به گزارش «وبلاگ نیوز» و به نقل از قلم، سایت “ای تی وی” با انتشار گزارشی با عنوان “جنبش هزار وبلاگنویس برای پشتیبانی از موسوی” به این نکته اشاره کرده است که: ما میتوانیم حامیان اینترنتی میرحسین موسوی را به چند گروه متفاوت تقسیم کنیم: اصولگرایان، وبلاگنویسان غیرسیاسی، هواداران بدون مرز و هواداران منطقه ای و هواخواهان پیشین خاتمی که همان اصلاحطلبان هستند.
یک داوطلب انتخابات: طراح شعار "بگو مرگ بر شاه" بوده ام
مرتضی بهجت پیرمرد 56 ساله کرمانشاهی نیز که خود را طراح شعار "بگو مرگ بر شاه" در دوران انقلاب می دانست، گفت که دانشجوی اخراجی سال آخر مهندسی الکترونیک بوده است.
وی که به سختی سخن می گفت پس از نوشیدن جرعه ای آب گفت: برای حل مشکلات جهان وارد این عرصه شده و می خواهد با تشکیل یک "کابینت"! مشکلات مردم را حل کند.
وی گفت: ده بار به احمدی نژاد برای حل مشکلاتش نامه نوشته و چون تغییری ایجاد نشده تصمیم گرفته رئیس جمهور شود.
این داوطلب در پاسخ به این سوال که اگر رد صلاحیت شدی به چه کسی رأی میدهی؟ گفت: به "هاشمی رفسنجانی" چون قول داده به مردم پول بدهد. وقتی به او گفتند: هاشمی کاندیدا نیست به کروبی، میرحسین و یا احمدی نژاد رأی می دهی؟ گفت که به هیچ کس رأی نمی دهم.
خبرنگاران از بهجت پرسیدند برای تبلیغاتت چقدر اختصاص داده ای؟ گفت: هیچ پولی برای این امر ندارم و نیازی هم به تبلیغات ندارم چون خدا مرا می شناسد، پس مردم به من رأی می دهند
مقایسه سابقه احمدی نژاد و موسوی به سبک حامیان میرحسین
سید "کاظم اکرمی"، در ستاد انتخاباتی میر حسین موسوی در همدان افزود:میرحسین موسوی با فکر اصلاحطلبی بهمیدان آمده و امتحان مدیریتی خود را با موفقیت پشتسر گذاشته است.
وی تصریح کرد: یک رئیس جمهور مقتدر باید با تمام توان و با قدرت قانونی که دارد تمام امور را آنگونه که ملت می خواهد اصلاح کند.
وی اظهار داشت:رئیس جمهور یک کشور همانند خاتمی باید با قدرت عمل کند و کلیشه نباشد.
وی با اشاره به اینکه همه کشورها نیاز به رفرم و اصلاح دارند، افزود: اگر چه ممکن است من و امثال من به برخی از کارهای اصلاحات نقد داشته باشیم ولی نباید در تحلیل مسائل جزئینگر بود چرا که نمیتوان با تکیه بر چند مقاله اشتباهی که در دوره اصلاحات نگاشته شده اصلاحات را به کل نادیده گرفت.
اکرمی یکی از نشانههای بارز تقوا را برخورداری از صداقت خواند و ادامه داد: باید گفتار و کارهای افراد با یکدیگر مطابقت داشته باشد نه اینکه بعد از دادن وعده تحقق یک سری مسائل، آنها را تکذیب کرد.
وی گفت: با اشاره به روابط ایران با آمریکا و اسرائیل گفت: میر حسین موسوی یک متفکر است ، با مسائل سیاسی آشنایی دارد و می داند با دیگر کشور ها چگونه ارتباط برقرار کند.
وی در پاسخ به سووالی با این مضمون که آیا اصلاحات به وعده خود عمل کرد، گفت: درست است که اصلاحات صددرصد به وعدههای خود عمل نکرد، خاتمی که وعده اقتصادی نداد، فقط وعده سیاسی و آزادی داد و تا حدودی هم توانست آن چه را که وعده داده بود، عملیاتی کند ولی وعده خیلی از مسائل را نداد که بعدها نتواند آنها را اجرایی کند.
وی در جواب یکی از حضار که پرسید آیا کنار کشیدن خاتمی از عرصه انتخابات به دلیل ترس از رد صلاحیت شدن بود، راجع به این موضوع اظهارنظری نکرد.
وزیر آموزش و پرورش دولت میرحسین در این باره که آیا امکان تغییر قانون اساسی وجود دارد، گفت: قانون اساسی وحی منزل نیست که امکان هیچگونه تغییر و تحولی در آن وجود نداشته باشد و با نظر رهبری میتوان آن را تغییر داد.
این نوجوان که به همراه پدرش در ستاد انتخابات حضور یافته بود اهداف و برنامه های خود را در دو بخش سیاست داخلی و خارجی به صورت مکتوب ارایه کرد.
با این حال به گفته " کامران دانشجو" رییس ستاد انتخابات کشور، به دلیل عکسدار نبودن شناسنامه و اینکه به سن قانونی برای امضا کردن اوراق مربوطه نرسیده است، او را ثبت نام نکردند.
وی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت که در عرصه خارجی قصد دارد از کشتار کودکان مظلوم در دنیا مانند کودکان غزه جلوگیری کند.
وی گفت که خواستار مذاکره با اوباماست تا جزایر هاوایی را خریداری کرده و اسراییلی ها را برای همیشه در این جزایر ساکن کند.
وی افزود: در عرصه سیاست داخلی هم قصد دارم قانونی تصویب کنم که زنان تنها در صورتی بتوانند شاغل شوند که حداقل پنج سال سابقه بچه داری داشته باشند.
این نوجوان 12 ساله افزود: می خواهم بچه های مدارس ابتدایی تا کلاس چهارم حق نوشتن با خودکار را نداشته باشند و وزن کیف کودکان ابتدایی را هم کاهش خواهم داد.
وی افزود: افزایش حقوق پدران برای جلوگیری از نیاز به اشتغال به کار مادران، تعطیلی بازی های کامپیوتری و افزایش مدت زمان قرار داد های اجاره مسکن تا سه سال از دیگر برنامه های من است.
خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)
آیت الله صانعی، وی درباره انتخابات آتی ریاست جمهوری و خطاب به نامزدهای آن گفت: باید به همه نشان دهید که ما برای پست و مقام نیامده ایم.
آیت الله صانعی با تاکید بر شفافیت و صداقت با مردم گفت: همه باید بدانند که بدون توجه و اهتمام به امور مردم و رعایت شئونات آنها، هیچ کاری به سرانجام نمی رسد. ما باید به مردم نشان دهیم که برای انجام وظیفه آمده ایم، حالا این شما هستید که باید انتخاب کنید.
وی همچنین درباره تبلیغات انتخاباتی اظهار داشت: آقایان باید بدانند که ممکن است علیه آنها تبلیغ بشود و حتی پس از انتخابات نیز تبلیغات منفی ادامه داشته باشد. وی ادامه داد: پس از هیاهوها نترسید و با شجاعت و شفافیت، طرحهایتان را به مردم ارائه دهید و این مردم هستند که به شعارها جامه حقیقت می پوشانند.
آیت الله صانعی همچنین با بیان اینکه "بی جهت شعاری ندهید که بعدا نتوانید به آن عمل کنید"، افزود: به کارها و وعده هایی که مطرح می کنید، توجه داشته باشید که چه می گویید. باید آنچه را که از نظر قانون اساسی در اختیار دارید، مطرح کنید.
وی خاطرنشان کرد که باید به شخصیت مردم احترام گذاشته شود و آنها را صاحب تشخیص و شعور دانست.
60 روز اخلاقی تا انتخابات؟
حدود شصت روز تا انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران باقی مانده است.شصت روزی که دارای هیجان و در عین حال اهمیت فراوان می باشد.چهره کاندیدا ها مشخص شده و هر یک از احزاب،گروهها و جریان های سیاسی اهداف خاص خود را در این راستا دنبال می کنند.انتخابات ریاست جمهوری به خاطر این که سرنوشت مردم و کشور را برای دوره ای چهار ساله در اختیار فرد و مجموعه حامیانش قرار می دهد و سکان اداره کشتی کشور را جهت می دهد،از اهمیت فراوانی برخوردار است.
از سوی دیگر برگزاری انتخابات در فضایی آرام و مردم سالارانه، شادابی و تحرک اجتماعی را به دنبال دارد که آحاد شهروندان ضمن ملاحظه رقابت واقعی سیاسی ، از حس سهیم بودن در تعیین سرنوشت برخوردار خواهند شد.
اما در کنار اهمیت سیاسی این واقعه مهم و تحرک اجتماعی ناشی از این تصمیم گیری ملی، متاسفانه برگزاری انتخابات در ایران دچار آسیبهایی است که این آسیبها گاهی احساس لذت مشارکت را به تخریب سنگین شخصیت و یا خروج از دایره اخلاق نزدیک می کند.این آسیبها اگرچه نمی تواند به کلیت نظام انتخابات آسیب برسانند اما به هر حال دارای تاثیرات مخربی بوده و در شأن گفتمانی که قدرت را ابزاری برای حاکمیت اخلاق و معنویت می داند، نیست.