• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 12
تعداد نظرات : 64
زمان آخرین مطلب : 3460روز قبل
فلسفه و عرفان
این امر كه عرفان هفت مرحله داشته باشد امر ثابتی نیست‌. به عنوان مقدمه لازم است بدانید عرفان در یك تقسیم‌بندی‌، از دو بخش نظری و عملی تشكیل شده است‌. بخش نظری در عرفان‌; به تفسیر هستی پرداخته‌; و دربارة خدا و جریان هستی و انسان ساكن در آن بحث می‌كند. امّا در عرفان عملی سالك برای رسیدن به درجه رفیع انسانیت‌، یعنی توحید، باید مراحل و منازلی را طی كند لذا به این علم‌، كه مانند علم الاخلاق است‌، علم سیر و سلوك می‌گویند. مراحل و منازل سیر و سلوك‌، براساس بینش فكری عرفأ و علما، متفاوت بوده‌; و گاهی به 100 مرحله می‌رسد. بیان این مطلب نیز لازم است‌; كه اولیأ و انبیأ، مبتكران سیر و سلوكند و خود، این راه را بدون هیچ معلم بشری‌، و با دشواری بسیار پیموده‌اند، و در طی باز كردن راههای بسته‌، آن را برای شاگردان سالك و عارف علامت‌گذاری كرده‌اند.
توضیح بیشتر آنكه‌; دیدگاه جهان‌بینی توحیدی‌، انسان را مسافری رهسپار لقای خدا می‌بیند. مسافری كه برای رسیدن به هدف باید موانع موجود در راه را، كه همان رذایل اخلاقی نظیر غفلت‌، وسوسة علمی‌، گمانهای باطل‌، خودپرستی و هواپرستی‌، دنیاگرایی و... است‌، را بشناسد. سپس آنها را به وسیلة توبه‌، زهد، ریاضت‌، مراقبت‌، محاسبه و تقوا از بین برد. پس از طی این مرحله نوبت به سیر در مقامات و منازل عارفین است كه مهم‌ترین آنها، ایمان‌، نیت صدق‌، تفكر، معرفت‌، یقین‌، توكل و توحید است‌.
ایمان‌: در سیر مقامات و منازل عارفین ابتدائی‌ترین درجة ایمان‌، ایمان قلبی تقلیدی است كه انسان براساس تقلید از بزرگان مكتب خاص‌، یا افراد دیگری كه به آنها اطمینان دارد ایمان می‌آورد و نسبت به مسائلی چون مبدأ و معاد، انبیأ و كتاب و... مطمئن می‌شود. مرحلة بالاتر از ایمان قلبی‌، رسیدن به ایمان شهودی است كه نمونه بارز آن ایمان پیامبر اكرم‌ و اولاد و شاگردان خاص آن حضرت می‌باشد.
ـ نیت‌: نیت به منزلة روح‌است و عمل به‌منزلة تن وعمل بی روح جسدسرد و مرده‌است و كاری ازآن ساخته نیست‌.
صدق‌: خداوند متعال انبیأ را به عنوان صدیق و صادق معرفی می‌كند و دیگران را به همراهی آنان فرا می‌خواند و می‌فرماید: «كونوا مع الصادقین‌; با صادقان باشید»
ـ تفكر: چون اخلاق سیری باطنی است و باطن با ادراك و عمل درونی حركت می‌كند، لذا اولین قدمهایی كه سالكان كوی حق برمی‌دارند نظر و فكر است‌.
معرفت‌: معرفت كه یكی از منازل سیر سالكان است درجاتی دارد; گاهی معرفت براساس تقلید محض است و آن در جایی است كه شخص‌، قدرت اقامه برهان بر معارف ندارد كه نازلترین مرتبة معرفت است سپس آگاهی اجمالی و علم بسیط (ساده‌) است و معرفت استدلالی و شهودی كه هر كدام مراحل و درجاتی دارد كه در مراحل بعد قرار دارد
یقین‌: همان جزم‌ِ مطابق با واقع است‌، یعنی معرفت به گونه‌ای است كه چون مطابق با واقع است جهل در آن راه ندارد
توكل‌: كه یكی از مراحل سیر سالكان است‌، همان‌، گزینش و پذیرش وكیل است و چون انسان بدون علم و قدرتی كه خدای سبحان به او عطا می‌كند، قدرت انجام كارهای خود را ندارد پس باید بر مبدئی كه خبیر و قدیر است تكیه و اعتماد كند
توحید: توحید دو مرحله دارد: در ابتدا توحید، «یكی گفتن‌» است یعنی مؤمن «لا اله الاّ الله» می‌گوید و به آن ایمان هم دارد و غیر از الله موجودی شایستة عبادت نمی‌داند، امّا از این مرحله بالاتر «یكی كردن‌» است‌، و آن این است كه بداند جز خدا هیچ موجودی مالك چیزی نیست‌
سه شنبه 6/8/1393 - 22:53
کامپیوتر و اینترنت
گاهی اوقات حتی با نصب اخرین نسخه همه کدک ها صدا یا تصویر در kmplayer پخش نمی شود در این موقع با زدن کلید F2 از کیبورد وارد تنظیمات شده و به قسمت "کنترل فیلترها" بروید. وارد "قسمت کننده" شده و همه گزینه ها را بر روی system default تنظیم کنید.
سه شنبه 18/6/1393 - 13:28
تست های هوش و روان شناسی و سرگرمی

( 24 خرداد تا 4 تیر) درخت سیب ( عشق)

فردی آرام، گاهی اوقات خجالتی، بسیار جذاب و دلربا با رفتاری مناسب و سنجیده، ماجراجو و بی باک، حساس و … دوست دارید که دیگران را دوست داشته باشید و سایرین هم شما را دوست داشته باشند. با وفا، حساس و بسیار بخشنده و با استعداد. شما عاشق بچه ها هستید.

 

( 25 اردیبهشت تا 3 خرداد) ( 22 آبان تا 1 آذر) درخت ون ( بلند پروازی)

فوق العاده جذاب، پرانرژی، خودجوش و پر مسئولیت هستید.انتقاد را دوست ندارید. جاه طلب، بلند پرواز، باهوش، مستعد و قابل اطمینان هستید. به پول اهیمت می دهید. خواستار توجه از سوی دیگران هستید و به پشتوانه و حمایت احساسی نیاز دارید.

 

(22 آذر تا 1 دی) درخت راش ( خلاقیت)

فردی با سلیقه،کسی که به ظاهر خودش اهمیت زیادی می دهد. یک برنامه ریز خوب برای زندگی و کار و مسائل اقتصادی، فردی که بدون لزوم بی گدار به آب نمی زند. منطقی و مونس و یاری بی نظیر در زندگی به شمار می روید.

 

(26 تیر تا 4 مرداد) ( 25 دی تا 3 بهمن) درخت سرو ( اعتماد به نفس)

فردی با توان و قدرت فوق العاده، کسی که می داند چطور خود را با شرایط مختلف در زندگی وفق بدهد.هدیای غیر منتظره را دوست دارد و از سلامتی بدنی برخوردار است.

 

خجالتی نیست و اعتماد به نفس دارد. سخنرانی برجسته، فردی مصمم و با اراده، کمی عجول و بی طاقت و دوست دارد که دیگران را تحت تأثیر قرار بدهد. با استعداد، سخت کوش و اغلب خوش بین است و قادر است سریع تصمیم بگیرد.

 

(15 تا 24 اردیبهشت) ( 12 تا 21 آبان) درخت شاه بلوط ( درستکاری)

هیکل و اندامی خارق العاده، پرابهت، حس عدالت خواهی بالا، یک طراح و سیاستمدار است. به راحتی آزرده خاطر می شود. بسیار حساس، کوشا، گاهی اوقات برتر از دیگران عمل می کند و گاهی در ارتباطات خود با سایرین سوء تفاهم برایش بوجود می آید. خانواده مدار و از لحاظ فیزیکی روی فرم است.

 

(14 تا 23 مرداد) ( 9 تا 18 بهمن) درخت سدر ( وفاداری)

فردی قوی، عضلانی، انعطاف پذیر، کسی که آنچه زندگی به اجبار به او می دهد می پذیرد و اما لزوماً آن را دوست ندارد. سعی می کند ساده و خوش بین باشد.دوست دارد از نظر مالی مستقل عمل کند.

 

مهربان و عاطفی، از تنهائی متنفر، با وفا و گاهی اوقات هم به زودی عصبانی می شود. با احتیاط، تحصیل علم و دانش و کمک به دیگران را دوست دارد.

 

(16 تا 25 تیر) ( 12 تا 24 دی) درخت نارون ( بزرگواری)

قیافه و ظاهری خوب دارد و در پوشیدن لباس خوش سلیقه است. تقاضا و خواسته های او در حد اعتدال است. کم ادعا است و اشتباهات را فراموش نمی کند. با نشاط و سرزنده است و دوست دارد راهنمایی بشود اما نه اینکه از دیگران اطاعت کند.

 

شریکی درستکار و با وفا و دوست دارد برای سایرین تصمیم بگیرد. بزرگوار و نجیب، سخاوتمند و شوخ طبع و فردی کارآمد است.

 

( 14 تا 23 خرداد) ( 12 تا 21 آذر) درخت انجیر ( حساسیت)

فردی مستقل، درستکار، با وفا که از ضد و نقیض گویی و بحث متنفر است. زندگی و دوستانش را دوست دارد. از بچه ها و حیوانات لذت میبرد. اجتماعی و شوخ طبع است و دوست دارد که بعد از ساعت های طولانی کار سخت استراحت کند و از استعداد هنری و هوش بالایی برخوردار است.

 

(5 تیر تا 15 تیر) ( 2 تا 11 دی) درخت صنوبر ( رمز و راز)

فوق العاده با سلیقه است و نمی تواند تنش و فشار عصبی را تحمل کند. زیبایی را دوست دارد. گاهی افسرده می شود. سرسخت و لجباز است و به همان نسبت که دوست دارد نزدیکان خود را حمایت و مراقبت کند با افراد غریبه هم به همان شکل رفتار میکند. نسبتاً کم ادعا، سخت کوش، با استعداد، فداکار، دور از خودپسندی و فردی که دوستان زیادی دارد و بسیار قابل اعتماد است.

 

( 24 شهریور تا 3 مهر) ( 22 تا 30 اسفند) درخت فندق ( خارق العادگی)

جذاب و گیرا، شوخ طبع، بسیار فهمیده و فردی که می داند چطور روی دیگران تأثیر ماندگار داشته باشد. در امور اجتماعی، فعال، مردمی و اغلب اوقات دمدمی مزاج، درستکار، کمال گرا و در رعایت عدل و انصاف قاضی خوبی است.

 

( 13 تا 22 شهریور ) ( 11 تا 21 اسفند) درخت لیمو ترش ( شک و تردید)

یا هوش و سخت کوش است و آنچه را زندگی به او می دهد می پذیرد. البته بعد از آنکه سعی می کند شرایط بد را به خوب تغییر بدهد. از فشارهای عصبی نفرت دارد. از مسافرت و تعطیلات کوتاه لذت میبرد. ممکن است خشن به نظر بیاید اما واقعاً روحی لطیف دارد.

 

همیشه آماده جانفشانی برای افراد خانواده و دوستان است. بسیار بااستعداد است اما برای استفاده و بهره بردن از آنها باید زمان پیدا کند. خصلت رهبری بالایی دارد و فوق العاده وفادار است.

 

( 4 تا 13 خرداد) ( 2 تا 11 آذر) درخت ممرز ( خوش سلیقگی)

زیباست و به اوضاع و احوال و ظاهر خود توجه دارد. خوش سلیقه و فداکار است وزندگی را تا جایی که ممکن باشد راحت می گیرد. زندگی را به سوی منطق و انضباط سوق می دهد. به دنبال مهربانی و تقدیر از دوستان است. تصمیم گیری برای او سخت است و فردی بسیار قابل اعتماد به شمار می رود.

 

( 11 تا 20 فروردین) ( 14 تا 23 مهر) درخت افرا ( استقلال فکری)

فردی معمولی نیست و سرشار از تصور و خلاقیت و ابتکار، خجالتی و تودار، بلندپرواز و مغرور است. متکی به نفس، به دنبال تجارب جدید و گاهی عصبی است اما حافظه و ذهنی قوی دارد و به آسانی یاد می گیرد و همیشه می خواهد اثری خوب روی دیگران داشته باشد.

 

( 23 شهریور) درخت زیتون ( عقل)

عاشق مهربانی و رأفت، منطقی و متعادل است و از خشونت دوری می کند. بردبار و شکیبا،با نشاط و سرزنده، آرام و عادل است و قلبی رئوف و مهربان دارد. از هرگونه بخل و حسادت دوری می کند. عاشق مطالعه است و از معاشرت با افراد آگاه و فرهیخته لذت می برد.

 

(24 مرداد تا 2 شهریور) ( 19 تا 30 بهمن) درخت کاج ( صلح وآشتی)

عاشق مصاحبت و شرکت در گفتگوهایی است که به توافق منجر بشود. باید در زندگی آرامش داشته باشد. عاشق کمک کردن به دیگران است و تخیلی پویا دارد. دوست دارد شعر بسازد و به مد علاقه ندارد. همیشه ملاحظه دیگران را می کند. با همه خیلی دوستانه رفتار می کند. احساسات لطیفی دارد و به عاطفه و اطمینان خاطر نیاز دارد.

 

( 1 تا 14 اردیبهشت) ( 5 تا 13 مرداد) ( 4 تا 8 بهمن) درخت سپیدار (تردید و عدم ثبات)

جذاب به نظرمی آید. با استعداد است.اما اعتماد به نفس بالایی ندارد. در مواقع لزوم بسیار شجاع است و به مهربانی و جوی خوشایند نیاز دارد. بسیار مشکل پسند و غالباً تنها است و طبعی هنرمندانه دارد.

 

هماهنگ کننده خوبی است و به فلسفه علاقمند است. در هر موقعیتی قابل اعتماد است و به طور جدی در امور مشارکت دارد.

 

( 1 تا 10 فروردین) ( 4 تا 13 مهر) درخت زبان گنجشک ( حساسیت)

سرشار از جذابیت، با نشاط و سرزنده است و دوست دارد توجه دیگران را به خود جلب کند. عاشق زندگی، فعالیت و حتی پیچیدگی ها است. مستقل، خوش سلیقه، پراحساس،یار و هم صحبتی خوب است. کسی که تمایل به عفو و گذشت ندارد.

 

(21 تا 31 فروردین) ( 24 مهر تا 11 آبان) درخت گردو ( اشتیاق و شور)

نجیب و با دید وسیع نسبت به جهان، خودجوش و بلندپروازی او نامحدود است. فردی غیرقابل انعطاف، شریکی استثنائی اما بدقلق است. همیشه مورد علاقه نیست اما اغلب تمجید و تحسین می شود. مدیر و باهوش، بسیار پر حرارت اما گاهی اوقات مغرور است.

 

( 3 تا 12 شهریور) ( 1 تا 10 اسفند) درخت بید مجنون ( اندوه)

فردی که دوست دارد از فشارهای روحی دور باشد. زندگی خانوادگی را دوست دارد و سرشار از امید و رؤیا است. جذاب،بسیارمهربان،عاشق زیبایی، با استعداد زیاد در موسیقی، عاشق سفر به نقاط غیرمعمول،خستگی ناپذیر، غیرقابل پیش بینی، درستکار و فردی که می تواند تحت تأثیر قرار بگیرد اما نه هنگامی که در تنگنا باشد. حس ششم خوبی دارد و عاشق خنداندن دیگران است.

 

 

برگرفته از مجله خانواده – ترجمه: رویا جبلی سینگی
منبع : نیک صالحی

جمعه 14/6/1393 - 12:0
تست های هوش و روان شناسی و سرگرمی
پنج شنبه 13/6/1393 - 23:6
محبت و عاطفه
متولدین فروردین ماه :


به سوی من بیا
تاتو را حس كنم
و دنیا خواهد دید
داستان عشقی سوزان را
كه شعله اش در قلب من خواهى بود

به هنگام عاشقی گویی در دنیای شوالیه ها و پرنسس ها سر میكند.
قلبا عاشق است و در عشق پا بر جاست.

 

 

متولدین اردیبهشت ماه :


عشق را در چشمان منبنگر
چهره ی بر افروخته ام را ببین و عشق را حس كن
به صدای نفس های من گوش كن
و بشنو ترانه ی عشق را

عاشقی بی قرار است و كمرو ولی پرشهامت.
موسیقی بر او تاثیر فراوان دارد.

 

متولدین خرداد ماه :


با من به رویا بیا به رویای عشق
بیا تا بر فراز بلندترین كوه گام نهیم
بیا تا در ژرف ترین اقیانوس شنا كنیم
بیا تا به دورترین ستاره ها پر كشیم
بر عشق ما هیچ چیز ناممكن نیست

بهترین عاشق دنیاست و گفتارها و دل او پر ز رویاهای عاشقانهاست.

 


متولدین تیر ماه :


بهشت هیچ است
دربرابر گام برداشتن در كنار تو
در شبی زیبا
زیر نور ماه

دلی نازك و پرز محبت دارد و از دل سوختن می هراسد.

 


متولدین مرداد ماه :


گویی خورشید گرمای خود را از دست داده است
و گل های سرخ عطری ندارند
و ستارگان دیگر نمیخوانند
آن گاه كه چشم می گشایم و می بینم
با تو نیستم

عاشق پیشه است وبی عشق زندگی نمی كند.

 


متولدین شهریور ماه :


شاید به نظر برسد كه عاشق نیستم
شاید به نظر برسد كه نمی توانم عاشق باشم
شاید به نظر برسى كه حتی نمی خواهم عاشق باشم
ولی نه در برابر عشقی مانند عشق من به تو
كه تا آخرین لحظه عمر آن را در قلبم نگاه خواهم داشت

عشق او شعله ای كوچك ولی جاودان است و در پی عشقی حقیقی است.

 

 

متولدین مهر ماه :


با پر شورترین گفتارهای عاشقانه
با ماجراهای عاشقانه ای كه خواهیم داشت
با فداكاری هایم درراه عشق به تو
خواهی دید كه چگونه دوستت دارم

در امور عشقی ورزیده است وزندگی اش پر ز ماجراهای عاشقانه است .. . .
زن متولد مهر عشق خود را در عمل نیزبه اثبات می رساند.

 

 

 

متولدین آبان ماه :


در التهاب شنیدن ترانه ی گام های تو هستم
كه به سوی من می آیی
و عاشقم بر انتظار آن لحظه كه تو رادر كنار خود حس كنم
دوستت دارم

هیجان عشق برای او زیبا و پر جاذبه است ودر عشق صادق است.

 

متولدین آذر ماه :


نجوایی از سوی تو
نگاهی كوتاه از تو
لبخندی شیرین بر لبان زیبایت
و من خود را غرق در عشق می یافتم

خوش بین است و راستگو. شاید نگاهی شاعرانه به عشق داشته باشد.

 

 

متولدین دی ماه :


روزها ماه ها و سال هامی گذرند
و شاید هیچ چیز عوض نشود
جز من
كه بیش از پیش عاشق گشته ام

شاید در ظاهر بی احساس باشد ولی قلبی گرم و پر ز عشق دارد.

 

 

متولدین بهمن ماه :


می خواهم آزاد زندگی كنم
بسان پرندگان مهاجر
ولی قفسی ساخته از عشق تو
جایی است كه همواره روبه آن خواهم داشت

عشق خود را دیر ابراز می كنى و عاشق آزادی است. اولین عشق او قلبش را به تپش در می آورد و هرگز فراموش نخواهد شد.

 

 

متولدین اسفند ماه :


من آنی نیستم
كه بی عشق زندگی را سر كنم
آن گاه كه در رویایی عاشقانه هستم
و چشمانم را میگشایم
و عشق رویایی ام را در تو می بینم


در عشق بی نظیر است.جذاب و پرنشاط است.احساساتی و رویایی است.
پنج شنبه 13/6/1393 - 23:3
تست های هوش و روان شناسی و سرگرمی
در این مقاله ماه تولد شخصیت های معروف ایرانی و فرنگی را قرار دادیم تا شما بتوانید ببینید که با چه افرادی در یک ماه متولد شده اید.

 

شما با کدام شخصیت‌های معروف در یک ماه به دنیا آمدید



فروردین

فریدون جنیدی ( شاهنامه پژوه و نویسنده)

علی دایی (بازیکن فوتبال)

محمد علی فردین (بازیگر)

مجید مجیدی (کارگردان)

محمدعلی کشاورز (بازیگر)

خسرو شکیبایی (بازیگر)

ژاله علو (بازیگر)

مریلا زارعی ( بازیگر)

بیتا فرحی (بازیگر)

پوران درخشنده (کارگردان)

علیرضا افتخاری (خواننده)

رخشان بنیاعتماد (کارگردان)

محمد رضا گلزار (بازیگر)

خشایار اعتمادی (خواننده)

ژوزف پولیتزر (روزنامه نگار آمریکایی)

هنری جیمز (نویسنده آمریکایی)

ونسان ونگوک (نقاش هلندی)

نیکیتا خروشچوف (نخست وزیر سابق روسیه)

تنسی ویلیامز (نویسنده آمریکایی)

چارلی چاپلین (هنرپیشه انگلیسی)

مارلون براندو (هنرپیشه آمریکایی)

بیسمارک (صدراعظم آلمان)

اردیبهشت

عمر خیام (ریاضیدان و اخترشناس)

دکتر محمّد معین (ادیب)

سیمین دانشور (شاعر)

قیصر امینپور (شاعر)

غلامحسین بنان (خواننده)

رهی معیری (شاعر)

فریماه فرجامی (بازیگر)

پرویز مشکاتیان (نوازنده)

آرش لباف (خواننده)

رضا عطاران (بازیگر)

بهنوش بختیاری (بازیگر)

آندره آغاسی (تنیسور)

همایون شجریان (خواننده)

آتوسا پور کاشیان (استاد بزرگ شطرنج)

سعید شهروز (خواننده)

پویا امینی (بازیگر)

جواد کاظمیان (فوتبالیست)

فریدون زندی (فوتبالیست)


اونوره دوبالزاک (نویسنده فرانسوی)

ویلیام شکسپیر (نمایشنامه نویس انگلیسی)

برتراند راسل (فیلسوف و نویسنده انگلیسی)

ولادمیر ناباکف (نویسنده روس)

یوهان برامس (آهنگساز آلمانی)

سالوادور دالی (نقاش اسپانیایی)

هری ترومن (رئیس جمهور آمریکا)

روبسپیر (انقلابی فرانسوی)

کاترین کبیر (ملکه روسیه)

الیور کرامول (رهبرانقلابی انگلیس)

نانسی عجرم (خواننده لبنانی)

ملکه الیزابت دوم (ملکه انگلیس)

هیتلر (دیکتاتور آلمانی)

زیگموند فروید (روانشناس اتریشی)

هنری فوندا (هنرپیشه آمریکایی)

گری کوپر (هنرپیشه آمریکایی)

ارسون ولز (کارگردان آمریکایی)

خرداد

عزت الله انتظامی (بازیگر)

محسن مخملباف (کارگردان)

محمدرضا شریفینیا (بازیگر)

امین حیایی (بازیگر)

رضا کیانیان (بازیگر)

جواد رضویان (بازیگر)

هادی ساعی (قهرمان تکواندو المپیک)

امامعلی حبیبی (قهرمان کشتی)

فرهاد مجیدی (فوتبالیست)

سعید نفیسی (نویسنده و شاعر)

عباس یمینی شریف (شاعر و ادیب)

جلیل شهناز (نوازنده)

محمد محیط طباطبایی (اندیشمند و روزنامه نگار)

احمدرضا عابدزاده (بازیگر و مربی فوتبال)

وحید طالب لو (فوتبالیست)

مژده شمسایی (بازیگر)

پرستو گلستانی (بازیگر)

کمند امیرسلیمانی (بازیگر)

مهناز افشار (بازیگر)

مژده شمسایی (بازیگر)

شهره لرستانی (بازیگر)

والت ویتمن (شاعر آمریکایی)

تامس هاردی (نویسنده انگلیسی)

فرنسواز ساگان (نویسنده فرانسویی)

یان فلمینگ (نویسنده انگلیسی)

پول گوگن (نقاش فرانسوی)

مریلین مونرو (هنرپیشه آمریکایی)

جان.اف کندی (رئیس جمهور آمریکا)

تیر

سیمین بهبهانی (شاعر)

صمد بهرنگی (نویسنده)

صادق چوبک (نویسنده)

داود رشیدی (بازیگر)

عباس کیارستمی (کارگردان)

سهراب شهید ثالث (کارگردان)

روحانگیز سامینژاد (اولین هنر پیشه ی زن)

فاطمه گودرزی (بازیگر)

شادی پریدر (نخستین استاد بزرگ شطرنج بانوان ایران)

محمود فکری (فوتبالیست)

وضعباس مرادی (دروازه بان بزرگ)

مصطفی رحماندوست (شاعر)

نسرین مقانلو (بازیگر)

سحر ولد بیگی (بازیگر)

هدیه تهرانی (بازیگر)

رضا شفیعی جم (بازیگر)

گلشیفته فراهانی (بازیگر)

وحید هاشمیان (فوتبالیست)

نیوشا ضیغمی (بازیگر)

الناز شاکردوست (بازیگر)

ارنست همینگوی (نویسنده آمریکایی)

آن لیندبرگ (نویسنده آمریکایی)

ژان کوکتو (نویسنده فرانسوی)

هلن کلر (نویسنده آمریکایی)

مارک شاگال (نقاش روس)

رامبراند (نقاش هنلدی)

مارسل پروست (نویسنده فرانسوی)

ولادیمیر پوتین (رییس جمهور سابق روسیه)

اینگمار برگمن (نویسنده و کارگردان سوئدی)

لویی آرمسترانگ (نوازنده جاز آمریکایی)

راکفلر (سرمایه دار آمریکایی)ژولیوس سزار (سردار روم)

جان گلن (فضانورد آمریکایی)

جینالو لوبریجیدا (هنرپیشه ایتالیایی)

هنری هشتم (پادشاه فرانسه)

محمد داود خان (اولین رییس جمهور افغانستان)

بی نظیر بوتو (نخست وزیر پیشین پاکستان)

مرداد

محمود دولت آبادی (نویسنده)

علی حاتمی (کارگردان)

انوشیروان روحانی (آهنگساز)

عارف عارفکیا (خواننده)

شقایق فراهانی (بازیگر)

حسن جوهرچی (بازیگر)

داریوش فرضیاییعمو پورنگ(بازیگر)

منیرو روانیپور (نویسنده)

امین تارخ (بازیگر)

پوپک گلدره (بازیگر)

رضا صادقی (خواننده)

مهدی مهدوی کیا (فوتبالیست)

داریوش ارجمند (بازیگر)

امین زندگانی (بازیگر)

آلدوس هاکسلی (نویسنده آمریکایی)

جورج والتر اسکات (نویسنده اسکاتلندی)

جان گالز ورثی (نویسنده آمریکایی)

جورج برنارد شاو (نویسنده انگلیسی)

دوروتی پارکر (نویسنده انگلیسی)

کارل گوستاو یونگ (روانشناس سوئیسی)

آلفرد هیچکاک (کارگردان انگلیسی)

موسیلینی (دیکتاتور ایتالیایی)

فیدل کاسترو (رهبر انقلابی کوبا)

ناپلئون بناپارت (پادشاه فرانسه)

لوسیل بال (کمدین آمریکایی

شهریور

مرتضی آوینی (نویسنده و کارگردان مستند)

تهمینه میلانی (کارگردان)

فریدون مشیری (شاعر)

غلامرضا تختی (ورزشکار)

قادر میزبانی (قهرمان دوچرخه سواری)

علیرضا دبیر (قهرمان کشتی)

مهدی شجاعی (نویسنده)

هوشنگ مرادی کرمانی (نویسنده)

کیومرث صابری فومنی (طنز نویس)

اکبرعبدی (بازیگر)

پارسا پیروز فر (بازیگر)

امین زندگانی (بازیگر)

نیکی کریمی (بازیگر)

حسام نواب صفوی (بازیگر)

مجید صالحی (بازیگر)

امیر تاجیک (بازیگر)

جواد نکونام (فوتبالیست)

حسین پناهی (بازیگر و شاعر)

شهلا ریاحی (بازیگر)

بنیامین بهادری (خواننده)

تئودور رایزر (نویسنده آمریکایی)

گوته (شاعر آلمانی)

دی.اچ لارنس (داستان نویس انگلیسی)

قوام نکرومه (سیاستمدار غنایی)

ملکه الیزابت اول (ملکه انگلستان)

جوزف کندی (سیاستمدار آمریکایی)

لیندون جانسون (رئیس جمهور آمریکا)

ویلیام هوارد تافت (رئیس جمهور آمریکا)

لئونارد برنشتاین (آهنگساز آمریکایی)

اینگرید برگمن (هنرپیشه سوئدی)

سوفیا لورن (هنرپیشه ایتالیایی)

الیاکازان (کارگردان آمریکایی)ه

نری فورد (مدیرکارخانه ماشین سازی)

پیتر سلرز (هنرپیشه انگلیسی)

دمیتری مدودف (رییس جمهور روسیه)

احمدشاه مسعود (فرمانده مبارزین افغانستان)

مهر

منوچهر آتشی (شاعر)

محمدرضا شَفیعی کَدکَنی (شاعر)

سهراب سپهری (شاعر)

محمد رضا شجریان (خواننده)

علی پروین (بازیکن و مربی فوتبال)

سامویل خاچیکیان (کارگردان)

ابراهیم گلستان (نویسنده و کارگردان)

علی مصفا (بازیگر)

مهتاب کرامتی (بازیگر)

پوری بنایی (بازیگر)

الهام حمیدی (بازیگر)

باران کوثری (بازیگر)

عادل فردوسی پور ( مجری تلویزیون)

گلی ترقی (نویسنده)

تامس ولف (نویسنده آمریکایی)

اسکار وایلد (نمایشنامه نویس ایرلندی)

گراهام گرین (نویسنده انگلیسی)

ویلیام فاکتر (نویسنده آمریکایی)

یوجین اونیل (نمایشنامه نویس آمریکایی)

تی.سی الیوت (نویسنده انگلیسی)

آیزنهاور (رئیس جمهور آمریکا)

جورج.سی اسکات (هنرپیشه آمریکایی)

بریژیت باردو (هنرپیشه آمریکایی)

سر والتر رالی (شاعر انگلیسی)

جی.بی راین (روانشناس آمریکایی)

مهاتما گاندی (رهبر ملی هند)

لویی فیلیپ (پادشاه فرانسه)

فرانتس لیست (آهنگساز مجار)

مارچلو ماسترویانی (هنرپیشه ایتالیایی)

چارلتون هستون (هنرپیشه آمریکایی)

فردریش نیچه (فیلسوف و نویسنده آلمانی)

محمد ظاهرشاه (آخرین پادشاه افغانستان)

بیل کلینتون (رییس جمهور پیشین آمریکا)

کریس دیبرگ (خواننده ایرلندی)

جیمی کارتر (رییس جمهور پیشین آمریکا)

آبان

نیما یوشیج (شاعر ایرانی)

علی تجویدی (موسیقیدان ایرانی)

آیدین آغداشلو (نقاش ایرانی)

فاطمه معتمد آریا (بازیگر)

آتنه فقیه نصیری (بازیگر)

مریم حیدر زاده (شاعر)

ویشکا آسایش (بازیگر)

علی کریمی (فوتبالیست)

شیلا خداداد (بازیگر)

احسان خواجهامیری (خواننده)

امید تاجیک (بزرگترین تاجر ایران)

فرانسوا میتران(رییس جمهورپیشین فرانسه )

ماری کوری (دانشمند فرانسوی)

سالک (میکروبیولوژیست آمریکایی)

پابلو پیکاسو (نقاش اسپانیایی)

ایندیرا گاندی (رهبرملی هند)

جواهر لعل نهرو (رهبرملی هند)

ماری آنتوانت (ملکه فرانسه)

مارتین لوتر (کشیش آلمانی بنیانگذار مذهب پروتستان)

رابرت کندی (سناتور آمریکایی)

چیانگ کای چک (رهبرچین)ت

ئودور روزولت (رئیس جمهور آمریکا)

شارل دوگل (ژنرال فرانسوی)

ریچارد برتون (هنرپیشه انگلیسی)

علامه اقبال لاهوری (اندیشمند و شاعر هندی)

آذر

داریوش مهرجویی (کارگردان)

علی شریعتی (اندیشمند و متفکر)

جمشید مشایخی (بازیگر)

مهتاب نصیر پور (بازیگر)

داریوش فرهنگ (کارگردان و بازیگر)

محمدتقی بهار (شاعر و سیاستمدار)

جلال آلاحمد (نویسنده)

لاله اسکندری (بازیگر)

بهاره رهنما (بازیگر)

امید زندگانی (بازیگر)

ناصر حِجازی ( بازیکن و مربی فوتبال)

علی صادقی (بازیگر)

مارک تواین (نویسنده آمریکایی)

بتهوون (آهنگساز آلمانی)

جان آزبرن (نویسنده انگلیسی)

وینستون چرچیل (نخست وزیر انگلیس)

فرانک سیناترا (هنرپیشه آمریکایی)

پاپ ژان پل سیزدهم (رهبر کاتولیک های جهان)

جان میلتون (شاعر انگلیسی)

دی

فردوسی (بزرگترین حماسه سرای تاریخ)

ایرج جنتی عطایی (شاعر)

فروغ فرخزاد (شاعر)

حسین الهی قمشهای (سخنور و نویسنده)

کتایون ریاحی (بازیگر)

ترانه علیدوستی (بازیگر)

فریبا کوثری (بازیگر)

ناصر عبداللهی (خواننده)

ماهایا پطروسیان (بازیگر)

حدیث فولادوند (بازیگر)

افسانه بایگان (بازیگر)

مریم زندی (عکاس)

رامبد جوان (بازیگر)

محمد رضا فروتن (بازیگر)

فرهاد مهراد (خواننده)

رضا رویگری (خواننده)

بهرام بیضایی (کارگردان)

رزیتا غفاری (بازیگر)

ژاندارک (زن انقلابی فرانسوی)

رودیارد کیپلینگ (نویسنده انگلیسی)

لویی پاستور (شیمیدان فرانسوی)

ادگار آلن پور (نویسنده آمریکایی)

کارل سند برگ (شاعر آمریکایی)

آلبرت شوایتزر (پزشک و فیلسوف فرانسوی)

یوهان کپلر (ستاره شناس آلمانی)

بنجامین فرانکلین (نویسنده و سیاستمدار آمریکایی)

مائوتسه تونگ (رهبر انقلابی چین)

هنری ظمیلر (نویسنده آمریکایی)

ایزاک نیوتن (دانشمند انگلیسی)

ریچارد نیکسون (رئیس جمهور سابق آمریکا)

مارتین لوترکینگ (رهبرسیاهان آمریکا)

اواگاردنر (هنرپیشه آمریکایی)

همفری بوگارت (هنرپیشه آمریکایی)

جبران خلیل جبران (اندیشمند و شاعر لبنانی)

حامد کَرزی (رییس جمهور افغانستان)

بهمن

خسرو گلسرخی ( شاعر و مبارز)

صادق هدایت (نویسنده)

سیروس قایقران (فوتبالیست)

محمود فرشچیان (مینیاتوریست)

علی نصیریان (بازیگر )

علیرضا خمسه (بازیگر )

علیرضا عصار (خواننده)

تورج نگهبان (ترانه سرای)

افشین قطبی (مربی فوتبال)

احسان حدادی (پرتابگر دیسک)

شهاب حسینی (بازیگر)

سمیرا مخملباف (کارگردان)

رویا نونهالی (بازیگر)

شَهرنوش پارسیپور (نویسنده)

بزرگ علوی ( نویسنده)

ادیسون (مخترع آمریکایی)

گالیله (دانشمند ایتالیایی)

فرانسیس بیکن (فیلسوف انگلیسی)

چارلز داروین (طبیعیدان انگلیسی)

لنگستن هیوز (نویسنده آمریکایی)

سامرست موآم (نویسنده انگلیسی)

چارلز دیکنز (نویسنده انگلیسی)

پرلمان (نویسنده آمریکایی)

پل نیومن (هنرپیشه آمریکایی)

کیم نواک (هنرپیشه آمریکایی)

کلارک گیبل (هنرپیشه آمریکایی)

جیمز دین (هنرپیشه آمریکایی)

فرانکلین روزولت (رئیس جمهور سابق آمریکا)

آبراهام لینکلن و رونالد ریگان(روسای جمهور سابق آمریکا)

ملک عبدالله دوم (پادشاه اردن)

دمیتری مندلیف (شیمیدان روس)

اسفند

ایرج نوذری (بازیگر)

پروین اعتصامی (شاعر)

هوشنگ ابتهاج (شاعر)

مرجانه گلچین (بازیگر)

لیلا فروهر (خواننده)

عمران صلاحی (نویسنده)

میکل آنژ (نقاش ایتالیایی)

ریمسکی کرساکف (آهنگساز روسی)

فردریک شوپن (آهنگساز فرانسوی)

اوگوست رنوار (نقاش فرانسوی)

جان اشتاین بک (نویسنده آمریکایی)

ادوارد آلبی (نمایشنامه نویس آمریکایی)

الیزابت تیلور (هنرپیشه آمریکایی)

جورج واشنگتن (رئیس جمهور سابق آمریکا)

ویکتور هوگو (نویسنده فرانسوی)

میخائیل گورباچف (آخرین رییس جمهور شوروی)

پنج شنبه 13/6/1393 - 23:2
تست های هوش و روان شناسی و سرگرمی

این چیستان را بیل گیتس (رئیس ماکروسافت) در سال ۲۰۰۲ طراحی کرد تا از میان ۱۰۰ مهندس یکی را برای شرکتش انتخاب کند…

دو اتاق در مجاورت هم قرار دارند. هر کدام یک در دارند ولی هیچ کدام پنجره ندارند. درهایشان که بسته باشد درون اتاقها کاملا تاریک است. در یک اتاق سه چراغ برق به توانهای ۱۰۰، ۱۱۰ و ۱۲۰ وات و در اتاق دیگر سه کلید برق مثل هم وجود دارد.  ما نمیدانیم کدام کلید کدام چراغ را روشن میکند (مثلا نمیدانیم آیا کلید وسطی مربوط است به چراغ وسطی یا به چراغهای دیگر اما بطور قطع میدانیم که هر کدام از کلید ها یکی از چراغها را روشن میکند. همچنین ترتیب چراغها را هم نمیدانیم).


.
شما معلوم کنید که هر کلید مربوط به کدام چراغ است. برای اینکار و در شروع، شما باید در اتاق کلیدها باشید و کار را از آنجا شروع کنید. شما میتوانید هر چند مرتبه که بخواهید کلیدها را روشن و خاموش کنید. اما شما تنها هستید و نمیتوانید از کسی کمک بگیرید و هیچ گونه وسیله ای هم، خواه برقی، خواه غیر برقی به همراه ندارید و مهمتر از همه اینکه شما حق ندارید بیش از یک بار وارد اتاق چراغ ها شوید و وقتی که وارد شدید و بیرون آمدید، دیگر نمی توانید مجددا وارد آن اتاق بشوید.
این چیستان را بیل گیتس در سال ۲۰۰۲ طراحی کرد
تا از میان ۱۰۰ مهندس یکی را برای شرکتش انتخاب کند.
حال بفرمایید که هر کلید کدام چراغ را روشن می کند؟اگر نتوانستید پاسخ بدهید، می‌توانید پاسخ را در زیر بخوانید.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یکی از کلید ها را روشن کنید و یکی دو دقیقه بعد آنرا خاموش نمایید. حالا کلید دیگری را روشن کنید و به اتاق چراغها بروید. چراغی که روشن است مربوط است به کلید دوم. دو چراغ دیگر را لمس کنید، آنکه گرم است مربوط است به کلید اول و البته آنکه سرد است مربوط است به کلید سوم است.
اگر شما نتوانستید این معما را حل کنید یقینا به این دلیل بوده است که به فیزیک معما که همانا حرارت تولید شده در چراغها است توجه نداشتید و فکر خود را متمرکز بر تناظر چراغها و کلیدها نمودید، راه حلی که هرگز شما را به جواب نخواهد رساند.
توان چراغها هم هیچ ربطی به حل معما ندارد و فقط برای گمراه کردن شما در معما گنجانده شده است.
پنج شنبه 13/6/1393 - 18:50
اهل بیت

در تاریخ آمده روزی معاویه، دشمن سرسخت امام علی(ع) به اتفاق فرزند نابکارش یزید، و عمرو بن عاص نشسته بود؛ در این هنگام شخصی از مصر هدیه نفیسی (قالیچه نفیسی) آورد و به معاویه اهداء کرد. معاویه در آن روز پیشنهاد عجیبی به یزید و عمرو بن عاص کرد، گفت: هر یک از ما یک بیت شعر در شأن علی(ع) بگوئیم و شعر هر کدام از ما، اگر از نظر ظاهر و معنی، جالب و زیبا بود، این هدیه مال او باشد.

یزید و عمرو بن عاص پیشنهاد معاویه را پذیرفتند.

معاویه گفت:

خَیرُالوَری مِن بَعد احمد حَیدَرٌ

و النّاسُ ارضٌ و الوصیُّ سَماءٌ

یعنی: بهترین مردم بعد از پیامبر(ص)، حیدر است؛ زیرا تمام مردم به منزله زمین هستند و علی(ع) به مثابه آسمان است، و هر چه برکت از زمین به دست می آید از آسمان است؛ زیرا اگر آسمان نبارد و آفتاب به زمین نتابد...هرگز از زمین چیزی روییده نخواهد شد و حقا شعر خوبی انشاد کرده است.

عمرو بن عاص در مقابل او گفت:

و هُو الَّذی شَهِدَ العدُوُّ بفضله

و الفَضلُ ما شَهِدَت به الاعداءُ

یعنی: علی(ع) کسی است که مثل معاویه دشمن او، او را ستایش و تمجید می کند، و فضیلت آن است که دشمن بگوید: پس علی(ع) کسی است که دوست و دشمن اعتراف به فضل او دارند و او را ستایش می کنند.

یزید گفت:

کَمَلیحَةٍ شَهِدَت بِها ضَرّائُها

و الحُسنُ ما شَهِدَت به ضَرّاءُ

یعنی: علی (ع) همچون بانوی زیبا روی و نمکینی است که هووهای او، به نیکی و بزرگواری او گواهی دهند، زیبایی آن است که هووها به آن گواهی دهند.

به هر حال شعر عمرو بن عاص از نظر شیوایی عبارت، برنده تشخیص داده شد، و آن هدیه، نصیب او گردید.(9)

http://www.hawzah.net/fa/magazine/magart/89/6685/79296

پنج شنبه 13/6/1393 - 0:10
شخصیت ها و بزرگان
شخصیت‌های سیاسی جهان در طول سال ۱۳۹۲ جملات تاریخی،مهم و گاه جالبی در مورد ایران به زبان راندند که در این مطلب گلچینی از این سخنان انتخاب شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، جمعی از شخصیت‌های سیاسی جهان در سال 92 درباره این سخن گفته‌اند که بازخوانی آن خالی از لطف نیست :

 

1-سید حسن نصرالله (دبیرکل حزب الله لبنان): تحریم ها نتوانست ایران را ضعیف کند و ارکان این کشور را به لرزه در آورد. تحریم ها در سرنگونی نظام ایران ناکام بود.

 

2-بشار اسد (رئیس جمهور سوریه): ما موفقیت‌های جمهوری اسلامی ایران را از آن سوریه می‌دانیم.

 

3-باراک اوباما (رئیس جمهور آمریکا): اگر گزینه‎ای وجود داشت که این امکان را بوجود بیاوریم که تک تک پیچ و مهره‎های برنامه هسته‎ای آنها را حذف کنیم و احتمال داشتن برنامه هسته‎ای ایران را کلاً از بین ببریم تا در نتیجه قابلیت‎های نظامی آن را هم نداشته باشند، آن را انتخاب می‎کردم.  

 

4-ولادیمیر پوتین (رئیس جمهور روسیه): ایران همسایه و شریک اولویت دار ما بوده و دولت روسیه مصمم به توسعه همکاری ها با این کشور است.حق ملت ایران برای پیشرفت در زمینه انرژی هسته ای صلح آمیز و فناوری های پیشرفته در این زمینه باید تضمین شود و جامعه جهانی نباید محدودیت و تبعیض قائل شود.

 

5-بنیامین نتانیاهو (نخست وزیر رژیم صهیونیستی): اگر مردم ایران آزاد بودند شلوار جین می‌پوشیدند!  

 

6-بان کی مون (دبیرکل سازمان ملل متحد): ایران می تواند نقش مهمی در حل بحران سوریه از طریق اثرگذاری بر دولت دمشق ایفا کند.

 

7-سرگئی لاورف (وزیر امورخارجه روسیه): تلاش می‌کنیم که ایران به حق خود در استفاده از انرژی هسته ای دست پیدا کند.

 

8-جان کری (وزیر امورخارجه آمریکا): ایرانی ها برای به دست آوردن استاندارهای جامعه جهانی مجبور هستند تصمیمات بسیار سختی بگیرند تا درباره صلح آمیز بودن برنامه هسته ای خود به جامعه جهانی اطمینان دهند.  

 

9-ویلیام هیگ (وزیر امورخارجه انگلیس): اختلافات با ایران در حال کاهش است اما تحریم ایران، تا زمان دستیابی به توافقی جدی، ادامه خواهد یافت.  

 

10-گیدو وستروله (وزیر امورخارجه سابق آلمان): توافق هسته‌‌ای با ایران «نقطه عطفی» است.

 

11-وانگ یی (وزیر امورخارجه چین): چین همواره مسوولیت خود را بر عهده گرفته و همچنان تلاش خود را به منظور اتمام مساله هسته ای ایران ادامه می دهد.

 

12-کاترین اشتون (مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا): اتحادیه اروپا کاملاً به اهمیت و نقش جمهوری اسلامی ایران در منطقه اذعان دارد.

 

13-لوران فابیوس (وزیر امورخارجه فرانسه): در جریان مذاکرات محرمانه ایران و آمریکا بودم.

 

14-فرانسوا اولاند (رئیس جمهور فرانسه): ما همواره تاکید داریم که مساله هسته ای ایران باید از راه دیپلماتیک حل شود و این گزینه برای ما در اولویت قرار دارد.

 

15-آنگلا مرکل (صدراعظم آلمان): ما در تصمیم گیری ها به این نتیجه رسیده ایم که ورود به مذاکره با ایران بهتر از وضعیت فعلی موجود است.

 

16- خوزه گارسیا مارگالو (وزیر امورخارجه اسپانیا): آماده گسترش روابط اقتصادی و فرهنگی با ایران و همچنین شهر زیبای اصفهان هستیم.

 

17-ولید المعلم (وزیر امورخارجه سوریه): دعوت سازمان ملل از ایران برای شرکت در کنفرانس ژنو 2 و پس گرفتن این دعوت در منطق سیاسی، جز مضحکه اسم دیگری ندارد.

 

18-فرانک والتر اشتاینمایر (وزیر امورخارجه آلمان): بدون حضور ایران کنفرانس ژنو2 فایده ای نخواهد داشت.

 

19-کارل بیلت (وزیر امورخارجه سوئد): علاقه مندی کشورها به ایران در حال افرایش است.

 

20-عدنان منصور (وزیر امورخارجه سابق لبنان): ایران توانست به پیروزی بزرگی در سیاست خارجی دست یابد و این مساله رژیم صهیونیستی را بسیار خشمگین کرده است.

 

21-نیکولاس مادورو (رئیس جمهور ونزوئلا): انقلاب اسلامی ایران الگویی برای مبارزه کشورهای تحت سلطه امپریالیسم است.

 

22-الهام علی اف (رئیس جمهور آذربایجان): امیدوارم همکاری ها و مناسبات حسنه موجود بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان در دوره جدید نیز با تقویت مراودات بین طرف بر اساس احترام متقابل و در جهت منافع دو ملت بیش از پیش گسترش یابد.

 

23-سعود الفیصل (وزیر امورخارجه عربستان): ما بدنبال رقابت تسلیحاتی هسته ای با ایران نیستیم اما اصرار داریم که ایران به معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای پایبند باشد.

 

24-خالد العطیه (وزیر امورخارجه قطر): اعراب هم باید در مذاکرات با ایران حضور داشته باشند!

 

25-مایکل مان (سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا): خانم اشتون می‌خواست به ایران بیاید تا برخی مقام‌هایی را که تاکنون ندیده بود، ملاقات کند.

 

26-وندی شرمن (معاون وزیر امورخارجه آمریکا): ایران در توافق نهایی هسته ای، می تواند غنی سازی اورانیوم داشته باشد.

 

27- شیخ محمد بن راشد آل مکتوم (حاکم دبی): لغو تحریم‌های علیه ایران به سود همه است.

 

28-اسماعیل هنیه نخست وزیر فلسطین در غزه): به رغم آن همه رنج و محنت‌ها و مشکلات مان که ثمره رژیم اشغالگر و کینه توز صهیونیستی است، علاقه مندیم در کنار برادران و دوستان ایرانی خود در شادی ها و جشن های ملی شان حضور داشته باشیم.

 

29-پاپ فرانسیس (رهبر کاتولیک‌های جهان): برای قربانیان زلزله بوشهر طلب آمرزش می‌کنم.

 

30-هیلاری کلینتون (وزیر امورخارجه سابق آمریکا): باید اولویت را به گفت وگوهای دیپلماتیک با ایران بدهیم.آمریکا باید تمام تلاش خود را برای رسیدن به توافق جامع به کار برد.

 

31-جان مک کین (سناتور آمریکایی): مذاکرات ایران و آمریکا به مانند یک جوک است. سادگی وزیر خارجه و رئیس جمهور آمریکا حیرت انگیز است.

 

32-یوسف بن علوی (وزیر امورخارجه عُمان): تلاش‌های عُمان برای برقراری رابطه ایران و آمریکا از زمان بیل کلینتون رئیس جمهور اسبق آمریکا شروع شد، اکنون که این تلاش‌ها به بار نشسته و ما از این اینکه در شروع گفت‌و‌گوها نقش داشته‌ایم بسیار خوشحال هستیم.

 

33-دیوید کامرون (نخست وزیر انگلیس): من تحت تاثیر دولت جدید ایران قرار نگرفته ام.

 

34-خالد بن احمد آل خلیفه (وزیر امورخارجه بحرین): بحرین دائما بر روابط خوب با جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد.

 

35-اوانگلوس ونیزلوس (وزیر امورخارجه یونان): یونان آمادگی دارد تماس‌های سیاسی خود را با تهران در عالی‌ترین سطوح ادامه دهد.

 

36-صائب عریقات (مذاکره کننده ارشد فلسطین در مذاکرات سازش): اسرائیل در طرح موضوع توقیف کشتی ایران هدف داشت.

 

37-حامد کرزای (رئیس جمهور افغانستان): از جانب خود و مردم افغانستان برگزاری موفقیت‌آمیز انتخابات ریاست جمهوری در ایران را تبریک می‌گویم.

 

38-فیصل المقداد (معاون وزیر امورخارجه سوریه): ما از توافق ایران و 1+5 حمایت می‌کنیم و از هوشمندی و روش دیپلماسی ایرانی در برخورد با پرونده هسته‌‌ای استقبال می‌کنیم و امیدواریم که این توافق به تحرک برای نابودی سلاح‌های اتمی اسرائیل منجر شود.  

 

39-احمد داود اوغلو (وزیر امورخارجه ترکیه): برخی ممکن است از توافق ایران با غرب خشنود نباشند ولی ما اینگونه فکر نمی‌کنیم. ما فکر می‌کنیم که این حرکت مثبتی است. ما امیدواریم که این حرکت منجر به توافق نهایی در خصوص برنامه هسته‌ای ایران شود.

 

40-نوری مالکی (نخست وزیر عراق): تروریست ها قادر نخواهند بود اراده دو دولت و دو ملت ایران و عراق را برای توسعه روابط و تعمیق همکاری ها به شکست بکشانند.

 

41-عدلی منصور (رئیس جمهور موقت مصر): ما از نزدیک مواضع ایران و هم‌چنین طرف‌های بین‌المللی و منطقه‌ای در قبال مصر را زیر نظر داریم نشانه‌های مثبتی از مسوولان جدید ایرانی در قبال کشورهای حوزه خلیج فارس دیده شده است.

 

42-هوشیار زیباری (وزیر امورخارجه عراق): دولت جدید ایران به ریاست جمهوری حسن روحانی "بهترین فرصت پس از 34 سال دشمنی" را برای بهبود روابط با آمریکا ارائه می‌کند و باید جدی گرفته شود.

 

43-نبیل فهمی (وزیر امورخارجه مصر): توافق هسته ای ایران وغرب اقدامی مناسب است اما توافقی تاریخی نیست.

 

44-آویگدور لیبرمن (وزیر امورخارجه رژیم صهیونیستی): دادن حق غنی‌سازی به ایران ترسناک است. اسرائیل بدون آمریکا نمی‌تواند کاری کند.

 

 

45-محمد البرادعی (دبیرکل سابق آژانس بین المللی انرژی اتمی): گفت وگوی ایران و آمریکا کلید برقراری امنیت در خاورمیانه است.

 

46-عبداله گل (رئیس جمهور ترکیه): وارد شدن جهان غرب به یک چنین گفت وگویی با ایران و افزایش احتمال حل مسایل از راه های سیاسی موجب آرامش جهانی نیز خواهد شد.

 

47-رجب طیب اردوغان (نخست وزیر ترکیه): ایران را خانه دوم خود می دانیم.

 

48-یوکیا آمانو (دبیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی): ایران برای دریافت 450 میلیون دلار، یعنی بخش اول از 4/2 میلیارد دلاری که پیش از این بلوکه شده بود در اول ماه مارس پیشرفت مناسبی حاصل کرده است.ایران تعهداتش را درباره توافق هسته‌ای اجرا می‌کند.

 

49-اخضر ابراهیمی (نماینده ویژه سازمان ملل و اتحادیه عرب در سوریه): تحکیم و گسترش بیش از پیش مناسبات جمهوری اسلامی ایران با کشورهای منطقه بویژه با عربستان بسیار موثر و سازنده خواهد بود.

 

50-بشار جعفری (نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد): نکته این است که ایران در منطقه نفوذ دارد و اگر کسی بخواهد واقعا سوریه به مکانی امن تبدیل شود، باید ایران در جریان مذاکرات ژنو باشد.

چهارشنبه 12/6/1393 - 22:2
تاریخ

ناپلئون:

در حیرتم از سربازان ایرانی با آن عده قلیل چطور مقابل غولی به نام روسیه ایستاده اند.صد حیف!اگر نیمی از سربازانم ایرانی بودند به هیچ قدرتی نمی باختم

آدولف هیتلر: اگر مهندسان اسلحه ساز من ایرانی بودند صد سال قبل از تولدم نازی دارای بمب اتمی میشد.

پبامبر اعظم(ص): روزی مردانی از سرزمین پارس به دور ترین نقطه ی علم خواهند رسید .

بن لادن: اگر دنبال مردانی هستی که تا پای خونشان از عهدشان دفاع کنند در سرزمین پارس به کاوش بپرداز .

اسکندر : اگر روزی دیدی که فردی بخاطر کشورش حاضر شده تمام فرزندانش را قربانی کند.بدان که آن مرد اهل امپراطوری پارس است

سه شنبه 11/6/1393 - 1:53
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته