تبیان، دستیار زندگی

روایت شهروز ابراهیمی از حضور در سریال "خانواده دکتر ماهان"

بازی در یک نقش کاملاً خاکستری

شهروز ابراهیمی می‌گوید تعداد آثاری که با موضوع محیط زیست در تلویزیون ساخته می‌شود بسیار اندک است و باید افزایش یابد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :
شهروز ابراهیمی

 شهروز ابراهیمی بازیگر سینما و تلویزیون به‌زودی با سریال تلویزیونی "خانواده دکتر ماهان" به جعبه جادویی بازمی‌گردد.

او درباره این سریال و حضور در آن بیان کرد: فیلمبرداری بخشی از سریال "خانواده دکتر ماهان" در تهران و بخش دیگر آن در شمال کشور در حال انجام است. من در سریال در هر دو بخش بازی داشتم. بازی من تا الان به اتمام رسیده است اما از آنجایی که سناریو این سریال به‌روز نوشته می‌شود ممکن است بازی من هم در آن ادامه داشته باشد.

ابراهیمی درباره نقش خود نیز گفت: همیشه به دوستان می‌گویم فیلمنامه‌هایی که نوشته می‌شوند یک ایراد اساسی دارند؛ یا همه کاراکترها مثبت هستند یا منفی، در حالی که همه ما تقریباً شخصیت‌های خاکستری داریم و هیچ‌کس خوب مطلق یا بد مطلق نیست. این نقش هم خاکستری است و امیدوارم از پس آن برآمده باشم.

وی افزود: کارگردانی این مجموعه در بخش تهران بر عهده راما قویدل بود و از جایی به بعد علی‌محمد قاسمی نیز به جمع ما پیوست و کارگردانی بخش‌های شمالی بر عهده وی قرار گرفت. در مجموع تجربه خوبی را پشت سر گذاشتم و با تیم بسیار خوبی کار کردم چرا که برای من در کنار کیفیت نقش، گروه هم اهمیت دارد و خوشحالم که در این جمع دوست‌داشتنی حضور یافتم.

بازیگر سریال "ماه و پلنگ " در پاسخ به این سؤال که ساخت آثاری در حوزه حفظ محیط زیست تا چه اندازه جایشان در رسانه ملی خالی است، اظهار کرد: بسیار زیاد، در همه جای دنیا از این دست آثار ساخته می‌شود ولی باید یک هدف پشت آن باشد و ساخت آن‌ها ادامه‌دار باشد و صرفاً به یک کار ختم نشود. باید فرهنگ‌سازی شود و این فرهنگ‌سازی هم ابتدا در خانواده شکل می‌گیرد. باید از کودکی به فرزندانمان حفاظت از محیط زیست و طبیعت را آموزش دهیم. قطعاً ساخت این سریال‌ها تأثیرگذار است، اما تعدادشان اندک است. "خانواده دکتر ماهان" در کنار فرهنگ‌سازی که انجام می‌دهد، قصه‌هایی در خود دارد که جذاب هستند و صد درصد درباره محیط زیست نیست.

وی ادامه داد: متأسفانه باید درباره مسائلی فرهنگ‌سازی شود که بسیار کوچک هستند ولی با عدم رعایت آن‌ها تبدیل به مشکلات بزرگی می‌شوند. خودم گاهی اوقات اتفاقاتی را می‌بینم که افسوس می‌خورم. به‌طور مثال بارها دیدیم که افراد در حین رانندگی زباله‌های خود را به بیرون پرتاب می‌کنند و یا در همین ایام عزاداری، با حجم بسیار زیادی از ظروف یک‌بارمصرفی که در خیابان‌ها ریخته شده است، مواجه شدیم. همبستگی بین ما ایرانی‌ها در هیچ زمینه‌ای وجود ندارد و یک حرکت روبه‌جلو نمی‌توانیم داشته باشیم. این خلأ عدم ساخت آثاری درباره طبیعت و حفظ محیط زیست در فضای رسانه وجود دارد، ولی این تنها به رسانه بازنمی‌گردد چرا که پایه و اساس همه چیز از خانواده است و فرهنگ از خانواده به فرزندان منتقل می‌شود. ساخت آثاری از این دست باید به‌گونه‌ای باشد که تأثیرگذار باشند و آموزش‌های لازم را بدهند که متأسفانه این آموزش‌ها داده نمی‌شود. ساختن این سریال‌ها در این راستا مفید هستند اگر روی این موضوعات کار شود و تبلیغات مناسبی روی آن‌ها صورت گیرد.

منبع: هنر آنلاین