دسته
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 157423
تعداد نوشته ها : 351
تعداد نظرات : 122
Rss
طراح قالب

شركت مايكروسافت تا پايان سال ميلادي جاري دستگاه "ام‌پي‌تري‌پلير" خود را با نام "زيون" به بازار مي‌دهد.

به گزارش خبرگزاري رويترز، شركت مايكروسافت هم‌اكنون مراحل پاياني توليد دستگاه‌هاي جديد "زيون"(‪ (Zune‬را پشت سر مي‌گذارد و اين دستگاه كه رقيب جدي دستگاه مشابه "آي‌پاد" شركت "اپل" است، در آينده نزديك و با قابليتهاي پخش موسيقي و ويدئو وارد بازار خواهد شد.

شركت "يي ام آي"، سومين شركت بزرگ ضبط نشر موسيقي در جهان، به تازگي اعلام كرده‌است كه اين شركت درپي توافق جديد با مايكروسافت، كليپهاي ويدئويي خود را در اختيار مايكروسافت قرار مي‌دهد و بدين‌ترتيب دستگاه‌هاي "زيون" به همراه چندين كليپ ويدئويي از پيش ضبط شده روي آنها، به فروش خواهند رفت.

هر چند مايكروسافت هنوز جزييات دستگاه ام‌پي‌تري پلير خود را اعلام نكرده اما گزارشهاي منتشر شده در اينترنت از سوي منابع آگاه حاكي از آن است كه دستگاه "زيون" از تمامي قابليتهاي دستگاه‌هاي "آي‌پاد" شركت "اپل" برخوردار بوده و به علاوه به امكانات بي‌سيم و همچنين قابليت نقل و انتقال موسيقي از يك دستگاه به دستگاه ديگر نيز مجهز است.

علاوه بر شركت "يي ام آي"، دو شركت بزرگ ضبط و نشر موسيقي ديگر به نامهاي "يونيورسال ميوزيك" و "وارنر ميوزيك گروپ" نيز هم‌اكنون مذاكره براي ارائه كليپهاي ويدئويي خود در دستگاه "زيون" را با مايكروسافت آغاز كرده‌اند.

شركت مايكروسافت هم‌اكنون در حالي خود را براي ورود به بازار تجهيزات پخش موسيقي ديجيتالي و فروش موسيقي اينترنتي آماده مي‌كند كه اين بازار در اختيار كامل رقيب ديرينه اين شركت، يعني شركت "اپل" قرار گرفته‌است.

"اپل" هم‌اكنون با دستگاه ام‌پي‌تري پلير "آي‌پاد" و خدمات اينترنتي خريد موسيقي "آي‌تيونز" موفق‌ترين شركت فعال در زمينه موسيقي ديجيتالي است.

دسته ها :
يکشنبه بیست و نهم 5 1385

مدير اداره ديتا شركت مخابرات استان‌اصفهان دليل اختلال در شبكه اينترنت، در چند روز گذشته را وجود خرابي در مسير فيبرنوري ‪ STM1‬از تركيه دانست.

" مجيد هرندي " روز يكشنبه در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: قطعي‌هاي پاره وقت شبكه‌اينترنت در چند روز گذشته به دليل وجود اشكال در مسير فيبر- نوري ‪ STM1‬از مسير تركيه به ايران است.

به گفته وي اين اختلال سراسري بوده و بايد از طريق شبكه زير ساخت كشور پيگيري شود.

هرندي اظهار داشت: براي رفع‌اين اختلال بايد كيفيت وتجهيزات مورد استفاده در شبكه زيرساخت كشور در مسير فيبرنوري تركيه بررسي شود.

وي تاكيد كرد: بايد شبكه پشتيباني‌مناسبي در كشور ايجاد شود تا به هنگام بروز چنين اختلالاتي، شركتهاي ارايه‌دهنده خدمات اينترنتي و كاربران دچار مشكل نشوند.

رييس انجمن فناوري اطلاعات و ارتباطات استان اصفهان ضمن انتقاد از اختلال درشبكه اينترنت گفت: اين وضعيت از يك ماه گذشته تا كنون ادامه داشته است.

" كوروش فهامي " افزود: از طرفي وزارت ارتباطات داراي سرويس پشتيباني كامل و مطلوبي براي شبكه فيبرنوري كشور نيست و از طرفي ديش‌هاي ماهواره شركتهاي ارايه‌دهنده خدمات اينترنتي كه دراين مواقع مي‌تواند پشتيبان خوبي باشند را جمع آوري مي‌كنند.

وي تاكيد كرد: هنوز هم كسي پاسخگوي اين قطعي‌ها نيست و ضرر و زيان آن را شركتهاي خصوصي مي‌دهند.

به گفته وي ،وزارت ارتباطات تنها براي مواقعي كه قطعي شبكه بيش از نيم ساعت باشد خسارت مي‌دهد اما براي مواردي كه شبكه با قطع و وصلي مداوم و باز نشدن صفحات اينترنتي مواجه است هيچ موردي را در نظر نگرفته است.

فهامي يادآور شد: كاربران اينترنت در جريان مسايل جزيي مربوط به قطعي‌ها نيستند و ما هرچه براي آنها توضيح مي‌دهيم بي‌فايده است.

مدير كنترل و هماهنگي مديريت شبكه ارتباطات زيرساخت كشور در اين رابطه توضيحي به ايرنا ارايه نكرد و پاسخگويي را منوط به انتشار اطلاعيه روابط عمومي اين شركت دانست.

هيچ يك از مديران روابط عمومي شركت ارتباطات زير ساخت نيزتالحظه مخابره خبر در دسترس نبودند.

دسته ها :
يکشنبه بیست و نهم 5 1385

پس از ماه‌ها چالش با برنامه‌هاي اينترنتي براي دريافت و محاسبه ماليات شهروندان بلژيكي از طريق اينترنت اين روش با شكست مواجه شد.

به نوشته سايت ايتاليايي ‪ ،KATAWEB‬نماينده پارلماني از حزب ‪SPIRIT‬ گفت: سيستم ‪ TAX-ON-WEB‬مشكلات بي‌شماري دارد و از توانايي انجام كارهاي مورد نياز برنمي آيد.

كارشناسان تصميم گرفتند كه با همان سيستم گذشته و روي كاغذ ماليات ها را محاسبه كنند.

در گذشته نيز بارها در مورد كاركرد اين سيستم پرسش‌هايي شده بود اما هر بار وزير دارايي اين كشور ‪ DIDIER REYNDERS‬متذكر وجود مشكلات در اين سيستم مي‌شد.

كارشناسان رايانه‌اي معتقدند: اين سيستم به دليل كمبود نيروي انساني آموزش ديده و كمبود منابع گوناگون و مشكلات بسيار زياد در نرم افزار مربوطه عملا شكست خورده و در هر صورت دولت بلژيك تاكنون دو ماه از برنامه ريزي سالانه خود در زمينه محاسبه ماليات شهروندان عقب مانده است.

به همين دليل وزارت دارايي تمام نيروي خود را روي محاسبه ماليات شهروندان به صورت دستي و روي كاغذ متمركز كرده و بازرسي‌هاي كمتري در سطح كشور انجام مي‌شود.

نخست وزيز كشور بلژيك مي‌گويد: شايد از وزارت دارايي بخواهم به جاي تخفيف ‪ ۲۰‬يورويي محاسبه ماليات كسانيكه از اين سيستم استفاده كردند را تندتر انجام دهد.

دسته ها :
يکشنبه بیست و نهم 5 1385

محققان دانشگاه "روچستر" به روش جديدي براي طراحي پردازنده‌هاي رايانه‌اي دست يافته‌اند كه مي‌تواند توليد تراشه‌هاي بسيار سريع با سرعتهاي محاسباتي برابر با ‪ ۳‬هرازگيگاهرتز يا به عبارتي ‪ ۳‬تراهرتز را ممكن كند.

به گزارش سايت اينترنتي "تك وب"، "مارك فلدمن" پروفسور مهندسي رايانه اين دانشگاه اعلام كرد فن‌آوري جديد موسوم به "بلستيك ديفلكشن ترنزيستور" يا "بي‌دي‌تي" مي‌تواند مانع از توقف روند كوچكتر شدن ترانزيستورها به علت محدوديتهاي فيزيكي شود زيرا ترانزيستورهاي توليد شده با اين فن‌آوري برخلاف ترانزيستورهاي مرسوم مورد استفاده در پردازنده‌هاي فعلي، فاقد "لايه ظرفيت خازني" هستند. وجود اين بخش در ترانزيستورهاي فعلي يكي از مهمترين موانع كوچكتر كردن هرچه بيشتر آنهاست.

در فن‌آوري ابداع شده توسط محققان اين دانشگاه از يك لايه از مواد نيمه‌هادي موسوم به "‪۲‬دي گاز الكترون" استفاده شده كه انتقال الكترونها را درون ترانزيستور تسهيل مي‌كند.

به گفته "فلدمن"، انرژي هدر رفته به شكل گرما در ترانزيستورهاي توليد شده با فن‌آوري جديد در حدود چند مايكرووات براي هر ترانزيستور است كه اين ميزان بسيار كمتر از ترانزيستورهاي فعلي ست.

هر چند ايده توليد پردازنده‌هايي بر اساس فن‌آوري "بي‌دي‌تي" هنوز تنها به صورت نظري مطرح شده و به مرحله عمل نرسيده‌است، برخي كارشناسان اين فن‌آوري را مرحله بعدي تكامل تراشه‌ها پس از توليد به ترتيب "رله"، "لامپهاي خلاء"، و "نيمه‌هادي"ها مي‌دانند.

بنياد ملي علوم آمريكا هم‌اكنون مبلغ ‪ ۱/۱‬ميليون دلار براي ساخت نمونه اوليه تراشه‌هاي "بي‌دي‌تي" در اختيار دانشگاه "روچستر" قرار داده‌است.

دسته ها :
يکشنبه بیست و نهم 5 1385

آخرين مطالعات مركز رايانه‌اي ‪ DAVE SIFRY‬نشان مي‌دهد در حال حاضر در هر ثانيه يك وبلاگ ساخته مي‌شود كه اين رقم نسبت به سه سال گذشته ‪ ۶۰‬درصد افزايش پيدا كرده است.

به نوشته سايت ايتاليايي ‪ ،KATAWEB‬در حال حاضر بيش از ‪ ۲۷/۲‬ميليون وبلاگ فعال وجود دارد و روزانه بيش از ‪ ۷۵‬هزار وبلاگ به آنها اضافه مي‌شود.

گفته مي‌شود هر ‪ ۵‬ماه و نيم تعداد كل وبلاگ‌هاي ساخته شده دو برابر افزايش پيدا مي‌كند.

در حال حاضر وبلاگ‌ها تمام موضوعات مختلف را پوشش مي‌دهند و به علت اينكه كاربران براي انتشار آنها هيچ محدوديتي ندارند اين نوشته ها مي تواند در موارد فراواني مورد استفاده قرار گيرد.

مهم‌ترين مواردي كه در وبلاگ‌هاي نوشته مي‌شود شامل انتشار اخبار، مسايل سياسي، نقطه نظرات جوانان و مشكلات جامعه مي‌باشد.

كارشناسان مركز ‪ DAVE SIFRY‬اعلام كردند: روزانه بيش از ‪ ۱/۲‬ميليون مطلب جديد در وبلاگ‌ها وارد مي‌شود به عبارت ديگر در هر ساعت كاربران بيش از ‪۵۰‬ هزار مطلب جديد براي وبلاگ‌هاي خود ارسال مي‌كنند.

جف هس يكي از بزرگ‌ترين كارشناسان رايانه‌اي در دنيا در وبلاگ شخصي خود نوشت: در طول تاريخ زندگي بشر هرگز روند ارتباطات بين مردم با اين سرعت افزايش پيدا نكرده بود و اين مي‌تواند به عنوان يك موفقيت بزرگ محسوب شود.

دسته ها :
يکشنبه بیست و نهم 5 1385

كنفرانس "اندازه‌گيري شبكه‌اينترنت" "‪"Internet measurement‬و وسايل مربوط به آن روز يكشنبه در خانه رياضيات اصفهان برگزار شد.

در " اندازه‌گيري شبكه اينترنت " با استفاده از قوانين گرافها و رياضي در شبكه توزيعي اينترنت ، به تحليل رفتارهاي مختلفي مانند رفتار كاربران و انتشار ويروسها مي‌توان پرداخت.

استاد دانشگاه پاريس در اين همايش گفت: دانشجويان ايراني استعداد خوبي در مبحث استفاده از علوم رياضيات در شبكه اينترنت دارند.

دكتر "كاوه سلامتيان " افزود: در ايران با توجه به نوع آموزش رياضي و علاقه‌اي كه دانشجويان‌به رياضي دارند، پتانسيل خوبي در خصوص كار با اينترنت در ميان دانشجويان وجود دارد.

وي خاطر نشان كرد: بررسي "گراف اينترنت "و "رفتار شناسي‌استفاده‌كنندگان" از مواردي است، كه دانشجويان ايراني قابليت كار بر روي آن را دارند.

وي اظهار داشت: ايران در برخي از موارد كار با اينترنت داراي شاخصه‌هاي بين‌المللي است.

سلامتيان ضمن ارائه مشخصات "اصلي اينترنت " و "طراحي اينترنت " كه باعث شده به عنوان بزرگترين سيستم انساني عمل كند به ،"اصول طراحي" ،چگونگي اندازه‌گيري و هدف از اندازه‌گيري در اينترنت نيز پرداخت.

وي خاطر نشان كرد: باتوجه به استفاده از شبكه اينترنت و نوع كاربريهايي كه‌درشبكه‌اينترنت به‌كارمي‌رود يك سري مسائل رياضي جالب وجود داردكه مي‌توان به روابط بين رياضي و كار در اينترنت اشاره كرد.

وي "وبلاگ نويسي "و"ترافيك چت " ايران را يكي از شاخص‌هاي كاربا اينترنت در سطح بين‌المللي ذكر كرد و اظهار داشت :وبلاگ نويسي در ايران در بالاترين سطح دنيااست.

اين استاد دانشگاد افزود: آمار رو به رشد وبلاگ نويسي و استفاده از چت رومها نشان‌دهنده علاقه مردم ايران به اين رسانه است.

وي تصريح كرد: همچنين رفتارهاي خاص ايرانيها در اين شبكه رسانه‌اي نشان مي دهد در جامعه مجازي، ايرانيها با توجه به جمعيت استفاده كنند حضور فعالي داشته‌اند.

اين سمينار با حضور تعدادي از اساتيد دانشگاه صنعتي اصفهان و دانشجويان برگزار شد.

دسته ها :
يکشنبه بیست و نهم 5 1385

شركت "اي ام دي" نسل جديد پردازنده‌هاي "اوپترون"(‪ (Opteron‬خود را با نام "ريو اف"(‪ (Rev F‬ويژه استفاده در رايانه‌هاي سرور معرفي كرد.

به گزارش سايت اينترنتي "نيوزفكتور"، پردازنده دو هسته‌اي "اوپترون" جديد در مقايسه با نمونه موفق قبلي، توان محاسباتي بالاتري داشته، انرژي كمتري مصرف مي‌كند، توانايي كار با چند سيستم‌عامل مختلف به صورت هم زمان در آن بهبود يافته و حافظه‌هاي سريعتري در آن به كار گرفته شده است.

در اين تراشه كه رقيب جدي پردازنده‌هاي جديد "زئون" شركت "اينتل" محسوب مي‌شود، از حافظه‌هاي سريع و كم مصرف ‪ DDR2‬استفاده شده كه علاوه بر افزايش سرعت تراشه مصرف انرژي را در آن پايين مي‌آورد.

"جان فروهه" مدير فروش بخش پردازنده‌هاي "سرور" شركت "اي ام دي" اعلام كرد قابليت اجراي چندين سيستم عامل مجزا به طور هم زمان در اين پردازنده بهبود يافته به طوري كه كاربران تراشه جديد "اوپترون" مي‌توانند با كارايي و امنيت بالا، از تعداد كمتري رايانه سرور براي دستيابي به توان محاسباتي مورد نياز خود استفاده كنند.

وي افزود: معماري پايه تراشه "اوپترون" جديد بر اساس معماري نسل قبلي تراشه‌هاي "اوپترون" طراحي شده و به همين علت اغلب نرم‌افزارهاي نوشته شده براي نسل قبلي اين پردازنده‌ها در نسل جديد تراشه‌هاي "اپوترون" نيز به خوبي اجرا مي‌شوند.

شركت "اي ام دي" علاوه بر معرفي نسل جديد پردازنده‌هاي دو هسته‌اي "اپوترون"، از پايان روند طراحي نخستين پردازنده‌هاي چهار هسته‌اي "اوپترون" خود خبر داد كه در اواسط سال ‪ ۲۰۰۷‬به عنوان سومين نسل از اين پردازنده‌ها به بازار عرضه خواهند شد.

نسل اول تراشه "اوپترون" كه در سال ‪ ۲۰۰۳‬معرفي شد به دليل كارايي بسيار بالا و مصرف انرژي اندك به طور گسترده مورد استقبال توليد كننگان رايانه‌هاي سرور قرار گرفت و شركت "اي ام دي" به عنوان دومين شركت بزرگ توليدكننده پردازنده‌هاي رايانه‌اي موفق شد با استفاده از اين تراشه بخش بزرگي از سهم بازار رقيب قدرتمند خود "اينتل" را در زمينه پردازنده‌هاي مورد استفاده در رايانه‌هاي سرور تصاحب كند.

هم‌اكنون نيز برخي بزرگترين توليدكنندگان رايانه‌هاي سرور از جمله شركتهاي "دل"، "اچ‌پي"، "آي‌بي‌ام" و "سان مايكروسيستمز" اعلام كرده‌اند در مدلهاي جديد رايانه‌هاي خود از پردازنده‌هاي جديد "اوپترون" استفاده خواهند كرد.


دسته ها :
يکشنبه بیست و نهم 5 1385

شهر "ميلتون كينز" در انگليس نخستين شهر اين كشور و همچنين يكي از نخستين شهرهاي جهان خواهد بود كه زير پوشش فناوري جديد و پيشرفته اينترنت بي‌سيم و پرسرعت "واي‌مكس"(‪ (WiMax‬قرار مي‌گيرد.

به گزارش خبرگزاري رويترز، شرگت مخابراتي "پايپكس" با همكاري شركت "اينتل" بخشهاي بزرگي از شهر "ميلتون كينز" را تحت پوشش اينترنت بي‌سيم، برد متوسط و پرسرعت "واي‌مكس" قرار خواهند داد.

"واي‌مكس" فناوري نسبتا جديدي براي ارسال بي‌سيم سيگنالهاي اينترنتي و مشابه فناوري مشهور و پركاربر "واي-فاي" است كه مدتهاست به منظور ارائه اتصالات اينترنتي بي‌سيم و پرسرعت به كار مي‌رود، با اين تفاوت كه برد "واي‌مكس" بسيار بيشتر از برد اتصالات اينترنتي بي‌سيم "واي-فاي" بوده و هر فرستنده آن به جاي شعاع چندين متر، شعاع چندين كيلومتر را تحت پوشش اينترنت پرسرعت قرار خواهد داد.

بر خلاف فناوري قديمي‌تر "واي-فاي" كه تجهيزات آن مي‌تواند تنها براي فضاي داخل يك ساختمان و يا مثلا يك اداره، فروشگاه و يا فرودگاه سيگنالهاي اينترنت پرسرعت را ارسال كند، با كمك فناوري "واي‌مكس" مي‌توان با استفاده از ايستگاههاي ارسال‌كننده در سطح يك شهر، تمامي آن شهر را به سادگي زير پوشش اينترنت بي‌سيم پرسرعت قرار داد.

هر دو فناوري قديمي‌تر "واي‌فاي" و فناوري جديد "واي‌مكس" در اصل توسط شركت "اينتل" معرفي شده‌اند.

شركت مخابراتي "پايپكس" قصد دارد تا سال ‪ ۲۰۰۸‬هشت شهر انگليس از جمله لندن و منچستر را تحت پوشش اينترنت بي‌سيم و پرسرعت "واي‌مكس" قرار دهد.


دسته ها :
يکشنبه بیست و نهم 5 1385

شركت "موتورلا" اعلام كرد در آينده برخي مدلهاي جديد گوشي‌هاي موبايل خود را به سيستم‌عامل "لينوكس" مجهز خواهد كرد.

به گزارش سايت اينترنتي "پي‌سي‌ورلد"، شركت "موتورلا" كه نخستين بار در سال ‪ ۲۰۰۰‬برخي از انواع گوشي‌هاي موبايل خود را ويژه استفاده در بازار چين بر پايه سيستم‌عامل "لينوكس" طراحي كرده بود به تازگي اعلام كرده است در آينده مدلهاي بيشتري از گوشي‌هاي خود را ويژه بازارهاي مختلف جهان بر اساس اين سيستم‌عامل طراحي خواهد كرد.

هم‌اكنون اغلب شركتهاي بزرگ توليدكننده گوشي‌هاي موبايل يكي از دو سيستم‌عامل معروف "سيمبيان" و "ويندوز موبايل" را در محصولات خود نصب مي‌كنند و "لينوكس" در مقايسه با اين دو سيستم‌عامل تاكنون سهم كمتري در گوشي‌هاي موبايل داشته است.

به گفته كارشناسان، روي‌آوردن "موتورلا" به سيستم‌عامل "لينوكس" به اين شركت امكان مي‌دهد بدون نياز به انتظار براي معرفي سيستم‌عاملي جديد از سوي شركتهاي سازنده سيستم‌هاي عامل از جمله مايكروسافت، ويژگي‌هاي جديد را به گوشي‌هاي خود افزوده و سيستم‌عامل داراي كد باز "لينوكس" را براي بهره‌برداري از اين ويژگي‌هاي جديد بهينه‌سازي كند.

از سوي ديگر استفاده از "لينوكس" توان "موتورلا" را براي رقابت با بزرگترين سازنده گوشي‌هاي موبايل يعني "نوكيا"، افزايش مي‌دهد. "نوكيا" هم‌اكنون به طور گسترده‌اي از سيستم‌عامل "سيمبيان" در گوشي‌هاي توليدي خود استفاده مي‌كند.

دسته ها :
يکشنبه بیست و نهم 5 1385

شركت "گوگل" با خريداري شركت "نون ويژن" (‪ (Neven Vision‬در حال آماده‌سازي فناوري جديدي ويژه كسب اطلاعات از عكسهاي ديجيتالي است كه ممكن است در آينده بتوان از آن براي شناسايي افراد، مكانها و اشياء مختلف موجود در عكسهاي ديجيتالي استفاده كرد.

به گزارش سايت اينترنتي "پي‌سي‌ورلد"، شركت "گوگل" قصد دارد با استفاده از فناوري‌هاي "نون ويژن"، نرم‌افزار جستجو و مديريت عكسهاي ديجيتالي "پيكاسا"ي خود را تقويت كرده و آن را به نرم‌افزاري هوشمند براي شناسايي افراد و اشياء موجود در تصاوير تبديل كند.

شركت "نون ويژن" كه هم‌اكنون توسط "گوگل" و در ازاي مبلغي نامعلوم خريداري شده ، پيش از اين ابزارهاي مختلفي را ويژه شناسايي تصاوير ديجيتالي و تشخيص چهره ارائه كرده است كه در زمينه‌هاي مختلف نظير، جستجوي اينترنت، تجارت الكترونيك و مسايل امنيتي كاربرد دارند.

شركت "گوگل" چندي پيش نيز با به روز نگاري نرم‌افزار "پيكاسا" قابليت ارسال عكس به خدمات اينترنتي عكسهاي ديجيتالي "گوگل" و همچنين قابليت به اشتراك‌گذاري عكسهاي ديجيتالي از طريق اين نرم‌افزار را بدان افزوده بود.

هم‌اكنون وب سايت "فليكر"(‪ (Flickr‬شركت "ياهو" ويژه ساخت آلبوم‌هاي اينترنتي از عكسهاي ديجيتالي كاربران و اشتراك‌گذاري آنها يكي از نخستين وب سايتهاي ارائه‌دهنده اين قبيل خدمات محسوب مي‌شود كه خدمات "پيكاسا" "گوگل" يكي از مهمترين رقباي خدمات "فليكر" است.

دسته ها :
يکشنبه بیست و نهم 5 1385

شركت گوگل براي كاربران "دره‌ي سيليكون" در شمال كاليفرنيا،‌ دسترسي رايگان به اينترنت پرسرعت را فراهم ساخت.

به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با راه‌اندازي سرويس جديد گوگل، تمامي‌ كاربران شهر "دره‌ي سيليكون" - محل دفتر اصلي گوگل - مي‌توانند بدون پرداخت هيچ هزينه‌اي،‌ از اينترنت پرسرعت استفاده كنند.

گوگل براي ايجاد اين شبكه‌ كه به مردم امكان مي‌دهد با رايانه‌هاي بي‌سيم، تلفن يا ديگر ابزارها، به اينترنت پرسرعت دسترسي داشته باشند، مبلغ يك ميليون دلار سرمايه‌گذاري كرده است.

گوگل در سراسر شهر آنتن‌هاي WiFi را بر روي تيرهاي چراغ برق نصب كرده است.

دسته ها :
شنبه بیست و هشتم 5 1385
X