یک شرکت سازنده داروها و تجهیزات پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا برنامه ای نرم افزاری برای گوشی G1 شرکت «تی موبایل» موسوم به "گوگل فون" طراحی کرده است که به کاربران در مورد میزان آلودگی محیط اطراف به ویروس های زمستانی و به خصوص ویروس های آنفلوآنزا و سرماخوردگی هشدار می دهد. به گزارش فارس، این برنامه با عنوان کامل "Zicam Cold Flu Companion" ، می تواند مشخص کند که چند درصد از افراد ساکن در یک منطقه خاص از بیماری های مرتبط با دستگاه تنفسی رنج می برند.

نکته جالب تر آن که این نرم افزار حتی می تواند مشخص کند که کدام یک از علایم بیماری های زمستانی مانند سرفه، گلودرد و ... بیشتر در یک منطقه خاص متداول هستند. شرکت سازنده این نرم افزار به نام Matrix Initiatives Inc اطلاعات مربوط به بیماری های مذکور را از طریق شرکت دیگری موسوم به Surveillance Data Inc دریافت می کند.

دسته ها :
شنبه شانزدهم 9 1387

بسیاری از ما فراموش می کنیم که گیاهان ارگانیسم های زنده پیچیده ای هستند چرا که حرکات و فعل و انفعالاتشان چندان ملموس نیست.

اکنون گروهی از کارشناسان برای تقویت ارتباط عاطفی انسان ها با گیاهان، گلدانی با توانایی نمایش عینی فرآیند تنفس گیاه طراحی کرده اند که با شبیه سازی فرآیند تنفس، بسته به وجود شرایط مناسب، مانند عملکرد ریه های انسان، منبسط و منقبض می شود و بدین شکل افراد متوجه خواهند شد که چه زمان گیاه در حال نفس کشیدن است و چه زمان، تنفس آن متوقف می شود.

زمانی که تنفس گیاه متوقف می شود، این گلدان شبیه ساز هوشمند به فرد اعلام می کند که به گیاه خود آب دهد و آن را در مقابل نور خورشید بگذارد.

این سیستم همچنین به کود ویژه ای مجهز شده است که نیاز افراد را برای استفاده از کودهای شیمیایی برطرف می کند.

دسته ها :
شنبه شانزدهم 9 1387

کلیه طرح های پژوهشی کاربردی به طور ١٠٠درصد بیمه می شود و بیمه این طرح ها از ابتدای سال آینده اجرایی می شود.

مهندس صابری مدیر سرمایه گذاری پارک فناوری پردیس ریاست جمهوری با بیان این  خبر در گفت و گو با خراسان افزود:در بند «ج» ماده ٤٥ قانون برنامه چهارم بحث بیمه طرح های پژوهشی نیز مطرح شده و با توجه به این که تنها یک سال و نیم از زمان برنامه چهارم باقی مانده و پیش نویس برنامه پنجم درحال تهیه است، ما تلاش کردیم در فرصت باقی مانده اقداماتی برای اجرایی شدن این بند از قانون انجام شود.

یکی از الزاماتی که باعث طرح موضوع بیمه طرح های پژوهشی شد این بود که تعداد قابل توجهی از کسانی که در حوزه های دانش بنیان وارد می شدند برای تبدیل طرح پژوهشی خود به یک محصول و کاربردی کردن آن، سال ها وقت و سرمایه خود را صرف می کردند اما متاسفانه در نهایت این طرح بنابه دلایل مختلف به نتیجه دلخواه نمی رسید و از این حیث ضررهای زیادی به پژوهشگران تحمیل می کرد.

در عین حال بسیاری از پژوهشگران برای پروژه هایی از این قبیل وام های کلان می گیرند و طبیعی است که وقتی کار به نتیجه نمی رسد این پژوهشگران که جزو نخبگان جامعه نیز محسوب می شوند، گرفتار مسائلی مانند مشکلات قضایی و ... می شوند که چندان خوشایند نیست درحالی که چنان چه یک پشتوانه قوی در قالب بیمه یا سایر حمایت های مالی برای این افراد وجود داشته باشد جلوی ضرر و زیان ناشی از شکست طرح های پژوهشی گرفته می شود و سرمایه گذاری هایی که پژوهشگران در این راه انجام داده اند قابلیت بازگشت پیدا می کند.

وی گفت: برهمین اساس در بند «ج» ماده ٤٥ قانون برنامه چهارم بحث بیمه طرح های پژوهشی نیز مطرح شده بود اما متاسفانه با توجه به این که تنها یک سال و نیم از زمان برنامه چهارم باقی مانده است و پیش نویس برنامه پنجم درحال تهیه است، ما تلاش کردیم در فرصت باقی مانده اقداماتی برای اجرایی شدن این بند از قانون انجام شود.

وی اضافه کرد: برای اجرایی شدن این قانون ابتدا به شرکت های مختلف بیمه ای اعم از خصوصی و دولتی مراجعه کردیم اما موضوع چندان مورد استقبال قرار نگرفت چرا که برای شرکت های بیمه صدور یک بیمه نامه جدید باید جنبه اقتصادی داشته باشد و برای تعیین نرخ حق بیمه باید آماری از طرح های مشابه قبلی وجود داشته باشد درحالی که با توجه به این که از تعداد طرح های پژوهشی کاربردی که در مرحله نتیجه گیری دچار مشکل شده باشند، آمار دقیقی وجود ندارد و سامانه ویژه ای هم برای این موضوع در نظر گرفته نشده بود، بنابراین شرکت های بیمه ای نتوانستند در ابتدا برای تعیین نرخ حق بیمه، اقدامی انجام دهند.

اما سرانجام مذاکره بین شرکت  بیمه ایران به عنوان مجری طرح بیمه طرح های پژوهشی کاربردی و بیمه مرکزی، به عنوان مجوزدهنده این طرح و پارک علم و فناوری پردیس به عنوان یک بخش دولتی زیر مجموعه نهاد ریاست جمهوری آغاز شد و برای حل مسئله نبود آمار دقیق از طرح های پژوهشی، به این نقطه مشترک رسیدیم که اجرایی شدن هر طرح پژوهشی که جنبه کاربردی دارد، باید از توجیه اقتصادی برخوردار باشد و در این صورت پژوهشگران بتوانند وارد کار پژوهشی شوند.

وی اضافه کرد: به طور کلی در تقسیم بندی طرح های پژوهشی ما با ٣ گروه از طرح ها مواجه هستیم؛ یک دسته طرح های تحقیقات بنیادی، گروه دیگر طرح های تحقیقاتی توسعه ای و دسته سوم طرح های تحقیقاتی کاربردی.

طرح های بنیادی طرح هایی هستند که جنبه تحقیقاتی صرف دارند و برای توسعه علم کاربرد دارند نه حل مشکل.

طرح های تحقیقاتی توسعه ای نیز همین طور است این طرح ها به طور عمده به منظور تکمیل یک پروسه تحقیقاتی انجام می شود و به طور مشخص جنبه کاربردی ندارد.

بنابراین پوشش بیمه ای طرح های پژوهشی صرفا طرح های تحقیقاتی و پژوهشی کاربردی را درنظر می گیرد تا خروجی آن بتواند مشکلی را حل و محصولی را به بازار عرضه کند. ضمن این که تشخیص یا تایید این موضوع که طرح های پژوهشی ارائه شده جنبه کاربردی دارند یا خیر، برعهده کارشناس بیمه است.

دسته ها :
شنبه شانزدهم 9 1387

به گفته مقام های هندی، یک گروه شبه نظامی پاکستانی ظاهرا با استفاده از یک عامل هندی در سال ٢٠٠٧به دنبال اهدافی برای حمله ای مرگبار در مرکز تجاری هندوستان بوده است. این اظهارنظر ضربه ای جدی به مقام های هندی محسوب می شود که مقصر حملات هفته  گذشته بمبئی را افراط گرایان پاکستانی دانسته اند. در همین حال، وزیر کشور جدید هند نیز به «اشتباهات امنیتی» در حادثه بمبئی اعتراف کرد. به گزارش ایسنا به نقل از آسوشیتدپرس، بر اساس اظهارات دو مقام نزدیک به بازجویی های دولت هندوستان از تنها فرد مسلح به جا مانده از تروریست های عامل حملات بمبئی، این فرد اعتراف کرده است که از سوی گروه شبه نظامی غیر قانونی لشکر طیبه  پاکستان فرستاده شده بوده و دو تن از طراحان حمله را شناسایی کرده است. وی به پلیس گفت که رییس عملیاتی لشکر طیبه از وی برای حمله استفاده کرده و مهاجمان پس از ربودن کشتی هندی که به مقصد بمبئی در حرکت بوده با یوسف مزمل، یکی دیگر از رهبران ارشد این گروه تماس گرفته اند. این اطلاعات منجر به راهنمایی بازجویان به شناسایی «فهیم انصاری»، دیگر عامل مشهور لشکر طیبه شد که امیدوارند بتواند به حل این معما کمک کند. «آمیتاب یاش»، مدیر نیروهای ضربت ویژه  پلیس اوتارپرادش گفت: انصاری که تبعه هندوستان است در ماه فوریه به هنگام حمل نقشه هایی از دو هتل اوبروی ترایدنت و تاج محل، ایستگاه مرکزی قطار و دیگر محل های مورد حمله در شمال هندوستان دستگیر شده بود. یک افسر ارشد پلیس که در این بازجویی بوده است اعلام کرد که انصاری در جریان روند بازجویی عنوان داشته که مزمل مربی اش در پاکستان بوده و این که در یک اردوگاه لشکر طیبه در مظفر آباد آموزش دیده است. یاش با اشاره به حوادث بمبئی گفت: انصاری به ما در مورد حمله طرح ریزی شده  لشکر طیبه به جنوب بمبئی گفت که او ٨یا ٩محل مشخص انجام حملات را به ما اعلام کرد. انصاری جزییات طرح محل ها و راه های فرار از این محل ها را در اختیار داشت. انصاری بیان داشت که در پاییز سال ٢٠٠٧عملیات تجسسی را از کنسول گری آمریکا، بازار سهام بمبئی و دیگر مکان های بمبئی که به آن ها حمله نشده انجام داده است. یاش خاطرنشان کرد که دستگیری انصاری باعث لغو برنامه های لشکر طیبه برای این حملات نشده است. وی گفت: وقتی آن ها متوجه شدند جاسوس  آن ها در بمبئی دستگیر شده، عملیات را به طور دیگری انجام دادند. این در حالی است که هند ادعا می کند فهرست ٢٠ نفره ای از مظنونان را به پاکستان تحویل داده است . اما «رحمان ملک» مشاور نخست وزیر پاکستان با رد این ادعا گفت : هند استرداد«داود ابراهیم»، «تائیگرمیمن» و «مولانا مسعود اظهر» را از پاکستان خواسته است که دو نفر اول در پاکستان نیستند و پاکستان برای استرداد مسعود اظهر از هند توضیحات بیشتری خواسته است.

دسته ها :
شنبه شانزدهم 9 1387

با تصویب توافق نامه خروج آمریکا از عراق در شورای ریاست جمهوری این کشور ، این توافق نامه یک گام دیگر به اجرایی شدن نزدیک شد و اکنون باید به امضای رئیسان جمهور عراق و آمریکا برسد.

آمریکا با استقبال از این اقدام عراق تاکید کرد که این توافق نامه فورا به مرحله اجرا درخواهد آمد. گروه صدر از تصویب توافق نامه در شورای ریاست جمهوری ابراز تاسف کرده است.

کاخ سفید: تصویب توافق نامه، مایه تحکیم روابط دو کشور است
به گزارش ایسنا، «نصیر العانی» رئیس دفتر شورای ریاست جمهوری عراق در گفت وگو با خبرگزاری فرانسه اعلام کرد این شورا با حضور تمامی اعضایش و بدون هیچ گونه تغییر در توافق نامه خروج نیروهای آمریکایی از عراق، آن را تصویب کرد.

این شورا متشکل از «جلال طالبانی» رئیس جمهور عراق و معاونانش، «عادل عبدالمهدی» و «طارق الهاشمی» توافق نامه خروج نیروهای آمریکایی را پس از تصویب در پارلمان، در شورای ریاست جمهوری به تصویب رساندند. بنابراین، توافق نامه باید به امضای رئیسان جمهور عراق و آمریکا برسد تا به مراحل اجرایی درآید.

در همین حال«دانا پرینو» سخنگوی کاخ سفید ضمن استقبال از تصویب این توافق نامه در شورای ریاست جمهوری عراق این اقدام را مایه تحکیم روابط دو کشور دانست. وی عنوان داشت: عراقی ها می دانند که برای مدت زمان کوتاه آینده نیاز به کمک آمریکایی ها دارند، اما این توافق نامه فرصتی را برای کمک به نیروهای آمریکایی برای خروج از عراق فراهم کرده است.

سفارت آمریکا در بغداد و فرماندهی نیروهای چندملیتی در این کشور نیز در بیانیه ای مشترک ضمن استقبال از تصویب توافق نامه عقب نشینی نیروهای خارجی از عراق در شورای ریاست جمهوری این کشور تاکید کردند که این توافق نامه فورا به مرحله اجرا درخواهد آمد.

در این بیانیه آمده است: فورا اقدام به اجرای توافق نامه همکاری های استراتژیکی و توافق نامه امنیتی با شرکای عراقی مان خواهیم کرد و این توافق نامه مسئولیت تحکیم همکاری های مشترک در زمینه های اقتصادی، انرژی، بهداشتی، آموزشی و فرهنگی را بر عهده ما قرار داده است.

در این بیانیه هم چنین تاکید شده است:  آمریکا از درخواست عراق و شورای امنیت مبنی بر ادامه حفظ اموال این کشور برای یک سال دیگر حمایت خواهد کرد و بر اساس توافق نامه به کاهش تعداد نیروهای آمریکایی و عادی سازی روابط دو جانبه به عنوان دو کشور صاحب حاکمیت ادامه خواهد داد.

جریان صدر: شورای ریاست جمهوری باید توافق نامه را وتو می کرد
از سوی دیگر «فوزی اکرم ترزی» نماینده فراکسیون صدر در پارلمان عراق از تصویب این توافق نامه در شورای ریاست جمهوری عراق ابراز تاسف کرد.

وی افزود: شورای ریاست جمهوری عراق باید همان طور که قانون شورای استانی را وتو کرد، این توافق نامه را نیز وتو می کرد. زیرا توافق نامه خروج نیروهای آمریکایی از عراق نیز فاقد اجماع و توافق ملی بود.

این نماینده گروه صدر تاکید کرد: شورای ریاست جمهوری عراق باید در تصویب این توافق نامه تظاهرات گسترده عراقی ها در محکوم نمودن توافق نامه و مخالفت تعدادی از احزاب پارلمانی را که بر ضرورت ایجاد توافق ملی پیش از تصویب توافق نامه تاکید کرده بودند، در نظر می گرفت.

اوباما به مالکی قول داد
اوباما در تماس تلفنی با نوری المالکی ضمن اعلام پای بندی به حفظ حاکمیت عراق تاکید کرد که به خروج مسئولانه نیروهای آمریکایی از این کشور پای بند است.

به گزارش ایسنا دفتر «نوری المالکی» نخست وزیر عراق با صدور بیانیه ای اعلام کرد: «باراک اوباما» رئیس جمهور منتخب آمریکا در تماسی تلفنی با نخست وزیر عراق تاکید کرد که به حفظ حاکمیت و وحدت ارضی عراق پای بند است و تمام تلاشش را برای مبارزه با تروریست ها و عقب نشینی مسئولانه نیروهای آمریکایی از عراق به کار می بندد.

روزنامه البیان در ادامه این گزارش آورده است: اوباما در این تماس تلفنی از نقش دولت عراق در تصویب توافق نامه خروج نیروهای خارجی از این کشور تقدیر کرده و ابراز امیدواری کرد که این توافق نامه به تحکیم روابط دو جانبه در زمینه های مختلف بینجامد.

رئیس جمهور منتخب آمریکا هم چنین ابراز امیدواری کرد که پس از ٢٠ ژانویه که رسما ریاست جمهوری آمریکا را برعهده می گیرد، به عراق سفر کند. بر اساس بیانیه دفتر نخست وزیری عراق مالکی نیز بر تمایل کشورش نسبت به گسترش روابط دو جانبه با آمریکا در چارچوب توافق نامه همکاری های استراتژیکی برای خدمت به منافع دو کشور تاکید کرد. وی ابراز امیدواری کرد که روابط عراق و آمریکا پس از تصویب توافق نامه وارد مرحله جدیدی شود.

دسته ها :
شنبه شانزدهم 9 1387

" خبرگزاری فرانسه- احمدی نژاد برای نخستین بار از سقوط قیمت نفت ابراز نگرانی کرد.

" دان- ١٦ سرباز ایرانی گروگان، توسط اشرار به قتل رسیدند.

" میدل ایست نیوزلاین- بحرین، میزبان یک کنفرانس استراتژیک درباره بررسی تهدید هسته ای ایران است.

" نیوز ویک- ایران: اقتصاد ما به علت سقوط قیمت نفت، آسیب پذیر شده است.

دسته ها :
شنبه شانزدهم 9 1387

شهریاری: متاسفانه از ابزارهای فشار بر امارات استفاده نمی کنیم
منوچهر متکی، وزیر خارجه و حسن قشقاوی، سخنگوی وزارت خارجه نسبت به اظهارات رئیس کشور امارات درباره جزایر سه گانه ایرانی واکنش نشان دادند. رئیس کشور امارات در پی سفر دیوید میلیبند، وزیر خارجه انگلیس به این کشور و با وجود پیام تبریک دکتر احمدی نژاد به مناسبت روز ملی امارات، ادعاهای خود را درباره مالکیت جزایر سه گانه ایرانی تکرار کرده است. متکی در واکنش به این اظهارات با اشاره به سیاست های تفرقه افکنانه انگلیس در منطقه و تاسی مسئولان اماراتی از این سیاست ها گفت: ما از این که امارات تلاش می کند خود را به تریبونی برای آمریکا و انگلیس در منطقه تبدیل کند تعجب می کنیم. قشقاوی نیز اظهارات رئیس کشور امارات را در مورد جزایر سه گانه ایرانی دخالت آشکار در امور داخلی ایران خواند و آن را رد کرد. در همین حال، محمدمهدی شهریاری و پرویز سروری، ٢ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت و گو با خراسان به ارزیابی راهکارهای عملی مقابله ایران با ادعاهای امارات و تاثیرپذیری این کشور از آمریکا و انگلیس پرداختند.

 

متکی: از این که امارات تلاش می کند به تریبونی برای آمریکا و انگلیس تبدیل شود تعجب می کنیم
ایسنا گزارش داد: در واکنش به اظهارات رئیس کشور امارات درباره جزایر سه گانه ایرانی، منوچهر متکی از سیاست های تفرقه افکنانه انگلیس در منطقه و تاسی مسئولان اماراتی از این سیاست ها ابراز تعجب کرد.وزیر خارجه در مورد سیاست های تفرقه افکنانه انگلیس در منطقه و تاسی مسئولان اماراتی از این سیاست ها اظهار داشت: ما از این که امارات تلاش می کند خود را به تریبونی برای آمریکا و انگلیس در منطقه تبدیل کند، تعجب می کنیم.متکی افزود: ما توصیه می کنیم امارات مواضع خود را از مواضع افراطیون شکست خورده در واشنگتن و لندن جدا کند و با احساس مسئولیت بیشتر به روند هم گرایی و تعامل در منطقه کمک کند.در سفر زمستان گذشته جورج بوش، رئیس جمهور آمریکا به امارات و سفر اخیر دیوید میلیبند، وزیر خارجه انگلیس به این کشور آن ها اظهارات تندی علیه جمهوری اسلامی ایران داشته اند که حاصل این گونه اظهارات تفرقه افکنانه فروش ٦٠ میلیارد دلار سلاح به کشورهای منطقه بوده است.

حسن قشقاوی، سخنگوی وزارت خارجه نیز اظهارات رئیس  کشور امارات را در مورد جزایر سه گانه ایرانی دخالت آشکار در امور داخلی ایران خواند و آن را رد کرد.

شهریاری: تمامی ابزارها برای تحت فشار قرار دادن امارات در اختیار ایران است
درهمین حال، محمدمهدی شهریاری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت وگو با خراسان درباره راهکارهای عملی که می توان با استفاده از آن ها به ادعاهای امارات و همسویی اش با آمریکا و انگلیس پاسخ داد، گفت: تمامی ابزارها برای تحت فشار قرار دادن امارات در اختیار ایران است که متاسفانه از آن استفاده نمی کند. براساس برخی منابع ایرانی ها طی یک دهه گذشته بین ٢٠٠ تا ٣٠٠ میلیارد دلار در امارات سرمایه گذاری کرده اند که نقش چشم گیری در توسعه اقتصادی امارات داشته است. عواید صادرات مجدد امارات به ایران هم عواید هنگفتی برای این کشور دارد. این درحالی است که مسئولان کشور می توانند با سوق دادن سرمایه های ایرانی ها به کشورهایی مانند اندونزی و مالزی در ازای انتقال سرمایه از تجارب این ٢ کشور درحال توسعه استفاده کنند. وزارت خارجه همچنین می تواند سیاست گردشگری در کشور را تغییر دهد تا ایرانی ها کمتر به امارات مسافرت کنند و به جای آن اهداف سفر دیگری را برگزینند. شهریاری افزود: در عرصه حقوقی هم ایران می تواند با استفاده از وکلای بین المللی علیه امارات در مجامع بین المللی اقامه دعوا کند. این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پاسخ به این سوال کهآیا ایران می تواند سیاست منزوی کردن امارات را با ایجاد هم گرایی با دیگر کشورهای منطقه در پیش بگیرد، اظهار کرد: ایران نمی تواند از این راهکار استفاده کند زیرا کشورهای منطقه نوعا تحت فشار آمریکا هستند.

 

سروری: سیاست های امارات در قبال ایران منطبق بر سیاست های آمریکاست
پرویز سروری دیگر عضو این کمیسیون نیز در گفت و گو با خراسان سیاست های امارات را در قبال ایران منطبق بر سیاست های آمریکا دانست و در پاسخ به این سوال که بر اساس چه دلایل و قرینه  هایی سیاست امارات متاثر از سیاست آمریکا و نه منطبق بر منافع ملی این کشور است، گفت: اماراتی ها به خوبی به بحران اقتصادی در آمریکا واقفند و تاثیر این بحران را در بورس خود و همچنین در بخش مسکن لمس کرده اند. خروج سرمایه هم از امارات آغاز شده است با این وصف کاهش روابط تجاری ایران با امارات به عنوان یکی از بزرگ ترین شرکای تجاری این کشور، صدمات جبران ناپذیر اقتصادی به امارات وارد می کند.

 

وضعیت اقتصادی امارات شکننده است
در واقع شکننده بودن وضعیت اقتصادی اماراتباید به عنوان مانعی در برابر سیاست های ضد ایرانی مقام های این کشور عمل کند اما در عالم خارج تاثیرپذیری از آمریکا امارات را به سوی جهت عکس سوق می دهد. سروری در پاسخ به این سوال که بنابراین نکات چرا ایران واکنش درخوری همچون کاهش روابط تجاری با امارات نشان نمی دهد،اظهار کرد: سیاست جمهوری اسلامی ایران در منطقه عمیقا سیاست تنش زدایی است و بنابراین تاکنون مایل نبوده از ابزارهایی قاطع علیه امارات استفاده کند اما به هر حال اگر کاسه صبر ایران لبریز شود به راحتی می تواند در بخش های اقتصادی امارات را تحت فشار قرار دهد. به گفته این عضوکمیسیون امنیت ملی اخباردال برواگذاری بخش هایی ازفجیره امارات به نیروهای آمریکایی صحیح نیست زیرا امارات کاملا در اختیار آمریکاست و نیازی به واگذاری رسمی وجود ندارد. وی همچنین از جلسه مشترک هفته جاری کمیسیون امنیت ملی مجلس با منوچهر متکی خبر داد که در آن طرح کمیسیون درباره الزام دولت به مقابله به مثل در زمینه هایی همچون انگشت نگاری و کاهش روابط تجاری با کشورهایی مانند امارات به بحث گذاشته می شود.
دسته ها :
شنبه شانزدهم 9 1387

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران و فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی این هفته به صورت جداگانه در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی حضور می یابند.به گزارش ایرنا، سرلشگر عطاءا...صالحی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران به همراه معاونان خود صبح دوشنبه برای بحث و تبادل نظر در جلسه این کمیسیون شرکت می کند.سرلشگر محمد علی جعفری فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز با معاونان خود به طور جداگانه در جلسه روز دوشنبه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس حضور می یابد.در همین حال، حسین سبحانی نیا، نایب رئیس دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت وگو با خراسان اعلام کرد که فرمانده کل سپاه و فرمانده کل ارتش درباره استراتژی های کوتاه مدت و بلندمدت خود و هم چنین پیشرفت ها و دستاوردهای نظامی ارتش و سپاه گزارش می دهند و طبعا درباره رزمایش های اخیر نیز بحث خواهد شد.به گفته سبحانی نیا، ممکن است اعضای کمیسیون امنیت ملی این هفته برای بازدید نیروگاه اتمی به بوشهر سفر کنند در این صورت جلسه با فرماندهان کل ارتش و سپاه به دوشنبه هفته آینده موکول می شود.

دسته ها :
شنبه شانزدهم 9 1387

جلیلی از طریق ویدئوکنفرانس برای اعضای پارلمان اروپا سخنرانی می کند
بیهقی - خاویرسولانا، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا و نماینده گروه ١+٥ در مذاکرات هسته ای با ایران در نخستین نشست مطبوعاتی با خبرنگاران ایرانی در بروکسل در پاسخ به این سوال که آیا اتحادیه اروپا یا کشورهای مذاکره کننده پاسخی به نامه و سوالات ایران درباره طرح فریز (توقف غنی سازی در مقابل توقف تحریم ها) داده اند، گفت: من به تمام نامه های دکتر جلیلی به صورت کتبی پاسخ داده ام. در ماه اوت (مرداد-شهریور) هم معاون من و معاون دکتر جلیلی دیدار کردند و ما در این زمینه صحبت کردیم. سولانا بار دیگر تاکید کرد که اگر شما فریز را انجام دهید می توانیم درباره پرونده هسته ای ایران وارد مذاکرات شویم. وی با تاکید بر این که راه دیپلماسی و مذاکره را انتخاب کرده ایم تصریح کرد: بهتر است راه حل برد-برد را برای ٢ طرف پیدا کنیم. رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بخش دیگری از گفت وگو با خبرنگاران ایرانی عهدشکنی فرانسه را در تامین نکردن سوخت هسته ای نیروگاه بوشهر رد و اظهار کرد: روسیه مدت طولانی اورانیوم غنی شده در اختیار نیروگاه بوشهر قرار نداد و آغاز ارائه اورانیوم در توافقی با جامعه جهانی انجام شد. سولانا همچنین با بیان این که آخرین بار در ماه ژوییه (تیر-مرداد) در ژنو با دکتر جلیلی دیدار کردم، افزود: احتمالا این هفته با دکتر جلیلی در بروکسل دیدار داشته باشم. این درحالی است که پیمان جبلی، معاون رسانه ای دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد که دکتر جلیلی سه شنبه این هفته (١٩آذرماه) از طریق ویدئوکنفرانس در نشست منع گسترش سلاح های هسته ای در پارلمان اروپا سخنرانی می کند. جبلی همچنین دیدار این هفته معاونان سولانا و جلیلی را در بروکسل رد کرد و اظهار داشت: هنوز زمان مشخصی برای این دیدار تعیین نشده است. حسین سبحانی نیا، نایب رئیس دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هم در گفت وگو با خراسان اظهارات سولانا مبنی بر پاسخ دادن به تمام نامه ها و سوالات ایران را کذب خواند و تصریح کرد: سولانا هنوز به نامه دکتر جلیلی درباره ابهامات ایران در مورد بسته پیشنهادی ١+٥ پاسخ نداده است.

سولانا: سوخت نیروگاه هسته ای بوشهر با توافق ١+٥ ارسال شد
ایسنا گزارش داد: یک هیئت رسانه ای از ایران در جریان بازدید از نهادهای اتحادیه اروپا در بروکسل با خاویرسولانا دیدار کرد. مسئول ارشد سیاست خارجی اتحادیه اروپا در این دیدار ٢ساعته که اولین نشست سولانا با خبرنگاران ایرانی محسوب می شد در پاسخ به سوالی مبنی بر علل تعهد فرانسه به ارائه سوخت به ایران در زمانی که هنوز پرونده هسته ای وجود نداشت، گفت: تا جایی که من درگیر این موضوع بودم نمی توانم این موضوع را به عنوان شکستن قرارداد تعبیر کنم. درواقع کشور شما یک راکتور هسته ای دارد که روسیه در مدت طولانی حدود ١٠ سال آن را ساخته و اورانیوم غنی شده در اختیار این نیروگاه قرار داده شد تا بتواند انرژی تولید کند. می دانید که روسیه مدت طولانی بود که اورانیوم غنی شده در اختیار نیروگاه قرار نداد و وقتی ارائه اورانیوم آغاز شد این کار طی توافقی با ما انجام شد. بنابراین جامعه جهانی تلاش های دیپلماتیکشان را انجام دادند و اروپایی ها، چینی ها، آمریکایی ها و روس ها همگی توافق کردند که اورانیوم غنی شده موردنیاز نیروگاه بوشهر را تامین کنند. باید واضح بگویم هر زمان که شما نیاز داشتید جامعه جهانی اورانیوم در اختیارتان قرار داد و کشوری که این کار را انجام داد بخشی از ٦ کشوری است که من مذاکره کننده آن ها هستم و خوشحالم که اورانیوم غنی شده لازم برای تولید انرژی را در اختیار دارید.

دلیلی ندارد روند مذاکره با ایران تغییر کند
سولانا در پاسخ به سوالی در مورد انتخاب اوباما به عنوان رئیس جمهور آمریکا و ایجاد تب رفورمیستی در جهان و انتظارات از وی و نیز تاثیر آن بر پرونده هسته ای ایران گفت: من نمی توانم به نمایندگی از طرف رئیس جمهور منتخب آمریکا صحبت کنم و تصمیم گیری در جامعه بین المللی به خود او بستگی دارد. اوباما در مبارزات انتخاباتی مواضعش را بیان کرد اما مطمئنم که او امیدوار است این مشکل از طریق دیپلماتیک حل شود و امیدوارم پس از انتخابات آمریکا درک و تصور دولت ایران هم این گونه باشد. من در این جلسه نماینده آمریکا نیستم.

وی درعین حال افزود: تکرار می کنم که ما پروسه طولانی را برای مذاکره با کشور شما داشته ایم که هیچ گاه تحت تاثیر پروسه انتخاباتی در هیچ نقطه ای متوقف نشده و دلیلی ندارد که فکر کنم این روند تغییر کند.

احتمالا این هفته با جلیلی در بروکسل دیدار داشته باشم
سولانا در پاسخ به سوال دیگری درباره آینده پرونده هسته ای ایران گفت: آخرین بار در ماه ژوییه (تیر - مرداد) و در ژنو با دکتر جلیلی دیدار کردم و چندبار پس از آن تلفنی صحبت کردیم. معاونم هم یک بار پس از آن با معاون دکتر جلیلی دیدار کرد و احتمالا این هفته با دکتر جلیلی در بروکسل دیدار داشته باشم.قرار است نشست منع گسترش سلاح های هسته ای و نیز خلع سلاح هسته ای در بلژیک برگزار شود شاید هم دیداری بین معاونان ما برگزار شود. زمانی که قبل از تابستان در تهران بودم ٢ سند را در اختیار مقامات ایران قرار دادم که یکی از این اسناد به روز شده و برنامه ای برای همکاری ایران و جامعه بین المللی بود.

اولین سند بسته پیشنهادی در سال ٢٠٠٦ به ایران داده شد. قبل از تابستان نیز سند دیگری یعنی نامه وزیران خارجه را ارائه دادم. در این پیشنهادها تمام حوزه های همکاری اقتصادی، انرژی، سیاسی و ... درنظر گرفته شده بود. سند دوم جدول زمانی ورود سریع به مذاکرات کامل و همه جانبه بود که بسیار واضح و شفاف بود و هنوز هم منتظر دریافت پاسخ رسمی به این ٢ سند هستیم و امیدواریم تا پایان سال جاری پاسخ را دریافت کنیم. نمی خواهم درباره شرایط در صورت موفقیت آمیز نبودن این روند صحبت کنم.

نمی توانیم به مدت طولانی مذاکره کنیم
مشکل ما این بوده که تاکنون نتوانسته ایم به راه حلی دست یابیم و نمی توانیم به مدت طولانی مذاکره کنیم. امیدوارم که راه حلی پیدا شود. ما با تولید برق و انرژی در ایران از طریق ابزارهای هسته ای مشکلی نداریم.

اولین راکتور هسته ای که شما برای تولید انرژی در چند سال آینده در اختیار دارید یعنی بوشهر از طریق همکاری با جامعه بین المللی ایجاد شده است. شما تاکنون درخواست دیگری به هیچ کشور یا شرکتی برای ساخت راکتور هسته ای در ایران نداشته اید.

به تمام نامه های جلیلی پاسخ داده ام
سولانا در ادامه در پاسخ به سوالی درباره این که آیا اتحادیه اروپا یا کشورهای مذاکره کننده پاسخی به نامه و سوالات ایران درباره طرح فریز (توقف غنی سازی در مقابل توقف تحریم ها) داده اند گفت: من به تمام نامه های دکتر جلیلی پاسخ داده ام به صورت کتبی در ماه اوت (مرداد- شهریور) معاون من و معاون دکتر جلیلی دیدار کردند و ما در این زمینه صحبت کردیم ما آماده ایم با ایران در زمینه تولید برق با کمک انرژی هسته ای همکاری کنیم.ما می خواهیم کشور شما در مسیر مذاکرات تضمین عینی بدهد که این برنامه فقط برای تولید برق به کار رود. به نفع هر ٢ طرف است که در این زمینه به توافق برسیم.وی گفت: بسیار بهتر خواهد بود که راه حل برد- برد را برای ٢ طرف پیدا کنیم. از نظر من راه حل برد- برد برای شما این است که بتوانید نیروگاه هسته ای برای تولید برق داشته باشید. شما دانش فنی این کار را ندارید و باید برخی کشورها در میان ٦ کشور به شما کمک کنند.

اگر فریز را انجام دهید می توانیم وارد مذاکره شویم
سولانا در ادامه گفت ما در روند مذاکرات هستیم و می خواهیم از طریق روند فریز مسئله حل شود.اگر شما فریز انجام دهید می توانیم درباره پرونده هسته ای ایران وارد مذاکرات شویم.رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم چنین در پاسخ به سوالی درباره رویکرد دوگانه در قبال برنامه هسته ای ایران و هند و اسرائیل گفت: ما با تمام وجود از خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای دفاع می کنیم. این امر آرزوی من است و تمام تلاشم را برای تحقق آن انجام می دهم. پاکستان و هند تحریم های بسیار مهمی را از سوی اتحادیه اروپا به خاطر همین مسئله داشته اند.سولانا درباره پیشنهاد ایران برای ایجاد کنسرسیوم هسته ای گفت: ما در ماه ژوئن اسناد و مدارکی به مقامات ایرانی تحویل دادیم که کنسرسیوم را هم شامل می شد.

جلیلی از طریق ویدئوکنفرانس برای اعضای پارلمان اروپا سخنرانی می کند
اما برخلاف اظهارات سولانا درباره دیدار این هفته خود با جلیلی در بروکسل، معاون رسانه ای دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان از طریق ویدئوکنفرانس در نشست منع گسترش سلاح های هسته ای در پارلمان اروپا سخنرانی می کند.پیمان جبلی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اظهارات خاویر سولانا در دیدار با خبرنگاران ایرانی در بروکسل مبنی بر این که احتمالا این هفته با دکتر جلیلی در بروکسل دیدار خواهد کرد، گفت: دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان از طریق ویدئوکنفرانس در این نشست در ٩ دسامبر (سه شنبه- ١٩ آذرماه) شرکت می کند.وی با رد دیدار معاونان سولانا و جلیلی در این هفته در بروکسل گفت: هنوز زمان مشخصی برای این دیدار تعیین نشده است.

دسته ها :
شنبه شانزدهم 9 1387
وزیر امور خارجه‌ مصر در اظهاراتی غیرمسوولانه، ایران را به تلاش برای تولید سلاح هسته‌یی متهم کرد و گفت که قاهره از تلاش‌های بین‌المللی برای جلوگیری از تولید سلاح هسته‌یی در ایران حمایت می‌کند.

به گزارش ایسنا، خبرگزاری فرانسه گزارش داد: احمد ابوالغیظ، وزیر امور خارجه‌ مصر در عین حال درخصوص هرگونه اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران هشدار داد.

وی گفت: مصر از تلاش‌های بین‌المللی برای جلوگیری از تولید تسلیحات هسته‌یی در ایران حمایت می‌کند.

بر اساس این گزارش، اظهارات وی در بیانیه‌ای مطرح شده است که وفا باسم، از مقامات وزارت امور خارجه‌ مصر در نشست شورای روابط خارجی در قاهره قرائت کرد.

ابوالغیظ گفت که مصر از حق همه‌ کشورها برای استفاده از انرژی هسته‌یی صلح‌آمیز دفاع می‌کند.

قاهره سال گذشته‌ میلادی اعلام کرد که قصد دارد برنامه‌ هسته‌یی را در این کشور از سر بگیرد.

ابوالغیظ در اشاره‌ای آشکارا به رژیم صهیونیستی گفت که مصر از دیپلماسی درخصوص ایران «مادامی که در مدیریت مساله‌ هسته‌یی در خاورمیانه از استانداردهای دوگانه استفاده نشود» حمایت می‌کند.

ایران بر صلح‌آمیز بودن برنامه‌ هسته‌یی‌اش تاکید داشته است که برنامه‌ هسته‌یی را متوقف نخواهد کرد.

ایران هم‌چنین درخواست‌های شورای امنیت برای توقف غنی‌سازی اورانیوم را رد و اعلام کرده است که آن را حق خود می‌داند و بر اساس معاهده‌ منع گسترش تسلیحات هسته‌یی مجاز به انجام آن است.
دسته ها :
جمعه پانزدهم 9 1387
در چهل و هشتمین نشست استانی هیئت دولت به ریاست رئیس جمهور 220 مصوبه برای تسریع در عمران و آبادانی استان آذربایجان تصویب شد.

اهم مصوبات این نشست به این شرح است:

- صنعت و اشتغال:

• معافیت مالیاتی برای واحدهای تولیدی و گردشگری در شهرکها و نواحی صنعتی و مجتمع های گردشگری خارج از شعاع 30 تا 50 کیلومتری مرکز استان سه ساله ، 51 تا 65کیلو متری پنج ساله و بالاتر از 65 کیلومتری و مناطق محروم 10 ساله.

• اختصاص 16500 میلیارد ریال تسهیلات برای سرمایه گذاری و اجرای طرح های بزرگ صنعتی و معدنی در راستای طرح آمایش صنعت و معدن در سطح استان.

• صدور مجوز و اعطای کمک مالی جهت ایجاد پایانه های صادراتی سهلان و خدا آفرین- فرودگاه تبریز (فرش).

• ایجاد و مطالعه 11 شهرک و ناحیه صنعتی در سطح استان.

• ایجاد مناطق ویژه اقتصادی صنایع غذایی سهلان و خشکبار و میوه سهند.

• ایجاد یک کارخانه خودروسازی از طریق شرکت ایران خودرو در تبریز و با اولویت ایجاد واحدهای قطعه سازی در شهرستانهای استان.

• اختصاص 1000 میلیارد ریال جهت اجرای طرح توسعه سیمان صوفیان با ظرفیت 6000 هزار تن در روز.

- راه سازی و عمرانی:

• مطالعه ارتقاء مشخصات فنی کنارگذر جنوبی و تکمیل کنارگذر غربی تبریز.

• شروع به احداث آزادراه تبریز- بازرگان و تبریز- ارومیه با مشارکت بخش غیردولتی.

• تسریع در تکمیل مطالعه و شروع عملیات اجرایی بزرگراههای تبریز- اهر، مرند- ایواوغلی ، بستان آباد - سراب و مرند - جلفا در سال 1387-1388.

• مطالعه مقدماتی اجرای رینگ دور کوه سهند در سال 1387.

• اختصاص 500 میلیارد ریال جهت اصلاح و حذف نقاط حادثه خیز راههای پرتردد و بهسازی و ارتقا راه های اصلی استان در سال 1388.

• اصلاح ورودی و خروجی های شهری سطح استان.

• صدور مجوز ایجاد شرکت هواپیمایی منطقه ای توسط بخش غیردولتی با حداقل یک هواپیمای تملکی.

• مطالعه و احداث فرودگاه منطقه آزاد ارس.

• عقد قرارداد مطالعه برقی کردن راه آهن تبریز- سلماس - رازی تا مرز ترکیه.

• مطالعه تکمیلی خط آهن جلفا - اصلاندوز- پارس آباد.

• اختصاص 250 میلیارد ریال جهت تملک زمینهای مسیر آزادراه تبریز- سهند توسط شهر جدید سهند و تملک اراضی مسیر.

• تسریع در تکمیل راه آهن محور تبریز-میانه و شروع مطالعه دوخطه کردن راه آهن میانه - زنجان

- مسکن و شهرسازی:

• واگذاری 80 هکتار زمین به شهرداریهای استان برای ساماندهی سکونت گاههای غیر رسمی و ایجاد واحد مسکونی و اختصاص 100 میلیارد ریال برای کمک به شهرداریهای استان.

• احداث 12 هزار واحد مسکونی روستایی با اعطای تسهیلات ارزان قیمت در سال 1387.

• واگذاری اراضی مورد نیاز احداث واحدهای مسکن مهردر سطح استان.

• افزایش سهم تسهیلات جهت بهسازی و بازسازی بافتهای فرسوده شهرهای استان.

• مطالعه اجرای شبکه های فاضلاب شهرهای استان و پیش بینی اعتبار اجرایی در لایحه بودجه 1388.

• اختصاص 600 میلیارد ریال برای کمک به توسعه اجرای فعالیت های شهرداری ها و دهیاری های استان و پروژه های حوادث غیرمترقبه و بهبود عبور و مرور.

• اختصاص 1500 میلیارد ریال برای احداث و توسعه خط 1 و 2 قطار شهری تبریز.

• اختصاص 400 دستگاه اتوبوس، 150 دستگاه میدل باس ، 150 دستگاه ون ، 6300 دستگاه تاکسی برای نوسازی ، جایگزین مسافربر شخصی و توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی استان.

• اختصاص 20 میلیارد ریال جهت عمران و بهسازی مناطق محروم.

- آب و کشاورزی :

• اختصاص اعتبار مورد نیاز به منظور مطالعه و احداث سدهای استان.

• اختصاص 1050 میلیارد ریال جهت اتمام عملیات اجرایی شبکه های فرعی ( مطالعه شده ) پایاب سدهای استان ( 82570 هکتار) در سه سال ( 88 - 90 ).

• مطالعه و انجام طرحهای آبخیزداری در سطح استان و حوزه دریاچه ارومیه.

• اختصاص 450 میلیارد ریال برای اجرای طرحهای آبخیزداری

• طرح های تحقیقاتی و پژوهشی بخش کشاورزی مانند : ایجاد مرکز تحقیقات منطقه ای مقابله با خشکی و سرما ، توسعه خط تولید واکسن های روغنی طیور، تجهیز آزمایشگاه منطقه ای کنترل کیفی مواد غذایی استان و ... .

- انرژی:

• تکمیل خط گاز تبریز- بناب- میاندوآب و اتصال به خط 36 اینچ تبریز و مطالعه اتصال خط 36 اینچ به خط دوم 48 اینچ آذربایجان.

• صدور مجوز ترانزیت فرآورده های نفتی از طریق بخش غیردولتی.

• صدور مجوز و تأمین مواد اولیه پالایشگاه و پتروشیمی های جدید بخش غیردولتی استان.

• مطالعه ذخیره سازی گاز طبیعی در شمال غرب به منظور استمرار گاز رسانی پایدار در فصول سرد سال.

• صدور مجوز ایجاد مزرعه بادی در مناطق استان با سرمایه گذاری بخش غیردولتی.

• مطالعه و احداث دو نیروگاه 1000 مگاواتی در سطح استان با تامین سوخت با توافق وزارت نیرو.

• آبگیری و افتتاح سد شهید مدنی در سال آبی1388.

• تضمین و تامین 15 درصد سهم طرحهای آب مصوب استان درصورت وجود فاینانسور.

• پیش بینی و ایجاد ردیف اجرایی سد جاجیلرچای و سد خراجو.

• گازرسانی به کلیه روستاهای بالای 150 خانوار استان ظرف 3 سال و کلیه شهرهای استان.

- اقتصادی:

• اختصاص 1200 میلیارد ریال وام قرض الحسنه جهت اجرای طرحهای خوداشتغالی، . توسعه صنعت فرش بافی و ... .

- فرهنگی :

• اختصاص اعتبار لازم (40 میلیارد ریال) جهت فعالیت های فرهنگی ، هنری ، دینی و قرآنی ، مرمت و تعمیر مساجد ، مصلی ها و اماکن مذهبی و ... .

• ارائه پیشنهاد تأسیس بنیاد استاد شهریار به شورای عالی انقلاب فرهنگی و مرمت خانه استاد شهریار.

• اختصاص اعتبار لازم جهت نوسازی وگسترش استودیوهای پخش و تولید و شبکه های رادیویی و تلویزیونی استان.

- رفاهی :

• تحت پوشش قراردادن 2500 خانوار در نوبت سازمان بهزیستی (نیازمند و معلول).

• بررسی تحت پوشش قراردادن قالی بافان ، بافندگان فرش و صاحبان صنایع دستی کد دار با اصلاح قوانین و مقررات موجود.

• اختصاص 108 و نیم میلیارد ریال با همکاری دستگاه های ذیربط جهت اجرای فعالیتهای کمک به محرومین و مددجویان.

- بهداشتی و درمانی :

• اختصاص 40 میلیارد ریال برای احداث مراکز بهداشتی ، درمانی علاوه بر اعتبارات ملی استانی .

• توسعه مرکز آموزشی ، درمانی و تحقیقاتی امام رضا ( ع ) تبریز از 400 تخت به 500 تخت با تکمیل 6000 متر فضای موجود در بیمارستان مذکور.

• راه اندازی و تجهیز بخش پیوند اعضاء ، مغز استخوان و قلب در استان با همکاری خیرین.

• اختصاص معادل ارزی 35 میلیارد ریال جهت تجهیز مراکز آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز.

• اختصاص سه هزار میلیارد ریال جهت احداث مرکز نگهداری کم توانان ذهنی کلیبر.

- آموزشی :

• اختصاص اعتبار جهت کمک به تعمیر و تجهیز فضاهای آموزشی و کمک آموزشی در سطح استان.

• احداث یا تکمیل 15 باب خانه معلم ، 10 باب کانون فرهنگی – تربیتی و 3 باب ساختمان اداری در شهرستانهای فاقد این مراکز.

• مطالعه و احداث 5 دانشکده جدید در سطح استان (علوم تربیت بدنی و دانشکده بازرگانی دانشگاه تبریز، دانشکده چند رسانه ای دانشگاه هنر اسلامی و فنی و مهندسی و دانشکده الهیات دانشگاه تربیت معلم آذرشهر) .

- گردشگری :

• تعیین 6 منطقه نمونه گردشگری.

• مطالعه احداث شهرک و بازارچه صنایع دستی استان و جذب سرمایه گذار غیردولتی برای احداث آن.

• کاوش های باستانشناسی در سطح یک هکتار از اراضی مجموعه ربع رشیدی.

• احداث موزه منطقه ای فرش.

- ورزشی :

• تسریع در اجرای 14 پروژه ورزشی در دهکده المپیک ( شامل استخر قهرمانی ، پیست دوچرخه سواری، استادیوم فوتبال، سالن 6 هزار نفری ، سالن ژیمناستیک ، دو میدانی ، 3 سالن تیراندازی و دریاچه قایقرانی و ...) .

• احداث 2 استادیوم 5 هزار نفری، 4 سالن 1200 تا 2500 نفری و 6 سالن باستانی و 2 استخر در سطح استان.

• اختصاص 60 میلیارد ریال جهت کمک به احداث و تکمیل فضاهای ورزشی و سالن های مورد نیاز ورزشی در شهرستانهای استان.
دسته ها :
جمعه پانزدهم 9 1387
X