در طول ماه مبارک رمضان، اینکه از چه مواد غذایی به هنگام سحر و یا قبل از سپیده دم استفاده می کنیم می تواند فوق العاده مهم باشد و در تشنگی ما در طول روز موثر باشد.
در وعده سحری مصرف ماست توصیه میشود و از بین میوهها و سبزیها می توان از سیب، گوجه فرنگی، سبزی خوردن و هندوانه استفاده کرد زیرا به علت دارا بودن درصد بالای آب در طول روز احساس تشنگی کمتری به فرد دست خواهد داد.
بررسی ها نشان می دهند شربت سکنجبین و خاکشیر و بهر نارنج می توانند باعث افزایش حجم مایعات درون دستگاه گوارش شوند و تا چندین ساعت احساس تشنگی در گرمای تابستان را از بین ببرند.
گفتنی است، بسیاری از افراد معتقدند هنگام سحری بایستی از موادغذایی که انرژی بالایی دارند استفاده کنند تا در طول روز احساس گرسنگی نکنند به خاطر همین مسأله خوردن غذاهای چرب را ترجیح می دهند ولی بایستی توجه داشت که به دنبال مصرف موادغذایی پرچرب، تشنگی شدیدی عارض شده که باعث ایجاد مشکلات عدیده ای در این افراد می گردد از این رو باید میوه و سبزیجات فصل را به مواد غذایی پرچرب و پر کالری ترجیح دارد و از مصرف شیرینی ها که باعث افزایش اشتها می شوند جلوگیری کرد.
نتایج مطالعات نشان می دهند، نوشیدن مقدار زیادی آب نه تنها در طول افطار بلکه به هنگام سحر باعث می شود که آب زیادی را در بدن ذخیره کنید.