• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
بهداشت و سلامت (بازدید: 6227)
دوشنبه 7/10/1394 - 14:4 -0 تشکر 692963
داروهای ضد اضطراب


Anti Anxiety Medications
:

داروهای ضد اضطراب یا همان Anti Anxiety Drugs برای درمان اختلال های اضطرابی مانند GAD ،PanicAttack ، Phobias ، OCD و PTSD بکار می روند .

داروهای ضد افسردگی :

هم داروهای ضد افسردگی و هم داروهای ضد اضطراب برای درمان اختلال های اضطرابی استفاده می شوند .

طیف وسیعی از داروهای ضد افسردگی به همان میزان که برای درمان افسردگی مناسب هستند ، برای درمان اختلال هال اضطرابی هم مناسب اند.

اولین دارویی که برای درمان OCD استفاده می شد یک داروی ضد افسردگی سه حلقه ای به نام Clomipramine  بود. داروهای گروه SSRIs ( مهار کننده های انتخابی با جذب سروتونین ) مانند Fluoxetine ( Prozac ) ، Fluvoxamine (Luvox ) ، Paroxetine و Sertraline نیز اخیرا برای دارمان  OCD ( اختلالات وسواس – اجباری ) استفاده می شوند .

از Paroxetine همچنین برای درمان Social phobia ، GAD ، Panic Attack و PTSD نیز استفاده می شود

داروهای ضد اضطراب ( Anti Anxiety ) را می توان به سه دسته تقسیم کرد :

دسته Benzodiazepines :

این دسته از داروهای ضد اضطراب می توانند در مدت زمان کوتاهی علائم بیماری های Anxiety Disorders را از بین ببرند . از دیگر مزایای این داروها عوارض جانبی نسبتا کم آنها ست .که شامل خواب آلودگی ، از بین رفتن تعادل و هماهنگی ، خستگی ، کم کردن توان ذهنی و گیجی می شوند .

این عوارص زمانی که فرد در حال رانندگی ویا کار با ماشین آلات است می توانند خطرناک باشند . این داروها عوارض جانبی دیگری نیز دارند که نادر هستند .

اثر بخشی این داروها برای مردم مختلف ، متفاوت است . از این گروه داروها ممکن است 2 تا 3 بار در طول روز استفاده شوند .در بعضی موارد یک عدد آنها در طی روز کافی است و یا حتی ممکن است تنها در مواقعی که به آنها نیاز است مصرف شوند و از دستور خاصی پیروی نکنند .

گفتنی است که از مصرف نوشیدنی های الکلی و این داروها بصورت همزمان باید خودداری کرد چراکه واکنش الکل با Benzodiazepines می تواند جان فرد را به خطر بیاندازد .

بیمار ممکن است به مصرف طولانی مدت این داروها نسبت به آنها مقاوم شود و نیاز به مصرف دوز بیشتری داشته باشد . این داروها اعتیاد آور هستند به همین دلیل Benzodiazepines معمولا برای دوره های کوتاه مدت تجویز می شوند . و یا ممکن است فقط در مواقعی که فرد دچار استرس می شود از آنها استفاده کند .البته باید گفت بعضی از بیماران برای درمان نیاز به مصرف طولانی مدت Benzodiazepines را دارند .

قطع مصرف Benzodiazepines می تواند با عوارضی مانند استرس ، بی ثباتی ، سردرد ، سرگیجه ، بی خوابی ، از دست دادن میل جنسی و حمله های ناگهانی همراه باشد . از آنجا که این علائم به علائم Anxiety Disorders بسیار شبیه هستند ممکن است تصور شود با قطع دارو بیماری باز گشته است .

رایج ترین داروهای گروه Benzodiazepines شامل Clonazepam (Klonopin) ، Alprazolam (Xanax) ، Diazepam و Lorazepam می باشند .

Buspirone:

این دارو به غیر از داروهای گروه Benzodiazepines تنها دارویی است که صرفا برای درمان Anxiety Disorders استفاده می شود .

بوسپیرون بر خلاف Benzodiazepines برای مهار کردن اضطراب نیاز به زمان دارد و حداقل باید 2 هفته مصرف شود تا تاثیرات خود را نشان دهد  . بنابراین نمی توان از این دارو هر جا که احساس شد استفاده کرد بلکه باید طبق دستور ، منظم و پیوسته مصرف شود .

دسته Beta-Blockers :

این گروه از داروها اغلب برای درمان مشکلات قلبی و فشار خون بالا استفاده می شوند . در بعضی موارد این داروها برای کنترل استرس در زمانی که فرد در موقعیت های استرس زا مانند سخنرانی ویا قرار ملاقات قرار می گیرد استفاده می شوند .  Propranolol از رایج ترین داروهای این گروه است .

 

در اینجا به توضیح مختصر برخی از داروهای ضد اضطراب می پردازیم . چون داروهای ضد افسرگی نیز می توانند اثر آرام بخش داشته باشند نام آنها نیز در اینجا آورده شده :

Elavil و Pamelor:

این داروها برای درمان مشکلات روانی و وضعیت های خاص آن مانند افسردگی تجویز می شوند . این دو دارو وضعیت فرد را بهبود بخشیده و به شخص احساس بهتری می دهند و انرژی بیمار را افزایش می دهند . این داروها جز دسته ای از داروها به نام Tricyclic Antidepressant ( داروهای ضد افسرگی سه حلقه ای ) قرار می گیرند .

Trazodone:

این دارو برای درمان افسردگی استفاده می شود و کنترل کننده هورمون سروتونین که نوعی انتقال دهنده عصبی در مغز است ، می باشد .

Fluoxetine :

فلوکستین یک مهار کننده انتخابی با جذب سروتونین (SSRIs) است و برای درمان افسردگی ، Panic Attack ، اختلال وسواس اجباری (OCD) ، برخی از اختلال های خورد و خوراک (Bulimia) و همچنین اختلال های شدید قبل از قاعدگی زنان استفاده می شود .  

Buspirone:

این دارو برای درمان اضطراب استفاده می شود . بوسپیرون به بیمار احساس آرامش و نگرانی کمتر می دهد . این دارو به کاهش وحشت زدگی و کج خلقی و کنترل علائمی مانند بی خوابی ، عرق ریختن و احساس سنگینی در قفسه سینه می شود . بوسپیرون به وسیله تاثیر گذاری روی انتقال دهنده های عصبی در مغز عمل می کند .

Alprazolam:

این دارو برای درمان علائم اضطراب و ترس توام با Panic Disorders استفاده می شود . Xanax جزء Benzodiazepines است که روی سیستم مرکزی اعصاب تاثیر می گذارند و باعث آرامش می شوند . این دارو با بالا بردن میزان برخی مواد شیمیایی طبیعی در بدن مانند GABA عمل می کند . ( GABA نوعی آمینواسید در سیستم مرکزی اعصاب است . عملکرد این آمینواسید مانند جذب کننده های انتقال دهنده های عصبی است ) .

Duloxetine :

این دارو برای درمان افسردگی و اضطراب های شدید استفاده می شود . به علاوه از این دارو برای از بین بردن دردهای عصبی در بیماران دیابتی استفاده می کنند . همچنین از Duloxetine برای درمان درد ناشی از Fibromyalgia ( درد ماهیچه ) نیز استفاده می شود .

Hydroxyzine:

از این دارو برای درمان کوتاه مدت ناآرامی و تنش که ممکن است با اختلال های روانی همراه باشند استفاده می شود . این دارو همچنین برای درمان خارش ناشی از آلرژی و موارد مشابه به کار می رود . همچنین ممکن است برای آرام کردن بیمار قبل و بعد از عمل جراحی از این دارو استفاده شود .

Imiprmine:

از این دارو برای درمان افسردگی و همچنین درمان شب ادراری در کودکان استفاده می شود . Imiprmine در درمان افسردگی باعث بهبود وضعیت روانی و رفع مشکلات بی خوابی ، افزایش میل جنسی و افزایش انرژی بیمار می شود .

Escitalopram :

این دارو یک داروی ضد افسردگی و جزء SSRIs ( مهار کننده های انتخابی با جذب سروتونین ) می باشد که برای درمان افسردگی و اضطراب به کار می رود . مصرف این دارو باعث می شود بیمار احساس بهتری داشته باشد و انرژی را افزایش می دهد و باعث کاهش حالات عصبی بیمار می شود .

Citalopram :

یک داروی ضد افسردگی و جزء SSRIs محسوب می شود و مصرف آن انرژی بیمار را افزایش می دهد .

Paroxetine :

یک داروی SSRIs می باشد که برای درمان افسردگی ، Panic Attack ، اختلال وسواس اجباری (OCD) ، Anxiety Disorder ، PTSD و درمان اختلال های قبل از قاعدگی زنان استفاده می شود .

Clonazepam :

کلونازپام برای درمان حملات ناگهانی و Panic Attack استفاده می شود . این دارو جزء Benzodiazepines است که روی سیستم مرکزی اعصاب اثر می گذارد و باعث آرامش می شود .

Mirtazapine :

میرتازاپین برای درمان افسردگی تجویز می شود و باعث بهبود وضعیت روانی فرد می شود . ابن دارو انتقال دهنده های عصبی را در مغز متعادل می کند .

Sertraline :

از این دارو برای درمان افسردگی ، Panic Attack ، اختلال وسواس اجباری  ، PTSD ، Social phobia و اختلال های پیش از قاعدگی زنان استفاده می شود . این دارو جزء SSRIs می باشد .

Diazepam  و Oxazepam:

دیازپام و اگزازپام برای درمان اضطراب و به عنوان داروهای کمکی برای ترک الکل و همچنین برای درمان حملات ناگهانی ( مانند صرع ) تجویز می شوند . دیازپام برای گرفتگی عضلات نیز استفاده می شود . هر دو داروی فوق جزء Benzodiazepines هستند که روی سیستم مرکزی اعصاب اثر می گذارند و باعث آرامش می شوند .

Venlafaxine :

یک داروی ضد افسردگی و جزء SNRI ها طبقه بندی می شود . این دارو با جذب سروتونین و نوراپی نفرین که دو انتقال دهنده عصبی هستند باعث درمان افسردگی و اضطراب می شود . مصرف این دارو باعث کاهش حالت های عصبی و بهبود وضعیت روانی و افزایش انرژی می شود . ( تفاوت  SNRIها با SSRI ها  در این است که SNRI ها هم سروتونین و هم نوراپی نفرین را جذب می کنند اما SSRI ها تنها سروتونین را جذب می کنند )

Lorazepam :

لورازپام برای درمان استرس استفاده می شود و جزء Benzodiazepines طبقه بندی می شود .

Flurazepam:

این دارو برای درمان کوتاه مدت بیمارانی که دچار Insomnia ( بی خوابی ) هستند استفاده می شود . فلورازپام معمولا برای 7 الی 10 روز تجویز می شود و به سریع تر خوابیدن و کاهش دفعاتی که بیمار در طول شب از خواب بیدار می شود کمک می کند . همچنین مصرف ابن دارو ممکن است مدت زمان خواب را افزایش دهد . فلورازپام از جمله داروهای مسکن و خواب آور است .

Chlordiazepoxide :

 این دارو برای درمان اضطراب و ترک مشروبات الکلی استفاده می شود . همچنین از این دارو برای از بین بردن استرس قبل و بعد از عمل جراحی ممکن است استفاده شود . این دارو جزء Benzodiazepines طبقه بندی می شود .

Clorazepate :

از این دارو برای درمان اضطراب ، ترک الکل و درمان حملات ناگهانی استفاده می شود و جزء Benzodiazepines طبقه بندی می شود .

دوشنبه 7/10/1394 - 14:16 - 0 تشکر 692964


4 توصیه به کسانی که دلشوره واضطراب دارند.



توصیه به کسانی که دلشوره واضطراب دارند


دوستی می‌ گفت هر وقت اخبار بد را می ‌شنوم دلشوره می ‌گیرم و تصور می ‌کنم اگر این اتفاق ناخوشایند برای خانواده‌ ام بیفتد چه کنم؟ آیا توصیه می ‌کنید در شرایطی قرار بگیرم که هیچ خبری اعصاب‌ ام را بر هم نزند؟


به او گفتم مگر می ‌شود این‌ طور زندگی کرد و در بی ‌خبری محض ماند؟ وقتی در زندگی روزمره‌ مان در معرض استرس‌ های مختلف قرار می ‌گیریم باید بتوانیم آن ها را مدیریت کنیم و گر نه فرار کردن از آن ها و یا ماندن در این استرس‌ ها ما را از پای در می ‌آورد و باعث به وجود آمدن بیماری ‌ها و اختلالات مختلف می ‌شود.



تنظیم این که چه‌ طور به محرک‌ های محیطی پاسخ دهیم تا حدی در اختیار خودمان است. درست است که تیپ شخصیتی ما و نوع نگرش‌ مان به مسایلی که به وقوع می‌ پیوندند نقش مهمی در این ‌باره دارند اما خودمان هم باید کمک کنیم تا بدن ‌مان پاسخ مناسبی در مواقع لازم ارایه کند. مانند کسی که دزدگیر ماشین‌ اش را طوری تنظیم می ‌کند که فقط وقتی دزدی قصد ربودن آن یا صدمه زدن به آن را کرد، آژیر بزند اما شخص دیگری آن‌ قدر آن را حساس می ‌کند که تا از کنارش رد می‌ شوید آژیر می ‌زند.



باید به خودتان کمک کنید تا اضطرابی که به دلیل استرس ‌های مختلف محیطی دچار آن می ‌شوید در حد معقول و کنترل شده باشد. اگر نتوانید چنین تعادلی را در بدن‌ تان ایجاد کرده و استرس ‌ها را مدیریت کنید، اضطراب می‌ گیرید و با علایم جسمی، روانی و هیجانی آن درگیر خواهید شد.



بعضی ‌ها دلشوره می ‌گیرند، برخی مشکلات معده و تپش قلب، بعضی دیگر علامت ‌های رفتاری مانند ناخن جویدن، و... که بارها در موردش شنیده‌ اید.



این که کسی بخواهد به جای رفتار صحیح و ارزشمند، از مشکلات فرار کند در واقع به یک مکانیسم ناپخته روی آورده است. ما فقط به کسانی که بیمار هستند و مبتلا به وسواس فکری هستند(یعنی مدام یک فکر آزاردهنده در ذهن‌ شان می ‌آید و تکرار می ‌شود) و تحت درمان‌ هستند توصیه می ‌کنیم دنبال اخبار بد نروند، صفحه حوادث را نخوانند و یا اگر در خیابان با دعوای کسانی مواجه شدند، از آن جا دور شوند. اما در مورد دیگر افراد توصیه می‌ کنیم به جای این که سرشان را مانند کبک در برف بکنند و در این خیال باشند که هیچ خبری نیست، با واقعیات رو به‌ رو شوند و آن را آن‌ طور که هست، ببینند.



اگر شما جزو کسانی هستید که نمی ‌دانید چه‌ طور باید از دست این دلشوره‌ ها رها شوید و مدام با آن درگیر هستید، چند توصیه ساده برای تان دارم. بهتر است این توصیه‌ ها را عملی کنید و اگر پاسخ مناسب دریافت نکردید و همچنان دلشوره داشتید به پزشک مراجعه کنید:



کلاه خودتان را قاضی کنید:



یک کاغذ و قلم بردارید و بنویسید چند وقت است که بدون دلیل منتظر دریافت خبرهای بد هستید و مدام دلشوره دارید؟ اگر فرزندتان دیر کند می ‌گویید حتما تصادف کرده؟! اگر تلفن زنگ بزند و قطع شود دلهره می‌ گیرید که حتما کسی می ‌خواسته خبر بدی را به شما بدهد اما تماس ‌اش قطع شده است؟!



حالا بنویسید چند بار این دلشوره‌ ها واقعا صحت داشته و اضطراب شما به دلیل آن محرک واقعی بیرونی بوده است؟ سپس کلاه خودتان را قاضی کنید و دریابید که نباید همه‌ چیز را تعمیم داد و در آینده که دلشوره گرفتید یادتان بیاید انتهای این ماجرا چیزی نخواهد بود و تا چند لحظه دیگر همسرتان می ‌آید و می‌ گوید که در ترافیک بوده یا شارژ تلفن ‌اش تمام شده است، به همین سادگی.

توصیه به کسانی که دلشوره واضطراب دارند

ذهن ‌خوانی، ممنوع! پیش ‌داوری را کنار بگذارید:



اگر می ‌بینید همکارتان در حال گفتگو با رییس است و نگاهی به شما می ‌اندازد یا با آمدن ‌تان حرف ‌اش را قطع می ‌کند بی‌ جهت دلشوره نگیرید که حتما درباره شما صحبت می‌ کرده و باید تا پایان روز منتظر وقوع حادثه بدی باشید.



در مورد آنچه شما را می ‌آزارد با یک هم‌ راز صحبت کنید:



کسی که قابل اعتماد باشد و از نظر شخصیتی مانند شما نباشد (اهل دلشوره نباشد) می ‌تواند گوش شنوای شما شود و انرژی مثبت بدهد و باعث شود شما با گفتن و گفتن از بار استرس و غمی که در دل دارید بکاهید. البته باید دقت کنید سفره دل‌ تان را پیش هر کسی باز نکنید.



از تکنیک ‌های آرام‌ سازی استفاده کنید:



انجام بعضی حرکات نرمشی یا شل و سفت کردن عضلات می‌ تواند کمک‌ کننده باشد و از اضطراب و دلشوره ‌تان بکاهد. حتما و حتما ساعتی را به خودتان اختصاص دهید و آن کاری را که مایه لذت‌ تان است انجام دهید.



اگر همه لحظات شبانه‌ روز درگیر همسر و فرزند و کار باشید و اصلا خودتان را فراموش کنید، کم می‌ آورید و به مرور حتی در انجام وظایف خود در قبال آن ها نیز موفق نخواهید شد. شاید در این یک ساعت دل‌ تان بخواهد پیاده ‌روی کنید، مجله بخوانید، یا دوستی را ملاقات کنید. این که اهل معاشرت باشید می ‌تواند در کاهش دغدغه و دلشوره شما موثر باشد.



اگر هیچ کدام از توصیه ‌ها فایده نکرد و همچنان مشکل باقی بود، قدم پنجم مراجعه به روان‌ پزشک است که بتواند در کاهش اضطراب کمک‌ تان کند.


منبع : هفته نامه سلامت

مرتبط با روانشناسی


دوشنبه 7/10/1394 - 14:21 - 0 تشکر 692965

چطور با احساسات منفی خود آشتی کنیم؟



احساسات منفی,احساس خوب, احساس ناامیدی


شما منبع تمام احساسات خود هستید .در هر لحظه می توانید آنها را به وجود بیاورید یا تغییر دهید. پس چرا این کار را نمیکنید؟ برای اکثر ما داشتن احساس بد طبیعی است، در حالی که باید حتما دلیلی برای احساس خوب خود داشته باشیم.

اما برای اینکه احساس خوبی داشته باشیم هیج دلیلی لازم نیست. کافی است تصمیم بگیرید که همین حالا احساس خوبی داشته باشید.لازم نیست منتظر کسی یا چیزی باشید!

بهترین شیوه ی برخورد با احساسات چیست؟
پاسخ های رایج و بیهوده ای وجود دارد.
- می توانید احساسات خود را نادیده بگیرید البته آنها همچنان به قوت خود باقی می مانند.
- می توانید در آنها زیاده روی کنید و برای خود متاسف باشید ولی هیچ بهبودی نمی یابید.
- می توانید آنها را سرکوب کنید اما از جای دیگر سر در می آورند.
- می توانید با گفتن این که فکر میکنی تو بد آوردی؟ من بدتر آوردم! با خود رقابت کنید.

بدیهی است که کار عاقلانه این است که از طریق برخورد موثر با موقعیت کنونی به دنبال راه حل بودن، آموختن از احساسات و استفاده از انها برای ارتقای سطح زندگی خود و آنها که می توانید در زندگی شان تاثیر بگذارید، این احساسات منفی را دگرگون کنید. این را بدانید تمام احساسات همیشه به کارتان نمی آیند. آن احساساتی را که زمانی منفی فرض می کنید، صرفا فراخوان شما به عمل محسوب می شود. مثلا احساس ناامیدی بدین معناست که فکر می کنید که همه چیز می تواند بهتر از این باشد، در حالی که نیست. این یک فراخوانی به عمل است که به شما می گوید می توانید برای بهبود اوضاع کاری انجام دهید. این احساس منفی در صورتی که به طور موثر استفاده شود، یک موهبت محسوب می شود



هنگامی که انسان با احساسات نامطلوب و ناراحت کننده خود قطع ارتباط کند، به طور خودکار آنها را در آینده «بد» می انگارد و این باعث عدم توانایی آموختن از آنها و در نتیجه عدم رشد و سلامت وی می گردد. به جای سرکوب موقت احساسات منفی، می توان برای توجه ای که شایسته آن هستند، تلاش کرد و البته نه آنگونه که باعث درگیری بیش از اندازه با آن شود.

در اینجا چند راهنمایی در مقابله با احساسات منفی برای نوآوری بیشتر در خود آمده است.



احساسات خود را بپذیرید
اجازه دهید؛ هر احساسی که درونتان وجود دارد، باشد. در هر صورت، مقاومت بی فایده است!
این حس که ما نباید با روش های خاص احساس و یا در مقابله با آن مبارزه کنیم، نه تنها خسته کننده بلکه بطورکلی یک نوع هرز انرژی است. متوجه باشید، در پایان، آنچه ما احساس می کنیم؛ نتیجه انتخاب خود ماست. هیچکس نمی تواند ما را مجبور به رفتار کردن به یک روش خاص نماید. اگر می خواهید نیم ساعت خشمگین باشید، این حق شماست. احساسات خود را کنترل کنید و اجازه ندهید که آنها کنترل شما را بدست بگیرند.

احساسات خود را بیان کنید
انسان، اغلب پس از عصبانیت؛ احساس گناه، فشار و کمی هم شرم می کند. شما می توانید آرام و یا تندخو باشید. عذرخواهی در قبال احساسات شما مانند عذرخواهی برای وجود خود شماست. اگر شما آگاهانه به کسی صدمه نمی زنید، بهتر است که توانایی بیان گویای آنچه در ذهن شما می گذرد را داشته باشید. نادیده انگاشتن احساسات چرکین دنیای درونی شما باعث پایان بروز آنها در دنیای بیرونی شما می گردد.

احساسات منفی را به مثبت تبدیل کنید
شما می توانید با تغییر افکارتان احساساتتان را نیز تغییر دهید. افکار شما تاثیر مستقیم بر احساستان دارد و احساستان موجب رفتار شما می شود. بنابراین اگر می خواهید احساسات منفی تبدیل به احساسات مثبت شود باید بتوانید فکرتان را در مورد رویداد آزار دهنده تغییر دهید. برای اینکار از روش زیر استفاده نمایید.

مرحله اول : خودتان را آرام کنید
مرحله دوم : موقعیت را شناسایی کنید
مرحله سوم : حالت خود را تجزیه و تحلیل کنید
مرحله چهارم : افکار خود را شناسایی کنید
مرحله پنجم : شواهد عینی که از افکارتان پشتیبانی می کند را شناسایی کنید
مرحاه ششم : شواهد عینی که با افکار شما در تضاد هستند را شناسایی کنید
مرحله هفتم : افکار منصفانه و عادلانه را شناسایی کنید
مرحله هشتم : حالت خود در حال حاضر را کنترل کنید

احساسات خود را بنویسید
احساسات منفی خود را به عنوان عوامل آزارگر مشاهده نکنید. آنها را به عنوان یک مشکل که به منظور حرکت رو به جلو و ایجاد نرمی و انعطاف پذیری نیاز به رسیدگی دارند، ببنید. نوشتن اتفاقات و احساسات در واقع می تواند به توجیه و ایجاد یک طرح، و در صورت نیاز، برای اقدام آن کمک کند. شما اغلب، هنگامی که همه چیز برایتان سیاه و سفید به نظر می رسد، می توانید اتفاقات را با نگاهی کاملا متفاوت بنگرید.

احساسات خود را مشاهده کنید
هنگامی که احساس می کنیم هنوز هم پسمانده های احساسات منفی در ما وجود دارد، می توانیم چگونگی واکنش فیزیکی بدن خود را مشاهده کنیم. برای نمونه؛ در هنگام احساس خشم، تجربۀ پیچیدگی شور و هیجان در معده خود را نیز داریم. ما می توانیم خشم را به صورت یک رنگ موجود در درون خود تجسم کنیم. هنگامی که شروع به تنفس آرام می کنیم و تصمیم می گیریم که خشم را از این طریق از خود خارج و آن را به آرامی کنترل خود درآوریم، می توانیم مشاهده کنیم که خشم با تغییر رنگ، شروع به ناپدید شدن می کند.
بهتر است که همواره زمانی برای مراقبه و تمرینات سبک بدنی و روحی و همچنین لبخند، به اندازۀ توان خود، در طول شبانه روز داشته باشید. تا اندازه ممکن در زندگی خود مثبت گرا باشید، همان چیزی که کمک و تضمین می کند تا شما در زمان حال تمرکز کنید و هرگونه احساس منفی در ذهن شما مربوط به رویدادهای گذشته را کمرنگ می کند.
منبع:روان

برو به انجمن
انجمن فعال در هفته گذشته
مدیر فعال در هفته گذشته
آخرین مطالب
  • آلبوم تصاویر بازدید از کلیسای جلفای...
    آلبوم تصاویر بازدید اعضای انجمن نصف جهان از کلیسای جلفای اصفهان.
  • بازدید از زیباترین کلیسای جلفای اصفهان
    جمعی از کاربران انجمن نصف جهان، در روز 27 مردادماه با همکاری دفتر تبیان اصفهان، بازدیدی را از کلیسای وانک، به عمل آورده‌اند. این کلیسا، یکی از کلیساهای تاریخی اصفهان به شمار می‌رود.
  • اعضای انجمن در خانه شهید بهشتی
    خانه پدری آیت الله دکتر بهشتی در اصفهان، امروزه به نام موزه و خانه فرهنگ شهید نام‌گذاری شده است. اعضای انجمن نصف جهان، در بازدید دیگر خود، قدم به خانه شهید بهشتی گذاشته‌اند.
  • اطلاعیه برندگان جشنواره انجمن‌ها
    پس از دو ماه رقابت فشرده بین کاربران فعال انجمن‌ها، جشنواره تابستان 92 با برگزاری 5 مسابقه متنوع در تاریخ 15 مهرماه به پایان رسید و هم‌اینک، زمان اعلام برندگان نهایی این مسابقات فرارسیده است.
  • نصف جهانی‌ها در مقبره علامه مجلسی
    اعضای انجمن نصف جهان، در یك گردهمایی دیگر، از آرامگاه علامه مجلسی و میدان احیا شده‌ی امام علی (ع) اصفهان، بازدیدی را به عمل آوردند.