• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1304روز قبل
ایرانگردی


شورایاران باید با هدف خدمتگذاری به مردم وارد عرصه مدیریتی شوند وبدون حاشیه های سیاسی ،امانتدار محله باشند

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک مصطفی کواکبیان نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در همایش داوطلبان انتخابات شورایاری محلات 27 گانه منطقه یک که با حضور اعضای شورای اسلامی شهر تهران، شهردار منطقه یک، اساتید دانشگاهی و 900 نفر از داوطلبان در سالن رایزن برگزار شد با بیان مطلب فوق اظهار داشت: جایگاه شورایاری ها در مجلس شورای اسلامی باید قانونمند شود و شورای شهر باید به شورایاران توجه ویژه داشته باشد و با همفکری آنها شهر را راهبری نماید.
وی حضور بانوان را در این انتخابات پر رنگ دانست و گفت: بانوان شورایار ما با توان بالای مدیریتی خود می توانند از ارکان تاثیرگذار مدیریت شهری باشند.
افشین حبیب‌زاده عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در این همایش کمیته های چهار گانه را از ارکان جدید شورایاری دانست و گفت: شورایاری‌ها از سه رکن ستاد هماهنگی شورایاری، انجمن شورایاری محلات و چهار کارگروه‌ تخصصی محلات تشکیل شده است که اعضای این کارگروه های تخصصی برای راهبری مدیریت شهری، شورایاران هستند.
وی با اشاره به اینکه شورایاران باید با حضور چهره به چهره در محلات مشارکت شهروندان را در این انتخابات ارتقا دهند گفت: بیش از ۱۲ هزار نفر در شورایاری محلات تهران داوطلب و اکثر آنها هم احراز هویت شده اند.
سید حمید موسوی شهردار منطقه یک نیز در این همایش انتخاب شورایار فعال و معتمد که به همه موضوعات و نیازهای محله فکر کند و طرح های پیشنهادی آنها دربرگیرنده خواسته اهالی هر محله باشد را در تشکیل پارلمان قوی محلی تاثیرگذار دانست.
وی افزود: توسعه پایدار در شهر با توسعه اجتماعی شکل می گیرد و مهمترین شاخص این توسعه مشارکت شورایاران در مدیریت شهری است و با حضور فعال آنها در اداره شهر، نقش منطقه یک را می توان به فرامنطقه ای و حتی ملی و کشوری تبدیل کرد.
وی افزود: حضور داوطلبان شورایاری نمایانگر دغدغه آنها در مدیریت شهری است که گام اول را برداشته اند و گام بعدی را مردم با حضورشان در انتخابات بر می دارند و مدیریت شهری منطقه نیز در کنار شورایاران بعنوان منتخبین محلات، خواهد بود.
شهردار منطقه یک ضمن تاکید بر وجود سرمایه عظیم انسانی و اجتماعی در شهر تهران و بویژه منطقه یک خاطر نشان کرد: باید تلاش کنیم از رای ، نظر ، خلاقیت ، ابتکار و دانش و پتانسیل های این ظرفیت بزرگ در مدیریت شهر بیش از پیش بهره مند باشیم تا شهری برای همه متبلور شود.
الهام فخاری عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز شورایاران منتخب را بعنوان کنشگران محلی دانست که باید با کاستی ها و نیازهای محله خود آشنا باشند و در رفع آنها با همه توان خود تلاش کنند .
وی از شورایاران منتخب درخواست کرد که با کمیته های اجتماعی، هنر و نظارت بر تحقق الگوی شهر دوستدار کودک همکاری کنند تا بتوانیم در موضوعاتی که به هویت محلی و خدمات رسانی به گروه ها با تاکید بر کودک، نوجوان، فرهیختگان، سالمندان، معلولان و توان یابان است کار را پیش ببریم و نهادهای اجتماعی را تقویت و اساسنامه، رویه ها و آیین نامه ها را اصلاح کنیم.

 

چهارشنبه 2/5/1398 - 18:3
ایرانگردی

 

جلسه نهایی هیات اجرایی پنجمین دوره انتخابات شورایاری های منطقه21 شهردار و مدیران ارشد شهری ورودی غربی پایتخت، نمایندگان آموزش و پرورش و ستاد هماهنگی شورایاری ها و فرمانده کلانتری تهرانسر در آستانه "چهارم مرداد ماه و روز انتخابات شورایاری های محلات شهر تهران" تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، رحمانی شهردار این منطقه در ابتدای این جلسه که با هدف بحث، هم اندیشی و تبادل نظر نهایی "اعضای اصلی هیات اجرایی پنجمین دوره انتخابات شورایاری های منطقه21" برگزار شده، گفت: 374نفر تعداد کل ثبت نام کنندگان در سطح محله های 13گانه منطقه21 بوده که این آمار باعث شد تا این منطقه در بین مناطق 22گانه شهر تهران رتبه اول را از نظر "میزان مشارکت در ثبت نام و همچنین حضور فعال بانوان کاندید" از آن خود کند.

وی در ادامه با بیان اینکه "35شعبه اخذ رای" در محدوده منطقه21 با استفاده از ظرفیت مدارس، مساجد، حسینیه ها و کانون های فرهنگی ورودی غربی پایتخت آماده خدمت رسانی هستند، افزود: 158صندوق در مجموع این 35شعبه مستقر می شود که 70کاربر و 14سرگروه نیز در شعب اخذ رای و سیستم رای گیری حاضر خواهند بود.

شهردار منطقه21 با تاکید بر این مهم که "پنجمین دوره انتخابات شورایاری های محلات شهر تهران"، نخستین تجربه عملی انتخابات به شیوه الکترونیکی در مقیاس محلی است، یادآور شد: سطح این دوره از انتخابات نسبت به دوره قبلی گسترده تر بوده و می بایست با تلاش حداکثری زمینه مشارکت اجتماعی هرچه بیشتر شهروندان را شاهد باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه "پنجمین دوره انتخابات شورایاری های محلات شهر تهران"، از سمت شهرداری اداره می شود و برگزار کننده اصلی این دوره است، خاطر نشان کرد: امیدواریم در مدت زمان باقیمانده تا روز جمعه؛ از طریق اطلاع رسانی های فراگیر در فضای مجازی، نصب بنرهای حاوی آدرس های شعب اخذ رای و تبلیغات محیطی گسترده با هدف آگاه سازی اقشار مختلف شهروندی از حقوق اجتماعی خود، شاهد مشارکت فعال مردمی به ویژه در بین جوانان و بانوان باشیم.

 

چهارشنبه 2/5/1398 - 17:56
ایرانگردی

 

 

 

در آستانه پنجمین دوره انتخاباتی شورایاری های محلات شهر تهران؛همایش نامزد های انتخاباتی شورایاری های منطقه9  با حضور شهردار  و مدیران منطقه،نمایندگان آموزش و پرورش،کلانتری،امور مساجد  و اعضای ستاد انتخاباتی شورایاری های منطقه9 در مرکز آموزش های شهید حیدری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه9، سید علی مفاخریان شهردار منطقه با اعلام این خبر گفت: انتخابات شورایاری ها گسترده ترین انتخابات در سطح محلات به لحاظ تعدد کاندیداها می باشد، چراکه با رای و نظر مردم امکان ارتقای کیفیت خدمت رسانی به محلات تسهیل می شود.

وی با اشاره به انتخابات شورایاری ها در سنوات و دوره های گذشته اذعان داشت: امروزه خدماتی که در محلات انجام می شود در مقایسه با گذشته، متنوع تر و گسترده تر شده است و بایست با مشارکت های اجتماعی فضایی برای وحدت رویه و هم افزایی در میان مردم و مجموعه شهری ایجاد کرد تا بتوان از منابع، ظرفیت ها و امکاناتی که در شهر و محله وجود دارد بهره مند شده و شاهد بهبود و آبادی هر چه بیشتر شهر باشیم.

شهردار منطقه9 با اشاره به روند رو به رشد رفع معضلات و کم و کاست های محلات پهنه غربی پایتخت بیان داشت: در دو سال اخیر بسیاری از معضلات محلات منطقه9 شناسایی شده و با اجرای پروژه های شهری به صورت هدفمند رفع شده است؛ اما همچنان با ایده آلی که برای طرح جامع تفصیلی شهر تهران در نظر گرفته شده است فاصله دارد که نیازمند کار زیر بنایی در حوزه عمرانی و اجتماعی است.

مفاخریان اظهار داشت: با انتخاب اصلح ترین نمایندگان مردم در محلات، می توان زمینه را برای ارائه خدمات بهینه به شهروندان و افزایش مشارکت های اجتماعی و رضایتمندی آنها  را فراهم کرد.

وی ضمن تشکر از عملکرد شورایاری ها در سنوات گذشته اذعان داشت: در راستای حل و فصل کم و کاستی های محلات طرح پلاک به پلاک در محلات با کمک دبیران شورایاری و مدیران محلات انجام شده و سعی کرده ایم تا با استفاده از نظرات معتمدین محله در حد بضاعت استفاده شود که گواه آن کسب رتبه های شاخص ارزیابی عملکرد در بین مناطق شهری است که امید است توسعه این روند ادامه پیدا کند.

شهردار منطقه9 در ادامه ضمن اشاره به برنامه های مختلف برای اطلاع رسانی و رای گیری الکترونیکی در منطقه بیان داشت: حدود 108 صندوق اخذ رای برای تسریع در فرایند رای گیری وجود دارد که با انتخاب افراد شایسته می توان راهکارهای مناسبی را برای مرتفع شدن مشکلات شهری ارائه کرد و به مجموعه شهر و شهروندان کمک شده تا با کمترین مشکل بهترین بهره وری حاصل شود.

مفاخریان در پایان از نخبگان محله ای، شورایاران و معتمدینی که در پنجمین دوره انتخابات شورایاری ها داوطلب شدند، قدردانی کرد و گفت: امید است تا با حضور گسترده شهروندان بتوان افق های روشنی را برای منطقه9 رقم زد.

 

 

 

 

چهارشنبه 2/5/1398 - 17:51
ایرانگردی

 

رئیس گروه دفتر هماهنگی خدمات شهری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با اعلام اینکه هدف از تشکیل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار، حذف واسطه‌ها در ارائه محصول به مشتری است، گفت: با توجه به این هدف و جهت تعیین و تثبیت قیمت انواع میوه و تهیه آسان آن برای شهروندان، بازارهای میوه و تره بار، ابتدا در تهران و سپس در سایر کلان شهرها و شهرهای کشور راه اندازی شدند.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ هاشم نوروزی افزود: در حال حاضر شهروندان تهرانی 30 درصد میوه و تره بار و 12 درصد مواد پروتئینی مورد نیاز خود را از بازارهای میوه و تره بار تهیه می‌کنند که این میزان به مراتب بالاتر از میانگین شهرهای کشور است.
وی که در سومین نشست مشترک کارگروه تخصصی ساماندهی صنوف و مشاغل و مراکز عرضه محصولات کشاورزی 15 کلان شهر کشور به میزبانی قزوین سخن می‌گفت، تاکید کرد: بازارهای میوه و تره بار، محل‌هایی برای عرضه مستقیم و بدون واسطه محصولات کشاورزی هستند و شهروندان از خدمات این مراکز رضایت دارند.
نوروزی با اعلام اینکه سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار برای پیشبرد اهداف خدماتی خود، نیازمند همکاری و مساعدت سایر دستگاه‌ها از جمله صنعت و معدن، اتاق اصناف و جهاد کشاورزی است، اضافه کرد: در بخش میوه و تره بار، در سال 96 سندی راهبردی تهیه شد که هدف‌گذاری آن تولید محصول از مزرعه تا سفره بود.
این مقام مسئول در سازمان شهرداری‌های کشور در پایان با تاکید بر اینکه در این سند، وظیفه هر یک از دستگاه‌ها در زنجیره توزیع با هدف کاهش هزینه‌ها و حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان، تعیین و تشریح شده است، خاطرنشان کرد: در کلان‌شهرهای کشور، مجموعاً 460 بازار میوه و تره بار فعالیت دارند که از این تعداد، 246 بازار یعنی بیش از نیمی از آنها در تهران فعالیت می‌کنند.

 

سه شنبه 1/5/1398 - 18:41
ایرانگردی

 

 

مسابقه نقاشی ویژه کودکان 4 تا 14 سال تهرانی با موضوع"شهری که من دوست دارم " برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، مسابقه نقاشی کودکان تهران از سوی اداره کل آموزش های شهروندی شهرداری تهران و با مشارکت و همکاری اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران و ستاد مدیریت محله و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران برگزار خواهد شد.

بنابراین گزارش،کودکان تهرانی تا تاریخ هفتم شهریورتابستان امسال فرصت دارند، شهری را که دوست دارند نقاشی کشیده و آثار خود را به همراه فرم تکمیل شده به نشانی تهران  صندوق پستی 1855/15815 اداره کل آموزش های شهروندی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران ارسال یا به نزدیک ترین سرای محله تحویل دهند.

در فراخوان این مسابقه همچنین با تاکید براینکه پس از ارزیابی و داوری نهایی از نفرات برتردر مراسمی تقدیرخواهد شد وبا راه اندازی یک نمایشگاه ،آثار ارسالی در معرض نمایش عموم قرار خواهد گرفت ، آمده است: شهروندان تهرانی برای کسب اطلاعات بیشترمی توانند با تلفن 96021746-021 تماس گرفته و یا برای دریافت فراخوان جشنواره به وب سایت www.shahrvandi.tehran.ir مراجعه کنند.

 

سه شنبه 1/5/1398 - 18:29
ایرانگردی


استفاده صحیح از وسایل، امکانات و تجهیزات عمومی نشان دهنده وجود فرهنگ صحیح در میان مردم یک جامعه است. تمیزی واگن ها، رعایت حال مسافران، توجه به علائم هشدار، رعایت قوانین و موازین حاکم در مترو همگی نشان دهنده آن است که مردم آموزش های لازم برای چگونگی استفاده از امكانات این صنعت را به صورت صحیح و درست دیده اند.

 

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شركت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه، نایب رییس هیات مدیره و مدیر عامل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه گفت: مترو یكی از وسایل حمل و نقل عمومی درون شهری است كه در سال های اخیر در ایران گسترش یافته است و  بیست سالی از بهره برداری آن در پایتخت می گذرد. 
وی با اشاره به اینكه امروزه كمتر كسی است كه در پایتخت زندگی كرده باشد اما از مترو این وسیله نقلیه پر طرفدار استفاده نكرده باشد.تصریح كرد: مترو پس از راه اندازی و بهره برداری توانست حجم زیادی از مسافران را در سطح شهر جابجا كند و با این كار از میزان قابل توجهی از ترافیك درون شهری كاسته است.
نوبخت گفت در كنار گسترش خطوط مترو حضور فروشندگان دستفروش در قطارهای مترو یکی از معضلاتی است که باوجود تلاش مسئولان هنوز هم در قطارهای مترو به چشم می‌خورد. این افراد با حضور خود و ساک هایی که به همراه دارند فضای زیادی را اشغال می‌كنند و به منظور فروش اجناس خود مجبورند كه در راهروهای قطار دائم در تردد باشند. این امر باعث اشغال فضایی از قطار توسط فروشندگان می‌شود كه اجازه حضور به كسانی كه قصد دارند از مترو به عنوان وسیله رفت و آمد استفاده كنند، نمی‌دهد برای رفع این معضل احتیاج به همراهی مسافران داریم چرا كه خرید نكردن از آنها تنها راه كار حل این معضل است.
وی افزود: هر قدر فرهنگ صحیح استفاده از مترو در جامعه بیشتر حاکم شود، علاوه بر افزایش کارایی و بهره‌وری از این وسیله نقلیه عمومی، موجب افزایش طول عمر این نوع وسیله عمومی خواهد شد. بنابراین زمانی که مردم اصول و قوانین حاکم بر مترو را رعایت می‌كنند اولین و بیشترین سود را به خود كرده‌اند زیرا زمانی كه وسایل نقلیه عمومی طول عمر بیشتری داشته باشد مسئولان هزینه‌های موجود را صرف گسترش و بهینه سازی این گونه اماكن می‌كنند و هر روز شاهد بهتر شدن این گونه فضاها در كشور خواهیم بود.
نوبخت با اشاره به اینكه جمعیت در کلان شهرها و کمبود قطارهای مترو غیر قابل انکار است، گفت: با رعایت برخی موارد و موازین می‌توان از مشکلات پیش رو در مترو كاست یكی از این موارد رعایت نكردن فاصله قانونی خط زرد روی لبه سكو هاست كه توسط برخی از مسافران نیز گلایه داشت و گفت: متاسفانه برخی به رغم تذکرات كاركنان مترو، از خط زرد سكوها عبور می‌كنند و در لبه مسیر حركت قطار می‌ایستند. در این حالت ممكن است به دلیل ازدحام جمعیت و یا كوچكترین بی احتیاطی یا سر خوردن پای مسافر، حوادث ناگواری اتفاق بیفتد و كسی جز مسافر خاطی جوابگوی این بی احتیاطی نخواهد بود.
مورد دیگر دویدن به سمت درهای نیمه بسته قطار های مترو و جلوگیری از حرکت به موقع قطار هاست. در این صورت مسافر محترم به زعم خود می‌خواهد سریعتر به مقصد خود برسد غافل از آنکه این حرکت وی موجب ایجاد اختلال در حرکت قطارها و دیر رسیدن شمار زیادی از مسافران خواهد شد.
مدیر عامل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه با بیان اینكه مترو با بیش از 20 بهره برداری تصریح كرد: یکی دیگر از مواردی که بعد از سالها بهره برداری مسافران کمتر به آن توجه می‌کنند، ایستادن جلوی درهای خروجی قطار است. برخی مسافران با این توجیه كه می‌خواهند چند ایستگاه بعد پیاده شوند، جلوی درب قطار را مسدود می‌كنند و مانع ورود و خروج مسافران به داخل یا خارج قطار می‌شوند.
بهتر است مسافران رعایت حال دیگر مسافران خود را بکنند و به گونه‌ای از واگن های قطار استفاده كنند تا جا برای سایرین نیز وجود داشته باشد. این مورد مخصوصا در ساعات اوج تردد مردم در مترو بیشتر باید رعایت شود. همه دوست دارند بموقع به مقصد خود برسند. در بعد از ظهرها نیز كه اغلب مردم از سر كار خود به منزل باز می‌گردند خسته هستند. بنابراین با مراعات حال یكدیگر و باز كردن فضا برای حضور تعداد بیشتری از هموطنان به قطار مترو فرهنگ نوع دوستی و همگرایی را در سطح جامعه رواج و گسترش دهیم.
از دیگر مواردی که هنگام سوار یا پیاده شدن مترو باید رعایت شود رعایت حال سالمندان و افراد مسن در مترو است. این افراد به دلیل کهولت سن قادر نیستند مانند سایرین به سرعت وارد یا خارج شوند بنابراین در هنگام تردد مراقب این قشر از افراد جامعه باشیم. همچنین وقتی سالمندان یا معلولان داخل قطار هستند با دادن جای خود به آنان علاوه بر جلب رضایت الهی سعی کنیم حس انسان دوستی را در جامعه تقویت کنیم.
برخی از مسافران قبل از اینکه مسافران داخل قطار به طور کامل خارج شوند اقدام به سوار شدن می‌کنند تا شاید یک صندلی خالی برای نشستن پیدا كنند اما غافل از آنكه با این كار علاوه بر ایجاد اختلال در روند سوار و پیاده شدن مسافران، ممكن است جلوی خروج برخی از مسافران را بگیرند و آنها مجبور باشند در ایستگاه‌های بعد پیاده شده و با قطار دیگری به ایستگاه قبل بازگردند. بنابراین بهتر است اول اجازه دهند مسافران پیاده شده و سپس از اقدام به سوار شدن كنند باید تلاش كنیم تا در جامعه نگاه خودخواهانه برای رسیدن به مقاصد خود نداشته باشیم. چه بسا وقتی كه مراعات حال دیگران را می‌كنیم خداوند نیز در جای دیگر برای مراعات حال ما گره گشایی می‌كند.

 

سه شنبه 1/5/1398 - 18:20
ایرانگردی

 

 

در آستانه روز جمعه چهارم مرداد ماه98 و برپایی پنجمین دوره انتخابات شورایاری های محلات شهر تهران، دو عنوان همایش "بانوان و شورایاری" و "شورایاران فردا" در منطقه21 با حضور شهربانو امانی عضو شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، رحمانی شهردار این منطقه با اشاره به نزدیک بودن روز جمعه چهارم مرداد ماه و انتخابات سرنوشت ساز محلی شورایاری ها گفت: حضور مفید و موثر بانوان در عرصه انتخابات شورایاری ها می تواند به انتقال درست تر اطلاعات محلات به سیستم مدیریت شهری کمک ویژه ای کند.

وی با بیان اینکه نخستین قدم برای تصمیم درست، شناخت صحیح است، افزود: اولین اقدامی که شورایاری ها می بایست انجام دهند این است که تلاش کنند تا مدیریت شهری شناخت درست تری به مسائل سطح محلات داشته باشد.

امانی عضو شورای اسلامی شهر تهران در همایش "بانوان و شورایاری" گفت: همیشه در بزنگاه های سخت تاریخی این "مردم" هستند که با حضور خود در جهت سالم سازی قدم برداشته اند و با این حضور فعال و پرشور شرایط سخت را به آسانی تبدیل کردند.

وی در ادامه با بیان اهیت محله و اینکه بعد از خانه، محله جایی است که در آن قدم می گذاریم؛ افزود: یکی از دستاوردهای مدیریت جدید شهری تهران "شفاف سازی" است؛ شورایاران می توانند پیشگام و پیشرو باشند در اینکه خود را به عنوان بازوان قدرتمند شورای شهر به شهروندان معرفی کنند.

شهردار منطقه21 در همین خصوص یادآور شد: اگر جایگاه شورایاری ها به صورت درست و اصولی رعایت شود، قطعا "رخداد بزرگ انتخابات شورایاران" اتفاقی مهم و مبارک است تا در سایه برپایی این انتخابات در سطح شهر تهران، دموکراسی در حد محلی تمرین شود.

رحمانی با تاکید بر اینکه "انتخابات؛ نمود عینی مشارکت مردم است" تصریح کرد: کلانشهری مانند تهران بدون مشارکت همه جانبه و جامع مردم و کمک آنها به مدیریت شهری نمی تواند به درستی اداره شود.

وی در ادامه این همایش گفت: پنجمین دوره انتخابات شورایاری های محلات شهر تهران؛ نخستین تجربه ایست که رای گیری به صورت کاملا الکترونیکی در این سطح (محلی) برگزار می شود، لذا امیدواریم شهروندان با حضور پرشور خود مدیریت شهری کلانشهر تهران را در برگزاری این انتخابات سربلند سازند.

رحمانی در خاتمه ابراز امیدواری کرد، همانگونه که بانوان منطقه21 رقم بالایی در ثبت نام ها کاندیداهای این دوره از انتخابات شورایاری ها در سطح شهر تهران داشته اند، به همان صورت نیز در صفوف رای گیری و برگزاری انتخابات مشارکتی فعال داشته باشند.

لازم به ذکر است؛ در پایان برگزاری دو همایش "بانوان و شورایاری" و "شورایاران فردا" از خانم های فعال در عرصه های شهری منطقه21 و شهرداران مدارس ورودی غربی پایتخت تجلیل شد.

سه شنبه 1/5/1398 - 17:57
ایرانگردی


 
 

 

همایش داوطلبین پنجمین دوره انتخابات شورایاری محلات منطقه 3 با حضور سلیمی شهردار این منطقه،  فراهانی، حبیب زاده، سالاری و امانی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران، محجوب نماینده مجلس شورای اسلامی  در پردیس قلهک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3، به گفته ی مصطفی سلیمی شهردار منطقه 3، براساس تجربه جهانی، هیچ راهی به غیر از متوسل شدن به آراء عمومی و مشارکت فعال مردم برای رشد و توسعه جامعه و کشور نداریم.

وی ابراز داشت: برای گام نهادن در مسیر رشد و بالندگی، نیازمند مشارکت فعال اکثریت آحاد جامعه هستیم و در این راستا باید آرای متضاد و مخالف را نیز پذیرا باشیم.

شهردار منطقه 3 با بیان اینکه شورایاری ها بخشی از مشارکت حداکثری شهروندان محلی را تشکیل می دهند اظهار داشت: از ظرفیت و ایده های نخبگان محلی برای حل مسائل و مشکلات محلی استقبال می کنیم.

مجید فراهانی عضو شورای اسلامی شهر تهران، یکی دیگر از سخنرانان این همایش گفت: شورایاری ها به عنوان نخبگان محلی، منشاء بسیاری از  برکات و پیشرفت ها هستند و این هنر مدیریت شهری است که از این ظرفیت ها برای حل مشکلات موجود  استفاده نماید.

وی افزود: بسیاری از مشکلات اجتماعی، فرهنگی، عمرانی، ترافیکی و خدمات شهری پایتخت با پیگیری های مستمر شورایاری ها به نتیجه رسیده است.

فراهانی خاطرنشان کرد: کاندیدای شورایاری که با آرای بالایی انتخاب شود به شکل قدرتمند تری می تواند رای مردم را نمایندگی کند.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران اظهار داشت: مشارکت و آرای مردم، ضامن انتخاب شورایاری هایی متخصص، تحصیل کرده و معتمد محله خواهد بود.

وی ابراز داشت: جذب سرمایه گذاری و مشارکت مردم توسط شورایاران سبب بهبود اقتصاد شهری و کسب رضایت شهروندان خواهد شد.

در ادامه این همایش افشین حبیب زاده عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: وعده پنجمین شورای اسلامی شهر تهران درخصوص برگزاری الکترونیکی انتخابات شورایاری ها محقق شد.

وی ابراز داشت: تشکیل کمیته های چهارگانه در پنجمین دوره شورایاری ها به طور جدی در حال پیگیری است که جزئیات آن پس از نهایی شدن به اعضای شورایاری اعلام می شود.

محمد سالاری دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز گفت: تنها راه حل رفع مشکلات موجود، ایجاد تحول بنیادین در بدنه ی اجتماعی کشور و بستر جامعه است.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران بیان کرد: تا زمانی که نظارت همگانی مبتنی بر یک فضای شفاف ایجاد نشود، مشکلات و چالش های شهر و کشورمان حل نخواهد شد.

سالاری افزود: شورایاری ها در راستای ایفای مسئوولیت پذیری اجتماعی و سیاسی باید اصل نظارت و مطالبه گری همگانی را محقق کنند.

به گفته ی وی، مشکلات کشور، شهر و محلات زمانی حل می شود که به دغدغه ی، باور و مطالبه گری عمومی تبدیل شود.

همچنین شهربانو امانی عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اعتماد عمومی بهترین و زیباترین سرمایه است، گفت: افراد منتخب مردم در پنجمین دوره انتخابات شورایاری ها به عنوان دیده بان های شهری باید مسئولیت اجتماعی را از کف جامعه شروع کرده و تمام مسئولین را پاسخگو کنند.

وی بیان کرد: گام های بلندی باید توسط شورایاری ها برای برگرداندن هویت محله ها برداشته شود.

 

سه شنبه 1/5/1398 - 17:48
ایرانگردی



تفاهم نامه توسعه مترو با هدف اتصال خط سه مترو به خط یک ، بین شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) و شهرداری منطقه یک منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک تهران، سید حمید موسوی شهرداری این منطقه با اعلام خبر فوق اظهار داشت : در راستای اجرای سیاست " تهران شهری برای همه" و بهره مندی ساکنین منطقه یک از تسهیلات استفاده از مترو و رفع نیازهای ترافیکی منطقه یک تفاهم نامه توسعه مترو بین شهردار منطقه یک و علی امام مدیر عامل و نایب رییس هیات مدیره شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) منعقد شد
وی گفت : با توجه با شرایط و ظرفیت های مختلف گردشگری ، فرهنگی ، مذهبی و اجتماعی در شمال تهران و وجود برخی محدودیت های ترافیکی اعم از کمبود شبکه معابر ضرورت وجود شبکه مترو در این بخش اجتناب ناپذیر بود
موسوی به احداث خط ۱۰ مترو اشاره کرد و گفت:از دیگر خطوط مترو که از منطقه یک عبور خواهد کرد خط 10 است که این خط که از منطقه 22 می گذرد می تواند در مسیر خود به سمت شمال در روان سازی ترافیکی منطقه یک کمک شایان توجهی نماید و با اجرای ایستگاه در نمایشگاه بین المللی، در این محدوده بعنوان پایانه گردشگری عمل نماید
شهردار منطقه یک افزود:از ایستگاه مترو نمایشگاه بین المللی می توان با استفاده از مدهای جدید حمل و نقلی چون منوریل و ... گردشگران را به توچال منتقل کرد تا هم ترافیک محله ولنجک کاهش یابد و هم یک جاذبه جدید گردشگری در منطقه ایجاد شود.

 

سه شنبه 1/5/1398 - 17:41
ایرانگردی

 

جام «بانوی شهر» منطقه 15 در دو رشته ورزشی والیبال و بسکتبال با حضور 50 تیم از رده های مختلف سنی زنان در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، اکبر مختاری معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه با بیان این خبر گفت: مسابقات والیبال جام بانوی شهر در مرحله منطقه ای و در سه رده سنی بزرگسالان، جوانان و نوجوانان در حال انجام است و 448 نفر در قالب 32 تیم در مجموعه ورزشی الزهرا 49  با هم به رقابت می پردازند.

به گفته وی این رقابتها امروز با شناسایی تیم های برتر به پایان می رسد.

مختاری در ادامه گفت: مسابقات بسکتبال زنان نیز با حضور 196 ورزشکار در قالب 28 تیم از محلات در مجموعه ورزشی الزهرا برگزار و از قهرمانان و تیم های برتر چهار رده سنی بزرگسالان، جوانان، نوجوانان و مینی در مراسم اختتامیه ای با حضور شهردار و مدیر اجتماعی ناحیه 3 و مدیر اداره تربیت بدنی بانوان با اهدای جوایز و مدال تقدیر شد.

براساس این گزارش این جام به همت اداره تربیت بدنی بانوان منطقه،  واحد ورزش نواحی برگزار می شود و تیم های برتر این دوره از مسابقات به مرحله المپیاد مناطق 22گانه که نیمه ی دوم سال برگزار خواهد شد، معرفی می شوند.

 
 

 

سه شنبه 1/5/1398 - 17:38
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته