دسته
دوستان
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 727312
تعداد نوشته ها : 222
تعداد نظرات : 7
Rss
طراح قالب

کلمه - مهندس میر حسین در سالن کنفرانس روزنامه اطلاعات به سوالات مختلف خبرنگاران ایرانی و خارجی پاسخ داد.

در این کنفرانس مطبوعاتی مهندس میر حسین موسوی در نقد عملکرد دولت نهم و گزارشی مبنی بر ناپدید شدن یک میلیارد تومان گفت: این گزارش از نهادی که در دیوان محاسبات عمومی کشور ، نحوه هزینه های دولتی را محاسبه می کند، اعلام شده است. این نهاد هر ساله گزارشی دراین خصوص ارائه می دهد.

میر حسین موسوی در باره سیاست های اتخاذ شده در روابط با آمریکا، گفت ما باید به سمت تعامل بیشتر با جهان پیش برویم و امیدواریم این فضا با لحن رییس جمهور آمریکا بهبود یابد و ما شاهد پیشرفت در روابط دو کشور باشیم.

وی افزود: برقراری رابطه با آمریکا، موضوعی پیچیده است و قابل حل در یک روز نیست ، بلکه نیازمند بکارگیری راه حل های درست و کار با حوصله است.

نخست وزیر دوران دفاع مقدس لحن اوباما رییس جمهوری آمریکا را در بهبود این وضعیت مناسب دانست و گفت پیش از اوباما فضای جامعه بین الملل آشکارا حکایت از حمله به ایران داشت البته این موضوع اکنون حساسیت خود را ازدست داده و طبیعی است که کشور ما ازتوانایی برای مقابله با هر تهاجمی آمادگی دارد.

میر حسین موسوی ، در پاسخ به سوالی پیرامون رشد اقتصادی چین و اینکه آیا ایران توان رسیدن به چنین وضعیتی را در صحنه جهانی دارد یا نه ؟ گفت چین از 1972 میلادی سیاست های جدیدی را به اجرا گذاشته و ما امروز شاهد پیشرفت های اصلاح طلبانه چینی ها هستیم.

 ایران در بحث فناوری هسته ای هیچ امتیازی نمی دهد و این سیاست دائمی ماست

نامزد انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری تاکید کرد که ما نیز کشوری بزرگ با امکانات وسیع هستیم و امروز در ایران حدود سه میلیون دانشجو تحصیل می کنند و همچنین تعداد نیروهای متخصص دربخش های مختلف ازسطح تحصیلی بالا برخوردار هستند که اینها سرمایه های عظیمی برای کشور محسوب می شوند.

موسوی در عین حال با ابراز تاسف از ناکارآمدی نظام اداری در کشور گفت امیدواریم بتوانیم پیشرفت خود را دردنیای امروز با سرعت ادامه داده و بر مشکلات غلبه کنیم.

وی افزود اگر با سیاست پیشرفت توام با سرعت پیش نرویم، شکاف امروز ما با جهان بیشتر خواهد شد.

کاندیدای دور دهم انتخابات ریاست جمهوری در خصوص نگرانی های موجود پیرامون انتخابات گفت نگرانی درباره انتخابات همیشه وجود دارد و دستگاهها در آغاز انتخابات همیشه حساس هستند و ستاد بنده نیز سعی خواهد کرد با هماهنگی میان نیروهای ستاد و نیروهای مورد اعتماد و کمک نیروهای مردمی این نگرانی را کاهش دهیم.

موسوی

میر حسین موسوی در پاسخ به سوالی در خصوص حضور همسرش در فعالیت های انتخاباتی وی گفت خانم رهنورد فعال سیاسی و هنری درسالهای پیش از انقلاب است و درایران نیز بسیار شناخته شده هستند.

وی گفت که باخانم رهنورد در حین فعالیت های فرهنگی و هنری در قبل از انقلاب آشنا شده و ازدواج کرده است و در شرایط حساس همواره در کنار هم قرار داشته اند.

موسوی ادامه داد خانم رهنور همواره استقلال شخصیت خود و مواضع سیاسی و فرهنگی خود را حفظ کرده، اما امروز ، روابط بنده با ایشان نشانگر نزدیکی دیدگاه ما درسطح انتخابات و سایر سطوح است و ایشان در زمینه باز شدن فضای انتخابات و گسترده شدن ارتباطات با هنرمندان و جوانان کشور نقش موثری دارند.

خبرنگار دیگری درخصوص روابط ایران و آمریکا ازمیر حسین موسوی سوال کرد : " آقای احمدی نژاد در چارچوب تحرکاتی برای برقرار روابط با آمریکا پیشنهاد مناظره داده اند، شما چه سیاستی در این خصوص خواهید داشت؟ "

موسوی پاسخ داد: اگر شرایط مهیا باشد و علائم بیشتری که نشان از پیشرفت کار داشته باشد، تابویی برای مناظره با امریکا نداریم اما نیاز به علائم مثبت تری در سطح بین المللی برای حل مسایل و مشکلات داریم.

"مشکلات میان ایران و آمریکا بسیار پیچیده و گسترده است و اگر بخواهیم این مشکلات را یک شبه حل کنیم، کار غیر واقع بینانه ای انجام داده ایم. باید به سمت حل تدریجی مشکلات با امریکا برویم."

وی، آزاد کردن دارایی ها و نیز بازپس دادن مطالبات ایران را از جمله زمینه های رفع مشکلات میان تهران و واشنگتن دانست و درعین حال گفت ما باید خود را با فشارهای اقتصادی منطبق کنیم؛ فشارهایی که به هر حال می تواند آسیب هایی را متوجه کشورمان کند.

ازوی سوال شد که چه انتظاراتی ازآمریکا برای شروع مذاکرات دارد؟، موسوی تصریح کرد: ایران در بحث فناوری هسته ای هیچ امتیازی نمی دهد و این سیاست دائمی ماست، اما این سیاست باید به نحوی تنظیم و پیگیری شود که جامعه بین المللی از عدم انحراف برنامه های هسته ای ما مطمئن شود . در این صورت فشارهای وارده بر ایران دفع شده و فضای سالم تری درروابط خارجی ایران ایجاد خواهد شد.

مهندس موسوی اضافه کرد در این زمینه باید تدابیر روشنی را در نظر بگیریم و آمریکا نیز باید خط قرمزهای ما را به درستی تخمین بزند و اگر براساس آن حرکت شود، به آینده خوش بین تر هستیم.

وی در پاسخ سوالی پیرامون روابط تهران و پیونگ یانگ گفت سیاست خارجی خود را محدود نمی کنیم اما بحث مهم منافع حیاتی ایران است که دراین زمینه واقع بینانه تصمیم می گیریم .

موسوی ادامه داد ما در دوران جنگ روابط دوستانه ای با کره شمالی داشته ایم و امروز نیزروابط ما با این کشور عادی است اما در زمینه مسایل تسلیحاتی با این کشور ارتباطی نداریم .

مشکلات میان ایران و آمریکا بسیار پیچیده و گسترده است و اگر بخواهیم این مشکلات را یک شبه حل کنیم، کار غیر واقع بینانه ای انجام داده ایم. باید به سمت حل تدریجی مشکلات با امریکا برویم

نامزد انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به بحث هایی پیرامون شورای انقلاب فرهنگی نیز گفت که زمانی ریاست این شورا را اقای خاتمی بر عهده داشت و زمانی نیز آقای هاشمی رفسنجانی و امروز نیز آقای احمدی نژاد رییس این شورا هستند.

وی با بیان اینکه " از دوره دوم ریاست جمهوری اقای خاتمی عضو این شورا بوده "، گفت که از همان هنگام در جلسات این شورا شرکت نداشته ، اما این عدم شرکت به دلیل مخالفت با شورا نبوده است.

وی ادامه داد ، شورای انقلاب فرهنگی دارای بخش های اقماری ازجمله شورای هنر می باشد که من در جلسات شورای هنر فعال بوده و هستم.

مهندس موسوی درخصوص مباحث شورای انقلاب فرهنگی در سالهای اول پیروزی انقلاب گفت در آن هنگام حرکت هایی بر ضد انقلاب نوپای اسلامی در محیط های دانشگاهی انجام می شد که برای دفع آن ستادی تشکیل شد که بنده عضو آن نبودم، ‌بلکه شهید بزرگوار دکتر باهنر مسوول این ستاد بودند.

وی افزود: شخصیت ها و افرادی از جمله آقایان سروش، شمس آل احمد و شریعتمداری و افراد دیگری عضو این ستاد بودند.

مهندس موسوی در ادامه توضیحاتش در این خصوص افزود: با توجه به اینکه رییس ستاد انقلاب فرهنگی، رییس دولت می باشد، آن زمان هم که بنده رییس ستاد بودم، آقای دکتر سروش نیز عضو بودند اما معلوم نیست چرا این مباحث امروز دستاویز بحث های مطبوعاتی شده است.

وی دغدغه اصلی را نوع و شیوه اداره شورای انقلاب فرهنگی و توجه به تفکر حاکم بر جامعه دانست وگفت: امروز مشکل ما در خصوص انحصار کتاب و مطبوعات است. به عنوان مثال، کتابی که 15 بار باز دولت فعلی مجوز انتشار گرفته است، در چاپ بعدی با مشکل روبه رو می شود و این موضوع ممکن است به شورا مربوط شود اما بیشتر به نحوه برخورد دولت با این مسایل بر می گردد.

مهندس موسوی در پاسخ به سوالی دیگری در خصوص عملکرد دولت نهم گفت مهمترین مساله در دولت نهم، از یک سو نداشتن سیاست های مووزن و ازسوی دیگرعدم کارآمدی است.

وی مراکز بزرگ صنعتی مانند تراکتور سازی و ماشین سازی تبریز را مثال زد که هم اکنون به دلیل سیاست های ناکارآمد، در وضعیت نا مطلوبی قرار گرفته اند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: این واحدها به دلیل مشکلات نقدینگی و سیاست های وارداتی توان خود را ازدست داده اند.

نخست وزیر دوران دفاع مقدس در تکمیل بحث خود گفت که در سیاست های کنونی کشور، اقتصاد ما گاهی به شکل هدایت شده و گاهی هدایت نشده و گاهی نیز بصورت نئولیبرال است و گاهی نیز دراجرای سیاست های اعلام شده، نبود تدبیر لازم را مشاهده می کنیم.

میر حسین موسوی تاکید کرد: بهبود مسیرهای عقلانی تصمیم گیری می تواند منجر به سیاست های اقتصادی روشن در کشور شود.

وی در خصوص برنامه هایش در زمینه مهار تورم، با توجه به افزایش قیمت نفت گفت: یکی از دلایل تورم ، نبود سیاست های مالی است که موجب افزایش دوبرابری نقدینگی شده است که برای مهار آن باید تحرکات جدی در عرصه تولید ایجاد کنیم و با استفاده از متخصصان اقتصاد کشور را ترمیم کنیم.

میرحسین موسوی با ابراز تاسف ازتعطیلی شورای اقتصاد که در زمان دفاع مقدس در اداره اقتصاد کشور نقش موثری داشت، گفت در عرصه اقتصاد ازشاخه به شاخه پریدن بسیار نامطلوب است، برای مثال تغییرات مدیریتی در مراکزی مانند بانک مرکزی ، بانک ملی و وزیران اقتصاد ، منجر به بی ثباتی بسیار زیاد در اقصاد کشور شده است.

وی تاکید کرد که تلاش جهت افزایش درآمدهای نفتی ضروری است اما در عین حال باید وابستگی دولت به درآمد نفت به شدت کاهش یابد.

بنده فردی پایبند به ارزشها و در عین حال بسیار عملگرا هستم. معتقدم باید از نیروهای متخصص که بتوانند تصمیمات عقلانی بگیرند، استفاده شود چرا که بزرگترین خطر اتخاذ تصمیمات فردی است

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در پاسخ به سوالی در خصوص مساله فلسطین گفت مساله فلسطین مساله دیرینه ای است و آنچه درنظام جمهوری اسلامی طی 20 سال گذشته تاکید شده، حمایت از مبارزات ملت فلسطین است .

موسوی راه حل مساله فلسطین را در آن دانست که فلسطینی ها در تعیین سرنوشت خود مشارکت داده شده و سهیم شوند.

وی حضور کمتر نیروهای بیگانه را در منطقه در حل مسایل و مشکلات منطقه موثر دانست و گفت اگر امنیت منطقه به دست مردم منطقه باشد، این امر خود باعث کمک به صلح و ثبات در منطقه خواهد شد "اما نیروهای بیگانه خود به افراط گرایی ها در منطقه دامن می زنند که نمی توان از این افراط گرایی ها چشم پوشی کرد."

موسوی تاکید کرد که نیروهای بیگانه بایستی هرچه سریعتر منطقه را ترک کرده و اداره آن به دست ملت های منطقه و از طریق راههای مسالمت آمیز و دیپلماتیک انجام گیرد.

خبرنگار دیگری از مهندس موسوی در خصوص پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی سوال کرد که وی گفت با پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی هیچ مخالفتی ندارد، اما در عین حال تا پیش ازپیوستن به این سازمان نباید امتیازات خود را در خارج ازچارچوب این سازمان ازدست بدهیم.

موسوی افزود: لازمه پیوستن و الحاق به تجارت جهانی ، اجماع در این سازمان است که اکنون آمریکایی ها با پیوستن ایران به این سازمان مخالفت می ورزند، پس تازمانی که به این سازمان ملحق نشده ایم ، چه لزومی دارد، امتیازات خود را ازدست بدهیم.

وی با انتقاد ازناکارآمدی دولت نهم در این خصوص، گفت تا هنگامی که وارد این سازمان نشده ایم، باید از امتیازات خود با قدرت استفاده کنیم.

موسوی در پاسخ به سوالی در خصوص تعهداتی که اخیرا دولت نهم درسطح گسترده ایجاد کرده، از جمله حقوق معوقه فرهنگیان و نیز مصوبات جدید، گفت: پرداخت حقوق معوقه از وظایف دولت است، اما دولت نباید شب انتخابات را برای پرداخت معوقه ها انتخاب می کرد.

وی در خصوص مصوبات سفرهای استانی نیز ضمن انتقاد از هزینه های سنگین این سفرها، گفت که مصوبات مجلس، باید در اردیبهشت ماه ابلاغ شود ، نه بهمن ماه.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری مصوبات جدید را همراه با ابهاماتی توصیف کرد و این سوال را مطرح کرد که منابع آن از کجا تامین شده است؟‌ یا اینکه آیا مجلس با آن موافقت خواهد کرد یا نه؟

موسوی

وی افزود این مصوبات تعهدات دولت را بالا برده و مشکلات زیادی را برای دولت آینده ایجاد کرده است ولی درعین حال هر دولتی که روی کار بیاید باید تعهدات دولت قبل را محترم شمرده و آن را اجرا کند و درصورتی هم که مصوبه ای مشکل داشته و نیازمند تغییراتی باشد، باید از مسیرهای قانونی انجام شود.

ازمهندس موسوی در خصوص نتایج نظر سنجی های اخیر انتخاباتی سوال شد که وی گفت یکی ازمشکلات ما نبود آمارهای رسمی دقیق از شرایط فعلی است ولی با اینحال، نظرسنجی های مختلف نشان می دهد که شیب صعودی آرا مناسب است.

از وی درباره برنامه هایش سوال شد که گفت برنامه های خود را ازطریق رسانه های محدود دراختیارش ازجمله کلمه سبز، سایت قلم، و نیز انتشار جزوات و یک کتاب که زیر چاپ قرار دارد، دراختیار مردم قرار داده است.

مهندس موسوی، درمورد اهمیت نقد در جامعه گفت : اینکه متوجه باشیم در چه فضایی قرار داریم ، موضوع بسیار مهمی است. هر نقدی از زاویه ای که صورت می گیرد، راه حلی هم دارد.

یکی از نقدهای بنده به موضوع عدم حمایت از تولید داخلی است. برای آن نیز راه حل داریم.

نخست وزیر دوران دفاع مقدس تصریح کرد ما چاره ای جز روی آوری به ایجاد امنیت برای بخش خصوصی و سرمایه گذاری نداریم و تنها با ایجاد ثبات و شفافیت درمدیریت ها و ترسیم دورنمایی برای کار آفرینان، می توانیم مساله را حل کنیم.

وی در خصوص اختلاف سیاست های خود با مهدی کروبی دیگر کاندیدای این دوره ریاست جمهوری گفت : بنده با آقای کروبی ازقدیم دوست هستیم و ایشان را شخصیت محترمی می دانم و احتمال مناظره هم بین ما وجود دارد. اما بنده فردی پایبند به ارزشها و در عین حال بسیار عملگرا هستم. معتقدم باید از نیروهای متخصص که بتوانند تصمیمات عقلانی بگیرند، استفاده شود چرا که بزرگترین خطر اتخاذ تصمیمات فردی است. کشور ایران دارای نیروهای عظیم و نظام اداری بزرگی است که باید درعین کوچک شدن حجم دولت کارآمد شود.

میرحسین موسوی در خصوص تفاوت آرایش با کروبی هم گفت روند کلی اقبال عمومی به سمت نیروهای اصلاح طلب است.

وی با بیان اینکه "من یک اصلاح طلب اصولگرا هستم"،‌ تاکید کرد: حضور تواما با کروبی در انتخابات را "خطر" نمی دانم، اما می توان برای آن اصطلاح "مشکل " را بکار برد.

منبع:تبیان

دسته ها : انتخابات
شنبه نهم 3 1388 13:43

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور کشورمان در دیداری 5 ساعته با نخبگان علمی کشور که در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی برگزار شده بود، گفت: به عنوان یک معلم ساده و شاگرد همیشه نخبگان و اساتید دانشگاه که اهل صحبت احساسی نبوده؛ قطره‌ای در امواج زلال ملت ایران هستم که عشق به ایران و آرمان‌های ایران تنها عشق من است که بدون آن هیچ چیز مفهومی ندارد.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه همه صحبت‌هایی که اینجا انجام شد، درجهت اعتلای ایران بود، گفت: ملت ایران یک ملت شایسته و تمدن ساز است و امروز بشریت هر چه از علم، فضیلت و اخلاقیات اسلامی دارد همه آن را مدیون تلاش‌های ملت بزرگ ایران است و هر زمان هویت ایران و آرمان‌های فرهنگی آن در کنار علم و دانش بنشیند همتی به وجود می‌آید که همه معادلات جهان را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه یکی از دغدغه‌ها و غصه‌های ما خدشه‌دار شدن غرور ملی و اعتماد به نفس مردم بود، اظهار داشت: یکی از غصه‌ها و دغدغه‌های مهم ما این بود که اعتماد به نفس و غرور ملی مردم مخدوش شده است و شما در ذهن خود خاطرات فراوانی را دارید که عزت ملت ایران توسط آنها خدشه دار شده، اما باور ما این است که باید خودباوری و عزت ملی ایران در بالاترین درجه در سطح ملی قرار گیرد.

برخی به من می‌گویند تو دیکتاتور هستی اما اگر نوکری ملت و ایستادن بر منافع مردم فحش خوردن و کوتاه نیامدن، دیکتاتوری است ما به این امر افتخار می‌کنیم

وی با بیان اینکه ‌همیشه و در همه سال‌ها مشکلات وجود داشته بیان داشت: فردی گفته بود ما پایان تاریخ هستیم که این اظهار نظر وی، اظهار نظری عالمانه نبود و چند سال بعد فهمیدند که ما در ابتدای کمال تاریخ هم نیستیم و آنهایی که برای ملت ایران سقف تعیین می‌کنند حرف عالمانه‌ای نمی‌زنند و باید با علم و ایمان و خودباوری کار کشور را جلو ببریم.

رئیس‌جمهور با اشاره به کارهای علمی صورت گرفته گفت: وقتی با اعتماد به توانمندی‌ها و نگاه عالمانه وارد صحنه می‌شویم نتایج صدها برابر می‌شود.

*دولت‌نهم ده‌ها برابر نهضت ملی‌شدن نفت تحت فشار بود

احمدی‌نژاد به دستاوردهای هسته‌ای اشاره و اظهار داشت: خیلی‌ها به من ایراد می‌گرفتند که چرا تو در بحث هسته‌ای اینقدر از خود سرسختی نشان می‌دهی و در جلسه‌ای که در نشست فائو داشتیم نخست‌وزیر سابق ژاپن ساعت‌ها با من صحبت کرد و به من گفت که این افراد به شما آسیب می‌رسانند و از من سوال کرد که آیا حاضرید در مواضع خود کوتاه بیاید که من به او جواب نه گفتم و او دوباره با ادبیاتی دیگر شروع به صحبت کردن کرد و به من گفت از توانایی‌هایی برخوردار است که شرط در اختیار قرار دادن این توانایی‌ها به ایران این است که ما فعالیت‌های خود را تعطیل کنیم اما من به او پاسخ دادم ما اهل صلح هستیم اما زیر بار زور نمی‌رویم.

احمدی‌نژاد با اشاره به دلایل پافشاری ملت ایران بر حقوق خود بیان داشت: شاگرد و فردی از دل دانشگاه هستم که امروز رئیس‌جمهور و در حقیقت خادم ملت هستم و باید نگاه من به مسائل کارشناسی باشد و نمی‌توانم طرح‌های غیرکارشناسی را که پشت آن موج تبلیغاتی و سر و صداها و این حزب و آن حزب و مدعی‌های بسیاری قرار دارد وارد سیستم اجرایی کنم.

وی افزود: پیش از مسئولیت با کارشناسان بسیاری نشستیم و صحبت کردیم و مسیر حرکت ملت ایران و انقلاب‌هایی که در دوره معاصر ما اتفاق افتاد و به شکست انجامید را دقیق مطالعه کردم و عناصر ضعف و قدرت و قوت آن را بررسی کردم و تنها گفتم که باید در مسئله سیاست خارجی ما باید به اتکا به اقتدار ذاتی و ملی ایران حرکت کنیم و سیاست ما در دیپلماسی فعال خواهد بود.

رئیس جمهور با اشاره به دو دلیل ایستادگی بر مسئله هسته‌ای گفت: یک وجه ایستادگی ما در مسئله هسته‌ای استقلال و عزت و غرور ملی است چرا که می‌دانیم غربی‌ها به دنبال بمب نیستند و به راستی آنهایی که نسل پنجم بمب‌ها را دارند و تمام نقاط جهان را نشانه گرفته‌اند آیا از دستیابی ایران به یک بمب می‌ترسند و درحقیقت آنها به دنبال این بودند که در یک موضع سیاسی اراده خود را بر ملت ایران تحمیل کنند و اگر یک ملتی آن را می‌پذیرفت باید تا پایان راه با آنها همراه می‌شد و دیگر هیچ نقطه‌ای از استقلال و عزت ایران باقی نمی‌ماند و همه دیدیم که آنها چه کردند.

احمدی‌نژاد همچنین ادامه داد: من پلمپ شدن یک اره در تاسیسات هسته‌ای را مثال زدم تا عمق خباثت آنها را و سطح ادعاهای آنها را نشان دهم، آنها در مذاکرات سعدآباد رسما به ما نوشتند که باید تمام رشته‌های علمی که ممکن است به گونه‌ای مسئله هسته‌ای را پشتیبانی کنند تعطیل کنید و به این ترتیب باید رشته‌های فیزیک، شیمی و ریاضی ما تعطیل می شد و حتی آنها آمده بودند که این کار را انجام دهند، آنها هیچ وقت عزتمندی ایران را نمی‌پذیرند و اینجا بحث اتمی شدن ایران یک بحث ثانوی بود؛ چراکه آنها عزت و افتخار ملت ایران را نشانه گرفته بودند و قصد مخدوش کردن ایران را داشتند.

رئیس‌جمهور همچنین گفت: این فشارها یکی از پیچیده‌ترین عرصه سیاسی تاریخ ملت ایران بود؛ چرا که هم قدرت‌های استعمار بسیج بودند و نیروی نظامی آنها پشت مرزهای ما بود و تهدید می‌کرد و قدرت اقتصادی و سیاسی آنها همه حضور داشت و ما پس از انقلاب معاهده بین‌المللی را نداشتیم که بدون تصویب مجلس اجرایی شده باشد؛ چرا که در قانون اساسی داریم که برای جلوگیری از تحمیل قراردادهای ننگین آمده است که باید قراردادهای خارجی به تصویب مجلس برسد، اما آنها آمدند و فشار آوردند و گفتند که پروتکل الحاقی را باید ایرانیان بپذیرند و پس از اینکه امضا شد قبل از اینکه مجلس آن را تائید کند به طور داوطلبانه پذیرفته شد اما آنها در سند نوشتند که درست است که داوطلبانه است اما الزام آور است و برگشت آن محال است وآن داوطلبانه را نوشتند تا سر ما را شیره بمالند.

وی با اشاره به یکی دیگر از اسناد که آن را بدتر از پروتکل الحاقی دانست گفت: پروتکل الحاقی تنها دست بازرسان را باز می‌گذارد تا هر نقطه‌ای از ایران را که می‌خواهند بازرسی کنند، یعنی توانمندی دفاعی ملت ایران را کشف کند و آن را به دشمنان ارائه کند، اما سند دیگری در ایران امضا شد که این از نگاه ملت پنهان ماند و آن توافق ایران با آژانس تحت عنوان ترتیبات اجرایی بود. شما می‌دانید که پادمان‌های NPT به این ترتیب است که اگر شما تاسیسات هسته‌ای درست می‌کنید شش ماه قبل از اینکه تزریق گاز انجام دهید و غنی سازی را آغاز کنید باید به آنها اطلاع دهید اما در ترتیبات اجرایی آمده بود که هر اندیشه‌ای که در ذهن دانشمندان برای موضوع هسته‌ای است پیش از اینکه به روی کاغذ بیاید و اجرایی شود باید به آنها اطلاع دهید و این حد بالای استعمار است و آنها به طور حتم از ما می‌خواستند که قبل از اینکه در بحث هوا و فضا کاری کنیم باید به آنها اطلاع دهیم و بدانید که این سند در کشور ما به امضا رسید و آنها به دنبال مخدوش کردن عزت ملت ایران بودند و می‌خواستند بگویند که اگر انقلابی ایجاد شده است که نوید آزادی، عزت و عدالت سر میدهد این انقلاب هم تسلیم نظام سلطه شده است.

هرگز شان ملت ایران را روی میز نمی‌گذاریم

رئیس جمهور ادامه داد: هیچ فردی در ایران نیست که به محض آنکه بفهمد عزت او خدشه دار شده است، زیر آن ظلم و ستم برود. ما برای حفظ عزت و استقلال خود باید می‌ایستادیم و حفظ عزت و استقلال مرزی ندارد و نمی‌توان گفت که چقدر هزینه برای آن باید پرداخت. مثلا برای هشت سال جنگ هیچ کس نمی‌توانست تعیین کند که چه میزان باید هزینه می‌شد لذا همه فدا شدند و بیش از 200 هزار سرو بلند قامت به زیر افتادند تا قامت ملت ایران برافراشته بماند.

احمدی‌نژاد با اشاره به وجه دوم ایستادگی ملت گفت: همه می‌دانید که پیشرفت یک کشور جز بر پایه علم ممکن نیست و هیچ کشوری نمی‌تواند بدون علم پیشرفت کند؛ چرا که علم است که راه را باز و پله‌های پیشرفت را ایجاد می‌کند و یک ملت را به قله‌های پیشرفت و سعادت می رساند، کشورها از نظر ما سه دسته‌اند یک دسته کشورهایی که از علوم پیشرفته برخوردارند و یک عده کشورهایی که مانند ما می‌توانند از علوم پیشرفته برخوردار باشند و دسته سوم کشورهایی هستند که حتی اگر علم را در اختیار آنها بگذاریم نمی‌توانند از شدت عقب‌افتادگی از آن استفاده کنند.

وی اظهار داشت: امروز چند کشور هستند که علوم ویژه را در انحصار خود گرفتند و اجازه ورود کشورهای دیگر را به آن نمی‌دهند و آنها نمی‌خواستند اجازه دهند که ما به سمت علم و فناوری برویم و به مرزهای دانش دست پیدا کنیم؛ چراکه علوم پیشرفته موتور حرکت کشور هستند یعنی اگر ما بر روی مرز دانش بایستیم این حرکت موتور حرکت کشور به سمت جلو می‌شود و امروز علوم پیشرفته مساله هسته‌ای، هوافضا و نانوتکنولوژی است و آنها می‌خواستند راه دستیابی ایران به این امور را مسدود کنند.

رئیس‌جمهور با اشاره به نتایج پذیرش خواسته‌های غربی‌ها گفت: نتیجه تسلیم ایران در برابر خواسته‌های آنها این بود که ایران برای همیشه در دنیا دست دوم باقی بماند و بنده به عنوان یک فرد کوچک ملت می‌دانم که هیچ یک از آحاد ملت محال است که زیر بار این ستم برود و هرگز هم نخواهد رفت.

احمدی‌نژاد نگاه ایران را به عرصه‌های پیچیده نگاهی عالمانه دانست و گفت: برخی امروز راه می‌افتند و می‌گویند کار این دولت، ‌کارشناسی نیست و این دولت علم نمی‌فهمد، اما بدانید فشارهایی که بر ما در این 4 سال وارد شد،‌ ده‌ها برابر فشارهایی بود که در نهضت مشروطه و نهضت ملی شدن نفت وارد شد؛ چرا که این مسائل، مسائلی کلیدی است و اگر ما در این مسائل عقب‌نشینی نکردم حاصلش این بود که دیگر مانعی برای پرواز ملت ایران به سوی قله‌های پیشرفت وجود ندارد و حرکت شتابان می‌شود و سرعت‌ها افزایش می‌یابد و توان‌ها نیز افزایش می‌یابد و به لطف خداوند ما از این فشارها عبور کرده‌ایم.

*هرگز شان ملت ایران را روی میز نمی‌گذاریم
محمود احمدی نژاد

وی گفت: چند روز گذشته جلسه‌ای داشتیم که در آن بحث پیغام‌های آمریکا برای مذاکره با ایران مطرح بود و فردی پیشنهاد داد که ما باید برای آنها پیش شرط تعیین کنیم که باید مساله هسته‌ای ما را حل کنید. در پاسخ گفتم که مسئله هسته‌ای حل شده و دیگر هیچ کسی نمی‌تواند هیچ غلطی بکند و اگر کسی حق قانونی خود را از دشمن التماس کند به طور حتم لباس ذلت را به تن می‌کند و به حق خود هم نمی‌رسد. هرگز برسر حق خود با هیچ کشوری مذاکره نمی‌کنیم. به آنها پیغام دادم که ما اهل مذاکره در شرایط برابر هستیم و حاضریم درخصوص مدیریت جهان صحبت کنیم و ما هرگز نمی‌پذیریم که شما بر سر یک میز بنشینید و چماق در دستتان باشد و ما 4 پله پایین‌تر بنشینیم و حق خود را طلب کنیم و بدانیم که آن دوران گذشت و آن سبو بشکست و آن پیمانه ریخت.

وی افزود: این نگاه ما یک نگاه عالمانه و واقع‌بینانه است و اتفاقا همکاران من خود را از این موضوع کنار گذاشتند و برخی به من گفتند که تو چرا اینقدر در شکم قلدرها و زورگویان می‌روی و چرا به فکر آینده خود نیستی. من به آنها پاسخ دادم که ما همه محو در آینده درخشان ملت ایران هستیم.

رئیس‌جمهور در خصوص انتقاد خارجی‌ها و برخی داخلی‌ها به سیاست خارجی دولت نهم گفت: در مسئله هسته‌ای هم خارجی‌ها و هم برخی در داخل زیر سوال می‌برند، اما بدانند که الفبای دیپلماسی این است که وقتی در معرض هجوم گسترده هستید قوای خود را بر روی نقطه ضعف دشمن متمرکز کنید و این ابتدایی‌ترین مسئله در بحث مواجهه با دشمن است و امروز دشمن آمده است و صف‌آرایی کرده و نیروهای خود را پشت مرزهای ما آورده اند و هر روز ما را تهدید می‌کند و قطعنامه‌ها را یکی پس از دیگری صادر می‌کند و می‌خواهد شریان‌های اقتصادی ما را مسدود کند و این سوال مطرح است که آیا ما باید بنشینیم و در خانه خود از دشمن استقبال کنیم؟. بدانیم که حضرت علی (ع)‌فرموده‌اند که اگر کسی بنشیند و از دشمن در خانه خود استقبال کند لباس ذلت بر تن خواهد کرد و ملت ایران هرگز زیر بار ذلت نخواهد رفت.

احمدی‌نژاد به تحریم‌های غربی‌ها علیه ایران اشاره کرد و گفت:‌ در مسئله هجوم نظامی و تحریم اقتصادی آنها دنبال دو چیز بودند اول اینکه ملت ایران را مرعوب کنند و دوم اینکه بگویند ملت ایران منزوی شده‌اند لذا ما باید در یک نبرد اهداف دشمن را شناسایی کنیم و برای خود طراحی داشته باشیم و در حالی که دشمن می‌خواست ملت ما را مرعوب کند و داخل کشور را بر آشفته کند و در صحنه جهانی نیز ارتباطات ما را درک کند و ما را در عرصه جهانی نیز منزوی کند تا با دو ضربه دیگر کار را تمام کند. لذا ما می‌بایست استراتژی دشمن را می‌شکستیم و در یک پله بالاتر می‌ایستادیم.

وی با اشاره به استراتژی ایران در برابر دشمن و تهدیدات آنها افزود: آنها وقتی اولین قطعنامه را صادر کردند تصور کردند که یک موج وحشتی را در دل مردم ما ایجاد می‌کنند، البته افرادی هم بودند که در اینجا موج آنها را کامل می‌کردند و آنها در گام دوم به دنبال این بودند که ایران در دنیا منزوی شود اما بنده به عنوان کوچک شما و مشورت دوستان و با الهام گیری از فرهنگ ایران برنامه‌ریزی کردم و به محض اینکه اولین قطعنامه صادر شد ما به آمریکای جنوبی رفتیم و در آنجا با 3-4 کشور دیدار کردیم و حتی ملاقات مردمی هم داشتیم. معنای این کار این است که چون همیشه امریکای جنوبی حیاط خلوت آمریکا بوده است ما به آنها گفتیم که اگر می‌خواهید ما را منزوی کنید، ما هم در این کشورها حضور پیدا می‌کنیم.

شاگرد و فردی از دل دانشگاه هستم که امروز رئیس‌جمهور و در حقیقت خادم ملت هستم و باید نگاه من به مسائل کارشناسی باشد

رئیس‌جمهور ادامه داد:‌ خبرنگاری از من پرسید که اگر شما در مواضع‌تان کوتاه نیایید این کشورها شما را منزوی می‌کنند، من به او پاسخ دادم که ملت ایران همه این کشورها و هفت جد و آباد آنها را ضعیف و منزوی خواهد کرد و ما در سفری که به آمریکای جنوبی داشتیم چندین میلیارد قرارداد اقتصادی بستیم، ملاقات مردمی نیز داشتیم و حتی علیه قدرت‌ها نیز سخنرانی کردیم و ملت‌ها نیز حمایت خود را از ما اعلام کردند و آیا این کار غیرعالمانه است؟

احمدی‌نژاد همچنین اظهار داشت: این کشورها آنقدر پررو هستند که در حالی وقتی به آنها در افغانستان و عراق و حتی در هسته‌ای هر تهدیدی که کردند پذیرفته شد و آمدند ما را با پروریی محور شرارت نامیدند و آیا ما باید به جنگ مستقیم دشمن برویم و یا باید عقبه آن را مورد حمله قرار دهیم و شما می‌دانید که پارتیزانیسم متعلق به ایران بوده است و این امر شیوه جنگ ایرانی‌ها بوده است و ما عقبه دشمن را مورد هدف قرار دادیم.

وی با اشاره به مقاله یک محقق آمریکایی در خصوص هولوکاست گفت: این محقق مقاله‌ای درباره هولوکاست نوشته و در پایان آن با ذکر نامی از من که در حقیقت ملت ایران است نوشته است که شما ملت ایران را نشناخته‌اید؛ چرا که ملت ایران مبتکر بازی شطرنج است و بسیار هوشمند هستند و ملت ایران ستون فقرات انسجام نظام لیبرال غربی را مورد هدف قرار دادند و آن را منهدم کردند.

رئیس‌جمهور ادامه داد: در حالی که ما آماده بودیم تا همه تهدیدات دشمن را خنثی کنیم اما ما نقطه ضعف دشمن را مورد هدف قرار دادیم و عجیب است که جیغ‌های بنفش و سرخ از تمام محافل صهیونیستی و آمریکایی به هوا برخاست و برخی به من می‌گفتند چرا رفتی و ماجراجویی کردی و سوال من این است که آیا حرکت ما ماجراجویی است یا اینکه ما اجازه دهیم تمام تاسیسات هسته‌ای ما پلمپ شود و حتی از ما بخواهند رشته‌های تحصیلی را تعطیل کنیم و آیا این امر عقلانیت است؟ عقلانیت این است که اقتدار ملت را بشناسید و از این اقتدار در مناسبات جهانی استفاده کنیم و من خطاب به شما بگویم خدا شاهد است که من بیش از 200- 300 ملاقات با شخصیت‌های بزرگ جهان داشته‌ام اما در این دیدارها یک تقاضا برای ملت ایران نداشتم در حالی که دیگران به من می‌گویند درخواست‌هایی از آنها را داشته باشم اما ما شان ملت ایران را روی میز نمی‌گذاریم و آن را به سادگی نمی‌شکنیم لذا ما در شرایط برابر قرارداد می‌بندیم، همکاری می‌کنیم و فعالیت خود را ادامه می‌دهیم اما هرگز به آنها التماس نمی‌کنیم.

احمدی‌نژاد با اشاره به سفرهای خود به کشورهای مختلف اظهار داشت: بیش از 60 سفر به کشورهای مختلف داشتم و یکی از خلبانان به من گفت که تو باید کمی هم به خود برسی و آمادگی جسمی داشته باشی، به او گفتم که این یک ضرورت است و اگر ما امروز نرویم فردا پشیمان می‌شویم و نباید بایستیم تا دشمن بیاید و هزینه‌های ما را صد برابر کند و امروز وقت کار و تلاش است و به او گفتم که قلب هزاران احمدی‌نژاد فدای یک لحظه آسایش و سرافرازی ملت ایران شود.

وی افزود: ما به این دلیل پشت سر هم به کشورها سفر می‌کنیم برای اینکه به آنها بگوییم ما منزوی نیستیم و در هر کشوری که حضور پیدا کردم و در کنفرانس‌های خبری خود گفته‌ام که حاضرم با آقای بوش در همین کشور در خیابان قدم بزنیم تا ببینیم که ملت‌ها چه کسی را می‌خواهند.

رئیس‌جمهور با اشاره به اتفاقات بزرگ در این چهار سال گفت: ما بیش از 150 سال است که تحت تهدید زندگی می‌کنیم که این تهدید یا تهدید سیاسی و یا نفوذ بوده است یا فشار سنگین نظامی یا اقتصادی بوده است و به خصوص بعد از انقلاب فشارها ده‌ها برابر شد و مگر یک ملت می‌تواند تحت تهدید شکوفا شود که این تهدید‌ها یا درگیری است مانند جنگ تحمیلی است که به ما تحمیل شد و ما شکوفا شدیم اما تحت تهدید هرگز نمی‌توان برنامه‌های دراز مدت را اجرایی کرد و همه برنامه‌ها با بن‌بست مواجه می‌شود و یکبار برای همیشه این تهدیدها از بین می‌رفت و این امر نیازمند برنامه بود.

*هرگز مقابل زورگویان کوتاه نمی‌آیم

احمدی‌نژاد گفت: من به دولت‌های قبل می‌گفتم که چرا شما در مقابل غربی ها کوتاه می‌آیید و آنها می‌گفتند اگر پرونده ما به شورای امنیت برود خیلی بد می‌شود و غربی ها تهدید کردند که ما پرونده‌تان را به شورای امنیت می‌بریم و من به آنها پاسخ دادم که اشتباه بزرگ شما همین جا است چرا که اگر شما یک اقدامی را که سرتاسر آن را که کلیدش در دست دشمن است را به عنوان خط قرمز بدانید باید همه منافع آن را واگذار کنید چرا که دشمن تهدید می‌کند و شما مدام فعالیت‌های خود را تعطیل کنید و فردا دشمن می‌خواهد که شما فعالیت‌های هسته‌ای، نانوتکنولوژی و فعالیت‌های هوا فضای خود را تعطیل کنید لذا شما باید خط قرمز خود را منافع ملت قرار دهید و ما گفتیم که خط قرمز ما منافع ملت است و یکبار برای همیشه باید این تحریم‌ها شکسته می‌شد و از بین می‌رفت چرا که نمی‌شد مدام آنها تهدید کنند و آنها یکبار تهدید کردند و ما آن تهدید را شکستیم و برای همیشه تهدیدها پایان یافت.

وی افزود: بدترین و سنگین‌ترین تهدید‌ها که در جهان وجود داشت علیه ما تصویب کرده بودند که سال 73 و 74 آقای کلینتون قانون داماتو را تصویب کرد و این امر یعنی بیش از 20 میلیون دلار معامله با ایران تحریم شود که در آن موقع تورم 5/49 درصد شد و این دفعه هم آمدند و همه بانکها را بستند و این امر یعنی یک دلار معامله هم تعطیل شد اما به لطف خداوند و هوشمندی جوانان، بازرگانان و متخصصان اقتصاد کشور آنچنان آن تحریم‌ها شکسته شد که آنها دیگر قادر نیستند که هیچ چیز دیگری را علیه ملت ایران تصویب کند و ما امروز به یک سازمان جدیدی در مبادلات بین‌المللی رسیده‌ایم که خارج از دسترس و اقتدار آنها است.

محمود احمدی نژاد

رئیس‌جمهور با اشاره به تحریم‌های اقتصادی دشمنان گفت: آنها ما را تحریم اقتصادی کردند اما باید امروز ببینیم که اقتصاد چه کسی رو به ویرانی و اقتصاد چه کسی رو به شکوفایی است و باید ببینیم بانک‌های کدام کشور ورشکسته شده و بانک‌های کدام کشور با قدرت در حال فعالیت است آنها در گذشته دهها جلسه می‌گذاشتند و می‌نشستند قدرت دشمن را دهها برابر و قدرت ملت را در کمترین سطح ارزیابی می‌کردند تا اینکه مرا قانع کنند تا از مواضع خود کوتاه بیایم و حتی یکی از همین افراد در تلویزیون گفت که یک ماه دیگر به ایران حمله می‌شود و من به او پیغام می‌دهم و حتی اگر چنین چیزی قرار بود انجام شود تو نباید چنین حرفی می‌زدی چرا که برای یک سیاستمدار یک ماه هر لحظه‌اش هزاران فرصت است و من به این دوستان گفتم که شما انقدر که قدرت دشمن را بزرگ می‌کنید یک ذره هم در خصوص قدرت ملت ایران صحبت کنید و من در تلویزیون گفتم که محال است یک نفر قدرت این را داشته باشد که به ایران حمله کند و این صحبت من بنا بر تحلیل هزاران کارشناس نظامی و سیاسی بود و من به زودی در جلسه‌ای که که این قدرتها در آن وجود دارند از آنها سئوال خواهم کرد که اگر کسی جرأت دارد به ایران حمله کند دست خود را بلند کند.

وقتی با اعتماد به توانمندی‌ها و نگاه عالمانه وارد صحنه می‌شویم نتایج صدها برابر می‌شود

احمدی‌نژاد تأکید کرد: تعلیق را نمی‌توان از موضع ضعف و التماس برطرف کرد لذا تهدید را باید از موضع اقتدار و صداقت برطرف کرد و حتی اگر هم جنگ نباشد باز هم باید از موضع اقتدار رفتار کرد؛ خداوند در قرآن مثل این افراد را مثل کلب می‌داند که اگر بایستی او هم می‌‌‌ایستد اگر فرار کنی دنبالت می‌آید و اگر به سمتش بروی از تو فرار می‌کند.

وی با اشاره به بحث آزادیها در ایران ،گفت: افرادی بوده‌اند که در این کشور مسئولیت داشته‌اند و در زمان آنها فقط یک روزنامه بوده است که هفته یک مقاله اقتصادی علیه آنها چاپ می‌کرده که آنها تحمل نکردند و داد و فریاد راه انداختند و بالاخره آن روزنامه را خفه کردند و دوره‌ای هم گذشت که انتقاد سیاسی می‌کرد و بالاخره به آن روزنامه فشار آوردند تا نفس آن روزنامه را بند آوردند و در یک دوره‌ای هم بود که یکی از اساتید به صرف انتقادی کرده بود که چند نفر را در آن دانشگاه راه انداختند و شعار مرگ بر آن استاد را سردادند و علیه او اطلاعیه زدند اما بدانید چهار سال که به این برادر کوچک شما بیست الی سی روزنامه به این برادر کوچک شما از صبح تا شب هر چه می‌خواهد می‌گوید و بنده هم به دوستان گفتم که اجازه بدهید که این روزنامه‌ها باشد چرا که آزادی خوب است و بگذارید که آنها طمع شیرین آزادی را بچشند.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: برخی به من می‌گویند تو دیکتاتور هستی اما اگر نوکری ملت و ایستادن بر منافع مردم فحش خوردن و کوتاه نیامدن، دیکتاتوری است ما به این امر افتخار می‌کنیم اما اگر کوتاه آمدن در برابر زورگویان دنیا اسمش عقلانیت،برنامه درست، منطق و کار غیر ماجراجویی است، بنده می‌گویم که اصلاً اهل چنین عقلانیتی نیستم و هرگز نخواهم بود.

*امروز چه شده که برخی با هر وسیله‌ای می‌خواهند رئیس‌جمهور شوند

رئیس جمهور با اشاره به دو دیدگاه علمی گفت: برخی فشار می‌آورند و می‌گویند این دولت صادرات را رها کرده است و واردات را افزایش داده، اما به آنها می‌گویم اولا آمار و ارقام چنین چیزی را نشان نمی‌دهد و اگر وقت بود آقای میرکاظمی دقیقا آمار سال به سال دولت را ارائه می‌کردند.

وی افزود: نگاه ما به عرصه اقتصاد، یک نگاه علمی است؛ چرا که ما نمی‌خواهیم با هو و جنجال کشور را اداره کنیم و می‌خواهیم مشکلات اقتصاد یکی پس از دیگری برطرف شود و باید بگویم که در هیچ جای دنیا واردات گناه نیست؛ چرا که یکی از جلوه‌های رشد اقتصادی، توسعه واردات و صادرات است و این امر معنا ندارد که بگوییم ما هیچ وارداتی انجام نمی‌دهیم و تنها صادرات خواهیم داشت و این امر خنده دار است.

رئیس‌جمهور ادامه داد: ‌اگر ما تنها صادرات داشته باشیم می‌خواهیم با درآمد آن چه کاری انجام دهیم؟ مثلا فرض کنیم که حساب‌های ما در بانک‌های غربی به هزار میلیارد دلار برسد که بالاخره این امر باید به یک خدمت در دست مردم تبدیل شود و الا هیچ سود دیگری ندارد؛ چرا که همواره نسبت واردات و صادرات مهم است اما خدا کند روزی برسد که ما در کشورمان سالی 300 میلیارد دلار واردات و 500 میلیارد دلار صادرات داشته باشیم که این امر معنایش شکوفایی کشور است.

احمدی‌نژاد در ادامه اظهار داشت: امروز معنای تجارت در جهان همین صادرات و واردات است که باعث رشد و افزایش اشتغال می‌شود، اما برخی همواره بر سر دولت فریاد می‌کشند، اما بدانند که رشد واردات در این دولت کمترین و رشد صادرات در این دولت بیشترین بوده است و نسبت صادرات غیرنقدی ما به واردات ما در ابتدای این دولت 22 درصد در سال بود اما در این 4 سال ما آن را به 39 درصد رساندیم و در حال جبران تراز منفی تجاری هستیم.

وی با اشاره به متوسط تعرفه واردات گفت:‌ متوسط تعرفه واردات پیش از این دولت 22 درصد بود، اما در این دولت به 33 درصد رسید یعنی واردات گران تر شده است، اما برخی می‌خواهند ما تعرفه‌ها را بالا ببرند تا اجناس گران شود و پس از آن فریاد بزنند که دولت گرانی و تورم درست کرده است. مثلا برخی به ما مدام توهین می‌کردند که شما سیب و پرتقال وارد کرده‌اید و کشور را فروخته‌اید و اگر ما بیاییم دیگر این کار را نمی‌کنیم، اما یکی از کارهایی که ما انجام داده‌ایم تنظیم میوه در بازار بود.

تعلیق را نمی‌توان از موضع ضعف و التماس برطرف کرد لذا تهدید را باید از موضع اقتدار و صداقت برطرف کرد و حتی اگر هم جنگ نباشد باز هم باید از موضع اقتدار رفتار کرد

رئیس‌جمهور با اشاره به تنظیم میوه در این دولت گفت: طرح تنظیم میوه این بود که مثلا وقتی یک کشاورز مرکبات خود را در انبار یا در سردخانه قرار می‌داد و 20 الی 30 درصد آن خراب و نابود می‌شد، دولت آمد و با صادرات این درصد در بازار تنظیم میوه ایجاد کرد و در پائیز اجازه داد مازاد بر نیاز مصرف که باید در انبارها نگهداری شود، صادر شود، تا هم مردم با قیمت مناسب خریداری کنند و هم کشاورز درآمد مناسبی داشته باشد و فلسفه تجارت خارجی همین مسئله است و این یک مدیریت عالمانه اقتصادی است.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه ما باید کل کشور را بسازیم، گفت:‌ امروز راه برای ساختن ایران باز شده است و حداکثر نقش دولت این است که زنجیرها را از پای ملت باز کنند و موانع را از بین ببرند و اگر دولت به معنای عامش یعنی سه قوه مانع ملت نشوند، این ملت به سرعت پرواز می‌کنند و همه عرصه‌های جهانی را فتح خواهد کرد و این ملت، ملت توانمندی است و در عرصه‌های مختلف به دستاوردهای بسیاری رسیده است.

وی افزود:‌ امروز باید دست به دست هم بدهیم؛ چرا که دشمن می‌خواهد از ملت ایران انتقام بگیرد. برخی به من می‌گویند چرا شما طراحی‌های ویژه آنها را در دانشگاه کلمبیا خنثی کردید و چرا طراحی‌های آنها را در در اجلاس ضد نژاد پرستی ژنو "دوربان 2 " خنثی کردید و چرا رکن اصلی استقلال رژیم صهیونیستی را در هم شکسته‌اید و چرا از عزت ملت ایران دفاع کردید؟ چون آنها می‌خواهند از ملت ایران انتقام بگیرند.

رئیس‌جمهور با طرح این سوال که دولت نهم چه کارهایی انجام داده است؟ گفت: آیا دولت‌های گذشته ضعف و اشتباه نداشتند و مگر می‌شود که یک دولت ضعف و اشتباه نداشته باشد؟ و برخی آنچنان صحبت می‌کنند که انگار یک گلستان را تحویل این دولت دادند و ما آن را تبدیل به یک بیابان کردیم و این سوال مطرح است که آیا در این کشور هیچ مشکلی نبود؟

احمدی‌نژاد با اشاره به مسئله هسته‌ای گفت:‌ دلیل اینکه ما باید به شهرستان‌های مختلف می‌رفتیم این بود که نقطه اتکای ما ملت بود و باید ملت از همه چیز باخبر می شد و باید در همه جای ایران آن شعار مقدس که همان شعار انرژی هسته‌ای حق مسلم ما است را فریاد می‌زدند تا این انسجام دشمنان را عقب براند و اگر هزاران نفر مانند ما در این عرصه فدا شوند، ارزش دارد که به گوشه چشم و ابروی عزت ملت ایران ضرر کوچکی وارد نشود.

وی با اشاره به هجوم برخی افراد در داخل کشور به دولت‌نهم گفت: به خدا قسم من در حدی نیستم که کسی به من حمله کند و روزی در دانشگاه در خدمت مردم بودیم و امروز هم آمدیم تا برای کشور کار کنیم و اگر جایی خیانت و یا کم کاری کردیم و اگر بد عمل کردیم بگویید.

رئیس‌جمهور در پایان گفت: امروز چه خبر شده است و در این ساختمان سفید ریاست جمهوری که ما در آن حضور داریم چه چیزی وجود دارد که این قدر برخی را بر آن داشته است تا به هر وسیله‌ای حتی با زیر پا گذاشتن اخلاق به آن دست پیدا کنند.

منبع:تبیان

دسته ها : انتخابات
شنبه نهم 3 1388 13:43
دکتر رضایی
 نشاط را به جوانان ایرانی با حل مساله اشتغال و حقوق شهروندی بازمی‌گردانم.

به گزارش ایفنا نیوز، وی در پاسخ به دانشجویان دانشگاه علامه در مورد اشتغال و حقوق شهروندی جوانان اظهار داشت: 6 ماه آخر تحصیل دانشجویان یک مهارت مرتبط با درسشان به آنها می‌دهیم و بعد از پایان تحصیل هر کارخانه و بنگاهی که آنها را استخدام کند تا 3 سال 58 درصد حقوق فارغ‌التحصیل را ما به آنها به عنوان جایزه بنگاه می‌دهیم و در مورد حقوق شهروندی در ابتدای دولتم 500 ماده در این مورد را تهیه می‌کند و به مجلس برای تصویب می‌دهم و کارگزاران دولت را با این قانون‌ها برای شناختن حقوق شهروندی در وزارت دولت آموزش می‌دهیم و سپس بر کار کارگزاران دولت در رعایت این حقوق نظارت مستقیم خواهم داشت.

وی ادامه داد: دولت من پول را به شکم مردم نمی‌ریزد بلکه بازوهای دانشجویان را بارور می‌کند و دولت من با پول دادن به مردم به گداپروری نمی‌پردازد.

این دکترای اقتصاد خاطرنشان کرد: من سهمیه‌بندی بنزین را به کلی کنار می‌گذارم زیرا این کار، کاری بدون مطالعه و ناپخته است و در عوض تجهیزات غیراستاندارد سوختی را به استاندارد تبدیل می‌کنم تا در مصرف سوخت صرفه‌جویی کنیم، زیرا مصرف سوخت در کشور ما از طرف مردم نیست بلکه از طرف تجهیزات غیراستاندارد است.

دکتر رضایی درخصوص ارتباط با آمریکا و غرب گفت: غرب طی 30 سال گذشته تمام توانایی خود را برای ساقط کردن جمهوری اسلامی به کار برده و در حال حاضر ناامید شده است. درون جامعه آمریکا یک اتفاق مهم با مضمون جنبش اجتماعی روی داده که نتیجه آن حضور آقای اوباماست و این اعتقاد در آمریکا این است که لشکرکشی در بیرون از مرزهای آمریکا باید از بین رود پس آمریکا امروز به ما نیازمند است و ما باید از این نیازمندی در جهت منافع ملی و عزت ایران استفاده کنیم.

وی ادامه داد: آقای اوباما گفتند ما حاضریم تغییر کنیم و مقام رهبری پاسخ دادند اگر آمریکا تغییر کند ما هم تغییر می‌کنیم و این گام بزرگی است که برداشته شده و من بعد از انتخاب بستر سیاسی پیشنهادی را طراحی می‌کنم و به آمریکایی‌ها برای دنبال کردن این گام بزرگ ارائه می‌دهم که از این طریق موضع آمریکا در مقابل ما مشخص خواهد شد.

این دکترای اقتصاد درباره سهم عدالت خاطرنشان کرد ما عدالت را سهام عدالت نمی‌دانیم. سهام عدالت یک اقدام مارکسیستی بود که اولین بار لنین آن را در شوروی پیشنهاد داد، اما به دلیل این‌که دولت فعلی این اقدام را در اقتصاد ایران انجام داده ما تنها می‌توانیم اشکالات سهام عدالت را رفع کنیم و محاسن آن را ادامه دهیم.

منبع: ایفنا نیوز

دسته ها : انتخابات
شنبه نهم 3 1388 13:43

جمعی از اساتید علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه‌های سراسر کشور در اقدامی بی‌سابقه با صدور بیانیه‌ای از کاندیداتوری میرحسین موسوی حمایت کردند. پیش از این جمعی از اساتید جامعه‌شناسی دانشگاه‌ها نیز از مهندس موسوی حمایت کرده بودند.

به گزارش خبرنگار کلمه، حمایت این تعداد از اساتید و صاحب نظران علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه ها از میرحسین موسوی در تاریخ کشور بی نظیر است.

71 استاد علوم سیاسی دانشگاه در بیانیه خود آورده‌اند: سرنوشت این ملت با تحولات بین‌المللی و ساختارهای سیاسی داخلی سخت پیوند خورده است. گرچه بسیاری تلاش کرده‌اند، شأن دانش سیاست را به گردآوری اطلاعات برای تأیید نگرش‌های حاکم یا گرایش‌های سیاسی خاص فروکاهند، اما تجربه تاریخی این ملت نشان داده که عدم بهره‌گیری درست از یافته‌های این دانش شگرف سبب ناتوانی نخبگان در بهره‌برداری درست از تحولات بین‌المللی، عدم شکل‌گیری ساختارهای کارآمد سیاسی و در نتیجه بروز مشکلاتی در جامعه ایران شده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: در زمانی که با افزایش سطح تحصیلات مردم و طبقه متوسط، زمینه فکری و اجتماعی توسعه سیاسی پایدار و آرامش متداوم سیاسی فراهم گردیده است، دیگر نمی‌توان عرصه سیاست را به صحنه رقابت‌های موقت انتخاباتی و کشمکش‌های پرمخاطره محدود کرد و با امنیتی کردن تمامی مسائل خرد و کلان سیاسی موجبات فضای پرفشار سیاسی و گریز دانشمندان و اهل تفکر را از عرصه سیاست فراهم ساخت. هم‌اکنون زمان آن است که با نهادینه کردن دموکراسی و مردم‌سالاری، ریشه‌دار کردن احزاب سیاسی و دیگر نهادهای جامعه مدنی، سیاست را به عرصه تعاملات مثبت و عقلایی برترین نخبگان اجتماعی بدل کرد و از حاکمیت روش‌های عوامانه، غیرعقلایی و غیردمکراتیک که هم‌اکنون بخش مهمی از مردم و نخبگان را از صحنه سیاست به دور ساخته است، اجتناب کرد.

حمایت این تعداد از اساتید و صاحب نظران علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه ها از میرحسین موسوی در تاریخ کشور بی نظیر است

این بیانیه افزوده است: در شرایطی که بخشی از استعدادهای سرشار نسل جوان و تحصیل‌کرده در کشور به دلیل محدودیت‌های اعمال شده در حوزه اندیشه و مطبوعات و دانشگاه‌ها، از موطن خود مهاجرت کرده یا به عرصه‌هایی کشیده شده‌اند که با سطح تحصیلات و خواسته‌ها و توانایی‌های آنها ناهمخوان است، و در شرایطی که برخی از استادان برجسته به اشکال گوناگون از دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی رانده شده‌اند، تغییر وضعیت و پدید آوردن فضای آزاد سیاسی، فکری و مطبوعاتی، استعدادهای نهفته بسیاری را شکوفا کرده و زمینه را برای یافتن راه‌های اعتلای این سرزمین فراهم خواهد کرد. شأن و اهمیت و تأثیرگذاری دانش سیاست کمتر از دانش هسته‌ای و دانش سلول‌های بنیادی نیست، این دانش در آزادی شکوفا خواهد شد و این شکوفایی، بزرگی و شکوه جامعه ایران را به دنبال خواهد داشت.

در این شرایط حساس تاریخی، با تأکید بر ضرورت ایجاد تغییر در شرایط سیاسی کشور، بر شرکت گسترده مردم و دانشجویان و اهل دانش سیاسی در انتخابات تأکید می‌نماییم. شرکت گسترده مردم در انتخابات تنها تشریفاتی برای تأیید سیاست‌سازان امروزی نیست، بلکه تلاشی برای تأثیر در آینده جامعه است که نشان خواهد داد تنها راه ایجاد تغییر مثبت و سازنده در شرایط کنونی سیاسی انتخابات است و دیگر عصر مناقشات پرفشار و خشونت‌آمیز برای تغییر سیاسی گذشته است. در واقع ریاست‌جمهوری نهادی است که می‌تواند منشأ تحولاتی بزرگ در جامعه ایران شود.

در انتهای این بیانیه آمده است : در چنین شرایط حساسی که گزینشی مهم فراروی ایران و ایرانی قرار گرفته است، استادان علوم سیاسی این دیار بر آن شدند تا تخصص خود را در اختیار تعهد دینی- میهنی خود قرار داده، اعلام کنند که میرحسین موسوی را نامزد شایسته‌ای برای انجام تغییر می‌دانند.

برای دیدن اخبار، اطلاعات، تحلیل های انتخاباتی دیگر کاندیداها اینجا کلیک کنید.

تنظیم برای تبیان: عطاالله باباپور

منبع:سایت تبیان

دسته ها : انتخابات
پنج شنبه هفتم 3 1388 20:15

عباس عبدی با بیان اینکه مهدی کروبی با محمد خاتمی فرق دارد ، سابقه زندانی سیاسی بودن کروبی را یکی از ویژگی‌های مهم وی عنوان کرد و گفت: کسی که سابقه زندان سیاسی دارد به سهولت زیر بار تدارکات چی شدن نمی رود.

عباس عبدی عصر دوشنیه در ستاد تحول خواهان حامیان کروبی در کرمانشاه افزود: برنامه کروبی مشخص و شفاف است و جسارت کافی دارد ضمن آنکه تفاوت سابقه سیاسی و منش انسانها با یکدیگر متفاوت است.

مشاور عالی کروبی ، دیگر ویژگی کروبی را سیاستمدار بودن وی دانست و گفت:

کروبی سیاستمدار فیلسوف و روشنفکر نیست و سیاستمداری است که اگر سیاستش را به پیش نبرد، شب خوابش نمی‌برد.

حامی کروبی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مطالبه محوری بارزترین ویژگی دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری می‌باشد و این خصیصه در کروبی بیش از سایر کاندیداها مشهود است.

وی افزود: انتخابات در ایران طرح مطالبات است و برخی از مطالبات را رییس جمهور می‌تواند با اختیار خود برقرار کند.

وی با بیان اینکه بی‌توجهی به مطالبه محوری یک عمل غیر اخلاقی است، گفت:

نفس پاسخگویی از سوی کاندیداها به مطالبات مردم نیز ترازوی مقابل مطالبه محوری است که در انتخابات دهم وجود دارد و ترکیب این دو باعث شفاف‌سازی و پیشبرد جامعه می‌شود.

کروبی سیاستمدار فیلسوف و روشنفکر نیست و سیاستمداری است که اگر سیاستش را به پیش نبرد، شب خوابش نمی‌برد

عبدی ادامه داد: این مسیر در دور دهم انتخابات ریاست جمهوری کشور توسط آقای کروبی انتخاب شد و سایر نامزدها نیز در این زمینه از وی پیروی کردند و گاهی اوقات می‌توان به وضوح دیدکه بقیه کاندیداها از برنامه‌ها و جوابگوییهای کروبی به مطالبات مردم تقلید می‌کنند.

عبدی تصریح کرد: رقبای کروبی هنگامیکه می‌بینند این ستاد به مطالبات پاسخ می‌دهد آنها هم سعی می‌کنند این روند را ادامه دهند که این امر سبب شکل گیری این دوره از انتخابات به معنای دقیق کلمه در کشور می‌شود و همگی کوشش می‌کنند تا اعتبار و قدرت خویش را به رای مردم مشروط کنند.

وی با اشاره به موفق بودن کاندیداهای مطالبه محور در انتخابات دهم گفت:

معتقدم در میان کاندیداها، کروبی بیش از سایر رقبا مطالبات را به شکل عملی و منسجم پاسخ داد که جای توجه دارد.

مشاور سیاسی کروبی با بیان اینکه وضعیت کلی تبلیغات انتخاباتی تمام کاندیداها در کشور کمابیش سرد است ، مدعی شد: سیاست رسمی صدا و سیما که برگرفته از سیاست رسمی حکومت است برگزاری انتخابات دهم با چراغ خاموش آرا به دو علت می‌باشد.

وی ادامه داد: هر چه تبلیغات کاندیداها بیشتر شود اشکالات دولت کنونی آشکارتر می‌شود و از سوی دیگر انتخابات پرشور باعث بالا رفتن حجم آرای کاندیداهای غیر رسمی حکومت می‌شود که هر دوی این عوامل شانس برنده شدن کاندیدای رسمی حکومت در انتخابات دهم را کاهش می‌دهد.

با حضور عبدی، ستاد دانشجویی یاران بامداد و ستاد دانش آموختگان ادوار تحکیم وحدت بنام شهروند آزاد در حمایت از کاندیداتوری ریاست جمهوری کروبی در کرمانشاه گشایش یافت.

برای دیدن اخبار، اطلاعات، تحلیل های انتخاباتی دیگر کاندیداها اینجا کلیک کنید.

تنظیم برای تبیان: عطاالله باباپور

منبع:سایت تبیان

دسته ها : انتخابات
پنج شنبه هفتم 3 1388 20:15

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: در بحث انتخابات باید تکلیف مدار باشیم و به وظیفه خود عمل کنیم.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین "مرتضی آقاتهرانی" سه شنبه شب در نشست پرسش و پاسخ در حوزه علمیه امیر المومنین (ع) شهرری افزود: در انتخابات باید پاسخ امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری را که تاکید کردند "اصلح را انتخاب کنیم" بدهیم و به وظیفه خود عمل کنیم.

وی اظهار داشت: باید در انتخابات تکلیف مدار باشید و به تکلیفتان عمل کنید، حال فرد مورد نظر رای بیاورد یا نیاورد.

آقا تهرانی در پاسخ به این سوال که احمدی نژاد رای می آورد یا خیر گفت: وی رای خوب می آورد و یک ضرب هم رییس جمهور می شود.

وی ادامه داد: احمد نژاد پیش از آنکه رییس جمهور شود، شهردار تهران بود و در آن زمان رای خوبی آورد و در حال حاضر با اقداماتی که در سراسر کشور انجام داده همه او را می شناسند و رای خوبی خواهد آورد.

رییس مجمع نمایندگان استان تهران گفت: در حال حاضر برخی از آمارهای اشتباهی را که اعلام می کنند برای آن است که مردم را از رای دادن به دکتر احمدی نژاد روی برگردانند ولی مردم عاقلند و فریب نمی خورند.

وی ادامه داد: مبانی دکتر احمدی نژاد درست است و وی ولایت مدار است واهل دنیا نیست.

آقا تهرانی در خصوص موضع نمایندگان مجلس گفت: همین امروز تعدادی از نمایندگان طوماری را در حمایت از دکتر احمدی نژاد امضا کردند که نتایج آن اعلام خواهد شد.

مبانی دکتر احمدی نژاد درست است و وی ولایت مدار است واهل دنیا نیست

وی همچنین در رابطه با تورم نیز یادآور شد:اگر وضع اقتصادی دنیا را در حال حاضر با ایران مقایسه کنید متوجه می شوید که وضع اقتصادی ما نسبت به همه جای دنیا بهتر است.

نماینده مردم تهران ادامه داد: شش کشور بزرگ دنیا به خاطر بحران اقتصادی و برای حل این مشکل طرحی را تدوین کرده اند که به جهان سوم القا کنند تا مصرف بیشتری داشته باشند که مقام معظم رهبری امسال را سال اصلاح الگوی مصرف نامیدند.

وی در خصوص سیاست خارجی دولت نهم نیز گفت: عزتی که ما در این دوران داشتیم در چند سال پیش نداشتیم.

آقا تهرانی با اشاره به مسایل مربوط به انرژی هسته ای نیز یادآور شد: برنامه هسته ای ایران قبل از دولت نهم تمام شده بود ولی دوباره با تدبیر دکتر احمدی نژاد برگشت.

وی ادامه داد: در حال حاضر اوباما منتظر انتخابات ریاست جمهوری است که احمدی نژاد رای نیاورد تا در رابطه با ایران تصمیم بگیرد.

آقا تهرانی تصریح کرد: اگر ما نسبت به آمریکایی ها کوتاه بیاییم آنها حریص تر می شوند، اینها عمری مستکبر و استکبار گر بودند.

وی همچنین ادامه داد: مردم برای انتخاب اصلح باید برنامه های همه را ببینند و قضاوت کنند زیرا که فردای قیامت باید جواب بدهند و باید پاسخگوی خون شهدا باشند.

او ادامه داد: این نظام بر بستر خون شهدا بنا نهاده شده و رای دادن برای همه واجب است ولی باید درست انتخاب کرد.

این نشست به همت ستاد مرکزی هماهنگی حمایتهای مردمی دکتر محمود احمدی نژاد در شهرستان ری برگزار شد.

دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران 22خردادماه در سراسر کشور برگزار می شود.

برای دیدن اخبار، اطلاعات، تحلیل های انتخاباتی دیگر کاندیداها اینجا کلیک کنید.

تنظیم برای تبیان: عطاالله باباپور

منبع:سایت تبیان

دسته ها : انتخابات
پنج شنبه هفتم 3 1388 20:15
X