکشنبه 7/5/1386 - 12:45
آموزش و تحقيقات

علی ابن ابیطالب : کسی که بر مرکب شکیبایی سوار شود به پیروزی نهایی دست می یابد

 

علی ابن ابیطالب : چه زشت است کوچکی به هنگام نیاز و سرکشی به هنگام بی نیازی

 

علی ابن ابیطالب : حاجت محتاج را به تاخیر نینداز زیرا نمی دانی از اینکه فردا برای تو چه پیش خواهد آمد

 

علی ابن ابیطالب : حق سنگین است اما گوارا ، باطل سبک است، اما در کام چون سنگی خارا

يکشنبه 7/5/1386 - 12:44
دعا و زیارت

علی ابن ابیطالب : سخنان شما سنگهای سخت را نرم می کند

 

علی ابن ابیطالب : در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند .

 

علی ابن ابیطالب : دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد

 

علی ابن ابیطالب : و تاجهای تفاخر را فرو نهید

يکشنبه 7/5/1386 - 12:43
موبایل
لينك ها را در صفحات جديد باز كنيد.
وقتي شما به لينكي بر مي خوريد (مقصود همان كلمات يا عباراتي است كه عموما آبي رنگ هستند و ''كرزر'' با رفتن بر روي آنها، به ''دست'' تبديل مي شود) مي توانيدآن را در همان پنجره باز كنيد و يا اينكه آن را در پنجره جديدي باز كنيد. بهتر است هميشه لينك ها را در پنجره جديد باز كنيد، براي اين كار بجاي اينكه به راحتي روي لينك رفته كليك چپ كنيد، روي لينك برويد و سپس كليك راست كنيد، بعد از آن روي open in a new window برويد و در مرحله آخر كليك راست را رها كنيد. با اين كار لينك در پنجره جديدي باز مي شود. اين كار چه مزيتي دارد؟ با اين كار شما در حالي كه مشغول خواندن صفحه دانلود شده هستيد، صفحات ديگر دانلود مي شوند، يعني سريعتر كارها انجام مي شود. مثلا وقتي توسط ''ابزار جستجويي'' كلمه اي را جستجو مي كنيد و سپس نتايج ظاهر مي شود، هر كدام از نتايج كه مورد علاقه شما بود، ''در صفحه جديد باز كنيد'' با اين كار در حالي كه مشغول خواندن نتايج سرچ هستيد، صفحات مورد علاقه شما در حال دانلود شدن هستند. مثلا وقتي كه مي خواهيد به صفحه بعدي نتايج سرچ برويد (و مثلا كليد next را مي زنيد) مي توانيد در حاليكه صفحات بعدي نتايج جستجو در حال دانلود شدن هستند، برگرديد و صفحات كاملا دانلود شده خود را، از صفحات مورد علاقه انتخاب شده از ميان نتايج جستجو، مطالعه كنيد.
توجه:
1. 1. بعضي از سايتها اين امكان را مي دهند كه با زدن كليدي ، تمامي لينكها در پنجره جديد باز شوند.
2. 2. بعضي از لينكها طوري آماده شده اند كه خود بخود در پنجره جديد بازشوند. با اين كار (يعني زدن كليك راست و سپس انتخاب حالت open in a new window) ممكن است اعلان ''صفحه يافت نشد'' پديدار شود. در اينصورت كافي است همان كليك چپ را بزنيد تا لينك در پنجره جديد باز شود.
3. 3. شما براي باز كردن لينك ها در پنجره هاي جديد، محدوديت داريد. اگر تعداد زيادي پنجره باز شود ممكن است باعث ''هنگ'' كردن برنامه مرورگرتان شود. بنابراين بطور همزمان، حدود 10 تا 15 پنجره بيشتر باز نكنيد.
خطوط را ''خرچنگ قورباغه'' مي بينيد؟ فرار نكنيد.
بسياري از افراد هنگام مواجهه با صفحات فارسي اي كه در آنها بجاي حروف درست فارسي اشكال عجيب غريب ديده مي شوند، به سرعت سايت را ترك مي كنند. البته اين را ه مناسبي براي تنبيه طراحان صفحات وبي است كه در صفحه وب خود اين مشكل را دارند. ولي چنانچه بخواهيد مي توانيد، احتمالا صفحه را درست كنيد. كليك راست موس را فشار دهيد، از صفحه باز شده، گزينه encoding را انتخاب كنيد. براي درست ديدن صفحات فارسي، يكي يكي گزينه هاي زير را انتخاب كنيد تا ببينيد، كداميك جواب مي دهد: Windows (Arabic) Windows (Western) UTF-8 يعني ابتدا از گزينه، encoding، windows(Arabic) را انتخاب كنيد، اگر صفحه درست شد كه هيچ ولي اگر درست نشد،‌ مجددا كليك راست كرده encoding و سپس windows (western) را انتخاب كنيد، اگر صفحه درست شد كه هيچ ولي اگر درست نشد، گزينه سوم (يعني UTF-8) را امتحان كنيد. اگر هيچكدام نشد،‌ ببينيد (احتمالا در صفحه اول سايت) آيا صفحه فارسي با قلم خاصي نوشته شده در نتيجه از شما خواهش شده كه : ''ابتدا قلم ما را نصب كنيد''؟ در اينصورت مجبوريد ابتدا آن فونت را به شكل زير نصب كنيد:
 1ـ فونت را دانلود كنيد.
 2ـ در پنجره control panel روي fonts دوبار كليك كنيد تا پنجره مورد نظر باز شود.
 3ـ گزينه Install new font را از منوي File همان پنجره Fonts انتخاب كنيد.
 4ـ مسير فونت مورد نظر را از پنجره هاي ليست Folders، Drives همان پنجره مشخص كنيد. سپس فونت شما در پنجره كوچك list of fonts ظاهر مي شود.
 5ـ حال آن را انتخاب و ok بزنيد تا فونت مورد نظر روي سيستم نصب شود. پس از اين با زدن refresh صفحه وب مورد نظر،‌ مي توانيد آن را به راحتي بخوانيد. ولي اگر باز مشكل داشتيد، روي صفحه وب،‌كليك راست كنيد و در encoding گزينه User defined را انتخاب كنيد. قاعدتا با refresh كردن بايد بتوانيد صفحه را بخوانيد.
امان از اين فريم ها!
در واقع بايد گفت امان از اين طراحان صفحات وب كه هنوز ول كن فريم نيستند، با اينكه مي دانند اكثر مردم از آن خوششان نمي آيد. (وقتي در اينترنت به صفحه اي برمي خوريد كه نواحي مختلف آن مستقلا scrollbar دارند و با آنها بالا و پايين مي روند، به صفحه اي فريم دار برخورد كرده ايد).
هر وقت خواستيد يك فريم از يك پنجره فريم دار را save كنيد يا پرينت بگيريد، براي اينكه مطمئن باشيد صفحه مورد نظر save مي شود و يا يك ''صفحه تر و تميز بدون فريم'' پرينت مي گيريد، ابتدا بايد صفحه مورد نظر را از توي فريم بيرون بكشيد. چطوري؟ روي صفحه فريم مورد نظر كليك راست كنيد و بياييد روي properties، سپس كليد موس را رها كنيد تا صفحه properties باز شود. آيا در اين صفحه آدرسي جلوي عبارت URL مي بينيد؟ اين آدرس را در جعبه آدرس مرورگرتان بنويسيد و كليد enter را بزنيد، بله حالا همان صفحه را تر و تميز و بدون فريم مي توانيد مشاهده كنيد.
راستي.... لازم نيست آدرس جلوي عبارت URL را در جعبه آدرس مرورگرتان تايپ كنيد، آن را هاي لايت (select) كنيد (كرزر را ابتداي آن قرار دهيد، كليد چپ موس را فشار دهيد و توسط موس كرزر را روي تمام آدرس بكشيد تا تماما آبي شود) سپس كليك راست، copy . بعد روي جعبه آدرس رفته، تمام آدرس قبلي را هاي لايت كنيد سپس كليك راست paste . بله كار انجام شده است.
بجاي عكس ، يك مربع حاوي ضربدر قرمز رنگ مي بينيد.
اينهم از خطاهاي طراح صفحه وب است ولي بد نيست اين راه را امتحان كنيد. شايد توانستيد عكس را ببينيد، ولي اگر جواب نداد ديگر كاري نمي شود كرد.
با موس كرزر را روي عكس ببريد. كليك راست موس كنيد. روي properties رفته و كليد موس را رها كنيد. در صفحه properties ، آدرس جلوي URL را در جعبه آدرس مرورگرتان بنويسيد (مثل حالت قبل) و enter كنيد، اگر عكس آمد، كه آمد اگر نه كاري نمي توان كرد.
اگر گرفتار يك سايت شلوغ شديد!
اگر وارد صفحه اول يك سايت شلوغ كه داراي تعداد زيادي لينك ، انواع جعبه ها و كادرهاي مختلف در نقاط مختلف صفحه مي باشد، شديد، بجاي صرف زمان زياد براي درك صفحه، سريعا به بالا يا به سمت چپ صفحه نگاه كنيد، ببينيد آياكليدي به نام site map دارد يا خير، اگر چنين كليدي نبود كه بايد پيه مطالعه كامل صفحه اول را به تن بماليد. ولي اگر چنين كليدي موجود بود با زدن آن به صفحه اي مي رويد كه در آن تمام لينك هاي موجود در سايت بصورت فهرست آورده شده است. با خواندن آن مي توانيد سريعا بفهميد ، در سايت چه صفحاتي با چه موضوعاتي موجود است.
به دنبال يك كلمه در يك صفحه مي گردم، چه كنم؟
گاهي وارد يك صفحه اي مي شويم كه پر از مطالب مختلف است. مي خواهيم ببينيم توي اين صفحه راجع به مثلا ايران صحبتي شده يا خير، به عبارت ديگر آيا در اين صفحه كلمه ''ايران'' آمده است يا خير.
 كافيست در مرورگرIE (يعني Internet explorer) كليد View و سپس گزينه Find را انتخاب كنيم. در صفحه اي كه باز مي شود كلمه IRAN را تايپ كنيد، و كليد Find را فشار دهيد. اگر اين كلمه در صفحه موجودباشد آن كلمه در وسط صفحه آورده شده و هاي لايت مي شود. با فشردن مكرر كليد Find ديگر كلمات مورد جستجو در صفحه آورده مي شود. .
دنبال يك كلمه توي يك سايت مي گردم، چه كنم؟
فرقي كه اين حالت با حالت قبل دارد اينست كه در جستجوي يك كلمه، در تمامي صفحات يك سايت هستيم. روش كار را در دو جستجوگر google و AltaVista توضيح مي دهم.
 فرض كنيد مي خواهيم ببينيم كلمه IRAN در سايت www.bbbb.com آمده يا نه ،
الف) در جستجوگر google در جعبه جستجو تايپ كنيد: Site: www.bbbb.com iran (يك فاصله خالي بين آدرس و كلمه Iran ايجاد كنيد) سپس enter را بزنيد. صفحاتي از سايت www.bbbb.com را كه داراي كلمه IRAN است را مي آورد.
 ب) در جستجو گر Altavista در جعبه جستجو تايپ كنيد: URL:www.bbbb.com+iran (يك فاصله خالي بين آدرس و كلمه +iran اعمال كنيد) سپس enter را بزنيد.
اين سايت، عجب موسيقي زمينه زيبايي دارد كاش مي توانستم آن را داشته باشم.
بله منهم چندين بار اين وسوسه به سراغم آمده . اما چطور مي توان فايل موسيقي يا صدا پس زيمه يك سايت را براي خود save كرد؟ روي صفحه اي كه خواستار صداي پس زمينه آن هستيد برويد. كليك راست كنيد، و روي Source برويد و كليد موس را رها كنيد تا صفحه Source باز شود.
در اين صفحه به دنبال عبارت bgsound بگرديد. وقتي آن را يافتيد جلوي آن نام فايلي مي بينيد، مثلا به صورت pop.mid اين نام را برداريد و در جعبه آدرس سايت، آخرين عبارت (كه پس از آخرين / آمده است) را حذف كرده و بجايش اين نام را يعني pop.mid را تايپ كنيد و نهايتا كليد enter را بزنيد. فايل صوتي آماده است!
براي مثال اگر آدرس صفحه چنين بود:
www.worldmusic.com/africa/senegal/folkore.html
آن را به اين صورت بنويسيد:
www.worldmusic.com/africa/senegal/pop.mid

آيا من مجبورم اين صفحه مقدماتي سايت را با چندين دقيقه انيميشين خسته كننده ببينم؟
بعضي از طراحان صفحات وب واپس گرا(!) هنوز هم از صفحات (Introduction) intro به عنوان صفحه اول هوم پيج استفاده مي كنند و در اين صفحات انيميشيني قرار مي دهند كه پس از اتمام آن تازه مي توانيد به صفحه اول سايت كه داراي مطلب است برويد . اگر حوصله ديدن اين صفحات را نداريد، ابتدا بگرديد ببينيد در صفحه Intro كليدي به نام skipintro هست يا نه. اگر بودكه سريع آن را فشار دهيد تا از روي اين صفحه به صفحه اول بپريد.
اگر چنين كليدي نبود، مجبوريد لااقل يكبار اين صفحه مقدماتي را تحمل كنيد تا به صفحه اول برويد. حالا آدرس اين صفحه را كه در جعبه آدرس بالا صفحه نوشته شده است يادداشت كنيد و از اين پس با اين آدرس به سايت مورد علاقه خود برويد تا در واقع آن صفحهخسته كننده را ميان بر زده باشيد.
مشت سايت را باز كنيد.
نمي دانم تا حال به سايتهايي برخورده ايد كه مثلا نوشته اند: ''در اين سايت صدها مقاله راجع به مثلا بانكداري موجود است،‌در جعبه زير كلمه موردنظر خود را تايپ كنيد تا ما مقالاتي كه در آنها (يا در عنوان آنها) اين كلمه آمده ، براي شما فهرست كنيم''.
وقتي من به چنين سايتهايي بر مي خورم، شيطان به شدت مرا وسوسه مي كند كه عنوان تمامي مقالات آنها را ببينم. در اينصورت چه بايد كرد؟ كافيست در جعبه جستجوي آنها، كلمه اي عمومي مثلا The يا a و يا در اين مورد money را تايپ كنيد و enter بزنيد تا مشت آنها باز شود.
گاهي به مقالاتي برمي خوريم كه در چندين صفحه تقسيم شده اند. خواندن ، save كردن و پرينت گرفتن چنين مقالاتي مشكل است ، آيا راهي براي تسهيل كار وجود ندارد؟
گاهي راهي وجود دارد. البته ابتدا بايد گفت هدف طراحان از تقسيم يك مقاله واحد در چندين صفحه ، قرار دادن تبليغات زياد در هر صفحه است كه خواننده مجبور باشد تمام آنها را بخواند. گاهي در صفحه اول و عموما در صفحه آخر اين مقالات كليدي وجود دارد به نام printer friendly يا عبارات مشابه، با زدن اين كليد تمامي مقاله در يك صفحه ظاهر مي شود و مي توانيد آن را به راحتي پرينت بگيريد يا save كنيد. بنابراين در برخورد با چنين مقالاتي ابتدا به صفحه اول و صفحه آخر مراجعه كنيد و ببينيد آيا چنين كليدي وجود دارد يا نه، اگر وجود نداشت كه مجبوريد يكي يكي صفحات مقاله را دانلود كرده و آنها را بخوانيد و saveكنيد يا پرينت بگيريد.
ساختمان آدرس هاي اينترنتي را بشناسيد.
فرض كنيد آدرسي به شكل زير از دوستي مي گيريد و آن را در جعبه آدرس مرورگرتان تايپ مي كنيد:
www.world.com/europe/italy/rome.html
پس از زدن enter صفحه اي مي آيد كه مي گويد به هر دليل نمي توانم چنين صفحه اي را باز كنم. در اينصورت تكه آخر آدرس را حذف كنيد و مجددا enter بزنيد:
www.world.com/europe/italy
 حالا ببينيد در اين صفحه مي توانيد لينك rome را بيابيد يا خير. گاهي اين صفحه هم نمي آيد يا دسترسي شما به اين صفحه غير مجاز است، پس يك قدم ديگر به عقب برويد و enterبزنيد:
www.world.com/europe
 ببينيد در اين صفحه مي توانيد italy را بيابيد. مقصود از اين مثال شناخت ساختار لايه لايه آدرسهاي اينترنتي بود.
مثال ديگر: در سايتي مي گويند پاسخ به سوال شما در اين آدرس است:
www.responses.com/cgi-gin/search?dir=engid=1257
اينجا باز ما وسوسه مي شويم پاسخ سوالات ديگران را هم بخوانيم. نگاهي به آدرس مي اندازيم و مي بينيم چيزي مي فهميم يا خير. اين آدرس به ما مي گويد در سايت www.responses.com ، در فهرست eng (كه احتمالا engineering به معناي مهندسي است) پاسخ سوالي با شماره مشخصه (identification=id) 1257 وجود دارد. پس حالا مي توانيم با تغيير 1257 در آدرس به 1255 يا 1256 يا ..... به بقيه پاسخها نيز دست يابيم. حتي اگر به سايت مراجعه كنيد ممكن است بتوانيم بقيه فهرست ها (علاوه بر مهندسي) را ببينيم و بتوانيم نام اختصاري آن را حدس زده و بجاي eng بنشانيم تا بتوانيم به ديگر پاسخها در ديگر زمينه ها دست يابيم .
اگر عكسي را از صفحه اي مي خواهيد براي خود داشته باشيد، بايد چه كنيم؟
براي اين كار لازم نيست كل صفحه را save كنيد . در اين صورت كافيست توسط موس، كرزر را روي عكس ببريد، سپس كليك راست كنيد و از داخل صفحه اي كه باز مي شود، گزينه save picture را انتخاب كنيد.
كليك راست كار نمي كند؟!
در بعضي صفحات يا روي بعضي تصاوير، كليك راست موس كار نمي كند. در واقع طراح صفحه خواسته با اينكار جلوي پرينت كردن يا save بعضي صفحات يا عكس ها را توسط شما بگيرد، ولي شما به او بدلش را بزنيد: كليك چپ را فشار دهيد و نگهداريد ، حالا كليك راست كنيد، مي بيند كه كليك راست (در اين حالت) عمل مي كند!
 بهرحال در بدترين حالت اگر بهيچ وجه نتوانستيد عكسي را save كنيد، اين كار را انحام دهيد.
عكس را در صفحه مونيتور خود بياوريد، سپس كليد print screen را كه روي صفحه كليدتان است فشار دهيد (در اين حالت در واقع تمامي مطالب و تصاوير روي صفحه مانيتورcopy شده است) حال يك برنامه ويرايش تصاوير، مثل paint كه در خود برنامه windows است، را باز كنيد و در صفحه سفيد آن كليك راست كنيد و از نواري كه باز مي شود ، گزينه paste را انتخاب كنيد. مي بينيد كه مطالب صفحه مانيتور به طور كامل به اين جا مي آيد. حال مي توانيد مستقيما اين را به نام فايلي save كنيد، يا ابتدا عكسهاي آن را درآورده (دوربري كنيد) و سپس هر عكسي را در فايلي save كنيد.
 دقت كنيد با يان روش صفحه محتويات قابل ديدن روي مانيتور منتقل و save مي شوند و در صفحاتي كه scrollهاي افقي يا عمودي دارند،‌در واقع شما از بقيه صفحه صرفنظر كرده ايد، اگر بخواهيد آن قسمتها را هم save كنيد، با حركت دادن scrollbar ، آنها را روي صفحه مانيتور بياوريد و مجددا كارهاي گفته شده در بالا را انجام دهيد تا آن قسمتها هم save شوند.
آلت دست طراح صفحه وب نشويد.
در واقع بايد گفت امان از اين طراحان صفحات وب كه هنوز ول كن فريم نيستند، باوقتي مي خواهيد صفحه اي يا عكسي را save كنيد، صفحه اي باز مي شود و در آن بطور پيش گزيده نام فايل همان نامي نوشته شده كه طراحي وب بر آن صفحه گذاشته است. ولي طراح صفحه وب نامگذاري صفحات و عكسها را بنابر نيازمنديهاي خودش گذارده است. شما مي توانيد نامها را مطابق نظر خود تغيير داده و سپس آن را save كنيد.
به هر كس فاكس و ايميل خود را ندهيد .
در واقع بايد گفت امان از اين طراحان صفحات وب كه هنوز ول كن فريم نيستند، بابعضي سايتها براي ورود به آنها، از شما آدرس ايميل مي خواهند. ولي آدرس خود را به هر كسي ندهيد. فقط اگر قرار است بعدا ارتباط شما با سايت از طريق ايميل باشد به آنها آدرس ايميل خود را بدهيد. بسياري از سايتها فرق آدرس ايميل واقعي با جعلي را نمي فهمند، پس مي توانيد به آنها آدرس ايميلي مثل salam@khodahafez.com را بدهيد! در غير اينصورت منتظر دهها ايميل از سايتهاي تبليغاتي باشيد.
اگر رنگ نوشته هاي يك صفحه باعث ناخوانا شدن آن شده است چه كنيم؟
وقتي صفحه اي را باز كرديد به view برويد و گزينه internet option را انتخاب كنيد. در صفحه اي كه باز ميشود روي كليد colors در پايين صفحه كليك كنيد. به جعبه colors در اين صفحه دقت كنيد. علامت چك مارك را از كنار عبارت use windows colors برداريد و سپس رنگ نوشته ها (text) و زمينه (background) را مطابق نظر خود تغيير داده و ok بزنيد. البته دقت كنيد از اين پس همواره شما رنگ نوشته ها و زمينه را در تمام صفحات وب اينطور خواهيد ديد، مگر باز گرديد و دوباره كنار عبارت use windows colors علامت چك مارك را بگذاريد.
و اما آخرين و نه كم اهميت ترين :
همانطور كه وقتي مي خواهيد با ماشيني رانندگي كنيد صندلي و آيينه و .... را مطابق نظر خود تنظيم مي كنيد. وقتي هم كه مي خواهيد در اينترنت ''بچرخيد'' مرورگر را مطابق نظر خود تنظيم كنيد. كليدهاي مورد نظر خود را اضافه كنيد و آنهايي كه نمي خواهيد حذف كنيد. كليدها را بزرگ يا كوچك كنيد.
جستجوگري كه از آن استفاده مي كنيد (مثلا toolbarاگر لازم مي دانيد) را دانلود كنيد، تا براي سرچ در آنها هر بار مجبور نباشيد به صفحه اول google يا yahoo مراجعه كنيد.


يکشنبه 7/5/1386 - 9:47
آموزش و تحقيقات
ابتدا يک نگاه بندازيم به اينکه اين سرورها چه کاربردي دارند و در حقيقت اصلا مي خواهيم چکار کنيم. زمانيکه شما به اينترنت متصل مي شويد، يک شخص با يک IP يعني آدرس شما هستيد در يک دنياي بزرگ. اين شخص براي گرفتن اطلاعات مورد نظرش مي تواند خودش بوسيله مرورگر خود يک درخواست بفرستد براي اطلاعات مورد نظرش و آنرا دريافت کرده و به نمايش بگذارد.

حال براي آنکه واضح تر روشن شود اينطور فرض کنيم که شما (شخصي که خواهان اطلاعات است) قصد داريد يک نفر را بکُشيد (فقط مثال است) براي اين کار، اگر طبق روش قبل باشد، تفنگ خود (مرورگر اينترنتي) خود را گرفته و به قصد کشتن طرف مقابل (دريافت اطلاعات درخواستي) از آن استفاده مي کنيد. حال بهتر نيست که يک مامور (پليس و يا کسي که حرفه اي باشد توي اين کار) را اجير کنيد تا اين کار را براي شما انجام دهد؟ آيا اين ماموري که شما مي فرستيد، حرفه اي تر نيست، و کار را بهتر انجام نمي دهد؟

اينجاست که نقش پراکسي مشخص مي شود. سرور پراکسي در حقيقت درخواست را از شما مي گيرد - بازيابي اطلاعات درخواستي- (يا همان سفارش کشتن شخص مورد نظر) و آنرا خود بصورت حرفه اي انجام داده و از نتايج آن شما را مطلع مي سازد.

يکشنبه 7/5/1386 - 9:28
آموزش و تحقيقات
حجم بالاي اطلاعات در ديتابيس وراهكارهاي آن ديتابيس ها تقريبا بيش از حدي كه صاحبشان تصور مي كنند گسترش مي يابند .
آنها با يك سري اطلاعات تراكنشي غير ضروري پر مي شوند و در نتيجه مشكلاتي همچون از بين رفتن فضاي ديسك ،كارايي ضعيف ،كند بودن دستيابي كاربران و وقفه در انجام جستجو را ،كه موجب ناراحتي شديد آنها مي شود ،به وجود مي آورند . Laryy Cuda ، سرپرست پروژه انتقال و آرشيو ديتا در شركت Kennametal مي گويد: ديابيس مملواز اطلاعات ،ماه ها به علت ظرفيت بسيار بالاي فضاي ديسك محصولاتمان دچار اختلال نشده بود ،اما طبق تصميم مديريت ماديگر نمي توانستيم ديسك هايمان را به خطر بياندازيم .

ديتابيس SAP با سرعت 27 گيگا بايت پر مي شد تا اينكه شركت با استفاده از eCONtext از شركت lxos software AG در Grasbrunn الملن مقدار اطلاعات آن را كاهش داد.در نتيجه تراكنش هايي كه 6ثانيه انجام مي شود و شركت ساليانه تقريبا 700000دلار تنها از نظر هزينه سخت افزار صرفه جويي مي كند در حال حاضر ديتابيس شركت به ميزان 2 ترابايت فضا اشغال كرده ويك ترابايت ديتا در آر شيوهاي با سرعت بالا قرار دارد .

شركت Kennametal داراي يك محيط 64 HP-UX براي برنامه هاي كاربردي SAP ERP و ديابيس Oracle &.l خود مي باشد .
آرشيو نمودن اطلاعات ديتابيس به علت در خواست هاي متعدد براي محصولات رقابتي وتفاوت مقررات حفظ اطلاعات در ايالات متحده و ساير كشورها هرگز به سرعت انجام نمي شود ،زيرا شركت ها بايد در مورد نوع اطلاعاتي كه بايد بايگاني شود ،چگونگي انجام كار ،ابزارهاي موجود و بهترين اقداماتي كه مي توان انجام داد تصميم گيري نماييد .
كاهش اطلاعات طبق گزارش Meta Group اطلاعات به ميزان 125درصد در سال افزايش مي يابد . 80در صداز اين اطلاعات در سيستم هاي غير فعال باقي مي مانند و كارايي دچار اختلال مي سازند .
Charlie Garry مدير ارشد برنامه در Meta Group واقع درStamford كانكتيكات مي گويد :بسياري از شركت ها ي بزرگ قانوني را كه به حفظ مقدار بسيار زيادي اطلاعات براي مدت طولاني نياز دارند و نيز پروژهاي يكپار چه را كه منجر به افزايش چشمگير اطلاعات مي شوند ،به اجرا در مي آورند و چنين كارهاي مشكل را پيچيده تر مي كند .
يك سري از مقررات ،هر گونه فعاليت بايگاني را بي نهايت پيچيده و مشكل مي سازد :قوانين Sarbanes-Oxley ،SEC Rule 17a ، Health Insurance Problility، Accountability و تعدادي قوانين ديگر سبب شده اند تا مديريت اطلاعات به يك مسئو ليت مملو از مشكلات تبديل شود .پيا مدهاي قانوني عدم وجود روشي براي وجود براي بايگاني اطلاعات از ديابيس ها مي تواند بسيار خوشايند باشد .
در ضمن دلايل بسياري براي الزام تنظيم و فعال نمودن سريع يك استراتژي بايگاني وجود دارد .به غير ازتمام شدن فضاي ديسك (كه شركت Kennametal آن را تجربه نمود ) شركت هاي مختلف مشكلات بي شماري را گزارش نموده اند كه از آن جمله مي توان قطع كامل سيستم در زمانيكه ديتا بيس به پردازش بسيار نياز دارد ،عدم موفقيت در تهيه نسخه هاي پشتيبان هنگامي كه بايد از اطلاعات زيادي در پنجره موجود پشتيبان تهيه شود و نهايتا وقفه زماني در تراكنش ها در هنگام جستجو ميليون ها ركورد ،نام برد . در شركت Soutwest Gas در لاس وگاس جداول موجودي شامل 60 ميليون رديف بود .

Luca Cotron ، تحليلگر سيستم هاي شركت مي گويد :هر چه ديتاي بيشتري در سيستم توليد مي شود . كاربران از طولاني بودن زمان كوئري ها شكايت دارند . Cotrone برنامه Applimatin Archiver از شركت Applimatin ، واقع در نيويورك را براي يك ديتابيس Oracle &I ،كه به ميزان يك گيگا بايت در ماه افزايش مي يافت ، اجرا نمود .اكنون در ديتابيس فوق در صد گيگا بايت ثابت مانده است و به عنوان يك مثال ،با يگاني جدول يك دفتر كل ،18 گيگا بايت فضا را ذخيره مي كند .

جستجو ها نيز از چند دقيقه به چند رسيده اند . شركت Southwest Gas بر خلاف شركت Kennametal ، كه تدابيري را براي اتو ماتيك سازي آرشيو تنظيم مي نمايد ،به آرشيو دستي مي پردازد .
هر ماه يك مدير ديتابيس 30 دقيقه زمان براي انتخاب فايل هايي كه بايد بايگاني شود صرف مي كند .تصميم گيري براي انتخاب فايل ها بر اساس قدمت آنها در ديتابيس برنامه موجودي صورت مي گيرد .
به عنوان مثال ،فايل هايي كه قدمت آنها از 30ماه بيشتر است مي توانند از سيستم توليد به محل ذخيره اطلاعات Applimatin ، كه ارزانتر است انتقال داده شوند .كاربران مي توانند از طريق برنامه اصلي به چنين فايل هايي دسترسي داشته باشند . انتقال ديتا به نوار پاسخ مشكل نيست مديريت يك ديتابيس مملو از اطلاعات غير ضروري خوشايند نيست و در اغلب موارد پاكسازي و انتقال داده ها بر روي نوار (كه زماني بسيار رايج بود )نيز گزينه چندان مناسبي به نظر نمي رسد . با انجام پاكسازي و حفظ اطلاعات ،باز يافت بايد به طور دستي انجام شود و بسياروقت گير است .
Lois Hohges تحليلگر ارشد سيستم هاي تجاري شركت Tektronix (شركت اجرا كننده مانيتورينگ وسنجش آزمايشگاهي واقع در Beaverton ) مي گويد :با پاكسازي اوراكل كاربران ديگر به ديتا دسترسي ندارند .قوانين مالي بين المللي به اين معنا نيز مي باشد كه پاكسازي و حذف اطلاعات به طور قانوني بايد به موازات قانوني انجام شود . چون اين كشور در27 كشور شعبه دارد تعيين نوع ديتايي كه بايد در ديتابيس 120گيگا بايت آن بايگاني شود بسيار پيچيده است .تنها يكي از چندين برنامه را در نظر مي گيريم :شعبه اين كشور در چين به حفظ ديتا براي 15 سال، درسال نياز دارد .

در ضمن سيستم علاوه بر مسئله حفظ اطلاعات وزبان بايد مجمو عه كاراكترهاي مختلف را براي آسيا كنترل كند . Tektronix اطلاعات تراكنشي را هر سه ماه يكبار با استفاده از Live Archive محصول شركت Outer Bay Technologies ، واقع در Campbell كاليفر نيا بايگاني شود . در ابتدا اطلاعات مجددادسته بندي مي شود(در اوراكل موجود اطلاعات به ترتيب اولويت انتخاب شده و مقدار آن كاهش مي يابد )سپس اين مقدار اطلاعات به يك زير ساخت ارزانتر انتقال مي يابد . اما كاربران مي توانند از طريق يك صفحه نمايش و بدون هيچگونه درد سر به تمام اطلاعات دسترسي پيدا كنند .

Outer Bay يكي از جهار رقيب اصلي است كه به سهم يك ميليارد دلاري در بازار برنامه هاي آرشيو چشم دوخته است .طبق گزارشات Gatner شركت Princeton Softech واقع در Princeton نيو جرسي با بيش از 50در صد از سهم بازار از ديگران پيشي گرفته است .
اين شركت نيز مانند Outer Bay (كه در مقام دوم قرار دارد ) ديتابيس هاي اوراكل ،مايكرو سافت ، Sybas، Informix، IBM را مورد توجه قرارداده است . Applimation تمركز خودرا براوراكل قرارداده در حاليكه Ixos Software برنامه هاي بايگاني خود را براي در شركت SAP AG ، Siebl Systems تهيه مي نمايد .

يکشنبه 7/5/1386 - 9:3
آموزش و تحقيقات
براي اينکه تعيين کنيم يه پورت روي يه سرور بازه يا نه، معمولا بايد يه TCP connect scan انجام بدبم. اول اين رو بگم که Port Scanning انواع مختلف داره که فعلا ما نوع TCP connect رو مدنظر داريم. اين نوع اسکن سه مرحله داره که به اون TCP''s 3-way handshake مي گن :
?- اول کامپيوتر ما به سمت سرور يه SYN packet مي فرسته که به معني درخواست اتصاله .
?- اگه سرور اين درخواست رو قبول کنه ، تو مرحله دوم سرور به سمت ما يه SYN/ACK packet مي فرسته .
?- تو مرحله آخر کامپيوتر ما يه ACK packet به سمت سرور مي فرسته .

نوع ديگه اي از پورت اسکن TCP SYN scan هستش . با توجه به اينکه معمولا اگه پورت اسکن به روش بالا (TCP connect scan) انجام بديم ، معمولا تو سرور اين اتصال ذخيره مي شه و بعدا مي تونن ما رو رديابي کنن ، به جاي اون مي شه از TCP SYN scan استفاده کرد . تو اين نوع اسکن ، مراحل ? و ? از بالا انجام مي شوه ولي مرحله ? نه!!!!! اگه تو مرحله ? به ما يک SYN/ACK برسه ، اون پورت بازه و اگه يه RST/ACK برسه ، يعني بستس .

انواع ديگه اي از پورت اسکنينگ هم وجود داره مثل UDP scan, TCP Window scan, TCP ACK scan, TCP Null, TCP Xmas Tree, TCP FIN Scan

يکشنبه 7/5/1386 - 9:2
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته