• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4142
تعداد نظرات : 10
زمان آخرین مطلب : 1262روز قبل
اخبار

 

 

معاون بهداشت وزارت بهداشت مطزح کرد:
تکذیب دریافت جریمه نقدی رعایت نکردن شیوه نامه بهداشتی از یارانه
رئیسی گفت: به هیچ وجه دریافت جریمه نقدی به دلیل رعایت نکردن شیوه نامه‌های بهداشتی از یارانه‌ها نخواهد بود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت با حضور در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه دو با اشاره به اینکه بیش از ۷ ماه است که درگیر بیماری هستیم، بیان کرد: در این رابطه فراز و نشیب زیادی در دنیا داشتیم، برای مبارزه با این ویروسی که درمان مشخص و موثری ندارد و همچنین واکسن در دسترس و امتحان شده‌ای ندارد تنها راهی که وجود دارد بحث رعایت بهداشت فردی و اجتماعی است که نیازمند مسئولیت پذیری همه مردم، دولت و همه افرادی است که در حوزه سیاستگذاری به عنوان شهروند فعالیت می‌کنند لذا یک مسئولیت اجتماعی است که همه باید آن را داشته باشیم.

او با بیان اینکه در این مدتی که هیچ نوع جریمه‌ای وضع نشده بود نصف مردم شیوه نامه‌های بهداشتی را به دقت رعایت کردند، افزود: ما فراز و نشیب‌های زیادی داشتیم، اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت میزان رعایت شیوه نامه‌ها تا مرز ۷۶ درصد در سطح کشور رسید، اما از اواخر اردیبهشت سقوط معناداری در رعایت شیوه نامه‌ها داشتیم، حدود یک ماه پیش میزان رعایت شیوه نامه‌ها به ۷۲ درصد رسیده بود، اما طی چند هفته گذشته نزول پیدا کرد، آخرین آمار ۴۲ درصد است و لذا در استان‌های مختلف رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی متفاوت است.

معاون بهداشت وزیر بهداشت تصریح کرد: در ستاد ملی مقابله با کرونا رئیس جمهور و سایر عزیزان سعی داشتند تا جریمه‌ای نباشد و لذا با خواهش و توصیه تاکنون کار دنبال شد لذا از مردم انتظار داریم که شیوه نامه‌ها را رعایت کنند.

رئیسی اظهار کرد: یکی از مطالبات آن دسته از مردم که اصول بهداشتی را رعایت می‌کنند این است که چرا ما علیرغم اینکه رعایت می‌کنیم درگیر بیماری به خاطر سهل انگاری عده‌ای دیگر بشویم.

او ادامه داد: قسمتی از جرائم صرفاً برای استان تهران تعریف شده است که به عنوان پایلوت انجام خواهد شد و پس از مدتی وقتی نواقص برطرف شد در سراسر کشور اجرایی می‌شود.

معاون بهداشت وزیر بهداشت افزود: یکی از مشکلاتی که داریم، این است که افرادی هستند که بیمارند و علائم خفیفی دارند و حتی برای آن‌ها تست مثبت کرونا تشخیص داده شده است، ولی در جمع حاضر می‌شوند و بیماریشان را به نوعی پنهان می‌کنند و این موضوع بسیار خطرناک است.

رئیسی با اشاره به اپیدمی کرونا گفت: اگر فرد علائم سرماخوردگی و آنفلوآنزا را داشته باشد اول باید بگوییم که فرد به کرونا مبتلا شده است تا اینکه خلافش ثابت شود، افرادی که علائم بیماری دارند و یا علامت و بیماری خود را مخفی می‌کنند اگر آگاهانه این کار را انجام دهند مشمول جریمه می‌شوند، فردی که کرونا مثبت است و به محل کار خود اطلاع ندهد و در محل کار خود، جامعه و ادارات حضور پیدا کند نیز مشمول جریمه می‌شود.

جواب تست کرونا در سامانه وزارت بهداشت ثبت می‌شود 
او با اشاره به اینکه آزمایشگاه‌های سراسر کشور از جمله آزمایشگاه‌های خصوصی همه موظفند تمام تست‌های مثبت را در سامانه وزارت بهداشت ثبت کنند اظهار کرد: همه آزمایشگاه‌ها باید هر تستی را که انجام می‌دهند در سامانه ما ثبت کنند و لذا ما اطلاع پیدا می‌کنیم که چه کسی مثبت است و چه کسی منفی، کسانی که کرونا مثبت هستند باید در گوشی خود اپلیکیش ماسک را نصب کنند و ما به آن‌ها سرویس دهی می‌کنیم و همچنین از طریق این اپلیکیشن افراد را ردیابی خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزیر بهداشت با اشاره به اینکه کسانی که کرونا مثبت هستند مانند یک بمب ویروس عمل می‌کنند افزود: کسی که کرونا مثبت است و به عروسی و عزا می‌رود این بیماری را به راحتی به دیگران منتقل می‌کند.

او ادامه داد: راننده تاکسی که ماسک نزده، مشمول جریمه ۱۰۰ هزار تومانی خواهد شد و اگر مسافری را سوار کند که او هم ماست نزده ۲۰ هزار تومان هم دوباره راننده جریمه می‌شود و خود مسافر هم ۵۰ هزار تومان جریمه خواهد شد لذا این موضوع در سطح تهران فعلاً اجرایی می‌شود.

رئیسی با بیان اینکه ما ناظرین متعددی از جمله نیروی انتظامی و ضابطین قضایی داریم، افزود: نیروی انتظامی ابزاری در اختیار دارد که از طریق دوربین‌ها می‌تواند افراد را شناسایی کند لذا چهره آن‌ها مشخص است و می‌توانند از طریق کد ملی تذکرات لازم و یا جریمه را اعمال کنند.

معاون بهداشت وزیر بهداشت با بیان اینکه محل پرداخت جریمه در ستاد ملی مقابله با کرونا این‌گونه مشخص شده که فرد بدهکار می‌شود، گفت: فرد می‌تواند از طریق شماره حساب پول را پرداخت کند، الزاماً این پول از طریق یارانه کم نمی‌شود، اگر فرد جریمه را به حساب مورد نظر واریز کند دیگر از یارانه کسر نمی‌شود، این جریمه‌ها صرفاً صرف کرونا خواهد شد.

به دلیل پول کسی را جریمه نمی‌کنیم
او با اشاره به اینکه ما به دلیل پول کسی را جریمه نمی‌کنیم هر بیماری که وارد بیمارستان می‌شود علاوه بر مشکلاتی که از نظر اقتصادی وجود دارد برای بیمارستان‌های ما هم نیز هزینه بسیار زیادی ایجاد می‌شود ادامه داد: آینده بستگی به نوع برخورد ما دارد، رفتار ویروس هیچ تغییری نکرده است، ویروس همان ویروس قبلی است، آن چیزی که دچار تغییر می‌شود رفتار مردم است، هر زمانی که رفتارمان تغییر پیدا می‌کند ویروس تسلیم می‌شود.

او  گفت: ویروس صداقتی در وجودش دارد، اگر کسی در قلمرو آن وارد شود حتماً مبتلا می‌شود، اگر ما رعایت نکنیم دچار بیماری می‌شویم.

رئیسی با بیان اینکه زمانی که jتوجه به شیوه نامه‌ها پایین می‌آید، شیوع  بیماری بیشتر می‌شود، گفت: زمانی که دستورالعمل‌ها را رعایت می‌کنیم، بیماری پایین می‌آید.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به اینکه میزان رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به عنوان مثال در خوزستان ۴۱ درصد، خراسان رضوی ۳۶ درصد و تهران ۳۲ درصد است گفت: تهران پایین‌ترین استانی است که شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت می‌کند، در فارس ۶۷ درصد مردم اصول بهداشتی را رعایت می‌کنند و میانگین کشوری در رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی ۴۲/۲درصد است.

دستورالعمل‌های بهداشتی در مدارس ۴۶ درصد رعایت شد
او با اشاره به اینکه در داروخانه‌ها ۵۵ درصد، مدارس ۴۶ درصد، آرامستان‌ها ۳۸ درصد و نانوایی‌ها ۴۴ درصد شیوه نامه‌های بهداشتی رعایت شده است، افزود: حدود ۹ هزار اخطار و معرفی به مراجع قضایی داده شده است، همچنین ۶۵۶ مورد نیز پلمپ شده اند، نانوایی‌ها یکی از مشکل دار‌ترین اصناف ما هستند.

رئیسی ضمن تشکر از کادر درمان و پزشکان گفت: شانس ابتلای همکاران ما زیاد است، لذا از خانواده آن‌ها تشکر و طلب صبر می‌کنیم، آن‌ها از جان خود مایه می‌گذارند.

او با اشاره به علائم کرونا اظهار کرد: باید احتیاط لازم را به عمل آوریم، اگر فردی علائم سرماخوردگی را دارد و با فردی که کرونا دارد برخورد داشته، ابتدا باید آن را کرونا در نظر بگیرد.

يکشنبه 20/7/1399 - 9:57
سلامت و بهداشت جامعه

 

دانشمندان آمریکایی در تحقیقات خود خطرات ابتلای زنان باردار به کووید ۱۹ را بررسی کردند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، هر روزی که از شیوع ویروس کرونا در جهان می‌گذرد، ابعاد مختلف رفتار این ویروس آشکارتر می‌شود. تاکنون کووید ۱۹ دو برابر آمار مرگ سالانه مالاریا انسان را به کام مرگ کشانده است؛ با این تفاوت که این ویروس تفاوتی میان کشور‌های فقیر و غنی قائل نیست.

آمریکا که خود را پیشرفته‌ترین کشور جهان تلقی می‌کند هم اینک با فاصله در صدر لیست مبتلایان و قربانیان کرونا قرار دارد. سه کشور آمریکا، هند و برزیل ۴۵ درصد تلفات کرونا در جهان را به خود اختصاص داده اند. تلفات کرونا حتی در میان سنین و جنسیت‌های مختلف نیز متفاوت است. زنان کمتر از مردان و کودکان و جوانان کمتر از کهنسالان در برابر کووید ۱۹ آسیب پذیر هستند. از جنبه جسمانی نیز افرادی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای هستند احتمال بیشتری دارد که پس از ابتلا به کرونا جان خود را از دست بدهند  زنان باردار دیگر گروه آسیب پذیر در برابر کرونا محسوب می‌شوند.

بر این اساس، دانشمندان آمریکایی به طور گسترده اقدام به انجام تحقیقات درباره ابتلای زنان باردار به ویروس کرونا کردند. نتایج این تحقیقات نشان داد زنان باردار پس از ابتلا به کووید ۱۹ و بهبودی برای چندین ماه علائم بیماری را با خود به همراه خواهند داشت. این تحقیقات نشان داد نیمی از زنان بارداری که به کرونا مبتلا شده اند، پس از ۳ هفته از بهبودی از سرفه‌های مداوم، گلو درد و درد بدن رنج می‌بردند همچنین یک چهارم این زنان علائم بیماری را حتی پس از ۸ هفته از بهبودی همچنان داشتند.

دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا واحد سان فرانسیسکو و واحد لس آنجلس در این تحقیقات مشترک اعلام کردند کمتر از ۱۰ درصد زنان باردار در طول ابتلا به کرونا حس بویایی و چشایی خود را از دست داده اند. این یافته‌ها به پزشکان و زنان باردار درک درستی درباره اتفاقات پس از ابتلا به کووید ۱۹ می‌دهد.


علائم کرونا در زنان باردار مبتلا
وانسا ژاکوبی، مدیر این تحقیقات تاکید کرد: یافته‌های ما نشان داد زنان باردار در صورت ابتلا به کرونا باید منتظر عواقب بلند مدت بیماری در بدن خود باشند. این امر می‌تواند تاثیرات زیادی بر سلامت جسمانی و تندرستی مادر داشته باشد.

یلدا افشار، یکی از دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا گفت: نزدیک به ۶۰ درصد زنان باردار در ۴ هفته نخست ابتلا هیچ علائمی از بیماری را نداشته اند. با این حال، ۲۵ درصد از آن‌ها علائم بیماری را برای بیش از ۸ هفته به همراه داشته اند. درصد قابل توجهی از بیماران علائم خفیفی از بیماری را نشان دادند و در بیمارستان بستری نشدند. ما شاهد آن بودیم که به طور میانگین ۳۷ روز طول کشید تا علائم کرونا در این زنان از میان برود. با این حال، ابتلا به کرونا برای زنان باردار و جنین می‌تواند خطرناک باشد.

 

دولت آمریکا سرمایه گذاری سنگینی بر روی یافتن روش درمانی و واکسن کرونا انجام داده است.  دولت فدرال به مسئولان ایالتی وعده داده است تا اول ماه نوامبر خود را برای توزیع واکسن آماده کنند. با این حال، غول‌های داروسازی آمریکا اعلام کرده اند تا اوایل سال ۲۰۲۱ میلادی توانایی ارائه نسخه اولیه واکسن را به بازار ندارند. مقامات بهداشتی آمریکا می‌گویند منطقی‌ترین زمان برای ارائه واکسن کرونا اواسط سال ۲۰۲۱ میلادی است.

يکشنبه 20/7/1399 - 9:55
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

وزیر آموزش و پرورش گفت: سلامت روان موجب خود شکوفایی و تاب آوری می شود.

به گزارش  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن حاجی میرزایی  وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت سلامت روان در حساب شخصی توئیتر نوشت:

«سلامت روان   موجب خودشکوفایی، تعادل، انعطاف و تاب آوری می شود او ارتباط تنگاتنگی با سلامت جسم دارد.

راهبرد ما در آموزش و پرورش همانا بهبود کیفیت زندگی مخاطبان است که با غربالگری سلامت روان و آموزش مهارت های زندگی دنبال می‌شود. »

يکشنبه 20/7/1399 - 9:54
اخبار

 

اولین پکیج اکسیژن ساز پرتابل بیمارستانی به منظور درمان بیماران مبتلا به کرونا ساخت داخل رونمایی شد. 

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، قاسم جان بابایی معاون درمان وزیر بهداشت کشور با حضور در محل کارخانجات مپنا از نزدیک با دستاورد‌ها و توانمندی‌های این گروه آشنا شد و از اولین پکیج اکسیژن ساز پرتابل بیمارستانی برای درمان بیماران کرونایی ساخت کارخانجات گروه مپنا رونمایی کرد. 

 معاون درمان وزیر بهداشت با اشاره به مسائل مبتلابه ناشی از شیوع بیماری کرونا بیان کرد: هم اکنون همه دنیا در هر دو زمینه تشخیص و درمان لازم است بازنگری کلی داشته باشند و کرونا نقاط ضعف و درس آموخته‌های فراوانی برای علم پزشکی در همه دنیا داشته است.

او اولویت نخست در مراکز بیمارستانی برای بیماران کرونایی و بیماران ریوی را تامین اکسیژن دانست و از مپنا خواست تا در اسرع وقت دستگاه‌های اکسیژن ساز را تولید و تامین کند.

جان بابایی دومین اولویت برای اینگونه بیماران را روش‌ها و چرخه تشخیص مناسب دانست و افزود: در صورتی که دستگاه‌های تشخیصی به سرعت تولید و ارائه شود برای درمان بیماران کرونایی بسیار موثر خواهد بود. در این زمینه سرعت و زمان ساخت بسیار مهم و حیاتی است؛ چرا که حیات و ممات بیماران کرونایی ابتدا به وجود دستگاه‌های اکسیژن ساز و روش‌های صحیح تشخیصی است.

معاون وزیر بهداشت، همچنین چرخه تشخیص کرونا از طریق سی تی اسکن علاوه بر PCR را مهم دانست و خواستار همکاری مپنا در این زمینه نیز شد.

کارشناسان حوزه سلامت گروه مپنا هم با نمایش سامانه برخط (آنلاین) نشان دادند که با برنامه نرم‌افزاری این گروه، داده‌های رادیولوزی ۱۲۰ مرکز طرف قرارداد به سرعت و با کیفیت مناسب قابل دریافت است که می تواند در سهولت و سرعت درمان بیماران بسیار موثر باشد.

همچنین بر اساس اعلام، پس از شیوع بیماری کرونا، در فروردین ۹۹ مطالعات ساخت دستگاه اکسیژن ساز بیمارستانی گروه مپنا صورت گرفت و در اردیبهشت کار ساخت آن در کارخانجات مپنا آغاز شد.

دستگاه اکسیژن ساز مپنا با ویژگی‌هایی از جمله  قابلیت حمل و دارای ابعاد بسیار مناسب ساخته و برچسب سبز وزارت بهداشت نیز برای آن نصب شد. در این روش تولید اکسیژن به روش جداسازی جذبی یا PSA صورت می‌گیرد. این روش مقرون به صرفه بوده و ویژگی‌هایی از جمله سهولت در عملیات و بهره برداری سیستم، ایمنی و ضریب اطمینان بالا، خلوص دقیق، افت فشار کم، طول عمر بالا و عدم نیاز به قرارگیری در مکان خاص است.

همچنین عباس علی آبادی، مدیر عامل گروه مپنا اظهار کرد: این گروه با برنامه ریزی‌های مناسب ساخت ۱۴ تجهیزات  اصلی حوزه سلامت را هدف گیری کرده و در این مسیر آماده همکاری است همچنین مپنا آماده است با توجه به شیوع بیماری کرونا، دستگاه اکسیژن ساز بیمارستانی را برای درمان بیماران کرونایی به سهولت تولید کند.

مدیرعامل گروه مپنا اظهار کرد: مپنا سرچشمه فناوری کشور است و توان ساخت تجهیزات اصلی حوزه سلامت را دارد.

بر اساس تفاهم نامه همکاری وزارت بهداشت و گروه مپنا که در سال ۱۳۹۳ به امضا رسید، شرکت توسعه بهداشت و سلامت مپنا تاسیس شد و هم اکنون ۱۴۶ مرکز پزشکی اولویت گذاری شده اند و قرارداد ۱۳۵ مرکز نیز به امضا رسیده است علاوه بر آن تاکنون به بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار بیمار خدمت‌رسانی و در ایام کرونا حدود ۸۰ هزار سی تی اسکن برای بیماران کرونایی انجام شده است.

 

يکشنبه 20/7/1399 - 9:53
اخبار

 

رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، به بیان توضیحاتی پیرامون صحت و سقم ابتلای وزیر بهداشت به کرونا پرداخت.
کیانوش جهانپور مدیر کل روابط عمومی وزارت بهداشت در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به انتشار خبری مبنی بر ابتلای وزیر بهداشت به بیماری کرونا اظهار کرد: وزیر بهداشت به دلیل عوارض ناشی از کار طولانی دچار عارضه از ناحیه ستون فقرات شده بودند و به توصیه پزشکان چند روز در منزل استراحت کردند.

او گفت:  وزیر بهداشت با بهبود عوارض ناشی از مشکلات ستون فقرات، از فردا در محل کار و جلسات ستاد ملی کرونا حضور پیدا می کنند.

يکشنبه 20/7/1399 - 9:50
اخبار

 

معاون کل وزارت بهداشت گفت: نیروهای نظارتی برای اعمال قانون در زمینه زدن ماسک و دستورالعمل های بهداشتی در اماکن شلوغ مستقر می شوند.

به گزارش خبرنگارحوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت با حضور در برنامه تهران ۲۰ با اشاره به اعمال جریمه برای افراد متخلف اظهار کرد: در حال حاضر امکان گذاشتن نیرو و نظارت در تک تک کوچه‌ها در خصوص رعایت دستور العمل‌های بهداشتی مانند زدن ماسک در کشور وجود ندارد. در قدم اول نیرو‌های نظارتی در اماکن شلوغ مانند مترو، مراکز خرید و پاساژ‌ها برای اعمال قانون مستقر می‌شوند.

او افزود: افراد متخلف دوهفته مهلت دارند تا جریمه‌های خود را پرداخت کنند و اعمال جریمه به روش‌های مختلف انجام می‌شود.

حریرچی ادامه داد: امروزه در حدود ۶۰ درصد از مردم کارت ملی با کیفیت عکس بالا دارند و اکثر افراد صاحب موبایل هستند و با استفاده از سیستم‌هایی امکان ردیابی افراد متخلف وجود دارد.


بیشتر بخوانید: 

رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به پایین‌ترین میزان خود رسید

حریرچی اظهار کرد: استفاده از ماسک در استان تهران در هنگام خروج از خانه اجباری شده است و برای افراد متخلف جریمه توسط ستاد ملی کرونا تعیین شده است؛ یکی از روش‌های اعمال جریمه این است که این مبلغ به صورتحساب تلفن همراه آن‌ها اعمال می‌شود.

او ادامه داد: افرادی که تست کرونای آن‌ها مثبت است بر اساس دستورالعمل‌های بهداشتی باید قرنطینه باشند و طبق برنامه‌های تلفنی روی آن‌ها نظارت انجام می‌شود.

معاون کل وزارت بهداشت اشاره به اینکه اگر رانندگان تاکسی از ماسک استفاده نکنند مبلغی به اندازه ۱۰۰هزار تومان جریمه می‌شون، گفت:  همچنین اگر مسافران تاکسی از ماسک استفاده نکرده باشند راننده به ازای هر مسافر متخلف مبلغ ۲۰ هزار تومان جریمه می‌شود.

حریرچی افزود: مسئولیت زدن‌ماسک کارکنان و مراجعه کنندگان ادارات بر عهده رئیس آن قسمت و اگر افراد از ماسک استفاده نکنند رئیس اداره جریمه خواهد شد.

او گفت: اگر مراجعه کنندگان به اصناف و مغازه‌ها از ماسک استفاده نکنند مسئولیت این تخلف بر عهده صاحب مغازه است که در مرحله اول اخطار و درج در پرونده، در مرحله دوم به میزان۳۰۰ هزار تومان،  در مرحله سوم به اندازه یک میلیون تومان و در صورت تکرار مغازه به مدت یک هفته پلمپ خواهد شد.

او ادامه داد: در حال حاضر انتشار بیماری در خانه به دلیل تغییر در سرایت پذیری افزایش پیدا کرده است.

حریرچی اظهار کرد:  در حال حاضر مبلغی به میزان ۱۰۰ میلیون دلار برای تامین تست پرداخت شده است و با کمک ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در ۱۲ استان کشور هر فرد  با کد ملی می‌تواند ۵۰ماسک به مبلغ هزار تومان دریافت کند؛ البته در حال حاضر بسیج کمک بزرگی در تولید ماسک می‌کند به طوری که روزانه ۵ و نیم میلیون ماسک در کشور تولید می‌کند.

يکشنبه 20/7/1399 - 9:43
اخبار

 

 

 ایرج حریرچی معاون کل وزیربهداشت  در برنامه تیتر امشب شبکه خبر به بررسی بحران کرونا در بیشتر مناطق کشور پرداخت.

حریرچی با اشاره به جزئیات مصوبه اجباری شدن ماسک از درب منزل گفت: جرم کسانی که مبتلا و در قرنطینه هستند، با سامانه محرز و ۲۰۰ هزار تومان جریمه اخذ می‌شود.

معاون‌کل وزیر بهداشت با اشاره به اینکه از ورود افراد بدون ماسک هم به اماکن عمومی ممانعت به عمل می‌آید افزود: جرائم ساعت ۱۰ و نیم صبح اعلام شد، ما موفقیت خیلی بزرگ داریم به طوری که استفاده از ماسک اجباری شده است اگر کسی استفاده نکند جریمه دارد لذا میزان جرایم امروز مشخص شده است.

او ادامه داد: اگر کسی تخلف کند ۲۰۰ هزار تومان برای هر بار تخلف جریمه در نظر گرفته شده است، بخش خصوصی مکلف شده تا جواب تست‌های مثبت را به دانشگاه‌ها اعلام کنند، بنا به دستور رئیس جمهور به خانواده و محل کار اعلام خواهد شد که این فرد کرونا مثبت است و برای این افراد که عامل اصلی انتشار بیماری هستند سیستم سفت و سخت‌تری در نظر گرفته شده است.

يکشنبه 20/7/1399 - 9:41
اخبار

 

طالب پور رئیس بیمارستان سینا برنامه طی ارتباط تصویری در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری بیان کرد: در بیمارستان ما سهمیه بیماران کرونایی به اوج خود رسیده است و ما علیرغم ازدحام بیشتر بیماران در سطح شهر بیشتر از این توان اجرا نداریم.

او ادامه داد: امروز در جلسه کمیته بحران اعلام شد که تمام تخت‌های ای سی یو بیمارستان ۱۰۰ درصد پر شده است و حتی یک مورد تخت خالی در بخش کرونا نداریم، اما متاسفانه بیماری رو به افزایش است و این تاسف رعایت نکردن  را نشان می‌دهد.

رئیس بیمارستان سینا تصریح کرد: علیرغم تلاش بسیار زیاد و شبانه روزی که تیم‌های مختلف پزشکی انجام می‌دهند این سهمیه و درصدی که برای کرونا اختصاص داده شده کاملا پر شده است، راه مبارزه با کرونا، درمان در بیمارستان‌ها نیست بلکه امور بهداشتی است.

همکاری نکردن مردم، شمار فوتی ها را بیش از جنگ ایران و عراق می کند
او بیان کرد: اگر مردم با مسئولینی که در این زمینه فعالیت می‌کند همکاری نکنند، شاید به اندازه جنگ بین ایران و عراق کشته به علت کرونا داشته باشیم، باید با رعایت بهداشت میزان مرگ و میر را کاهش دهیم، از مردم تقاضا می‌کنیم که حتما ماسک بزنند و رعایت فاصله اجتماعی را داشته باشند و همچنان به شستشوی دستانشان بپردازند، اهمیت این موضوع باید برای مردم ملموس شود، جدی گرفتن این امور بهداشتی خیلی مهمتر از کار‌هایی است که در بیمارستان‌ها برای درمان بیمارانی که در انتهای خط هستند وجود دارد.

طالب پور با اشاره به اینکه ما بیمارستان جنرال بالغین هستیم و اطفال را به بیمارستان اطفال منتقل می‌کنیم، گفت: در بیمارستان ما به علت مراعات و لطفی که خداوند داشته شهید خدمت نداشتیم، اما اخیراً یکی از بهترین اساتید بیهوشی مملکت به علت کرونا فوت کردند که داغ بزرگی است.

او با اشاره به اینکه از همین الان دیر نشده است، پس مردم موضوع را جدی بگیرند، گفت: مردم باید مسائل بهداشتی را به عنوان معیار اصلی مقابله با کرونا در نظر بگیرند و به جای هزینه کردن برای درمان دارویی و هزینه‌های گزاف دیگر بهتر است به سمت رعایت بهداشت در جامعه سوق پیدا کنند.

يکشنبه 20/7/1399 - 9:38
سلامت و بهداشت جامعه

 

یافته‌های جدید دانشمندان میزان کافی و استاندارد نوشیدن چای در هر شبانه روز را مشخص کرده است.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، میخائیل بوگمولوف متخصص غده‌های داخلی در روسیه طی مصاحبه با روزنامه «AiF» میزان نوشیدن روزانه  چای برای هر فرد به طوری که به سلامتی اش آسیبی وارد نشود، چهار لیتر چای دم کرده کم رنگ اعلام کرد.

به گفته این متخصص روسی هر فرد بالغ می‌تواند روزانه ۴۰۰ میلی گرم کافئین مصرف کند البته  این ماده فقط در چای و قهوه وجود ندارد و نوشابه، کاکائو، شکلات و نوشیدنی‌های انرژی زا نیز حاوی این ماده هستند، اما برای سهولت در محاسبه مصرف روزانه کافئین، معیار را قهوه قرار دادیم که هر واحد قهوه حاوی حدود ۱۰۰ میلی گرم کافئین است.

براین اساس هر لیتر چای دم کرده کم رنگ حدودا حاوی یک واحد قهوه است که از این رو می‌توان روازنه حدود ۴ لیتر چای نوشید. اما اگر چای دم کرده با رنگ متوسط باشد هر واحد قهوه آن حدود نیم لیتر است که براین اساس حداکثر دو لیتر می‌توان چای نوشید. در مقابل دوز روزانه چای غلیظ با ۴ واحد قهوه حدود ۱.۸ لیتر خواهد بود.

بوگمولوف افزود: خلاصه آنکه چای یک نوشیدنی بسیار سالم با مقدار ایده آل کافئین است، اما مصرف بیش از حد آن دشوار است و در عین حال مقدار زیادی آنتی اکسیدان مفید نیز در چای وجود دارد.

انواع چای های مفید

پیش از این یک متخصص تغذیه روسی دیگر نیز در مورد ویژگی‌های بی نظیر انواع چای سخن گفته و تاکید کرده بود که باید در فصل سرما به مقدار مناسب از آن نوشید.

انواع چای‌ها اکسیر سلامتی واقعی به حساب می‌آیند و در برابر بیماری‌هایی چون سرماخوردگی از بدن محافظت می‌کنند. این متخصص روسی ۳ نوع چای مفید برای سلامتی را  چای گل رز وحشی، چای هیبسکوس و چای زنجبیل ذکر کرده است.

يکشنبه 20/7/1399 - 9:36
اخبار

مصر استفاده از آغوز را در روند درمانی بیماران مبتلا به کرونا آغاز کرد.

دکتر «حسام حسنی» رئیس کمیته علمی مبارزه با کرونای وزارت بهداشت مصر از افزایش نسبت درمان بیماران مبتلا به کرونا به میزان ۹۲ درصد خبر داد و اعلام کرد: مصر، نخستین کشوری است که از «شیر آغوز» برای درمان کرونا استفاده می‌کند.

او به پایگاه خبری الوطن گفت: مصر نخستین کشوری در جهان است که دارو‌های ضد انعقاد خود را در روند درمانی بیماران کرونایی قرار داده است؛ همچنین نخستین کشور در جهان است که از «دگزامتازون» و «کورتیزون» در درمان کرونا استفاده ووضعیت بیمار را پیش از قرار گرفتن زیر تنفس مصنوعی مشخص می‌کند و اولین کشوری محسوب می‌شود که از شیر آغوز در درمان کرونا استفاده می‌کند.

شیر آغوز چیست؟
در همین ارتباط، دکتر ناصر عبده، متخصص اطفال و نوزادان می‌گوید شیر آغوز اولین شیری است که پس از تولد، از پستان مادر خارج می‌شود و زرد رنگ است.

وی تأکید کرد شیر آغوز دارای فواید مختلفی برای کودکان است و به تقویت ایمنی بدن کمک می کند و پروتئین بالایی دارد. این ماده دارای ارزش غذایی فراوانی بوده و عاری از هرگونه باکتری است.

 

این متخصص کودکان در ادامه تصریح کرد: موادی که شیر برای تقویت سیستم ایمنی بدن دارد، کودک را از در برابر بیماری‌ها در بزرگسالی ایمن می کند.

همچنین دکتر «محمد عز العرب» مشاور طب داخلی در انستیتو ملی بیماری‌های کبدی و عفونی مصر به الوطن گفت: یک دارو به نام «لاکتوفرین» وجود دارد که حاوی شیر آغوز است و از آن در درمان کرونا استفاده می‌شود.

او همچنین گفت: از لاکتوفرین طبق دستورالعمل‌های وزارت بهداشت در درمان کرونا استفاده می‌شود که حاوی آغوز است و این دارو به تقویت سیستم ایمنی بدن می‌پردازد. از آنجایی که کووید-۱۹ تا کنون هیچ درمانی نداشته است، به همین دلیل ما با این روش به تقویت سیستم ایمنی می‌پردازیم.

 

 

يکشنبه 20/7/1399 - 9:35
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته