• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1307روز قبل
ایرانگردی

 

 

شهردار منطقه 11 تهران روز گذشته در آیین اختتامیه ششمین جشنواره مشکات با تقدیر از 2 هزار دانش آموز  برگزیده که در تالار وحدت برگزار شد؛ گفت: دانش آموزان منطقه 11 بیش از 105 هزار اثر به دبیرخانه جشنواره مشکات ارسال کردند.

به گزارش روابط عمومی شهراری منطقه 11 ، آیین اختتامیه فعالیت های فرهنگی ، ورزشی و مشکات 6 دانش آموزان منطقه 11با حضور صدها دانش آموز، شهردار منطقه 11 ، رییس اداره آموزش و پرورش و اولیای دانش آموزان در تالار وحدت برگزار شد.

در این مراسم که به صورت مشترک از سوی اداره آموزش و مشارکت های اجتماعی معاونت اجتماعی و فرهنگی منطقه 11 و آموزش و پرورش برگزار شد؛ ضمن تقدیر از2 هزار دانش آموز منتخب که در مسابقات برگزیده شدند؛ دانش آموزان نخبه ای که به مقام های بین المللی و کشوری نیز دست یافته اند؛ توسط مدیران و مسئولین شهری و فرهنگی تجلیل شدند .

محمد حسین لونی رییس اداره آموزش و پرورش منطقه 11، ضمن تأکید بر اهمیت توانمند سازی مدارس از طریق توجه به شاد بودن دانش آموزان، گفت: بیش از نیمی از دانش آموزان منطقه در مسابقات شرکت کرده اند که 2هزار نفر برگزیده داشته و برخی از آن ها در رشته های ورزشی و نیز حفظ قرآن به مقام های کشوری و آسیایی رسیده اند.

در ادامه نصراله آبادیان شهردار منطقه 11 نیز رقابت های 40 هزار دانش آموز این منطقه که آثار بزرگی را در شهر تهران و سطح کشور خلق کرده اند؛ شایسته تقدیر دانست  و با اشاره به این که برخی از این آثار در سطح بین المللی مقام های خوبی به دست آورده اند؛ تعاملات بین بخشی و انجام کارهای مشترک بین مدیریت شهری و آموزش و پرورش را برای ارتقای کارهای فرهنگی و تربیتی حائز اهمیت دانست.

او خاطر نشان کرد: اگر در حوزه آموزش و پرورش در مباحث تربیتی و پرورشی اقدامات خوبی اتفاق بیافتد آثار آن کمتر از کار آموزشی نخواهد بود.

بر اساس این گزارش دانش آموزان منطقه 11 در جشنواره مشکات 6 بیش از 105هزار اثر در رشته های مختلف نقاشی ، عکاسی ، خاطره نویسی ، کاریکاتور، شعر ، داستان و...به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند که ساکنان محله های ناحیه دو با ارسال بیش از 47هزار بیشترین مشارکت را داشته اند.

 

شنبه 16/4/1397 - 13:15
ایرانگردی

 

 

اولین جشنواره تابستانی شادستان به منظور غنی سازی و گذران مطلوب اوقات فراغت در منطقه 10 آغاز به کار کرد.

 به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 10، امیر قاسمی معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ضمن اعلام این خبر با اشاره به ضرورت بهره مندی از ظرفیت های محلی برای توانمند سازی، ایجاد روحیه شادابی و نشاط و تحکیم بنیان خانواده گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته و اجرای تمهیدات مناسب، خانواده ها می توانند با حضور در برنامه های تدارک دیده شده ،بخشی از اوقات فراغت خود را به صورت بهینه استفاده کنند.

وی افزود: جشنوراه شادستان با محوریت و مشارکت مدیریت محلات برای ارتقای سطح همبستگی و نشاط اجتماعی شهروندان و تقویت نهاد خانواده از پانزدهم تیر آغاز و تا 28 تیر ادامه خواهد داشت.

معاون امور اجتماعی منطقه تصریح کرد: فعالیت های فراغتی در كنار كار وتلاش روزانه، موجب ارتقای همبستگی اجتماعی، توسعه اجتماعات و هویت فرهنگی و نیز ترویج درك و ارتقای كیفیت زندگی می شود.

قاسمی با اشاره به اهمیت آگاه سازی مداوم، روزآمد و فراگیر شهروندان شهر یادآور شد: این جشنواره با مضامین "اخلاق مداری، محله گرایی، خانواده محوری و مشاركت جویی در فعالیت ها برپا شده و شهروندان می توانند هر شب با مراجعه به بوستان شهید عرب از برنامه ها و تفریحات سالم متنوع و شاد بهره مند شوند.

 

شنبه 16/4/1397 - 13:13
تاریخ

 

 

 

استاد سیدرضا حسینی مُلَقَّب به سعدی زمان در سال 1289 شمسی در آذربایجان به دنیا آمد و پس از تكمیل تحصیلات مقدماتی و كسب علم در محضر استادان زمان، در شمار فضلای سرشناس قرار گرفت. وی علاوه بر تبحر در ادبیات فارسی و تركی و عربی، به تحصیل علوم متداول، توجه عمیق نشان داد و توانست در كلام، منطق، تاریخ، حدیث، فقه، تفسیر قرآن و حقوق و عرفان، اطلاعات وسیعی به دست آورد. سیدرضا از ابتدای تحصیل، قریحه شاعریش شكوفا شد و از چهارده سالگی زبان به شعر گشود. هنوز جوان بود كه نامش بر زبان‏‌ها افتاد و به جهت خلوص نیت و دلبستگی شدیدی كه به خاندان عصمت و طهارت داشت، قریحه و قلمش را در زمینه نشر فضایل و مناقب و مراثی آن بزرگواران به كارگرفت. وی در آن زمان با انتشار مجموعه شعری‏اش در این زمینه، تحسین و تمجید علما و استادان نامدار شعر و ادب را برانگیخت و شهرتش آذربایجان را فرا گرفت. استاد حسینی یكی از درخشان‏‌ترین چهره‌‏های ادبیاتِ مرثیه تركی آذری است و با ظهور وی در این عرصه، تحولی چشمگیر در روند عادی نوحه سرایی و مدیحه‏پردازی زبانِ اسلامی پدید آمد. استاد حسینی سرگذشت و مصائب خاندان بزرگوار رسالت و ولایت را از مآخذ معتبر اسلامی، اعم از شیعه و سنّی استخراج می‏كرد و آنها را با زبانی شاعرانه و آمیزه‏ای از حماسه و عاطفه بیان می‏نمود و اشعاری گیرا و دلنشین می‏‌سرود. وی سعی داشت با استفاده از منابع معتبر، مرثیه‌‏های رسا و دور از آمیختگی به تحریف و خرافات به وجود آوَرَد كه تلاش او باعث ایجاد جریانی اصلاح‏‌گرا در عرصه ادبیات و شعر مذهبی آذربایجان گردید. از این شاعر متعهد، آثار ادبی متعددی بر جای مانده كه لمعات حسینی، نجوم درخشان، بهار بی‏‌خزان و آثار الحسینی در 2 جلد از آن جمله‏‎اند. استاد سید رضا حسینی به وارستگی زیست تا آن كه در تیرماه 1365 شمسی در 76 سالگی درگذشت و در حرم حضرت عبدالعظیم دفن شد.

شنبه 16/4/1397 - 13:9
تاریخ

 

رصدخانهٔ مراغه رصدخانه‌ای بود که در دورهٔ هلاکوخان زیرنظر خواجه نصیرطوسی در شهر مراغه ساخته‌شد. این رصدخانه روی تپه‌ای در غرب مراغه قرار داشته‌است و امروزه تنها پی‌های بخش‌های مختلف و بخشی از سدس سنگی آن باقی مانده‌است. در سال‌های اخیر گنبدی برای محافظت از بقایای این بنا بر روی بخشی از آن ساخته شده‌است. پرویز ورجاوند و همکارانش در دههٔ ۱۳۵۰ خورشیدی به کاوش در محوطهٔ این رصدخانه پرداختند و قسمت‌های مختلف آن را شناسایی کردند. ساختمان اصلی این رصدخانه به شکل برجی استوانه‌ای ساخته شده‌بود. در ساختمان‌های جنبی آن یک کتابخانه و محل اقامت کارکنان تشخیص داده شده‌است. بنای رصدخانهٔ مراغه در سال ۶۵۷ هجری (۱۲۶۱ میلادی) به سفارش خواجه نصیرالدین طوسی و به فرمان هولاکو -نوهٔ چنگیزخان مغول- آغاز شد. هولاکو برای نگهداری این سازمان پژوهشی موقوفه‌های ویژه‌ای درنظر گرفت. کتابخانه‌ای شامل ۴۰۰ هزار جلد کتاب و ابزارهای اخترشناسی، از جمله ذات‌الربع دیواری به شعاع ۴۳۰ سانتی‌متر، حلقه‌دار (ذات‌الحلق)، حلقهٔ انقلابی، حلقهٔ اعتدالی و حلقهٔ سموت نیز فراهم شدند. در همین‌جا بود که زیج ایلخانی به‌سال ۶۷۰ هجری (۱۲۷۶ میلادی) فراهم شد. رصدخانهٔ مراغه فقط مخصوص رصد ستارگان نبود و یک سازمان علمی گسترده بود که بیش‌تر شاخه‌های دانش درس داده می‌شد و مشهورترین دانشمندان آن عصر -از جمله قطب‌الدین شیرازی، کاشف علت اصلی تشکیل رنگین کمان- در آن‌جا جمع شده بودند. به‌علاوه چون در آن زمان ارتباط علمی چین و ایران به‌علت استیلادی مغولان بر هر دو سرزمین برقرار شده‌بود، دانشمندان چینی -از جمله فردی به‌نام فائو مون‌جی- در این مرکز فعالت داشتند. همچنین فیلسوف و فرهنگ‌نامه‌نویس مسیحی -ابن‌العبری- در رصدخانهٔ مراغه به درس‌دادن کتاب‌های اصول اقلیدوس و المجسطی بطلمیوس مشغول بود. این بنا در سال 1364 از دوره ایلخانی به شماره 1675 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.

شنبه 16/4/1397 - 13:6
تاریخ

 

آیت‏‌اللَّه میرزا ابوالهدی كرباسی (كلباسی) در اواخر قرن سیزدهم هجری قمری در خاندانی عالم پرور در اصفهان به دنیا آمد و تحصیلات خود را در محضر پدر و عده‏ای دیگر از علما گذارند. وی سپس برای تكمیل دروس خود در حدود سال 1281شمسی رهسپار نجف اشرف گردید و در درس خارج اصول و فقه حضرات آیات آخوندملامحمدكاظم خراسانی و سیدمحمدكاظم یزدی شركت جست. آیت‌‏اللَّه كرباسی پس از سالیانی توقف در نجف و رسیدن به مقامات عالی اجتهاد، به زادگاه خود بازگشت و حلقه درس خارج فقه، اصول و درایه و رجال خود را تشكیل داد. این فقیه عالی مقام از عالمانی همچون سید حسن صدر، میرزا هاشم خوانساری چهار سوقی و ملا علی محمد نجف آبادی اجازه روایت داشت و خود نیز از مشایخ اجازه حضرات آیات: سید شهاب الدین مرعشی نجفی، سید حسین خراسانی و شیخ عبدالحسین گروسی بود. آیت‌‏اللَّه كرباسی همچنین كتب متعددی را به رشته تحریر درآورد كه حاشیه بر كفایةُ الاصول، البَدرُالتّمام، زَلاّتُ الاَقدام و الفوائدُ الرّجالیه از آن جمله‌‏اند. این فقیه جلیل سرانجام در شانزدهم تیرماه 1316 شمسی برابر با بیست و هفتم ربیع‏الثانی 1356 قمری درگذشت و در مقبره خانوادگی‏‌شان در قبرستان تخت فولاد اصفهان به خاك سپرده شد.

شنبه 16/4/1397 - 13:5
تاریخ

آیت‌اللَّه شیخ زین‏‌العابدین بن اسماعیل مرندی، در سال 1229شمسی (1266قمری) در مرند در آذربایجان شرقی به دنیا آمد و مقدمات علوم و معارف اسلامی را در زادگاهش سپری نمود. وی پس از آن راهی نجف گردید و از محضر عالمان نام‌‏آوری همچون میرزای بزرگ شیرازی و میرزاحبیب‏‌اللَّه رشتی بهره‌‏مند شد. آیت‏‌اللَّه مرندی پس از سالیانی حضور در درس مراجع بزرگوار تقلید، خود به تدریس پرداخت و شاگردانی پرورش داد. این عالم ربانی پس از مدتی در بخشی از آذربایجان به عنوان مرجع تقلید مطرح شد و رساله عملیه ایشان به نام مِنهاجُ العِباد منتشر گردید. آیت‌‏اللَّه مرندی سرانجام در شانزدهم تیرماه 1301شمسی برابر با دوازدهم ذی‏قعده 1340قمری در 72 سالگی به لقاءاللَّه شتافت و در وادی‏‌السلام نجف اشرف مدفون شد.

شنبه 16/4/1397 - 13:2
سلامت و بهداشت جامعه

 

عادت‌های همیشگی که میتواند برای بدن شما مضر و خطرناک باشد ☝️

شنبه 16/4/1397 - 11:23
سلامت و بهداشت جامعه

 

🔅 صبحانه نان جو بخورید
🔅 سبزی فراوان بخورید
🔅 پروتئین مصرف کنید
🔅 هرروز پیاده روی کنید
🔅 حداقل ۸ ساعت بخوابید

شنبه 16/4/1397 - 11:15
سلامت و بهداشت جامعه


🔹تزئینات روی کیک
🔹جگر چرب
🔹بادام تلخ
🔹روغن پالم
🔹سیب زمینی‌های سبز
🔹ذرت بوداده در مایکروویو
🔹نمک
🔹خوراکی‌هایی با رنگ‌ مصنوعی
🔹برنج مانده

 

شنبه 16/4/1397 - 11:9
سلامت و بهداشت جامعه

 

با نوشیدن چای ☕️ بعد ازغذا آهن موجود درخون ازبین میرود همین امرباعث بیماری

🔹آرتروز
🔸یبوست
🔹کم خونی
🔸خارپاشنه
🔹ریزش مو
🔸چربی خون
🔹ساییدگی استخوان
🔸ناراحتی قلبی و کلیوی

شنبه 16/4/1397 - 11:4
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته