• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1287روز قبل
ایرانگردی

 

 

 

 

 

 

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه 21 از نصب، تعمیر و تعویض باطری و چراغ های سیستم روشنایی سولار (انرژی خورشیدی) در ایستگاه های اتوبوس ورودی غربی پایتخت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 21، محمدرضا سالمی معاون حمل و نقل و ترافیک این منطقه با بیان خبر فوق گفت: با هدف بهبود نگهداشت شهر و جایگزینی انرژی های پاک، سرپناه‌ ایستگاه های اتوبوس منطقه 21 به سیستم روشنایی سولار مجهز می‌شود.

وی با بیان اینکه افزایش امنیت مسافران در ایستگاه‌ های اتوبوس ورودی غربی پایتخت در ساعات پایانی روز از اهمیت بالایی برخوردار است؛ یادآور شد: صرفه‌جویی در انرژی، رفع خطر برق گرفتگی‌ های احتمالی و زیبایی منظر شهری از اهداف نصب سیستم روشنایی سولار در ایستگاه‌ های حمل و نقل عمومی منطقه 21 است.

سالمی در خاتمه افزود:  سیستم های روشنایی خورشیدی، انرژی حاصل از نور خورشید را در طول روز توسط پنل های فتوولتائیک جذب و پس از ذخیره انرژی در باطری و مدیریت هوشمندانه، سیستم کنترل بعد از تاریکی چراغ را روشن کرده و زمان روشن شدن هوا آن را خاموش و بر شارژ مجدد باطری نظارت می کند.

 

 

 

 

يکشنبه 11/6/1397 - 16:47
سلامت و بهداشت جامعه

 

میوه ها دارای خواص طبیعی نجات بخش برای بدن در رهایی از انواع مشکلات سلامت هستند.

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، در مورد افراد مبتلا به آسم یا افراد مبتلا به آرتروز، آلو باید بخش اصلی رژیم غذایی شان باشد.

بعلاوه مصرف آلو به بدن در مقابله با سکته گرمایی و سرطان کمک کرده و از آنجائیکه سرشار از آنتی اکسیدان هاست، سرعت روند پیری را با آزاد کردن رادیکال های آزاد کاهش می دهد.

آلو بسیار برای سلامت چشم ها مفید است، چراکه زاکسانتیین، نوعی کاروتنوئید مهم موجود در آلو، به جذب انتخابی نور در شبکیه چشم کمک کرده و عملکردهای فیلترینگ نور «UV» را تقویت می کند.

آلو به درمان اختلالات گوارشی کمک می کند، سلامت قلب و عروق را افزایش می دهد، با سلول های سرطانی مقابله می کند، میزان کلسترول خوب و سالم بدن را افزایش می دهد و به کاهش وزن کمک می کند.

بعلاوه آلو منبع ویتامین C است و به بدن در مقابله با التهاب کمک کرده و با کمک به بدن در آزادسازی رادیکال های آزاد، همچون یک عامل فعال ضدپیری عمل می کند.

يکشنبه 11/6/1397 - 16:46
سلامت و بهداشت جامعه

 

درمان بی‌ خوابی به شدت به علائم و عوامل نهفته آن بستگی دارد.

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، مصرف داروهای خواب‌ آور اولین گزینه در درمان بی‌خوابی نیست و باید ابتدا تاثیرگذاری روش‌های مختلف دیگر از قبیل رفتار درمانی یا رعایت بهداشت خواب مورد بررسی قرار گیرد.

بی‌خوابی رایج‌ترین شکل اختلال خواب است که بر اثر آن بیمار برای به خواب رفتن یا داشتن خواب کافی با مشکل روبرو می‌شود.

طبق گزارش موسسه ملی سلامت در آمریکا، حدود ۳۰ درصد از کل مردم از اختلال خواب شکایت دارند. به گفته کارشناسان درمان بی‌خوابی به شدت علائم آن و عوامل نهفته در بروز این اختلال بستگی دارد.

کارشناسان در رابطه با درمان این مشکل معتقدند که مصرف دارو اولین گزینه نیست زیرا داروهای خواب‌آور از این قابلیت برخوردارند تا در طولانی مدت فرد را به خود وابسته کند. همچنین خطرات و فوائد داروهای خواب‌آور متفاوت است.

از جمله عوارض جانبیِ داروهای خواب‌آور که باید قبل از مصرف دارو از آنها مطلع شد شامل موارد زیر است:

- احساس خستگی و نداشتن انرژی کافی

- احتمال بروز سردردهای شدید

- احساس خواب‌آلودگی

- واکنش‌های آلرژی‌زا

- تغییرات رفتاری در خواب

- مشکلات حافظه

همچنین در صورت مصرف این داروها باید نکات زیر را در نظر گرفت:

- مصرف داروهای خواب‌آور هنگام بارداری یا شیردهی خطر دارد

- خطر زمین خوردن و افتادن در هنگام شب و آسیب‌دیدگی سالمندان را افزایش می‌دهد

- به کاهش فشار خون، بیماری کلیوی و تشنج منجر می‌شود

- برخی از داروهای خواب‌آور فرد را به مصرف مواد مخدر راغب می‌کند

همچنین لازم است پیش از اقدام به مصرف داروهای خواب‌آور به چند نکته دیگر توجه کرد:

- انجام معاینات پزشکی لازم

- خودداری از مصرف این داروها پیش از رفتن به رختخواب

- لزوم مصرف دارو در شرایطی که از فرصت کافی برای خوابیدن برخوردار هستید

- توجه به عوارض جانبی ذکر شده روی بسته‌بندیِ دارو

- مصرف دارو بر اساس مقدار تجویزی پزشک

يکشنبه 11/6/1397 - 16:45
سلامت و بهداشت جامعه

 

افراد نباید سرفه های آزاردهنده یا خس خس خفیف سینه را نادیده بگیرند چراکه اینها می توانند علائم بیماری ریه نظیر آسم، انسداد مزمن ریوی یا سرطان باشند.

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، انجمن ریه آمریکا علائم هشداردهنده و احتمالی بیماری ریه را به شرح زیر اعلام می کند:

- طول کشیدن سرفه به مدت یک ماه یا بیشتر.

- تنگی نفس.

- ایجاد بیش از اندازه خلط سینه.

- خس خس سینه.

- سرفه کردن همراه با خون.

- درد مزمن در ناحیه قفسه سینه.

 

يکشنبه 11/6/1397 - 16:44
سلامت و بهداشت جامعه

 

علائم بیماری انسداد مزمن ریه همراه با افزایش تنگی نفس، سرفه های مداوم، خس خس سینه و احساس تنگی در قفسه سینه است.

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، بیماری مزمن انسداد ریه شامل طیف وسیعی از بیماری های ریوی از جمله آمفیزم، برونشیت مزمن و آسم برگشت ناپذیر می شود.

قرارگیری در معرض دود دخانیات، گردوغبار و مواد شیمیایی، دود و سوخت های در حال اشتعال در کنار عوامل ژنتیکی و فاکتورهای مرتبط با سن می تواند منجر به بروز بیماری مزمن انسداد ریه شود.

درحالیکه این بیماری هنوز یک بیماری غیرقابل درمان است، اما چندین راه برای کنترل و مدیریت آن و بهبود تنفس وجود دارد.

رژیم غذایی نقش خاصی در کنترل موثر این بیماری دارد. بیماران مبتلا به انسداد مزمن ریه باید از مصرف گوشت های فرآوری شده، غذاهای پرنمک، محصولات لبنی، سبزیجات چلیپایی نظیر انواع کلم، و غذاهای سرخ شده پرهیز کنند.

يکشنبه 11/6/1397 - 16:43
سلامت و بهداشت جامعه

آناناس، میوه‌ای که برای رسیدن به دو سال زمان نیاز دارد، خواص متعددی را در خود جای می‌دهد و برخورداری از میزان قابل توجهی بروملین، این میوه استوایی را در میان مواد غذایی منحصر‌به‌فرد می‌کند.

به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم،کریستف کلمب، در بازگشت از آمریکای جنوبی، آناناس را به اروپا آورد و از آن پس، آناناس به عنوان یک میوه غیربومی و تجملاتی در اروپا شناخته که تنها در فروشگاه‌‌های لوکس به فروش می‌رسید. با این حال امروز، این میوه استوایی در دسترس همه قرار دارد و علاوه بر مصرف به صورت تازه و خشک‌شده، عصاره آن نیز، دوستداران بسیاری دارد.

در آمریکای مرکزی و جنوبی، آناناس نه تنها به دلیل طعم شیرین و دلچسب، بلکه به دلیل تاثیری مفید آن بر مشکلات گوارشی و همچنین التهابات، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

در ادامه، ترکیبات و فواید این میوه که برای رسیدن دو سال زمان لازم دارد مورد بررسی قرار می‌گیرد:

ترکیبات آناناس

یک فنجان پر از تکه‌های آناناس تازه حاوی عناصر زیر است حاوی 82 کالری، 0.2 گرم چربی، 2 میلی‌گرم سدیم، 21.65 گرم کربوهیدرات، 0و89 گرم پروتئین و فاقد کلسترول است. این مقدار آناناس، 131 درصد از ویتامین‌ سی، 2درصد از ویتامین آ، 2درصد از کلسیم و 3 درصد از آهن مورد نیاز روزانه بدن را تامین می‌کند.

آناناس همچنین شامل ویتامین‌ها و مواد معدنی مهمی چون ویتامین‌های ب1، ب2، ب5، ب6،‌ اسید فولیک اسید، منیزیوم، منگنز،‌ پتاسیم، بتا کاروتن و دیگر آنتی‌اکسیدان‌ها است. آناناس، تنها ماده غذایی حاوی آنزیم بروملین است که از فواید گسترده‌ای برای سلامت انسان برخوردار است.

فواید آناناس

مصرف میوه وسبزیجات مدت‌هاست که عاملی موثر در کاهش خطراتی به شمار می‌رود که سلامت انسان را تهدید می‌کنند.

تحقیقات حاکی از آن است که افزایش مصرف خوراک گیاهی مانند آناناس، به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌هایی چون چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی منجر شده و به سلامت پوست و مو، افزایش سطح انرژی و حفط وزن مناسب کمک می‌کند.

بر اساس تحقیقات انجام شده، تاثیرات مثبت مصرف آناناس بر سلامت را می‌توان این‌گونه دسته‌بندی کرد:

1- کند کردن روند ضعف عضلانی ناشی از افزایش سن

2- پیشگیری از آسم: مصرف بتاکاروتن، خطر ابتلا به بیماری آسم را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد و میوه‌جات و سبزی‌جات زرد، نارنجی و سبز تیره مانند آناناس، انبه، پاپایا، هلو، گرمگ، کدوتنبل، کلم بروکلی و هویج منابعی سرشار از بتاکاروتن محسوب می‌شوند. همچنین برخی تحقیقات حکایت از تاثیر مصرف بروملین در جلوگیری از ابتلا به آسم دارد که آناناس تنها ماده غذایی حاوی بروملین است.

3- پیشگیری از فشار خون: مصرف میوه‌جات و سبزیجاتی سرشار از پتاسیم مانند آناناس مانع از ابتلا به فشار خون می‌شود.

4- پیشگیری از سرطان : آناناس به دلیل سرشار بودن از ویتامین سی و آنتی‌اکسیدان‌ها از تشکیل رادیکال‌های آزاد که منجر به ابتلا به سرطان می‌شوند جلوگیری می‌کند.

5- مهار دیابت نوع یک: مصرف مواد سرشار از فیبر، به دلیل کاهش قند خون، به بهبود مبتلایان به دیابت نوع یک کمک می‌کند و یک آناناس به طور متوسط حاوی 13 گرم فیبر است.

6- بهبود روند گوارش: آناناس به دلیل برخورداری از فیبر و آب زیاد مانع از ابتلا به یبوست شده و به بهبود روند هضم و تنظیم گوارش کمک می‌کند. همچنین وجود میزان قابل توجهی بروملین در آناناس، به کاهش سایتاکُن‌ها (سلول‌های ملتهب) که در روند گوارش اخلال ایجاد می‌کنند منجر می‌شود.

7- باروری: مواد غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان مانند آناناس، با جلوگیری از تولید رادیکال‌های آزاد، باروری زنان و مردان را بهبود می‌بخشند و به همین دلیل مصرف آناناس به افرادی که مشکل باروری دارند توصیه می‌شود.

8- بهبود جراحات و التهاب: تحقیقات نشان می‌دهد که آناناس به دلیل برخورداری از بروملین، روند بهبود جراحات، التهاب، درد، کوفتگی، کبودی و زخم‌های حاصل از عمل جراحی را تسریع و به التیام آنها کمک می‌کند.

9- سلامت قلب: آناناس با برخورداری از میزان قابل توجهی ویتامین سی، پتاسیم و فیبر، سلامت قلب را به ارمغان می‌آورد.

10- سلامت پوست: مصرف آناناس و دریافت میزان قابل توجهی ویتامین سی، به بهبود بافت پوست، جلوگیری از چین و چروک و عوارض ناشی از آفتاب‌سوختگی کمک می‌کند.

يکشنبه 11/6/1397 - 16:42
سلامت و بهداشت جامعه

به طور مکرر مریض می‌شوید. در فصول سرد اکثرا سرماخورده هستید یا دچار عفونت‌های تنفسی می‌شوید. آن‌قدر برایتان آنتی‌بیوتیک تجویز شده است که تا گلویتان کمی درد می‌گیرد یا احساس می‌کنید بدنتان کمی داغ است، پزشک خودتان می‌شوید و مصرف قرص آنتی‌بیوتیک را طبق نسخه‌های قبلی‌تان شروع می‌کنید . جالب آن‌که در برخی موارد خیلی هم از تجویز خودسرانه خود راضی هستید و با کاهش علائم درد و تب تصور می‌کنید کار درستی کرده‌اید .

ولی واقعیت آن است که مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک فقط برای مدت کوتاهی به درمان شما کمک می‌کند و با ادامه مصرف نابجای داروی آنتی‌بیوتیک دیگر قادر به مقابله با عفونت و عوامل میکروبی در بدنتان نخواهید بود و کنترل بیماری‌های عفونی شما را با مشکل بزرگی مواجه خواهد کرد. گفت‌وگوی ما را با دکتر محمدرضا صالحی، متخصص بیماری‌های عفونی و مسئول کارگاه کنترل عفونت در نوزدهمین کنگره بین‌المللی میکروب‌شناسی (نوزدهمین کنگره بین 13 تا 15 شهریور در سالن ابن‌سینای دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تهران) را برای آگاهی از عوارض مصرف نابجای آنتی‌بیوتیک حتما بخوانید .

آیا می‌دانید قسمت عمده‌ای از بیماران عفونی و تب‌دار در سطح جوامع بشری به بیماری‌های ویروسی مبتلا هستند و نیاز به آنتی‌بیوتیک‌تراپی ندارند؟ در واقع در اکثر مطالعات در کشورهای در حال توسعه و توسعه‌یافته بیشترین میزان سوء‌مصرف آنتی‌بیوتیک‌ در همین بیماران اتفاق می‌افتد. توجه داشته باشید که مصرف آنتی‌بیوتیک فقط در بیماری‌های عفونی ناشی از باکتری‌ها و با تجویز پزشک
مجاز است .

آنتی‌بیوتیک، فقط با تجویز پزشک

تجویز آنتی‌بیوتیک صرفا با دستور پزشک مجاز است و مصرف خودسرانه آنها نهایتا با عوارض و مشکلات جدی همراه خواهد بود. در مورد تجویز آنتی‌بیوتیک در سندرم‌های عفونی مختلف نیز در کشورهای توسعه یافته در بسیاری موارد، فقط گروه‌های خاصی از رشته‌های تخصصی پزشکی مجاز به تجویز یک دسته آنتی‌بیوتیکی با طیف اثر گسترده هستند. جالب آن‌که گروه‌های دیگر پزشکی مجاز به همین تجویز نیز نیستند .

بایدها و نبایدهای مصرف‌ آنتی‌بیوتیک

از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ بشدت پرهیز شود.

آنتی‌بیوتیک‌ها حتما در دز و دوره درمانی‌ای که پزشک تجویز کرده مصرف شوند.

داروهای مورد مصرف خود را به افراد دیگر توصیه نکنید.

تجویز آنتی‌بیوتیک‌هایی که برای طیف وسیعی از بیماری‌های عفونتی تجویز می‌شود باید توسط پزشکان متخصص و ترجیحا متخصصان بیماری‌های عفونی یا در کودکان، توسط فوق‌تخصص اطفال
صورت پذیرد.

قبل از تجویز آنتی‌بیوتیک‌ ارسال نمونه‌های کشت میکروبی از محل مورد شک مدنظر
قرار گیرد.

در ویزیت‌های پیگیری، نتایج کشت‌های میکروبی و آنتی‌بیوگرام‌های آنها در انتخاب آنتی‌بیوتیک‌ها مد نظر قرار گیرد .

در موارد خاص و با نظر پزشک معالج می‌توان از بعضی آنتی‌بیوتیک‌های بدون عارضه یا با حداقل عوارض برای جنین یا شیرخوار استفاده کرد.

آنتی‌بیوتیک نابجا با بدن چه می‌کند؟

استفاده کمتر و بهینه از آنتی‌بیوتیک برای مقابله با مقاومت‌های آنتی‌بیوتیکی امری ضروری است. به همین دلیل، تجویز منطقی آنتی‌بیوتیک از عفونت مقاوم و مکرر جلوگیری می‌کند. مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ به غیر از بحث ایجاد مقاومت میکروبی می‌تواند عوارض زیادی برای کلیه، کبد و سایر ارگان‌های بیمار به همراه داشته باشد.

افزایش مرگ با میکروب‌های مقاوم به درمان !

متاسفانه امروزه با توجه به استفاده بی‌رویه از آنتی‌بیوتیک توسط بیماران و پزشکان طی دهه‌های اخیر با موجی از شیوع میکروارگانیسم‌های مقاوم در سراسر دنیا و بویژه در کشورهای در حال توسعه مواجهیم. سازمان بهداشت جهانی (WHO) قرن حاضر را به عنوان قرن با مرگ‌ومیر بالای ناشی از انواع میکروارگانیسم‌های مقاوم نامیده است.

مهم‌ترین نتایج ناشی از شیوع این مقاومت‌ها بالا رفتن میزان مرگ‌ومیر بخصوص در بیماران بستری در بیمارستان‌ها و حداقل افزایش طول مدت درمان و افزایش قابل ملاحظه هزینه‌های درمان خواهد بود. ضروری است بیماران و پزشکان در تجویز و مصرف آنتی‌بیوتیک‌ دقت لازم را داشته باشند و در مواردی که ابهامی در مصرف وجود دارد با متخصصان بیماری‌های عفونی یا فوق‌تخصص عفونی اطفال
مشورت کنند.

يکشنبه 11/6/1397 - 16:41
ایرانگردی

 

 

فرهاد افشار شهردار جدید منطقه 20 با حضور معاون هماهنگی امورمناطق شهرداری تهران، روسای ادارات و فعالان اجتماعی شهرری معارفه و از خدمات 30 ماهه سید احمد صفوی قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 20، سید احمد صفوی شهردار سابق این منطقه در جلسه تکریم و معارفه شهردار جدید ضمن قدردانی از محمد باقر قالیباف که با حسن نیت، توفیق خدمت به مردم شریف شهرری را نصیب وی کرده است، گفت: از سال گذشته و ابتدای تغییر مدیریت شهری برای جابه جایی و تغییر اعلام آمادگی کرده بودم تا موجب آزردگی خاطر کسانی که به دنبال تغییر بودند، فراهم نشود ولی این امر به امروز رسید.

صفوی خدمت به منطقه ای که مزین به حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و امامزادگان واجب التکریم است را سعادت بزرگی برشمرد و افزود: اهالی خرد و فرهنگ و سیاست می دانند که یکی از سنت های تغییر ناپذیر الهی در زندگی بشر دگرگونی و تغییر است و آنچه در ظرف دنیا وجود دارد برای احدی ماندگار نیست.

مسئولیت ها اگر ماندنی بود به ما نمی رسید

وی ادامه داد: خالق هستی ایام را در میان مردم به گردش در می آورد و هر روز یکی را در مسند امری قرار می دهد تا سنت ابتلاء و امتحانش را جاری سازد و میدان را برای ظهور و بروز قابلیت ها و استعدادها فراهم کند.

صفوی با تاسی به روایتی از امیرمومنان حضرت علی(ع) گفت: اگر ماندنی بود به ما نمی رسید.

وی با اشاره به اینکه دو رویکرد برای قدرت و مسئولیت وجود دارد، افزود: یکی بحث مسئولیت پذیری و امانتداری و دیگر نگاه برتری جویانه و منفعت طلبانه به مسئولیت است، خوشا به حال آنانکه که مسئولیت را امانت و فرصتی برای خدمت به خلق خدا که بدون شک رضایت پروردگار را در پی دارد، تعبیر و به تحقق آن همت می گمارند.

خدمت رسانی به مردم مهمترین دغدغه در مدت خدمت

صفوی ادامه داد: فرزندان صدیق انقلاب می دانند که حرکت انقلاب به سوی تحقق آمال خود تنها از مسیر عدالت، اقتدار و عقلانیت می گذرد و هر گونه افراطی گری و غوغا سالاری، فرصت طلبی از هر پدیده اجتماعی و سیاسی که این حرکت را دچار خدشه کند پذیرفتنی نیست.

وی یادآور شد: در این مدت که توفیق حضور و خدمت رسانی به شهروندان منطقه 20 را داشتم با توجه به موضوعات خاص همچون تغییرات اجتماعی، سیاسی و مدیریتی در مدیریت شهری، تلاش شد با تکیه بر اعتقادات دینی و انقلابی و درک موقعیت، حساسیت و اهمیت شهرری و توجه به ظرفیت ها  و تعامل منطقی و اصولی با نهادها، سازمانها و انجمن های مردم نهاد، رسانه ها، شخصیت ها و شهروندان با پرهیز از مجادلات بی ثمر از هیچ کوششی برای خدمت به مردم فروگذاری نشد.

شهردار سابق منطقه 20 از حمایت های ویژه محمدعلی نجفی و حسن رباطی؛ مدیران سابق شهرداری تهران و همیاری فرمانداری ویژه شهرری، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، ائمه جماعات مساجد، ادارات و نهادهای انقلاب اسلامی، تشکل های مردم نهاد، شورایاران، اصحاب رسانه و شهروندان قدردانی کرد و از مردم متدین و شریف شهرری حلالیت طلبید.

احیاء گردشگری مذهبی در منطقه 20 در دستور کار مدیریت شهری

شاپور رستمی معاون هماهنگی امورمناطق شهرداری تهران گفت: ظرفیت های منطقه 20 نشان از هویت دیرینه این منطقه دارد و با استفاده از این ظرفیت های خدادادی در مردم نشاط و امید ایجاد کنیم.

رستمی افزود: تعامل سید احمد صفوی با فرمانداری شهرری، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع)، ادارات و تشکل های مردم نهاد ستودنی است و امیدواریم این رویه وحدت نظر با حضور شهردار جدید منطقه بیش از پیش ادامه یابد.

وی بر تلاش و جدیت در حوزه خدمات شهری و نگهداشت شهر، ایجاد همدلی و وفاق در جهت رشد و پیشرفت منطقه، حرکت به سمت شهر زیست پذیر و شهروند مشارکت پذیر و استفاده از ظرفیت گردشگری تاریخی و مذهبی تاکید کرد.

فرهاد افشار سکان دار مدیریت شهری منطقه 20 شد

فرهاد افشار شهردار جدید منطقه 20 با اشاره به اینکه برای بار دوم توفیق خدمت به مردم متدین شهرری نصیب وی شده است، گفت: حضور به جای احمد صفوی با کارنامه خدمتی و سابقه درخشان بسیار دشوار است و در این راه نیازمند دعا و کمک تک تک شما عزیزان هستم.

افشار با اشاره به اینکه مدیریت همراه با ارزش ها مهمترین تکلیفی است که بر عهده من گذاشته شده است، افزود: ارزش هایی که به عنوان تکلیف برعهده دارم شامل سلامت، صداقت و امانتداری، تخصص و تدوین برنامه قابل اجرا است.

شهردار جدید منطقه 20 ضمن آرزوی توفیق بیش از پیش برای سید احمد صفوی، شهردار سابق منطقه 20 افزود: امیدوارم با تعامل و همیاری نهادها، ادارات، معتمدان شهرری بتوانم در تحقق خواسته های به حق مردم شهرری و چشم انداز مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مبنی بر امیدوار کردن مردم به نظام و افزایش حس تعلق مردم به شهر گام های موثر بردارم.

سیدناصرموسوی معاون عمرانی فرماندار ویژه شهرری، مهدی اصلانی مسئول امور مساجد شهرری و نماینده حجت الاسلام و المسلمین شاهچراغی امام جمعه شهرری، حجت الاسلام و المسلمین سید صالح یاسینی امام جمعه خاورشهر، اسماعیل شامحمدی فعال سیاسی، نادر فلاح فرد رئیس هیئت فوتبال شهرری، مسعود امان الهی دبیر دبیران شورایاران و حجت الاسلام و المسلمین معبودی نماینده پرسنل شهرداری منطقه 20 از افرادی بودند که در این جلسه با ایراد سخنرانی از خدمات ارزشمند و ارزنده و اخلاق مداری سید احمد صفوی شهردار سابق منطقه 20 قدردانی کردند.

جلسه تکریم و معارفه شهرداران سابق و جدید منطقه 20 با حضور معاون هماهنگی امورمناطق شهرداری تهران، مدیران ارشد شهرداری منطقه 20 ، معاون عمرانی فرماندار ویژه شهرری، نماینده تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و مدیران ادارات، نهادها و ارگان های شهرری و تعدادی از نخبگان و فعالان اجتماعی، سیاسی، ورزشی و فرهنگی شهرری در سالن شهید تهرانی مقدم ساختمان مرکزی شهرداری منطقه 20 برگزار شد.

مدیر عامل سازمان پارک های شهر اراک، رئیس اداره فضای سبز مناطق ۲ و۸ ، رئیس اداره بازرسی فرمانداری شهرستان ری، بخشدار کهریزک، مشاور فرماندار و دبیر شورای اداری فرمانداری ری، قائم مقام و معاون خدمات شهری منطقه ۸ ، معاون امور شهری منطقه ۱۲، مشاور طرح های شهری شهردار منطقه ۱۲ و مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران‍‍ بخشی از سوابق اجرایی فرهاد افشار است.

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

يکشنبه 11/6/1397 - 16:41
سلامت و بهداشت جامعه

مصرف مواد غذایی غنی از فیبر یکی از راه‌های کنترل دیابت است. تحقیقات نشان می‌دهد فیبر موجود در مواد غذایی گیاهی روند افزایش قند خون را کند می‌کند.

 



به گزارش جام جم، برای این‌که 20 تا 35 گرم فیبر مورد نیاز روزانه را از رژیم غذایی خود دریافت کنید مواد غذایی زیر را در رژیم دیابتی خود بگنجانید:

عدس

عدس‌ها حبوباتی غنی از فیبر و پروتئین هستند. حدود 40 درصد کل کربوهیدرات موجود درعدس را فیبرها تشکیل می‌دهند، بنابراین واکنش قند خونی پایینی دارند. بر اساس اعلام وزارت کشاورزی آمریکا (USDA)، در هر 100 گرم عدس بیش از 15 گرم فیبر و تقریبا 18 گرم پروتئین وجود دارد.

دانه کتان

دانه‌های کتان منبع غنی از یک فیبر نامحلول به نام لیگنان هستند. مصرف منظم دانه‌های کتان به کاهش ریسک مشکلات قلبی و سکته‌های مرتبط با دیابت کمک می‌کند. دانه کتان سطح قند خون را در بدن تنظیم و سلامت روده‌ها و حساسیت به انسولین را تقویت می‌کند.

غلات کامل

نان گندم سبوس‌دار، پاستا، برنج قهوه‌ای و جو دوسر مواد غذایی غنی از فیبر و دارای کربوهیدرات‌های پیچیده هستند که چون هضم آنها به کندی صورت می‌گیرد افزایش ناگهانی در قند خون ایجاد نمی‌کنند. انواع غلات کامل، قند خون را کنترل می‌کنند.

شنبلیله

دانه‌های شنبلیله و برگ‌های آن هردو تاثیر بسیار خوبی بر کنترل دیابت دارند. فیبر فراوان این ماده غذایی روند هضم را کنترل و جذب کربوهیدرات‌ها و قندها را در بدن تنظیم می‌کند. این ماده غذایی همچنین تحمل گلوکز بدن را تقویت کرده و سطح کلسترول بد را کاهش می‌دهد.

امرود

امرود یا گلابی وحشی شاخص قند خون پایینی دارد و غنی از فیبرهای غذایی است که به جلوگیری از یبوست کمک می‌کند. یبوست یک مشکل معمول در افراد دیابتی است. امرود می‌تواند به کند شدن روند جذب قندها در بدن کمک کند بنابراین یک میان وعده بسیار خوب برای افراد دیابتی
به شمار می‌آید.

يکشنبه 11/6/1397 - 16:41
سلامت و بهداشت جامعه

مفهوم استفاده از قندی که برای محافظت در برابر سندروم متابولیک مفید باشد بعید به نظر می‌رسد اما بر اساس یک مطالعه جدید، نوعی قند طبیعی خاص می‌تواند چنین کاربردی داشته باشد.

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، هنگامی که بیماری‌هایی مانند چاقی، دیابت، کبد چرب و فشارخون بالا در کنار هم قرار می‌گیرند به عنوان سندروم متابولیک شناخته می‌شوند.

هر یک از این بیماری‌ها به طور جداگانه خطر بروز دیگر مشکلات و امراض مانند بیماری‌های قلبی-عروقی، سرطان و سکته مغزی را افزایش می‌دهد. با این حال هنگامی که همگی آن‌ها با هم اتفاق می‌افتد، این خطرات تشدید می‌شود.

افرادی که به سندروم متابولیک مبتلا هستند، سطوح بالاتری از تری‌گلیسیرید در خونشان دارند که در نهایت می‌تواند باعث لختگی در عروق خونی و تصلب شرائین شود.

در ایالات متحده آمریکا نرخ ابتلا به سندروم متابولیک در حال افزایش است به طوری که بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۲ میلادی ۳۴.۲ درصد از بزرگسالان به آن مبتلا بوده‌اند.

پیدا کردن راهی قابل اعتماد برای مقابله با سندروم متابولیک و دیگر اجزای وابسته به آن می‌تواند چالش برانگیز باشد.

در حال حاضر متخصصان دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن مسیری جدید و نوآورانه برای درمانی بالقوه ارائه کرده‌اند که شامل کنش‌های یک قند طبیعی به نام «ترهالوز» است.

ترهالوز یک قند طبیعی است که توسط برخی باکتری‌ها، قارچ‌ها، گیاهان و حیوانات تولید می‌شود و به صورت صنعتی به ویژه در غذاها و لوازم آرایشی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در آخرین مطالعه صورت گرفته در این زمینه محققان با حل کردن قند ترهالوز در آب، آن را روی موش‌ها آزمایش کرده و دریافتند که این قند تغییراتی را در بدن موش‌ ایجاد می‌کند که به لحاظ نظری می‌تواند برای افراد مبتلا به سندروم متابولیک سودمند باشد.

به نظر می‌رسد این مزایا از طریق مسدود کردن گلوکز در کبد و در نتیجه فعال‌سازی «ژن ALOXE3» که حساسیت انسولین را بهبود می‌بخشد، به دست می‌آید.

فعال‌سازی «ژن ALOXE3» هم‌چنین باعث کالری‌سوزی و کاهش تجمع چربی و افزایش وزن می‌شود. در عین حال سطوح چربی و کلسترول موجود در خون موش‌های مورد مطالعه نیز با کاهش روبه‌رو شده است.

نتایج آزمایش هم‌چنین نشان داد مصرف این قند باعث ایجاد تاثیرات مفید روزه‌داری در بدن بدون نیاز به محدود کردن رژیم غذایی می‌شود و همچنین حساسیت انسولین را به همان شیوه‌ای که داروهای معمول دیابت - تیازولیدیندیون- انجام ‌می‌دهند، بهبود می‌بخشد. این اثرات احتمالا به دلیل محرومیت گلوکز از کبد ایجاد می‌شود.

در صورتی که این نتایج به مرحله کاربردی برسد ممکن است روزی بدون نیاز به کاهش غذا بتوانیم از مزایای روزه‌داری بهره ببریم. با این وجود به تحقیقات بیشتری روی انسان‌ها نیاز است تا کاهش برخی آسیب‌های ناشی از سندروم متابولیک با استفاده از قند ترهالوز اثبات شود.

يکشنبه 11/6/1397 - 16:40
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته