دسته
وب سایت شخصی رضایی
رمز گشایی از سکوت 20 ساله مهندس موسوی
دکتر.....
ستاد تبلیغاتی موسوی
اصلاح طلبان عمل گرا
ایران من وتو
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 16851
تعداد نوشته ها : 11
تعداد نظرات : 2
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

سلام

گفت : موسوی در دام تبلیغات دروغین غرب افتاد

خبرگزاری فارس:

 یک تحلیلگر و اندیشمند پاکستانی در تحلیلی از انتخابات ایران و نقش رسانه‌های غربی در ایجاد جنجال در ایران نوشت انتخابات ریاست‌جمهوری ایران فرصتی برای اسلام‌ستیزان غربی بود و شواهد نشان می‌دهد که حتی "میرحسین موسوی " نیز در دام تبلیغات دروغین و جنجالی غرب افتاد.


به گزارش فارس، "ظفر بنگاش " اندیشمند پاکستانی در تحلیلی از انتخابات ایران، این انتخابات و جنجال پس از آن را فرصتی برای غربی‌ها دانست که علیه ایران جنجال بر پا کنند.
بنگاش نوشت: انتخابات ریاست‌جمهوری ایران که در 12 ژوئن [22 خرداد] برگزار شد و در آن محمود احمدی‌نژاد، با اختلافی بسیار از رقیب خود، "میر حسین موسوی "، پیشی گرفت فرصتی برای اسلام‌ستیزان غربی فراهم ساخته است تا بار دیگر تیرهای زهرآلود حقد و کینه خود را علیه اسلام پرتاب کنند.
ظفر بنگاش افزود: رسانه‌ها و بوق‌های تبلیغاتی کشورهای غربی حتی پیش از آغاز رای‌گیری، در همه جا میرحسین موسوی را برنده این انتخابات اعلام کرده بودند ولی وقتی نتیجه انتخابات مطابق تصورات آنها نشد و آروزهایشان را محقق نکرد، بلافاصله به پخش شایعه "تقلب " اقدام کردند.
شواهد نشان می‌دهد که حتی میرحسین موسوی نیز در دام این تبلیغات دروغین و جنجالی غرب افتاد و به محض پایان ساعت اخذ رای، در یک کنفرانس مطبوعاتی، پیروزی خود را اعلام کرد. ولی وقتی هنوز هیچ رایی شمارش نشده است، او چگونه می‌تواند ادعای پیروزی کند؟
بنگاش نوشت: با شمارش آراء نخستین صندوق‌ها، همین که معلوم شد احمدی‌نژاد با اختلاف بسیار بالا از رقیبش جلو افتاده است، رسانه‌های غربی به سردمداری "بی.بی.سی. " القای تردید در سلامت و صحت انتخابات را آغاز کردند و رسانه‌های دیگر نیز همین خط را در پیش گرفتند.
چیزی نگذشت که سیل اتهامات در خصوص پیشتازی احمدی‌نژاد، در حجمی انبوه و به‌شکلی گسترده به سمت انتخابات ایران روانه شد. اما دامن‌زدن به این اتهامات همگی ناشی از تصورات جانب‌دارانه رسانه‌های غربی درباره پیروزی موسوی بوده است.
بنگاش ادامه داد که یکی از علل محاسبات غلط خبرنگاران غربی در تحلیل درست از روحیات مردم ایران ناشی از این است که آنان در هتل‌های پنج‌ستاره شمال شهر تهران، مانند استقلال، آزادی و ... مستقر می‌شوند.
وی افزود: شاید جسم این قشر از جامعه ایرانی در منازل گران‌قیمت مناطق مرفه تهران باشد، ولی روح و ذهن‌شان در اروپا و آمریکای شمالی سیر می‌کند، یعنی همان کشورهایی که دائماً به آن‌ها سفر می‌کنند.
بنا بر این گزارش، خبرنگاران غربی از قبل به نحوی تربیت شده‌اند که به جمهوری اسلامی ایران دارای نوعی نگاه بغض‌آلود و بدبینانه هستند،
و تنها با یک بهانه ساده درباره قضایای ایران قضاوت می‌کنند و ساکنان مناطق مرفه تهران نیز با ارائه دیدگاه‌های غرض‌ورزانه خود به این خبرنگاران، در واقع خوراک رسانه‌های غربی را فراهم می‌کنند. آن وقت می‌بینیم که تصاویر کلیشه‌ای سیاهی از دریچه دوربین‌های آن‌ها به دنیا مخابره می‌شود.
بنگاش نوشت: شاید ذکر چند نمونه به روشن‌شدن مسئله کمک کند؛ چند هفته پیش از انتخابات ایران، رسانه‌های غربی به‌ شکلی هماهنگ چنین تحلیل می‌کردند که مردم ایران انتخابات را تحریم خواهند کرد زیرا به نظام کنونی ایران "اعتقاد " ندارند. ولی پس از آنکه مناظرات کاندیداها به گسترش شور و هیجان در میان مردم ایران منجر شد، آنها با ساز خود نوای دیگری نواختند و این بار دوربین‌های خود را روی پوشش جمعیت عظیمی که میرحسین موسوی به خود جلب کرد، زوم کردند و تعمداً از نشان دادن موج عظیم‌تری از مردم که به طرفداری از احمدی‌نژاد به‌راه می‌افتاد، خودداری کردند.
در خروجی‌های رسانه‌های غربی، از واژه "جمعیت اجاره‌ای " برای اشاره به طرفداران احمدی‌نژاد استفاده می‌کردند. عموم مردم غرب به هیچ‌وجه با این تفاوت‌ها آشنایی ندارند، ضمن آن‌که اصولاً علاقه چندانی به مسائل ایران از خود نشان نمی‌دهند. اطلاعات آنها درباره ایران صرفاً از طریق "چرندیاتی " است که رسانه‌ها به خوردشان می‌دهند و آن هم در یکی دو مورد خلاصه می‌شود که: ایران در حال ساخت بمب اتمی است و احمدی‌نژاد خواستار محو اسرائیل است.
وی نوشت: این پیش‌داوری‌ها در کنار حرف و حدیث‌های ایرانیانی که به آمریکا مهاجرت کرده و در کشورهای غربی ساکن شده‌اند و البته با جمهوری اسلامی ایران بشدت مخالفند، تشدید می‌شود.
رسانه‌های غربی با پیروی از همین خط شروع به گمانه‌زنی درباره پیروزی میرحسین موسوی کردند. علاوه بر این، نفرت آنها از احمدی‌نژاد -رئیس‌جمهور جسوری که با پاسخ‌‌های استادانه خود در مصاحبه‌های رسانه‌های غربی با وی در تنگنا قرار می‌گرفتند- مانع از دیدن این حقیقت می‌شد که احمدی‌نژاد از حمایت گسترده توده‌های مردم ایران برخوردار است.
سادگی و تواضع احمدی‌نژاد باعث شده است تا نه تنها ایرانیان، بلکه مسلمانان جهان به او احترام بگذارند. هر چه رسانه‌های غربی وی را دست می‌انداختند، محبوبیت او در میان مردم عادی ایران افزون‌تر می‌شد. ولی این محبوبیت صرفاً ناشی از هیجانات احساسی نبود. احمدی‌نژاد به شعارهای انتخاباتی خود در سال 2005 عمل کرد و با دیدار از مناطق روستایی و محروم که اکثریت جمعیت ایران را تشکیل می‌دهد، مسیر مصرف درآمدهای ایران را به نفع آن مناطق تغییر داد.
مردم این مناطق همان کسانی بودند که رهبران دوران سازندگی، اصلاحات و سایر شخصیت‌های غرب‌گرا از آن‌ها غفلت کرده بودند. اما خبرنگاران غربی در دام طفیلی‌های قشر طاغوتی در تهران افتادند. به‌رغم این واقعیت که مردم ایران از میرحسین موسوی به‌ دلیل رفتار و سلوک متواضعانه و همچنین توانمندی‌هایش در اداره اقتصاد در سال‌های جنگ تحمیلیِ عراق ضد ایران، خاطرات خوبی دارند، متاسفانه به نظر می‌آید که آن انگل‌ها حتی در تیم ستاد تبلیغاتی میرحسین موسوی نیز نفوذ کرده‌اند.
در این‌جا باید یادآوری کنیم که موسوی هرگز به هیچ مقام دولتی انتخاب نشده است؛ وی در زمان حیات حضرت امام‌ خمینی به امر ایشان به مقام نخست‌وزیری منصوب شد و تنها رئیس‌جمهور بود که با انتخابات به این مقام و جایگاه دست می‌یافت.
در سال 1989، در اصلاحیه‌ای که در قانون اساسی انجام شد، پست نخست‌وزیری حذف و کلیه اختیارات اجرایی به رئیس‌ جمهوری تفویض گردید.
برخی طرفداران موسوی به پیروزی احمدی‌نژاد با چنین اختلاف بالایی با شک می‌نگرند. آن‌ها فکر می‌کردند انتخابات به دور دوم برسد، زیرا هیچ‌یک از نامزدها نمی‌توانستند نصاب 50 به‌اضافه یک درصد آراء را که در قانون اساسی پیش‌بینی شده است کسب کنند. این تصور نیز بر اساس احساساتِ ناشی از مشاهده جمعیت کثیر هواداران موسوی در اذهان آنها شکل گرفته است. احمدی‌نژاد، دو روز پیش از انتخابات، از بیم اینکه مبادا جمعیت حاضر در محل برگزاری برنامه تبلیغاتی او در زیر دست و پا له شوند حضور خود در یکی از اجتماعات طرفدارانش در تهران را لغو کرد.
این خبر بر هیچ‌یک از خروجی‌های رسانه‌های خارجی قرار نگرفت و آنان اجتماع عظیم مردمی را که در روز 14 ژوئن به مناسبت پیروزی احمدی‌نژاد صورت گرفت نیز گزارش نکردند. در عوض، روی راهپیمایی طرفداران موسوی در روز 15 ژوئن که به‌ دلیل پخش شایعاتی مبنی بر بازداشت او به‌راه افتاده بود، متمرکز شدند.
البته وقتی کذب بودن این خبر ثابت شد، آنها ترفندی دیگر به‌ کار بستند و مدعی شدند که مقامات ایران هر گونه راهپیمایی را ممنوع اعلام کرده‌اند. آنگاه که کذب ‌بودن این ادعا نیز روشن شد، تاکتیک خود را عوض کردند و گفتند که هواداران موسوی ممنوعیت راهپیمایی را نادیده گرفته‌اند و دولت را وادار به "عقب‌نشینی " کرده‌اند.
با وجودی که مردم به آتش‌زدنِ اتوبوس‌ها و شکستن شیشه‌ها اقدام کردند و به اموال [عمومی] خسارت زدند، ولی مسئولان هیچ اقدامی در ممانعت از انجام راهپیمایی نکردند.
در پایان راهپیمایی، عده‌ای به مراکز بسیج حمله‌ور شدند و درست در همین التهابات بود که هفت نفر بر اثر تیراندازی کشته شدند. با تاریک ‌شدن هوا، آرامش به شهر بازگشت، ولی هر دو رقیب از طرفدارانشان خواستند روز 16 ژوئن در میدان ولی‌عصر تهران اجتماع کنند که حامیان احمدی‌نژاد کمی زودتر حاضر شدند و کنترل اوضاع را به ‌دست گرفتند.
شورای نگهبان نیز در همان روز اعلام کرد آراء صندوق‌هایی که به ادعای اوپوزیسیون [میر حسین موسوی]، در آن‌ها تقلب صورت گرفته است، بازشماری می‌کند. حامیان موسوی این امر را رد کرده و خواستار ابطال نتایج انتخابات 12 ژوئن و برگزاری دوباره انتخابات ریاست‌جمهوری شدند.
در میان قیل و قال‌هایی که بحث تقلب در انتخابات را در دهان‌ها انداخته است، باید به چند واقعیت اساسی بدقت توجه کرد. شاید احمدی‌نژاد به دلیل صراحت لهجه در بیان دیدگاه‌هایش در غرب محبوبیتی نداشته باشد، ولی در ایران از او حمایت گسترده‌ای می‌شود. حامیان او روستائیان و اقشار ضعیف و کم‌ درآمد شهرها و مذهبی‌ها هستند که قشری عظیم از جمعیت ایران هستند.
طبقه متوسطِ تحصیل‌کرده درواقع اقلیتی هستند که اکثراً در مناطق مرفه‌نشین تهران زندگی می‌کنند. فرزندان آنها به دانشگاه می‌روند، سوار اتوموبیل‌های گران‌قیمت می‌شوند و پاتوق‌های‌شان هتل‌های پنج‌ستاره است.
وی نوشت: اغلب همین تیپ آدم‌ها هستند که گرد موسوی را گرفتند. البته منصفانه نیست که بگوییم موسوی شخصاً آشوب‌گران را به ایجاد خشونت ترغیب کرده باشد، ولی شکی نیست که در حلقه اطرافیان او عوامل فتنه‌گری هستند که به آشوب‌ها دامن می‌زنند.

حامیان احمدی‌نژاد عموماً طبقات فقیر جامعه هستند. اکثر آنها زبان انگلیسی نمی‌دانند و شاید همین نیز باعث شده تا نتوانند احساسات و دیدگاه‌های‌شان را به خبرنگاران غربی منتقل کنند. هرچند آن خبرنگاران نیز برای مصاحبه‌های خود به‌سراغ این چنین مردمی نمی‌روند.
این مردم قاطعانه پشت سر انقلاب ایستاده‌اند و می‌دانند که منافعشان در کجاست. بیشترین فداکاری‌ها در جنگ هشت‌ ساله عراق علیه ایران را همین اقشار از ایرانیان به‌ منصه ظهور گذاشتند و از انقلاب دفاع کردند.
سخن ما نظریه‌پردازی و حدس و گمان واهی نیست. برای حرف خود دلیل مستند داریم. "کن بالن " (Ken Ballen) و "پاتریک دوهرتی " (Patrick Doherty) سه هفته پیش از انتخابات، یک افکارسنجی از مردم ایران به عمل آوردند که طبق آن ثابت شده بود مردم ایران به نسبتِ دو به یک به احمدی‌نژاد رای می‌دهند.
آنان نتایج تحقیقات خود را در مقاله مشترکی تدوین کردند و در شماره 15 ژوئن 2009 روزنامه واشنگتن‌پست به چاپ رساندند. در بخشی از مقاله آنان آمده است: "در حالی‌که گزارش‌های خبریِ رسانه‌های غربی از تهران در روزهای منتهی به رای‌گیری، تلاش کرده‌اند تا عموم مردم ایران را مشتاق انتخاب رقیب اصلی احمدی‌نژاد، یعنی میرحسین موسوی، نشان دهند، اما نمونه‌گیری علمی ما از تمام سی استان ایران نشان داد که احمدی‌نژاد پیشتاز است. "
دو سازمان غیر انتفاعی آمریکایی به نام‌های "آینده بدون ترور؛ مرکز افکار عمومی " و "برنامه راه‌برد آمریکایی در بنیاد آمریکا " از یازدهم تا بیستم ماه می، این نظرسنجی را انجام دادند که سومین مورد در نوع خود ظرف دو سال گدشته محسوب می‌شود. این نظرسنجی تلفنی از یکی از کشورهای همسایه ایران (احتمالاً از دبی) انجام شد و قسمت مربوط به تحقیقات میدانی نیز به زبان فارسی توسط یک شرکت افکارسنجی اجرا شد.
این شرکت به‌ دلیل همکاری با شبکه‌های ABC و BBC به دریافت جایزه EMMY موفق شده است. منابع مالی این نظرسنجی را صندوق برادران "راکفلر " تامین کرده است که به هیچ وجه ارتباطی با دولت ایران و احمدی‌نژاد ندارد.
در گزارش‌ها و تحلیل‌های اخیر رسانه‌ها، به این گمان بسیار دامن زده شد که همه جوانان ایرانی با حکومت اسلامی ایران مخالف هستند. ولی نتیجه پژوهشی که این موسسه آمریکایی انجام داد عکس قضیه را ثابت می‌کند. این تصور و تلقی غلط ناشی از این است که خبرنگاران غربی فقط با جوانان ساکن در مناطق شمالی شهر تهران و بخشی از اقشار تحصیل‌کرده صحبت می‌کنند. در حالی‌که این جوانان نازپرورده و ثروتمند، نماینده کل ملت ایران نیستند.
برخلاف گزارش‌های رسانه‌ها، اینترنت نیز منادی و یا مسبب تغییر نیست. تحقیقات "کن بالن " و "پاتریک دوهرتی " نشان داده است که "تنها یک‌سوم ایرانیان به اینترنت دسترسی دارند، در حالی‌که از میان گروه‌های سنی مختلفی که به احمدی‌نژاد رای داده‌اند، جوانان هجده تا بیست وچهار ساله بزرگ‌ترین بخش را تشکیل می‌دهند. "
از نتایج این نظرسنجی چیزهای شگفت‌انگیزتری نیز کشف شده است. برخی از گزارش‌ها درباره احراز رای بالای احمدی‌نژاد در مناطق آذری‌زبان تشکیک کرده‌اند. جواب نظرسنجی کن بالن و پارتیک دوهرتی چنین است: "گستره حامیان احمدی‌نژاد در تحقیقات ما پیش از انتخابات معلوم بود. مثلاً در مدت تبلیغات انتخاباتی، موسوی بر هویت آذری خود بسیار تاکید می‌کرد تا رای آن‌ها را به سوی خود جلب کند، زیرا آذری‌زبان‌ها دومین جمعیت قومی را بعد از فارس‌ها در ایران تشکیل می‌دهند. اما تحقیقات ما نشان می‌داد که محبوبیت احمدی‌نژاد در میان آذری‌ها در مقایسه با موسوی به نسبتِ دو به یک است. "
فهمیدن علت این امر دشوار نیست. احمدی‌نژاد برخلاف روش گذشتگان، به میان ضعفا و محرومین رفته است. آنان نیز با رای خود قاطعانه از او حمایت کردند. این تحقیق، نظریه ما را نیز که می‌گفتیم حامیان موسوی عمدتاً اقشار دانشگاهی و ایرانیان ثروتمند هستند، تایید کرد. این افراد دارای روابط خاصی هستند و می‌توانند دیدگاه‌‌های خود را به خبرنگاران غربی منتقل کنند و تصویری که آنان از ایران ساخته‌اند از دریچه دوربین‌های رسانه‌های غربی به دنیا نمایانده می‌شود.
نکته آخری که باید روشن شود این است که بعضی‌ها می‌گویند که ایرانیان دو هفته مانده به انتخابات، درباره فرد دلخواه خود تصمیم می‌گیرند. شاید این امر درباره خواص شهرنشین صادق باشد، اما جمعیت روستایی بخوبی حامی و دوست خود را می‌شناسد.
از آن گذشته ممکن است آراء مردم به هر طرفی متمایل شود، چه بسا به ضرر احمدی‌نژاد و به هیچ وجه نمی‌توان پیش‌بینی کرد که همه رای‌ها به نفع موسوی به صندوق‌ها انداخته شده باشد.
بالن و دوهرتی گزارش داده‌اند که در حین اجرای نظرسنجی تقریباً یک‌سوم ایرانیان هنوز درباره رای‌گیری به تصمیم قاطعی نرسیده بودند. ولی نظرسنجی ما نشان داد که گزارش مقامات ایرانی درباره نتایج رای‌گیری صحیح است، یعنی احتمال تقلب گسترده در انتخابات وجود نداشته است.
در اینجا باید مقایسه سریعی بین وقایع انتخابات لبنان در هفتم ژوئن 2009 کنیم. هزاران تن از لبنانی‌ها با هزینه عربستان از کشورهای خارجی به لبنان آورده شدند تا به سود گروه 14 مارس به رهبری "سعد الحریری " [برخوردار از حمایت آمریکا و غرب] رای دهند. سعودی‌ها حتی به هر یک از لبنانی‌ها 500 دلار پول تو جیبی دادند. به‌رغم این تقلب بزرگ، گروه سعد الحریری تنها به احراز 68 کرسی پارلمان لبنان موفق شد (که دو کرسی از دوره قبلی کم‌تر است)، در حالی‌که ائتلاف گروه‌های حزب‌الله موفق به کسب 58 کرسی مجلس شد (که فقط یک کرسی کم‌تر از دوره قبل است).
سه نامزد نیز مستقل شرکت کرده بودند. با وجود این، "سید حسن نصرالله " دبیرکل حزب‌الله به‌هیچ‌وجه درخصوص تقلب در انتخابات لب به شکایت نگشود و از حامیانش خواست نتیجه را پذیرفته و به زندگی خود ادامه دهند.
هیچ‌یک از رسانه‌های غربی به تقلب در انتخابات لبنان اشاره نکردند و فقط به ذکر این مطلب بسنده کردند که حزب‌الله شکست خورد.

دسته ها :
يکشنبه سی یکم 3 1388

سلام

خبرگزاری فارس: حامیان موسوی که اراذل و اوباش و برخی گروهک‌ها با آنها همراه شده بودند، در اغتشاشات روز شنبه، مسجد لولاگر در خیابان آذربایجان را به آتش کشیدند که در این آتش‌سوزی تعدادی از نمازگراران مسجد به شهادت رسیدند.


به گزارش خبرنگار سرویس "فضای مجازی " خبرگزاری فارس، شبکه خبر اعلام کرد: حامیان میرحسین موسوی که اراذل و اوباش و برخی گروهک‌ها با آنها همراه شده بودند، عصر شنبه مسجد لولاگر در خیابان آذربایجان را به آتش کشیدند و در این حادثه تعدادی از نمازگزاران مسجد به شهادت رسیدند.

دسته ها :
يکشنبه سی یکم 3 1388

سلام

نگاهی به چند پیامک  تعجب آور:

با پیامکها شایعات راحتتر پراکنده میشوند

1.ویژه :

نگارش نامه تند هاشمی رفسنجانی به رهبری به علت دریافت گزارشهای متعدد و قطعی از پیروزی قاطع احمدی نژاد بوده است!!!!!

 

2. فوری

از ستاد مرکزی موسوی به ستادهای شهرستانی خود دستور داده شده 4 شنبه شب 20 خرداد ستادهای خود را با هدف تخریب حامیان احمدی نژاد آتش بزنند.(بطور وسیع اطلاع رسانی کنید)!!!!!

 

3.فوری

فشارها بر صدا و سیما مبنی بر لغو دفاع احمدی نژاد ادامه دارد و تاکنون موفق بوده است با تماس به شماره 162 خواستار دفاع آقای دکتر احمدی نژاد شوید

فوری ارسال به دوستان

 

4. با تصویب کمیته ... دو میلیون خودکار با جوهر نامرئی شونده در حال توزیع بین هوادارن احمدی نژاد میباشد.

با خودکار خودتان رای دهید

به همه مردم اطلاع دهید

 

5.به سفارش یکی از علما برای پیروزی حق بر باطل در انتخابات آیه 26 سوره آل عمران را 5 مرتبه بخوایند.

به خاطر خدا آخرین نفر نباشید

دسته ها :
پنج شنبه بیست و یکم 3 1388

سلام

این نامه متاسفانه بسیار تند است

بنقل از سایت رجا نیوز

جمعی از اساتید دانشگاه اصفهان در نامه‌‌ای سرگشاده به هاشمی رفسنجانی تصریح کردند: حساب خود را از فرزندان و اطرافیانتان جدا کرده و به آغوش مستضعفین و محرومین که صاحبان اصلی انقلابند، برگردید.

به گزارش خبرگزاری فارس، متن کامل این نامه که نسخه‌ای از آن برای خبرگزاری ارسال شده در ادامه می‌آید:
جناب آقای هاشمی رفسنجانی از آنجا که در نامه بی‌سابقه 19/3/88 خود، خطاب به رهبری معظم انقلاب حضرت‌آیت‌الله العظمی خامنه‌ای مدظله العالی خود را دوست، همراه و همسنگر معظم‌له معرفی کرده‌اید، بد نیست با بازنگری در عملکرد چهارساله اخیر خود که از هر فرصتی برای تخریب دولت نهم استفاده کرده و بر خلاف شرع، قانون، اخلاق و انصاف، دولت را متهم به گداپروری، بی‌کفایتی کردید، یادآوری رهنمودهای معظم‌له خالی از لطف نیست، آنجا که فرمودند: امروز دولت ما یکی از محبوب‌ترین دولت‌ها بعد از مشروطه تا امروز است.( 14/3/85 )؛جهت‌گیری‌های دینی، ارزش‌‌گرایی انقلابی و اسلامی خیلی ارزش دارد، سختکوشی، تلاش فراوان، ارتباط با مردم، سفرهای استانی، جهت‌گیری عدالت، اینها خیلی قیمت دارد و من قدر این کارها را می‌دانم. من به خاطر این چیزها از دولت حمایت می‌کنم. (1/1/86)

شما با مروری بر منویات مقام معظم ولایت طی سال‌های 84 تا 88 ویژگی‌های برجسته این دولت از جمله ساده زیستی، مردم گرایی، اجتناب از اسراف و ریخت و پاش، شایسته سالاری، تلاش بی‌وقفه، قانون‌گرایی، شجاعت و قاطعیت، پیروی از آرمان‌های اسلام، تکیه بر عدالت، جهت گیری‌های دینی و اسلامی، احیای گفتمان امام و انقلاب، اعتماد به نفس بالا، تحول‌گرایی و نوآوری و کار دقیق کارشناسی را فراموش کرده‌اید.

جناب آقای رفسنجانی؛ شما که خود را عاشق رهبری می‌دانید و بر آن اصرار دارید که بدون تعارف مرید معظم‌له هستید، چرا با توجه به تأییدات مکرر حضرت ایشان از دولت نهم در مقابل دخترتان که لفظ « نکبت » را برای عملکرد این دولت بکار برد، سکوت کردید. در طول تاریخ، روحانیت معزز پیشتاز حرکات عدالت‌خواهانه بوده‌ است چرا باوجود تاییدات ویژه مقام معظم رهبری خود سکوت کرده و میدان را به فرزندان و اطرافیان خود داده‌اید تا روز به روز با مبانی اسلام و انقلاب فاصله بیشتری بگیرند و وجهه شما را طی این 30 سال خراب کنند به نحوی که در انتخابات ریاست جمهوری دولت نهم و مجلس هفتم شاهد آن بوده‌ایم، فاین تذهبون.

همسنگر قدیمی شهید بهشتی؛ آیا فراموش کرده‌اید جمله معروف آن شهید بزرگوار را که بر اثر جهالت دوستان و فریبکاری و جوسازی دشمنان مظلومانه به شهادت رسید که می‌گفت: « تکلیف یعنی خود را به زحمت انداختن، یعنی از صبح زود تا نیمه شب آرامش نداشتن». به راستی منصفانه قضاوت کنید در زمانیکه مرزهای مردم و مسئولین به این شدت پر رنگ شده و برخی مسئولین رفاه‌زده و دنیاطلب شده‌اند آیا رئیس‌جمهور پرتلاش که بارها خود را خادم ملت معرفی کرده ‌است مصداق جمله مذکور نیست. بد نیست جملات دیگری نیز از آن شهید بزرگوار یاد آوری کنیم تا همه منصفان و آزادی‌خواهان ایران اسلامی خود قضاوت کنند: "ما شیفتگان خدمتیم، نه تشنگان قدرت "، "یک یک شما باید حسابرس خودتان، جامعه‌تان و حکومتتان باشید "، "منادیان نظام ارزشی، لازم است قبل از دیگران تجسم عینی، آن نظام ارزشی باشند ".

جناب آقای هاشمی؛ آیا بهتر نیست بجای بازگویی مبارزات تاریخی خود در اوایل انقلاب، به 30 سال عملکرد خود پس از انقلاب نیز نگاهی واقع بینانه و منصفانه بیندازید‌، فاصلة طبقاتی حاکم در کدام دولت بوجود آمد‌، اباحی‌گری، فساد اخلاقی و به نام آزادی در زمان دولت اصلاحات با حمایت چه کسی شکل گرفت، شما که با اندیشه‌ها و عملکردهای دوستانتان آشنایید و بارها دولت موسوی را به چالش کشاندید و اعتقاد داشتید بی‌کفایتی دولت را نباید به بهانه جنگ نادیده گرفت و مطرح می‌کردید دولت موسوی بدترین نوع اداره سیاسی را دارد.

آقای هاشمی؛ دوران اشرافی‌گری و قیم‌مأبی برای ملت شهید پرور تمام شده ‌است، ملت هوش سیاسی وافری پیدا کرده‌اند و آشوبگری در خیابان‌ها و تهدید به فتنه‌گری راه به جایی نخواهد برد، چطور شما حماسه حضور مردم و استقبال کم‌نظیر آنان از منادی عدالت و مبارزه با فساد و تفاوت طبقاتی را در مشهد، اصفهان، تبریز، مصلای امام خمینی(ره)، اهواز نادیده می‌گیرید و سرو صدا و مزاحمت چند اراذل و اوباش فرصت‌طلب و جیره خوار را به نام مردم می‌خوانید، آیا این تهمت و افترا به مردم نیست.

شما در نامه تاریخی خود ضمن برشمردن سوابق مبارزاتی و مطرح کردن خود در کنار و به موازات رهبری، رئیس جمهور مکتبی و مردمی را متهم به گناه کبیره نمودید، نکند می‌خواهید با صحنه‌سازی و دست‌های پشت‌پرده اثبات کنید که چون آمارهای احمدی‌نژاد دروغ است، پس واقعیت غارت، چپاول ملی و ملت و کشور توسط آقاها و آقازاده‌های مافیایی نیز دروغ است و با اینکار بستگان خود و حامیان خود را تطهیر کنید، اما این راست بزرگ همچنان که شهر به شهر در مشهد، اصفهان، تبریز، ارومیه، تهران تأیید می‌شود در روز انتخابات، 22 خرداد توسط مردم بی‌پاسخ نخواهد ماند.

در پایان ما اساتید دانشگاه اصفهان هم صدا با خیل عظیم توده‌های مردم، به شما نصیحت می‌کنیم به جای تهدید و هزینه کردن از رهبری بة‌طور شفاف و صریح اگر همچنان پایبند به اصول امام و انقلاب هستید، حساب خود را از فرزندان و اطرافیان خود جدا کرده و به آغوش مستضعفین و محرومین که صاحبان اصلی انقلابند برگردید.تاریخ اسلام و انقلاب ما پر است از رویش‌ها و ریزش‌های مختلف در همه اقشار و جریانات.
رونوشتی از این نامه به دفتر مقام معظم رهبری، دفتر مراجع عظام تقلید‌، نمایندگان مجلس خبرگان رهبری و رییس قوه قضائیه ارسال شده ‌است.

دسته ها :
چهارشنبه بیستم 3 1388

سلام

طلاب و روحانیون حوزه علمیه قم عصر امروز در اعتراض به نامه هاشمی رفسنجانی به رهبر معظم انقلاب تجمع می‌کنند.

به گزارش فارس، این تجمع با حضور طلاب و روحانیون حوزه علمیه قم و در اعتراض به نامه اکبر هاشمی رفسنجانی به مقام معظم رهبری، ساعت 19:30 امروز چهارشنبه در مدرسه فیضیه قم برگزار می‌شود.

دسته ها :
چهارشنبه بیستم 3 1388

سلام

تعدادی از حامیان یکی از کاندیداها با سردادن شعارهای توهین آمیز به احمدی‌نژاد که در حال اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد دانشگاه شریف بود، حمله‌ور شدند.

به گزارش فارس، در حالی که محمود احمدی‌نژاد پس از سخنرانی در اجتماع عظیم حامیان خود در مسجد دانشگاه شریف در حال اقامه نماز ظهر و عصر بود، جمعی از حامیان یکی از کاندیداها با شکستن قفل یکی از درب‌های مسجد دانشگاه، وارد محل اقامه نماز رئیس‌جمهور شده و به وی حمله‌ور شدند و با سردادن شعارهایی رئیس جمهور را مورد اهانت قرار دادند.

همچنین این افراد سازماندهی شده در صحن مسجد دانشگاه شریف به اتومبیل رئیس‌جمهور نیز حمله کرده و قصد ایجاد درگیری با حامیان احمدی‌نژاد را داشتند که رئیس جمهور تنها با تکان دادن دست و لبخند زدن، دو انگشت خود را به نشانه پیروزی بالا برد.

دسته ها :
چهارشنبه بیستم 3 1388

سلام

مهدی کروبی نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به محمود دعایی مدیرمسئول روزنامه اطلاعات توصیه کرد که خود و روزنانه اش را به لجن نکشد و گفت: اگر دروغ پردازی ها و شایعه پراکنی ها در خصوص کناره گیری من از عرصه انتخابات ادامه پیدا کند، چنان موشکی می زنم که همه جا را ویران کند.

به گزارش ایرنا، کروبی شب گذشته در جمع حامیان خود در سالن شهدای هفتم تیر با اشاره به اینکه این روزها شایعات و دروغ های زیادی در خصوص کناره گیری من مطرح می شود، افزود: این احمقانه ترین و کودکانه ترین روشی است که در این شرایط از سوی شایعه پردازان استفاده می شود.

وی تاکید کرد: کناره گیری هر یک از چهار داوطلب ضربه به انتخابات .

این نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: من از ستاد " موسوی" هم می خواهم درباره یک سلسله شایعاتی که منتشر می شود و من انتظار آن را نداشته ام، مواظبت و مراقبت کنند.

وی با بیان اینکه دو چهره دیگر انتخابات از نیروهای شریف و عزیز برای ما هستند، گفت: ما انتظار نداریم که به نام ستاد "موسوی" علیه دیگران شایعه پراکنی کنند که فلانی(کروبی) می خواهد کناره گیری کند.

کروبی با بیان اینکه مطمئن باشید هر یک از چهار داوطلب تا پایان در صحنه حضور دارند، افزود: این شایعات خیانت است .

دبیرکل حزب اعتماد ملی در ادامه یادآور شد: اگر دو چهره دیگر انتخابات دهم ( رضایی و موسوی) هم کناره گیری کنند، هم به من و هم به اصلاحات آسیب می رسد.

نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: مسوولان اجرایی ستادهای انتخابات کشور و استان‌ها باید تمهیداتی فراهم کنند تا نمایندگان ما در همه شعب اخذ رای حضور داشته باشند.

دبیر کل حزب اعتماد ملی با بیان اینکه اینکه شنیده ایم که تعداد صندوق های سیار نیز رقم بالایی است، افزود: تعداد صندوق های سیار باید محدود و معقول باشد.

به گفته وی، اگر هیچ تخلفی در این انتخابات نباشد، از هر کسی که رییس جمهور شود حمایت می کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به چاپ مطلبی در خصوص کناره گیری اش از انتخابات در روزنامه اطلاعات تاکید کرد: آقای "دعایی" از دوستان خوب من و از فرزندان انقلاب است اما آدمی احساسی می باشد بنابراین توصیه می کنم احساسات بی منطق را کنار بگذارد.

کروبی دعایی را خطاب قرار داد و گفت که روزنامه‌ات را به لجن نکش و این کارها را نکن و ضمن تکذیب شایعه کناره گیری کروبی از انتخابات، از او عذرخواهی کن.

وی به طرفداران خود گفت: مطمئن باشید تا لحظه آخر در صحنه انتخابات خواهم بود.

نامزد انتخابات دهم ریاست جمهوری یادآور شد: حضور گسترده مردم در عرصه بزرگترین نعمت برای فرزندان امام و وفاداران به نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

وی با اشاره به اینکه اصل حضور گسترده در انتخابات هدف ماست و گستردگی شرکت مردم نویدی از پشتوانه مردمی و قدرت نظام است، اظهار داشت: من به عنوان یک مدیر سابقه دار همواره حضور گسترده مردم را در این دوره از انتخابات پیش بینی کرده ام.

دبیرکل حزب اعتماد ملی اعلام کرد: حضور پرشور، فعالیت های خودسر را خنثی می کند و غیبت مردم در انتخابات زمینه سوء استفاده دشمن را در مواقع حساس فراهم می کند.
کروبی به همه طرفداران و هواداران خود توصیه کرد، از فرصت باقیمانده تا پایان زمان تبلیغات آخرین توان خود را برای دعوت مردم به مشارکت گسترده در انتخابات استفاده کنند.

این نامزد انتخابات دهم ریاست جمهوری با اشاره به اینکه انتخابات این دوره با انتخابات ادوار گذشته ریاست جمهوری تفاوت دارد، گفت: روسای جمهور انتخابات گذشته برای دوره دوم خود رقیب جدی نداشتند و برنده انتخابات از قبل مشخص بود ولی حساب این دوره با ادوار گذشته کاملا متفاوت است چون رقبا، افرادی مطرح و باسابقه مدیریتی و درخشان در انقلاب هستند.

وی یادآور شد: اصل انتخابات باید هم طور باشد تا همگان بتوانند در این عرصه مهم حضور گسترده داشته باشند.
نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: می گویند کروبی را آدم های مختلفی تایید کرده اند ولی من معتقدم که برای امام جمعه شدن یا جمع آوری وجوهات که انتخاب نمی شوم بلکه می خواهم با تایید مردم رییس جمهور برگزیده مردم باشم.

کروبی با بیان اینکه کسی که نمی خواهد در این عرصه دخترش را به من بدهد، خاطر نشان کرد: اقوام مختلف از جمله زرتشتیان، یهودیان، کلیمیان، ملی مذهبی ها، دراویش و دگر اندیشان می خواهند مدیر اجرایی کشور انتخاب کنند.

دسته ها :
چهارشنبه بیستم 3 1388

سلام

با حضور پرشور مردم تهران

قلم - عصر روز دوشنبه 18 خرداد 88 با حضور سبز مردم تهران در خیابان ولیعصر از تجریش تا راه آهن زنجیره ای انسانی و سبز از حامیان موسوی برای تاکید بر همبستگی شان و اراده شان در «تغییر سبز» تشکیل شد.

به گزارش خبرنگاران قلم‌نیوز از مسیر زنجیره سبز انسانی، هزاران تن از مردم تهران در یک همبستگی و همدلی سبز با حضور در بلندترین خیابان تهران حمایت خود را از میرحسین موسوی اعلام کردند.

مردم حاضر در بخش‌های مختلف این زنجیره انسانی با سر دادن شعارها و در دست داشتن پلاکاردهایی حمایت خود را از نخست‌وزیر دوران پر افتخار دفاع مقدس علنی کردند.

مردم حاضر با شعارهایی از جمله «رای ما یک کلام نخست وزیر امام»، «موسوی موسوی حمایتت می کنیم»، «احمدی کم می‌آره ناموس وسط می‌آره»، «یا حسین میرحسین» و «محمود زور نزن، مصلی پر نمی‌شه» به حمایت از کاندیدای مورد علاقه خود پرداختند.

در این زنجیره سبز که دو سوی خیابان ولیصر را پر کرده بود، گروهی می‌گفتند «بگم ؟!» گروه مقابل پاسخ می‌دادند: «بگو بگو اما دیگه دروغ نگو».

زمانی که دسته‌ای از حامیان احمدی‌نژاد با موتور های خود در خیابان ولیصر حضور یافتند و شعارهایی تند علیه موسوی سر دادند، حامیان موسوی بدون هرگونه پاسخ متقابل فقط شعار دادند: «احمدی بای بای احمدی بای بای».

حاضران در زنجیره سبز مردم تهران که به شکل چند ردیفه درخیابان ولیعصر تشکیل شده است با در دست داشتن پلاکاردهایی، رعایت ادب از سوی دولتمردان را خواستار شدند.

در برخی از این پلاکاردها نوشته شده بود: «دروغ ممنوع»، «ادب مرد به ز دولت اوست»، «موسوی موسوی حمایتت می‌کنیم»، «موسوی با 30 میلیون، رییس‌جمهور ایرون».

زنجیره سبز مردم تهران که نگرانی‌هایی درباره دستکاری در شمارش آرا داشتند، شعار می‌دادند که «اگر تقلب نشه موسوی اول می‌شه». گروه‌هایی هم شعار می‌دادند « تقلبم اگر بشه موسوی اول می‌شه».

در مقابل ساختمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) بسیاری از حاضران شعار سر دادند: «ایرنا حیا کن موسوی رو رها کن».

حاضران در این زنجیره با همنوایی سرود یار دبستانی نشاطی خاص در بلندترین خیابان تهران ایجاد کردند.

دسته ها :
دوشنبه هجدهم 3 1388

سلام

جمعی از دانشجویان 9 دانشگاه بزرگ تهران در نامه‌ای خطاب به وزیر علوم نسبت به تدریس غیرقانونی میرحسین موسوی در دانشگاه تربیت مدرس به شدت اعتراض کرده و خواستار رسیدگی قانونی به این موضوع شدند.

به گزارش فارس، در نامه جمعی از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه صنعتی امیر کبیر، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه شهید رجایی، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه امام صادق(ع) و دانشگاه شهید بهشتی خطاب به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری آمده است:

این روزها و در گیر و دار فضای تبلیغات انتخاباتی، خبر جانکاهی دل تمام دانشگاهیان را به درد آورده است. دردی که اگر فریادش نکنیم و التیام نیابد، عفونت آن ساحت علم و دانشگاه را برای همیشه آلوده خواهد ساخت. دانشگاه پرآوازه "تربیت مدرس " مرکزی بی‌بدیل است که به دلیل ویژگی‌های خاص خود از جمله اختصاص آن به تحصیلات تکمیلی و احراز رتبه برتر پژوهشی در میان دانشگاه‌های سراسری، جایگاه والایی نزد جامعه علمی و دانشگاهی کشور دارد. متاسفانه حضور یکی از اساتید این دانشگاه در رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری، ما را بر آن داشت که به بررسی سوابق علمی ایشان برای شناخت هرچه بهتر وی مبادرت ورزیم، اما در صفحه متعلق به ایشان در وب سایت رسمی دانشگاه تربیت مدرس، حقایقی دردناک یافتیم.

همانطوریکه مستحضرید، بر اساس ماده 7 از فصل سوم مجموعه قوانین و مقررات اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی، اولین شرط پذیرش یک شخص به عنوان استادیار دانشگاه، یعنی امتیاز تدریس در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، دارا بودن درجه دکتری است.

اطلاعات موجود در صفحه شخصی آقای میرحسین موسوی خامنه در وب سایت دانشگاه تربیت مدرس، حکایت از آن دارد که ایشان با مدرک کارشناسی ارشد رشته معماری، سال‌ها بر کرسی استادی رشته علوم سیاسی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری این دانشگاه تکیه زده اند و به طرز تعجب آوری، مشاوره و راهنمایی پایان نامه های این مقاطع تحصیلی را به عهده داشته و دارند. این حرکت خلاف قانون، ضد علمی، ضد اخلاقی و ضد شرعی، از سوی هرکسی که باشد، مذموم است و غیر قابل تحمل، و از سوی مسئولان ایران اسلامی نیز نباید نادیده گرفته شود.

در این نامه با اشاره به تلاش‌های جوانان این مرز و بوم برای راهیابی به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور آمده است: سوال ما این است که، گناه دانشجویی که شب و روز خود را وقف مطالعه و تحقیق و پذیرفته شدن در دانشگاهی برتر چون دانشگاه تربیت مدرس کرده است، چیست که باید سر کلاس شخصی حاضر شود که نه "علم " تدریس دارد و نه حتی "مدرک " مورد نیاز برای تدریس؟ چرا باید کسانی به خود جرئت این را بدهند که اینچنین به ساحت مقدس علم و استادی و دانشگاه و دانشجو ریشخند زنند؟

در سوابق علمی جناب آقای میرحسین موسوی آمده است که ایشان زمانی برای جریده‌ای مطالبی نگاشته‌اند. اگر بناست نوشتن در روزنامه‌ها سابقه علمی تلقی و روزنامه نگار استاد علوم سیاسی خوانده شود، خواهشمندیم درب دانشکده‌های علوم سیاسی دانشگاه‌ها را تخته کنید و کلاس‌هایی در حوالی دفاتر روزنامه‌ها دایر کنید تا هرکه توانسته در جریده‌ای مطلبی منتشر کند، ردای استادی دانشگاه به تن کند و دانشجویان سر کلاسش حاضر شوند و در نهایت، مدیر مسئول آن جریده امضایش را پای مدرک دکتری دانشجو بگذارد.

جناب آقای موسوی در سوابق خود به مسئولیت‌ها و تجربه سیاسی اشاره کرده‌اند. اگر قرار است تجربه، علم تلقی شود و صاحب تجربه به این سهولت استاد دانشگاه شود، چرا از معمارهای زبردست و ماهر کشور برای تدریس رشته معماری در دانشگاه‌ها دعوت نکنیم؟ آیا وقیحانه‌تر و بی‌شرمانه تر از این می‌توان به علم و دانشگاه و استاد و دانشجو توهین کرد؟

اگر عده‌ای با بداخلاقی سیاسی، فضای سیاست را می‌آلایند، ما دانشگاهیان خود را پاسدار حریم مقدس علم می‌دانیم و اجازه نخواهیم داد که این بداخلاقی‌ها به دانشگاه نیز کشیده شود. اینجانبان از شما که به یقین رنج تحصیل علم را کشیده‌اید، استدعا داریم آقای مهندس میرحسین موسوی هرچه سریعتر از گروه علوم سیاسی دانشکده علوم انسانی دانشگاه تربیت مدرس اخراج شده، به خاطر فریب دانشجویان و تخلف آشکار از قوانین، به مراجع قضایی معرفی شود و باندهای فسادی که با سپردن کلاس درس علوم سیاسی به مهندس معماری، به فرزندان این ملت مظلوم خیانت کرده‌اند، محاکمه شوند.

دسته ها :
دوشنبه هجدهم 3 1388

سلام

 

   2000 2005 2006 2007
World view
Population, total (millions) 63.94 69.09 70.10 71.02
Population growth (annual %) 1.6 1.5 1.5 1.3
Surface area (sq. km) (thousands) 1,745.2 1,745.2 1,745.2 1,745.2
Poverty headcount ratio at national poverty line (% of population) .. .. .. ..
GNI, Atlas method (current US$) (billions) 106.67 177.61 207.37 251.47
GNI per capita, Atlas method (current US$) 1,670 2,570 2,960 3,540
GNI, PPP (current international $) (billions) 433.98 631.73 691.60 769.72
GNI per capita, PPP (current international $) 6,790 9,140 9,870 10,840
People
Income share held by lowest 20% .. 6.4 .. ..
Life expectancy at birth, total (years) 69 70 71 71
Fertility rate, total (births per woman) 2.3 2.1 2.1 2.0
Adolescent fertility rate (births per 1,000 women ages 15-19) 33 22 21 20
Contraceptive prevalence (% of women ages 15-49) 74 79 .. ..
Births attended by skilled health staff (% of total) 90 97 .. ..
Mortality rate, under-5 (per 1,000) 44 36 34 33
Malnutrition prevalence, weight for age (% of children under 5) .. .. .. ..
Immunization, measles (% of children ages 12-23 months) 99 94 99 97
Primary completion rate, total (% of relevant age group) 90 96 101 105
Ratio of girls to boys in primary and secondary education (%) 95 105 .. 114
Prevalence of HIV, total (% of population ages 15-49) 0.1 0.2 0.2 0.2
Environment
Forest area (sq. km) (thousands) 110.8 110.8 .. ..
Agricultural land (% of land area) 39.0 29.2 .. ..
Renewable internal freshwater resources per capita (cubic meters) .. .. .. 1,809
Improved water source (% of population with access) 94 .. .. ..
Improved sanitation facilities, urban (% of urban population with access) 86 .. .. ..
Energy use (kg of oil equivalent per capita) 1,858 2,288 2,438 ..
CO2 emissions (metric tons per capita) 5.3 6.5 .. ..
Electric power consumption (kWh per capita) 1,586 2,117 2,290 ..
Economy
GDP (current US$) (billions) 101.29 192.01 222.88 286.06
GDP growth (annual %) 5.1 4.6 5.9 7.8
Inflation, GDP deflator (annual %) 26.4 17.0 12.1 20.5
Agriculture, value added (% of GDP) 14 10 10 10
Industry, value added (% of GDP) 37 45 44 44
Services, etc., value added (% of GDP) 50 45 46 45
Exports of goods and services (% of GDP) 23 33 32 32
Imports of goods and services (% of GDP) 17 25 24 22
Gross capital formation (% of GDP) 33 33 33 33
Revenue, excluding grants (% of GDP) 23.4 36.5 35.8 37.2
Cash surplus/deficit (% of GDP) 1.8 6.0 3.2 10.6
States and markets
Time required to start a business (days) .. 47 47 47
Market capitalization of listed companies (% of GDP) 7.3 20.2 17.0 15.9
Military expenditure (% of GDP) 3.8 3.8 3.8 3.0
Mobile cellular subscriptions (per 100 people) 2 12 22 42
Internet users (per 100 people) 1.0 17.8 25.7 32.4
Roads, paved (% of total roads) .. .. 73 ..
High-technology exports (% of manufactured exports) 2 3 6 ..
Global links
Merchandise trade (% of GDP) 42.1 50.1 52.8 46.1
Net barter terms of trade (2000 = 100) 100 139 158 160
External debt stocks, total (DOD, current US$) (millions) 7,978 21,260 20,119 20,577
Total debt service (% of exports of goods, services and income) 10.7 .. .. ..
Net migration (thousands) -531 -1,250 .. ..
Workers' remittances and compensation of employees, received (current US$) (millions) 536 1,032 1,032 1,115
Foreign direct investment, net inflows (BoP, current US$) (millions) 39 918 317 754
Official development assistance and official aid (current US$) (millions) 130 104 121 102
  
Page: Country: Iran, Islamic Rep. Row: Series Column: Time
 
Globe logo  

دسته ها :
دوشنبه هجدهم 3 1388
X