• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1392
تعداد نظرات : 123
زمان آخرین مطلب : 6018روز قبل
اخبار
مردم اوکراین امروز برای شرکت در انتخابات زودهنگام پارلمانی و پایان دادن به ماهها بحران سیاسی در این کشور به پای صندوقهای رأی رفته اند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، 47 میلیون اوکراینی امروز به پای صندوقهای رأی رفتند تا با انتخاب نمایندگان پارلمان موسوم به "رادا"، به جنگ قدرت میان "ویکتور یوشچنکو" رئیس جمهور غربگرا و "ویکتور یانوکویچ"، نخست وزیر هوادار روسیه پایان دهند. انتظار می رود هیچ یک از سه حزب اصلی شرکت کننده در انتخابات نتوانند به اکثریت مطلق دست یابند که این به معنی تشکیل دولت ائتلافی است. حزب "اوکراین ما" وابسته به یوشچنکو و حزب "دفاع ملی مردم" وابسته به "یولیا تیموشنکو"، نخست وزیر سابق و یکی از رهبران انقلاب نارنجی سال 2004 اوکراین امیدوارند با کسب اکثریت آراء بتوانند دولت ائتلافی جدیدی را تشکیل دهند که جانشین دولت یانوکویچ خواهد شد. اما نظرسنجی های پیش از انتخابات حاکی از آن بوده که حزب "مناطق" به رهبری یانوکویچ احتمالاً در رده دوم آراء قرار خواهد گرفت تا دولت ائتلافی را تشکیل دهد. وی همچنین درصورت کسب آراء توسط هریک از 17 حزب کوچکتر نیز می تواند ائتلاف اکثریت را تشکیل دهد. آمریکا، اتحادیه اروپا و روسیه به دقت انتخابات امروز اوکراین را زیر نظر دارند. این کشور برای پیوستن به سازمان ناتو اعلام آمادگی کرده است. نظرسنجی ها نشان داده 68 درصد از مردم اوکراین در انتخابات امروز شرکت می کنند. لازم به ذکر است بحران سیاسی اوکراین از روز 11 فروردین آغاز شد ؛ در این روز تظاهرات خیابانی از سوی طرفداران نیروهای نارنجی در میدان استقلال شهر کی یف برگزار شد و به طور همزمان طرفداران نخست وزیر یانوکوویچ نیز دست به برگزاری تظاهرات زدند. طرفداران یوشچنکو خواستار انحلال پارلمان و برگزاری انتخابات زود هنگام شدند. در مقابل، طرفداران یانوکویچ به مخالفت با نیروهای نارنجی پرداختند. یوشچنکو و یانوکویچ سرانجام پس از مذاکرات طولانی برای پایان دادن به تنشهای سیاسی در این کشور، با برگزاری انتخابات زودهنگام پارلمانی موافقت کردند.
يکشنبه 8/7/1386 - 14:1
اخبار
به نوشته یک نشریه غربی،آمریکا یک مرکز فرماندهی جنگ های هوایی را در امارات متحده عربی دایر کرده است که خلبانان آمریکایی در این پایگاه سرگرم آموزش خلبانانان جنگنده های کشورهای عربی حوزه خلیج فارس هستند . به گزارش خبرگزاری مهر، هفته نامه "ساندی تایمز" با اعلام این مطلب افزود : هفته گذشته کنفرانسی با موضوع بررسی جنگ هوایی در واشنگتن برگزار شد که در این کنفرانس فرماندهان نیروی هوایی آمریکا، راه های چگونگی همکاری با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و مبادله اطلاعات نظامی با این کشورها را بررسی کردند. به گزارش این هفته نامه انگلیسی،هدف از برگزاری کنفرانس واشنگتن، کسب آمادگی و هماهنگی میان نیروی هوایی آمریکا و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس در صورت وقوع جنگی جدید در این منطقه بود. دراین کنفرانس، ژنرال "مایکل موزلی" فرمانده نیروی هوایی ستاد مشترک ارتش آمریکا تلاش کرد تا ارتباط آمریکا با متحدان عرب خود در منطقه خلیج فارس را مستحکم تر نماید تا در صورت نیاز، آمریکا بتواند بر کمک آنها تکیه کند. به نوشته ساندی تلگراف، با هدف اجرای این برنامه، فرماندهان نیروی هوایی آمریکا در پنتاگون یک مرکز فرماندهی جنگ های هوایی را در امارات متحده عربی دایر کرده اند که خلبانان آمریکایی در این پایگاه سرگرم آموزش خلبانانان جنگنده های کشورهای عرب حوزه خلیج فارس هستند ؛ این پایگاه یکی از بزرگترین پایگاه های هوایی آمریکا است که در ساخت آن از مرکز جنگهای هوایی آمریکا در نوادا الگو برداری شده است. ساندی تلگراف می نویسد : کار آموزش خلبانان اماراتی با استفاده از جتهای آمریکایی انجام شده و خلبانان اردنی و اماراتی در آن حضور دارند.
يکشنبه 8/7/1386 - 14:0
اخبار
سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه هرگونه درخواست رسمی عراق برای انجام دور جدید مذاکرات بین ایران و آمریکا منوط به ارزیابی رویکردها و اقدامات اخیر واشنگتن است، گفت: هیچ دلیلی برای تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای امنیت سازمان ملل متحد نمی بینیم. به گزارش خبرگزاری مهر، "محمد علی حسینی" درگفتگو با روزنامه الشرق الاوسط گفت : ایران و آژانس درباره حل مسائل و مشکلات موجود به توافق رسیدند، بنابراین ما دلیلی نمی بینیم که شورای امنیت قطعنامه ای علیه ایران به تصویب برساند. حمایت جامعه بین المللی و بیشتر کشورهای اروپایی از حل مسائل موجود ازطریق آژانس بین المللی انرژی اتمی بیانگراین است که مذاکرات بین ایران و آژانس، مسیر منطقی را در جهتی صحیح طی می کند. سخنگوی وزارت امورخارجه ایران درباره امکان ازسرگیری مذاکرات با واشنگتن درباره عراق گفت : باید تاکید کرد که ما به درخواست دولت عراق طی سه مرحله با آمریکایی ها درباره عراق وارد مذاکره شدیم و هدف از این مذاکرات هم تلاش برای توضیح سیاستهای غلط اشغالگران آمریکایی درعراق و ترغیب آنها به تصحیح خط مشی بی فایده و غیرعملی بود که در پیش گرفته اند. "حسینی" افزود: ما با توجه به تمایل خود مبنی بر کاهش مشکلات و رنجهای ملت عراق و برقراری امنیت دراین کشور، دائما توصیه می کنیم که به خواست اکثریت مردم عراق و دولت منتخب و دموکراتیک آن پاسخ داده شود. وی گفت : ازسوی دیگربسیارتاسف انگیزاست که ما دائما شاهد اقدامات و موضعگیری های متناقض آمریکایی ها هستیم. مسئله ای که سایه ای تاریک برسرنوشت این مذاکرات می اندازد که درحال حاضربه آرامی و به شکلی غیرفعال درجریان است. این مسئول وزارت امورخارجه ایران درادامه افزود: آمریکایی ها درخلال روزها و ماه های اخیر این روش را درپیش گرفتند که اشتباهات خود را به گردن دیگران بیندازند و اتهاماتی را به جمهوری اسلامی ایران نسبت دادند. "حسینی" تاکید کرد: واشنگتن اقدامات خصمانه ای علیه تهران اتخاذ کرد از جمله دستگیری عضوهیئت بازرگانی ایران که به دعوت دولت رسمی دولت عراق و برای عقد قرارداد و پیگیری توافقات دوجانبه به این کشور سفر کرد. این اقدام ادامه سیاستهای غیرشفاف و مبهم آمریکایی ها را اثبات می کند. سخنگوی وزارت امورخارجه ایران تصریح کرد: ایران هماهنگونه که بارها اعلام کرده است، درهر زمینه ای دست کمک به سوی ملت و دولت عراق دراز می کند و اگر درخواست رسمی از طرف بغداد درباره دورجدید مذاکرات دریافت کنیم، بعد از ارزیابی خط مشی ها و رویکردهای اخیر تصمیم گیری خواهیم کرد. "محمد علی حسینی" درباره سفرمذاکرات اخیر بین تهران و قاهره گفت : آخرین سفری که آقای "عباس عراقچی" معاون وزیر امور خارجه ایران درامورحقوقی و بین المللی به قاهره انجام داد، درپاسخ به دعوت همتای مصری خود با هدف رایزنی با مسئولان مصری درباره مسائل بین المللی و منطقه ای و روابط دوجانبه مورد اهتمام مشترک صورت گرفت و دو طرف برادامه تماس ها و مذاکرات درسطوح مختلف به توافق رسیدند.
يکشنبه 8/7/1386 - 14:0
اخبار
یک شرکت از کشور ترکیه، عملیات بازسازی حرمین امامین عسگریین(ع) را که در اقدام جنایتکارانه تروریستهای تکفیری تخریب شد،پس از پایان ماه مبارک رمضان آغاز می کند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازپایگاه اینترنتی صوت العراق، مدیرکل "یونسکو"(سازمان علمی فرهنگی وابسته به سازمان ملل متحد)اعلام کرد : یک شرکت ترک، عملیات بازسازی حرمین امامین عسگریین(ع) را در سامراء پس از ماه مبارک رمضان یعنی درنیمه ماه اکتبرآتی شروع می کند. "محمد جلیل" درکنفرانسی مطبوعاتی که با حضور"احمد ارسلان" رئیس شرکت مذکور ترک برگزار شد، با اشاره به زمان آغاز عملیات بازسازی امامین عسگریین گفت : مقدمات لازم تکمیل شده است. به نوشته روزنامه الصباح، مدیرکل سازمان یونسکو دراین باره گفت : عملیات شامل دو مرحله است که درمرحله اول بررسی ها و حفاری ها انجام می شود که به شش تا هشت ماه زمان نیاز دارد و پس از پایان این مرحله، مرحله دوم یعنی عملیات بازسازی شروع می شود. وی درادامه تصریح کرد: دراین عملیات از کارگران ساکن سامراء استفاده می شود وکارشناسان بازسازی، ترک و مهندسان، عراقی خواهند بود که از سوی سازمان یونسکو آموزش دیدند. دولت عراق بیست و چهارم ژوئن گذشته درامان - پایتخت اردن- با سازمان یونسکو سند بازسازی حرمین امامین عسگریین(ع) را به امضا رساند. ازسوی دیگر مشاورنوری المالکی اعلام کرد: نخست وزیرعراق دستور داد تا عملیات بازسازی سریعترانجام شود. حرمین امامین عسگریین(ع) در 22 فوریه سال 2006 هدف عملیات تروریستهای تکفیری قرارگرفت و درپی آن درگیری های طایفه ای در سامراء به وقوع پیوست که شمارزیادی کشته برجا گذاشت.این مکان مقدس در ژوئن گذشته نیز برای باردوم هدف حمله تروریستهای تکفیری قرارگفت که مناره های آن فروریخت.
يکشنبه 8/7/1386 - 13:59
اخبار
با وجود آنکه سیاست لزوم عدم مقابله نظامی با ایران از سوی اکثر مقامها و کارشناسان آمریکایی و بین المللی توصیه شده، اما با این وجود بازهم نو محافظه کاران آمریکا به تلاشهای ضد ایرانی خود و رایزنی برای تغییر سیاست فعلی واشنگتن در قبال تهران ادامه می دهند. به گزارش خبرگزاری مهر، هفته نامه ساندی تایمز با بیان این مطلب نوشت : یکی از بنیانگذاران اصلی حزب نو محافظه کار با نام "نورمن پودهورتز" به صورت محرمانه نشستی را با "جرج بوش" رئیس جمهور آمریکا برگزار کرده و به وی اعلام کرده که استفاده از گزینه نظامی و بمباران تاسیسات هسته ای ایران، تنها راه موجود پیش روی واشنگتن برای مقابله با تهران است. این هفته نامه افزود: ملاقات بوش و پودهورتز در هتلی در نیویورک انجام شد و این ملاقات به حدی محرمانه بوده که بوش هیچ اشاره ای به آن در برنامه های خود نکرده است. ساندی تایمز نوشت : پودهورتز از افراد با نفوذ نو محافظه کار آمریکا محسوب می شود و به تازگی نیز به عنوان عالی ترین مشاور سیاست خارجی "رودلف جولیانی" مطرح ترین نامزد جمهوریخواهان آمریکا در انتخابات سال آتی آمریکا انتخاب شده است. این هفته نامه در ادامه مطلب خود به نفوذ نومحافظه کاران در کاخ سفید اشاره کرده و ضرباتی را که دولت آمریکا در سالهای گذشته به سبب اجرای سیاستهای مورد نظر نو محافظه کاران متحمل شده خاطر نشان می کند. اما خود پودهورتز در این باره می گوید : بله من به مدت 45 دقیقه با بوش صحبت کرده و به او گفتم که بمباران ایران بهتر از آن است که اجازه دهیم این کشور به سلاح هسته ای دست پیدا کند؛ به بوش گفتم او در قبال مردم جهان مسئول است و باید از وقوع یک هولوکاست دیگر جلوگیری کند. پودهورتز در ادامه گفت : بوش در این دیدار هیچ نشانه ای را که مبنی بر موافقت او با طرح من باشد، نشان نداد، اما من معتقدم که بوش نباید دوره ریاست جمهوری خود را بدون حل کردن مسئله ایران به پایان برساند.
يکشنبه 8/7/1386 - 13:58
اخبار
وزیر امور خارجه عراق نشست ماه نوامبر در سطح وزیران امور خارجه کشورهای همسایه عراق و بازیگران مهم بین المللی را بسیار مهم ارزیابی کرد و از شرکت کنندگان خواست فقط به وعده های توخالی و صدور بیانیه بسنده نکنند. به گزارش خبرگزاری مهر، "هوشیار زیباری" امروز در گفتگو با خبرگزاری آسوشیتدپرس ابرازامیدواری کرد که "کاندولیزا رایس" و "منوچهر متکی" وزیران امورخارجه آمریکا و ایران و نیز وزیران امور خارجه کشورهای روسیه، فرانسه، ایتالیا، مصر و عربستان سعودی در این نشست دوروزه که روزهای دوم و سوم نوامبر(11 و 12 آبان) در استانبول ترکیه برگزار خواهد شد، شرکت کنند. ماه مه گذشته نیز نشست مشابهی در شرم الشیخ مصر برگزار شد. به گفته زیباری این بار دولت عراق برنامه هایش را منسجم و متشکل کرده و توصیه هایی در سه حوزه امنیت، پناهندگان و انرژی ارائه خواهد کرد و فهرستی از دستاوردهای خود را به وزرا گزارش خواهد داد. وی افزود: در نشست استانبول من فکر می کنم ما در موضع قویتری خواهیم بود تا به همسایگانمان بگوییم اینها نیازهای عراق است و ما از شما انتظار داریم به تعهدات و قولهایتان عمل کنید. نشست شرم الشیخ مصر گرچه یکی از گرم ترین جلسات بین عراق و کشورهای عربی بود، اما تردیدهایی بین دو طرف باقی ماند. زیباری با ابراز امیدواری به اینکه این بار نشست سازنده تر باشد، گفت: من فکر می کنم این مهمترین نشست همسایگان عراق و قدرتهای بزرگ بین المللی تاکنون است. این نشست متفاوت از 10 موردی خواهد بود که از 2003 تا به امروز برگزار کرده ایم که فقط اجلاس به خاطر اجلاس بوده و فقط بیانیه صادر کرده اند. وی تاکید کرد: عراق انتظار دارد درنشست استانبول، وزیران شرکت کننده فقط سخنان و وعده های توخالی ندهند؛ ما پیشنهادهایی داریم و صدور بیانیه دیگر مورد قبول نیست. ما به عمل نیاز داریم. زیباری درباره موضوع امنیت گفت: دولت عراق در درجه اول تعهد همسایگان را برای جلوگیری از ورود جنگجویان خارجی و ارتقای کنترل ورود افراد به کشورهایشان از راه زمینی وهوایی می خواهد. همچنین از آنها می خواهد با مسئولان عراقی در تبادل اطلاعات درباره فعالیت شبکه های تروریستی همکاری کنند. وزیر امور خارجه عراق همچنین اعلام کرد: عراق 15 میلیون دلار به سوریه و 10 میلیون دلار به اردن خواهد داد تا صرف مخارج بهداشتی و آموزشی پناهندگان عراقی به این کشورها کنند. همچنین نفت خام در اختیار این کشورها قرار خواهد داد و زیرساخت های آنها را بازسازی خواهد کرد. طبق گزارش های سازمان ملل متحد، حدود 5/1 میلیون عراقی به سوریه و 750 هزار نفر به اردن پناهنده شده اند. 150 هزار به مصر، 50 هزار نفر به ایران و 20 هزار نفر نیز به ترکیه نقل مکان کرده اند. زیباری درباره موضوع انرژی گفت: عراق با کشورهای ترکیه، سوریه، ایران و کویت قراردادهایی دارد، اما بنا به دلایل اداری و بعضاً سیاسی، این قراردادها به تاخیر افتاده اند و در نشست استانبول می خواهیم آنها را حل کنیم.
يکشنبه 8/7/1386 - 13:57
اخبار
یک نشریه آمریکایی با تاکید بر اینکه توهین اخیر رئیس دانشگاه کلمبیا به احمدی نژاد، سبب اتحاد ایرانیان در جهان شد، خاطر نشان کرد : درست است که دولت ایران علاوه بر مخالفان خارجی، منتقدانی را نیز در داخل ایران دارد، اما تمام این افراد علاقه ای مثال زدنی به کشور خود داشته و بدون شک در برابر هر گونه اقدامی ایستادگی خواهند کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، هفته نامه نیوزویک در شماره این هفته خود به تحلیل سفر هفته گذشته دکتر "محمود احمدی نژاد" به آمریکا پرداخت و نوشت : بی احترامی رئیس دانشگاه کلمبیا به رئیس جمهور ایران سبب شد تا تمام ایرانیان، از مخالفان دولت گرفته تا موافقان آن به یکباره در برابر آمریکا صف آرایی کنند. این هفته نامه آمریکایی نوشت : سخنان رئیس دانشگاه کلمبیا در معرفی احمدی نژاد،سبب شد تا یکبار دیگر ملت ایران با هر دیدگاهی حتی کسانی که به دلیل مخالفت با دولت ایران، در خارج از این کشور زندگی می کنند با یکدیگر متحد شوند. نیوزویک در ادامه به نقل از برخی ایرانیان خارج از کشور که به دلیل تفاوت دیدگاه های خود با جو حاکم در کشور، زندگی در غربت را برگزیده اند، می نویسد : درست است که ما با دیدگاه های احمدی نژاد مخالفیم، اما او هنوز رئیس جمهور منتخب ایران است و اهانت به او اهانت به تمام ملت ایران محسوب می شود. نیوزویک در ادامه می نویسد : این دیدگاه فقط در نزد ایرانیان خارج از این کشور مشاهده نمی شود، بلکه ملت ایران چه شهرنشینان و چه روستاییان به مراتب حمایت بیشتری را از رئیس جمهور خود در برابر این بی احترامی رئیس دانشگاه کلمبیا نشان می دهند. این نشریه افزود: بر همین اساس و با توجه به جو جدیدی که در داخل ایران نسبت به آمریکا و مقامهای این کشور به وجود آمده آیا مقامهای آمریکایی حاضر خواهند بود دعوت رئیس جمهور ایران را قبول کرده و برای سخنرانی به دانشگاه تهران بروند؟ نیوزویک در ادامه بازهم به نقل از ایرانیان خارج از کشور می نویسد : موضوعی که در هفته های اخیر برخی از رسانه های غربی به آن پرداخته اند موضوع احتمال حمله به ایران است، اما ملت ایران چه واکنشی را در برابر این حمله احتمالی از خود نشان می دهند؟ نیوزویک در پاسخ به این پرسش می نویسد : درست است که دولت ایران علاوه بر مخالفان خارجی، منتقدانی را نیز در داخل ایران دارد، اما تمام این افراد علاقه ای مثال زدنی به کشور خود داشته و بدون شک در برابر هر گونه اقدامی ایستادگی خواهند کرد. این هفته نامه آمریکایی به نقل از یک ایرانی مقیم آمریکا می نویسد : درست است که من و برخی از ایرانیان حاضر در آمریکا سیاستهای جاری در کشورمان را قبول نداریم، اما باید این نکته را خاطر نشان کنم که اگر روزی آمریکا و یا اسرائیل بخواهند به ایران حمله کنند؛ آنگاه تمام این مخالفان تبدیل به مدافعان ایران می شوند و این چیزی است که آمریکا باید به آن توجه کند و نه گزارشهای سرویس های امنیتی خود درباره توان هسته ای و دفاعی ایران.
يکشنبه 8/7/1386 - 13:57
اخبار
یک نشریه غربی، توهین و بی احترامی به منتخبان ملت ایران را سلاح جدید آمریکایی ها برای مقابله با کشورمان عنوان کرد که این نشان می دهد آمریکایی ها از سیاستهای و اقدامات خصمانه خود بر ضد ایران در گذشته مانند به راه انداختن جنگ تحمیلی هشت ساله و تحمیل تحریمهای ظالمانه به سبب وحدت و انسجام ملت و دولت ایران هیچ نتیجه ای نگرفته اند. به گزارش خبرگزاری مهر، هفته نام تایم درتحلیلی درباره رفتار توهین آمیز با منتخب ملت ایران در آمریکا نوشت : اگر دیپلماسی به عنوان هنری برای مدارا با دشمنان تا زمان فراهم آمدن شرایط لازم برای حمله به آنها شناخته می شود، توهین و سرزنش را نیز می توان به عنوان یک نوع جنگ البته با معنایی دیگر تعبیر کرد. تایم در ادامه می نویسد : اگر این شیوه ( توهین و سرزنش ) به درستی هدایت شود، دشمنان را به طور نامرئی مورد تهدید قرار می دهد و این درست همان چیزی است که سران آمریکا در هفته گذشته با رئیس جمهور ایران انجام دادند. به نوشته این هفته نامه آمریکایی، شیوه جدید تقابل آمریکا با ایران از زمانی آغاز شد که مسئولان شهر نیویورک با تقاضای احمدی نژاد برای بازدید از مکان برجهای تجارت جهانی و ادای احترام به قربانیان حادثه 11 سپتامبر توسط رئیس جمهور ایران، مخالفت کردند. این نشریه افزود: در مرحله دوم، رئیس دانشگاه کلمبیا پیش از آغاز سخنرانی احمدی نژاد در معرفی او، به وی توهین کرده و رئیس جمهور ایران را دیکتاتور خطاب کرد و در مرحله سوم بوش در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد بار دیگر ایران را مورد سرزنش قرار داد . تایم در ادامه می نویسد : البته برخی کشورها همین شیوه را در برابر آمریکا درپیش گرفته اند و برای مثال به رفتار نماینده کوبا در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در زمان سخنرانی بوش که به اعتراض سالن سخنرانی را ترک کرد می توان اشاره کرد. تایم در پایان می نویسد : هر چند که دیدگاه های مختلفی درباره نحوه واکنش رئیس جمهور ایران به توهین مقامهای آمریکایی به وی وجود دارد و عده ای می گویند احمدی نژاد باید در اعتراض به سخنان رئیس دانشگاه کلمبیا، سالن سخنرانی را ترک می کرد و برخی دیگر می گویند خونسردی احمدی نژاد و رفتار مودبانه وی در واکنش به توهینهای رئیس دانشگاه سبب آن شد تا رئیس جمهور ایران به عنوان پیروز اصلی این میدان شناخته شود، اما تصور می شود آمریکا هچنان این شیوه خود را در برابر ایران ادامه دهد.
يکشنبه 8/7/1386 - 13:57
اخبار
یک روزنامه عرب زبان به نقل از کارشناسان ابراز عقیده کرد سفر رئیس جمهوری روسیه به ایران که قرار است 24 مهرماه انجام شود، پیامی قوی برای غرب دارد و موضوع نیروگاه اتمی بوشهر نیز در راس مذاکرات پوتین در تهران قرار خواهد داشت. به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه الحیات نوشت : "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه 16 ماه آتی میلادی ( 24 مهرماه) به ایران سفر می کند و مسکو و تهران درحال حاضر برای فراهم کردن مقدمات این سفر تلاش می کنند. به گفته یک منبع دردفتر ریاست جمهوری روسیه، سفر پوتین به ایران که یک روز به طول می انجامد، درواقع اولین سفر رئیس جمهوری روسیه به جمهوری اسلامی ایران به شمار می آید. الحیات افزود: پوتین درحاشیه این سفر که با هدف شرکت درنشست دریای خزر انجام می شود؛ مذاکرات دوجانبه ای با محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری ایران با محوریت روابط دوجانبه و موضوعات مربوط به همکاری دوکشور درکنار بررسی مسائل منطقه ای و بین المللی در راس آن موضوع هسته ایران انجام می دهد. منابع الحیات، احتمال دیدار پوتین با آیت الله خامنه ای رهبرمعظم جمهوری اسلامی ایران را بعید ندانستند. این روزنامه درادامه نوشت : سفر"سرگئی کرینکو" رئیس سازمان انرژی اتمی روسیه به ایران که به همراه پوتین می آید؛ به این معنی است که موضوع همکاری مسکو و تهران برای ساخت نیروگاه اتمی بوشهر یکی ازمحورهای مهم و اساسی مذاکرات مقامهای روسی درتهران است. این درحالی است که تحلیلگران پیش بینی می کنند سفرپوتین به تهران، فرصت لازم برای امکان حل مشکل نیروگاه بوشهر را فراهم می کند. الحیات به نقل از منابع خود تاکید کرد: این سفرپوتین درحقیقت پیامی قوی و محکمی را با خود برای غرب به همراه دارد و پوتین حداقل براین مسئله تاکید می کند که تمایل دارد آزادانه تصمیماتی بگیرد، هرچند با فشارهای مختلفی روبرو است. این روزنامه به نقل از یک منبع ایرانی در مسکو اعلام کرد: 65 روزنامه نگار روسی به نمایندگی از موسسات بزرگ خبری روسیه، پوتین را در سفر به ایران همراهی می کنند.
يکشنبه 8/7/1386 - 13:56
اخبار
افزایش تنش میان وزارت دفاع و وزارت دارایی انگلیس، ارتش این کشور را بر آن داشته تا شمار ناوهای جنگی خود را کاهش دهد. به گزارش خبرگزاری مهر، هفته نامه "ساندی تلگراف" با اعلام این مطلب افزود : ناتوانی ارتش در تامین هزینه های نظامیان، و علاوه بر آن هزینه جنگ های عراق و افغانستان از یک سو و خودداری وزارت دارایی انگلیس از افزایش بودجه های نظامی از سوی دیگر، وزارت دفاع این کشور را برآن داشته تا برای رفع مشکلات احتمالی، شمار ناوهای موجود در نیروی دریایی سلطنتی انگلیس را کاهش دهد. بر اساس این گزارش، نیروی دریایی سلطنتی انگلیس هم اکنون 103 ناو جنگی در اختیار دارد که قرار است تعداد آنها تا سال 2017 به 76 و تا سال 2027 میلادی به 50 ناو برسد. کاهش شمار ناوهای جنگی انگلیس در حالی انجام خواهد گرفت که نیروی دریایی این کشور از گذشته یعنی از زمان جنگهای اول و دوم جهانی تا کنون به عنوان یکی از ستونهای اصلی قدرت انگلیس به شمار می رفت. این اطلاعات توسط یکی از کارکنان وزارت دفاع انگلیس از طریق پست الکترونیکی در اختیار ساندی تلگراف قرار گرفته و برخی از مقامهای وزارت دفاع نیز آن را تایید کرده اند.
يکشنبه 8/7/1386 - 13:56
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته