• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1262روز قبل
ایرانگردی

 

مشارکت شهروندان در فرایند برنامه ریزی و اجرا، یکی از نیروهای محرک در برنامه ریزی برای تغییر است و هیچ عملی برای شهروندان بدون مشارکت آنها نباید صورت پذیرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان زیباسازی شهر تهران؛ به همین دلیل این سازمان در نظر دارد برای استقبال و ورود به قرن جدید از ایده های نو برای آموزش و جلب مشارکت شهروندان در حوزه زیباسازی شهری استفاده کند.

برهمین اساس، سازمان زیباسازی از علاقه مندان به همکاری در زمینه های سیما و منظر شهری، نورآرایی و آذین بندی، حفظ و نگهداشت مبلمان شهری، تابلوهای اصناف، دیوارنویسی و دیگر حوزه های زیباسازی شهری دعوت کرد تا حداکثر یک آذر سال جاری ایده ها، طرح های نوین آموزشی، شیوه های کاربست آنها برای گروه های مختلف خردسال، کودک، نوجوان، بزرگسال و سالمندان گروه های گوناگون و را به این سازمان ارسال کنند.

 

چهارشنبه 9/7/1399 - 18:45
ایرانگردی

 

مشارکت شهروندان در فرایند برنامه ریزی و اجرا، یکی از نیروهای محرک در برنامه ریزی برای تغییر است و هیچ عملی برای شهروندان بدون مشارکت آنها نباید صورت پذیرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان زیباسازی شهر تهران؛ به همین دلیل این سازمان در نظر دارد برای استقبال و ورود به قرن جدید از ایده های نو برای آموزش و جلب مشارکت شهروندان در حوزه زیباسازی شهری استفاده کند.

برهمین اساس، سازمان زیباسازی از علاقه مندان به همکاری در زمینه های سیما و منظر شهری، نورآرایی و آذین بندی، حفظ و نگهداشت مبلمان شهری، تابلوهای اصناف، دیوارنویسی و دیگر حوزه های زیباسازی شهری دعوت کرد تا حداکثر یک آذر سال جاری ایده ها، طرح های نوین آموزشی، شیوه های کاربست آنها برای گروه های مختلف خردسال، کودک، نوجوان، بزرگسال و سالمندان گروه های گوناگون و را به این سازمان ارسال کنند.

 

چهارشنبه 9/7/1399 - 18:45
ایرانگردی

 

با هدف ترویج ورزش همگانی و افزایش سرانه ورزشی در قسمت غربی پایتخت، زمین چمن مصنوعی ۵۰۰۰هزار متر مربعی مجموعه ورزشی شهید خوراکیان با حضور مدیران شهری و ورزشی افتتاح شد.
سید عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی وزارت ورزش و جوانان: نگاه انسان محوری شهردار تهران و مجموعه شهری، ارزشمند و شایسته تقدیر است
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۹، سید عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی وزارت ورزش و جوانان که در این مراسم شرکت کرده بود گفت: ورزش زمینه زندگی بهتر و موفق تر انسان را فراهم می کند و می بایست قدردان زحمات تمام کسانی بود که در زمینه احداث اماکن ورزشی و زیر ساخت ها و ارتقاء سلامتی شهروندان تلاش می کنند.
او به اهمیت جایگاه شهدا و ورزشکاران شهید اشاره کرد و افزود: امروز آرامش و امنیت ما به خاطر جانفشانی بندگان خاص خدا که جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند است و هیچ افتخاری برای خانواده ورزش بالاتر از این نیست که بیش از 5000شهید ورزشکار را داردکه تعداد از اماکن ورزشی مزین به نام این عزیزان شده است و این سند افتخاری برای جامعه ورزشی است.
معاون فرهنگی وزارت ورزش و جوانان به نقش شهرداری در توسعه اماکن ورزشی اشاره و عنوان کرد: حضور همکارانمان در شهرداری بسیار ارزشمند و افتخار آمیز است که دوشادوش مدیران ورزشی در همه بخش ها تلاش خود را انجام داده تا با هم افزایی نسبت به توسعه اماکن ورزشی در شهر تهران اقدام شود.
او رویکرد انسان محورانه شهرداری را شایسته تشکر دانست و گفت: مشارکت شهرداری تهران در همه بخش های ورزشی، به خصوص نگاه انسان محوری مدیران شهری، ارزشمند و شایسته تقدیر است و به مجموعه وزارت ورزش کمک می کند تا ورزش را توسعه داده و زمینه مشارکت شهروندان در فعالیت های ورزشی را افزایش دهد.
سید مصطفی موسوی شهردار منطقه9: با تلاش های شهردار تهران فرهنگ دوچرخه سواری در پایتخت در حال گسترش است
در ادامه سید مصطفی موسوی شهردار منطقه9 گفت: در توسعه سریع شهرها بسیاری از فضاهای ورزشی بواسطه ساخت و سازهای بی رویه گذشته از دست رفته و احداث پروژه های ورزشی حال حاضر در اندک بضاعت باقیمانده فضاهای موجود انجام می شود.
او با اشاره به رویکرد شهرداری تهران افزود: رویکرد شهرداری تهران تاکید بر نگاه انسان محور در شهر و حمل و نقل انسان محورانه است.
شهردار منطقه9 تاکید کرد: باتلاش های شهردار تهران فرهنگ دوچرخه سواری با احداث زیر ساخت ها در پایتخت در حال اجرا و گسترش است.
موسوی عنوان کرد: با توجه به شرایط ویژه در ایام کرونا و محدودیت رفت و آمدها، می طلبد تا رویکرد علمی به ورزش گسترش پیدا کند که زمینه ساز ارتقاء سلامت شهروندان شود.
او همچنین بیان کرد: مجموعه شهری در منطقه9 در حال مطالعه بر روی طرحی هست تا یکی از بزرگترین و بهترین پایگاه های ورزش های نو را در منطقه تاسیس کند که امید است با هم افزایی این امر محقق شود.
شهردار منطقه9 به اجرای برنامه های انسان محور در منطقه اشاره کرد و گفت: در خیابان اجتماعی منطقه سعی شده بخشی از مسیر خودرو به فعالیت های فرهنگی و پیاده محور قرار گیرد و بحث ورزش جدی تر از قبل در منطقه9 در حال پی گیریست.
رضا گل محمدی مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران: همکاری های متقابل وزارت ورزش و جوانان و شهرداری تهران در افتتاح اماکن ورزشی
رضاگل محمدی مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران هم که در این مراسم حضور داشت تاکید کرد: افتتاح این زمین چمن با تلاش بی وقفه عاشقان ورزش انجام شد و اخیرا شاهد همکاری هایی متقابلی بین وزارت ورزش و جوانان و شهرداری تهران بوده ایم که با همکاری یکدیگر توانسته اند اماکن ورزشی را در شهر تهران افتتاح کنند.
او ابراز امیدواری کرد که با ادامه نهضت افزایش اماکن ورزشی و افزایش سرانه ها، شرایطی فراهم شود تا جوانان با حضور در فضاهای ورزشی از آسیب های اجتماعی در امان باشند.
لازم به ذکر است در مراسم بهره برداری از زمین چمن مصنوعی مجموعه ورزشی شهید خوراکیان که با حضور مدیران شهری و ورزشی از جمله؛ احمدی معاون فرهنگی وزارت ورزش و جوانان، موسوی شهردار منطقه۹،گل محمدی مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران، محسنی رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران و ایلیکا رئیس تربیت بدنی شمال غرب تهران برگزار شد؛ از خانواده شهید حیدریان نیز تجلیل به عمل آمد.

چهارشنبه 9/7/1399 - 18:42
ایرانگردی

 

در نشستی که به منظور تعامل و همکاری پلیس راهور تهران بزرگ با سازمان مدیریت پسماند برگزار شد با درخواست این ‏سازمان مبنی بر تردد خودروهای حمل پسماند و ماشین آلات برف روبی در کلیه ساعات شبانه روز موافقت شد.‏
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، نشست همکاری و تعامل سازمان با پلیس راهورتهران بزرگ ‏با حضور سرهنگ محمد رزاقی معاون عملیات، سرهنگ مسلم موسوی پناه رییس اداره حمل و نقل و سرهنگ ‏مرتضی گنجی رییس اداره حقوقی پلیس راهور تهران بزرگ به همراه مهدی نصرزاده معاون مالی و ‏اداری، مجید نوربخش معاون هماهنگی و ارزیابی امور مناطق، مهدی احمد مهرابی معاون پسماندهای ساختمانی و عمرانی و علیرضا رباطی معاون ‏خدمات شهری و امور خودرویی سازمان مدیریت پسماند برگزار شد.‏
در این جلسه که در ادامه جلسات پیشین و در تکمیل توافقات انجام شده سازمان با پلیس راهور بود، مقرر شد ‏ساماندهی ناوگان حمل پسماند با تجمیع پتانسیل های دوطرف بهبود یابد و با ورود پلیس راهور به عنوان ضابط قضایی ‏از تخلفات ناشی از فعالیت خودروهای حمل پسماند جلوگیری شود.‏
در این نشست، معاون ‏خدمات شهری و امور خودرویی سازمان پسماند ‏از آشکارسازی پلاک خودروهای ناوگان حمل پسماندهای شهری در آینده ای نزدیک خبر داد ‏و گفت: این اقدام به منظور سهولت در انجام ماموریت های پلیس راهور صورت می گیرد و تا چند روز آتی انجام خواهد شد .‏
رباطی با تاکید بر لزوم تردد شبانه روزی خودروهای حمل پسماند با توجه به وظایف و ماموریت های ذاتی آن ها، خواهان ‏آزاد سازی تردد این ناوگان در 24 ساعت شبانه روز و بدون ممنوعیت زمانی شد که پلیس راهور تهران بزرگ با این ‏درخواست موافقت کرد. ‏
مهرابی، معاون پسماندهای ساختمانی و عمرانی نیز در این جلسه ابراز امیدواری کرد تا با کنار هم قرارگرفتن پتانسیل ها و استفاده از ظرفیت قانونی دو مجموعه، امکان برخورد با ‏متخلفان تخلیه غیرمجاز زباله فراهم شود و با تعامل پلیس راهور کیفیت زیست محیطی شهر از این جنبه ارتقاء پیدا کند.‏
در پایان این نشست حاضرین نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص مفاد توافق های صورت گرفته بین دو طرف اعلام کردند و ‏مقرر شد پس از اصلاحات لازم این مفاد به امضای روسای دو مجموعه برسد.‏

چهارشنبه 9/7/1399 - 18:39
ایرانگردی


نشست فصلی مدیریت بحران منطقه با هدف بحث و بررسی در حوزه مدیریت بحران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 12، نشست فصلی مدیریت بحران منطقه با حضور محمدرضا ندرلو معاون خدمات شهری و محیط زیست، زینب عبادی معاون حمل‌ونقل و ترافیک، صانعی مدیر ستاد پیشگیری و بحران، نماینده‌های دستگاه‌های هلال احمر، آتش‌نشانی، اورژانس، پلیس راهور، ادارات برق، آب، گاز، فاضلاب و... در سوله بحران منطقه 12 برگزار شد.
بر اساس این گزارش در این نشست نخست نمایندگان ارگان‌هایی نظیر هلال احمر و آتش‌نشانی در مورد مأموریت‌های محوله شش ماه اول سال خود گزارش دادند و موانع و مشکلات موجود در این باره طرح و اقدامات لازم برای ساماندهی مسائل طرح‌شده بحث و بررسی شد.
در ادامه در مورد املاک ناایمن منطقه به تعداد 1505 ملک و وضعیت نیروی انسانی و ساختمانی بیمارستان‌های منطقه با توجه به قدیمی‌بودن این ساختمان‌ها سخن به میان آمد و حاضران در مورد وضعیت ایمنی این ساختمان‌ها به تحلیل و بررسی پرداختند.
عبادی معاون حمل‌ونقل و ترافیک منطقه در مورد ایمن‌سازی خیابان آجان‌لو توضیح داد: این خیابان به‌تازگی آسفالت و خط‌کشی شده است. در این خیابان به دلیل عرض زیاد، حجم و سرعت تردد بالاست؛ به همین دلیل در دو مقطع این خیابان، سرعت‌گاه داریم که جلوی ساختمان مجلس سرعت‌گیر پلاستیکی نصب شده که این سرعت‌گیر در هفته آینده جمع شده و آسفالت خواهد شد.
در ادامه ندرلو معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ضمن تشکر از حضور افراد، گفت: به امید خدا این جلسه که اکنون بعد از 2 سال تشکیل شده، به طور مرتب برگزار خواهد شد و همه مطالب و مشکلات قابل حلی که دوستان در این جلسه طرح کردند، با مشارکت بیشتر شهرداری، پیگیری و حل و فصل می‌شود.
وی در مورد احداث ایستگاه آتش‌نشانی در خیابان مولوی نیز اظهار داشت: تلاش می‌کنیم اقدامات لازم برای قرارگیری زمین در اختیار آتش‌نشانی صورت گیرد.
در پایان در این جلسه مقرر شد برای انجام مانور مشارکتی مدیریت بحران در جلسات آتی برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گیرد.

چهارشنبه 9/7/1399 - 18:35
ایرانگردی

 

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به چالش های قانون جدید مدیریت بحران گفت: ویژگی کلان شهرها در قانون جدید مدیریت بحران لحاظ نشده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، رضا کرمی محمدی در برنامه زنده تلویزیونی تهران 20 افزود: از زمان تصویب قانون جدید مدیریت بحران 6 ماه فرصت بوده که آئین نامه ها تعیین شود که تا کنون فقط یک سند راهبرد ملی به تصویب رسیده و هیچکدام از جلساتی که باید بر اساس این قانون برگزار می شده تشکیل نشده است.
کرمی محمدی افزود: شهرداری در شهر تهران به طور ویژه بر روی مدیریت بحران کار کرده و اقدامات مثبتی انجام شده است. اما از زمان تصویب قانون جدید همه بلاتکلیف هستند چرا که آئین نامه های قانون جدید تا کنون تصویب نشده است .
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه قانون جدید مدیریت بحران به طور کلی خوب است تصریح کرد: اما این قانون در خصوص کلان شهرها تقریبا 40 سال عقب است، یعنی با توجه به اینکه کلان شهرها تغییرات بسیاری داشته اند و مدیریت آنها متفاوت است، اما در قانون جدید لحاظ نشده است.
وی افزود: شهر تهران مستعد بروز یک زلزله قوی است و باید به صورت جدی این موضوع را مد نظر قرار دهیم اما در قانون جدید این اتفاق نیافتاده و کاملا مشخص است که زلزله را جدی نگرفته ایم.
دکتر کرمی محمدی گفت: مشکلی که در قانون جدید مدیریت بحران وجود دارد حذف شورای هماهنگی مدیریت بحران است. در حالی که در قانون قبلی 14 کارگروه در شورای هماهنگی مدیریت بحران تشکیل و وظایفشان مشخص شده بود مثل سازمان آب، گاز و ... و اقدامات خوبی هم انجام می شد. اما با تصویب قانون جدید، شورای هماهنگی مدیریت بحران و کارگروه ها حذف شدند . در نتیجه هماهنگ کننده نهایی مشخص نیست و جایگزینی برای آن در نظر گرفته نشده است.
وی با بیان اینکه تنها با تصویب قانون مدیریت بحران، بحران ها مدیریت نمی شوند بلکه نیاز به هماهنگی و تمرین وجود دارد تصریح کرد: در قانون قبلی هر 3 ماه یک بار 70 سازمان تخصصی و عملیاتی کنار هم جمع می شدند و اقدامات انجام شده را گزارش می دادند و با هم در ارتباط بودند. اما یک سال و 2 ماه است که هیچ هماهنگی بین سازمان های دخیل در امر مدیریت بحران وجود ندارد و فقط یک جلسه برگزار شده است.
کرمی محمدی تصریح کرد: بعد از زلزله 5.1 ریشتری اردیبهشت ماه در تهران یک جلسه برگزار شد که خروجی آن شهردار محترم تهران به عنوان فرمانده حادثه در سطح محلی تعیین شدند. اما این کافی نیست و باید جزئیات آن بیشتر مشخص شود. به عنوان مثال اگر زلزله 5.5 ریشتری رخ بدهد و در مناطقی از تهران 50 ساختمان فرو بریزد، باید مشخص شود آیا این بحران محلی است یا ملی؟
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه پیش بینی زمان وقوع زلزله ممکن نیست اما زلزله ی بزرگی در انتظار تهران است، افزود: با توجه به گسل هایی که در تهران وجود دارد ممکن است زلزله 5 تا 7.3 ریشتری در تهران رخ بدهد. زلزله 5.5 ریشتری قابل کنترل و مدیریت است. اما اگر زلزله به بالای 6 ریشتر رخ بدهد مشکل جدی برای تهران و یا حتی کشور ایجاد خواهد کرد. در حالی که تمام این مشکلات قابل برنامه ریزی و بهبود است.
وی با اشاره به اینکه بافت فرسوده یکی از مشکلات جدی در تهران است ادامه داد: بخصوص در بافت فرسوده اگر زلزله بالای 5 یا 6 ریشتری در تهران رخ دهد دچار مشکلات جدی می شویم و دسترسی برای امداد رسانی وجود نخواهد داشت. بنابراین در درجه اول مردم باید آموزش ببینند و چنانچه ساختمان محل سکونت شان نیاز به انجام طرح بهسازی نسبی لرزه ای ساختمان ها را دارد آن را انجام دهند. اجرای این طرح موجب می شود حداقل آوار بر سرشان فرو نریزد و این طرح از سوی شهرداری تهران در حال پیگیری است و البته نیاز به حمایت و کمک دولت نیز دارد.

چهارشنبه 9/7/1399 - 18:30
ایرانگردی

 

 
شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه، به‌عنوان اولین فروشگاه زنجیره‌ای کشور موفق به اخذ مجوز تاسیس یک بنیاد خیریه کشوری شد.
به گزارش روابط‌عمومی شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه، این شرکت به‌عنوان اولین فروشگاه زنجیره‌ای کشور موفق به اخذ مجوز تاسیس یک بنیاد خیریه کشوری شد. این مجوز با حضور مدیران عالی‌رتبه رفاه و کمیته امداد امام خمینی(ره) مهرماه سال جاری صادر شد.

شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه در نظر دارد در راستای حضور پررنگ در حوزه مسئولیت اجتماعی و ادامه انجام امور خیرخواهانه و داوطلبانه با آغاز فعالیت این بنیاد، در رویدادهای اجتماعی بیش از پیش مشارکت فعال داشته باشد.

همچنین معرفی مهران مدیری به‌عنوان سفیر برند رفاه، تخصیص مبالغ حاصل از درصدی از فروش به کودکان کار و فراهم کردن وسایل تحصیل برای کودکان بی‌بضاعت، کمک به خانواده‌های آسیب‌دیده از کرونا، بیماران تالاسمی و سرطانی، کمپین برای مادران، کمپین همیار پلیس، اهدای ۱۰ هزار بسته تسهیلاتی جهیزیه ۲۴ میلیونی به زوج‌ها، امضای تفاهم‌نامه همکاری شرکت فروشگاه‌های رفاه و سازمان بهزیستی کشور، تهیه بسته‌های غذایی و کالاهای بهداشتی با همکاری هلال احمر و ارسال آن به آسیب‌دیدگان زلزله کرمانشاه و مناطق سیل‌زده کشور، حمایت از تیم والیبال ایران در مقدماتی المپیک۲۰۲۰، برگزاری چهارمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه‌های سراسر کشور در دانشگاه الزهرا با حمایت فروشگاه رفاه، حمایت رفاه از تیم ملی بسکتبال، توزیعچهارهزار بسته حمایتی در استان‌های سیستان و بلوچستان و برخی نقاط استان تهران، اجرای طرح یاری با مشارکت شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه، صندوق بازنشستگی کشوری و بانک صادرات، توزیع دومیلیون و ۲۰۰ هزار سبد کالایی برای مددجویان کمیته امداد و امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد امام خمینی(ره) و فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه و افزایش میزان اشتغالزایی برای جوانان و نیروهای متخصص بومی با وجود شرایط سخت اقتصادی و محدودیت‌های دوران شیوع ویروس کرونا از جمله فعالیت‌های شاخص و اثربخش این بنگاه اقتصادی خصوصی در حوزه عمل به مسئولیت‌های اجتماعی بود.

گفتنی است شرکت فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین فعالان حوزه صنعت خرده‌فروشی کشور با اتکا به سابقه و تجربه خود در عرصه اقتصادی کشور، امید دارد با آغاز فعالیت این بنیاد خیریه بتواند گام‌های موثری در رشد کشور و حضور مسئولانه در حوزه اجتماعی بردارد.

چهارشنبه 9/7/1399 - 14:22
اهل بیت

 خط ۱۰ مترو یکی از تاثیرگذارترین خطوط برای منطقه ۴ است و ضرورت دارد که شهردار منطقه با همکاری مترو تاثیر این خط بر منطقه را بررسی و مطالعه کند .
به گزارش  شهر، پیروز حناچی شهردار تهران که به صورت ویدیوکنفرانسی در آیین گشایش چند پروژه در منطقه ۴ سخنرانی می کرد، گفت: این منطقه از بزرگ ترین و پرجمعیت ترین مناطق تهران است؛ معادل یک کلانشهر وسعت و جمعیت دارد به طوری که ۱۰ درصد جمعیت تهران را در خود جای داده است.
او افزود: بزرگترین پروژه‌ای که در منطقه ۴ در حال اجراست عبور خط ۱۰ مترو از آن است که  از وردآورد آغاز و در انتها به قنات‌کوثر و خاک سفید می رسد. خط ۱۰ مترو یکی از تاثیرگذارترین خطوط برای منطقه ۴ است و شهردار منطقه باید با همکاری مترو تاثیر این خط بر منطقه را بررسی و مطالعه کند و برای آن برنامه داشته باشد .
حناچی در ادامه گفت: یکی دیگر از ویژگی های منطقه ۴ وجود مناطق صنعتی در آن است که باید برای آن هم برنامه داشته باشد.
حناچی سپردن برخی از پروژه‌های عمرانی به مناطق را که در پروژه‌های امروز هم نمونه های آن وجود داشت اقدام مناسبی ارزیابی کرد و گفت: در برخی پروژه ها مناطق با انگیزه بیشتری فعالیت می کنند و چنین اقدامی می تواند نتیجه مثبتی داشته باشد.

شهردار تهران به پروژه ساخت تقاطع فرجام و بزرگراه شهید باقری اشاره کرد و گفت: این پروژه نقش مهمی در کاهش ترافیک منطقه دارد و امیدوارم پیمانکار و گروه مشاور برای بقیه تقاطع‌های روی بزرگراه باقری نیز برنامه داشته باشد .
او  ساخت محل اسکان برای کارگران شهرداری را اقدام مثبتی ارزیابی کرد و گفت: ساختمانی که برای این کار اختصاص داده شده است محیط مرتب و مناسبی است.

چهارشنبه 9/7/1399 - 14:20
ایرانگردی


اداره کل آموزش های شهروندی با همکاری شهرداری منطقه دو در جهت ترویج فرهنگ کاهش مصرف کیسه ها و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی اقدام به توزیع 2هزار و 300 کیسۀ پارچه‌ای درمیادین میوه و تره بار این منطقه کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، پیروتاکید شهردار تهران و مصوبۀ شورای اسلامی شهر تهران در خصوص فرهنگسازی برای کاهش استفاده از کیسه‌ها و ظروف پلاستیکی، ادارات آموزش‌های شهروندی مناطق 22 گانه از 21 تیرماه که به عنوان "روز بدون کیسه‌های پلاستیکی" نام‌گذاری شده است ضمن حضور در فروشگاه‌های شهروند و میادین میوه و تره بار، اقدام به توزیع کیسه‌های پارچه‌ای و تشویق شهروندان به کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی کرده اند.
بنابراین گزارش در گام نخست اجرا این طرح، 27هزار کیسۀ پارچه‌ای به مناسبت "روز بدون پلاستیک" در 22 فروشگاه شهروند و 22 میدان میوه و تره بار سطح شهر بین شهروندان توزیع شد و در ادامه توزیع کیسه های پارچه ای بین شهروندان مراجعه کننده به میادین میوه و تره بار یا فروشگاه های شهروند به صورت منطقه ای در حال انجام می باشد.
اداره کل آموزش های شهروندی شهرداری تهران به منظور آگاه‌سازی شهروندان از مخاطرات و آسیب‌های ناشی از مصرف کیسه‌های پلاستیکی و ارائۀ آموزش‌های غیر حضوری با استفاده از فضای مجازی، 13 طرح گرافیکی و پوستر آموزشی تولید و در بیش از 200 نقطه از شهر تهران به اکران در آورده است و همچنین انواع تولیدات چند رسانه‌ای شامل اینفوگراف، موشن، ویدئو، استوری و پست را نیز از طریق فضای مجازی و رسانه‌های اجتماعی منتشر کرد.

چهارشنبه 9/7/1399 - 13:49
ایرانگردی

 

 

اولین گزارش از نتایج تازه‌ترین پیمایش کشوری بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در خصوص الگوی مصرف بازی‌های دیجیتال در قالب «نمای باز 1398» منتشر شد. این پیمایش ملی توسط مرکز تحقیقات بازی‌های دیجیتال اجرا شده و طی آن اطلاعات بیش از 9200 خانوار گردآوری و با بیش از 3000 بازیکن مصاحبه شده است.

اجرای این پیمایش که به واسطه چالش‌های ناشی از شیوع کرونا با محدودیت‌هایی برای برگزاری پیمایش حضوری مواجه بود، برای اولین بار به روش تلفنی و در تمامی استان‌ها، شهرها و روستاهای ایران اجرا شده است.

براساس نتایج این پیمایش همچنان موبایل پرطرفدارترین پلتفرم بازی در ایران و عملا نیروی محرک این اکوسیستم است، استقبال ویژه کاربران از نسل هشتم کنسول‌ها، پیشـی‌گرفتن بازیکنان کنسـولی از بازیکنان رایانه‌ای و چند برابر شـدن هزینه‌کرد مالی بازیکنان (به دلیل چنـد برابر شـدن نرخ ارز) شـد، شـاید مهمترین نتایج این پیمایش در دوره اخیر باشـد

چهارشنبه 9/7/1399 - 13:40
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته