• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4142
تعداد نظرات : 10
زمان آخرین مطلب : 1279روز قبل
اخبار

 

 

 

گرفتگی و آبریزش بینی به نشانه‌های ابتلا به ویروس کرونا اضافه شد!

▫️به تازگی «مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا» (CDC) لیستی از علائم جدید را به عنوان نشانه‌های ابتلا به ویروس کووید 19 اضافه کرده که شامل آبریزش بینی هم می‌شود

+ علائم جدید و قدیم کرونارا بشناسید !(☝️🏻)

 

 

يکشنبه 8/4/1399 - 6:24
ایرانگردی


مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه از اجرای پیام های نوشتاری ایمنی بر روی دیواره ی زیر سكوی حریم ریلی ایستگاه ها مترو خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شركت بهر ه برداری متروی تهران و حومه، اهمیت رعایت موارد ایمنی در مترو بخصوص در هنگام سوار و پیاده شدن از قطار، مهمترین مواردی است که مسافران باید به آن توجه کنند. در همین راستا این شركت با اجرای پیام های نوشتاری ایمنی بر روی دیواره ی زیر سكوی حریم ریلی ایستگاه ها در نظر دارد تا توجه مسافران را در هنگام سوار و پیاده شدن به قطار جلب كرده تا سفر ایمنی تری داشته باشند.
اجرای نمونه كار بر دیواره زیر سكو  تاكنون در ایستگاه های خط یك؛ سعدی، شهید مفتح، شهدای هفت تیر، طالقانی، شوش، مصلی امام خمینی(ره)، شهید همت و شهید حقانی و در خط سه ایستگاه شهید بهشتی در خط شش ایستگاه های دولت آباد، کیانشهر، بعثت، میدان شهدا و امام حسین(ع) و درخط هفت ایستگاه بسیج در اجرا شده است.
 گفتنی است این طرح در تمامی ایستگاه های خطوط 7 گانه متروی تهران و حومه انجام خواهد شد.

شنبه 7/4/1399 - 17:22
ایرانگردی


 
 
 


 
براساس تازه‌ترین نرخنامه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، قیمت انواع میوه‌های میادین میوه و تره بار اعلام شد که به موجب آن، هندوانه، خربزه آناناسی و ملون ارزان‌ترین و انبه و زنجبیل گران‌ترین میوه‌های بازار هستند. 
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ بر اساس نرخنامه جدید این سازمان، قیمت زردآلوی شکرپاره و زردآلوی معمولی با 1500 تومان کاهش، به ترتیب 13500 تومان و 7500 تومان و گیلاس تک‌دانه و ممتاز با 1300 تومان کاهش، هر کیلوگرم 19700 تومان و گیلاس قرمز و سیاه با 1200 تومان کاهش، هر کیلوگرم 15300 تومان عرضه می‌شود.
بنابراین گزارش، قیمت ارزان‌ترین و گران‌ترین میوه‌های میادین میوه و تره بار به شرح زیر اعلام شده است.
ارزان‌ترین میوه‌ها:
1- هندوانه زیر 4 کیلوگرم 2100 تومان و بالای 4 کیلوگرم 3100 تومان
2- خربزه آناناسی هر کیلوگرم 3800 تومان
3- ملون هر کیلوگرم 3800 تومان
4- طالبی هر کیلوگرم 4600 تومان
5- گرمک هر کیلوگرم 4600 تومان
6- جانا هر کیلوگرم 4600 تومان
7- خربزه گرمساری هر کیلوگرم 4700 تومان
8- انواع پرتقال هر کیلوگرم 5 هزار تومان
9- خربزه مشهدی هر کیلوگرم 5400 تومان
10- گوجه سبز معمولی هر کیلوگرم 6 هزار تومان
گران‌ترین میوه‌ها:
1- انبه هر کیلوگرم 29500 تومان
2- زنجبیل هر کیلوگرم 29500 تومان
3- آناناس طلایی هر کیلوگرم 25 هزار تومان
4- گیلاس تک‌دانه و ممتاز هر کیلوگرم 19700 تومان
5- لیموتُرش هر کیلوگرم 15500 تومان
6- گیلاس قرمز و سیاه هر کیلوگرم 15300 تومان
7- انجیر سیاه هر کیلوگرم 15 هزار تومان
8- انگور یاقوتی ممتاز هر کیلوگرم 14900 تومان
9- سیب گلاب هر کیلوگرم 13900 تومان
10- آلبالو هر کیلوگرم 13800 تومان

شنبه 7/4/1399 - 16:31
ایرانگردی



 

 
 

 

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران دانش انباشته شده در سینه نیروی انسانی شهرداری پایتخت را به عنوان مهمترین حلقه مفقوده ارتقای کیفیت مدیریت شهری برای حل مسائل و موضوعات شهر تهران دانست.

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران، محمد حسین بوچانی در جلسه کمیته داوری مدیریت دانش شهرداری تهران که با حضور سرپرست اداره کل ارزشیابی و کارگزینی مدیران شهرداری و مهندسان دانش تمامی سازمان­ها، معاونت­ها و مناطق شهرداری تهران برگزار شد، با بیان این مطالب افزود: یکی از کلیدی­ترین سرمایه­های سازمانی شهرداری تهران در دوره کنونی مدیریتی همان نیروی انسانی بوده که انتقال تجارب این افراد برای بهبود کیفیت زندگی شهری شهروندان و حل مسائل مدیریتی داخل پایتخت لازم و ضروری است.

وی با اشاره به ابلاغ نظام نامه مدیریت دانش در مجموعه شهرداری تهران ادامه داد: به نظر می­رسد تمام مدیران متولی و یا مهندسان دانش می­توانند در بستر سازی  برای انتقال تجارب مدیریتی نیروی انسانی داخل مجموعه با هدف حل مسائل و مشکلات شهری نقش مهمی را ایفا کنند.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه­ریزی شهر تهران با تاکید بر اینکه هماهنگی برای گردآوری مدیریت دانش در داخل مجموعه شهرداری تهران ضروری است، بیان کرد: با توجه به اینکه شهرداری تهران فرصت های متعدد و زیادی را در زمینه انتقال تجارب مدیریتی در اختیار دارد، اما متاسفانه بخشی از این فرصت ها به دلیل عدم وجود هماهنگی­های داخلی از دست می­رود.  

وی ضمن قدردانی از ابتکار عمل معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران برای پیگیری مدیریت دانش در مجموعه مدیریت شهری یادآور شد: یکی از مزیت­های کاربردی در مدیریت دانش جلوگیری از پراکنده کاری و اختلال در وظایف اجرای این نظام نامه در شهرداری تهران است. به نظر می­رسد وجود یک واسطه  برای ایجاد هماهنگی بین تمامی نمایندگان سازمان­ها و زیر مجموعه­های مدیریت شهری برای تفهیم مفاد این نظام نامه و از همه مهمتر تدوین ساز و کارهای اجرایی آن در قالب کمیته­های راهبردی در مجموعه مرکزمطالعات و برنامه­ریزی شهر تهران ضروری است.

بوچانی در ادامه با اشاره به چرایی حضور مرکز مطالعات و اتصال مدیریت دانش با این حوزه تاکید کرد: همانطور که می­دانید براساس نظام نامه پژوهشی که در شهرداری تهران تصویب و اجرای آن برعهده مرکز مطالعات و برنامه­ریزی شهر تهران گذاشته شده است، 13 کمیته تخصصی در مرکزمطالعات و برنامه­ریزی شهر تهران تشکیل شده است که این کمیته­ها در زمینه پژوهش در بخش­های تخصصی شهرداری تهران، مسئولیت اسکن و رصد نارسایی های شهر تهران را برعهده دارند.

وی با بیان اینکه بخشی از مسائل و مشکلات شهر تهران در حوزه­های مختلف بر عهده مدیران اجرایی و بخشی نیز در قالب انجام پروژه­های پژوهشی و مطالعاتی امکان پذیر است، گفت: مسئولیت این کمیته­ها برعهده بالاترین مدیران ستادی شهرداری تهران بوده که حکم روسای آن نیز توسط شهردار تهران صادر می­­شود. همچنین سایر اعضای این کمیته­ها که متشکل از دو بخش اجرایی و علمی است نیز توسط رئیس مرکز مطالعات انتخاب می­شود.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران با بیان اینکه هدف نظام نامه پژوهشی یکپارچه کردن مطالعات، پژوهش­ها و اندیشه­­ها در مجموعه مدیریت شهری است، افزود: با توجه به اینکه برای حل مسائل و مشکلات شهر تهران اتصال به مراکز دانشگاهی ملی و یا بین­المللی برای استفاده از دستاوردهای علمی در این حوزه در مرکز مطالعات و برنامه­ریزی شهر تهران انجام می­شود، اما اعتقاد دارم عدم امکان استفاده از دانش انباشته شده در نیروی انسانی و مدیران اجرایی شهرداری تهران حلقه مفقوده انتقال دانش برای حل موضوعات شهری است.

محمد حسین بوچانی ادامه داد: باور داریم بخشی از راهکارهای حل مشکلات شهر تهران در سینه مدیران و نیروی انسانی شهرداری  تهران وجود دارد که از طریق مدیریت دانش می توان به این مهم دست یافت.

وی با اشاره به اینکه مدیران پژوهشی مرکز مطالعات و برنامه­ریزی شهر تهران این آمادگی را دارند که از مراکز علمی و دانشگاهی داخلی و بین المللی برای حل موضوعات شهری دانش کسب کنند، بیان کرد: همچنین این امکان در مرکز مطالعات وجود دارد تا برای حل مسائل شهری، با استخراج تجارب مدیران و نیروی انسانی شاغل در بدنه شهرداری تهران برای ارتقای کیفیت مدیریت شهری در پایتخت گام بردارند.

رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در انتهای صحبت­های خود با اشاره به آمار کارکنان تحصیل کرده شاغل در شهرداری تهران تاکید کرد: آمارها نشان می­دهد از 62 هزار نفر نیرویی که داخل شهرداری تهران در حال کار هستند، حدود 9 هزار نفر دارای مدرک فوق لیسانس­ بوده و حدود 400 نفر نیز دارای مدرک دکترا  هستند. اکنون سوال این است کدام مرکز علمی و پژوهشی در کشور این حجم از متخصص را با تکثر حوزه­های علمی در اختیار دارد؟ ما در این دوره  باید در کنار استفاده از امکانات پژوهشی واقع در بیرون از شهرداری تهران (مانند مراکزعلمی و دانشگاهی داخلی و بین المللی) با استفاده از مدیریت دانش انباشته شده داخل بدنه مدیریت شهری برای ارتقای کیفیت مدیریت شهری گام برداریم.

براساس این گزارش، داورنظری اردبیلی، سرپرست اداره کل ارزشیابی و کارگزینی مدیران شهرداری تهران در ابتدای جلسه به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده برای تحقق نظام نامه مدیریت دانش در مجموعه شهرداری تهران پرداخت.

شنبه 7/4/1399 - 16:19
ایرانگردی


زنگ مدرسه تابستانی تهران از امروز با برگزاری کارگاه گویندگی ، اجرا و نمایش با حضور مهتاب نصیرپور و منصور ضابطیان به صدا در آمد و به طور رسمی کار خود را آغاز کرد.
به گزارش روابط‌عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در مدرسه تابستانی تهران که امروز زنگ آن به صدا در آمد؛ نوجوانان به صورت رایگان در بستر فضای مجازی و رسانه های گروهی با انواع مهارت های فرهنگی – هنری اعم از بازیگری و تئاتر، انیمیشن، گویندگی و اجرا، موسیقی، طنز، داستان‌نویسی، قرآن و فیلمسازی آشنا خواهند شد و تابستان متفاوتی را به لحاظ گذران اوقات فراغت و دریافت محتوای آموزشی و کاربردی جذاب در پیش خواهند داشت.
لازم به تاکید است درطول این دوره از مدرسه تابستانی حدود ۶۰ کارگاه آموزشی برگزار و ویدئو های آن در دسترس خانواده ها و دانش آموزان قرار می گیرد ،هدف از برگزاری این دوره ها آشنایی اولیه با انواع هنرها و مهارتها به کمک اساتید رشته های مختلف هنری و فرهنگی است تا افرادی که از استعداد و توانایی لازم در هر یک از رشته ها برخوردارند با آگاهی و بینش کافی در این مسیر قدم بردارند.
شایان ذکر است ، علاقمندان برای تماشا یا دریافت ویدئوهاعلاوه بر وب‌سایت مدرسه تابستانی به نشانی www.tabestani99.ir می‌توانند از طریق صفحات مدرسه تابستانی در شبکه های اجتماعی اینستاگرام، تلگرام و آپارات با شناسه 99tabestani از دوره‌ها و محتوای ارائه شده توسط استادان و چهره های مشهورهنری و فرهنگی استفاده کنند.

بنابر این گزارش ، به رسم هر ساله ، بسیاری از خانواده ها ، همزمان با شروع فصل گرم سال در خصوص نحوه پرکردن اوقات فراغت فرزندان و دانش آموزان نگران بوده و دغدغه دارند؛ لذا تلاش دارند با برنامه های ورزشی ، آموزشی ، مهارتی و تفریحی به غنی سازی اوقات فراغت فرزندانشان در ایام تابستان کمک کنند؛ اما تابستان امسال به دلیل شیوع کرونا و تاکید بر رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، بسیاری از کودکان ونوجوانان ناچار به ماندن درخانه شده اند، لذا اداره کل آموزش های شهروندی با توجه به نیاز این رده سنی به کسب آموزش‌ها و مهارتهای متنوع از جمله فرهنگی و هنری ، مدرسه تابستانی تهران را در فضای مجازی راه اندازی کرده است.

شنبه 7/4/1399 - 16:10
ایرانگردی


به ابتکار اداره سلامت شهرداری منطقه۱۳ و با شعار " احترام به حق سلامتی خود و دیگران نشانه شخصیت شماست" و به منظور ترویج فرهنگ خودمراقبتی و نهادینه نمودن ضرورت استفاده از ماسک ، پویش "من ماسک می زنم " در این منطقه راه اندازی شد.
 
 
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 13 : در حال حاضر یکی از ساده ترین، عملی‌ترین و مؤثرترین راه مقابله با کرونا استفاده همه افراد از ماسک است که به منظور نهادینه کردن  آن ، پویش " من ماسک می زنم "در منطقه 13 کلید خورد.

همزمان با راه اندازی این پویش ، مرتضی رحمان زاده شهردار منطقه۱۳ به همراه معاونین و مدیران و سپس اعضای شورای اسلامی شهر تهران به این پویش پیوسته و از شهروندان خواستند با زدن ماسک ، ضمن حفظ سلامتی خود از شیوع بیشتر این بیماری جلوگیری کنند.
همچنین دبیران شورایاری ، مدیران محلات ،کارکنان شهرداری منطقه۱۳ شهروندان نیز به این پویش پیوستند .
علاقه مندان برای شرکت در این پویش می توانند با ارسال عكس ماسك زده خود  به آدرس اینستاگرام  shahrdari13.salamat این چالش شركت نمایٔید .
امید است،  با زدن ماسك و رعایت فاصله فیزیكی از شیوع بیماری كرونا جلوگیری كنیم.

شنبه 7/4/1399 - 16:0
ایرانگردی


شهردار تهران معتقد است در صورتی که در تهران بازچرخانی آب انجام نشود در آینده با قطعی آب مواجه خواهد شد.
به گزارش  شهر، پیروز حناچی، شهردار تهران در مراسم رونمایی و امضای تفاهمنامه ساخت تصفیه خانه فاضلاب «خرگوش دره» منطقه ۲۲ مابین شهرداری تهران و شرکت آب و فاضلاب تهران که صبح  شنبه، (۷ تیر) در ساختمان شهرداری تهران برگزار شد، گفت:  تغییر نگاه در مصرف بهینه آب هم در شهرداری و هم در شرکت آب و فاضلاب تهران ایجاد شده است. یک ایده اولیه وجود داشت که آب و فاضلاب را به جنوب تهران ببریم که در عمل ممکن نیست و باید با همکاری این مشکل را حل کنیم.
حناچی گفت: در حال حاضر جزء برنامه های شورای شهر و شهرداری تهران است که تصفیه خانه های محلی برای استفاده مجدد از آب ایجاد شود. نگاه زیست محیطی در این شورا و شهرداری بویژه در حوزه آب محسوس است.
او با اشاره به اینکه تنها موضوع فضای سبز مطرح نیست و هدف این است که با چند بار تصفیه، آب را مجدد استفاده کنیم، بیان کرد: سالانه حدود یک میلیارد متر مکعب آب در تهران استفاده که مقداری از آن از رشته کوه البرز تامین می شود. حدود ۶۰۰ رشته قنات نیز در تهران وجود داشته است که به دلیل عدم لایروبی، از بین رفته و این رقم اکنون به ۱۵۰ رشته قنات رسیده است.
حناچی گفت: باید با استفاده عقلانی از ظرفیت ها بهره وری را بالا ببریم. توسعه کاربری در تهران را متوقف نکردیم یعنی یک واحدمسکونی می تواند به چند واحد تبدیل شود که این امر به معنی افزایش مصرف آب است و این یک حد «یقف» دارد و باید با برنامه ریزی مناسب، حد یقف را بالا ببریم.
او ادامه داد: در کشورهای دنیا ادعاهای زیادی درباره بازچرخانی آب وجود دارد. کشورهای اروپایی ادعای ۶۰ درصد بازچرخانی آب را دارند. ما با این ارقام خیلی فاصله داریم اما اگر بخواهیم دچار قطعی آب نشویم باید به سمت بازچرخانی این کار را انجام دهیم.
حناچی به برخی مشکلات رودخانه کن نیز اشاره کرد و گفت: وقتی از محدوده تهران خارج می شویم رودخانه کن یک رودخانه پر خروش است که در فشافویه به اوج می رسد گرچه همه آن آب کوهپایه نیست و فاضلاب هم هست. همکاران ما با حساسیت شورای شهر این‌ موضوع و همچنین قنوات تهران را مورد توجه قرار دادند.
حناچی گفت: آب، طبیعت خود را طی می کند و حتی اگر مسیرش بسته شود مسیر خود را باز  می کند و امیدواریم با پیگیری لایروبی قنوات حوادث به حداقل برسد.
او ادامه داد: پروژه جمع آوری و شبکه آب های سطحی در شهرداری در حال اجراست و اثر آن در باران ها دیده می شود اما باید پایش های محیط زیستی در آب های سطحی را جدی کنیم که هم در فضای سبز و هم زیست شهروندان مهم است و این کاری است که تنها با اراده مدیران ارشد شهری صورت گرفته و امیدواریم همکاری ها بیش از پیش ادامه یابد.

شنبه 7/4/1399 - 15:45
ایرانگردی


معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با صدور اطلاعیه‌ای در مورد ساعات اجرای محدوده های طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا در تهران توضیحاتی را ارائه کرد.

بر اساس اطلاعیه این معاونت، پس از لغو اجراى محدوده های طرح ترافیك و کنترل آلودگی هوا، از ٢٣ فروردین امسال، شاهد افزایش قابل توجه تردد خودروهای شخصی و در نتیجه، تراکم ترافیک در هسته مركزى شهر بودیم كه سرانجام پس از حدود دو ماه عدم اجرای طرح ترافیك، به منظور مدیریت و كنترل ترافیك در محدوده مركزى شهر، طرح ترافیك با تصویب در ستاد کرونا و شورای حمل ونقل ترافیک تهران ، پس از دوبار به تعویق افتادن شروع اجرای محدوده های مذکور، بالاخره از ١٧ خرداد سال جاری مجدداً در تهران اجرا شد.

این در شرایطی است كه به منظور جلوگیری از انتشار ویروس كرونا، همچنان بر پرهیز از ترددهای غیر ضروری شهروندان و نیز ترجیح استفاده از وسایل نقلیه شخصی نسبت به ناوگان حمل و نقل عمومی از سوی این معاونت تاكید شد. از این‌رو با توجه به مصاحبه شهردار محترم تهران ، به منظور رفاه حال عموم شهروندان به ویژه کارمندان، ساعت اجرای طرح های مذکور از 8 لغایت 16 به 8.30 لغایت 16 تغییر یافت كه ورود و خروج به محدوده طرح ترافیک وکنترل آلودگی هوا با توجه به ساعت کار ادارات، مشمول پرداخت عوارض نشود.

پیش از خرداد، زمان فعالیت ادارات از سوی دولت، ٧ تا ١٤ تعیین شده بود اما پس از ابلاغ مجدد توسط دولت، ساعت كار ادارات به ٧.٣٠ تا ١٤.٣٠ تغییر یافت. بر همین اساس، ساعت محدوده های طرح ترافیك و کنترل آلودگی هوا نیز از 8 به ٨.٣٠ و خروج رایگان از 14 به 14.30 ( بازده زمانی 6 ساعت در هر دو حالت) با هماهنگی اعضای محترم شورای حمل ونقل و ترافیک تهران تغییر و در نظر گرفته شد. بنابراین برای رفاه کارمندان، خروج از محدوده های فوق از ساعت 14.30 رایگان خواهد بود . به این منظور از١٦ خرداد، اطلاع‌رسانی اجرای طرح ترافیك کنترل آلودگی هوا و تغییر ساعات اعمال آن از طریق سامانه «تهران من» صورت گرفت و ملاک محاسبه عوارض محدوده های طرح ترافیک و کنترل آلودگی هوا همان خواهد بود .
قابل ذکر است در صورتیکه شهروندان محترم از اطلاع رسانی های صورت گرفته در این زمینه ، در گذشته بی اطلاع ماندند، میتوانند طی تماس با واحد صدور آرم سازمان حمل ونقل وترافیک، موضوع را مطرح نمایند تا اقدام لازم صورت گیرد.
ضمنا توصیه میشود شهروندان محترم به منظور اطلاع دقیق ازوضعیت اجرای طرح های ترافیکی ، اطلاعیه ها و اخبار مندرج در سامانه ی «تهران من» را پیگیری کنند .
معاونت حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران در پایان این اطلاعیه تأکید کرد: از آنجا که در روزهای اخیر برخی رسانه ها مبادرت به انتشار اخبار نادرست ، بدون توجه به تاریخ مصاحبه ها و تغییر ساعت حضور کارمندان در محل کار خود کرده اند، تاکید میشود در راستای آرامش خاطر و رفاه حال عموم شهروندان به ویژه کارمندان، ساعت اجرای محدوده های طرح ترافیك و کنترل آلودگی هوا طبق مصاحبه شهردار محترم تهران با ساعت كار ابلاغ شده از سوی دولت محترم تنظیم شده و اطلاع‌رسانی در این خصوص نیز در همان زمان از طریق سایت رسمی « تهران من » صورت گرفته است.

شنبه 7/4/1399 - 15:40
ایرانگردی

 

 

شهرداری منطقه سه به عنوان اولین منطقه در سال ۹9 موفق به کسب گواهینامه استاندارد ۱۴۰۰۱:۲۰۱۵ ISO شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه سه، به گفته ی عباس فخارمنش معاون خدمات شهری و محیط زیست، اجرای نظام مدیریت محیط زیست۱۴۰۰۱:۲۰۱۵ ISO براساس مدل سازی محدوده های شاخص محیط زیستی در منطقه سه با رویکرد توسعه پایدار، حمایت از پروژه های پایلوت محیط زیستی در سطح منطقه، تاکید بر نقش پیشگیرانه و پایش اداره محیط زیست، توسعه انرژی های نو، بهره گیری از فناوری های جدید برای مصرف بهینه منابع به ویژه بازچرخانی آب، گسترش فضای سبز مشجر، کاهش پسماند تولیدی، کاهش ضایعات ایجاد شده توسط پیمانکاران، مدیریت مصرف منابع و انرژی در ساختمان های اداری و سایر ساختمان ها، کاهش آلودگی هوا با احداث مسیرهای دوچرخه و ... در این منطقه اجرا شد.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه سه اظهار داشت: در این ممیزی، طراحی کیف امداد برای کارکنان خدمات شهری در مواقع بحران های (زیست محیطی، ایمنی و بهداشت) و مدیریت مصرف انرژی در ساعات غیر اداری به عنوان نقاط قوت این منطقه مشخص شد.

وی اذعان داشت: اداره محیط زیست منطقه سه با پیاده سازی طرح های اجرایی تدوین شده و اقدامات ویژه، موفق به اخذ گواهینامه مذکور بر اساس ورژن 2015 شد.

لازم به توضیح است: این ممیزی در دو مرحله انجام شد و مورد انطباق با شرایط استاندارد قرار گرفت.

شنبه 7/4/1399 - 13:41
ایرانگردی



سی و چهارمین جلسه کمیته خدمات زیرساخت ستاد باز آفرینی پایدار کلان شهر تهران با محوریت ساماندهی محله فرحزاد با حضور فرماندار تهران، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، اعضای شورای اسلامی شهر تهران، شهردار منطقه2 و جمعی از مدیران شهرداری تهران و سایر دستگاه های اجرایی و شورایاری محله فرحزاد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه2، رسول کشت پور،شهردار منطقه دو در ابتدای نشست در تشریح اقدامات اجرایی منطقه در ساماندهی محله فرحزاد، گفت: فرحزاد فرصت زیست محیطی و گردشگری شهر تهران است و مدیریت منطقه طرح ساماندهی دره فرحزاد را در دو فاز طراحی و در دستور کار خود قرار داده است که در فاز نخست جمع آوری افراد متجاهر و ایجاد دسترسی ها انجام شد و فاز دوم نیز در برنامه های سال جاری پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه طرح توسعه نیازمند اسناد بالادستی است، گفت: طرح تفضیلی فرحزاد در شورایعالی شهرسازی تصویب و در آینده نزدیک ابلاغ می شود که براساس این اسناد بالادستی، محله فرحزاد به دهکده تفریحی و گردشگری تبدیل می شود.
زهرا نژاد بهرام، عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران در این نشست با اشاره به اینکه اصلی ترین مشکلات مساله محله فرحزاد وضعیت مالکیت اراضی و طرح تفضیلی است گفت: طرح تفضیلی محله فرحزاد و کن به لحاظ ویژگی های خاص آنها ،تهیه و در شورایعالی شهرسازی تصویب و در روزهای آتی ابلاغ می شود که براساس این سند راهبردی ،کاربری های مطابق با ایجاد دهکده تفریحی و گردشگری درون شهری مشخض شده است.
وی با بیان اینکه حفظ هویت محله فرحزاد همراه با صیانت از حقوق سا کنین محله فرحزاد از اولویت های مورد توجه شورای شهر است افزود: در این نشست مقرر شد با تشکیل کمیته با حضور نهادها و دستگاه های ذیربط مشکل مالکیت اراضی مرتفع شود.
محمد تقی زاده، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران در این نشست با تاکید بر ضرورت هماهنگی در رفع مسائل و مشکلات پیرامونی محله فرحزاد گفت: مسائل محله فرحزاد در چند بخش مالکیت ،زیرساختی و همچنین کمبود سرانه های ورزشی و آموزشی است که تلاش می شود با هماهنگی و همکاری بین بخشی نهادها و دستگاه های ذیربط این مسائل مرتفع شود.
وی افزود: درخصوص مالکیت اراضی محله فرحزاد مقررشد در نشست مشترک با حضور ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، بنیاد مستضعفان ،اداره ثبت اسناد و املاک و سایر دستگاه ها این موضوع بررسی و تعیین تکلیف شود.
وی با اشاره به اینکه با ابلاغ طرح تفضیلی محله فرحزاد،بخش عمده ای لز مشکلات این محله متناسب با این سندپبالادستی ساماندهی می شود افزود: براساس این طرح حداقل ضوابط ساخت و ساز 3 طبقه بر روی پیلوت پیش بینی شده است که با این ضوابط تعیین شده مشکلات سکونتگاهی ساکنین این محله حل می شود.

معاون استاندار تهران در پایان احداث کلانتری و تامین امنیت محله فرحزاد ، ایجاد فضاهای ورزشی در حاشیه رود دره فرحزاد ، ساماندهی مشاغل مزاحم ،ساماندهی شبکه فاضلاب شهری و.. را ازدیگر مسائل مطرح شده دراین نشست عنوان کرد.

شنبه 7/4/1399 - 13:37
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته