مقدمه
درباره پروتكلهاى دانشوران ارشد یهود كه متن آن در همین شماره از نظرتان مىگذرد، توضیحات زیر ضرورى است:
1 واژه « پروتكل » معانى مختلفى دارد ازجمله: پیشنویس قرارداد، معاهده و یا سند رسمى كه بین دو یا چند دولت امضاء مىشود اما در اینجا به مفهوم تصمیمات و فرمولهایى است كه از سوى جمعى از متفكران، استراتژیستها و خاخامهاى یهودى به منظور تسخیر عالم طراحى شده است.
به نوشته محقق برجسته و مبارز فلسطینى، عویج نویهض،« پروتكلها برنامهاى است كه سرمایه داران و اقتصاددانان [و متفكران و علماى] یهود براى ویران كردن بناى مسیحیت، قلمرو پاپ و دست آخر اسلام، آن را تنظیم كرده اند. یهودیان صهیونیست معتقدند كه بعد از این ویرانى كه به گفته اصحاب پروتكلها طى صد سال انجام خواهد شد آنها بر جهان استیلا خواهند یافت و سلطنتى یهودى داودى برقرار خواهند كرد كه با تدابیر و امكانات خود به یهودیان با آن كه اقلیتى ناچیز هستند امكان خواهد داد تابر تمام جهان مستبدانه حكومت كنند و هیچ دینى، نه مسیحیت و نه اسلام، در كنار آیین یهودى داودى باقى نخواهد ماند»
2 متن پروتكلها به منظور قرائت در چند جلسه كنفرانس براى بحث و تصمیمگیرى و تایید نهایى آماده شده بود كه پلیس مخفى تزار روس به كنفرانس مزبور كه به ریاست تئودرهرتزل در شهر بال سوئیس برگزار شده بود( سال 1897 میلادى هجوم آورد و اوراق آنها را به تاراج برد.
3 پروتكلها در سال 1905 میلادى توسط نویسندهاى روسى به نام سرگئى نیلوس( از روحانیون و علماى مسیحى( از زبان عبرى )و یا فرانسوى) به زبان روسى ترجمه شد و در سال 1906 وارد كتابخانه بریتیش میوزیوم لندن شد.
4 ویكتورمارسدن، روزنامه نگار بریتانیایى كه همزمان با انقلاب بلشویكى براى روزنامه انگلیسى مورنینگ پست در روسیه كار مىكرد، این پروتكلها را در سال 1917 به زبان انگلیسى ترجمه كرد.
5 هنرى فورد (بنیانگذار شركت اتومبیلسازى فورد آمریكا) پروتكلها را در سال 1920 به صورت سلسله مقالاتى در روزنامهاى كه به خود او تعلق داشت، به چاپ رساند. هدف او این بود كه ملت آمریكا را از خطر شكلگیرى امپراتورى یهود در این كشور آگاه سازد. فورد، پروتكلهاى دانشوران صهیون را برنامه اصلى یهود براى تسلط بر جهان مىدانست و هشدار داد كه یهود به حكومت آمریكا اكتفا نكرده و درصدد برپایى حكومت جهانى است.
هنرى فورد در گفتگویى كه در روز هفدهم فوریه 1921 در « نیویورك ورلد» به چاپ رسید، دعوى خود را علیه « پروتكلهاى صهیون» چنین بیان كرد:« تنها نكته اى كه علاقمندم درباره پروتكلها بگویم این است كه آنها با آنچه درحال وقوع است، تطبیق مىكنند. از طرح پروتكلها شانزده سال مىگذرد و آنها تاكنون با شرایط جهانى منطبق بودهاند.»
فورد هنگامى این نكته را بیان داشت كه رهبران یهود و مطبوعات یهودى در آمریكا علیه او جنجال به پا كرده و فریاد اعتراض سرداده بودند. هنرى فورد پس از تحمل فشار و مشقت، كه تنها یهودیت سازمان یافته از عهده طراحى و اعمال آن برمىآید، بالاخره ناچار شد در 30 ژوئن سال 1927 در نامهاى خطاب به« لوییس مارشال» رهبر وقت « انجمن یهودیان آمریكا»، رسماً از یهود عذرخواهى كند. البته فورد در عذرخواهى خود و نه پس از آن، هیچگاه صدق پروتكلها و تحلیلهاى منتشره پیرامون آنها را تكذیب نكرد.
6 مفاد بعضى از مواد پروتكلها ظاهراً متناقض به نظر مىرسند. فىالمثل جایى توصیه به ترویج تئورى « آزادىخواهى» مىشود و در جاى دیگر گفته مىشود كه با قدرت، با هرگونه « آزادی» مخالفت خواهیم كرد. در این مورد باید توجه داشت كه این دستورالعملها به دو دسته تقسیم مىشوند.یك دسته مربوط به طرحها و برنامههایى است كه یهود، قبل از برپایى حكومت جهانى خود براى نابودى كشورها و دولتها به اجرا درمىآورد و دسته دیگر مربوط به برنامه هایى است كه بعد از استقرار حكومت جهانى یهود، قرار است به اجرا درآیند. بنابراین آنجا كه سخن از ترویج « آزادیخواهى» و یا « آزادى مطبوعات» است، مربوط به برنامه هاى است كه از رهگذر آن، كشورها، دولتها و ملتها را دچار تفرقه ،بى ثباتى و از هم پاشیدگى مىكند اما آنجا كه سخن از مبارزه با « آزادى» است، مربوط به زمانى است كه حكومت جهانى یهود برپا شده و براى استقرار و صلابت خود، هرگونه صداى مخالفى را خفه مىكند.
7 نمىتوان نتیجه گرفت كه آحاد یهودیان دنیا با آنچه در پروتكلها ذكر شده است موافقت و همسویى دارند. اى بسا یهودیانى كه خود تحت ستم و استثمار سرمایه داران بزرگ یهودى و خاخامهاى همسو با این سرمایه داران، باشند و یا از سرناآگاهى و فریب، آلت فعل آنان شده باشند كه ضرورى است این دسته از یهودیان نیز نسبت به خطر یهودیت پیوند خورده با صهیونیزم، هشیار و بیدار شوند.
8 براى كسب اطلاعات بیشتر پیرامون « پروتكلهاى یهود»، خوانندگان علاقمند را به دو كتاب ارزشمند زیر، ارجاع مىدهیم:
1 پژوهه صهیونیّت ( مجموعه مقالات)، به كوشش محمد احمدى، ناشر: مؤسسه فرهنگى ضیاء اندیشه، صندوقپستى 1415544
2 پروتكلهاى دانشوران صهیون، نوشته: عجاج نویهض، ترجمه: حمیدرضا شیخى، ناشر: آستان قدس رضوى
.
.
پروتکل شماره یک صهیون*تسخیر دنیا*
پروتکل شماره دو صهیون*تسخیر دنیا*
پروتکل شماره سه صهیون*تسخیر دنیا*
پروتکل شماره چهار صهیون*تسخیر دنیا*
پروتکل شماره پنج صهیون*تسخیر دنیا*
پروتکل شماره شش صهیون*تسخیر دنیا*
پروتکل شماره هفت صهیون*تسخیر دنیا*
پروتکل شماره هشت صهیون*تسخیر دنیا*
پروتکل شماره نه صهیون*تسخیر دنیا*...
پروتکل شماره ده صهیون *تسخیر دنیا*...
پروتکل شماره یازده صهیون*تسخیر دنیا*...
پروتکل شماره دوازده صهیون*تسخیر دنیا*...
پروتکل شماره سیزده صهیون*تسخیر دنیا*...
پروتکل شماره جهارده صهیون*تسخیر دنیا*...
پروتکل شماره پانزده صهیون*تسخیر دنیا*...
پروتکل شماره شانزده صهیون*تسخیر دنیا*...
.
.
ادامه دارد...