• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
انجمن ها > انجمن انگليسي > صفحه اول بحث
لطفا در سایت شناسائی شوید!
انگليسي (بازدید: 3199)
شنبه 2/9/1392 - 15:32 -0 تشکر 672808
همه چیز در مورد آزمون تافل

 
آزمون تافل ( TOEFL ) یکی از چندین آزمون بین المللی است که موسسه‌ی ETS برگزار می‌نماید. هدف ازاین آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی آزمون دهنده بر اساس مهارت‌های چهارگانه ی خواندن، شنیدن،سخن گفتن،ونوشتن است.این آزمون در حال حاضر به دو شکل PBT و iBT برگزار می شود. سابقا آزمون دیگری به نام CBT برگزار می شد كه به مرور زمان با پیدایش اینترنت و فرآیند تسهیل آزمون ها در سرتا سر دنیا ، توسط آزمون iBT جایگزین شد.آزمون PBT نیز به تدریج در حال منسوخ شدن میباشد و تعداد برگزاری آزمون های آن فقط در كشورهایی كه دسترسی به اینترنت ساده نیست ، به تعداد محدود همچنان ادامه دارد.توصیه می شود اگر در ابتدای مسیر هستید بررسی های لازم را در جهت مشكلاتی كه ممكن است در مسیر این آزمون باشد بررسی نموده و با علم به این قضیه آن را انتخاب نمایید.چرا كه در مقام مقایسه با آزمون iBT این آزمون در تعداد بسیار كمتری برگزار می شود. همچنین برخی دانشگاه ها و اساتید با علم بر اینكه این آزمون مانند iBT بخش گفتاری شما را مورد سنجش قرار نمی دهد ، در طی فرآیند درخواست پذیرش ،شمارا موظف به شركت در مصاحبه ی تلفنی یا اینترنتی می كنند. لذا شركت در آزمون PBT عملا در بیشتر موارد راه مناسبی در جهت پنهان سازی ضعف گفتاری شركت كننده نخواهد بود .

تو را نادیدن ما غم نباشد  که در خیلت به از ما  کم نباشد
شنبه 2/9/1392 - 15:32 - 0 تشکر 672809

آزمون اینترنتی تافل ( Internet Based TOEFL - iBT ) :

تفاوت عمده ی آزمون iBT با دو نوع دیگر تافل ، افزوده شدن بخش Speaking و حذف بخش Structure از آن می باشد. سیاست سازمان ETS آن است که این آزمون را رفته رفته جایگزین امتحان PBT نماید. شیوه ی سنجش در این آزمون واقعی‌تر است و هر ۴ مهارت زبان در آن مورد سنجش قرار می‌گیرند. در حال حاضر تمامی دانشگاه‌ها هر دو آزمون PBT و iBT را می‌پذیرند اما به کسانی که به دنبال دریافت Teacher Assistantship هستند توصیه می‌شود تا در آزمون نوع iBT شرکت نمایند چرا كه یكی از شرایط پذیرش شما به عنوان استادیار نمره ی بخش گفتاری می باشدو برخی دانشگاه ها حتی برای این مورد حداقلی برای مثال نمره ی ۲۲ رامعین میكنند. در ابتدای ظهور امتحان iBT تصور دانش‌آموختگان بر این باور بود كه این امتحان از لحاظ ارزیابی سخت‌تر است، اما امروزه می‌توان مزیت‌های فراوانی همچون دسترسی به زمان‌های متعدد ثبت‌نام،وجود مراكز آزمون متعدد در شهرهای مختلف ایران ، تقویت اعتماد بنفس شركت كننده از این جهت كه در كلاسهای زبان خارجی در آینده مشكلی از جهت فهم دروس نخواهد داشت و كوتاه بودن زمان آماده شدن نمرات و گزارش به دانشگاه های مورد نظر را اشاره نمود.در این آزمون شما قادر خواهید بود مهارت های فردی خود را در جهت نت برداری ، درك مطالب ، تلفیق مطالب درك شده و شنیده شده در یك مجموعه نوشتاری واحد و تسلط در برقراری ارتباط با افرادی كه به زبان انگلیسی مكالمه می كنند ، تقویت نمایید.این آزمون از ۴ بخش ۳۰ نمره ای تشکیل شده است و تقریبا ۴ ساعت به درازا می کشد. نمره این امتحان از ۱۲۰ می باشد و نمره بالای ۱۰۰ در این امتحان در اكثر موارد نمره خوبی تلقی می شود. اگر چه بخش Structure‌ به صورت یك بخش مجزا در این آزمون مشاهده نمی شود اما باید در نظر داشته باشید كه در قسمت گفتار و نوشتار شما به دانش در زمینه ی ساختار نیاز دارید بنابراین برای آماده سازی برای این آزمون توصیه می شود ابتدا مدتی دامنه ی لغت خود را به كمك كتب مرجع تقویت نموده و ضعف خود در بخش گرامر را نیز برطرف نموده سپس به تقویت مهارت های چهارگانه بپردازید. قطعا تقویت گرامر به شما كمك میكند تا در بخش نوشتار جملاتی زیباتر و با گرامری در سطح بالاتر بكار برده و خود را شایسته ی دریافت نمره ی بالاتر از طرف داوران ETS نمایید. دقیقا این مورد در بخش گفتار نیز قابل توجه خواهد بود.ایرادات گرامری پیش پا افتاده در بخش گفتار تا حدودی چشم پوشی می شود اما اشكالات گرامری بزرگ تاثیر بدی در نمره ی شما در این بخش خواهد گذاشت.گرامری كه برای این آزمون نیاز است نه خیلی سطح بالا بوده و نه خیلی ابتدایی. بهترین كتابی كه پاسخگوی نیاز گرامری شما خواهد بود كتاب: ((Grammar In Use (Intermediate) آقای مورفی میباشد. شما مختارید از كتب پیشرفته تر استفاده نمایید و نمرات بالاتری كسب نمایید اما تجربه نشان میدهد كه این كتاب بیشتر نیازهای موجود را برطرف مینماید.

تو را نادیدن ما غم نباشد  که در خیلت به از ما  کم نباشد
شنبه 2/9/1392 - 15:34 - 0 تشکر 672810

 تفاوت Long Format و Short Format :

بطور کلی می توان امتحان iBT را از نظر نحوه ی برگزاری به ۳ صورت ذیل دسته بندی كرد . كه به ترتیب اولویت عبارتند از :

بخش Reading آن short format و بخش Listening آن long format است . (در بیشتر موارد این مورد مشاهده شده است ) .

بخش Reading آن long format و بخش Listening آن short format است .

بخش Reading آن long format و بخش Listening آن long format است . (این مورد بسیار بندرت به چشم می خورد )

قاعده آن است كه شما در آزمون موظف هستید ۳ متن Reading و ۶ بخش Listening داشته باشید. اما اگر در پشت سیستم خود نشسته اید و بعد از پاسخ دادن به ۳ Reading كه اصولا اولین بخش آزمون است متوجه می شوید كه به جای انتقال به بخش بعدی یك Reading جدید برای شما بازمی شود تعجب نكنید. به احتمال ۹۹ در صد شما شركت كننده ایی می باشید كه ۴ Reading دارد و به این حالت Reading Long Format می گویند. میتوانید اینطور نتیجه بیگیرید كه بخش Listening شما قطعا ۶ مورد بیشتر نخواهد بود. در این حالت شما ۲۰ دقیقه بیشتر از كسانی كه Reading Short Format هستند باید به بحث Reading بپردازید . اینطور گفته میشود كه یكی از این متون نمره ایی در بر ندارد اما شما چون نمی دانید كدامیك ،بهتر است در هر ۴ مورد تمام توان خود را بكار ببرید و از شیوه های غیر استادارد حدس زدن و غیره برای یافتن این Reading بپرهیزید. قطعا شركت كننده ایی كه برای این آزمون كاملا آماده باشد نیازی به شیوه های غیر متعارف برای یافتن Reading بدون بارم نخواهد داشت.

معادل این قضیه برای Listening صادق است با این تفاوت كه شما هنگامی كه بخش Reading را به اتمام رساندید و اگر ۳ متن بیشتر نبود باید خود را آماده ی بخش Listening Long Format كنید. به این مفهوم كه شما به جای دو بخش ۱۷ دقیقه ایی قطعا ۳ بخش ۱۷ دقیقه ایی Listening خواهید داشت. در مورد زمان در این بخش باید محتاط تر عمل نمایید . در بخش Reading شما ۸۰ دقیقه زمان دارید و مختارید بین ۴ متن Reading به هر كدام می خواهید بپردازید و زمانبندی عملا در دستان شماست. اما در بخش Listening چنین رویكردی تنها به سرعت مكالمات و پاسخگویی شما به سوالات بستگی دارد. هنگامی كه تایمر ۱۷ دقیقه ی اول را نشان داد شما یك مكالمه بین دو نفر می شنوید و سوالات آن را پاسخ می گویید و سپس دو سخنرانی ( Lecture )‌ توسط دو استاد ارائه می شود كه بعد از هر كدام باید به سوالات پاسخ گویید. حالا كه شما در بخش Listening شركت كننده ی Long Format می باشید بعد از هر ۱۷ دقیقه و عملا هر ۳ Listening یك توقف كوتاه و بعد بخش بعدی آغاز می شود. شما باید خود را آماده ی شنیدن ۳ مكالمه و ۶ سخنرانی ( Lecture ) توسط ارائه دهنده ها بكنید. این بخش شاید در نظر كمی خسته كننده تر از معادل آن در Reading باشد لذا در زمان تمرینات پیش از آزمون ، خود را به شنیدن طولانی مدت انگلیسی عادت دهید تا در طی آزمون خستگی تمركز شما را كم نكند. كوچكترین عدم تمركزی در این بخش به قیمت از دست رفتن نكات كلیدی صحبت سخنران تمام شده و شما قادر نخواهید بود به سوالات با اطمینان كامل پاسخ دهید خصوصا كه معمولا در قسمت های خاص كه سخنران با سرعتی تند تر از بخش های دیگر صحبت میكند و اصولا حاوی Idiom یا Expression است شما بدون تمركز كافی قادر نخواهید بود منظور او را متوجه شوید.

فرمت سوم كه بسیار به ندرت اتفاق افتاده حالتی است كه هر دو بخش به صورت Long خواهد بود. میتوانید امیدوار باشید كه این حالت برای شما اتفاق نمی افتد.

تو را نادیدن ما غم نباشد  که در خیلت به از ما  کم نباشد
شنبه 2/9/1392 - 15:36 - 0 تشکر 672812

بخش خواندن( Reading ) :

بخش ریدینگ در امتحان به این صورت است که ابتدا متنی ۴ یا ۵ پاراگرافه نمایش داده می شود و پس از آن سوالات ۴ گزینه ای درباره متن پرسیده می شود. شما با فرمت این سوالات در كتب مرجع بخوبی آشنا می شوید. پس از پاسخ گویی به سوالات، متن دوم نمایش داده می شود و پس از آن سوالات مربوطه و این روند تا پایان یافتن تعداد مشخص شده متن ها ادامه دارد. پس از پاسخ گویی به سوالات امکان بازگشت به سوالات جواب داده شده (و یا جواب نداده شده!) قبلی و تصحیح و پاسخ گویی مجدد به آن ها وجود دارد. دکمه ای در بالای صفحه وجود دارد که با کلیک بر روی آن فهرست شماره سوالات به نمایش در می آید و وضعیت پاسخ گویی در جلوی شماره سوال و به صورت Answered و Not Answered نشان داده می شود. با کلیک بر روی سوال مربوطه ، سوال مورد نظر نشان داده می شود ( در طول امتحان راهنمایی های لازم بر روی صفحه نمایش نشان داده می شود ).تنظیم وقت و اختصاص دادن زمان مورد نیاز به هر متن در این بخش به عهده ی آزمون دهنده می باشد.در نوع Long Format شما ۸۰ دقیقه دارید و میتونید به راحتی در بین متون به هر كدام نیاز است زمان بیشتری اختصاص دهید. اصولا زمانی كه تایمر شما به ۵ دقیقه ی پایانی نزدیك میشود شما یك حالت چشمك زن و صدای زنگ كوتاهی را می شنوید كه جهت هشدار دادن به آزمون دهنده می باشد كه ۵ دقیقه بیشتر از زمان شما باقی نمانده است.در نوع Short Format سه متن داده می شود. مدت زمان پاسخ گویی در این مدل ۶۰ دقیقه می باشد و همانند مدل قبل تنظیم و اختصاص دادن زمان برای هر متن به عهده آزمون دهنده می باشد. لازم به ذكر است كه تمرین بر صفحه رایانه بسیار موثرتر از خواندن بر برگه خواهد بود چرا كه تندخوانی برصفحه رایانه در مدت زمان معین عامل مهمی در موفقیت این بخش می‌باشد. برای مثال مهارت تندخوانی متنی با ۳۰۰ كلمه در مدت زمان حدودا ۲ دقیقه با احتساب درك ۵۰ درصدی مطلب سرعت مناسبی است. در كل عادت به سریع خواندن مطالب در موضوعات مختلف مفید خواهد بود. تمرین و تكرار نمونه متن های منابع مختلف و تكرار مشاهده لغات مشابه مهارت داوطلب را افزایش خواهد داد. متن های داده شده در این بخش موضوعات مختلفی را از علوم مختلف مانند Biology,Archaeology , History, Astronomy , Psychology, Botany , Physics, Environmental science ,Philosophy , Business management , Business Correspondence , Literature , Public health class , Music education , Geography,American History ,Science ,Linguistic, ... شامل می شود ولی این مسئله نباید باعث نگرانی آزمون دهنده شود. چرا که برای پاسخ گویی به سوالات نیازی به داشتن اطلاعات قبلی درباره این علوم نبوده و تمام موارد و اطلاعات لازم برای پاسخ گویی به سوالات در متن مورد نظر آورده می شود. نکته قابل توجه این است که تافل نمره منفی نداشته و به همین دلیل توصیه می شود حتی اگر جواب سوالی را نمی دانید سوالات را بی جواب نگذارید.

تو را نادیدن ما غم نباشد  که در خیلت به از ما  کم نباشد
شنبه 2/9/1392 - 15:36 - 0 تشکر 672813

بخش شنیداری ( Listening ) :

بخش شنیداری این امتحان شامل مکالمات بلند و لکچر های درسی می‌باشد و مکالمات کوتاه دو نوع دیگر تافل در آن وجود ندارد. همچنین از لحاظ سرعت پخش شدن از دو نوع دیگر سخت‌تر می باشد. البته اگر داوطلب خود را با این شیوه امتحان تطبیق داده باشد ، مشکلی نخواهد داشت و نمی‌توان گفت که به طور کلی این امتحان از انواع دیگر سخت‌تر است.در بسیاری از منابع آماده سازی تافل iBT معمولا به داوطلبین توصیه می‌شود كه در ضمن گوش دادن به مكالمات از شنیده‌های خود نت‌برداری كنند ولیكن نكته قابل تامل این است كه داوطلب باید بتواند ضمن گوش دادن به دقت مطالب مهم را به خاطر بسپارد. چرا كه مكث كردن مقطعی بر قسمتی از مطالب به منظور نت‌برداری كامل، امكان فهمیدن مطالب متعاقب را كمتر خواهد نمود. البته می‌توان با نت‌برداری از كلمات كلیدی و یا علامات اختصاری برای پاسخ‌گویی بهتر به سوالات استفاده كرد. در سوالات این بخش تاكید بیشتر بر درك داوطلب از مطالب در توان پاسخگویی به سوالات است و اسامی خاص و یا جزئیات حاشیه‌ای مد نظر نمی‌باشند.بخش لیسنینگ در امتحان همانند بخش ریدینگ به دو صورت long و short می باشد. در این قسمت داوطلب به وسیله هدست به لیسنینگ ها گوش می دهد.در این بخش هر سه لیسنینگ یک پکیج را تشکیل می دهند و به این صورت است که ابتدا آزمون دهنده به یک لیسنینگ گوش داده (لیسنینگ اول از پکیج اول) و پس از پایان آن سوالات مربوط به آن نمایش داده می شود، در هر لیسنینگ معمولا ۵-۶ سوال پرسیده می شود (قبل از شروع لیسنینگ نمی توان سوال ها را دید)، پس از آن لیسنینگ دوم پخش شده و بعد سوالات آن شروع می شود و سپس لیسنینگ سوم پخش می شود. پس از پایان سوالات لیسنینگ سوم، پکیج دوم شروع می شود(آزمون دهنده باید توجه کند که زمان زیادی را صرف پاسخ گویی به یک سوال نکند، زیرا ممکن است برای جواب دادن به بقیه ی سوالات آن پکیج دچار کمبود وقت شود!). سوالات به صورت تک تک نمایش داده شده و پس از پاسخ گویی به سوال امکان بازگشت به سوال و تصحیح و یا پاسخ گویی آن ،بر خلاف قسمت ریدینگ ، وجود ندارد. هنگام پاسخ گویی به سوالات تایمر کار می کند (به صورت معکوس ) و هنگام پخش لیسنینگ ها تایمر تا شروع دوباره سوالات متوقف می شود . با تمرین نمونه تستهای منابع شناخته شده به این مهم می‌توان دست یافت كه موضوعات این بخش ( و حتی بخش های دیگر ) حول و حوش موضوعات مشابهی همچون اطلاعات در مورد موضوعات رایج در محیط دانشگاه برای دانشجویان و مطالب معمول و ساده در كلاس هایی همچون Biology,Archaeology , History, Astronomy , Psychology, Botany , Physics, Environmental science ,Philosophy , Business management , Business Correspondence , Literature , Public health class , Music education , Geography,American History ,Science ,Linguistic, ... می‌باشند . همچون امتحانات دیگر با تمرین و تكرار گوش دادن به نمونه‌ ها و چك كردن لغات جدید بر روی متن شنیده شده به راحتی میتوان حتی نمره كامل را بدست آورد چرا كه پاسخ‌ها در این بخش از اعمال سلیقه مصححین مصون می‌باشند . این بخش نیز همانند بخش ریدینگ نمره منفی نداشته به همین دلیل توصیه می شود به تمامی سوالات پاسخ داده شود.

تو را نادیدن ما غم نباشد  که در خیلت به از ما  کم نباشد
شنبه 2/9/1392 - 15:37 - 0 تشکر 672814

بخش گفتاری ( Speaking ) :

پس از استراحت ۱۰ دقیقه بعد از بخش خواندنی و شنیدنی از شما درخواست خواهد شد كه برای پاسخگویی این بخش بازگردید. این قسمت شامل سه بخش می باشد که در هر بخش دو سوال مشابه به هم مطرح می‌شوند. در بخش اول یک موضوع عمومی داده می شود که در سوال اول معمولا تعریفی از رخدادهای عمومی و سوال دوم نقدی بر رد و یا تایید موضوعی از جانب شما خواهد بود. در این بخش به شما ۱۵ ثانیه زمان داده می شود تا پاسخ خود رامرور نموده و پس از اتمام، ۴۵ ثانیه در مورد آن صحبت کنید. زمان سنج صفحه رایانه زمان را دقیقا به شما نشان خواهد داد.

در بخش دوم ابتدا عنوان موضوعات سوال از هدفن پخش میشود، سپس یک متن بصورت خواندنی روی صفحه ظاهر میشود که ۴۵ ثانیه زمان دارید تاآنرا بخوانید در این زمان شما میتوانید نكات را بر برگه ای كه به شما داده شده یادداشت كنید. در همین باره گفتگویی ما بین دونفر (در سوال اول) و یك سخنرانی در كلاس درس(در سوال دوم) از هدفن نیز پخش می شود. بعد از آن، یک سوال از این دو مورد پرسیده می شود. که ۳۰ ثانیه زمان برای فکر کردن و ۶۰ ثانیه برای صحبت کردن دارید.

در بخش سوم یک گفتگو مابین دونفر (در سوال اول) و یك سخنرانی در كلاس درس(در سوال دوم) از هدفن پخش می شود و یک سوال در توصیف مكالمات و سخنرانی پرسیده می شود که در این بخش نیز ۳۰ ثانیه برای فکر کردن و ۶۰ ثانیه برای صحبت کردن وقت دارید.نكته مهمی كه خود برگزار كننده امتحان(ETS) نیزهمواره برای این بخش تاكید داشته این است كه باید بتواند در وهله اول پاسخی " منسجم" و " واضح" از خود ارئه دهد. در ضمن برای قسمتهایی كه شامل متن و گفتگو و یا سخنرانی در كلاس درس می‌باشند، باید به موارد مهم و كلیدی در ضمن پاسخ اشاره نمود. با مرور درنمونه پاسخ‌ های ارائه شده در فروم برای این بخش به این نتیجه می توان رسید كه بر خلاف تصور بسیاری از داوطلبان نمرات بالا نصیب كسانی خواهد شد كه مضمون اصلی را با ساختار گرامری صحیحی به طور واضح ارائه نمایند و نیازی به دارا بودن لهجه غلیظ انگلیسی نیست .

برای مهارت یافتن در این بخش در ابتدا داوطلب باید از تسلط بر صحیح ارائه نمودن پاسخ های خود از لحاظ گرامری اطمینان حاصل كند. چرا كه بخشی از مهارت های گرامری داوطلب در این بخش ارزیابی خواهد شد. در ادامه داوطلب باید با ضبط نمودن پاسخ های خود به موضوعات مختلف و گوش دادن به انها نقاط قوت و ضعف خود را دریافته و در مدیریت زمانبندی نیز تسلط یابد. نكته دیگر این است كه داوطلب باید بتواند مطالب ارئه شده در گفتگو و یا سخنرانی را به طور كامل و با بیان خود در زمان تعیین شده ارئه كند. البته نكات مهم در اولویت قرار دارند و نمیتوان به كل مطالب در مدت زمان ۶۰ ثانیه اشاره كرد. ولیكن مطمئنا نمرات خوب زمانی حاصل می‌شنوند كه داوطلب بتواند مضمون كلی را با دقت و با استفاده از لغات جدیدی كه در ذهن خود دارد بیان نماید. بدیهی است كه استفاده از لغات بهتر و ارائه جملات قوی نمره بالاتری را به ارمغان خواهد آورد. نت برداری در این بخش در ضمن گوش دادن به موضوعات می‌تواند كمك به سزایی داشته باشد. نكته مهم دیگر در ارتباط با این بخش این است كه در هنگام پاسخگویی به سوالات داوطلب ضمن تنظیم میكروفون(كه حتما توسط برگزاركنندگان آزمون نیز راهنمایی‌های لازمه انجام خواهد گرفت)، باید با صدای واضح و رسا صحبت كند تا از ضبط شدن صدای خود اطمینان یابد. چرا كه بوده‌اند كسانی كه به خاطر صحبت‌ كردن با صدای آرام ، صدایشان به خوبی ضبط نشده و نمره خوبی نگرفته‌اند.البته نیازی به داد زدن نمی باشد، و باید از این مساله خودداری کرد زیرا موجب ایجاد مزاحمت برای سایر داوطلبان می شود.

تو را نادیدن ما غم نباشد  که در خیلت به از ما  کم نباشد
شنبه 2/9/1392 - 15:38 - 0 تشکر 672815

بخش نوشتاری ( Writing ) :
در بخش نوشتاری این امتحان دو قسمت وجود دارد.درسوال اول ابتدا برای داوطلب متنی ۲۰۰ تا ۳۰۰ كلمه ای بر صفحه رایانه پدیدار می‌شود كه داوطلب ۳ دقیقه زمان برای مطالعه آن دارد. در این زمان داوطلب باید سعی كند كه موضوع و مطالب كلی را به خاطر بسپارد كه نیازی به نت‌برداری نیست زیرا در هنگام تایپ متن دوباره این متن نیز در صفحه ظاهر می‌شود.سپس یک بخشی توسط هدفن مطالبی در تایید و یا رد متن ارائه شده شنیده می‌شود.در این زمان داوطلب باید حتما مطالب مهم را نت‌برداری نماید. پس از آن سوالی در این باره پرسیده شده و داوطلب باید در هنگام نوشتن متن خود با تلفیق مطالب متن داده شده و مطالب شنیده شده نوشتاری مستدل ارائه نماید.زمان نوشتن ۲۰ دقیقه بوده و متن باید حاوی حداقل۱۵۰-۲۰۰ لغت باشد. سوال دوم این بخش همچون تافل ورقه‌ای شامل یك سوال با مضمون عمومی است كه ارئه یك متن ۵ پاراگرافی با رعایت اصول نوشتاری مناسب برای تافل كافی است. زمان پاسخگویی به این متن ۳۰ دقیقه و نیز باید حداقل حاوی ۳۰۰ كلمه باشد. در هنگام نوشتن هر دو متن تعداد كلمات نوشته شده در بالای صفحه نشان داده می‌شوند .
»»» منابع writing را از این آدرس در فروم دریافت نمایید .
»»» منابع مطالعاتی گرامر را نیز می‌توانید از این آدرس دریافت نمایید .
در صورتی که زمان چندانی برای شرکت در امتحان ندارید، با شرکت در کلاسهای مکالمه وقت خود را تلف نکنید تا مهارت تکلم خود را برای بخش تکلم این امتحان یا برای اینکه در خارج از کشور به مشکل بر نخورید، افزایش دهید. بعد از امتحان اگر وقت کردید می توانید به این کلاسها بروید. شما صرفا باید حول موضوعاتی که در این امتحان مطرح می‌شود در طی زمان‌هایی که گفته شد صحبت کنید و نه بیشتر.اگر چه مطالب امتحان تافل iBT گسترده‌تر از امتحانات دیگر به نظر میرسد ولیكن این آزمون نیز همچون همه امتحانات دارای فرمت خاصی است كه تنها با تكرار بر منابع خود امتحان و استفاده از نمونه تستها می‌توان بر آن مسلط شد .
این امتحان مطمئن‌ترین نوع امتحان در ایران است ، زیرا :
۱ . همیشه ثبت نام آن ظرفیت دارد .
۲ . کارنامه به سرعت صادر می‌شود .
۳ . اگر خدای نکرده امتحان را خراب کردید به سرعت می‌توانید برای امتحان مجدد خود را آماده و ثبت نام کنید .
۴ . کسانی که به دنبال کمک مالی " حل تمرینی Teacher Assistant TA" می‌باشند با گرفتن نمره خوب در بخش تکلم می‌توانند شانس خود را برای دریافت کمک مالی افزایش دهند .
۵ . کسانی که در بخش نوشتاری دارای تبحر هستند می‌توانند امتیاز کل خود را در امتحان افزایش دهند چون این نمره این بخش در نمره کل این امتحان محاسبه می‌شود .

تو را نادیدن ما غم نباشد  که در خیلت به از ما  کم نباشد
برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.