• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 45
تعداد نظرات : 2
زمان آخرین مطلب : 1469روز قبل
ادبی هنری

 

 

 

 

 

بسمه تعالی

 

 

 

 

جمله کوتاه من :

 

 

 

 

 

 

 

اشک رقیه (ع) برای پیوستن به شهادت حسین (ع) وار تابید

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نویسنده : سید محمد حسین شرافت مولا

 

 

 

 

 

 

 

شنبه 5/11/1398 - 19:6
ایرانگردی



مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران و شهردار منطقه 8 بر افزایش بازارهای میوه و تره بار به منظور دسترسی بهتر اهالی این منطقه به این مراکز خدماتی و خدمت رسانی بیشتر به شهروندان شرق تهران تأکید کردند.

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ در جلسه مشترک مدیرعامل این سازمان و شهروندان منطقه 8 و معاونان دو مجموعه، توسعه بازارهای میوه و تره بار در این منطقه از طریق ساخت بازار در محله هایی که زمین مناسب دارند و احداث این مراکز در آنها امکان پذیر است، مورد تأکید قرار گرفت.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در این دیدار با اعلام اینکه بازارهای میوه و تره بار از سبک معماری مشترک پیروی می کنند، گفت: اما در محدوده مرکزی شهر مانند مناطق 11 و 12، این اماکن بر اساس بافت تاریخی منطقه ای که در آن واقع شده اند، از معماری خاص متناسب با بافت موجود برخوردار هستند.
 سید سعید راد با تأکید بر اینکه در حال حاضر قیمت محصولات در میادین میوه و تره بار، 40 تا 47 درصد پایین تر از میانگین قیمت سطح شهر است و این اختلاف قیمت در برخی محصولات به 52 درصد نیز می رسد، افزود: سه اصل محوری میادین میوه و تره بار، مشتری مداری، قیمت مناسب و کیفیت مطلوب است که این مراکز باید در این محورها سرآمد باشند و این اصول را سرلوحه خود قرار دهند.
همچنین در این دیدار، مهناز استقامتی شهردار منطقه 8 با تأکید بر لزوم نگاه زیباشناسانه مبتنی بر اصول و قواعد شهرسازی در ساخت فضاهای عمومی از جمله بازارهای میوه و تره بار، از توسعه بازارها در این منطقه استقبال و تأکید کرد: با توجه به نقش بازارهای میوه و تره بار در خدمت رسانی به شهروندان، این مراکز می توانند در ارتقاء و بهبود خدمات مدیریت شهری به شهروندان مؤثر باشند.
گفتنی است، در حال حاضر منطقه 8 با وجود 13 محله، دارای یک میدان و 7 بازار میوه و تره بار است که 2 بازار آن در یک محله واقع شده اند و 6 محله این منطقه، فاقد بازار میوه و تره بار هستند.

شنبه 5/11/1398 - 16:27
ایرانگردی




یزدان سیف معاون وزیر صنعت معدن و تجارت از هنرمندان تقاضا کرد به «چرخه تولید و توزیع» ورود و برای اصلاح فرهنگ مصرف مردم تلاش کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه سومین دوره مسابقه عکس خوشه با شعار «از مزرعه تا سفره» عصر دیروز جمعه ۴ بهمن ماه با حضور یزدان سیف معاون وزیر صنعت معدن و تجارت، مجید رجبی معمار مدیرعامل خانه هنرمندان ایران، حسن غفاری، بابک برزویه، افشین شاهرودی و جمعی از عکاسان در خانه هنرمندان ایران آغاز به کار کرد.

پس از افتتاح این نمایشگاه، یزدان سیف به همراه مهدیه خاکی صدیق دبیر اجرایی این مسابقه در یک نشست خبری به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.

سیف در ابتدای نشست گفت: آنچه ما را بر آن داشت که نان را در عرصه هنر وارد کنیم به این دلیل است که اگر اصلاحات رفتاری مان را به کمک هنر انجام دهیم موفق خواهیم شد. مخاطبان ما قریب به هشتاد میلیون نفر هستند که باید نسبت به چرخه خوراک خود حساس باشند و قریب به یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در این حوزه شاغل هستند. پس حوزه بسیار بزرگ و مهمی است.

وی بیان کرد: با برگزاری جشنواره عکس خوشه به دنبال این بودیم که توجه مردم به چرخه گندم آرد نان و محصولات جنبی آن جلب کنیم. هم کشاورز، هم نانوا، هم صنعتگر این چرخه باید بدانند در یک زنجیره قدسی حضور دارند و باید در کیفیت کار دقت بیشتری داشته باشند.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران تاکید کرد: ما در حوزه‌های مختلف نیازمندیم که با ارتقای فرهنگ عمومی به اصلاح زنجیره مصرف گندم و آرد و نان بپردازیم. امروز سومین مسابقه را در سطح حرفه‌ای تر برگزار کردیم.

وی با بیان اینکه در عکس‌های ارائه شده به فرهنگ رایج هم توجه شده است، از هنرمندان تقاضا کرد به چرخه تولید و توزیع ورود و برای اصلاح فرهنگ مصرف مردم تلاش کنند.

سیف در پایان گفت: مراسم اختتامیه سومین مسابقه عکس خوشه ۱۴ بهمن ماه در خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد. در این مراسم برگزیدگان این دوره مسابقه نیز معرفی خواهند شد.

مهدیه خاکی صدیق دبیر سومین مسابقه عکس خوشه با ارائه آماری از این مسابقه، گفت: امسال ۶۸۰ شرکت‌کننده داشتیم که برخی در رشته‌های مختلف شرکت کردند. در مجموع ۳ هزار و ۵۰ عکس به دبیرخانه ارسال شد که از بین اینها ۱۳ مجموعه عکس، ۵۰ تک عکس، ۲۱ عکس موبایلی و ۱۰ عکس زیر ۱۵ سال انتخاب شدند. در نهایت نیز ۱۴۴ عکس در نمایشگاه به نمایش درآمد.

وی درباره جوایز این مسابقه توضیح داد: جوایز مجموعه عکس، ۷ میلیون تومان، جوایز بخش تک عکس ۴، ۳ و ۲ میلیون تومان، بخش موبایلی به ترتیب ۳، ۲ و ۱ میلیون تومان و بخش زیر ۱۵ سال رقابتی نبود و به هر سه نفر یک میلیون تومان تعلق می‌گیرد.

شنبه 5/11/1398 - 16:26
ایرانگردی




وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: فضای مدارس ما باید از لحاظ بهداشت روانی و فردی جدی گرفته شود. اینکه پایگاه‌های انجمن‌های اسلامی دانش آموزان چه کمکی می‌تواند کند حائز اهمیت است.
به گزارش خبرنگار مهر، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در همایش نسل آفتاب که به مناسبت ۴۰ سالگی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان برگزار شد، گفت: در دهه اول انقلاب انجمن‌های اسلامی دانش آموزان کنشگری در حوزه فعالیت‌های سیاسی در جبهه انقلاب بود. آن روزها کشور پرتنش بود و جریان‌های مختلف سیاسی فعال بودند و طبیعتاً فضای مدارس نیز پرتلاطم بود.

وی ادامه داد: انجمن‌های دانش‌آموزی کارکردهای زیادی داشت ولی مهمترینش آن بود که در دهه ۶۰ پایگاه صیانت از انقلاب در برابر جریان‌های معاند بود. دیگر اینکه در دهه اول انقلاب انجمن‌های دانش آموزی پل ارتباطی میان دانش‌آموزان و جامعه بودند. نیم میلیون دانش‌آموز در ایام دفاع مقدس به جبهه رفتند و حدود ۳۶ هزار نفر از آنها شهید شدند.

صالحی با اشاره به دیگر کارکرد این نهاد که یادگیری و تقویت مهارت‌های فردی مثل قدرت سخنگویی، مدیریت و… بود، بیان کرد: همچنین این انجمن فرصتی برای افزایش معرفت و ایمان ایجاد کردند و عملاً کانونی برای تحکیم معارف دینی بود. حال در دهه پنجم انقلاب اسلامی به نظر می‌آید برخی از این کارکردها باقی مانده‌اند و باید به برخی از آنها نگاه جدی‌تری نسبت به گذشته داشت. اکنون ما شاهد یک نسل دیجیتال هستیم اما دانش‌آموزانی که از دهه ۹۰ وارد محیط دانش‌آموزی می‌شوند به نحوی نسل دیجیتال هستند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: حدود یک درصد دانش‌آموزان در معرض شدید آسیب‌های روحی و ۳۰ درصد نیازمند توانمندسازی هستند. این نشان می‌دهد فضای مدارس ما باید از لحاظ بهداشت روانی و فردی جدی گرفته شود. اینکه پایگاه‌های انجمن‌های اسلامی دانش آموزان چه کمکی می‌تواند کند حائز اهمیت است تا با استفاده از محیط همسالان این آسیب کاهش یابد.

وی تاکید کرد: موتور تحرک گام دوم انقلاب علم و دانش است. اینکه ما باید قوی باشیم از نقطه دانایی آغاز می‌شود. انقلاب اسلامی در هر دوره‌ای با مخاطرات خاص خود درگیر است و ما باید در هر دوره ببینیم که مخاطرات چیست تا از انقلاب صیانت کنیم.

شنبه 5/11/1398 - 16:6
ایرانگردی


مقام معظم رهبری:

«در مدیریّت هم هر جا جوان‌ها باشند، مدیریّت، مدیریّت بانشاط‌تری خواهد بود و توصیه ما این است که در مدیریّت های مختلف، جوان‌ها بیشتر به کار گرفته بشوند و بیشتر مورد استفاده قرار بگیرند»

جمعی از داوران بین المللی قرآن کریم و شرکت کنندگان مسابقات و رتبه های برتر قرآنی، طی یادداشتی به بانی مسابقات دارالقرآن امام علی (ع)، ضمن قدردانی از زحمات چندین ساله‏ی حاج محمد انصاری، به ساحت مقدس قرآن کریم، از شایسته سالاری و جوانگرایی در مدیریت جدید دارالقرآن تشکر کردند. در این یادداشت، ضمن اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب، قراء و داوران بین المللی قرآن کریم، با برشمردن نقاط ضعف مسابقات در دوره های قبل که متأثر از مدیری غیر قرآنی و حاشیه ساز بوده است، از اینکه در این دوره، با انتصاب مدیر بخش خواهران دارالقرآن امام علی (ع) که خود جوان و نخبه قرآنی می باشد، ابراز امیدواری کردند روز به روز بر شکوه این مسابقات افزوده شود. فعالین عرصه قرآنی کشور، سرکار خانم حاجعلی را تربیت یافته قرآن دانسته و یاد آور شدند سبقه ی رفتاری و داوری های عادلانه ایشان متأثر از مفاهیم والای قرآنی
است
همچنین در این یادداشت آمده است:

حضرت آیت الله خامنه ای، بهمن ماه 1397 در بخشی از بیانیه ‌ی گام دوم انقلاب به مناسبت چهل سالگی انقلاب اسلامی، خطاب به جوانان و آینده‌ سازان ایران فرمودند:

« بی شک فاصله ی میان بایدها و واقعیتها، همواره وجدانهای آرمان خواه را عذاب داده و میدهد، اما این ، فاصله ای طی شدنی است و در چهل سال گذشته در مواردی بارها طی شده است و بی شک در آینده، با حضور نسل جوان مؤمن و دانا و پُر انگیزه، با قدرت بیشتر طی خواهد شد».

شنبه 5/11/1398 - 16:1
ایرانگردی

 

 

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از شهروندان خواست تا در برف روبی معابر فرعی با نیروهای مدیریت شهری همراهی و همکاری داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، صدرالدین علیپور با اشاره به اقدامات صورت گرفته همزمان با بارش برف گفت: از آن جا که بسیاری از ماشین آلات تخصصی که در زمان برف روبی کاربرد دارند، در اختیار سازمان مدیریت پسماند قرار دارد، از ابتدای فصل سرما مجموعه ای از این خودروها را در اختیار مناطق قرار دادیم.
وی با اشاره به اعزام خودروهای نمک پاش و تیغه دار به مناطق ادامه داد: به طور کلی، حدود 240 خودرو در اختیار مناطق قرار گرفت که منطقه یک با 35 خودرو و منطقه دو با 25 خودرو بیشترین تجهیزات خودرویی را از سوی سازمان مدیریت پسماند دریافت کردند. البته، علاوه بر تجهیزاتی که به مناطق اعزام شد، از طریق پیمانکاران نیز تجهیزات قابل توجهی در مناطق مستقر شد.
وی گفت: در زمان بارش برف نیز علاوه بر تجهیزات، تیمی تخصصی اعم از راننده، سرپرست، کارشناس فنی، مکانیک و ناظر برف روبی به مناطق اعزام کردیم و با تقسیم شهر به پهنه های مختلف و انجام اقدامات گسترده، در نهایت توانستیم بدون گرفتگی و انسداد، تمامی معابر را پاکسازی کنیم.
به گفته علیپور؛ انجام این اقدامات هیچگاه در روند جمع آوری زباله خللی ایجاد نکرده است و از آن جا که یکی از شاخص های مهم پس از برف روبی این است که هیچ گونه پسماندی در شهر باقی نمانده باشد، به طور معمول در زمان بارش برف از ایستگاه های میانی خودروهای بزرگ تر برای جمع آوری زباله به مناطق مختلف شهر اعزام می شوند.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در پایان ضمن توصیه به شهروندان برای تجهیز خودروهای خود به تجهیزات زمستانی عنوان کرد: شهرداری تهران تمام تلاش خود را می کند تا علاوه بر معابر اصلی، عملیات برف روبی را در معابر فرعی و کوچه ها نیز انجام دهد، اما از شهروندان می خواهیم همراهی و همکاری لازم با نیروهای شهرداری را در زمینه پاکسازی کوچه های فرعی، جلوی خانه ها و محل کسب و کار خود داشته باشند تا شاهد هیچ گونه اتفاق ناگواری نباشیم.

شنبه 5/11/1398 - 15:55
ایرانگردی

 

 

 

معاون فرهنگی حوزه هنری کودک و نوجوان از تولید مستندی با موضوع شهید سپهبد قاسم سلیمانی و نحوه ارتباط مهربانانه و عاطفی این شهید بزرگوار با کودکان و نوجوانان خبر داد.

حمید حسین زاده معاون فرهنگی حوزه هنری کودک و نوجوان با بیان این مطلب گفت: یکی از وجوه شخصیتی شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، نحوه ارتباط عاطفی، دلی و پدرانه با کودکان است.

وی افزود: این نگاه عاطفی و مهربانانه، البته دو سویه بوده است، یعنی هم ارتباط ایشان با کودکان و بویژه فرزندان شهدای مدافع حرم و هم نگاهی که این کودکان به سردار آسمانی داشتند، بسیار ویژه و یکی از وجوه ماندگار شخصیت این شهید بوده که ضروری است به آن پرداخته شود.

حسین زاده ادامه داد: هر تصویری که گویای رشادت، دلیری و شخصیت متمایز شهید سلیمانی است باید ثبت و برای نسل آینده به یادگار بماند تا گواهی باشد بر این که یک قهرمان ملی و بین المللی چگونه به این جایگاه دست می یابد و چگونه شخصیتی این گونه محبوب دل ها می شود.

معاون فرهنگی حوزه هنری کودک و نوجوان افزود: این مستند که قرار است در 20 دقیقه تولید شود، در مرحله پیش تولید قرار دارد و به زودی تصویربرداری آن آغاز خواهد شد.

وی گفت: لوکیشن های اصلی این مستند در تهران و کرمان خواهد بود و کارگردانی آن را بهنام بهادری برعهده دارد و مدیر فیلمبرداری محمد افشاری است.

 حسین زاده در خاتمه گفت: این مستند نخستین بار در هفته هنر انقلاب اسلامی به نمایش در می آید و نمایش های تلویزیونی خواهد داشت.

 

 

 

 

شنبه 5/11/1398 - 15:34
ایرانگردی


جلسه کمیسیون ماده پنج شهر تهران به ریاست پیروز حناچی شهردار تهران و با حضور اعضاء، محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای اسلامی شـــهر ، عبدالرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری و علی اشراقی رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج تشکیل و با احداث یک بیمارستان فوق تخصصی در منطقه یازده موافقت شد.
به گزارش روابـــط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران؛علی اشراقی در این باره گفت: کمیسیون ماده پنج شهر تهران با طرح احداث یک بیمارستان 540 تختخوابی کودکان در منطقه جوادیه تهران موافقت کرد.
اشراقی افزود: این طرح توسط مؤسسه زنجیره امید و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و شهرداری تهران در زمینی به مساحت 26 هزار متر مربع ارائه شده است.
رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج گفت:طرح این بیمارستان فوق تخصصی با محوریت جراحی، مرکز تحقیقات توانبخشی و اقامتگاه ارائه شده که به همین منظور سطوح درمانی پروژه بیش از 38 هزار متر مربع و محل اقامت همراهان حدود 3 هزار متر مربع در نظر گرفته شده است .
اشراقی افزود : طرح مذکور در یازده طبقه روی همکف و زیر زمین ها احداث می شود که پس از توضیحات مشاور تهیه کننده طرح و تأکید بر الزامات ترافیکی و رعایت فضای سبز مناسب، به تصویب کمیسیون ماده پنج رسید.
وی بیان کرد: در این جلسه هم چنین با احداث یک مجموعه چند منظوره تجاری- فرهنگی- ورزشی و خدماتی در 30درصد ملکی واقـــع در منطقه 18 و احداث فضای سبز عمومی در 70درصد باقی مانده آن موافقت شد و سایر پرونده های ارسالی از مناطق مورد رسیدگی و تصمیم گیری قرار گرفتند.

شنبه 5/11/1398 - 15:31
ایرانگردی

 

 

مدیر کل فرهنگی شهرداری تهران از آمادگی پایتخت به منظور برگزاری ویژه برنامه های پاسداشت و گرامیداشت ایام فاطمیه(س) خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، ابوالفضل رفیع با اشاره به فرارسیدن ایام فاطمیه(س) و ضرورت گرامیداشت و پاسداشت شهادت مظلومانه آن بانوی گرانقدر اسلام گفت: طبق سنوات گذشته و همگام با سازمان ها و نهاد های مختلف و در راستای پاسداشت شخصیت والای دخت نبی مکرم اسلام، برنامه های مختلف فرهنگی و آئینی در مناطق 22گانه شهر تهران برگزار می شود.

وی با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته جهت ویژه برنامه های اجرایی پاسداشت و تکریم این ایام بیان کرد: سوگواره حضرت فاطمه زهرا (س) در قالب اجرای نمایش تئاتر آئینی "زخم مدینه" 19 دی لغایت 6 بهمن ماه در مجموعه ایوان شمس و مراسم بزرگداشت مقام والای حضرت دفاطمه زهرا (س) در قالب ارکستر "سمفونی آیینه ها" 27 و 28 دی ماه در مرکز همایش های برج میلاد برگزار می شوند.

مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران با اعلام اینکه سوگواره عزاداری حضرت فاطمه(س) در بخش های مختلفی از قبیل شعرخوانی آئینی، مرثیه و منقبت خوانی، سخنرانی مذهبی برگزار می شود، خاطر نشان کرد: نمایشگاه های جانبی (نمایشگاه کتاب و محصولات فرهنگی و نمایشگاه عفاف و حجاب) در قالب طرح شمیم یاس در مناطق 22 گانه شهر تهران برپا می شوند. ضمن آنکه مشارکت و حمایت از برنامه های ایام فاطمیه(س) از جمله اقدامات اجرایی اداره کل فرهنگی شهرداری تهران در این ایام است.

شنبه 5/11/1398 - 15:28
ایرانگردی

 

 

 

مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران در سومین برنامه از مجموعه برنامه های "نغمه ناخوانده (تجربه زیسته زنان توانمند)" بازگویی زنده و مستقیم تجربه رهایی از اعتیاد توسط زنان را اتفاقی ارزشمند دانست و گفت: روایت این زنان از مواجهه با مشکلات و تبدیل آنها به فرصتی برای رشد و کمک به دیگران، دارای درس هایی آموزنده برای همگان است که باید مکررا بازگو شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، زهرا بهروزآذر در سومین برنامه از مجموعه برنامه های "نغمه ناخوانده(تجربه زیسته زنان توانمند)"،  ویژه زنان بهبود یافته از اعتیاد که دوم بهمن ماه در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد، تصریح کرد: در سلسله برنامه های نغمه ناخوانده برآنیم تا امکان بازگویی تجربه زیسته زنان توانمندی که در زمینه های مختلف، شرایط سخت را تجربه کرده اند، اما توانسته اند آن را تاب بیاورند و تبدیل به امری مثبت و رشد دهنده کنند، فراهم کنیم.

وی ادامه داد: در همین راستا اولین برنامه از مجموعه برنامه های نغمه ناخوانده در هفته دفاع مقدس برگزار شد و طی آن زنانی که اعضای خانواده شان، جان و یا سلامتی خود را در جنگ از دست داده بودند و یا خود در جبهه ها حضور داشتند، به بیان تجربه زیسته شان پرداختند. این برنامه علاوه بر ارائه روایتی متفاوت و زنانه از جنگ، نمونه ای از برخورد فعالانه و مثبت با شرایط سخت و بحرانی را نشان داد.

مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران اضافه کرد: دومین برنامه به ارائه تجربه مادران دارای فرزند معلولیت اختصاص یافت. این زنان قبل از تولد فرزند با مساله تصمیم گیری در خصوص بدنیا آوردن فرزند و یا اتمام بارداری و بعد از آن با پذیرش معلولیت فرزند، نگاه خانواده و جامعه به کودک، مدیریت رابطه با همسر و سایر فرزندان و جلوگیری از تبدیل مساله به بحرانی در خانواده روبرو هستند. در این برنامه تلاش شد واکاوی چالش ها و بازگویی راه حل هایی که این زنان، خلاقانه برای حل مساله و خروج از بحران یافته اند،  راهنمایی برای سایر افراد باشد.

بهروزآذر ادامه داد: در برنامه سوم که هم اکنون در حال برگزاری است، زنانی که از اعتیاد رهایی یافته و در حال حاضر به عنوان مددیار به افراد گرفتار کمک می کنند، به بیان مراحل و ابعاد مختلف تجربه خود از شرایط خانوادگی گرفته تا نحوه ابتلا به اعتیاد، آسیب ها و صدمات وارد شده، روند بهبود و نحوه تثبیت وضعیت فعلی خود خواهند پرداخت.

مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران در پایان‌ از برگزاری چهارمین برنامه نغمه های ناخوانده از سری این مجموعه برنامه ها خبر داد و گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده برنامه بعدی به همسران و اعضای خانواده آتش نشان ها و بازگویی تجربه ای جامعه اختصاص خواهد داشت.

بر اساس این گزارش و در ادامه این برنامه که جمعی از فعالان اجتماعی و زنان بهبود یافته در آن حضور داشتند، خانم افسانه رباط میلی از نحوه ابتلای خود به اعتیاد، از دست دادن سرپرستی فرزند و مشکلات روحی متعاقب آن، آشنایی با مرکز خانه خورشید، آغاز روند بهبود و کمک هایی که دریافت کرده و فعالیت هایی که در حال حاضر به عنوان مددیار افراد گرفتار اعتیاد انجام می دهد، سخن گفت و خانم سودابه براتی، تجربه ۳۰ سال اعتیاد و ۱۶ سال کارتن خوابی، اقامت در مراکز نگهداری زنان بی خانمان، تجربه طرح های جمع آوری زنان متجاهر و کارتن خواب، آغاز روند بهبودی پس از آشنایی با مرکز خانه خورشید، شرکت در دوره های آموزشی، اشتغال به کار و همکاری با گشت های سیار مرکز خانه خورشید برای رسیدگی به معتادان و افراد بی خانمان  را بیان کرد.

در بخش دیگر برنامه، سارا اسمی زاده، جامعه شناس و پژوهشگر حوزه اعتیاد و لیلی ارشد، مددکار اجتماعی و مدیرعامل موسسه خانه خورشید به بیان تجربیات خود از فعالیتشان پرداختند.

سرکار خانم ارشد از تفاوت مردان و زنان در مساله اعتیاد، تفاوت مداخله نهادهای دولتی و غیردولتی در آسیب های اجتماعی، تاثیر مددیار شدن افراد بهبودیافته در روند تثبیت بهبودی آنها و خانم اسمی زاده از مزیت و نحوه تاثیر بیان تجربه زیسته بر افزایش آگاهی، ایجاد حس همدلی و یادگیری جمعی سخن گفت.

شنبه 5/11/1398 - 15:27
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته