• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1274روز قبل
ایرانگردی

 

به مناسبت دهه اول ماه محرم، شهرداری منطقه9 نسبت به اجرای 13عنوان برنامه با رعایت پروتکل های بهداشتی در محلات اقدام کرد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه9،صالح زمانی سرپرست معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه9 با اشاره به تعامل مدیران شهری با هیا ت های مذهبی به منظور برگزاری مراسم عزاداری محرم گفت: هیات های مذهبی جزء پویا و فعال جامعه ما هستند که نقش اساسی در فرهنگ سازی ملی و مذهبی دارند.
وی افزود: محرم امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا با حال و هوای خاصی برگزار شد که در این راستا و با تاکیدات مدیران ارشد شهری مبنی بر تعامل با کانون های فعال مذهبی نظیر هیات ها، مساجد و تکایا برای برگزاری مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین با رعایت موازین بهداشتی در اماکن روباز برگزار شد.
زمانی به همکاری متقابل معاونت امور اجتماعی و فرهنگی و حوزه بسیج منطقه9 در اجرای عناوین برنامه های دهه اول محرم اشاره کرد و گفت: جانمایی و ایجاد فضاهای باز در بوستان ها، مدارس و ورزشگاه، استفاده از پارچه های سیاه و کتیبه های عزای حسینی در سرای محلات و ساختمان های منطقه و نواحی، اجرای ویژه برنامه کوچه های حسینی، برپایی موکب های سلامت، اطعام حسینی، اجرای طرح نشان حسینی، پویش نصب 1500پرچم یا ابا عبدالله الحسین، توزیع سبد کالا بین نیازمندان، اجرای مسابقه هنری عکاسی با عنوان رواق حسینی، اجرای برنامه هر خانه یک حسینیه، اجرای برنامه یک خط کتاب با محوریت واقعه عاشورا از جمله برنامه های اجرایی در منطقه9 می باشد.
سرپرست معاونت امور اجتماعی و فرهنگی منطقه9 همچنین به تعامل شهرداری منطقه با هیات های مذهبی در ایام شیوع ویروس کرونا و خدمات ارائه شده اشاره کرد و گفت: تامین بیش از 1000 لیتر مایع ضدعفونی دست و سطوح و توزیع 5000 ماسک در هیات های عزاداری و جانمایی و ایجاد فضاهای باز در بوستان المهدی(عج)، مدارس شهید رجایی و شهید آوینی، ورزشگاه شهید فراهانی، بوستان های شمشیری و مهر، بلوار استادمعین و طوس برای ایجاد فاصله گذاری اجتماعی به منظور اقامه عزاداری که با رعایت پروتکل های بهداشتی بود انجام شد.

سه شنبه 11/6/1399 - 22:45
ایرانگردی

 


معاون پسماندهای ساختمانی و عمرانی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران گفت که در روزهای آینده کلنگ سومین کارخانه بازیافت نخاله های ساختمانی در محدوده مجتمع پردازش و دفع آبعلی به زمین می خورد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، مهدی احمد مهرابی با اعلام این خبر گفت: روزانه بین ۳۳ تا ۳۵ هزار تن نخاله ساختمانی در تهران تولید می شود که برای کاهش دفن آن ها، شهرداری تهران از سال های گذشته دو کارخانه هر یک به ظرفیت ۳ هزار و ۳۰۰ تن را در محدوده انتهاى اتوبان شهید یاسینى راه اندازی کرده است.

وی با بیان اینکه روزانه ۲۰ تا ۲۱ هزار تن نخاله ساختمانی به مجتمع آبعلی منتقل می شود که از این میزان ۶ هزار و ۶۰۰ تن وارد کارخانه های بازیافت می شوند، ادامه داد: روند کار به این شکل است که پس از ورود نخاله، عملیات مربوط به جداسازی، شستشو و شکسته شدن عناصر مختلف نخاله توسط دستگاه سنگ شکن انجام می شود و در نهایت ۸۵ درصد از نخاله ورودی به دانه بندی های مختلف شن و ماسه تبدیل می شود و به چرخه تولید باز می گردد.

مهرابی همچنین با اشاره به اینکه روزانه حدود ۱۴ هزار تن پسماند ساختمانی دفن می شود، تصریح کرد: از آن جا که این نوع پسماند قاتل خاموش طبیعت است و دفن آن ها بیش از پسماندهای خانگی آسیب زاست، سازمان پسماند تصمیم گرفت تا پایان سال دو کارخانه دیگر بازیافت نخاله های ساختمانی هر یک با ظرفیت ۳ هزار و ۳۰۰ تن را افتتاح کند.

وی اضافه کرد: کلنگ اولین کارخانه با دریافت مجوزهای لازم از سازمان حفاظت محیط زیست، با حضور مدیران خدمات شهری در روزهای آتی به زمین می خورد و قرار است در فاز اول و تا ۳ ماه آینده عملیات مربوط به دریافت نخاله انجام شود و در فاز دوم اقدامات مربوط به تبدیل نخاله ها به کف پوش های اسفنجی برای کف سازی معابر صورت بگیرد.

مهرابی در پایان گفت: اقدامات شهرداری تهران در مورد ساخت کارخانه نخاله های ساختمانی تاکنون مورد توجه و استقبال بسیاری از کلانشهرهای ایران همچون اراک و قم قرار گرفته است و امکان دارد این پروژه در سایر شهرها نیز اجرا شود.

سه شنبه 11/6/1399 - 22:42
ایرانگردی

 

به منظور جلوگیری از بحران های ناشی از چاههای غیرمجاز، چاه های غیر مجاز در معابر منطقه سه مسدود شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه سه، شاهین شیرزادی مسئول قنوات با بیان این مطلب گفت:

نخستین نکته‌یی که مسئول قنوات شهرداری منطقه سه به آن اشاره کرد، وابستگی بالای مصرف آب تهران به منابع زیرزمینی است. او در این زمینه اظهار کرد که این مصرف مختص به مصرف کشاورزی نیست و 60درصد آب شرب تهران نیز از طریق منابع زیرزمینی تامین می‌شود و 40درصد باقیمانده از طریق سدها تامین می‌شود. وی البته بیان کرد که در مواقع خشکسالی و کمبود بارش وابستگی آب شرب تهران به منابع زیرزمینی بیشتر نیز می‌شود.

شیرزادی افزود: اقدامات بستن چاه‌های غیر مجاز و جلوگیری از اضافه برداشت چاه‌های مجاز از ابتدای سال 94 تاكنون منجر به جلوگیری از برداشت غیرمجاز منابع آب زیرزمینی شده است.

وی اذعان داشت: یکی از راهکارهای مقابله با چاه‌های آب غیرمجاز شناسایی و مسدود کردن آنها است ضمن اینکه این چاه ها در معابر شهری موجب تشدید ترافیک می شود و رفع آن این قبیل مشکلات را کاهش می دهد.

سه شنبه 11/6/1399 - 22:37
ایرانگردی


شهردار منطقه2 از راه اندازی  سمن سرا با هدف حمایت از فعالیت های داوطلبانه و سمن ها درمنطقه  خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 2، رسول کشت پور، شهردار منطقه با اعلام این خبرگفت: به منظور حمایت از فعالیت سازمان های «مردم نهاد» و جلب مشارکت های مردمی، با راه اندازی مرکز «سمن سرا» ، سمن های منطقه 2 صاحب خانه می شوند.
وی یکی از مهمترین بسترهای بروز و نمایش مشارکت شهروندان را سازمان های مردم نهاد عنوان کرد و گفت : در دنیای امروز دستیابی به پیشرفت مستلزم بهره مندی از عقلانیت، مشارکت عمومی است و تشکل های مردمی و سازمان های مردم نهاد این ظرفیت را برای تقویت مشارکت اجتماعی فراهم می کند.
شهردار منطقه  تصریح کرد: به دنبال سیاست های مدیریت شهری در حمایت نظام مند از سمن ها و همچنین انعقاد  تفاهم‌نامه‌مشترک میان شهرداری منطقه 2و ستاد توان‌افزایی و حمایت از فعالیت سازمان‌های مردم‌ نهاد شهر تهران  ساختمان  «سمن سرا»  تجهیز شد
وی با بیان اینکه اساختمان  سمن سرا دردو طبقه و مساحتی بالغ بر 250مترمربع در خیابان پاتریس لومومبا  آماده بهره برداری شد گفت:  این فضا  فرصتی برای  تقویت مشاركت اجتماعی در محلات و فعالیت سازمان های مردم نهاد در زمینه  ارتقا كیفیت زندگی شهری، توسعه گردشگری، حفظ محیط زیست، افزایش نشاط اجتماعی و سایر موارد مرتبط با مدیریت شهری  است.
 
 

سه شنبه 11/6/1399 - 22:35
ایرانگردی

 

صبح امروز و همزمان با دومین سه شنبه شهریورماه، محمود کلهری شهردار منطقه١٧ و همراه با معاونین خود و مدیران نواحی، به رکابزنی در سطح منطقه 17 پرداختند .
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه17،در جریان این رکابزنی محمود کلهری شهردار منطقه 17 همراه با چند معاون خود به گشت زنی در نواحی پرداختند. کلهری و معاونین در قالب سه هیات از سطح محلات و نواحی بازدید کردند و محوریت خودر ا به مباحث نگهداشت،فعالیت های عمرانی و ترافیکی قراردادند.
در جریان این گشت زنی کلهری همراه با معاون خدمات شهری به ناحیه یک رفتند و بر روند نگهداشت مخازن و زباله ها نظارت کردند. معاون عمرانی شهرداری منطقه 17 فعالیت های عمرانی در ناحیه دو را بررسی کرد و و معاون ترافیک نیز در ناحیه سه بر مسائل ترافیکی نظارت کرد.
در جریان گشت زنی امروز شهردار منطقه 17 که با دوچرخه ناحیه یک را می پیمود به گفتگوی تلفنی با برنامه صدای شهر رادیو تهران پرداخت و در مورد ترویج دوچرخه سواری در این منطقه گفت: ما در منطقه 17 در بحث استفاده از دوچرخه با آموزش و پرورش همکاری خوبی داشتیم و با دادن دوچرخه به مدارس در سال گذشته، دوچرخه را جانشین سرویس مدارس کردیم اما به خاطر بیماری کرونا نتوانستیم این طرح را ادامه دهیم.
کلهری افزود: طرح خانه تا مدرسه با دوچرخه را با یک مدرسه شروع کردیم و در ظرف کمتر از دو ماه به سه مدرسه رسیدیم و 30 نفر از فرهنگیان نیز استقبال کردند و قطعا با مساعد شدن شرایط اولویت ما خواهد بود.
وی با بیان اینکه بهترین وسیله حمل و نقل برای قطع زنجیره کرونا دوچرخه است اذعان داشت: با قاطعیت می گویم و تاکید می کنم باید با سرعت بستر و زیر ساخت ها فراهم شود و ما هم این حساسیت را داریم و حق نداریم که کوتاهی کنیم تا گامی اساسی برای سلامت شهروندان برداریم.
کلهری گفت: برنامه ریزی ما این است که تا پایان سال 99 چند مسیر بسیار خوب و امن دوچرخه در منطقه 17 افتتاح کنیم.برای سال تحصیلی جدید نیز همه چیز متاثر از تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا است اما استفاده از دوچرخه نشاط و شادابی می آورد، یک ورزش صبحگاهی است و برای قطع زنجیره کرونا به دانش آموزان کمک می کند.
شهردار منطقه 17 تهران در پایان گفت: تفاهم نامه ای با فدراسیون دوچرخه سواری برای ترویج و گسترش فرهنگ دوچرخه امضا کردیم تا هم به مردم آموزش بدهیم و هم با برگزاری مسابقات استانی و ملی تحولی در این حوزه ایجاد کنیم.

سه شنبه 11/6/1399 - 22:33
ایرانگردی


جلسه کمیسیون ماده پنج شهر تهران به ریاست پیروز حناچی شهردار تهران با حضور اعضاء، محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای اسلامی شـــهر تهران، عبدالرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران و علی اشراقی رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج تشکیل و با احداث پروژه محرک توسعه در منطقه 15 شهرداری موافقت شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، علی اشراقی رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج در این باره گفت: در این جلسه با طرح احداث مجتمعی با کاربری تجاری، اداری، درمانی، ورزشی، تفریحی، فرهنگی و هنری، دارای هتل، بازار صنایع دستی و پارکینگ طبقاتی در 11 طبقه و در زمینی به مساحت 14000 متر مربع در ناحیه 3 شــــــهرداری منطقه 15، در محله کیانشهر شمالی موافقت شد.
اشراقی افزود: در حال حاضر اراضی اطراف پروژه مذکور به صورت قطعات درشت دانه است که عمدتاً با کاربری حمل و نقل و انبارداری مورد استفاده و بهره برداری قرار گرفته است؛ احداث این پروژه می تواند کمک شایانی به ارتقای شرایط اجتماعی و اقتصادی منطقه 15 کند و به عنوان پروژه ی محرک توسعه در جنوب شهر تهران سبب ارتقای کیفی این منطقه شود.
رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج بیان کرد: از لحاظ جغرافیایی این پروژه در محور فدائیان اسلام واقع شده است و به بزرگراه بعثت-شمال و آزادگان-جنوب دسترسی دارد.
وی گفت: قرار شد در این طرح علاوه بر تأمین پارکینگ مورد نیاز واحد های پروژه، 50% مازاد پارکینگ به عنوان پارکینگ عمومی مورد استفاده قرار گیرد و به منظور تسهیل ارتباط دو قسمت شمالی و جنوبی پروژه، احداث پل های ارتباطی با حداقل ارتفاع 10متر از روی گذر با رعایت ضوابط حقوقی و شهرسازی بلامــــــانع باشد.
اشرقی افزود: همچنین قرار شد فضای سبز مناسب در همجواری پروژه تأمین شده و تأییدات ترافیکی اخذ و طرح معماری مجموعه به تأیید حوزه معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران برسد.

سه شنبه 11/6/1399 - 22:30
ایرانگردی


درنشست معاون حمل ونقل و ترافیک با مسئولان قرارگاه خاتم الانبیاء آخرین جزئیات تفاهم نامه همکاری احداث خط 10 مترو و اجرای طرح توسعه خط 7 مترو به سمت دانشگاه آزاد اسلامی بررسی شد .

به گزارش روابط عمومی معاونت حمل ونقل ترافیک شهرداری تهران؛ «سید مناف هاشمی» در نشست مشترک با مسئولان قرارگاه خاتم الانبیاء که عصر روز گذشته (10 شهریور ماه ) در محل معاونت حمل ونقل ترافیک برگزار شد با اشاره به اینکه تفاهم نامه همکاری شهرداری تهران با قرارگاه خاتم الانبیا به منظور احداث خط 10 مترو و اجرای طرح توسعه خط 7 مترو به سمت دره فرحزاد و دانشگاه آزاد علوم تحقیقات تهیه و تنظیم شده است گفت: در این نشست آخرین جزئیات مورد بررسی قرار گرفت و طی چند روز آینده به امضای طرفین خواهد رسید.
وی با بیان اینکه بخش های عمرانی در خط 7 مترو تهران در حال حاضر از سوی قرارگاه خاتم الانبیاء در دست اجراست که تاکنون بخش های فیزیکی از جمله سیویل به اتمام رسیده و در حال تجهیز ایستگاه هستند اظهار داشت :از پایان شهریور ماه مطابق برنامه ریزی زمانبندی، افتتاح و بهره برداری از ایستگاه ها در خط 7 مترو در دستور کار قرار خواهد گرفت.
هاشمی با تاکید بر اینکه احداث خط 10 مترو در دستور کار است تصریح کرد: احداث این خط به 3 فاز تقسیم بندی میشود که تا پایان سال جاری فاز 1 احداث خط 10 مترو با پیمانکاری قرارگاه خاتم الانبیاء اجرایی خواهد شد.
به گفته ی وی خط 10 مترو بطول 43 کیلومتر طول و 35 ایستگاه در غربی ترین نقطه از مترو تهران (وردآورد )آغاز شده و درمسیر شرقی ترین نقطه از پایتخت ( قنات کوثر ) امتداد خواهد داشت.
معاون حمل ونقل و ترافیک ابراز امیدواری کرد: توسعه خط 7 مترو نیز به سمت دره فرحزاد و دانشگاه آزاد علوم تحقیقات نیز بررسی و در دستور کار شهرداری تهران و این قرارگاه قرار گرفته است.
انتهای پیام

سه شنبه 11/6/1399 - 22:26
ایرانگردی

 

معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور، بر لزوم همكاری با شركت مترو جهت انبوه سازی نمونه تولید شده از قطار ملی مترو تاكید كرد و گفت: این موضوع در قالب قرارداد تولید 420 دستگاه واگن و پس از مشخص شدن درصد نهایی داخلی سازی این پروژه محقق می شود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) جلسه تشریح جزئیات و بازدید از پروژه قطار ملی مترو با حضور « حسین رجب صلاحی» معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری ها و دهیاری های وزارت کشور، « مرضیه شاه محمدی» مدیرکل دفتر حمل و نقل ریلی درون شهری و حومه این سازمان، « علی امام» مدیرعامل شرکت متروی تهران و « منوچهر منطقی» دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.
در این جلسه حسین رجب صلاحی با اشاره به اعلام آمادگی سازمان شهرداری های وزارت كشور برای همکاری با شرکت مترو جهت انبوه سازی قطار ملی مترو، عنوان کرد: در قرارداد ۶۳۰ دستگاه با شرکت چینی، تاکید کرده ایم که باید تا ۵۵ درصد قطعات قطارها از طریق شركت های داخلی تولید شود. این امر بیانگر رویکرد ما نسبت به همکاری با شرکت مترو برای افزایش درصد داخلی سازی واگن ملی است.
معاون امور شهرداری‌های وزارت کشور با اشاره به آنكه تهران در مجموع به 1050 دستگاه واگن نیاز دارد، خاطر نشان کرد: با محقق شدن قرارداد ۶۳۰ دستگاه واگن در تلاش هستیم قرارداد تولید ۴2۰ دستگاه واگن را عملیاتی کنیم. پس از مشخص شدن درصد نهایی داخلی‌سازی قطار ملی مترو، با هدف حمایت از انبوه سازی این پروژه، قرارداد ۴۲۰ دستگاه واگن باقی مانده را با شرکت واگن سازی منعقد می کنیم.
رجب صلاحی تاکید کرد: در شرایط تحریم، شرکت‌های اروپایی هیچ نوع همکاری با ایران برای تامین واگن مترو نداشتند و البته شرکت‌های چینی نیز همکاری اندکی مبذول داشتند.
معاون امور شهرداری‌های وزارت کشور افزود: با تکمیل پروژه واگن ملی مترو، باید بتوانیم در ادامه به انبوه سازی قطار ملی برسیم تا در آینده با مشکل مواجه نشویم.
رجب صلاحی با اشاره به اینکه منبع تامین مالی تولید420 دستگاه واگن فاینانس كشور چین است، گفت: در ابتدا باید قرار داد ۶۳۰ دستگاه واگن با شرکت های چینی به نیمه راه برسد، سپس فرایند اداری فاینانس ۴۲۰ دستگاه را آغاز کنیم.

 

سه شنبه 11/6/1399 - 22:23
ایرانگردی


در نشستی با حضور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی و 3 تن از معاونان شهردار تهران، موضوع احداث فضاهای جدید در پهنه های پیرامونی پایانه جدید شرق مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش پایگاه خبری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، ظهر دیروز دوشنبه دهم شهریور ماه سال 1399 معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران میزبان دکتر محمدجواد حق شناس رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران، عبدالحمید امامی معاون مالی و اقتصاد شهری و نیز محمدرضا جوادی یگانه معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران بود تا به این ترتیب نشست راهبری احداث فضاهای جدید در پهنه های پیرامونی پایانه جدید شرق، علاوه بر رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی پارلمان شهری از نقطه نظرات 3 تن از معاونان شهردار تهران نیز بهره مند شود.
متعاقب برگزاری این نشست، دکتر حق شناس با همراهی مهندس صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، بخش هایی از حوزه معاونت فنی و عمرانی را مورد بازدید قرار داد و ضمن گفتگو با مدیران ارشد معاونت در جریان آخرین اقدامات انجام شده در حوزه عمران شهری قرار گرفت.

سه شنبه 11/6/1399 - 22:15
ایرانگردی



معاون برنامه ریزی و توسعه شهری منطقه ۱۹ از اجرای پویش «آرزوهای تهران» در این منطقه طی فاز دوم پویش خبر داد.
به گزارش  روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، نیما پروین معاون برنامه ریزی و توسعه شهری منطقه با اشاره به تأکیدات شهردار منطقه بر ورود فعالانه به این پویش گفت: پویش آرزوهای تهران در فاز اول به صورت پایلوت در برخی از محلات منطقه ۶ اجرا شد و در فاز دوم نیز در تعداد دیگری از محلات مناطق شهر تهران از جمله منطقه ۱۹ اجرا خواهد شد.

او آرزوهای تهران را حرکتی مدنی با هدف بیان دغدغه ها و آرزوهای شهروندان تهرانی اعلام کرد و افزود: از نتایج مهم این پویش ریل گذاری برای تغییر نظام تصمیم گیری در شهر است بطوریکه خواستهای واقعی شهروندان سازه های اولیه تصمیمات مدیریت شهری باشد.

به گفته پروین طی برگزاری جسات متعدد با حضور شهردار، معاونین و مدیران شهرداری، شورایاران و ذینفعان محلی و بررسی شاخص های مورد نظر برای انتخاب محله پایلوت، درنهایت محله عبدل آباد به دلایلی از جمله برخورداری از فضای تجاری و تردد زیاد شهروندان و مسافران به عنوان محله منتخب برای اجرای این پویش پیشنهاد شد.

این مسئول بیان کرد: محله عبدل آباد در فرایند اجرایی وارد سامانه پویش آرزوهای تهران شده تا شهروندان این محله بتوانند آرزوهای خود را در آن ثبت کنند.

معاون شهردار منطقه به بررسی ها و کارشناسی های متعدد درخصوص پویش آرزوهای تهران اشاره و بیان کرد: به منظور بهبود این پویش بسته پیشنهادی این منطقه شامل کاربست های اجرایی به دبیرخانه پویش مستقر در شورای اسلامی شهر تهران ارسال شده که مورد استقبال این دبیرخانه قرار گرفته است. ضمن اینکه این بسته پیشنهادی  به مرکز مطالعات شهر تهران، سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات و مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران نیز ارائه شده است.

سه شنبه 11/6/1399 - 22:9
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته