خیلی وقتها ما در زندگی روزمره متوجه مشکلاتی کوچکی میشویم که به سختی ما را میآزارند، اما ترجیح میدهیم به حل آنها فکر نکنیم و از کنار آنها عبور کنیم.
اما بازرگانی مقیم بمبئی هند، این طور نبود، او هر وقت پیتزا سفارش میداد، متوجه میشد که پیتزاها به خاطر حمل در یک جعبه بدون منفذ، خمیر شدهاند و آن حالت تُردی مناسب را از دست دادهاند.
اما به جای شاکی شدن، او مغز خود را به کار گرفت و جعبه پیتزایی با طراحی مناسب اختراع کرد که اسمش را گذاشته است VENTiT.
VENTiT طراحی پیچیدهای ندارد، برای ساخت آن از فناوری نانو استفاده نشده! همه کار آقای «وینای مِتای»، درست کردن سوراخهایی در اندازه و شکل مناسب روی مقوا با استفاده از یک کاتر بود.
او منفذها را طوری درست کرد که بخار از پیتزا بتواند به راحتی خارج شود و در عین حال محتویات جعبه، در معرض آلودگی و گرد و خاک هم قرار نگیرند.
جالب است که آقای متای، وبسایت خوبی برای این همین جعبه ساده درست کرده است و بازاریابی خوبی هم برای آن انجام داده است.
از VENTiT در عین حال میشود برای حمل هر غذای گرم و در حال بخار کردن دیگری هم استفاده کرد.
«متای»، جعبه پیتزای خود را در ۱۰۰ کشور پتنت کرده است و در حال بازاریابی بینالمللی آن است.
به این ترتیب با کمی ابتکار، «متای» در صنعت تولید جعبههای حمل غذا که بیش از یک قرن راکد بود، تحولی ایجاد کرده است، میزان فروش جعبههای او فعلا ۱۰۰ هزار جعبه در ماه است که با توجه به قراردادهای جدید، بسیار بیشتر از این خواهد شد.