تاثیر ۲۰ درصدی معدل در کنکور دکتری / دفترچه راهنما ساعت ۱۸ امروز منتشر می شود(آذر ۹۲)
دکتر حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: آزمون ورودی دوره های نیمه متمرکز دکتری برای ۷ گروه آزمایشی منحصرا در یک نوبت و در یک جلسه در روز جمعه ۱۶ اسفند در حوزه های امتحانی مربوط برگزار می شود و داوطلبان باید به سئوالات کلیه دروس اختصاصی، زبان خارجی و استعداد تحصیلی پاسخ دهند.
وی افزود: سطح سئوالات امتحان اختصاصی ۲۴۹ کدرشته امتحانی حسب مورد در حد دانش و تجربیات فارغ التحصیل دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد متعاقب فهرست مصوب شورایعالی برنامه ریزی است.
توکلی اظهار داشت: ضرایب دروس در هر یک کد رشته زبان خارجی با ضریب ۱، استعداد تحصیلی با ضریب ۱ و مجموع دروس تحصصی به عنوان یک ماده با ضریب ۴ درنظر گرفته شده است.
وی افزود: گزینش علمی مرحله اول با توجه به ظرفیت پذیرش دانشجو در هر یک از کد رشته امتحانی و دانشگاه های پذیرنده دانشجو، بر اساس نمره کل حاصل از ۸۰ درصد نمره آزمون و ۲۰ درصد معدل های تراز شده دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد انجام خواهد شد.
مشاور عالی سازمان سنجش خاطرنشان کرد: گزینش و پذیرش نهایی در دوره ورودی دکتری نیمه متمرکز سال ۹۳ از بین داوطلبان معرفی شده به دانشگاهها و بر اساس نمره حاصل از ۳۰ درصد نمره آزمون (نمره کل حاصل از ۸۰ درصد نمره آزمون و ۲۰ درصد معدل های دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد) و ۷۰ درصد نمره مصاحبه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی با توجه به اولویت کد رشته و ظرفیت و سهمیه داوطلبان صورت خواهد گرفت.
وی یادآور شد: دفترچه راهنمای کنکور نیمه متمرکز دکتری سال ۹۳ ساعت ۱۸ امروز دوم آذرماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار داده می شود و داوطلبان می توانند از همین زمان نسبت به پرداخت وجه ثبت نام اقدام کنند.
توکلی گفت: آزمون روز جمعه ۱۶ اسفند برگزار می شود و کارت ورود به جلسه از روز ۱۳ اسفند تا ساعت ۲۴ روز ۱۵ اسفند قابل پرینت است.
وی اضافه کرد: نتایج کارنامه در دهه سوم فروردین ماه ۹۳ روی سایت قرار داده می شود و مجازین می توانند در نیمه اول اریبهشت ماه به انتخاب رشته بپردازند. اسامی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت که انتخاب رشته کرده اند برای مصاحبه در نیمه دوم اردیبهشت ماه اعلام می شود و در نهایت نتیجه نهایی در نیمه اول شهریوماه ۹۳ منتشر خواهد شد.
وی افزود: با توجه به تأثیر ۲۰ درصدی معدل دورههای کارشناسی و کارشناسی ارشد در محاسبه نمره کل آزمون کتبی اکیداً توصیه میشود داوطلبان، معدل دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را با توجه به بند «س» قسمت تعاریف در دفترچه راهنما با دقت درج کنند. معدلهای کارشناسی و کارشناسی ارشد تراز شده و میانگین وزنی آنها تأثیر ۲۰ درصدی در نمره کل آزمون کتبی داوطلبان خواهد داشت.