صفحه ها
دسته
وبلاگ هاي مذهبي
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 721158
تعداد نوشته ها : 402
تعداد نظرات : 50
Rss
طراح قالب
GraphistThem253
30روزه شدن ماه رمضان جدی است
عضو ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری گفت: رؤیت هلال ماه به لحاظ نجومی در غروب شنبه بسیار دشوار است.

به گزارش «شیعه نیوز» حجت‌الاسلام علیرضا موحدنژاد، عضو ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری با بیان این‌که بیش از پنجاه گروه برای استهلال ماه شوال اعزام و در نقاط مختلف کشور مستقر می‌شوند، گفت: رصد ماه شوال از بعدازظهر روز شنبه آغاز می‌شود.

وی در ادامه با بیان این‌که اعزام گروه‌ها از ستادهای استهلال استانی صورت می‌گیرد، افزود: گروه‌های استهلال ماه شوال در تهران نیز اعزام شده‌اند.

عضو ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری، رؤیت هلال ماه را به لحاظ نجومی در غروب شنبه بسیار دشوار دانست و خاطر نشان کرد: برخی کارشناسان هلال ماه را قابل رؤیت و برخی آن را غیرقابل رؤیت تشخیص داده‌اند یعنی هلال ماه در این روز در مرز رؤیت پذیری و رؤیت ناپذیری قرار دارد.

حجت‌الاسلام موحدنژاد با بیان این‌که در صدد هستیم با سرعت و دقت نتیجه استهلال را اعلام کنیم، افزود: در هر صورت اگر تا غروب روز شنبه هلال ماه شوال رؤیت شود، یکشنبه و در غیر اینصورت دوشنبه عید فطر و اولین روز ماه شوال خواهد بود.

وی همچنین درباره نقش شرایط جوی در رؤیت هلال ماه گفت: ورود غبار به جو و عدم بارندگی در تابستان امسال سبب شده که شرایط مطلوبی برای رؤیت هلال ماه در روز شنبه نداشته باشیم، از این رو ممکن است هلال ماه غروب شنبه دیده نشود که در این صورت یکشنبه ماه رمضان خواهد بود.

عضو ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری، مناطق جنوبی کشور را بهترین مناطق برای رؤیت هلال ماه دانست و ابراز داشت: در بخش‌های جنوبی کشور ارتفاع ماه نسبت به بخش‌های شمالی کشور بیش‌تر و 11 دقیقه بعد از خورشید غروب می‌کند.
منبع:شیعه نیوز
شنبه بیست و هشتم 6 1388
شب آخر ماه رمضان، شب مبارکى است که چند عمل در آن وارد شده است:
1ـ غسل(1)
ـــــــــــــــــ
1-مفاتیح نوین، صفحه 782.
2ـ زیارت امام حسین(علیه السلام)(1)
ـــــــــــــــــ
1-مفاتیح نوین، صفحه 782.
خواندن سوره هاى انعام، کهف، و یس.(1)
ـــــــــــــــــ
1-مفاتیح نوین، صفحه 782
گفتن صد مرتبه: اَسْتَغْفِرُ اللّهَ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ.(1)
ـــــــــــــــــ
1-مفاتیح نوین، صفحه 782.
1) خواندن دوازده رکعت نماز (هر دو رکعت به یک سلام)، به این نحو که در هر رکعت بعد از حمد بیست مرتبه سوره توحید بخواند، و پس از پایان نماز، صد مرتبه صلوات بفرستد.(1)
2) از رسول خدا(صلى الله علیه وآله) روایت شده است که هر کس در شب آخر ماه رمضان، ده رکعت نماز بجا آورد (هر دو رکعت به یک سلام)، به این نحو که در هر رکعت بعد از سوره حمد ده مرتبه سوره توحید بخواند و در رکوع و سجود ده مرتبه تسبیحات اربعه بگوید; زمانى که ده رکعت به پایان رسید، هزار مرتبه بگوید: اَسْتَغْفِرُ اللّهَ و بعد از استغفار سر به سجده بگذارد و بگوید: یا حَىُّ یا قَیُّومُ، یا ذَاالْجَلالِ وَالْإِکْرامِ، یا رَحْمنَ الدُّنْیا وَالْاخِرَةِ وَ رَحیمَهُما، یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ، یا اِلهَ الْأَوَلینَ وَ الْاخِرینَ، اِغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا، وَتَقَبَّلْ مِنّا صَلواتَنا وَ صِیامَنا وَ قِیامَنا.
سپس فرمود: هرکس چنین کند، سوگند به حقّ آن کسى که مرا به نبوّت مبعوث کرد که جبرئیل مرا خبر داد از اسرافیل و اسرافیل از پروردگار خود، که هنوز این شخص سر از سجده بر نداشته، خداوند او را بیامرزد و ماه رمضان را از او قبول فرماید، و از گناهانش بگذرد...،این اعمال براى شب عید فطر هم نقل شده است. (2)
ـــــــــــــــــ
1-مفاتیح نوین، صفحه 787.
2-مفاتیح نوین، صفحه 784.
1) خواندن دعاى شب سى ام: اَلْحَمْدُ لِلّهِ لا شَریکَ لَهُ، اَلْحَمْدُ لِلّهِ کَما یَنْبَغى لِکَرَمِ وَجْهِهِ، وَ عِزِّ جَلالِهِ، وَکَما هُوَ اَهْلُهُ، یا قُدُّوسُ یا نُورُ، یا نُورَ الْقُدْسِ،..الخ.(1)
2) خواندن دعایى که شیخ کلینى(رحمه الله) از امام صادق(علیه السلام) نقل کرده است:
اَللّهُمَّ هذا شَهْرُ رَمَضانَ، اَلَّذى اَنْزَلْتَ فیهِ الْقُرْآنَ وَ قَدْ تَصَرَّمَ، وَ اَعُوذُ بِوَجْهِکَ الْکَریمِ یا رَبِّ اَنْ یَطْلُعَ الْفَجْرُ مِنْ لَیْلَتى هذِهِ، اَوْ یَتَصَرَّمَ شَهْرُ رَمَضانَ، وَلَکَ قِبَلى تَبِعَةٌ اَوْ ذَنْبٌ تُریدُ اَنْ تُعَذِّبَنى بِهِ یَوْمَ اَلْقاکَ.(2)
3) خواندن دعاى یا مُدَبِّرِ الْأُمُورِ.(3)
4) سیّد بن طاووس(رحمه الله) از امام صادق(علیه السلام) روایت کرده که هر کس در شب آخر ماه رمضان، با آن ماه وداع کند واین دعا را بخواند، خداوند او را پیش از طلوع صبح بیامرزد و توفیق توبه و انابه را به او مرحمت فرماید: اَللّهُمَّ لا تَجْعَلْهُ اخِرَ الْعَهْدِ مِنْ صِیامى لِشَهْرِ رَمَضانَ، وَ اَعُوذُ بِکَ اَنْ یَطْلُعَ فَجْرُ هذِهِ اللَّیْلَةِ اِلَّا وَ قَدْ غَفَرْتَ لى.(4)
ـــــــــــــــــ
1-مفاتیح نوین، صفحه 780.
2-مفاتیح نوین، صفحه 782.
3-مفاتیح نوین، صفحه 783.
4-مفاتیح نوین، صفحه 783
دسته ها : ماه خدا
شنبه بیست و هشتم 6 1388

دعاى روز بیست و نهم: اَللّهُمَّ غَشِّنى فیهِ بِالرَّحْمَةِ

وَارْزُقْنى فیهِ التَّوْفیقَ وَ الْعِصْمَةَ، وَ طَهِّرْ قَلْبى مِنْ

غَیاهِبِ التُّهَمَةِ، یا رَحیماً بِعِبادِهِ الْمُؤمِنینَ

دسته ها : ماه خدا
شنبه بیست و هشتم 6 1388

دو رکعت نماز در این شب وارد شده به این طریق که در هر رکعت بعد از سوره حمد بیست مرتبه سوره توحید را مى خوانى.(1)
ــــــــــــــــ
1-مفاتیح نوین، صفحه 787

 

خواندن دعاى شب بیست و نهم: یا مُکَوِّرَ اللَّیْلِ عَلَى
النَّهارِ، وَ مُکَوِّرَ النَّهارِ عَلَى اللَّیْلِ، یا عَلیمُ یا حَکیمُ، یا رَبَّ
الْأرْبابِ، وَ سَیِّدَ السّاداتِ،...الخ.(1)
ـــــــــــــــــ
1-مفاتیح نوین، صفحه 779.
دسته ها : ماه خدا
جمعه بیست و هفتم 6 1388

دعاى روز بیست و هشتم: اَللّهُمَّ وَفِّرْ حَظّى فیهِ مِنَ

النَّوافِلِ، وَ اَکْرِمْنى فیهِ بِاِحْضارِ الْمَسآئِلِ، وَ قَرِّبْ فیهِ وَ

سیلَتى اِلَیْکَ مِنْ بَیْنِ الْوَ سآئِلِ، یا مَنْ یَشْغَلُهُ اِلْحاحُ

الْمُلِحّینَ

دسته ها : ماه خدا
جمعه بیست و هفتم 6 1388
شش رکعت نماز دراین شب وارد شده است (هر دور کعت به یک سلام)، به این نحو که در هر رکعت بعد از حمد آیة الکرسى و سورهاى توحید و کوثر را هر کدام صد مرتبه بخواند، و پس از پایان نماز، صد مرتبه صلوات بفرستد.
مرحوم حاج شیخ عباس قمى(رحمه الله) مى نویسد: مطابق آنچه که یافتم بجاى صد مرتبه، ده مرتبه آمده است (که مناسب تر به نظر مى رسد).(1)
ـــــــــــــــــ
1-مفاتیح نوین، صفحه 786.
خواندن دعاى شب بیست و هشتم: یا خازِنَ اللَّیْلِ فىِ الْهَوآءِ، وَ خازِنَ النُّورِ فِى السَّمآءِ، وَ مانِعَ السَّمآءِ أَنْ تَقَعَ عَلَى الْأَرْضِ إلَّا بِاِذْنِهِ،..الخ.(1)
ـــــــــــــــــ
1-مفاتیح نوین، صفحه 778.
دسته ها : ماه خدا
پنج شنبه بیست و ششم 6 1388

روز بیست و هفتم: اَللّهُمَّ ارْزُقْنى فیهِ فَضْلَ لَیْلَةِ الْقَدْرِ،

وَ صَیِّرْ اُمُورى فیهِ مِنَ الْعُسْرِ اِلَى الْیُسْرِ، وَاقْبَلْ

مَعاذیرى، وَ حُطَّ عَنَّى الذَّنْبَ وَ الْوِزْرَ، یا رَؤُفاً بِعِبادِهِ

الصّالِحینَ

دسته ها : ماه خدا
پنج شنبه بیست و ششم 6 1388
در روایتى از امام صادق(علیه السلام) به بر انجام غسل تصریح شده است.(1)
ـــــــــــــــــ
1-مفاتیح نوین، صفحه 781.
1) چهار رکعت نماز (هر دو رکعت به یک سلام)، به این نحو که در هر رکعت بعد از حمد سوره ملک را بخواند و اگر نتوانست، بیست و پنج مرتبه سوره توحید را بخواند.(1)
2) سى رکعت نماز (هر دو رکعت به یک سلام)، به این طریق که هشت رکعت آن را بعد از نماز مغرب و بیست و دو رکعت را بعد از نماز عشاء مى خوانى.(2)
ـــــــــــــــــ
1-مفاتیح نوین، صفحه 786.
2-مفاتیح نوین، صفحه 781.
1) خواندن دعاى شب بیست و هفتم: یا مآدَّ الظِّلِّ وَ لَوْ شِئْتَ لَجَعَلْتَهُ ساکِناً، وَ جَعَلْتَ الشَّمْسَ عَلَیْهِ دَلیلا، ثُمَّ قَبَضْتَهُ اِلَیْکَ قَبْضاً یَسیراً، یا ذَا الْجُودِ وَ الطَّوْلِ، وَ الْکِبْرِیآءِ وَالْألآءِ،...الخ.(1)
2) از زید بن على(علیه السلام) نقل شده است که پدرم على بن الحسین(علیه السلام) شنیدم که در شب بیست و هفتم رمضان از اوّل شب تا آخر، این دعا را مى خواند: اَللّهُمَّ ارْزُقْنِى التَّجافِىَ عَنْ دارِ الْغُرُورِ، وَالْإِنابَةَ اِلى دارِ الْخُلُودِ، وَالْإِسْتِعْدادَ لِلَْمْوتِ قَبْلَ حُلُولِ الْفَوْتِ.(2)
3) دعاى دیگرى براى این شب، از رسول خدا(علیه السلام) نقل شده است که مجموعه اى از آیات قران است: رَبَّنا آمَنّا فَاغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا، وَ کَفِّرْ عَنّا سَیِّئاتِنا، وَ تَوَفَّنا مَعَ الْأبْرارِ،...الخ.(3)
ـــــــــــــــــ
1-مفاتیح نوین، صفحه 777.
2-مفاتیح نوین، صفحه 781.
3-مفاتیح نوین، صفحه 781.
دسته ها : ماه خدا
چهارشنبه بیست و پنجم 6 1388

دعاى روز بیست و ششم: اَللّهُمَّ اجْعَلْ سَعْیى فیهِ

مَشْکُوراً، وَ ذَنْبى فیهِ مَغْفُوراً، وَ عَمَلى فیهِ مَقْبُولا، وَ

عَیْبى فیهِ مَسْتُوراً، یا اَسْمَعَ السّامِعینَ

دسته ها : ماه خدا
چهارشنبه بیست و پنجم 6 1388

 تفاوت روزه عوام، خواص و اخص

تا چه اندازه ما به باطن روزه مى‌پردازیم که نه تنها ظاهرمان روزه بگیرد و چیزى نخوریم و نیاشامیم؛ بلکه سرّ و درون ما هم روزه بگیرد؟ نگذاریم خاطره‌اى در دل خطور کند که خدا نمى‌پسندد. مبادا در دلْ بد کسى را بخواهیم. چنین نیست که اگر خاطرات در دل عبور کرد، خداى سبحان نداند یا دل انسان تیره نشود.
روزه عوام، خواص و اخص با هم متفاوت است. اگر ما روزه گرفتیم و به این فکر بودیم که، خداى ناکرده، کسى را برنجانیم یا به مقام و جاهى برسیم یا نتوانستیم خود را آماده کنیم که اگر به جاه رسیدیم، تفاوتى براى ما نداشته باشد، باطن ما روزه نگرفته است و چون باطن روزه نگرفته به باطن روزه نرسیده‌ایم.

مأخذ: (حکمت عبادات، ص 141)

از بیانات آیت الله العظمی جوادی آملی

يکشنبه بیست و دوم 6 1388
هشت رکعت نماز در این شب وارد شده است (هر دو رکعت به یک سلام) به این ترتیب که در هر رکعت بعد از حمد سوره اى به دلخواه بخواند.(1)
ـــــــــــــــــ
1-مفاتیح نوین، صفحه 786.
خواندن دعاى شب بیست و چهارم:یا فالِقَ الْإِصْباحِ، وَ جاعِلَ اللَّیْلِ سَکَناً، وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ حُسْباناً، یا عَزیزُ یا عَلیمُ، یا ذَالْمَنِّ وَالطَّوْلِ،..الخ.(1)
ـــــــــــــــــ
1-مفاتیح نوین، صفحه 774.
دسته ها : ماه خدا
يکشنبه بیست و دوم 6 1388

دعاى روز بیست و سوم:اَللّهُمَ اغْسِلْنى فیهِ مِنَ الذُّنُوبِ،

وَ طَهِّرْنى فیهِ مِنَ الْعُیُوبِ، وَامْتَحِنْ قَلْبى فیهِ بِتَقْوَى

الْقُلُوبِ، یا مُقیلَ عَثَراتِ الْمُذْنِبینَ

دسته ها : ماه خدا
يکشنبه بیست و دوم 6 1388
1ـ غسل
مرحوم علامه مجلسى فرموده: غسل شبهاى قدر را مقارن غروب آفتاب انجام دهند که نماز مغرب را با غسل بخوانند.(1)

2ـ نماز
دو رکعت نماز بخواند; به این صورت که در هر رکعت بعد از حمد، هفت مرتبه سوره توحید را تلاوت کند و بعد از پایان نماز، هفتاد مرتبه بگوید: اَسْتَغْفِرُ اللّهَ وَ أَتُوبُ اِلَیْهِ.
در روایتى از رسول خدا(صلى الله علیه وآله) آمده است: کسى که این عمل را بجا آورد، از جاى خویش بر نخیزد مگر اینکه خداوند متعال او و پدر و مادرش را بیامرزد و خداوند فرشتگان را مأمور مى کند تا سال آینده براى وى حسنات بنویسند.(2)
و صد رکعت نماز بجاى آورد (هر دو رکعت به یک سلام). که فضیلت بسیار دارد و بهتر آن است که اگر تواناى داشته باشد، در هر رکعت بعد از حمد، ده مرتبه سوره توحید بخواند.(3)

3ـ مراسم قرآن بر سرگرفتن
امام باقر(علیه السلام) درباره عمل دیگر این شب فرمود: قرآن را بگشاید و در برابر خود قرار دهد و بگوید: اَللّهُمَّ إنّى أَسْئَلُکَ بِکِتابِکَ الْمُنْزَلِ وَ ما فیهِ، وَ فیهِ اسْمُکَ الْأعْظَمُ الْأَکْبَرُ، وَأسْماؤُکَ الْحُسْنى، وَ ما یُخافُ وَ یُرْجى، اَنْ تَجْعَلَنى مِنْ عُتَقائِکَ مِنَ النّارِ.(4) سپس حاجت خود را از خدا بخواهد.
به فرموده امام صادق(علیه السلام) قرآن مجید را بر سر بگذارد و بگوید: اَللّهُمَّ بِحَقِّ هذَا الْقُرْآنِ، وَ بِحَقِّ مَنْ اَرْسَلْتَهُ بِهِ، وَبِحَقِّ کُلِّ مُؤْمِن مَدَحْتَهُ فیهِ، وَ بحِقِّک عَلَیْهِمْ، فَلا اَحَدَ اَعْرَفُ بِحَقِّکَ مِنْکَ.
آنگاه ده مرتبه بگوید: بِکَ یا اَللّهُ و ده مرتبه بِمُحَمَّد(صلى الله علیه وآله) و ده مرتبه بِعَلىٍّ(علیه السلام) و ده مرتبه بِفاطِمَةَ(علیها السلام) و ده مرتبه بِالْحَسَنِ(علیه السلام) و ده مرتبه بِالْحُسَیْنِ(علیه السلام) و ده مرتبه بِعَلىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ(علیه السلام) و ده مرتبه بِمُحَمَّدِ بْنِ عَلىٍّ(علیه السلام) و ده مرتبه بِجَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّد(علیه السلام) و ده مرتبه بِمُوسَى بْنِ جَعْفَر(علیه السلام) و ده مرتبه بِعَلىِّ بْنِ مُوسى(علیه السلام) و ده مرتبه بِمُحَمَّدِ بْنِ عَلىٍّ(علیه السلام) و ده مرتبه بِعَلىِّ بْنِ مُحَمَّد(علیه السلام) و ده مرتبه بِالْحَسَنِ بْنِ عَلىٍّ(علیه السلام) و ده مرتبه بِالْحُجَّةِ(علیه السلام); در پیان هر حاجتى که دارد از خداوند طلب نماید و در تمام این اذکار، نهایت حضور قلب و توجه به درگاه خدا را حفظ کند.(5)

4ـ زیارت امام حسین(علیه السلام)
به فرموده علامه مجلسى، زیارت امام حسین(علیه السلام) در هر یک از شبهاى قدر، مستحب مؤکد است(6)

5ـ شب زنده دارى
احیا داشتن یعنى شب را تا صبح بیدار باشد و به عبادت و دعا و تلاوت قرآن و غیره سپرى کند(7)

6ـ دعا
مرحوم کفعمى در مصباح نقل کرده که امام زین العابدین(علیه السلام) دعایى را در شبهاى قدر در حالت ایستاده و نشسته و در رکوع و سجود مى خواندند: ابتداى آن دعا این چنین است:
اَللّهُمَ اِنّى اَمْسَیْتُ لَکَ عَبْداً داخِرَاً، لا اَمْلِکُ لِنَفْسى نَفْعاً وَ لا ضَرّاً، وَ لا اَصْرِفُ عَنْها سُوءاً...الخ.(8)
و نیز خواندن دعاى جوشن کبیر در این شب سفارش شده است.(9)
ـــــــــــــــــ
1-مفاتیح نوین، صفحه 759.
2-مفاتیح نوین، صفحه 759.
3-مفاتیح نوین، صفحه 761.
4-مفاتیح نوین، صفحه 760.
5-مفاتیح نوین، صفحه 760.
6-مفاتیح نوین، صفحه 760.
7-مفاتیح نوین، صفحه 761.
8-مفاتیح نوین، صفحه 761.
9-وقایع الایام، صفحه 39.
دسته ها : ماه خدا
شنبه بیست و یکم 6 1388
1) قرائت سورهاى عنکبوت و روم در این شب سفارش شده است; امام صادق(علیه السلام)فرمود: «هر کس در شب بیست و سوم سوره هاى عنکبوت و روم را بخواند، به خدا سوگند! اهل بهشت است».
2) خواندن هزار مرتبه سوره قدر.
3) خواندن سوره دخان.(1)
ـــــــــــــــــ
1-مفاتیح نوین، صفحه 767.
هشت رکعت نماز در این شب وارد شده است به این ترتیب که در هر رکعت بعد از حمد سوره اى به دلخواه بخواند.(1)
ـــــــــــــــــ
1-مفاتیح نوین، صفحه 786.
1) خواندن دعاى شب بیست و سوم: یا رَبَّ لَیْلَةِ الْقَدْرِ وَ جاعِلَها خَیْراً مِنْ اَلْفِ شَهْر، وَ رَبَّ اللَّیْلِ وَالنَّهارِ، وَالْجِبالِ وَالْبِحارِ، وَالظُّلَمِ وَ الْأَنْوارِ،..الخ.(1)
2) خواندن دعاى: اَللّهُمَّ امْدُدْ لى فى عُمْرى، وَاَوْسِعْ لى فى رِزْقى، وَاَصْلِحَّ لى جِسْمى، وَبَلِّغْنى اَمَلى،..الخ.(2)
3) خواندن این دعا که از امام صادق(علیه السلام) نقل شده است: اَللّهُمَّ اجْعَلْ فیما تَقْضى وَ تُقَدِّرُ مِنَ الْأَمْرِ الْمَحْتُومِ، وَ فیما تَفْرُقُ مِنْ الْأَمْرِ الْحَکیمِ، فى لَیْلَةِ الْقَدْرِ،..الخ(3)
4) خواندن این دعا که از امام حسین(علیه السلام) نقل شده است: یا باطِناً فى ظُهُورِهِ، وَ یا ظاهِراً فى بُطُونِهِ، وَ یا باطِناً لَیْسَ یَخْفى، وَ یا ظاهِراً لَیْسَ یُرى،..الخ.(4)
5) از معصومین(علیهم السلام) روایت شده است که در شب بیست و سوم ماه رمضان، در حالت سجده و ایستاده و نشسته دعاى ذیل را مى خواندند، بلکه مناسب است در تمام ماه رمضان، و در زمانهاى دیگر، پس از تمجید و ستایش خداوند و صلوات بر محمّد و آلش، این دعا خوانده شود: اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَةِ بْنِ الْحَسَنِ، صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَ..الخ.(5)
و همچنین این دعا را در حالى که دستان خود را به سوى آسمان بلند مى کند، بخواند: یا مُدَبِّرَ الْأُمُورِ، یا باعِثَ مَنْ فِى الْقُبُورِ، یا مُجْرِىَ الْبُحُورِ، یا مُلَیِّنَ الْحَدِیدِ لِداوُدَ، صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، وَافْعَلْ بى کَذا و کذا به جاى کلمه کذا وکذا حاجت خود را بخواهد وسپس اضافه کند: اَللَّیْلَةَ اَللَّیْلَةَ، اَلسَّاعَةَ السَّاعَةَ.(6)
ـــــــــــــــــ
1-مفاتیح نوین، صفحه 768.
2-مفاتیح نوین، صفحه 767.
3-مفاتیح نوین، صفحه 768.
4-مفاتیح نوین، صفحه 769.
5-مفاتیح نوین، صفحه 769.
6-مفاتیح نوین، صفحه 770.
دسته ها : ماه خدا
شنبه بیست و یکم 6 1388

دعاى روز بیست و دوم:اَللّهُمَّ افْتَحْ لى فیهِ اَبْوابَ فَضْلِکَ،

وَاَنْزِلْ عَلَىَّ فیهِ بَرَکاتِکَ، وَ وَفِّقْنى فیهِ لِمُوجِباتِ

مَرْضاتِکَ، وَاَسْکِنّى فیهِ بُحْبُوحاتِ جَنّاتِکَ، یا مُجیبَ دَعْوَةِ

الْمُضْطَرّینَ

دسته ها : ماه خدا
شنبه بیست و یکم 6 1388
X